שאלון דמויות~

sapir aloud555

New member
שאלון דמויות~

היה לי משעמם ומצאתי את זה באחת הקהילות בL_j, אז החלטתי לתרגם במהירות ולהעביר לפה - אם משעמם לכם כמוני, תענו XD הדמות האהובה עליי: הדמות שאני הכי דומה לה: הדמות שהכי הייתי רוצה להיות כמוה: הדמות שהייתי רוצה שתעלם: הדמות שנראית הכי טוב: הדמות עם העיצוב הכי טוב: הדמות עם האישיות הכי טובה: הדמות המצחיקה ביותר: הדמות המשעממת ביותר: הדמות המציקה ביותר: הדמות הטראגית ביותר: הדמות הראשונה שאהבתי: הדמות שלפני-כן לא אהבתי אבל כרגע אני כן: הדמות שאהבתי וכרגע פחות / לא: הדמות שנראה שכולם שונאים: הדמות הכי overrated לדעתי: הדמות הכי underrated לדעתי: אם הייתה לי הבחירה לצאת עם אחת מהדמויות הייתי בוחר/ת ב: אם הייתה לי הבחירה להתחתן עם אחת מהדמויות הייתי בוחר/ת ב: אני חושב/ת שאני והדמות הזו נהיה חברים טובים: הייתי רוצה להרביץ לדמות הזאת: אם הייתי יכול/ה להחזיר לחיים אחת מהדמויות הייתי מחזיר/ה את: דמות בן שלדעת רבים נראית כמו בת לדעתי: דמות רעה שלעולם לא אסלח לה: דמות שתנצח בכל קרב: הדמות שהכי השתפרה במשך זמן הסדרה לדעתי: הדמות שהכי מזכירה לי את החבר/ה הכי טוב/ה שלי: הדמות הזו מזכירה לי דמות מסדרה אחרת: הדמות עם הטכניקות הכי טובות / מגניבות / w/e: הדמות שעשתה משהו שהרגיז אותי: הדמות שבשבילה אני צופה בסדרה: שתי דמויות שלדעתי יהיו זוג טוב: שתי דמויות שלדעתי לעולם לא יתאימו: שתי דמויות שמעולם לא נפגשו, אבל הייתי רוצה שיפגשו: מצטערת על העילגות של זה, פשוט תרגמתי מהר, וזו גם השעה. סלחו לי. XD

Ikari Shinji

New member
המממ...

הדמות האהובה עליי: הימורה קנשין הדמות שאני הכי דומה לה: ניווה דאיסקה הדמות שהכי הייתי רוצה להיות כמוה: אוזומאקי נארוטו הדמות שהייתי רוצה שתעלם: כל הדמויות מגראוויטיישן הדמות שנראית הכי טוב: יוו קאנדה הדמות עם העיצוב הכי טוב: רויה הדמות עם האישיות הכי טובה: היווגה הינאטה הדמות המצחיקה ביותר: דדפול ממארוול קומיקס הדמות המשעממת ביותר: ג'יראיה הדמות המציקה ביותר: אוצי'הא סאסקה הדמות הטראגית ביותר: האטאקה קאקאשי/אוזומאקי נארוטו הדמות הראשונה שאהבתי: מאסאקי טנצ'י הדמות שלפני-כן לא אהבתי אבל כרגע אני כן: קאיטו קארק מוסי הדמות שאהבתי וכרגע פחות / לא: ספיידרמן הדמות שנראה שכולם שונאים: הארונו סאקורה, לפני הטיים ג'אמפ הדמות הכי overrated לדעתי: קפטן אמריקה הדמות הכי underrated לדעתי: האראדה ריקו אם הייתה לי הבחירה לצאת עם אחת מהדמויות הייתי בוחר/ת ב: בחורה אמתית אם הייתה לי הבחירה להתחתן עם אחת מהדמויות הייתי בוחר/ת ב: מישהי שהיא לא דמות, אלא בחורה אמיתית אני חושב/ת שאני והדמות הזו נהיה חברים טובים: אני ונארוטו. הייתי רוצה להרביץ לדמות הזאת: נארוטו אם הייתי יכול/ה להחזיר לחיים אחת מהדמויות הייתי מחזיר/ה את: יונדאימה דמות בן שלדעת רבים נראית כמו בת לדעתי: ... ||-_- זאת כאילו שאלה שאת רוצה שיענו האקו. דמות רעה שלעולם לא אסלח לה: לדמות קורת ליידי לאק, והיא אוהבת לגרום לי להרגיש כאילו שהיא לצידי, ואז לנטוש. דמות שתנצח בכל קרב: הימורה קנשין. הדמות שהכי השתפרה במשך זמן הסדרה לדעתי: נארוטו, דה! הדמות שהכי מזכירה לי את החבר/ה הכי טוב/ה שלי: נארה שיקאמארו הדמות הזו מזכירה לי דמות מסדרה אחרת: רוק לי - סויצ'ירו נגי הדמות עם הטכניקות הכי טובות / מגניבות / w/e: קופי נינג'ה האטאקה קאקאשי. הדמות שעשתה משהו שהרגיז אותי: קישימוטו, שלקח את העלילה לכזאת סטייה מהתכנון המקורי שלו. הדמות שבשבילה אני צופה בסדרה: נארוטו. שתי דמויות שלדעתי יהיו זוג טוב: הינארו שתי דמויות שלדעתי לעולם לא יתאימו: סאיXסאסקה שתי דמויות שמעולם לא נפגשו, אבל הייתי רוצה שיפגשו: קאראס וקנשין למה אני עדיין ממשיכ/ה לענות על השאלון הזה: כי ממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש אין לי מה לעשות כרגע.

sapir aloud555

New member
ובכן

זה פורום נארוטו, הכוונה הייתה שכן. אבל - את השאלון הכללי מצאתי בקהילת אנימה. אז.. אפשר גם ואפשר לא רק מנארוטו. איך שבא לכם. ם:

Kawaii Me

New member
../images/Emo204.gifמשתדלת לענות^_^

הדמות האהובה עליי: קאקשקה הדמות שאני הכי דומה לה: השאלון טוען שאני נג'י אבל אני, לצערי, סאקורה למען האמת XD רק תורידו את הקטע עם סאסקה
הדמות שהכי הייתי רוצה להיות כמוה: הו........לא יודעת זה קשה כשכולם מגניבים. שיקא מגניבD: ולטסונדה יש ציצים אטומייםD: הדמות שהייתי רוצה שתעלם: סאסקה
הדמות שנראית הכי טוב: גאארה:O הדמות עם העיצוב הכי טוב: תלוי איזה עיצוב.. הדמות עם האישיות הכי טובה: מממממממ.....@.@ טובה? הינטה? הדמות המצחיקה ביותר: שיקאאאא הדמות המשעממת ביותר: קונוהמארו לעזאזל..! הדמות המציקה ביותר: יש כמה וכמה. הדמות הטראגית ביותר: האקו? ;; בעצם סאסקה? הדמות הראשונה שאהבתי: נארוטו:O הדמות שלפני-כן לא אהבתי אבל כרגע אני כן: גאארה:O הדמות שאהבתי וכרגע פחות / לא: סאסקה
הדמות שנראה שכולם שונאים: סאסקה
הדמות הכי overrated לדעתי: נארוטוXD הדמות הכי underrated לדעתי: טןטן XD אם הייתה לי הבחירה לצאת עם אחת מהדמויות הייתי בוחר/ת ב: קאקאיש. הייתי מסירה את המסיכה D: אם הייתה לי הבחירה להתחתן עם אחת מהדמויות הייתי בוחר/ת ב: להתחתן עם דף?
לא תודה. יחי הרווקותD: אני חושב/ת שאני והדמות הזו נהיה חברים טובים: מממממממ סאקורהXDDDD הינטה^^ ושיקא^^ הייתי רוצה להרביץ לדמות הזאת: לסאסקה. להרביץ לו ולהראות לו שכל המשפחה שלו מתחבאת לו בכפר הדשא ומחכה ליומולדת 18 כדי להפתיע אותו. איטצ'י המסכן הוא רק קרבן שליחיות וסינג'ורים של המשפחה. אם הייתי יכול/ה להחזיר לחיים אחת מהדמויות הייתי מחזיר/ה את: האקו דמות בן שלדעת רבים נראית כמו בת לדעתי: חח-.- האקו. דמות רעה שלעולם לא אסלח לה: לכולם אני סולחת כל עוד זה סדרהXD דמות שתנצח בכל קרב: איטצ'יD: נראהלי הדמות שהכי השתפרה במשך זמן הסדרה לדעתי: נארוטו? אולי סאקורה הדמות שהכי מזכירה לי את החבר/ה הכי טוב/ה שלי: חחח סאקורה מזכירה לי גם את עדיXD הדמות הזו מזכירה לי דמות מסדרה אחרת: סאסקה מזכיר לי את קאי מבייבלייד-.- הדמות עם הטכניקות הכי טובות / מגניבות / w/e: אורוצ'י? איטצ'י. כל הרעים מגניבים הדמות שעשתה משהו שהרגיז אותי: סאסקה הפחדן ברח מהבית!! הדמות שבשבילה אני צופה בסדרה: אין כזו חיה שתי דמויות שלדעתי יהיו זוג טוב: גאארה ונארוטו יכולים לחיות נשמות תאומות
שתי דמויות שלדעתי לעולם לא יתאימו: ממממ כולם מתאימים לכולם בסופו של דברXD. אבל נגיד, טןטן ואינו לא מתאימות בכלל! שתי דמויות שמעולם לא נפגשו, אבל הייתי רוצה שיפגשו: בנארוטו כולם סחבקים חח. לא יודעת מי לא מכיר את מיO_O

¥otamsh

New member
ייאי! ^^

הדמות האהובה עליי: סאקורה הדמות שאני הכי דומה לה: מראה? לאףאחד! הדמות שהכי הייתי רוצה להיות כמוה: הממ... טסונאדה מגניבה D= הדמות שהייתי רוצה שתעלם: אהה קונוהאמארו הדמות שנראית הכי טוב: סאקורה ^^ הדמות עם העיצוב הכי טוב: הממ... לאדע. אני חושב שאני אוהב את טןטן, ואת טמארי שהייתה קטנה הדמות עם האישיות הכי טובה: נארוטו, ברור! הדמות המצחיקה ביותר: ג'יראיה! הדמות המשעממת ביותר: אינו =S הדמות המציקה ביותר: קונוהאמארו הדמות הטראגית ביותר: האקו הדמות הראשונה שאהבתי: האקו הדמות שלפני-כן לא אהבתי אבל כרגע אני כן: אממ... צ'וג'י? הדמות שאהבתי וכרגע פחות / לא: שיקאמארו הדמות שנראה שכולם שונאים: סאקורה XD הדמות הכי overrated לדעתי: נארוטו הדמות הכי underrated לדעתי: בהחלט טןטן אם הייתה לי הבחירה לצאת עם אחת מהדמויות הייתי בוחר/ת ב: סאוקרה ^___^ אם הייתה לי הבחירה להתחתן עם אחת מהדמויות הייתי בוחר/ת ב: נראה לי שהינאטה תהיה אמא מעולה, אבל סאקורה ^^ אני חושב/ת שאני והדמות הזו נהיה חברים טובים: אמממ נארוטו D= הייתי רוצה להרביץ לדמות הזאת: קונוהאמארו אם הייתי יכול/ה להחזיר לחיים אחת מהדמויות הייתי מחזיר/ה את: האקו ;; דמות בן שלדעת רבים נראית כמו בת לדעתי: האקו XD דמות רעה שלעולם לא אסלח לה: סאסקה הבוגד ה$@!!#!%~!1 הזה דמות שתנצח בכל קרב: נארוטו >.> הדמות שהכי השתפרה במשך זמן הסדרה לדעתי: סאקורה ^^ הדמות שהכי מזכירה לי את החבר/ה הכי טוב/ה שלי: סאסקה- כולם בוגדים מסריחים!!!! סתם לא =P לא יודע הדמות הזו מזכירה לי דמות מסדרה אחרת: יש לי ידידה שסאקורה מזכירה לי הדמות עם הטכניקות הכי טובות / מגניבות / w/e: שיקאמארו D= וגם הביאקוגן לא רע! הדמות שעשתה משהו שהרגיז אותי: סאסקה הבוגד? הדמות שבשבילה אני צופה בסדרה: סאקורה^^ (היא מככבת כאן 0.ם) שתי דמויות שלדעתי יהיו זוג טוב: נארוטו וסאקורה! (בלי לסקול T.T) שתי דמויות שלדעתי לעולם לא יתאימו: אממממ...אינו וגארה? XD שתי דמויות שמעולם לא נפגשו, אבל הייתי רוצה שיפגשו: איטאצ'י וטסונאדה, נשמע קרב מעניין!

ליסאן

New member
טוב נו ננסה ../images/Emo41.gif

הדמות האהובה עליי:גאארה הדמות שאני הכי דומה לה:חיצונית נראה לי טסונאדה הדמות שהכי הייתי רוצה להיות כמוה:מממ לא יודעת ;; הדמות שהייתי רוצה שתעלם: קונוהמרו ..מיותר הדמות שנראית הכי טוב: טמארי נראה לי. היא מדהימה. הדמות עם העיצוב הכי טוב: קקאשי הדמות עם האישיות הכי טובה: הינאטה הדמות המצחיקה ביותר: קיבה הדמות המשעממת ביותר: שינו [לא לסקול] הדמות המציקה ביותר: קונואמרו. הדמות הטראגית ביותר:טסונדאה היא איבדה את כל מי שאהבה TT הדמות הראשונה שאהבתי: סאסקה [נו הוא נטף אנגטס ;; זו לא אשמתי יש לי חולשה.] הדמות שלפני-כן לא אהבתי אבל כרגע אני כן:סאקורה. שחקי אותה ילדונת הדמות שאהבתי וכרגע פחות / לא: סאסקה. הדמות שנראה שכולם שונאים: סאסקה הדמות הכי overrated לדעתי:לא יודעת הדמות הכי underrated לדעתי:אין לי מושג אם הייתה לי הבחירה לצאת עם אחת מהדמויות הייתי בוחר/ת ב: איטאצי אם הייתה לי הבחירה להתחתן עם אחת מהדמויות הייתי בוחר/ת ב:קקאשי אני חושב/ת שאני והדמות הזו נהיה חברים טובים: ממ סאקורה טמארי הינטאה בלי ספק. הייתי רוצה להרביץ לדמות הזאת:כל אקצקי הם פוגעים בגאארה אם הייתי יכול/ה להחזיר לחיים אחת מהדמויות הייתי מחזיר/ה את: אף אחד. דמות בן שלדעת רבים נראית כמו בת לדעתי:האקו. יש בכלל ספק? דמות רעה שלעולם לא אסלח לה:לייט יאגאמי דמות שתנצח בכל קרב: אין כזו. הדמות שהכי השתפרה במשך זמן הסדרה לדעתי:סאקורה נתנה את הקפיצה של החיים עכשיו הדמות שהכי מזכירה לי את החבר/ה הכי טוב/ה שלי: אין כזו. הדמות הזו מזכירה לי דמות מסדרה אחרת:לא יודעת הדמות עם הטכניקות הכי טובות / מגניבות / w/e: אורו' הדמות שעשתה משהו שהרגיז אותי: נארוטו . אבל עכשיו פחות מרגיז הדמות שבשבילה אני צופה בסדרה: גאארה שתי דמויות שלדעתי יהיו זוג טוב:נארוטו/הינטאה שתי דמויות שלדעתי לעולם לא יתאימו: כל מעריצי רוק לי/גאארה שחכו מזה >_< שתי דמויות שמעולם לא נפגשו, אבל הייתי רוצה שיפגשו: די לא יודעת אוף זה ארוך מידי זהו מרוצים? אם לא ...חבל

alexsobsession

New member
תשובות

הדמות האהובה עליי: סאסקה הדמות שאני הכי דומה לה: באופי : שיקמרו וקאקשי הדמות שהכי הייתי רוצה להיות כמוה: סאסקה? הדמות שהייתי רוצה שתעלם: נארוטו >< הדמות שנראית הכי טוב: סאסקה !! הדמות עם העיצוב הכי טוב: סאסקה הדמות עם האישיות הכי טובה: סאסקה הדמות המצחיקה ביותר: קאקשי/שיקמרו/גאי-רוק לי (באמת שאני לא יכולה לבחור) הדמות המשעממת ביותר: טן טן (אם אני לא טועה ככה קוראים לה) הדמות המציקה ביותר: נארוטו הדמות הטראגית ביותר: גארה? הדמות הראשונה שאהבתי: סאסקה!! הדמות שלפני-כן לא אהבתי אבל כרגע אני כן: ארוצ'ימרו הדמות שאהבתי וכרגע פחות / לא: - הדמות שנראה שכולם שונאים: סאסקה:( הדמות הכי overrated לדעתי: נארוטו הדמות הכי underrated לדעתי: - אם הייתה לי הבחירה לצאת עם אחת מהדמויות הייתי בוחר/ת ב: סאסקה!! אם הייתה לי הבחירה להתחתן עם אחת מהדמויות הייתי בוחר/ת ב: סאסקה!! אני חושב/ת שאני והדמות הזו נהיה חברים טובים: שיקמרו הייתי רוצה להרביץ לדמות הזאת: נארוטו אם הייתי יכול/ה להחזיר לחיים אחת מהדמויות הייתי מחזיר/ה את: הממ זה יהפוך לספוילר אז אני לא אגיד דמות בן שלדעת רבים נראית כמו בת לדעתי: האקו חח דמות רעה שלעולם לא אסלח לה: דמות שתנצח בכל קרב: הלוואי וסאסקה הדמות שהכי השתפרה במשך זמן הסדרה לדעתי: סאסקה >< הדמות שהכי מזכירה לי את החבר/ה הכי טוב/ה שלי: שיקמרו הדמות הזו מזכירה לי דמות מסדרה אחרת: סאסקה(באמת!) הדמות עם הטכניקות הכי טובות / מגניבות / w/e: סאסקה ארוצ'ימרו גארה סאסורי כנראה גם הדמות שעשתה משהו שהרגיז אותי: איטצ'י הדמות שבשבילה אני צופה בסדרה: סאסקה שתי דמויות שלדעתי יהיו זוג טוב: סאסקה ואיטצ'י ? לא, אם כבר אז תימארי ושיקמרו כנראה שתי דמויות שלדעתי לעולם לא יתאימו: - שתי דמויות שמעולם לא נפגשו, אבל הייתי רוצה שיפגשו: סאסקה וג'ין. (לא התפרעתי עם סאסקה בכלל..)

enjye

New member
יאי שאלון! D:

הדמות האהובה עליי: גאררה והינאטה D: הדמות שאני הכי דומה לה: הינאטה נדמה לי ^^ הדמות שהכי הייתי רוצה להיות כמוה: נארוטו עם כזאת נחישות מי יודע לאן הייתי יכולה להגיע O.O הדמות שהייתי רוצה שתעלם: סאסקה, מעצבן אותי שהכל סביבו הדמות שנראית הכי טוב: גאררה D: הדמות עם העיצוב הכי טוב: מה בעצם ההבדל מהשאלה הקודמת? O.O הדמות עם האישיות הכי טובה: הינאטה נראה לי ^^ הדמות המצחיקה ביותר: לי XD הדמות המשעממת ביותר: שינו >.> הדמות המציקה ביותר: קיסאמה אני לא יכולה להסתכל עליו O_O הדמות הטראגית ביותר: גאררה ): הדמות הראשונה שאהבתי: נארוטו הדמות שלפני-כן לא אהבתי אבל כרגע אני כן: גאררה ושיקאמארו הדמות שאהבתי וכרגע פחות / לא: סאסקה P: הדמות שנראה שכולם שונאים: סאסקה (-:{ הדמות הכי overrated לדעתי: נארוטו הדמות הכי underrated לדעתי: הינאטה ): אם הייתה לי הבחירה לצאת עם אחת מהדמויות הייתי בוחר/ת ב: טוב אמ.. אני אוהבת את גאררה אבל טיפוסים כאלה מפחידים אותי O_O לי אני מניחה ^^; אם הייתה לי הבחירה להתחתן עם אחת מהדמויות הייתי בוחר/ת ב: כנ"ל.. ^^ או נארוטו O.O לא בעצם הוא טיפש מידי P: אני חושב/ת שאני והדמות הזו נהיה חברים טובים: סאקורה הייתי רוצה להרביץ לדמות הזאת: סאסקה P:< אם הייתי יכול/ה להחזיר לחיים אחת מהדמויות הייתי מחזיר/ה את: וואו אין לי מושג דמות בן שלדעת רבים נראית כמו בת לדעתי: האקו XD דמות רעה שלעולם לא אסלח לה: אורוצ'ימארו >:{ דמות שתנצח בכל קרב: איטאצ'י O.O הדמות שהכי השתפרה במשך זמן הסדרה לדעתי: גאררה הדמות שהכי מזכירה לי את החבר/ה הכי טוב/ה שלי: אינו הדמות הזו מזכירה לי דמות מסדרה אחרת: סאסקה הדמות עם הטכניקות הכי טובות / מגניבות / w/e: לי לגמרי D: במיוחד בפרק 124 זה קרע אותי XD הדמות שעשתה משהו שהרגיז אותי: נו סאסקה לא נסגרנו על זה כבר? P: הדמות שבשבילה אני צופה בסדרה: גאררה. שתי דמויות שלדעתי יהיו זוג טוב: שיקאמרו וטמארי! D: שתי דמויות שלדעתי לעולם לא יתאימו: הינאטה סאסקה\הינאטה גאררה XD שתי דמויות שמעולם לא נפגשו, אבל הייתי רוצה שיפגשו: גאררה והינאטה הם שני האהובים עלי )':

enjye

New member
אני ניראת לך כמו סאקורה? 0:

אין לי בעיה להגיד שאני דומה לסאקורה, אני אוהבת אותה, אבל לדעתי אני יותר דומה להינאטה /:

karyn

New member
תשובותבות../images/Emo210.gif

הדמות האהובה עליי: נג'י אינו ודיאדרה הדמות שאני הכי דומה לה:נו טוב כול תבחן את עצמך יצא לי נארוטו אז כנראה נארוטו אבל אני גם קצת קאקאשי באיחורים XDD הדמות שהכי הייתי רוצה להיות כמוה:אינו 3: הדמות שהייתי רוצה שתעלם:סאסקה
הדמות שנראית הכי טוב:נג'י הדמות עם העיצוב הכי טוב:לתמארי ^^ הדמות עם האישיות הכי טובה:אמממ קשה כי אף אחד לא נורמלי אני אלך על קאקאשי הדמות המצחיקה ביותר:נארוטו~ הדמות המשעממת ביותר:גאררה וסאסקה הדמות המציקה ביותר:סאקורה הדמות הטראגית ביותר:גאררה הדמות הראשונה שאהבתי:אהבתי את נג'י לפני שהתחלתי לצפות בסדרה XDD הדמות שלפני-כן לא אהבתי אבל כרגע אני כן:אממ הינטאה אולי קצת הדמות שאהבתי וכרגע פחות / לא:אממממ אממממ לי סאן XDD אבל עכשיו אני ממש אוהבת אותו! 3: הדמות שנראה שכולם שונאים:סאסקה הדמות הכי overrated לדעתי:אממ זה כאילו המדות שכולם מגיזמים בהתיחסות אליו אז זה סאסקה הדמות הכי underrated לדעתי:אמממ אממממ טמארי מגיע לה עוד פרקים! אם הייתה לי הבחירה לצאת עם אחת מהדמויות הייתי בוחר/ת ב:כאילו דייט? *.* נג'י! אם הייתה לי הבחירה להתחתן עם אחת מהדמויות הייתי בוחר/ת ב:דייט ראשון כבר חתונה? XD נג'י *.* אני חושב/ת שאני והדמות הזו נהיה חברים טובים:אני אסתתדר טוב עם אינו לדעתי הייתי רוצה להרביץ לדמות הזאת:סאסקה אם הייתי יכול/ה להחזיר לחיים אחת מהדמויות הייתי מחזיר/ה את:אמממ את האח והאהוב של טסונדה מגיע לה יותר! דמות בן שלדעת רבים נראית כמו בת לדעתי:אקו... XDD דמות רעה שלעולם לא אסלח לה:סאסקה! דמות שתנצח בכל קרב:נאורטו! הדמות שהכי השתפרה במשך זמן הסדרה לדעתי:לי הדמות שהכי מזכירה לי את החבר/ה הכי טוב/ה שלי: אמממ אין לי מושג! הדמות הזו מזכירה לי דמות מסדרה אחרת:אממ הינטאה מזכירה לי את ריקו מגאנסלינגר גירל הדמות עם הטכניקות הכי טובות / מגניבות / w/e:נארוטו ^.^ הדמות שעשתה משהו שהרגיז אותי:אוקיי הבנו סאסקה דביל סאקה מגעיל סאסקה מכוער ומגעיל! הדמות שבשבילה אני צופה בסדרה:נג'י שתי דמויות שלדעתי יהיו זוג טוב:לי וסאקורה 3: שתי דמויות שלדעתי לעולם לא יתאימו:אמממממ סאקורה וסאסקאה!
שתי דמויות שמעולם לא נפגשו, אבל הייתי רוצה שיפגשו:דידראה ואינו *.*

sapir aloud555

New member
משעמם.

אז אענה, או משהו. הדמות האהובה עליי: גאארה הדמות שאני הכי דומה לה: הינאטה. אבל לפעמים יש לי רגעי שיקאמארו. הדמות שהכי הייתי רוצה להיות כמוה: נארוטו או סאקורה. הדמות שהייתי רוצה שתעלם: אהה, אין. פשוט הייתי רוצה שיפסיקו את המריחות ושיחות לא קשורות בין דמויות מוזרות. |: הדמות שנראית הכי טוב: גאארה? הדמות עם העיצוב הכי טוב: העיצוב שלו פשוט, אבל אני חייבת לציין כי כ"כ כיף לצייר אותו - לי. הדמות עם האישיות הכי טובה: סאקורה / נארוטו. אופטימיות. |: הדמות המצחיקה ביותר: שיזונה הרגה אותי בפרק הראשון שראיתי אותה, כי היא נבהלה מכל דבר. לא יודעת. נארוטו, ג'יראייה לי ועוד כלולים ברשימה. הדמות המשעממת ביותר: אינו הדמות המציקה ביותר: קונוהאמארו וחבורתו הדמות הטראגית ביותר: גאארה, סאסקה הדמות הראשונה שאהבתי: קאקאשי הדמות שלפני-כן לא אהבתי אבל כרגע אני כן: וול, סאקורה. אף פעם לא ממש שנאתי אותה, פשוט את ההתנהגות שלה. עכשיו היא נהדרת 3> הדמות שאהבתי וכרגע פחות / לא: אהבתי את סאסקה עד בערך פרק 30. לא יודעת אם זה נחשב. הדמות שנראה שכולם שונאים: סאקורה הדמות הכי overrated לדעתי: סאסקה והאקטסוקים. הדמות הכי underrated לדעתי: טנטן ומרבית הבנות בסדרה. אם הייתה לי הבחירה לצאת עם אחת מהדמויות הייתי בוחר/ת ב: שינו. אני מקווה שהוא ידבר. מקסימום שנינו נשב בשקט. ם: אם הייתה לי הבחירה להתחתן עם אחת מהדמויות הייתי בוחר/ת ב: בחור אמיתי. אני חושב/ת שאני והדמות הזו נהיה חברים טובים: סאקורה. 3> הייתי רוצה להרביץ לדמות הזאת: סאסקה אם הייתי יכול/ה להחזיר לחיים אחת מהדמויות הייתי מחזיר/ה את: זאבוזה, האקו, יוגיטו (מנגה) דמות בן שלדעת רבים נראית כמו בת לדעתי: האקו ויאשמארו (דוד של גאארה) דמות רעה שלעולם לא אסלח לה: - דמות שתנצח בכל קרב: נארוטו ושיקאמארו. הדמות שהכי השתפרה במשך זמן הסדרה לדעתי: סאקורה הדמות שהכי מזכירה לי את החבר/ה הכי טוב/ה שלי: קיבה. הדמות הזו מזכירה לי דמות מסדרה אחרת: לא מצאתי משהו מנארוטו למרות שהרבה אומרים שגוקו / גוהן - נארוטו, אבל זו סתם תדמית גיבור שונן טיפוסית. הדמות עם הטכניקות הכי טובות / מגניבות / w/e: אני אוהבת את סגנון הלחימה של לי ונג'י. ~ הדמות שעשתה משהו שהרגיז אותי: סאקורה, לפני הTime skip הדמות שבשבילה אני צופה בסדרה: האמת אני שוקלת להשאר רק עם המנגה. אבל אין דמות כזו. שתי דמויות שלדעתי יהיו זוג טוב: כחברים טובים, אני מניחה שגאארה ונארוטו. כזוג; שיקאמארו וטמארי, גאארה סאקורה (Otp~) ונארוטו הינאטה. שתי דמויות שלדעתי לעולם לא יתאימו: אוהו, יש הרבה זוגות שאני לא יודעת מאיפה הוציאו אותם. |: דוגמה; צ'וג'י ואנקו. Wtf. שתי דמויות שמעולם לא נפגשו, אבל הייתי רוצה שיפגשו: לא עולה לי משהו לראש כרגע.

למעלה