LeAnnDylan
Well-known member
מזכיר מאוד קוקה קולה צ'רי. רק טעים.[ד"ר פפר] טעם כמו מה יש לזה? (אני תמיד מדמיינת שזה דומה לתות שדה מוגז או רד בול )
לא אוהבת גמבה בכלל. בשום דבר. כלומר, אני יכולה לאכול אם יש במוקפץ שלי קצת. או אם דוחפים לי גמבה ירוקה בפיצה או בירקות בצ'יפוטלה. אפילו גמבה עם קוטג' זה סביל.כמו ששאלתי את עדי
גם גמבה מבושלת עם אורז את לא אוהבת?.(כיאלו זה לא מה שאלתי בשאלה המקורית ובאמת התכוונתי לחי אבל עכשיו שאתן כותבות לא אז זה מסקרן אותי )
אבל נגיד אני בחיים לא אקנה גמבה הביתה כי אני לא אבחר מרצון להוסיף אותה לשום אוכל.
ופלפל ממולא אני שונאת. כרוב ממולא או בצל ממולא זה סבבה אבל לא מהדברים האהובים עליי.
סביר להניח שזה השם של זה באנגלית ובעברית יש לזה שם אחר אבל אין לי כוח לחפש[טלפיה] אף פעם לא שמעתי על זה
זה דג לבן די פשוט וחסר טעם. אני אוהבת אותו כי אפשר לטבל אותו איך שרוצים והוא די הולך עם הכל.
לא. הכן ולא זה כי ככה ככה. אני לא מתה על קוסקוס ואני לא אבחר לאכול את זה מרצון. אבל אין לי בעיה עקרונית לאכול את זה.[קוסקוס] הכן והלא כי זה תלוי מי הכין ? (כי אצלי זה ככה)
רוב הזמן האמת. כבר צעקו עליי פה בפורום על זה שאני לא מתה על צ'יפס.[צ'יפס] מתי לא?
ומסתבר שזה דבר מאוד חיובי אם אוכלים ג'אנק כי לא זוכרת איך זה בארץ אבל כאן הצ'יפס תמיד עולה יותר מההמבורגר, אז כשאני לא אוכלת צ'יפס הארוחה שלי תמיד יותר זולה [גם אם אני אוכלת יותר].
נגיד במקדונלדס (מסעדת הבית שלי
השותפה שלי מזמינה ארוחה של 2 צ'יזבורגרים (ההמבורגר של הארוחת ילדים עם גבינה) צ'יפס ושתיה וזה עולה לה $8
למה שמישהו מעל גיל 2 עם שיניים ובעל אפשרות בחירה ירצה לאכול במבה?מעולם לא שמעתי על מישהו\י שלא אוהב\ת במבה צהובה
את מזכירה לי שלא שאלתי על פיצוחים בכלל אבל את בטח גם לא אוהבת בוטנים כן?
זה כזה חטיף מיותר
כאילו, אני יכולה לאכול את זה. אבל וואלה זה לא טעים לי.
במבה עם חלבה או במבה נוגט זה סבבה אבל.
לגבי בוטנים אני לא מתה על זה אלא אם כן זה בפאד תאי ואז זה בסדר.
קובה עוף מכינים עם תפו"א, ביצה קשה, בצל מטוגן ונענע. ואם עושים את זה נכון זה מושלם ונמס בפה ואני חולה על זהאף פעם לא שמעתי על קובה עם עוף . ואני בכלל שכחתי שיש בקובה בשר כיאלו אני יודעת שיש אבל אני פשוט לא רגילה לזה
טעמת פעם קובה צימחונית? (שעליה בעצם שאלתי)
קובה צמחנית נשמע לי משעמם. מה שמים בפנים? אני גם מניחה שזה בטח מטוגן, כן? כי אני לא אוהבת קובה מטוגנת.
יש מעט מאוד דברים מטוגנים (שניצל) שאני אוהבת.