שאלון די מטומתם אבל...

3נטוש

New member
שאלון די מטומתם אבל...

1) איית את שמך ע"י שימוש בשמות של להקות או זמרים. (לדוגמא, אם קוראים לך יוסי: eah yeah yeahsY asisO pice GirlsS an BrownI וכו') 2)האם יש שיר שנכתב עליך? 3)איזה שיר גורם לך לבכות? 4)איזה שיר הכי משמח אותך ברגע נתון זה? 5)למה אתה מעדיף להקשיב לפני השינה? חלק שני מראה גובה: צבע שיער: צבע עור: צבע עיניים: פירסינגים\עגילים\חירורים שונים: קעקועים: כרגע צבע התחתונים שלך: לאיזה שיר אתה מקשיב כרגע: איזה טעם יש לך בפה? איך מזג האויר? מה נשמע? האם אתה נוטה לקבל בחילות באוטובוסים\מטוסים\נסיעות אחרות? בעל הרגל מגונה? איזה? מסתדר עם ההורים שלך? נוהג? חיי 'אהבה' יש חבר? יש חברה? (כאן יש שאלה של 'מה הנטיה המינית שלך', אבל הורדתי אותה כי כולכם עומואים בכל מקרה ) יש ילדים? יש קראש? התאהבת פעם? היה לך קשה להתגבר על מישהו? נפגעת? היית יוצא עם מישהו שאתה מכיר שלושה ימים? עוד שאלות מפגרות מה יש לך בדיסקמן כרגע? אם היית גיר, איזה צבע היית? מה משמח אותך? מי משמח אותך? מה הדיסק הבא שהיית רוצה לקנות? את מי היית מחשיב כ'חברים טובים': מתי\איפה בכית בפעם האחרונה? קיבלת מכתב אמיתי? קיבלת אימייל? מה הדבר האחרון שקנית? מה התכנית האחרונה שראית? מה הסרט האחרון שראית בקלנוע? דעתך על הפלות: עישון: הספייס גירלז:

3נטוש

New member
ועוד אחד

שאלווווום! לפני זמן רב היו עושים (או שעדיין עושים..) בפורום ה"פ בנענע משחק ציטוטים כזה.. מישהו מביא ציטוט וכולם צריכים לנחש מאיזה ספר זה (כאילו מהספרים של ה"פ.. דא..) ומי אמר את זה למי.. מי שמנחש נכון מביא את הציטוט הבא וכך הלאה והלאה... נשמע חביב לא? חשבתי שיהיה נחמד להתחיל את זה אצלנו... אז... נתחיל עם משהו די קליל.. "ישמרני האל,כבוד השר,אתה לא חושב שהוא מנסה לחבור שוב אל אתה-יודע-מי"

מלאכית16

New member
אמ....../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

נוותר על אחד..ונדלג ישר לשתיים
2)האם יש שיר שנכתב עליך? לא...לצערי...אמנם כתבתי כמה שירים על עצמי, אבל אני משערת שזה לא נקרא...נכון
3)איזה שיר גורם לך לבכות? אמ...בינתיים עולה במוחי רק "My Heart Will Go On" אבל זה תלוי במצב רוח שלי..השירים הכי רועשים בעולם יכולים גם הם לגרום לי לבכות
4)איזה שיר הכי משמח אותך ברגע נתון זה? "I Wanna Be With You" של הבאקסטריט בויז...כי הוא כל כך נכון לגבי כרגע...ת'אמת, הוא גם מעציב אותי, בגלל אותה הסיבה..
5)למה אתה מעדיף להקשיב לפני השינה? שירים שאני אוהבת..משירים ביפנית ועד הבאקסטריט בויז.. חלק שני מראה גובה:מטר שישים וחמש צבע שיער: חום צבע עור: שזוף שכזה... צבע עיניים: חום פירסינגים\עגילים\חירורים שונים: שני עגילים באוזן שמאל, ועגיל אחד באוזן ימין. זהו
קעקועים: לא תודה.
כרגע צבע התחתונים שלך: צהוב. לאיזה שיר אתה מקשיב כרגע: שום שיר.... איזה טעם יש לך בפה?של פקאן סיני
(כרגע אכלתי אחד
) איך מזג האויר? קייצי שכזה...
מה נשמע? הכל מעולה...פגשתי את טל פרידמן ביום חמישי...החיים מושלמים. *מבט חולמני*
האם אתה נוטה לקבל בחילות באוטובוסים\מטוסים\נסיעות אחרות? כן...זה פשוט מבאס. בעל הרגל מגונה? איזה? אמ...כן- לצייר על כל דבר שלא זז יותר משתי שניות. מסתדר עם ההורים שלך? בערך. נוהג? לא. נמאס לי. חיי 'אהבה' יש חבר? לא. יש חברה? גם לא.
(כאן יש שאלה של 'מה הנטיה המינית שלך', אבל הורדתי אותה כי כולכם עומואים בכל מקרה ) יש ילדים? בוודאי...המון... יש קראש? כןמאוהב|
התאהבת פעם? פעמיים. שניהם בו זמנית. האחד התגלה כחמור, ואת השני אני עדיין אוהבת.
היה לך קשה להתגבר על מישהו? כן. אבל כשמגלים שהמישהו שאתה אוהב לא כל כך מושלם..אלא להפך- זה די קל להתגבר. נפגעת? מאוד. היית יוצא עם מישהו שאתה מכיר שלושה ימים? כן. עוד שאלות מפגרות מה יש לך בדיסקמן כרגע? באקסטריט בויז. זה מה ששמעתי אתמול כששיעמם לי למוות אצל סבא וסתבא שלי.
אם היית גיר, איזה צבע היית? גיר כחול. מה משמח אותך? להיפגש עם אנשים שאני אוהבת. לראות את הקושקוש שלי עובר ברחוב. מי משמח אותך? אמ...שניש...וטל פרידמן
מה הדיסק הבא שהיית רוצה לקנות? משהו של שירים ביפנית. את מי היית מחשיב כ'חברים טובים': בתור הגדרה, או אנשים ספציפיים
אם בתור הגדרה אז מבחינתי חבר טוב הוא חבר שתמיד מוכן לעשות הכל בשבילי, ושלא ילך וינטוש אותי ברגע שהוא יימצא חברים אחרים...ובאנשים ספציפית- שניש היא החברה הכי טובה שלי, והיא היחידה ולא הייתי מחליפה אותה בעד שום הון שבעולם
מתי\איפה בכית בפעם האחרונה? בחדר שלי, ביום שישי אחרי הסילווסטר... קיבלת מכתב אמיתי? אמ...מכתב מהבנק או מהצבא, נקרא
קיבלת אימייל? אמ...היום.. מה הדבר האחרון שקנית? עדיין ברד
מה התכנית האחרונה שראית? ארץ נהדררררררת
מה הסרט האחרון שראית בקלנוע? אווווו...אני חושבת שזה היה שר הטבעות, אבל אני לא בטוחה
דעתך על הפלות: רצח.
עישון: גועל נפש
הספייס גירלז: רצח וגועל נפש

PureBlood1

New member
../images/Emo129.gifאוו.. זה ארוך..

1) לא ממש הבנתי אותו
2)האם יש שיר שנכתב עליך?לא ממש, נראה לי שבגלל שהשם שלי לא נפוץ במיוחד
3)איזה שיר גורם לך לבכות?ארג בהתחשב בפעם האחרונה שבכיתי אז אולי life on mars של דיויד בואי 4)איזה שיר הכי משמח אותך ברגע נתון זה?הפסקול של שיער 5)למה אתה מעדיף להקשיב לפני השינה?בד"כ החיפושיות או אואזיס חלק שני: מראה גובה:1.55 צבע שיער:ג'ינגי צבע עור:לבן חיוור צבע עיניים:חום פירסינגים\עגילים\חירורים שונים:אני מפחדת ממחטים קעקועים:כנ"ל כרגע צבע התחתונים שלך:שחור לאיזה שיר אתה מקשיב כרגע:כלום איזה טעם יש לך בפה?בקר איך מזג האויר?הייתי מעדיפה גשם מה נשמע?הציפורים מצייצות, השמש זורחת האם אתה נוטה לקבל בחילות באוטובוסים\מטוסים\נסיעות אחרות?מגיל אפס בעל הרגל מגונה?איך לא? איזה?אכילת ציפורניים, שינה בשיעורים מסתדר עם ההורים שלך?תלוי במצב הרוח שלהם נוהג?לא חיי 'אהבה' יש חבר?לא יש חברה? (כאן יש שאלה של 'מה הנטיה המינית שלך', אבל הורדתי אותה כי כולכם עומואים בכל מקרה)לא יש ילדים?לא יש קראש?כן
התאהבת פעם?3 4 פעמים היה לך קשה להתגבר על מישהו?בהתחשב בכך שעוד לא היה לי אף אחד?! נפגעת?... היית יוצא עם מישהו שאתה מכיר שלושה ימים?כן מה יש לך בדיסקמן כרגע?הפסקול של קברט אם היית גיר, איזה צבע היית?שחור אני משערת מה משמח אותך?חברים, סרטים, ציונים טובים מי משמח אותך?חסוי רק במקרה שהוא נכנס לפורום מטעמי ריגול מה הדיסק הבא שהיית רוצה לקנות?הפסקול של הסיוט לפני חג המולד את מי היית מחשיב כ'חברים טובים':אנשים שנאמנים לך וחולקים איתך תחומי עניין מתי\איפה בכית בפעם האחרונה?לפני בערך 3 שנים בחדר שלי קיבלת מכתב אמיתי?זה של התעודת זהות נחשב? קיבלת אימייל?יאפ מה הדבר האחרון שקנית?כרטיס אוטובוס מה התכנית האחרונה שראית?פרקר לואיס מה הסרט האחרון שראית בקלנוע?שיבת המלך דעתך על הפלות:גופה של כל איזה זה עניינה הפרטי עישון:פיכס הספייס גירלז:

La Vicomtesse

New member
בבקשה...../images/Emo54.gif

2)האם יש שיר שנכתב עליך? "למאיה יש אקדח........"
3)איזה שיר גורם לך לבכות?
"I'll Know" (של פיונה אפל למי שלא מכיר...) 4)איזה שיר הכי משמח אותך ברגע נתון זה? "My Favourite Things"
מתוך פסקול צלילי המוזיקה. 5)למה אתה מעדיף להקשיב לפני השינה? מוזיקת צ'יל אאוט שקטה נוסח "קפה דל מאר" חלק שני מראה גובה: מתנשאת לגובה 1.63 מ' צבע שיער: שטני צבע עור:תלוי בעונה, כרגע בהיר. צבע עיניים:כחול\אפור פירסינגים\עגילים\חירורים שונים: שני חורים באוזן שמאל, 4 בימין, אחד בפופיק. קעקועים:חתול שחור על הכתף.
כרגע צבע התחתונים שלך: תכלת לאיזה שיר אתה מקשיב כרגע: כלום איזה טעם יש לך בפה? תה ירוק בטעם פסיפלורה.
איך מזג האויר? קריר למדי, סופת רעמים הייתה משלימה את האווירה.
מה נשמע? 'סססססססססססדר.
האם אתה נוטה לקבל בחילות באוטובוסים\מטוסים\נסיעות אחרות? לא
בעל הרגל מגונה? איזה? ראיתם אותי אי פעם אוכלת קרמבו?!?!? מסתדר עם ההורים שלך? יאפ! נוהג? כן.
חיי 'אהבה' יש חבר? לא
יש חברה? לא יש ילדים? תודה לאל לא.....
יש קראש? כן
התאהבת פעם? כן היה לך קשה להתגבר על מישהו? לא נפגעת? כן היית יוצא עם מישהו שאתה מכיר שלושה ימים? ברור!
עוד שאלות מפגרות מה יש לך בדיסקמן כרגע? אלאניס מוריסט, הדיסק השני. אם היית גיר, איזה צבע היית? לילך (???) מה משמח אותך? להגיע ליום חמישי בערב כשכל הסופ"ש עוד לפניי...
מי משמח אותך? כולם- משפחה, חברים, החתולה שלי...
מה הדיסק הבא שהיית רוצה לקנות? "Cry of the Celts" את מי היית מחשיב כ'חברים טובים':
יש לי רק חברים טובים, לא מתעסקת עם הסוג השני. מבחינתי אלה חברים שנמצאים שם תמיד בשבילי, לא משנה מה, ואני סומכת עליהם בעיניים עצומות. מתי\איפה בכית בפעם האחרונה? כשסיימתי קורס חובשות, והמפקדות חילקו לנו את הסיכות, וכל אחת הלכה בדרכה שלה בלי לדעת לאן שאר הבנות הולכות ואם נתראה אי פעם....זיכרונות....
קיבלת מכתב אמיתי? מהחברה הכי טובה שלי, לפני משהו כמו שנה. קיבלת אימייל? לפני יומיים, מחברה שלי מ"הקורס". מה הדבר האחרון שקנית? נעליים מה התכנית האחרונה שראית? "חברים"
מה הסרט האחרון שראית בקלנוע? "הזר" ( אל, ואני חוזרת- אל תעשו את זה לעצמכן!!!) דעתך על הפלות: תומכת בהחלט. גוף של אשה זה העסק שלה (דז'ה וו?), ולמה שילדה בת 14, שרמוטה ככל שתהיה, תישא באחריות של ילד ותהרוס לעצמה את החיים? עישון:חוץ מזה שזה מסריח וגורם להרס של הריאות, סרטן, אימפוטנציה, שיניים צהובות, קול של צפרדע, עוד לשלם בשביל זה??? לא נראה לי בכלל! הספייס גירלז: המי???

DARK ANGEL14

New member
היר איז מיין......

1) איית את שמך ע"י שימוש בשמות של להקות או זמר ALAN RICKMAN (לא זמר או להקה אבל איך אפשר שלא לכתוב אותו...) DIDO סורי אין לי ב-I תמציאו לבד... 2)האם יש שיר שנכתב עליך?לא שידוע לי... 3)איזה שיר גורם לך לבכות? TITANIC 4)איזה שיר הכי משמח אותך ברגע נתון זה?ALL YOU NEED IS LOVE החידוש מהפסקול של אהבה זה כל הסיפור... 5)למה אתה מעדיף להקשיב לפני השינה?שירים שאני אוהבת...ודווקא לא כ"כ רגועים...אוונסנס לפעמים... לא 'דעת... חלק שני מראה גובה:1.59 נראה לי...אולי יותר קצת... צבע שיער:חום כהה צבע עור:קצת שזוף (עוד מהקיץ חחח..) צבע עיניים:חום פירסינגים\עגילים\חירורים שונים:חור 1 באוזן שמאל ו2 בימין קעקועים:לא ואין לי שום כוונות לצייר על הגוף שלי בעזרתי מחט (
) כרגע צבע התחתונים שלך:לבן לאיזה שיר אתה מקשיב כרגע:MY IMMORTAL-EVANESCENCE איזה טעם יש לך בפה?סוכריית תות (אני אוכלת אחת כרגע...) איך מזג האויר: קריר...אני מעדיפה קצת יותר גשום! מה נשמע? אין עבודה אין שפה... קשה קשה... סתם הכל טוף! האם אתה נוטה לקבל בחילות באוטובוסים\מטוסים\נסיעות אחרות?לא אפ'עם בעל הרגל מגונה? איזה?אממ... לתקן אנשים כשהם לא מדברים נכון במיוחד במספרים...יש לי עתיד בתור מורה ללשון יאאאק! מסתדר עם ההורים שלך? בד"כ נוהג? ממש לא...
חיי 'אהבה' יש חבר?לא יש חברה?לא (כאן יש שאלה של 'מה הנטיה המינית שלך', אבל הורדתי אותה כי כולכם עומואים בכל מקרה ) יש ילדים?בטח מליונים! יש קראש?כן התאהבת פעם?כן היה לך קשה להתגבר על מישהו?בערך.. נפגעת?גם בערך... היית יוצא עם מישהו שאתה מכיר שלושה ימים?למה לא?! עוד שאלות מפגרות מה יש לך בדיסקמן כרגע?הפסקול של אהבה זה כל הסיפור- שאווווה ביותר רוצו לקנות! אם היית גיר, איזה צבע היית?שחור! מה משמח אותך?להיות עם חברות ולעשות שופינג מי משמח אותך?החברות בעיקרר... אבל גם משפוחה לפעמים מה הדיסק הבא שהיית רוצה לקנות?"FALLEN"???!!!... את מי היית מחשיב כ'חברים טובים':חברים שיהיו נאמנים לך... ושלא יגלו סודות או דברים אישיים לאנשים אחרים... שיעמדו לצידי ו...זהו.. מתי\איפה בכית בפעם האחרונה?לפני שבוע בערך בחדר שלי קיבלת מכתב אמיתי?כשחזרתי מחופשה באיטליה חברה שלי השאירה לי מכתב לנסיעה שלא יהיה לי משעמם!!! חמודההה קיבלת אימייל?כעע מה הדבר האחרון שקנית?לחם וחלב בסופר... מה התכנית האחרונה שראית?ארץ נהדרת?!... מה הסרט האחרון שראית בקלנוע?נדמה לי שאהבה זה כל הסיפור... אבל אני חושבת שראיתי עוד איזה סרט אחרי... אני רק לא זוכרת.. לא משנה... דעתך על הפלות:זכותה של אישה לעשות מה שהיא רוצה בגוף שלה עישון:איי וויל נוור אוור טאצ' איט... זה מגעיל...וכמו שנאמר קודם... מסריח ולא בריא גם צריך לשלם על זה?! הספייס גירלז:פעם אהבתי
(פעם כשהייתי בת 10 בערך...)

TwelveEyes

New member
כפרע עלייך! תודה על התירוץ...

לשרוף 20 דקות מול המחשב
1) איית את שמך ע"י שימוש בשמות של להקות או זמרים. Death Atari Teenage Riot Nine Inch Nails Alice in Chains 2) האם יש שיר שנכתב עליך? לא חושבת... 3) איזה שיר גורם לך לבכות? Walking After You של הפו פייטרס. 4)איזה שיר הכי משמח אותך ברגע נתון זה? Red Morning Light של קינגז אוף ליאון.
5)למה אתה מעדיף להקשיב לפני השינה? אני בדרך כלל עושה מדיטציה לפני שאני הולכת לישון, אז אני אוהבת לשמוע הקלטות של ים. שאנטי
חלק שני
גובה: 1.56. כן, אני גמדה!
צבע שיער: שטיני. צבע עור: שנהב בחורף, ברונזה בהירה בקיץ. צבע עיניים: חום-ירקרק. פירסינגים\עגילים\חירורים שונים: אין. אולי יום אחד יהיה פירסינג באף. קעקועים: אין וגם לא יהיו, לאור העובדה שאני לא החלטית מספיק בשביל לבחור דוגמא וללכת איתה עד הסוף
צבע התחתונים שלך: לבן. לאיזה שיר אתה מקשיב כרגע: Followed the Waves של אאוף דר מאר. איזה טעם יש לך בפה? מממ, אגוזי שכזה.. אכלתי גרנולה עם פירות יבשים, צימוקים ודבש... משהו בסט ^__^ איך מזג האויר? מצויין!!! בדיוק כמו שאני אוהבת: שמש, וחמים כזה... כל היום כמעט הייתי בחוץ ^__^ כן יירבו! מה נשמע? סבבה, אחותי! האם אתה נוטה לקבל בחילות באוטובוסים\מטוסים\נסיעות אחרות? לא. בעל הרגל מגונה? מממ, לא ממש.. איזה? אני לועסת קרח.. יש אנשים שזה מעצבן אותם, משום מה. הו, ואני גם שומעת מוזיקה בווליום גבוה, אם זה נחשב
מסתדר עם ההורים שלך? בדרך כלל. נוהג?
יש חבר? יש מועמד
יש חברה? כרגע לא. ואני מבקשת: אומו, לא עומו!
יש ילדים? לא, ואם זה תלוי בי גם לא יהיו
אלא אם אלן יבקש יפה... יש קראש? יש כמה, אפילו
התאהבת פעם? כן. היה לך קשה להתגבר על מישהו? כן. נפגעת? כן. היית יוצא עם מישהו שאתה מכיר שלושה ימים? יש מצב. מה יש לך בדיסקמן כרגע? מדונה. אם היית גיר, איזה צבע היית? אדום! מה משמח אותך? כל מיני מחוות קטנות של אנשים כלפיי שגורמות לי להרגיש טוב, סרט שווה בטלוויזיה, מוזיקה, הכלבה שלי, תגובות להודעות\פוסטים שלי, כל מיני שטויות רטרו, גשם, ימים עם מזג אוויר מושלם כמו היום, להיות צודקת.. כל מיני. מי משמח אותך? קלי (הכלבה שלי), אלדד (הכלבה שלי
), רועי, ליטל, אלה, ליעד, לאריסה, אבי, דניאל ויואב. השאר לא חשובים
אה, וגם אמאבא לפעמים
מה הדיסק הבא שהיית רוצה לקנות? מה, אפשר לקנות דיסקים? כאלה מקוריים?
את מי היית מחשיב כ'חברים טובים': כל מי שכתוב בתשובה ל"מי משמח אותך?" מתי\איפה בכית בפעם האחרונה? בגלל שהייתי עצובה? וואו... אפריל '01. קיבלת מכתב אמיתי? כן
קיבלת אימייל? כן. מה הדבר האחרון שקנית? לעצמי? ומכספי האישי? אוכל נחשב?
אמממ.. מבחינת שופינג? אין לי מושג.. מה התכנית האחרונה שראית? "פשוט נהדרת". פאטסי!!
מה הסרט האחרון שראית בקולנוע? שרה"ט 3, למרבה הבושה
דעתך על
הפלות: בעד, במיוחד אם מדובר בנערה. עישון: גועל נפש!!! הספייס גירלז: אהבתי אותן בכיתה ה'-ו', ככה.. היום זה די עבר

oO yUvAl Oo

New member
פים פם פום../images/Emo41.gif

1. אררר... תאי המוח שלי בתרדמת... 2)האם יש שיר שנכתב עליך? לא שידוע לי, אבל אני הולכת לכתוב עכשיו! 3)איזה שיר גורם לך לבכות? 'פליקס הקטן'
4)איזה שיר הכי משמח אותך ברגע נתון זה? צ'רי בלוסום גירל 5)למה אתה מעדיף להקשיב לפני השינה? גלגל"צ/ דיסק דיסני שלי חלק שני גובה: 1.74 צבע שיער:ג'ינג'י
צבע עור: בהיר צבע עיניים: ירוק כהה פירסינגים\עגילים\חירורים שונים:אחד בכל אוזן קעקועים:לא. כרגע צבע התחתונים שלך: שחור לאיזה שיר אתה מקשיב כרגע: הלהקה של יאיר לפיד ניגנו כרגע 'סקס בום'
איזה טעם יש לך בפה? של חמאה איך מזג האויר? קר אך יבש
מה נשמע? קצת לחוץ... האם אתה נוטה לקבל בחילות באוטובוסים\מטוסים\נסיעות אחרות? לא
בעל הרגל מגונה? איזה? כסיסת ציפורניים, אלן ריקמן זה הרגל מגונה? מסתדר עם ההורים שלך? כן נוהג? לא חיי 'אהבה' יש חבר? לא
יש חברה? לא
יש ילדים? לא
יש קראש? תמיד התאהבת פעם? לא ממש היה לך קשה להתגבר על מישהו? לא נפגעת? כן היית יוצא עם מישהו שאתה מכיר שלושה ימים? כן... למה לא.... עוד שאלות מפגרות מה יש לך בדיסקמן כרגע? אבק אם היית גיר, איזה צבע היית? ירוק
מה משמח אותך? שירים שאני אוהבת, שביתות... מי משמח אותך? כל מי שאני אוהבת מה הדיסק הבא שהיית רוצה לקנות? אין ספציפי, אבל רוק. את מי היית מחשיב כ'חברים טובים': מי שאני מצליחה לצחוק איתו
מתי\איפה בכית בפעם האחרונה? באופן מפתיע- לא זוכרת! קיבלת מכתב אמיתי? לפניי חודשיים בערך... קיבלת אימייל? היום מה הדבר האחרון שקנית? סוודר
מה התכנית האחרונה שראית? יאיר לפיד מה הסרט האחרון שראית בקלנוע? נראה לי ש'אהבה זה כל הסיפור'.... (וזה מראה על התדירות שבה אני מבקרת בבית הקולנוע) דעתך על הפלות: זה תלוי ביותר מדיי גורמים, והעבודה באקטואליה יכולה להוכיח זאת. עישון: מעצבן אותי שאנשים עושים את זה רק בשביל הקטע.
הספייס גירלז: מעריצה אותן!!!!!

גם אני..

1) איית את שמך ע"י שימוש בשמות של להקות או זמרים.
לא הבנתי.. 2)האם יש שיר שנכתב עליך?אמ..ליאור..לא נראה לי.. 3)איזה שיר גורם לך לבכות?כמעט כל שיר חוץ ממזרחית 4)איזה שיר הכי משמח אותך ברגע נתון זה? כל דבר רק לא מזרחית(מכאן הבנתם שאני לא סובלת מזרחית..) 5)למה אתה מעדיף להקשיב לפני השינה?Lavigne Avril חלק שני מראה גובה: 1.60 צבע שיער: שחור כהה(יש כזה דבר?!) צבע עור:אמ אני לא כושית אבל אני לא לבנה וגם לא צהובה אז מה אני
צבע עיניים:חום כהה פירסינגים\עגילים\חירורים שונים:יש לי חור אחד בכל אוזן. אה..פעם היה לי חור בשן זה גם נחשב...
קעקועים:אמרו לי שזה מסרטן אז אני חושבת שאני אוותר לבנתיים.. כרגע צבע התחתונים שלך:סגול סיגלית או ורוד חזק עוד לא החלטתי לאיזה שיר אתה מקשיב כרגע: Hey ya איזה טעם יש לך בפה? תה ויסוצקי איך מזג האויר? מעונן חלקית. מחר ירד גשם בכל חלקי הארץ... מה נשמע? סבבה ,מה איתך? האם אתה נוטה לקבל בחילות באוטובוסים\מטוסים\נסיעות אחרות?
לא
בעל הרגל מגונה?לא שזכור לי... ^ איזה?-----------------| מסתדר עם ההורים שלך?
כן בדרך כלל, אני משאירה אותם לכמה דקות לבד עם כום קפה והם נרגעים..(סתם..
) נוהג?לא אני קטינה..
חיי 'אהבה' יש חבר? לא אבל היה יש חברה? יש הרבה 'חברה' בעיקר שחר ואורפז.. יש ילדים? להזכיר לכם משו או שקלטתם לבד
יש קראש?כמובן איך לא.. התאהבת פעם? כן היה לך קשה להתגבר על מישהו?לא נפגעת?ממה מ
שנפל מהשמיים..לא עדיין לא... היית יוצאת עם מישהו שאתה מכיר שלושה ימים?כן עוד שאלות מפגרות מה יש לך בדיסקמן כרגע?Avril אם היית גיר, איזה צבע היית? כחול שולט
מה משמח אותך? אמ..שאלן יקפוץ לביקור אצלי בבית..
מי משמח אותך? שחר,אורפז,אמא שלי,אח שלי,סרט של אלן..
מה הדיסק הבא שהיית רוצה לקנות? אין לי שמץ
את מי היית מחשיב כ'חברים טובים':אמ..לא הבנתי את זה מתי\איפה בכית בפעם האחרונה?ביום שבת בכפר סבא אחרי שכמעט נצחתי בתחרות הארצית(סייף) קיבלת מכתב אמיתי?כן,מה זה עוזר לכם לדעת את זה קיבלת אימייל? כנ"ל מה הדבר האחרון שקנית? מעיל לבן.. מה התכנית האחרונה שראית? סברינה .. מה הסרט האחרון שראית בקלנוע?הסמוראי האחרון דעתך על הפלות: דוחה ביותר עישון:בחיים לא...
הספייס גירלז: הן עדין קיימות ..אבל.. חשבתי שהשמדתי אותן כבר.."צחיק לך תפציץ אותן"

למעלה