שאלון ההכי הכי שלי :

שאלון ההכי הכי שלי :

הכי שם: הכי גיל: הכי תחביב: הכי מקום בילוי: הכי אוכל: הכי שתייה: הכי זמר: הכי שחקנית: הכי זמרת: הכי שחקן: הכי מוסיקה: הכי להקה: הכי בע"ח: הכי תנועת נוער: הכי פורום: הכי מקצוע: הכי אוסף:

coullette

New member
טוב

הכי שם: גיא הכי גיל: 16 הכי תחביב: מוזיקה הכי מקום בילוי: פאב הכי אוכל: סושי הכי שתייה: קולה הכי זמר: לא יודעת הכי שחקנית: נטלי פורטמן-פדמה אמידלה! הכי זמרת: מאריה קארי? הכי שחקן: יואן מק'גרגור הכי מוסיקה: פאנק,ג'אז,rnb,סול. הכי להקה: וואלה לא יודעת הכי בע"ח: כלב הכי תנועת נוער: כלום הכי פורום: מלחמת הכוכבים הכי מקצוע: קרימינולוגיה :p הכי אוסף: תקליטים

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה :)

הכי שם:לבנים-בר,אמיר,אסי. לבנות-עדן,דניאל הכי גיל:14,21 הכי תחביב:כדורסל
הכי מקום בילוי:מסיבה D: הכי אוכל:בולונז, מקדונלדס הכי שתייה:נסטי אפרסק, צלול אננס הכי זמר:אביב גפן 3> הכי שחקנית:אין הכי זמרת:אבריל לאבין הכי שחקן:אדי מרפי, ג'וני דפ הכי מוסיקה:פאנק רוק\פופ רוק הכי להקה:מקפלייייי
הכי בע"ח:כלב, צב הכי תנועת נוער: הנוער העובד D: הכי פורום:זה, מקפליי, אופנה, הפיג'מות הכי מקצוע: אנגלית הכי אוסף:לאדת.

shaharrr53

New member
עונה.

שאלון ההכי הכי שלי :ו חן וענונו ו 23:36 | 26/05/07 הכי שם:שחר
הכי גיל:14 הכי תחביב:מוזיקה D: הכי מקום בילוי:הממ...לא יודע הכי אוכל:אורז בסמטי
,אבוקדו
הכי שתייה:קולה,נסטי הכי זמר:ג'סטין
הכי שחקנית:-- הכי זמרת:נלי פוטטו הכי שחקן:-- הכי מוסיקה:רוק~! הכי להקה:רד הוט צ'ילי פפרס,ניקלבאק הכי בע"ח:כלב הכי תנועת נוער: -- הכי פורום:סקרים ושאלונים:) הכי מקצוע: אנגלית הכי אוסף:הקעקועים האלה של הצ'יטוס

אתה אוסף קעקועים של צ'יטוס? XD../images/Emo219.gif

ילדים מהכיתה שלי אוספים את השטויות האלו
. טוב נו,תאסוף מה שבא לךXD.

Retama

New member
הכי הכי...

הכי שם: איתמר ויואב הכי גיל: 15 :) הכי תחביב: ציור ומוזיקה הכי מקום בילוי: ים הכי אוכל: אננס הכי שתייה: מים ואייס קפה הכי זמר: אביתר בנאי הכי שחקנית: הכי זמרת: רונה קינן הכי שחקן: הכי מוסיקה: רוק ישראלי, רגאיי הכי להקה: ד"ר קספר הכי בע"ח: כלבים הכי תנועת נוער: מכבי צעיררר
הכי פורום: נוער למען הקהילה הכי מקצוע: צייר הכי אוסף: מדבקות :p

נושבו

New member
עונה:)

הכי שם: לבנים-יובל וליאם לבנות-שחר ולירון הכי גיל: שנתיים, 3. הכי תחביב: לנגן ולקרוא הכי מקום בילוי: בית מלון באילת! הכי אוכל: דגנים עם חלב הכי שתייה: שוקו קר:) הכי זמר: עברי לידר הכי שחקנית: יעל שרוני, טלי שרון הכי זמרת: שירלי לילו ונינט טייב הכי שחקן: יהודה לוי הכי מוסיקה: רוק (לא מטאל צרחני) הכי להקה: אוונסנס הכי בע"ח: כלס פקינז הכי תנועת נוער: הצפוים
הכי פורום: שירלי לילו
הכי מקצוע: קולנוע הכי אוסף: מפתחות של בתי מלון (הכרטיסים האלו)

דנטל

New member
הכי

הכי שם: אבּי (קיצור של אביגיל) הכי גיל: 27 הכי תחביב: בילויים הכי מקום בילוי: מועדונים הכי אוכל: סטייק לבן הכי שתייה: סודה הכי זמר: סאבלימינל הכי שחקנית: אנג'לינה ג'ולי הכי זמרת: סיון הכי שחקן: ג'וני דפ הכי מוסיקה: היפ הופ הכי להקה: פנתרה הכי בע"ח: חותולים הכי תנועת נוער: צופי ים הכי פורום: אלה שבחתימה שלי הכי מקצוע: לשון הכי אוסף: פעמוני רוח

הכי אממ../images/Emo3.gif

הכי שם: מיכל הכי גיל: 14-16 הכי תחביב: מוזיקה הכי מקום בילוי: קניון הכי אוכל: פסטה הכי שתייה: מים הכי זמר: מלא הכי שחקנית: זאתי שמשחקת את חברה של אסי מהאלופה אני מתהה עליה ואיך שהיא משחקת הורגת אותי
הכי זמרת: מלא הכי שחקן: אממ רן דנקר הכי מוסיקה: רוק הכי להקה: מלא הכי בע"ח: דולפין ופינגווין <לא יכולה לבחור> הכי תנועת נוער: הצופים הכי פורום: סקרים ושאלונים
הכי מקצוע: אנגלית הכי אוסף: אממ בולים? XB

sweet shir

New member
המ. עונה מביצפר ../images/Emo6.gif

הכי שם: אהמ, שיר? חיחיחי דאגי? XD הכי גיל: 17. הכי תחביב: לודעתתתת. טחחח הכי מקום בילוי: לא משנה איפה, העיקר עם מי. הכי אוכל: ג'אנק פוד3> הכי שתייה: דיאט נסטי. 3> הכי זמר: מאט וויליס. הכי שחקנית: איןX: הכי זמרת: פאריס הילטון? XDDDDDDDDDDDDD חחח סתם, לודעת, אבריל לאבין שלפני הפקאציות? הכי שחקן: אהמ. רנדי משהו וגייל משהו מ'הכי גאים שיש' XD הכי מוסיקה: פופ, רוק ופאנק. הכי להקה: מקפליי. הכי בע"ח: אין?
הכי תנועת נוער: מדצ"ים
הכי פורום: מקפליי XD וסו"ש הכי מקצוע: אהמ, בביצפר או בכלליות? בביצפר אנגלית. כרגע אני בשיעור אנגלית XD (חופשי, אבל עדיין טחח) הכי אוסף: אהמ, פעם היה לי של מפיות, מדבקות וניירות מכתבים

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif

הכי שם:איזבל הכי גיל:אהממ גיל צבא נראלי הכי תחביב:לכתוב הכי מקום בילוי:עם חברים,לא משנה איפה הכי אוכל:מוקפצים הכי שתייה:מים!! הכי זמר: הכי שחקנית:אנג'י הכי זמרת:שריתוש'!! הכי שחקן:יואן הכי מוסיקה:רוק הכי להקה:סינרגיה הכי בע"ח:כלב הכי תנועת נוער:אהמ..הצופים הכי פורום:סקו"ש הכי מקצוע: עיתונאי/ת הכי אוסף:תמונות עיניים

נוגעע

New member
הכי הכי ../images/Emo9.gif

הכי שם: נוגה [?] הכי גיל: 14 :] הכי תחביב: ציור הכי מקום בילוי: בפארק הכי אוכל: פופקורן הכי שתייה: דיאט קולה הכי זמר: עברי לידר/יוני בלוך הכי שחקנית: ג'ניפר אניסטון הכי זמרת: קרן פלס הכי שחקן: לא דעת הכי מוסיקה: רוק הכי להקה: ביט 69/שייגעצ/בלינק הכי בע"ח: חתול הכי תנועת נוער: סיירות של החברה להגנת הטבע הכי פורום: יש כמה.. הכי מקצוע: מתמטיקה [?] הכי אוסף: מגנטים

למעלה