שאלון הגבר האידיאלי

swirrrly

New member
שאלון הגבר האידיאלי

מבוגר ממך? גבוה ממך? נמוך ממך? מבנה גוף: צבע עור: אורך שער: מגולח: פירסים: קעקועים: מעשן? אלכוהול? חרמן? נאמן? צמחוני? מגלח רגלים/ידים/בטן/ או את "הגינה הציבורית"? עונד תכשיטים? ערס? מסורתי? מרכיב משקפים? צבע שער? מחמיא לך? כנה? עוסק בספורט? פוזה? שתלטן? גזען? קנאי? מתקשר רק כדי לשאול לשלומך? קמצן? צבע עיניים?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה :)

מבוגר ממך?רצוי שלא, אבל שנה שנתיים לא כלכך משמעותי גבוה ממך?הממ כן נמוך ממך?לא מבנה גוף:שרירי, אבל לא יותר מדי צבע עור: לא אכפת לי אורך שער: לא קצר מדי מגולח: כן פירסים:הרחבות וזה איןלי בעיה קעקועים: בכיף למה לא מעשן?עדיף שלא אלכוהול?^ חרמן?במידה מסוימת XD נאמן? כן צמחוני? לא ממש משנה לי מגלח רגלים/ידים/בטן/ או את "הגינה הציבורית"? את חזה כן, כל השאר לא אכפת לי עונד תכשיטים? כן ערס? לא מסורתי? כן מרכיב משקפים? שיתאים לו D: צבע שער? לא משנה מחמיא לך? כן כנה?כן עוסק בספורט? כן פוזה? לא שתלטן?לא גזען? לא קנאי? לא מתקשר רק כדי לשאול לשלומך? כן, למה לא D: קמצן?לא צבע עיניים? לא אכפת לי, עדיפות לכחול\ירוק אהבתי ת'שאלון :]

Miss Menta

New member
ממממ. ../images/Emo109.gif

חשוב לי לציין, שלא הכל כ"כ משנה לי. אבל מכיוון שמדובר באידיאלי, יענו העדיפות שלי.. אז שיהיה
מבוגר ממך? אותו גיל, כרגע. גבוה ממך? כן. נמוך ממך? גם אם כן, זה קרה לי פול פעמים, לא נורא. ;] מבנה גוף: שרירי במידה מסויימת.
צבע עור: ממ, לבן? אורך שער: קצר. מגולח: זיפים זה סקס
אבל בגיל הזה מגולח. פירסים: סיידליפ!!1 קעקועים: בכתף. מעשן? לא. אלכוהול? לא. חרמן? טחח. נאמן? כן. ברור. צמחוני? מממ לא, כי אז אני אהיה כמו פרה שאוכלת מלא בשר ^^ מגלח רגלים/ידים/בטן/ או את "הגינה הציבורית"? אהמ, לא. עונד תכשיטים? הכי לא אכפת לי. ^^ ערס? לא. מסורתי? מממ לא אכפת לי. [י' מסורתי
] מרכיב משקפים? מממממ לא משנה לי. צבע שער? חום. מחמיא לך? כןןן. כנה? כןכן. עוסק בספורט? כהה. פוזה? לא. שתלטן? לאא. גזען? לא. קנאי? מממ כשצריך. ^^ אבל בלי הגזמה. מתקשר רק כדי לשאול לשלומך? ברור! קמצן? לאאא. צבע עיניים? חום, ירוק.כחול..לא משנה.

עונהה :) =] =)

מבוגר ממך? כן:) רצוי... גבוה ממך? רצוי.. אבל לא כך משנה לי.. נמוך ממך? לא.. מבנה גוף: שייראה פחות או יותר בכושר.. צבע עור: שחום נגיד...אבל זה לא חשוב אורך שער: לא איכפת! מגולח: בנים?!!?!?! לא.. פירסים: לא איכפת לי.. קעקועים: לא איכפת לי מעשן? עדיף שלא מעשן!!! אלכוהול? לא... חרמן? עדיף שלא.... נאמן? כן=] צמחוני? לא איכפת לייי מגלח רגלים/ידים/בטן/ או את "הגינה הציבורית"? לא ממש איכפת ליי עונד תכשיטים? שיהיה..=] ערס? לאא..אולי קצת..=] מסורתי? עדיף שלאאאאא מרכיב משקפים? לא... צבע שער? לא חשובב מחמיא לך? כן:):):) כנה? קצת.... עוסק בספורט? לא משנה ליי=] פוזה? צת.. שתלטן? לאא גזען? לאא קנאי? לאא מתקשר רק כדי לשאול לשלומך? כן=] קמצן? לאא צבע עיניים? לא חשוב ליי אבל אני אוהבת עינים כחולות או חומות =]

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif

מבוגר ממך? למה לא. גבוה ממך? לא ממש. בקצת נמוך ממך? לא טחח מבנה גוף: רזה עם טיפה טיפה שרירים צבע עור: בהיר
אורך שער: ארוך פרוע כזה, אבל לא קוקו מגולח: זיפים קטנים. פירסים: רצוי. קעקועים: למה לא. מעשן? אפשרי. אלכוהול? קצת. חרמן? חחח צריך אתזה קצת לא? נאמן? ברור! צמחוני? אפשרי. כי גמאני כזאת מגלח רגלים/ידים/בטן/ או את "הגינה הציבורית"? לא!#%^@ פשוט שלא יהיה הרבה שיער. ואם כבר שיוריד בשעווה עונד תכשיטים? למה לא. ערס? לא$%^@ מסורתי? לא חובה. מרכיב משקפים? לא צבע שער? בלונדיני או כל שיער בהיר מחמיא לך? ברור כנה? ברור עוסק בספורט? גולש
פוזה? מממ לא. שתלטן? לא גזען? לא קנאי? הכי לא. מתקשר רק כדי לשאול לשלומך? כן! קמצן? לא$^ צבע עיניים? לא משנה לי. או בקיצור, עפר שכטר

דורה17

New member
עונה..

מבוגר ממך?
גבוה ממך?
.. לא בהרבה.. נמוך ממך?
מבנה גוף: לא משנה יותר מידי האמת... צבע עור: כנ"ל אבל רק לא לבן ממש! אורך שער: קצר מגולח: תלוי מה מתאים לו.. פירסים: לא משנה.. קעקועים: לא גדולים ומלחיצים... מעשן?
אלכוהול?
חרמן? עד גבול מסויים חחח נאמן?
צמחוני? לא משנה... מגלח רגלים/ידים/בטן/ או את "הגינה הציבורית"? חחחחחח לא משנה.. עונד תכשיטים? תכשיטים?? יענו שרשרת או צמיד וזה? חחח זה נשמע מצחיק.. אין לי בעיה עם שרשראות =] אבל משו צמוד כזה... ערס?
! מסורתי? אפשרי.. לא משנה לי מרכיב משקפים? כנ"ל צבע שער? חום מחמיא לך? וודאי =] כנה? עד גבול מסויים חח עוסק בספורט? כן.. אפשרי פוזה?
שתלטן?
גזען?
קנאי?
מתקשר רק כדי לשאול לשלומך? כן אבל בלי להגשים חח קמצן?
צבע עיניים? ירוק אבל בעיקרון לא כזה משנה...

נועם 4

New member
בנים ../images/Emo99.gif ../images/Emo175.gif

מבוגר ממך? כן אבל לא בהרבה רק באיזה שנה או שנתיים גבוה ממך? כן! נמוך ממך? לא!!!!!!!!! מבנה גוף: שרירי צבע עור: חום בהיר כזה אורך שער: קצר מגולח: לאא פירסנגים: בגבה קעקועים: אחד או ברגל או בגב מעשן? לא אלכוהול? לא חרמן? לא נאמן? כן צמחוני? לא מגלח רגלים/ידים/בטן/ או את "הגינה הציבורית"? רק תבטן עונד תכשיטים? טבעת ערס? קצת מסורתי? כן מרכיב משקפים? לא צבע שער? שחור מחמיא לך? כן כנה? כן עוסק בספורט? לא חייב שתלטן? לא גזען? כן קנאי? לא מתקשר רק כדי לשאול לשלומך? לא קמצן? לא צבע עיניים? כחול-ירוק-חום ואני מוסיפה: שיהיה לו סטייל (למשל שיעשה קוצים, ילבש אדידס, ילבש סקיני, ילבש חולצת פולו ורודה
)

hilonet14

New member
שאלון נחמד XD

מבוגר ממך? אממ רצוי, אבל אם קטן אז מקסימום חודשיים לא יותר... גבוה ממך? כן... לפחות קצת נמוך ממך? לא! מבנה גוף: גוף יפה, לא שרירי מדיי, לא שמן מדיי, לא רזה מדיי... משהו נורמאלי צבע עור: כהה אורך שער: שיהיה קצר, אבל לא קצוץ מדיי מגולח: כן... אבל אם יש לו פנים שיהיה לו יפ זיפים אז למה לא? פירסים: אממ רצוי שלא קעקועים: כנ"ל מעשן? רצוי שלא אלכוהול? גם רצוי שלא חרמן? אממממממממ כן הרי זה משובח :) שלא יהיה משעמם במיטה...! נאמן? ברור, שיהיה נאמן!! צמחוני? לא מגלח רגלים/ידים/בטן/ או את "הגינה הציבורית"? את הגינה הציבורית כן, כל השאר לא עונד תכשיטים? אמממ לא ערס? לאאאאאא מסורתי? אפשר מרכיב משקפים? אפשר צבע שער? שחור מחמיא לך? כן שיחמיא כנה?ברור עוסק בספורט? כן פוזה? לא שתלטן?לאאאא גזען? לאאא קנאי? כן קצת ^^ אבל רק קצת מתקשר רק כדי לשאול לשלומך? כןןן קמצן? לא! צבע עיניים? ירוקות

I L O V E MCR

New member
בוייז... :]

מבוגר ממך?
גבוה ממך?
נמוך ממך? יכול להיות אבל בכללי לא מבנה גוף: אני שונאת אבל שונאת שלבנים יש קוביות שונאתת שיהיה מה לתפוס
צבע עור: אפילו כושי חחחחח סליחה אפרו אמריקאני אורך שער: כמו של ג'רארדד
מגולח: טלוי פירסים: פירסינגים? אמממ אפשר על השפה הנמוכה כמו לבוב ופראנקי אבל שכחתי איך קוראים לזה זה חתיכייי=] קעקועים: אממ בכללי לא ממש אבל אם זה יפה אז סבבי מעשן? לא אלכוהול? מידי פעם ולא ממש להשתכר חרמן? לא! נאמן? כן צמחוני? לאאאאא מגלח רגלים/ידים/בטן/ או את "הגינה הציבורית"? חחחחחח לאץץ עונד תכשיטים? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ערס? איכסס איכס איכס איכס ממש ממש לא! מסורתי? לאאא מרכיב משקפים? יכול להיות כזה.. צבע שער? שחור עדיףףףף מחמיא לך? אממ שצריך ולא כל שניה כנה? כן עוסק בספורט? לא חייב פוזה? לאא! שתלטן? לאא גזען? אמממ שאלה טובה קנאי? אממ קצת
מתקשר רק כדי לשאול לשלומך? כןן קמצן? לא צבע עיניים? מזה משנה?! העיקר שיהב אותיי תמונה : כי בתכלס הוא הכיי!! הכיי!! חתיך ומושלם שיש.!
שקסיי

טוב שיהיה חח

מבוגר ממך? לא יותר מדי גבוה ממך? ממ מעדיפה
נמוך ממך? פחות מעדיפה מבנה גוף: רזה, בינוני צבע עור: בהיר עד בינוני אורך שער: קצר עד רעמתי קמעה
מגולח: מגולח או זיפי או לא משנה
פירסים: לא יותר מדי קעקועים: אפשר 1-2 מעשן? לא
אלכוהול?מדי פעם חרמן?
שולט על עצמו כשצריך
נאמן?
צמחוני? ממ פחות מעדיפה, אבל לא יודעת, לא היה לי ניסיון מגלח רגלים/ידים/בטן/ או את "הגינה הציבורית"?
שיהיה נורמלי... גברי עונד תכשיטים? אה כמה שפחות ערס?
מסורתי? ממ אפשר מעט מרכיב משקפים? לא יודעת אם משנה צבע שער? בינוני עד כהה מחמיא לך? מדי פעם , למה לא
כנה? חשוב
עוסק בספורט?אם רוצה, אבל לא פנאטי פוזה? לא לא
שתלטן?
גזען? ממש לא
קנאי? ממש כמה שפחות מתקשר רק כדי לשאול לשלומך? למה לא
זה נחמד מדי פעם קמצן? רצוי שלא
משהו ממוצע צבע עיניים? לא חשוב... בהיר עד כהה

ואם זו צריכה להיות אישה? ../images/Emo3.gif סתם,נו.

מבוגר ממך? לא איכפת לי גבוה ממך? לא בהרבה נמוך ממך? לא מבנה גוף: כמו של עברי כזה
צבע עור: כנ"ל אורך שער: כנ"ל מגולח: כנ"ל פירסים: לא קעקועים: לא מעשן? לא אלכוהול? לא חרמן? איכ נאמן? כן צמחוני? לא איכפת לי מגלח רגלים/ידים/בטן/ או את "הגינה הציבורית"? לא עונד תכשיטים? יפים כאלו, כמו עברי
ערס? לאאאאאאאאא
מסורתי? לאאאא מרכיב משקפים? לא צבע שער? חום מחמיא לך? לא כנה? כן עוסק בספורט? לא פוזה? לאאא שתלטן? לא גזען? לא איכפת לי קנאי? לא מתקשר רק כדי לשאול לשלומך? לאאא איף קמצן? לא צבע עיניים? חומות

•HadaS•

New member
עווונההההההההה ../images/Emo13.gif

מבוגר ממך? כן גבוה ממך? כן נמוך ממך? לא מבנה גוף: שמנמן כזה.. לא שמןןןן מאוווד אבל שמנמן צבע עור: שחום אורך שער: קצר ! לא חייב קצוץ.. אבל שלא יהיה שיער ארוך \= מגולח: אה בזקן? המממ כן.. לא אוהבת זקנים.. אבל זיפים זה סקסי
פירסים: הממ לא יותר מדיי.. לא רוצה מישהו פריק :S .. קעקועים: רק אחד ! מעשן? הממ לא ממש אכפת לי.. אבל רצוי שלא אלכוהול? שישתה .. גם בלי הגזמהה חרמן? המממ חחח גם, בלי הגזמה. שידע לשלוט בעצמו
.. אבל כשצריך, שיהיה חרמן
נאמן? כן, ברור ! צמחוני? לא .. כאילו לא חייב .. מגלח רגלים/ידים/בטן/ או את "הגינה הציבורית"? חחחח לא שלא יגלח כלוווםם ! שיערות זה סקסי [כמובן בלי הגזמה
] עונד תכשיטים? הממ לא מה הוא ערס? :S .. כאילו מקסימום איזה טבעת אבל זהו חח ערס? חססס ושלום ! מתעבת ערסים.. :S מסורתי? כן ! מרכיב משקפים? הממממ רצוי שלא.. אבל אעין לי ממש בעיה עם זה.. צבע שער? שיער ככה .. [חום, שחור] מחמיא לך? כן כנה? כן עוסק בספורט? רצוי פוזה? שלא יהיה פוזאיסט שתלטן? לאא גזען? לא קנאי? בלי הגזמה חח מתקשר רק כדי לשאול לשלומך? כן קמצן? לא צבע עיניים? חום או שחור

one pearl

New member
הגבר האידאלי

מבוגר ממך? כן. רצוי מאוד גבוה ממך? כן. יותר ב-20 סנטמטרים זה מושלם. שלא יהיה תקוע עם הראש בתקרה.... נמוך ממך? אין מצב (אין בנים כאלו) מבנה גוף: קצת שרירי, רחב בכתפיים. צבע עור: לא ממש משנה לי. אורך שער: ארוך.או קצר. לא באמצע. מגולח: שיעשה איזה משהו מגניב בזקנקן פירסים: חס ושלום קעקועים: אפשר אחד מגניב. מעשן? בפעמים רחוקות אלכוהול? כשצריך חרמן? בדיוק כשצריך נאמן? ברור. זה לא שאלה. צמחוני? למה? אה! כדי שיאכל פחות? חחחח... ממש לא משנה מגלח רגלים/ידים/בטן/ או את "הגינה הציבורית"? הטבע ברא אותו שלם (ומושלם כנראה). למה להרוס? עונד תכשיטים? רק אם אני קניתי לו איזה שרשרת. ערס? יש דבר כזה ערס שהוא חבר אידאלי? מסורתי? לא משנה לי מרכיב משקפים? בכל קשר מספיק זוג משקפים אחד. ובקשר הזה הם שלי. צבע שער? עדיף כהה. מחמיא לך? כן, אבל לא יוצר מידי שזה כבר מזוייף. כנה? כן. אבל לא יותר מדי. זלא יהיה נשי באופן מוגזם. צריך להיות קצת גבר מופנם. עוסק בספורט? אם בא לו... פוזה? כן. שיהיה קצת פוזה. אף פעם לא מזיק שתלטן? כן. אבל עם גבול. שידע מה הוא רוצה לעשות ויחליט החלטות. אבל לא באופן גורף. גזען? אם הוא גזען הוא שורף אותי (אני כל הסטריוטיפים) אז לא מומלץ... קנאי? ברור. זה כל מה שחשוב בקשר. מתקשר רק כדי לשאול לשלומך? רק אם הרבה זמן לא דיברנו. גם אני רוצה לקנא קצת. קמצן? לא! צבע עיניים? לא משנה איזה. העיקר שאני אבלע בתוכן...

fireyes

New member
המ...

מבוגר ממך?כן גבוה ממך?אפשר... נמוך ממך?לא! מבנה גוף:גבוה מעט,שרירי צבע עור: בהיר אורך שער:עד הכתפיים מקסימ' מגולח: כן פירסים:חחח עדיף אחד בגבה ואינדוסטריאל!! קעקועים: אהמ.. אולי מעשן?עדיף שלא אלכוהול?שלא יהיה אלכוהליסט.. חרמן? נאמן? כן! צמחוני? מה שבא לו.. מגלח רגלים/ידים/בטן/ או את "הגינה הציבורית"? לאאאאאאאאאאאא!!! עונד תכשיטים? טבעת נישואין ממני...
ערס? חס וחלילההה מסורתי? אכן!! מרכיב משקפים? סבבה,אפשר לסדר לייזר.. צבע שער? עדיפות לבלונדי,אבל בהחלט אני לא אתעקש... מחמיא לך? כן,אבל לא משקר כנה?אומרים כן** ולא כנה וכנות זה הכי חשוב עוסק בספורט? בריאות זה חשוב.. פוזה? לא! שתלטן?לא! גזען? אמ..בקשר למי?... קנאי? לא מתקשר רק כדי לשאול לשלומך?כן קמצן?לא,תודה צבע עיניים? כחול/ירוק שנוטה לטורקיז

chen349

New member
עונה :)

מבוגר ממך? טיפה P: גבוה ממך?טיפה... נמוך ממך? לא... מבנה גוף: חטוב :)... לא חייב חח... צבע עור: אממ... טיפה חום... אורך שער: או קוצים או קצר :) מגולח: כן ולא... פירסים: אממ אולי... קעקועים: תלוי איפה P: מעשן? ממש לא!! אלכוהול? ממש לא!! חרמן? אממ... לא!! חח נאמן? ברור שכן!! צמחוני? אממ לא חח... מגלח רגלים/ידים/בטן/ או את "הגינה הציבורית"? פחחחח... החלטה שלו P: עונד תכשיטים? אממ... לא הרבה... ערס? לא!! מסורתי? אולי... מרכיב משקפים? אממ.. כן ולא... צבע שער? לא אכפת לי... מחמיא לך? ברור!! כנה? כן!! עוסק בספורט? למה לא חח פוזה? לא... שתלטן? לא... גזען? לא... קנאי? טיפה... מתקשר רק כדי לשאול לשלומך? כן!! :)) קמצן? לאא... צבע עיניים? אממ.. אני מעדיפה תכלת :))

sweet shir

New member
עונה. ../images/Emo99.gif

מבוגר ממך? כן. גבוה ממך? כן. נמוך ממך? לא! מבנה גוף: שחיף שרירי.
צבע עור: המ לא ממש שזוף ולא ממש לבן. משהו באמצע. אורך שער: לא ארוך-ארוך, אבל לא קצוץ... מגולח: לא.
אבל שלא יהיה גורילה!
פירסים: לא קריטי. אבל סיידליפ יכול להיות נחמד. באוזניים לא אכפת לי. הליקס גמכן יכול להיות חביב. קעקועים: לא כזה משנה אם יש או אין. אבל יש קעקוע אחד שאני ממש אוהבת על מישהו. 3> מעשן? עדיף שלא. ואם כן, אז רק מדי פעם עם ה"חבר'ה".
אלכוהול? כה, אבל שלא יהיה אלכוהוליסט.
חרמן? חחחחח כן. אבל במידה. XD נאמן? ברור. צמחוני? לא משנה. מגלח רגלים/ידים/בטן/ או את "הגינה הציבורית"? חחחחחחחח לאאאאא. כאילו, הוא יכול פעם פעמיים בשביל הצחוק או וואטבר, אבל לא באופן קבוע!
עונד תכשיטים? תלוי איזה תכשיטים. לא אכפת לי תכשיטים של מה שכתבתי בסייד ליפ. וצמיד/שרשרת דיסקרטיים.
ערס? לאאאאאאאאאאאאא! ~בורחת~ מסורתי? לא. מרכיב משקפים? לא משנה, כל עוד הוא חמוד עם המשקפיים.
צבע שער? בלונדיני או חום. מחמיא לך? כה. כנה? כה. עוסק בספורט? חח לא משנה לי. לא, אז: "חמוד!".. וכן, אז: "סקסי!"
פוזה? לא. שתלטן? לא. גזען? לא. קנאי? במידה.
מתקשר רק כדי לשאול לשלומך? כה. חיחי אבל שלא יהיה דביקי מדי.
קמצן? לאאאא. צבע עיניים? כחולות. 3> בקיצור, דאגי פויינטר. X:

למעלה