שאלון דצמבר 04

• פותח הנושא oh-da
  • פורסם בתאריך

oh-da

New member
שאלון דצמבר 04

1. מצאתם את עצמכם בשיא הלחץ להתקשר למישהו מתחילים לתהות "פאק, מה זה 067 עכשיו?"? 2. הלכתם הרבה זמן עם הנעליים כשמשהו כואב לכם בבהונות וכשהורדתם את הנעליים גיליתם שלפוחית יפה ושמנה? 3. נכנסתם בטעות לשירותי בנות? 4. נתקעתם בשירותי בנות משום שכל הבנות נמצאות שם ואתם מסוגרים בתא מחכים לזמן המתאים לצאת? 5. התלהבתם שיש לכם רדיו לנסיעה ארוכה ודווקא כשעליתם והתחלתם בנסיעה הוא החליט לא לעבוד והתייבשתם כל הנסיעה?

oshriti123

New member
נחמדד../images/Emo9.gif

1. מצאתם את עצמכם בשיא הלחץ להתקשר למישהו מתחילים לתהות "פאק, מה זה 067 עכשיו?"? חחחחח כןןן
2. הלכתם הרבה זמן עם הנעליים כשמשהו כואב לכם בבהונות וכשהורדתם את הנעליים גיליתם שלפוחית יפה ושמנה? לא...
3. נכנסתם בטעות לשירותי בנות? כן אבל לא בטעות
4. נתקעתם בשירותי בנות משום שכל הבנות נמצאות שם ואתם מסוגרים בתא מחכים לזמן המתאים לצאת? רק אני מתחילה להרגיש שזה שאלון שמיועד רק לבנים?
5. התלהבתם שיש לכם רדיו לנסיעה ארוכה ודווקא כשעליתם והתחלתם בנסיעה הוא החליט לא לעבוד והתייבשתם כל הנסיעה? כןןן חחח קרה הרבה פעמים

שיהיה...

1. מצאתם את עצמכם בשיא הלחץ להתקשר למישהו מתחילים לתהות "פאק, מה זה 067 עכשיו?"?...כה... 2. הלכתם הרבה זמן עם הנעליים כשמשהו כואב לכם בבהונות וכשהורדתם את הנעליים גיליתם שלפוחית יפה ושמנה? אוהד זה מגעיל!!!11 3. נכנסתם בטעות לשירותי בנות? רק בטעות... 4. נתקעתם בשירותי בנות משום שכל הבנות נמצאות שם ואתם מסוגרים בתא מחכים לזמן המתאים לצאת? ברור 5. התלהבתם שיש לכם רדיו לנסיעה ארוכה ודווקא כשעליתם והתחלתם בנסיעה הוא החליט לא לעבוד והתייבשתם כל הנסיעה? זה קרה לי כשפתאום נגמרו לי הבטריות...חבל..

netaK

New member
../images/Emo12.gif

זה ינואר
1. מצאתם את עצמכם בשיא הלחץ להתקשר למישהו מתחילים לתהות "פאק, מה זה 067 עכשיו?"? ממש לא, אני שולטת
2. הלכתם הרבה זמן עם הנעליים כשמשהו כואב לכם בבהונות וכשהורדתם את הנעליים גיליתם שלפוחית יפה ושמנה? איק :$ לא! 3. נכנסתם בטעות לשירותי בנות?
כן
4. נתקעתם בשירותי בנות משום שכל הבנות נמצאות שם ואתם מסוגרים בתא מחכים לזמן המתאים לצאת? כן, אני שונאת בנות! 5. התלהבתם שיש לכם רדיו לנסיעה ארוכה ודווקא כשעליתם והתחלתם בנסיעה הוא החליט לא לעבוד והתייבשתם כל הנסיעה? אני תמיד לוקחת 20 אלף בטריות לדיסקמן לנסיעות ארוכות

flowers girl

New member
קצרצר, מזה זה../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

1. מצאתם את עצמכם בשיא הלחץ להתקשר למישהו מתחילים לתהות "פאק, מה זה 067 עכשיו?"? כעעע
כל שניה בערך
2. הלכתם הרבה זמן עם הנעליים כשמשהו כואב לכם בבהונות וכשהורדתם את הנעליים גיליתם שלפוחית יפה ושמנה? איכ לא
3. נכנסתם בטעות לשירותי בנים? אהמ. לא
4. נתקעתן בשירותי בנים משום שכל הבנים נמצאים שם ואתן מסוגרות בתא מחכות לזמן המתאים לצאת? הוי, לא 5. התלהבתם שיש לכם רדיו לנסיעה ארוכה ודווקא כשעליתם והתחלתם בנסיעה הוא החליט לא לעבוד והתייבשתם כל הנסיעה? משו דומה, כע

Mrs big

New member
:/

1. מצאתם את עצמכם בשיא הלחץ להתקשר למישהו מתחילים לתהות "פאק, מה זה 067 עכשיו?"? לא, אני מעודכנת
. 2. הלכתם הרבה זמן עם הנעליים כשמשהו כואב לכם בבהונות וכשהורדתם את הנעליים גיליתם שלפוחית יפה ושמנה? ישמצב.]: 3. נכנסתם בטעות לשירותי בנות? נכנסתי בכוונה. גם לשירותי בנים נכנסתי בכוונה. :| 4. נתקעתם בשירותי בנות משום שכל הבנות נמצאות שם ואתם מסוגרים בתא מחכים לזמן המתאים לצאת? לא. :| 5. התלהבתם שיש לכם רדיו לנסיעה ארוכה ודווקא כשעליתם והתחלתם בנסיעה הוא החליט לא לעבוד והתייבשתם כל הנסיעה? לא. הרדיו שיש לנו באוטו דפוק תמיד.]:

English Muffin

New member
עונה לאוהד ../images/Emo13.gif

1. מצאתם את עצמכם בשיא הלחץ להתקשר למישהו מתחילים לתהות "פאק, מה זה 067 עכשיו?"?כן 2. הלכתם הרבה זמן עם הנעליים כשמשהו כואב לכם בבהונות וכשהורדתם את הנעליים גיליתם שלפוחית יפה ושמנה?בלאט כן 3. נכנסתם בטעות לשירותי בנות?חח מין הסתם כי אני בת אבל איזה אחד מצחיק כזה ניכנס השתין יצא ואז רק שם לב שזה שירותים של בנות וברח משם מהר חח כניראה שהוא ממש היה צריך להשתין
4. נתקעתם בשירותי בנות משום שכל הבנות נמצאות שם ואתם מסוגרים בתא מחכים לזמן המתאים לצאת?אני בת 5. התלהבתם שיש לכם רדיו לנסיעה ארוכה ודווקא כשעליתם והתחלתם בנסיעה הוא החליט לא לעבוד והתייבשתם כל הנסיעה?כן בלאט יש יותר מידי מקומות בלי קליטה

.

1. מצאתם את עצמכם בשיא הלחץ להתקשר למישהו מתחילים לתהות "פאק, מה זה 067 עכשיו?"? יאפ. 2. הלכתם הרבה זמן עם הנעליים כשמשהו כואב לכם בבהונות וכשהורדתם את הנעליים גיליתם שלפוחית יפה ושמנה? כן[קרית אתא 2004]. 3. נכנסתם בטעות לשירותי בנות? למה בטעות ? P: 4. נתקעתם בשירותי בנות משום שכל הבנות נמצאות שם ואתם מסוגרים בתא מחכים לזמן המתאים לצאת? המ? 5. התלהבתם שיש לכם רדיו לנסיעה ארוכה ודווקא כשעליתם והתחלתם בנסיעה הוא החליט לא לעבוד והתייבשתם כל הנסיעה? לא, אבל זה קרה לי עם דיסקמן./

ל א ק י

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

1. מצאתם את עצמכם בשיא הלחץ להתקשר למישהו מתחילים לתהות "פאק, מה זה 067 עכשיו?"?לא מה. אני זוכרת הכל בע"פ
2. הלכתם הרבה זמן עם הנעליים כשמשהו כואב לכם בבהונות וכשהורדתם את הנעליים גיליתם שלפוחית יפה ושמנה?לא
3. נכנסתם בטעות לשירותי בנות?לא
4. נתקעתם בשירותי בנות משום שכל הבנות נמצאות שם ואתם מסוגרים בתא מחכים לזמן המתאים לצאת?אמ פעם אחת כן
[אלתשאלולמה] 5. התלהבתם שיש לכם רדיו לנסיעה ארוכה ודווקא כשעליתם והתחלתם בנסיעה הוא החליט לא לעבוד והתייבשתם כל הנסיעה?כן!!!
וזאת היתה נסיעה של שעתיים!!]: ולא רק שהרדיו לא עבד, שכחתי את הדיסק לדיסקמן בבית
וסתם סחבתי את זה איתי וזה]: :<

../images/Emo121.gif

מצאתם את עצמכם בשיא הלחץ להתקשר למישהו מתחילים לתהות "פאק, מה זה 067 עכשיו?"?
הלכתם הרבה זמן עם הנעליים כשמשהו כואב לכם בבהונות וכשהורדתם את הנעליים גיליתם שלפוחית יפה ושמנה?
נכנסתם בטעות לשירותי בנים?
נתקעתן בשירותי בנים משום שכל הבנים נמצאים שם ואתן מסוגרות בתא מחכות לזמן המתאים לצאת?
התלהבתם שיש לכם רדיו לנסיעה ארוכה ודווקא כשעליתם והתחלתם בנסיעה הוא החליט לא לעבוד והתייבשתם כל הנסיעה?

FreeLanceR2

New member
היי

1. מצאתם את עצמכם בשיא הלחץ להתקשר למישהו מתחילים לתהות "פאק, מה זה 067 עכשיו?"? כן,כל הזמן 2. הלכתם הרבה זמן עם הנעליים כשמשהו כואב לכם בבהונות וכשהורדתם את הנעליים גיליתם שלפוחית יפה ושמנה? לא 3. נכנסתם בטעות לשירותי בנות? כן,אבל לא בטעות... 4. נתקעתם בשירותי בנות משום שכל הבנות נמצאות שם ואתם מסוגרים בתא מחכים לזמן המתאים לצאת? לא 5. התלהבתם שיש לכם רדיו לנסיעה ארוכה ודווקא כשעליתם והתחלתם בנסיעה הוא החליט לא לעבוד והתייבשתם כל הנסיעה? אוף כן,או במקרה שלי דיסקמן שמתחילים לשחק עם הבטריות וכל מיני דברים...

------>>

1. מצאתם את עצמכם בשיא הלחץ להתקשר למישהו מתחילים לתהות "פאק, מה זה 067 עכשיו?"? כן !!!!! בעעע.. 2. הלכתם הרבה זמן עם הנעליים כשמשהו כואב לכם בבהונות וכשהורדתם את הנעליים גיליתם שלפוחית יפה ושמנה? לא שזכור לי.... 3. נכנסתם בטעות לשירותי בנות? זה מה שאני אמורה לעשות לא? 4. נתקעתם בשירותי בנות משום שכל הבנות נמצאות שם ואתם מסוגרים בתא מחכים לזמן המתאים לצאת? מממ..לא 5. התלהבתם שיש לכם רדיו לנסיעה ארוכה ודווקא כשעליתם והתחלתם בנסיעה הוא החליט לא לעבוד והתייבשתם כל הנסיעה? קרה לי משהו דומה עם הדיסקמן - נגמרו הבטריות !

../images/Emo86.gifבוקר טוב..אני עונה../images/Emo26.gif

1. מצאתם את עצמכם בשיא הלחץ להתקשר למישהו מתחילים לתהות "פאק, מה זה 067 עכשיו?"?לאאא
2. הלכתם הרבה זמן עם הנעליים כשמשהו כואב לכם בבהונות וכשהורדתם את הנעליים גיליתם שלפוחית יפה ושמנה?לא
3. נכנסתם בטעות לשירותי בנות?אני בת כאילו
ולא נכנסתי לשירותי בנים
4. נתקעתם בשירותי בנות משום שכל הבנות נמצאות שם ואתם מסוגרים בתא מחכים לזמן המתאים לצאת?חחחח לא
5. התלהבתם שיש לכם רדיו לנסיעה ארוכה ודווקא כשעליתם והתחלתם בנסיעה הוא החליט לא לעבוד והתייבשתם כל הנסיעה?חחחחח גם לא

גט טו מובבבב

1. מצאתם את עצמכם בשיא הלחץ להתקשר למישהו מתחילים לתהות "פאק, מה זה 067 עכשיו?"? כן D-: 2. הלכתם הרבה זמן עם הנעליים כשמשהו כואב לכם בבהונות וכשהורדתם את הנעליים גיליתם שלפוחית יפה ושמנה? חחחח לא 3. נכנסתם בטעות לשירותי בנות? כן P: 4. נתקעתם בשירותי בנות משום שכל הבנות נמצאות שם ואתם מסוגרים בתא מחכים לזמן המתאים לצאת? חחחח לא 5. התלהבתם שיש לכם רדיו לנסיעה ארוכה ודווקא כשעליתם והתחלתם בנסיעה הוא החליט לא לעבוד והתייבשתם כל הנסיעה? כן D-:

victoria777

New member
רציני שאלון קצר

1. מצאתם את עצמכם בשיא הלחץ להתקשר למישהו מתחילים לתהות "פאק, מה זה 067 עכשיו?"?לא... 2. הלכתם הרבה זמן עם הנעליים כשמשהו כואב לכם בבהונות וכשהורדתם את הנעליים גיליתם שלפוחית יפה ושמנה?ברור 3. נכנסתם בטעות לשירותי בנות?אני בת אז אני תמיד נכנסת לשירותי בנות.לשירותי בנים לא נכנסתי 4. נתקעתם בשירותי בנות משום שכל הבנות נמצאות שם ואתם מסוגרים בתא מחכים לזמן המתאים לצאת?מהתשובה לשאלה הקודמת תסיק לבד 5. התלהבתם שיש לכם רדיו לנסיעה ארוכה ודווקא כשעליתם והתחלתם בנסיעה הוא החליט לא לעבוד והתייבשתם כל הנסיעה?את הרדיו מדליקים ההורים שלי ובד"כ המוסיקה שהם שומעים דפוקה אז לא אכפת לי...

dn51

New member
גבר,גבר...

1. מצאתם את עצמכם בשיא הלחץ להתקשר למישהו מתחילים לתהות "פאק, מה זה 067 עכשיו?"?בטח! 2. הלכתם הרבה זמן עם הנעליים כשמשהו כואב לכם בבהונות וכשהורדתם את הנעליים גיליתם שלפוחית יפה ושמנה?לא, תודה לאל... 3. נכנסתם בטעות לשירותי בנות?כן, קרה לי פעם אחת... 4. נתקעתם בשירותי בנות משום שכל הבנות נמצאות שם ואתם מסוגרים בתא מחכים לזמן המתאים לצאת?כן אני וחבר שלי נתקענו שם, נעלנו תדלת ורצינו לעשן, אבל אז שמענו שמלא בנות נכנסו, עם הקול הצפצפני שלהן...אז היינו בשקט וחיכינו איזה חצי שעה עד שהם יצאו!מבאסות כמה זמן אפשר לפטפט... 5. התלהבתם שיש לכם רדיו לנסיעה ארוכה ודווקא כשעליתם והתחלתם בנסיעה הוא החליט לא לעבוד והתייבשתם כל הנסיעה?יאפ...זה אחד מהדברים הכי מבאסים שקרו לי בחיים!

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

1. מצאתם את עצמכם בשיא הלחץ להתקשר למישהו מתחילים לתהות "פאק, מה זה 067 עכשיו?"? לא 2. הלכתם הרבה זמן עם הנעליים כשמשהו כואב לכם בבהונות וכשהורדתם את הנעליים גיליתם שלפוחית יפה ושמנה? לא 3. נכנסתם בטעות לשירותי בנות? =\ 4. נתקעתם בשירותי בנות משום שכל הבנות נמצאות שם ואתם מסוגרים בתא מחכים לזמן המתאים לצאת? ודאי P: 5. התלהבתם שיש לכם רדיו לנסיעה ארוכה ודווקא כשעליתם והתחלתם בנסיעה הוא החליט לא לעבוד והתייבשתם כל הנסיעה? לא

LoOoOoOoOoK

New member
../images/Emo60.gif

1. מצאתם את עצמכם בשיא הלחץ להתקשר למישהו מתחילים לתהות "פאק, מה זה 067 עכשיו?"? יאפ 2. הלכתם הרבה זמן עם הנעליים כשמשהו כואב לכם בבהונות וכשהורדתם את הנעליים גיליתם שלפוחית יפה ושמנה? כן 3. נכנסתם בטעות לשירותי בנות? בטעות? (משנה מין) ולא. 4. נתקעתם בשירותי בנות משום שכל הבנות נמצאות שם ואתם מסוגרים בתא מחכים לזמן המתאים לצאת? (כנ"ל) לא 5. התלהבתם שיש לכם רדיו לנסיעה ארוכה ודווקא כשעליתם והתחלתם בנסיעה הוא החליט לא לעבוד והתייבשתם כל הנסיעה? לא...

lollapalooza

New member
../images/Emo26.gif

1. מצאתם את עצמכם בשיא הלחץ להתקשר למישהו מתחילים לתהות "פאק, מה זה 067 עכשיו
"
לא. כי נראה לי שאני היחידה שיודעת בדיוק למה הופכת כל קידומת. וידעתי מההתחלה אז יאיי. 2. הלכתם הרבה זמן עם הנעליים כשמשהו כואב לכם בבהונות וכשהורדתם את הנעליים גיליתם שלפוחית יפה ושמנה
כן. 3. נכנסתם בטעות לשירותי בנות
אני בת
מה בטעות
4. נתקעתם בשירותי בנות משום שכל הבנות נמצאות שם ואתם מסוגרים בתא מחכים לזמן המתאים לצאת
אני בת
5. התלהבתם שיש לכם רדיו לנסיעה ארוכה ודווקא כשעליתם והתחלתם בנסיעה הוא החליט לא לעבוד והתייבשתם כל הנסיעה
כן.

יאללה...

. מצאתם את עצמכם בשיא הלחץ להתקשר למישהו מתחילים לתהות "פאק, מה זה 067 עכשיו?"?
וואלה לא... 2. הלכתם הרבה זמן עם הנעליים כשמשהו כואב לכם בבהונות וכשהורדתם את הנעליים גיליתם שלפוחית יפה ושמנה?
לא..מה זה?!
3. נכנסתם בטעות לשירותי בנות?
כן ולא בטעות..
4. נתקעתם בשירותי בנות משום שכל הבנות נמצאות שם ואתם מסוגרים בתא מחכים לזמן המתאים לצאת?
לא
5. התלהבתם שיש לכם רדיו לנסיעה ארוכה ודווקא כשעליתם והתחלתם בנסיעה הוא החליט לא לעבוד והתייבשתם כל הנסיעה?
כן....

למעלה