שאלון הבלוגים השנתי!!!!!

שאלון הבלוגים השנתי!!!!!

כל אחד בתורו יענה בשרשור על השאלות שיישאלו אבל כולם חייבים להשתתף זה חשוב: 1-מהו הבלוג שהכי זכור לך מכל הבלוגים בכל התקופות? 2-איזה בלוג ידוע לשמצה אצלך? 3-איזה בלוגר ואיזה בלוגרית אתה הכי אוהב (ניתן לערבב מכל הבלוגים)? 4-מה לדעתך השערורייה הכי גדולה שקרתה בבלוגים בכל הזמנים? ושאלה אחרונה 5-מי היה בבלוגים פעם ונעלם ואתה מתגעגע אליו או זוכר אותו? תודה לעונים לאחר מכן נעשה סטטיסטיקה ונפרסם את התוצאות על גבי הפורום בהצלחה

אנחנו נענה ראשונים

אז ככה: 1-הבלוג שהכי זכור לנו מכל הבלוגים זה : בני מלך הסטלנים 2-איזה בלוג ידוע לשמצה? ענתוש הטרנסקסואלית של הצאט 3-הבלוגר והבלוגרית שהכי אוהבים הם: מישל היחידה ותעוט 4-השעורייה הגדולה בכל הזמנים ללא ספק(לא רוצים להשמע אגואיסטים או אוהבים את עצמינו יתר על המידה) אבל זה השערורייה של חשיפת התוצאות של התחרות ריקוד הקושיות (ריקודים...) שהמנצח רוקד הקושיות היה חומוס ולא אנחנו.... ללא ספק שערורייה שעשתה המון אדים... 5-הבלוג הכי נעלם? טוב יש שתיים : BLONDA 19 למי זוכר אותה והשני זה בלוג של לינוי ואדם וחווה!! תודה

חץ אהבה

New member
לקחתי לי זמן ורשמתי..

הבלוג שהכי זכור לי--מלך הסטלנים--הוא חשב שהוא מכיר אותי ואני שחקתי את המשחק ...היה איתו קטעים מקווה שהכל יסתדר לו ויחזור לשדר!! ידוע לשמצה----קארין הצרפתייה הבלוגר שהכי אני אוהב---לגעת ברגע עם יאקי הבלוגרית שאני הכי אוהב-או יותר נכון אהבתי--טיפטפונט-לינוי!! לשערוריה עדיין לא הגענו--אך לפי הקצב הזה נגיע-ובטח הוותיקם יאמרו לך נדנוש--ומלך הסטלנים!! ומי היה בבלוגים פעם ואני מתגעגע אליו???קשה להתגעגע למשהו לא מוחשי הבנתי אותך--התכוונת -המורוקאי והמצריה!!נכון?? אחי ,המצב שלך הולך ולא נהיה טוב......שים פס על התחרות ופתח כבר בלוג למי אתה מחכה???

התשובות שלייייייייייייייייי ../images/Emo9.gif

מהו הבלוג שהכי זכור לך מכל הבלוגים בכל התקופות? סיסו הכריש.. זה הבלוג הראשון שניכנסתי אליו בכלל בכל הבלוגים..
אוהבת אותך סיסו!
איזה בלוג ידוע לשמצה אצלך? אוי אוי יש הרבה עדיף לא לנקוב בשמות
איזה בלוגר ואיזה בלוגרית אתה הכי אוהב (ניתן לערבב מכל הבלוגים)? סיסו הכריש
יאקי
ומישללל הפלצנית
ואלין הנסיכה
מה לדעתך השערורייה הכי גדולה שקרתה בבלוגים בכל הזמנים? הריב שלי עם מלך הסטלנים
מי היה בבלוגים פעם ונעלם ואתה מתגעגע אליו או זוכר אותו? דרומי מטורףףףףףףףף הוא נעלם לי ורק חזר אליי לא מזמן!
אל תעלם לי שוב.

תשובה שלי

אני פה 3 חודשים מאז שהבלוגים נפתחו אני פשוט התאהבתי בדבר הזה חבל על הזמן יש בלוגים ששפחו אותי מצחוק כמה וכמה פעמים. האנשים ה"ביחד" הזה שומרי הבלוגים אחד אחד נותן את הנשמה שלו שם(שיעול חזק) וזייהו אין כמו הבלוגים

התשובות שליי!!!!!

אוקייי!!! 1. הבלוג שהכי זכור אצלי זה של דירת השותפים ומלך הסטלנים!!! 2. הבלוג של קארין! 3.יש הרבהההה!!! אלין המקסימה,קארין,גילי ושלומי,בני,גילי,עידו,ודרור,דן,מישלללללללללללל,ודינוווווו המללללךךךךךךךךךךךךךך שלייייי!!!!!!! חחחחחחחחחחחחח 4. השערוריה של מלך הסטלנים וקארין 5. דירת השותפיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!! חולה עליכם אנשייםםם!!!

משועמם6

New member
אם מותר לי כצופה אובייקטיבי

אז ככה אני יענה ממש כצופה אובייטיבי סתם בשביל הכייף אבל ממש אובייקטיבי א)את אלין אני יוציא מכל העסק פשוט כי היא פינה מאוד מיוחדת שכולם אוהבים היא המכבי תל אביב של הליגה פה בבלוג וכל מה שהיא עושה זה ריגשי ואין אחד ללא ספק שלא אוהב אותה כמו שאני מת עליה ומאחל לה כל טוב אז עכשיו ככה לגבי השאלות הנה התשובות 1 בעיניי הקצפת של טל ושירי לא יודע מה מצאתי שם אבל היתה שם המון אהבה פשוטה וחמה של 2 בנות שנלחמו להתבטא מלמטה ועד גובה העיניים הכל היה שם פשוט אוהב וחם 2 האמת אני לא צפיתי בבלוג הכי הכי שנוא אבל רק לפי מה ששמעתי והרעש שהיה מסביב גרם לי בחילה זה הבלוג שהתחזה וניסה לפגוע באלין בצורה מכוערת אז מספיק ששומעים זה כבר מזעזע אז ניראה לי שהוא ממש צריך להיות שנוי ומגעיל 3 בעיניי הבלוגרית הכי הכי מקסימה זו..אליסון.. היא בלוגרית ממש מלהיבה עם קסם מיוחד במינו אז אין אומרים בשיבחו של אדם בפניו אז אני יעצור פה (חייב לציין גם את...אקזוטית המרשימה----ואת חיילת של שוקולד) 4 השערוריה הכי מגעילה בעיניי היא כל הכיעור שהיה בין ענתוש לבין שוקי......בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע 5 הכי הכי לדנה הביתרית מירושלים....כזו חמודית מתוקה שנתנה כמה קצרים ונעלמה היתה כזו ממי נשמה חמודה מתוקה שניחנה בקסם שכזה מתוק....אז מי שפוגש בה ויודע עליה שימסור לה דש ממני ואת געגועיי......דנה לאב יו....מואה בסוגריים גם...(חומוס) עד כאן...............אובייקטיביבי לחלוטין.....מואה כולם ועוד משהו שלא יהיו אי הבנות רוב האנשים כאן פצצות לגבות יש כאן המון מוכשרים מוכשרות שחבל על הזמן ממשועמם6

חץ אהבה

New member
באמת--לאן דנה נעלמה???

דווקא היתה חמודה היה כיף לדבר איתה איזה באסה שנעלמה דנה--אוהדת בית"ר ירושלים--הכי חמודה באוהדות כדורגל

משועמם6

New member
אויש.........שכחתי משהו חשוב

משהו חשוב חשוב שרציתי להגיד עוד שהיו כמה וכמה פלצנים ופלצניות שפתחו בלוג והיו כאלה סנובים ומעצבנים את כל מי שניכנס אליהם בכל היני פלוצים מרגיזים שבגלל זה עפו אנשים עוד על ידם זה היה מקומם אני מציע לכל מי שלא איש או אישה חמים כייפים כריזמטיים שלא יפתחו בלוגים כי ממש לא מתאים להפליץ מול אנשים סבבה...משועמם6

טוב נו...

1-מהו הבלוג שהכי זכור לך מכל הבלוגים בכל התקופות? של יאקי
2-איזה בלוג ידוע לשמצה אצלך? של חול.. הוא לא נותן מספיק יחס לאנשים שבחדר שלו
כולה ביקשתי ממנו שיגיד: א. מניינים
ב. נודדדניקית ג. יא מעאפנית ועוד...באמת תגידו לו הוא חייב לעשות עם זה משהו סתם נו, אין בלוג שידוע אצלי לשמצה וגם אם כן למה שאני אגיד את זה פה
3-איזה בלוגר ואיזה בלוגרית אתה הכי אוהב (ניתן לערבב מכל הבלוגים)? שאני אתחיל?טוב אתם ביקשתם: - יאקי- הוא אחד האנשים שהכי משקיעים בבלוג שלו
- אלין -חול- זה רק בגלל הקול שלו!
-מישל -דן -בועז- רק כי אני אוהבת ת'מבט של ה'בואנה היא מפגרת' שלו
-שוקיD- שוקי בוא נתחרפןןןןןןן -סיסו -תומר- אפילו שמלמדים אותי שם דברים אסורים
המ ובטח שכחתי מלא סורי
4-מה לדעתך השערורייה הכי גדולה שקרתה בבלוגים בכל הזמנים? הממ הבלוג של אדם וחווה...הרי בזכותם יש את 'מבוגרים בלבד' ושאלה אחרונה 5-מי היה בבלוגים פעם ונעלם ואתה מתגעגע אליו או זוכר אותו? אמממ מזמן מזמן היתה מישהי בשם דניאל ששידרה ונעלמה

Sexit may19

New member
התשובות שלי :]

1.לא היה ולא יהיה כמו יאקי! 2.כל הבלוגים של הבנות שמענטזות חצי ערומות מול המסך....טפייייייי עליהן 3.אממממממ יאקי,אלין,מישל ויש עוד מלא אבל אני לא כ"כ זוכרת עכשיו :)) 4.שדנדוש זכתה בגלל פרוטקציות <לא להעליב או משהו...ככה שמעתי> 5.הבלוג של "מייקי עצבני ורגוע"-אני חולה על הבנאדם הזההההההההההה

נו שאני אשתוק..? לא יכולה ../images/Emo3.gif

טוב אז ככה : 1. חומוס 2. חומוס 3. חומוס 4. חומוס 5. חומוס הייתה שאלה 6 ?? לא זוכרת..... בלי חארטות, בלי ערום, בלי ריבים, רק בן אדם אחד שיושב ומצליח להחזיק אצלו בחדר את הבסט של הבסט בלי רגע אחד של שעמום. אוהבת המון

niranbd

New member
התשובות שלי

1-מהו הבלוג שהכי זכור לך מכל הבלוגים בכל התקופות? של דנדוש, זאת שזכתה בטיסה להוואי. קראו לו "לא רק בלונדינית" 2-איזה בלוג ידוע לשמצה אצלך? כרגע? של אלין של הים. 3-איזה בלוגר ואיזה בלוגרית אתה הכי אוהב (ניתן לערבב מכל הבלוגים)? כרגע? אלין של הים ממש גיבורה ומעולה. 4-מה לדעתך השערורייה הכי גדולה שקרתה בבלוגים בכל הזמנים? אממ.... השוטרים? ושאלה אחרונה 5-מי היה בבלוגים פעם ונעלם ואתה מתגעגע אליו או זוכר אותו? דנדוש(זאת משאלה 1)

../images/Emo91.gif אז ככה...

מישל , לייבו, לוטוסית אחלה אחלה בלוגים ואיפה דנדושששש????

למעלה