שאלון האוכל

LeAnnDylan

Well-known member
[ד"ר פפר] טעם כמו מה יש לזה? (אני תמיד מדמיינת שזה דומה לתות שדה מוגז או רד בול )
מזכיר מאוד קוקה קולה צ'רי. רק טעים.
כמו ששאלתי את עדי
גם גמבה מבושלת עם אורז את לא אוהבת?.(כיאלו זה לא מה שאלתי בשאלה המקורית ובאמת התכוונתי לחי אבל עכשיו שאתן כותבות לא אז זה מסקרן אותי )
לא אוהבת גמבה בכלל. בשום דבר. כלומר, אני יכולה לאכול אם יש במוקפץ שלי קצת. או אם דוחפים לי גמבה ירוקה בפיצה או בירקות בצ'יפוטלה. אפילו גמבה עם קוטג' זה סביל.
אבל נגיד אני בחיים לא אקנה גמבה הביתה כי אני לא אבחר מרצון להוסיף אותה לשום אוכל.
ופלפל ממולא אני שונאת. כרוב ממולא או בצל ממולא זה סבבה אבל לא מהדברים האהובים עליי.
[טלפיה] אף פעם לא שמעתי על זה
סביר להניח שזה השם של זה באנגלית ובעברית יש לזה שם אחר אבל אין לי כוח לחפש:-P:
זה דג לבן די פשוט וחסר טעם. אני אוהבת אותו כי אפשר לטבל אותו איך שרוצים והוא די הולך עם הכל.
[קוסקוס] הכן והלא כי זה תלוי מי הכין ? (כי אצלי זה ככה)
לא. הכן ולא זה כי ככה ככה. אני לא מתה על קוסקוס ואני לא אבחר לאכול את זה מרצון. אבל אין לי בעיה עקרונית לאכול את זה.
[צ'יפס] מתי לא?
רוב הזמן האמת. כבר צעקו עליי פה בפורום על זה שאני לא מתה על צ'יפס.
ומסתבר שזה דבר מאוד חיובי אם אוכלים ג'אנק כי לא זוכרת איך זה בארץ אבל כאן הצ'יפס תמיד עולה יותר מההמבורגר, אז כשאני לא אוכלת צ'יפס הארוחה שלי תמיד יותר זולה [גם אם אני אוכלת יותר].
נגיד במקדונלדס (מסעדת הבית שלי:-P:) אני תמיד אוהבת להזמין דאבל המבורגר (ככה אתם קוראים להמבורגר הקטן של הארוחת ילדים עם השתי קציצות?), מקצ'יקן (של הארוחת ילדים) ו-10 נגטסים עם קולה גדולה ב-$5
השותפה שלי מזמינה ארוחה של 2 צ'יזבורגרים (ההמבורגר של הארוחת ילדים עם גבינה) צ'יפס ושתיה וזה עולה לה $8
מעולם לא שמעתי על מישהו\י שלא אוהב\ת במבה צהובה
את מזכירה לי שלא שאלתי על פיצוחים בכלל אבל את בטח גם לא אוהבת בוטנים כן?
למה שמישהו מעל גיל 2 עם שיניים ובעל אפשרות בחירה ירצה לאכול במבה?:-D
זה כזה חטיף מיותר:-D
כאילו, אני יכולה לאכול את זה. אבל וואלה זה לא טעים לי.
במבה עם חלבה או במבה נוגט זה סבבה אבל.
לגבי בוטנים אני לא מתה על זה אלא אם כן זה בפאד תאי ואז זה בסדר.
אף פעם לא שמעתי על קובה עם עוף . ואני בכלל שכחתי שיש בקובה בשר כיאלו אני יודעת שיש אבל אני פשוט לא רגילה לזה
טעמת פעם קובה צימחונית? (שעליה בעצם שאלתי)
קובה עוף מכינים עם תפו"א, ביצה קשה, בצל מטוגן ונענע. ואם עושים את זה נכון זה מושלם ונמס בפה ואני חולה על זה|מאוהב|
קובה צמחנית נשמע לי משעמם. מה שמים בפנים? אני גם מניחה שזה בטח מטוגן, כן? כי אני לא אוהבת קובה מטוגנת.
יש מעט מאוד דברים מטוגנים (שניצל) שאני אוהבת.

Lion_Heart

Well-known member
זה כזה חטיף מיותר:-D
כאילו, אני יכולה לאכול את זה. אבל וואלה זה לא טעים לי.
במבה עם חלבה או במבה נוגט זה סבבה אבל.
במבה זה טעים, זה נוסטלגי,...אצלי לרוב זה הנוסטלגיה, הטעם פחות(אבל עדיין טעים) , אני אוהב פקאן יותר מבטנים ,
אני משתמש בבמבה אדומה בתור דגני בוקר

lemon lyman

Well-known member
סביר להניח שזה השם של זה באנגלית ובעברית יש לזה שם אחר אבל אין לי כוח לחפש
דווקא קוראים לזה ככה גם בעברית
לא יודעת למה בכלל שאלתי|מובך| זה לא שאני מכירה דגים בכללB-|

לא. הכן ולא זה כי ככה ככה. אני לא מתה על קוסקוס ואני לא אבחר לאכול את זה מרצון. אבל אין לי בעיה עקרונית לאכול את זה.
זה כנראה בגלל שעוד לא פגשת את הקוקוס המושלם;-#
אני סתם צוחקת

(ככה אתם קוראים להמבורגר הקטן של הארוחת ילדים עם השתי קציצות?)
אין לי מושג מעולם לא אכלתי שם
גם שאכלתי בשר מעולם לא אכלתי במקומות כאלה
וגם אני לא הכי אוהבת צ'יפס אז מאז שאני לא אוכלת על האש יוצא שאני גם לא אוכלת צ'יפס (לא נמנעת לחלוטין אבל בקושי אוכלת)

למה שמישהו מעל גיל 2 עם שיניים ובעל אפשרות בחירה ירצה לאכול במבה
אם אני יהיה באי בודד ויש לי אספקה רק של מאכל אחד אני לגמרי ארצה שזה יהיה במבה
ברור שדברים אחרים יהיו יותר משביעים אבל פשוט בטח ימאס לי מהם מהר

קובה עוף מכינים עם תפו"א, ביצה קשה, בצל מטוגן ונענע. ואם עושים את זה נכון זה מושלם ונמס בפה ואני חולה על זה|מאוהב|
קובה צמחנית נשמע לי משעמם. מה שמים בפנים? אני גם מניחה שזה בטח מטוגן, כן? כי אני לא אוהבת קובה מטוגנת.
יש מעט מאוד דברים מטוגנים (שניצל) שאני אוהבת.
אף פעם לא ידעתי ששמים בזה ביצה ונענע

ואנחנו שמים רק פטריות ובצל וזה לא מטוגן

מילי08

Well-known member
מזכיר מאוד קוקה קולה צ'רי. רק טעים.
יצא לי לטעום בטעות פפסי מקס דובדבן. אחד הדברים הדוחים אי פעם. לא יודעת מי אחראי על הפיאסקו הזה
לא אוהבת גמבה בכלל. בשום דבר. כלומר, אני יכולה לאכול אם יש במוקפץ שלי קצת. או אם דוחפים לי גמבה ירוקה בפיצה או בירקות בצ'יפוטלה. אפילו גמבה עם קוטג' זה סביל.
אבל נגיד אני בחיים לא אקנה גמבה הביתה כי אני לא אבחר מרצון להוסיף אותה לשום אוכל.
איך אנחנו שונות :-D זה הורס אותי
אבל הפכים נמשכים, לא?
זה כזה חטיף מיותר
אחד מאבות המזון לרוב :-D
לדעתי אני רכשתי את החיבה לבמבה עם השנים. כלומר בצעירותי אני לא זוכרת אותי מנשנשת במבה, אלא רק מאיזה גיל מבוגר. אולי כשעברתי לגור לבד

Lhuna3

Well-known member
בגלל שבמבה זה מזון שנותנים כל הזמן לתינוקות בישראל, אני תמיד אומרת לעצמי כשאני אוכלת את זה שזה בטח נשנוש בריא, כי הורים של היום לא היו נותנים לתינוקות לאכול כל כך הרבה ממשהו לא בריא, נכון?! (אבל אני לא באמת יודעת אם זה נכון)(אבל אל תהרסו לי)

טוני החתול

Well-known member
מנהל
בגלל שבמבה זה מזון שנותנים כל הזמן לתינוקות בישראל, אני תמיד אומרת לעצמי כשאני אוכלת את זה שזה בטח נשנוש בריא, כי הורים של היום לא היו נותנים לתינוקות לאכול כל כך הרבה ממשהו לא בריא, נכון?! (אבל אני לא באמת יודעת אם זה נכון)(אבל אל תהרסו לי)
אני לא בטוח אם ממש בריא. בטח כמו הרבה דברים, זה בסדר בכמות לא גדולה מידי, אבל רע בכמויות גדולות.
מה שכן, אני זוכר שקראתי שאחוז האנשים עם אלרגיה לבוטנים בארץ היא נמוכה משמעותית מאשר בכל ארץ אחרת בגלל שתינוקות ישראלים אוכלים במבה.

LeAnnDylan

Well-known member
אני משתמש בבמבה אדומה בתור דגני בוקר
אוי, פעם איזו חברה מהארץ שלחה לי במשלוח מנות במבה אדומה, ולייק איכס. אז הבאתי לאיזו חברה אמריקאית והיא חשבה שזה קורנפלקס ושפכה את זה לקערה עם חלב וחשבתי לעצמי שהיא יצורה מוזרה. עכשיו אני רואה שהיא לא לבד:-D|פנים|
יצא לי לטעום בטעות פפסי מקס דובדבן. אחד הדברים הדוחים אי פעם. לא יודעת מי אחראי על הפיאסקו הזה
אנשים שניסו לחקות את ההצלחה של ד"ר פפר ולא הלך להם.
איך אנחנו שונות :-D זה הורס אותי
אבל הפכים נמשכים, לא?
אני מתחילה לתהות לגבי זה

LeAnnDyIan

Well-known member
דווקא קוראים לזה ככה גם בעברית
לא יודעת למה בכלל שאלתי|מובך| זה לא שאני מכירה דגים בכללB-|
זכרתי שלא, אז הלכתי לבדוק ואכן יש לזה שם אחר בעברית. טלפיה זה אמנון.
אין לי מושג מעולם לא אכלתי שם
גם שאכלתי בשר מעולם לא אכלתי במקומות כאלה
מה?! מקדונלדס זה המקום האהוב עליי😂
אם אני יהיה באי בודד ויש לי אספקה רק של מאכל אחד אני לגמרי ארצה שזה יהיה במבה
אמאלה הייתי תולה את עצמי מאיזה עץ קוקוס אם הייתי צריכה לחיית על במבה😳
אף פעם לא ידעתי ששמים בזה ביצה ונענע
בהתחשב בזה שלא ידעת שיש קובה עוף, אני מניחה שהגיוני שגם לא ידעת מה יש בפנים😂
ואנחנו שמים רק פטריות ובצל וזה לא מטוגן
|יאמי|

lemon lyman

Well-known member
בהתחשב בזה שלא ידעת שיש קובה עוף, אני מניחה שהגיוני שגם לא ידעת מה יש בפנים
חח נכון
אבל חשבתי שרק עוף ותוספות רגילות

מה?! מקדונלדס זה המקום האהוב על
שמתי לב :-P:

אני הפכתי לצמחונית כי אני לא אוהבת בשר כן?
אז מכיוון שאני לא בעונש לפני שהפכתי לצמחונית לעולם לא הלכתי למקומות שמגישים בהם בשר אלא העדפתי ללכת למקומות עם פיצות

למעלה