שאלון דבילי :|

שאלון דבילי :| ../images/Emo67.gif

מצאתי בישראבלוג... כתוב בלשון נקבה אבל מיועד לשני המינים, נראה לי
מה שמך? בת כמה את? מאיפה את? מהו תאריך הלידה שלך? מה צבע השיער שלך? מה צבע העיניים שלך? מה הצבע האהוב עליך? מה האוכל האהוב עליך? מהי החיה האהובה עליך? מהו השיר האהוב עליך? מהי הלהקה/הזמר האהובים עליך? מהו הסרט המועדף עליך? מהו הספורט המועדף עליך? לילה או יום? שחור או לבן? שוקולד או וניל? פפסי או קוקה קולה? טלוויזה או מחשב? רוק או ראפ? פופ או פאנק? זקנה או נעורים? גבוה או נמוך? גדול או קטן? האם אי פעם ניסית ללקק את המרפק? מתי היתה פעם אחרונה שבכית? האם את שרה במקלחת? האם חוקית את כבר יכולה לנהוג? האם ליצנים מפחידים אותך? מה הדבר שהכי מעצבן אותך? האם את צוחקת הרבה? האם את מחשיבה את עצמך כבן אדם מצחיק? האם mtv זה ערוץ טוב? האם אבריל היא אמנית טובה? האם אני טובה? יצא אי פעם שרדפת אחרי ברווז בסיבובים? האם נמאס לך מהשאלון? מה השעה עכשיו? איזה יום היום? איפה נולדת? האם את שותה אלכוהול? האם את מקללת? האם את מעשנת? האם את משתמשת בסמים? האם אי פעם גנבת? האם יש לך פירסינגים? אם היית איזשהו רוצח, מי היית? האם את סובלת מדיכאון? אם הייתה לך את האפשרות לבחור את דרך המוות שלך, מה היית בוחרת? האם ניסית להתאבד? האם את רעה? האם את פרנואידית? האם את אלימה? האם את מוציאה כעס על אחרים? האם את מאשימה אחרים בטעויות שלך? האם את בתולה? האם את קינקי? האם את אוהבת לנשוך? האם כאב מגרה אותך? האם את היפרית? האם את דתיה? האם את מאמינה בערפדים? האם את מאמינה במכשפות? האם את אוהבת לפגוש אנשים חדשים? מה את הכי אוהבת בחיים? האם את מאמינה באהבה ממבט ראשון? האם היית בכלא? האם ההורים גירשו אותך מהבית? את קרויה על שם מישהו? אם היית נולדת כגבר, מה היה שמך? מהם הנטיות המיניות שלך? יש לך חיות מחמד? יש לך אובססיות? האם את דוברת שפות נוספות? מהו הציטוט המועדף עליך? יש לך סודות? האם את שונאת את עצמך? האם את אוהבת את הכתב שלך? יש לך הרגלים רעים? אם היה נעשה סרט על חייך, מה היה שמו? אם היית מישהו אחר, היית חברה שלך? האם את קוראת עיתונים? האם את מתפללת? האם את ישנה עם חיות פרווה? האם את מטיילת בגשם? האם את חושבת על אנשים שאת שונאת? האם היית פעם על במה? האם חשבת פעם על התאבדות? האם לא אכלת יום שלם? האם דיברת פעם בטלפון יום שלם? האם הרגת פעם מישהו? האם התמזמזת פעם עם זר? האם שכבת פעם עם זר? האם פעם חשבת שאת משתגעת? האם פעם נישקת בחורה? האם היה לך פעם אקט מיני עם בת מינך? האם חלמת פעם חלום שהתגשם? האם היית פעם ברדיו/טלוויזיה? האם את מאמינה בחיים מחוץ לכדור הארץ? האם את מאמינה בניסים? האם את מאמינה בקסמים? האם את מאמינה באלוהים? האם את מאמינה בשטן? האם את מאמינה באפשרות להישאר נאמנים לנצח? האם יש לך חברים הומואים/לסביות? מהי העצה הטובה ביותר שקיבלת? האם חשבת פעם משהו מיני על ידיד טוב שלך? האם את בוטחת באחרים? האם את מרגישה שהסביבה שלך מבינה אותך? האם החברים שלך מכירים אותך באמת? האם את מעדיפה להכיר לפני פיתוח קשר? האם את מאוהבת? מי הבן אדם האחרון אותו רצית להרוג? על מי צחקת לאחרונה בטלפון? עם מי דיברת לאחרונה בטלפון? ממה את דואגת עכשיו? איזה ספר את קוראת עכשיו? האם את מדברת עכשיו עם מישהו? האם את מקשיבה עכשיו למוזיקה? איזה בית ספר את? שאלונים בלשונקבה סאקס

NimaZ

New member
אני...../images/Emo108.gif

מה שמך? נעמה בת כמה את? 13 מאיפה את? יהוד מהו תאריך הלידה שלך? 19.5 מה צבע השיער שלך? שחור מה צבע העיניים שלך? חום מה הצבע האהוב עליך? לבן מה האוכל האהוב עליך? ורניקס, טאקו מהי החיה האהובה עליך? חתולע
מהו השיר האהוב עליך? זה עושה לי שמח של אינפקציה מהי הלהקה/הזמר האהובים עליך? אינפקציה מהו הסרט המועדף עליך? קיי-פקס מהו הספורט המועדף עליך? בע לילה או יום? לילע שחור או לבן? שניהם שוקולד או וניל? שוקולד פפסי או קוקה קולה? קוקה קולה
טלוויזה או מחשב? מחשב רוק או ראפ? רוק פופ או פאנק?
זקנה או נעורים? ? גבוה או נמוך? גבוה גדול או קטן? ? האם אי פעם ניסית ללקק את המרפק? בלתי אפשרי מתי היתה פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת האם את שרה במקלחת? מזמזמת האם חוקית את כבר יכולה לנהוג? לא האם ליצנים מפחידים אותך? לא מה הדבר שהכי מעצבן אותך? קוציונרים האם את צוחקת הרבה? כע האם את מחשיבה את עצמך כבן אדם מצחיק? תלוי ביחס למי... האם mtv זה ערוץ טוב? לא האם אבריל היא אמנית טובה? לא האם אני טובה? ?!?!?! יצא אי פעם שרדפת אחרי ברווז בסיבובים? לא האם נמאס לך מהשאלון? כע מה השעה עכשיו? 18:31 איזה יום היום? שלישי איפה נולדת? ישראל האם את שותה אלכוהול? לעיתים רחוקות האם את מקללת? את מי? האם את מעשנת?
האם את משתמשת בסמים?
כל הזמן
האם אי פעם גנבת? לא האם יש לך פירסינגים? לא אם היית איזשהו רוצח, מי היית? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחח האם את סובלת מדיכאון? לא אם הייתה לך את האפשרות לבחור את דרך המוות שלך, מה היית בוחרת? תוך כדי שינה האם ניסית להתאבד? לא האם את רעה? ?.1.@!?2?!2345 האם את פרנואידית? לא האם את אלימה?לא/כן האם את מוציאה כעס על אחרים? כע האם את מאשימה אחרים בטעויות שלך? בצחוק כן... האם את בתולה? כע האם את קינקי? אור מאיפה הקרצת את השאלון הטיפש הזה? האם את אוהבת לנשוך? מה אני?! דודו טופז?! האם כאב מגרה אותך? אני לא מזוכיסטית האם את היפרית? לא האם את דתיה?לא האם את מאמינה בערפדים? כע/לא האם את מאמינה במכשפות? כע האם את אוהבת לפגוש אנשים חדשים? כע מה את הכי אוהבת בחיים? שהם לא צפוים האם את מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא האם היית בכלא? לא [אני בת פאקינג 13!!!] האם ההורים גירשו אותך מהבית? לא את קרויה על שם מישהו?לא אם היית נולדת כגבר, מה היה שמך? לא יודעת
מהם הנטיות המיניות שלך? :| יש לך חיות מחמד? לא יש לך אובססיות?
האם את דוברת שפות נוספות? יס
מהו הציטוט המועדף עליך? "But you killed the bench, who was looking kind of shifty"
יש לך סודות? כמו לכל אחד האם את שונאת את עצמך? לא האם את אוהבת את הכתב שלך? תלוי איך אני כותבת אותו יש לך הרגלים רעים??! אם היה נעשה סרט על חייך, מה היה שמו? "נעמה" אם היית מישהו אחר, היית חברה שלך? כע האם את קוראת עיתונים? לא כ"כ האם את מתפללת? לא האם את ישנה עם חיות פרווה?לא האם את מטיילת בגשם?כע האם את חושבת על אנשים שאת שונאת?כע האם היית פעם על במה? ?!? האם חשבת פעם על התאבדות? האם לא אכלת יום שלם? כע האם דיברת פעם בטלפון יום שלם? לע האם הרגת פעם מישהו? פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח האם התמזמזת פעם עם זר? לע האם שכבת פעם עם זר?לע האם פעם חשבת שאת משתגעת?כע האם פעם נישקת בחורה? לע האם היה לך פעם אקט מיני עם בת מינך?לע האם חלמת פעם חלום שהתגשם?לע האם היית פעם ברדיו/טלוויזיה? כע האם את מאמינה בחיים מחוץ לכדור הארץ?כע האם את מאמינה בניסים? ניסים בוסקילה? כן
האם את מאמינה בקסמים?כע/לע האם את מאמינה באלוהים? מסובך האם את מאמינה בשטן?כנ"ל האם את מאמינה באפשרות להישאר נאמנים לנצח??! האם יש לך חברים הומואים/לסביות?לא שידוע לי מהי העצה הטובה ביותר שקיבלת? ?! האם חשבת פעם משהו מיני על ידיד טוב שלך? לע האם את בוטחת באחרים? כע האם את מרגישה שהסביבה שלך מבינה אותך?לע האם החברים שלך מכירים אותך באמת?כע האם את מעדיפה להכיר לפני פיתוח קשר??! האם את מאוהבת?לע מי הבן אדם האחרון אותו רצית להרוג? שני אנשים שאני שונאת על מי צחקת לאחרונה בטלפון?לא דיברתי היום בטלפון עם מי דיברת לאחרונה בטלפון?כנ"ל ממה את דואגת עכשיו?2006
[רונע תבין
] איזה ספר את קוראת עכשיו? "אתה עומד למות" של איזה מישו
האם את מדברת עכשיו עם מישהו? לא האם את מקשיבה עכשיו למוזיקה?כע איזה בית ספר את?בע

NimaZ

New member
נ.ב.../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

שאןלון בלשון-זכר סאקס

rOnLoOsH

New member
עונה:|

מה שמך? הו הו הו רונלי
בת כמה את? מחר 13!!!! מחר! מחר! בעצם עוד 4 וחצי שעותתתת!!!
עוד 4 וחצי שעות 13!!!!!!!!
מאיפה את? אילת... (
) מהו תאריך הלידה שלך? 29.12.1991!!! מחר!!
מה צבע השיער שלך? שטני!! מה צבע העיניים שלך? ירוקותתתת
מה הצבע האהוב עליך? ורודדדדדד (9ק3ה
) מה האוכל האהוב עליך? הכלל
מהי החיה האהובה עליך? דולפיןןן
מהו השיר האהוב עליך? פרחים בקנה
מהי הלהקה/הזמר האהובים עליך? היהודיםםם מהו הסרט המועדף עליך? אמממ אני אוהבת הרבה... מהו הספורט המועדף עליך? ריקודים ושחיה... לילה או יום? יום!
שחור או לבן? אהה.. שניהם! שוקולד או וניל? שוקולד
פפסי או קוקה קולה? מקסי!
טלוויזה או מחשב? מחשב... רוק או ראפ? ראפפ פופ או פאנק? פופפ זקנה או נעורים? נעריםם גבוה או נמוך? גבוההה גדול או קטן? קטןן האם אי פעם ניסית ללקק את המרפק? כן ולא הצלחתי
מתי היתה פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת.... בזמן האחרון לא בכיתי... האם את שרה במקלחת? כןן
האם חוקית את כבר יכולה לנהוג? בררררוררררר האם ליצנים מפחידים אותך?
אני ליצן בעצמי... מה הדבר שהכי מעצבן אותך? פקצות.. ועוד הרבה דברים.. האם את צוחקת הרבה? כןן
האם את מחשיבה את עצמך כבן אדם מצחיק? כןן... האם mtv זה ערוץ טוב? לא רואה אותו אבל ייתכן..
האם אבריל היא אמנית טובה? לאלאלאלאלאלאלא
סתם תינוקת בכיינית שעושה את עצמה "רוקיסטית" אעלק רוקיסטית...
האם אני טובה? לא:| יצא אי פעם שרדפת אחרי ברווז בסיבובים?
כן באמבטיה! האם נמאס לך מהשאלון? ת'אמת כןן:/ מה השעה עכשיו? 19:40! עוד 4 שעות ו20 דקות אני בת 13!:D:D:D:D איזה יום היום? שלישי! מחר רביעי! היומולדת שלי!:D איפה נולדת? בבית חולים
.. לא אומרת
האם את שותה אלכוהול? לאא.. בריזר, זה לא כזה אלכוהול... האם את מקללת? את הפקצות.. האם את מעשנת?לא
האם את משתמשת בסמים? כן
האם אי פעם גנבת? גנבתי מדבקה של סנופי מהחלון של חברה שלי בגיל 7
האם יש לך פירסינגים? כן באף באוזן 5, בשתיי הגבות בשפה בלשון ובלחי
{תשובה: לא} אם היית איזשהו רוצח, מי היית? לא הייתי... אבל אם כבר רוצחת של פקצות...:D האם את סובלת מדיכאון? כןן..
הכל אשמות הפקצות:| אם הייתה לך את האפשרות לבחור את דרך המוות שלך, מה היית בוחרת? ללכת לגן עדן כדיי לא להיפגש עם הפקצות... האם ניסית להתאבד? חשבתי- כן, נסיתי- לא. האם את רעה? :|אני רעה?!:| האם את פרנואידית? כןן
פרנואידית רצינית! האם את אלימה? לא.. האם את מוציאה כעס על אחרים? לפעמים... האם את מאשימה אחרים בטעויות שלך? לעיתים.. האם את בתולה? כןן האם את קינקי?
?! האם את אוהבת לנשוך?
אני לא כלב! אני דולפין!
האם כאב מגרה אותך? אה?!
השלאון הזה מתחיל להפחיד אותי מרגע לרגע..:| האם את היפרית? אני היפרקטיבית... האם את דתיה? לא
האם את מאמינה בערפדים? לא האם את מאמינה במכשפות? לא האם את אוהבת לפגוש אנשים חדשים? כן אבל לא פקצות מה את הכי אוהבת בחיים? אתכם האם את מאמינה באהבה ממבט ראשון? כע האם היית בכלא? כן 30 שנה
האם ההורים גירשו אותך מהבית? כן בגיל שנתיים כשלמדתי לעשות זין עם האצבע
את קרויה על שם מישהו? כן על שם סבתא רבא... אם היית נולדת כגבר, מה היה שמך? רון/רוני... או משו אחר... הם ישר ידעו שאני בת אז הם לא חשבו על משו אחר
מהם הנטיות המיניות שלך? לסבע
מוהאהאהאהא יש לך חיות מחמד? כןן יש לי דולפין באמבטיה!
הלוואי יש לך אובססיות? :/ האם את דוברת שפות נוספות? אני כמה צירופים בפולנית ויידיש, ורוסית, חלקית.. מהו הציטוט המועדף עליך? פקצות זה איכססה יש לך סודות? לא נראה לי:| האם את שונאת את עצמך? כן האם את אוהבת את הכתב שלך? כן יש לי כתב סבבה יש לך הרגלים רעים? כן... כמוו... עזבו בעצם... אם היה נעשה סרט על חייך, מה היה שמו? רונלי שונאת פקצות/ רונלי+פקצות= שנאה/ רונלי וחייה האומללים/ רונלי רוצה למות... אם היית מישהו אחר, היית חברה שלך? לא הבנתי:S האם את קוראת עיתונים? כן.. האם את מתפללת? לאא האם את ישנה עם חיות פרווה? לאא האם את מטיילת בגשם? כן אני
גשם!
האם את חושבת על אנשים שאת שונאת? פקצות, אומר לכם משהו?! האם היית פעם על במה? הרבהה.. אני מפיעה כל סוף שנה.. השנה הפסקתי.. (להקת ריקוד..) האם חשבת פעם על התאבדות? פפפייי.... האם לא אכלת יום שלם? ביום כיפור... האם דיברת פעם בטלפון יום שלם? לא
האם הרגת פעם מישהו?
כן
האם התמזמזת פעם עם זר? לא
האם שכבת פעם עם זר? לא
האם פעם חשבת שאת משתגעת? כןכןכןכןכןכן האם פעם נישקת בחורה? לא:| האם היה לך פעם אקט מיני עם בת מינך? לא! נו אני לא לסבית רדו מזה! האם חלמת פעם חלום שהתגשם? כן חלמתי שיש רעידת אדמה ובאותו יום היתה רעידת אדמה!:|
(אני רצינית לגמריי!
) האם היית פעם ברדיו/טלוויזיה? כןן בטלוויזיה... האם את מאמינה בחיים מחוץ לכדור הארץ? :/ככה האם את מאמינה בניסים? לא האם את מאמינה בקסמים? לא האם את מאמינה באלוהים? כן אבל אני לא אוהבת אותו:| האם את מאמינה בשטן? כן האם את מאמינה באפשרות להישאר נאמנים לנצח? יש אפשרות כזאת אבל אנשים לא מממשים אותה! האם יש לך חברים הומואים/לסביות? היתה לי חברה לסבית היא עברה לאמריקה... מהי העצה הטובה ביותר שקיבלת? אל תיתייחסי לפקצות הזונות!:| האם חשבת פעם משהו מיני על ידיד טוב שלך? לא אנחנו כמו אחים! האם את בוטחת באחרים? לא לא ממש לא! האם את מרגישה שהסביבה שלך מבינה אותך? ממש ממש לא! האם החברים שלך מכירים אותך באמת? לא.. בכלל לא! האם את מעדיפה להכיר לפני פיתוח קשר? ברור! האם את מאוהבת? כן... מי הבן אדם האחרון אותו רצית להרוג? ברגעים אלו אני רוצה להרוג שתיי בנות זונות שאני שונאת... (הפעם דווקא לא הפקצות) על מי צחקת לאחרונה בטלפון? אני לא נוהגת לצחוק על אחרים בטלפון.. עם מי דיברת לאחרונה בטלפון? לפני כמה דקות התקשרתי לאחל מזל טוב לחברה שלי מהיסודי שלא דיברתי איתה משנה שעברה! זה היה מרגש!
:| ממה את דואגת עכשיו? ממשו אישי...:| איזה ספר את קוראת עכשיו? לא קוראת... בדיוק סיימתי אני צריכה ללכת לספריה.. האם את מדברת עכשיו עם מישהו? לא האם את מקשיבה עכשיו למוזיקה? לא איזה בית ספר את?

../images/Emo41.gifעוד שאלווון../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif

זה שאלון של כרגע.. enjoy!
מה יש לך על השולחן של המחשב כרגע? מה אתה לובש כרגע? הטלויזיה שלכם דלוקה?ואם כן על איזה ערוץ? אתם שומעים מוזיקה?איזה שיר? אתם לבד בבית?אם לא מי איתכם? יש לכם לק? בחמש הדקות האחרונות היה לכם טלפון? היה לכם תקתוק בדלת? אתם אוכלים? שותים? כואבת לכם הבטן? הראש? צומחת לכם שן? יש לכם פיפי? בכמה אתרים אתם כרגע? כמה חלונות פתוחים אצלכם במחשב כרגע? יש מזגן?

me! ../images/Emo9.gif

ואני לא באמת עונה כל כך מהר.. עשיתי העתק הדבק כי שמתי את אותו שאלון בדורבנים...שששששש..
מה יש לך על השולחן של המחשב כרגע? שמץ וכבשה ופרבים ומדפסת ורמקולים ועכבר (מקורי משו) ומשהו שזה מן זיכרון נישא ודיסק ומצפן (שאני תמיד תוהה מה הוא עושה שם..חחח) וטבעת ועט עיפרון..
מה אתה לובש כרגע? בגדים של ביצפר.. אחח.. ללמוד עד שמחשיך.. אושר ממש! הטלויזיה שלכם דלוקה?ואם כן על איזה ערוץ?לא אתם שומעים מוזיקה?איזה שיר?כן.. זה היה שי גבסו קודם אבל לצורך העיניין.. להלהלהלהלה.. לבדוק לו ת'מנוע!
אתם לבד בבית?אם לא מי איתכם?כן (בקרוב אבא ואחות באים.. ונועה הייתה צריכה לבוא היום.. היא לא יכלה בסוף! אבל זה למטרה טובה..חחח) יש לכם לק? בערך (*תזכורת לעצמי לשים לק מחדש!*) בחמש הדקות האחרונות היה לכם טלפון?יאפ היה לכם תקתוק בדלת?מממ.. יכוליות... אני לא זוכרת!! חחח! אתם אוכלים?מילקשייק..
שותים?מילקשייק...
כואבת לכם הבטן?קצת הראש?לא כל כך.. קודם יותר.. צומחת לכם שן?לא כידוע לי יש לכם פיפי?תמיד שמדברים על הנושא יש צורך...חחח בכמה אתרים אתם כרגע?4 כמה חלונות פתוחים אצלכם במחשב כרגע?8 יש מזגן?נכון לעכשיו, כן הוא עדיין נמצא שם...
*הולכת לענות על השאלון של אור!
*

NimaZ

New member
עונה../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

מה יש לך על השולחן של המחשב כרגע? עט נוצתי במיוחד, חוטים ושאר קישקושים מה אתה לובש כרגע? חולצה ארוכה, סווצ'ר של בצפר, מכנסיים אהובות הטלויזיה שלכם דלוקה?ואם כן על איזה ערוץ? לא... בעצם רק למטה אתם שומעים מוזיקה?איזה שיר? Sweets Song אתם לבד בבית?אם לא מי איתכם? הורים, אח יש לכם לק? לא
בחמש הדקות האחרונות היה לכם טלפון? לא היה לכם תקתוק בדלת? לא אתם אוכלים? לא שותים?לא כואבת לכם הבטן? חצי:S הראש? לא צומחת לכם שן?
יש לכם פיפי?
בכמה אתרים אתם כרגע? רק זה כמה חלונות פתוחים אצלכם במחשב כרגע? 4 יש מזגן? לא חביב

אנייי ../images/Emo15.gif

מה יש לך על השולחן של המחשב כרגע?הרבה דברים! כל מיני דברים שקשורים לתנ"ך:מחברות, ספרים, מאמרים..., טלפון, פלאפון, קרם, ליפסטיקים, משקפיים, קלמר,ספרים של האוניברסיטה הפתוחה, יומן ועוד
מה אתה לובש כרגע?חולצה לבנה מכופתרת ומכנסיים של פיג'מה <אני יודעת שזה לא הולך ביחד
> הטלויזיה שלכם דלוקה?ואם כן על איזה ערוץ? לא אתם שומעים מוזיקה?איזה שיר? i need you ronight של הבקסטריט אתם לבד בבית?אם לא מי איתכם?אחיותיי יש לכם לק?כן בחמש הדקות האחרונות היה לכם טלפון?לא היה לכם תקתוק בדלת?לא אתם אוכלים?לא שותים?לא כואבת לכם הבטן? הראש? צומחת לכם שן? יש לכם פיפי?לא על הכל
בכמה אתרים אתם כרגע?רק זה כמה חלונות פתוחים אצלכם במחשב כרגע?6 יש מזגן?לא

ט2לולה

New member
הוהוהוהו../images/Emo80.gif

מה יש לך על השולחן של המחשב כרגע? המון דברים
דפים של אמא שלי, טלפון, יומן, דיסק און קי, אוזניות, מלא דיסקים, סורק, מסך(
),טושים ועטים, מנורה, מקרופון, ועוד ^_^ מה אתה לובש כרגע? פיג'מה הטלויזיה שלכם דלוקה?ואם כן על איזה ערוץ? כן, 10 אתם שומעים מוזיקה?איזה שיר? כן numb\encore אתם לבד בבית?אם לא מי איתכם? כל משפחתי יש לכם לק? כן בחמש הדקות האחרונות היה לכם טלפון? לא היה לכם תקתוק בדלת? לא אתם אוכלים? לא שותים? לא כואבת לכם הבטן? לא הראש? לא צומחת לכם שן? לא
יש לכם פיפי? לא
בכמה אתרים אתם כרגע? 1 כמה חלונות פתוחים אצלכם במחשב כרגע? 5 יש מזגן? לא

תשובות../images/Emo3.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

מה יש לך על השולחן של המחשב כרגע? הרבה דברים..:| סורק, טלפון, פלאפון, ערמונים
, דיסק של יוני בלוך, קלסר הדרכה, פתקים, מתקן עם עטים... מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וחולצה של בצפר הטלויזיה שלכם דלוקה?ואם כן על איזה ערוץ? לא אתם שומעים מוזיקה?איזה שיר? לא אתם לבד בבית?אם לא מי איתכם? לבד יש לכם לק? לא בחמש הדקות האחרונות היה לכם טלפון? הרגע...חחח היה לכם תקתוק בדלת? לא אתם אוכלים?כן
שותים?לא כואבת לכם הבטן?לא הראש?לא צומחת לכם שן?לא
יש לכם פיפי?לא בכמה אתרים אתם כרגע?רק בפורום כמה חלונות פתוחים אצלכם במחשב כרגע? 5..הפורום..שיחה עם אבילוס..ועוד שיחות באיסיקיו
יש מזגן?כן...בסלון :|

../images/Emo188.gif ../images/Emo9.gif

מה יש לך על השולחן של המחשב כרגע? את המחשב, הדיסקים שלי, ספרים של ביצפר, ספר, מחדד, דיסקטים וצמר גפן מה אתה לובש כרגע? ג'ינס, גרביים כחולות כהות, חולצה שחור ארוכה, מעליה סוודר כחול ומעליה סווצ'ר שחור של ביצפר! הטלויזיה שלכם דלוקה?ואם כן על איזה ערוץ? על הולמרק
אתם שומעים מוזיקה?איזה שיר? לא שומעת אתם לבד בבית?אם לא מי איתכם? אח שלי ישן והכלב שלי לידי
יש לכם לק? לא בחמש הדקות האחרונות היה לכם טלפון? לא היה לכם תקתוק בדלת? לא אתם אוכלים? לא שותים? לא כואבת לכם הבטן? לא הראש? לא צומחת לכם שן? עברתי את גיל 6
יש לכם פיפי? לא אבל תכף יהיה לי בגלל השאלה
בכמה אתרים אתם כרגע? 2 כמה חלונות פתוחים אצלכם במחשב כרגע? 5 יש מזגן? כן אבל סגור

אני ../images/Emo13.gif ../images/Emo15.gif

מה שמך? אביטל
בת כמה את?16.5 <ו11 יום
> מאיפה את? אזור
מהו תאריך הלידה שלך?אסי אמר שאסור אז אסור מה צבע השיער שלך?טבעי חום כהה, אבל צבעתי לפני שנה אז עכשיו הוא מעורבב גם עם חום בהיר
מה צבע העיניים שלך?חום <אני לא מיוחדת
> מה הצבע האהוב עליך?אדום מה האוכל האהוב עליך?ורניקס, סלט, פירות, ספגטי, פיצה, עוגת דובדבנים <מקווה שלא שכחתי הפעם משהו
> מהי החיה האהובה עליך?כלב מהו השיר האהוב עליך?יש מלא! מהי הלהקה/הזמר האהובים עליך?עמנואל אורטגה והבקסטריט בזמנם מהו הסרט המועדף עליך?גם יש מלא... ממממ ריקוד מושחת2, תא הטלפון, שיקקספיר מאוהב, שוקולד מהו הספורט המועדף עליך?ספורט :|? מממ שחייה לילה או יום?לילהההה שחור או לבן?שחור שוקולד או וניל?שוקולד פפסי או קוקה קולה?קוקה קולה!<
> כל השאר...
טלוויזה או מחשב?מחשב רוק או ראפ?רוק פופ או פאנק?פופ זקנה או נעורים?נעורים גבוה או נמוך?גבוה *אהם אהם* *סמיילי תמים של מסן* גדול או קטן? תלוי מה
האם אי פעם ניסית ללקק את המרפק? לא מתי היתה פעם אחרונה שבכית?ממממ... *מנסה להיזכר* לפני שבוע אולי?
האם את שרה במקלחת?בטח! האם חוקית את כבר יכולה לנהוג?אני חוקית!!!שתהיו בעניינים!!אמממ חוקית אני יכולה להתחיל ללמוד
האם ליצנים מפחידים אותך?לא מה הדבר שהכי מעצבן אותך?שאנשים שופטים אותי בלי להכיר אותי, או כשהם בטוחים שהם יודעים מי אני כשהם ממש לא האם את צוחקת הרבה?כן!!! האם את מחשיבה את עצמך כבן אדם מצחיק?בקטע של בדיחות פרטיות כן.. שאר הדברים, לא ממש
האם mtv זה ערוץ טוב?לא האם אבריל היא אמנית טובה?מממ יש לה שירים טובים האם אני טובה?בטח! יצא אי פעם שרדפת אחרי ברווז בסיבובים?דווקא לא האם נמאס לך מהשאלון?לא מה השעה עכשיו?20:03 איזה יום היום?שלישי איפה נולדת?חולון האם את שותה אלכוהול?לא
האם את מקללת?לפעמים
האם את מעשנת?לא
האם את משתמשת בסמים?לא האם אי פעם גנבת?לא האם יש לך פירסינגים?לא אם היית איזשהו רוצח, מי היית?ג'ק המרטש? לוידעת!:| האם את סובלת מדיכאון?לא :| אם הייתה לך את האפשרות לבחור את דרך המוות שלך, מה היית בוחרת?לוידעת, אבל או משהו שקט ולא כואב, או שאני אעשה/אראה משהו ממש מדהים ואז אמות האם ניסית להתאבד?לא האם את רעה?לא
האם את פרנואידית?לפעמים האם את אלימה?לפעמים
האם את מוציאה כעס על אחרים?לפעמים
האם את מאשימה אחרים בטעויות שלך?לא האם את בתולה?
כן האם את קינקי?לא האם את אוהבת לנשוך?לא האם כאב מגרה אותך?לא האם את היפרית?מההה? האם את דתיה?לא האם את מאמינה בערפדים?לא האם את מאמינה במכשפות?לא האם את אוהבת לפגוש אנשים חדשים?בטח
מה את הכי אוהבת בחיים?שאלה טובה... אף פעם לוחשבתי על זה:| תחזרו אלי אח"כ
האם את מאמינה באהבה ממבט ראשון?ברור האם היית בכלא?לא האם ההורים גירשו אותך מהבית?לא
את קרויה על שם מישהו?כן אם היית נולדת כגבר, מה היה שמך?תום
או עומר
ולאחרונה אני גם אוהבת איתי
מהם הנטיות המיניות שלך?סטרייטית יש לך חיות מחמד?כלב
יש לך אובססיות?ברור האם את דוברת שפות נוספות?כן מהו הציטוט המועדף עליך? "צרות רבות היו לי בחיים. מקצתן קרו באמת" יש לך סודות?לא האם את שונאת את עצמך?לא האם את אוהבת את הכתב שלך?לפעמים יש לך הרגלים רעים?לא אם היה נעשה סרט על חייך, מה היה שמו?לוידעת :| אם היית מישהו אחר, היית חברה שלך?
תלוי מה היה האופי שלי אז האם את קוראת עיתונים?כן האם את מתפללת?אמממ לא תפילות מיוחדות, אבל יש לי "שיחות עם אלוהים"
האם את ישנה עם חיות פרווה?לא האם את מטיילת בגשם?כן
האם את חושבת על אנשים שאת שונאת?אני לא שונאת אנשים האם היית פעם על במה?כן
האם חשבת פעם על התאבדות?כלומר, האם חשבתי להתאבד? אז לא.. אבל התאבדות בכללי, כן האם לא אכלת יום שלם?לא האם דיברת פעם בטלפון יום שלם?לא,אבל כמעט
האם הרגת פעם מישהו?כן
האם התמזמזת פעם עם זר?לא האם שכבת פעם עם זר?לא האם פעם חשבת שאת משתגעת?ברור האם פעם נישקת בחורה?לא האם היה לך פעם אקט מיני עם בת מינך?לא האם חלמת פעם חלום שהתגשם?לא האם היית פעם ברדיו/טלוויזיה?לא האם את מאמינה בחיים מחוץ לכדור הארץ?לא סגורה על זה האם את מאמינה בניסים?כן האם את מאמינה בקסמים?כן ולא האם את מאמינה באלוהים?כן האם את מאמינה בשטן?לא האם את מאמינה באפשרות להישאר נאמנים לנצח?באיזה הקשר?
האם יש לך חברים הומואים/לסביות?לא מהי העצה הטובה ביותר שקיבלת?לוידעת :| האם חשבת פעם משהו מיני על ידיד טוב שלך?כן *סמיילי תמים של מסן* האם את בוטחת באחרים?כן האם את מרגישה שהסביבה שלך מבינה אותך?אתם הפסיכולוג שלי?
בד"כ.. האם החברים שלך מכירים אותך באמת?כן האם את מעדיפה להכיר לפני פיתוח קשר?כן האם את מאוהבת?כן מי הבן אדם האחרון אותו רצית להרוג?מישהי שכתבה בתפוז
אורלי יודעת
אבל לא באמת רציתי להרוג אותה!! על מי צחקת לאחרונה בטלפון?לוזוכרת עם מי דיברת לאחרונה בטלפון?חברה שלי, אנה ממה את דואגת עכשיו?:| איזה ספר את קוראת עכשיו?ספר פסיכולוגיה על התאהבות האם את מדברת עכשיו עם מישהו?במסן עם נעמולה ואורלי האם את מקשיבה עכשיו למוזיקה?כן איזה בית ספר את? אורט

אניייי! ../images/Emo9.gif (חלק ראשון)

כן כן, שוב חילקתי לשניים... זה תמיד יוצא ארוך..
מה שמך? אורלי בת כמה את? 18 מאיפה את? חור ליד חיפה מהו תאריך הלידה שלך? 8.12 מה צבע השיער שלך? חום מה צבע העיניים שלך? חום מאגניב (למרות שכל פעם אומרים לי צבע אחר!
) מה הצבע האהוב עליך? כחול ושחור מה האוכל האהוב עליך? מממ.. פיצה או פסטה או שניצל תירס(?!).. לוידעת
מהי החיה האהובה עליך? כלב (ספייסי!
) מהו השיר האהוב עליך? יש המון! נסכם בשירים של הדורבנים, אלג'יר, מרסדס בנד, מוניקה או דג נחש לפעמים.. וכו'.. (וגם..ממ.. שי גבסו!
{יש לו מקום מיוחד אצלי!!! אבילוס תבין..
}) מהי הלהקה/הזמר האהובים עליך? דורבנים, אלג'יר ומרסדס בנד! (שלצערי שתיים מהן בהפסקה ארוכהההה וההופעה הבאה של אלג'יר היא עוד חודש!
) מהו הסרט המועדף עליך? מממ... יש רשימה.
מהו הספורט המועדף עליך? קפיצות סקי! (לראות!
) ועוד דבר מוזר שגיליתי שגם אפרת מכירה!!! אף אחד לא יודע מה זה אבל..
לילה או יום? לילה! שחור או לבן? שחור! שוקולד או וניל? שוקולד! פפסי או קוקה קולה? קולה!!! (אוהבים אותך אבילוס!
) טלוויזה או מחשב? מחשב! רוק או ראפ? רוק פופ או פאנק? פאנק זקנה או נעורים? נעורים גבוה או נמוך? לבנות נמוך לבנים גבוה! (אני צריכה להגיד לאלעד שהגעתי למסקנה בקשר לזה..
) גדול או קטן? גדול! *להלהלה... אני תמימה!
* האם אי פעם ניסית ללקק את המרפק? מממ... היה את זה בפרסומת!!! כולם ניסו!
אבל זה לא היה ללקק... רק להגיע(ה) אליו..
מתי היתה פעם אחרונה שבכית? מממ... ביום רביעי שעבר בטוח! אחריי זה אני לא זוכרת.. אה כן, גם יום חמישי שהיה המשך ליום רביעי..
האם את שרה במקלחת? לא האם חוקית את כבר יכולה לנהוג? אני חוקית!
אני בעיניינים!
ווהו!
האם ליצנים מפחידים אותך? לא מה הדבר שהכי מעצבן אותך? צביעות, שקרים ואנשים שחושבים שמכירים אותי אבל הם טועים לגמריי והם רק מנסים להגיד עליי דברים! ושמישהו מתנשא מעלייך! האם את צוחקת הרבה? כן!!! האם את מחשיבה את עצמך כבן אדם מצחיק? מילון?! בדיחות פרטיות?! סיפורים משעשעים?! אם כן אז כן..
בכללי גם נראה לי שדיי כן..
האם mtv זה ערוץ טוב? לא האם אבריל היא אמנית טובה? כבר לא האם אני טובה? כן יצא אי פעם שרדפת אחרי ברווז בסיבובים? ברור!!! כל יום אני עושה את זה! זה התחביב שלי! ....לא!
האם נמאס לך מהשאלון? לא (אבל אני רוצה כבר לחזור לדבר עם אבילוס!
) מה השעה עכשיו? 20:45 איזה יום היום? היום יום שלישייייייי!
איפה נולדת? בחיפה האם את שותה אלכוהול? רק באירועים מיוחדים..
האם את מקללת? יוצא לפעמים האם את מעשנת? רק כשאני צריכה... אני לא צריכה..
האם את משתמשת בסמים? רק כשאני צריכה... כנ"ל..
האם אי פעם גנבת? לא האם יש לך פירסינגים? לא אם היית איזשהו רוצח, מי היית?
האם את סובלת מדיכאון? לא כידוע לי אם הייתה לך את האפשרות לבחור את דרך המוות שלך, מה היית בוחרת?... האם ניסית להתאבד?... האם את רעה? לא האם את פרנואידית? לא האם את אלימה? לא! אני בגמילה באמת!!! (והוא דרש את זה! וזה היה מתוכנן! וביקשתי רשות קודם!!! ועופר אמר לי!!!) האם את מוציאה כעס על אחרים? לא האם את מאשימה אחרים בטעויות שלך? לא האם את בתולה? אני קשת!
האם את קינקי?
האם את אוהבת לנשוך? "יוסי וטירן נושכים כריות!"
... לא!
האם כאב מגרה אותך? לא! האם את היפרית?
האם את דתיה? לא האם את מאמינה בערפדים? לא האם את מאמינה במכשפות? לא נראה לי...

(חלק שני../images/Emo3.gif)

האם את אוהבת לפגוש אנשים חדשים? בטח!
מה את הכי אוהבת בחיים? המון דברים נחמדים וחברים ואהבה וכו'..
האם את מאמינה באהבה ממבט ראשון? ברוררר!!!
האם היית בכלא? נדמה לי שכן.. אבל לא במטרות של להיות בכלא כאילו..
האם ההורים גירשו אותך מהבית? לא את קרויה על שם מישהו? על שם חנוכה נחשב?! נולדתי בחנוכה..
אם היית נולדת כגבר, מה היה שמך? מממ... משו מאגניב כזה... תום אולי..
או.. ממ.. הייתי אומרת גיא אבל זה יהייה מוזר.. אז תום ..
מהם הנטיות המיניות שלך? גיא!!! גם כאן זה נשמע מוזר!!
סטרייט וגיא (גיא מבחינת גיא! לא מבחינות אחרות!
)..
יש לך חיות מחמד? כן!
יש לך אובססיות? זה לא אובססייה!!! זה הרגל!
(עופר אמר ועופר יודע!
ווהו איך עכשיו הוא יודע!!!
) האם את דוברת שפות נוספות? כן מהו הציטוט המועדף עליך? "אורלי! הזהרי פן יחטף קמץ אליי "ר"! גיא מזיג!" "גיא! אל תיזהר פן יחטף קמץ אליי "ר"! אורלי!" גרררררר
! יש לך סודות? כן, אבל לפחות בתאדם אחת יודעת את כולם נדמה לי... כאילו, אני לא אומרת לה על משו שזה סוד אף פעם.. ויש לי המון סודות של אחרים שאני שומרת אצלי טוב טוב!
האם את שונאת את עצמך? לא האם את אוהבת את הכתב שלך? מממ... למרות שהוא מוזר.. בטח שכן!!!
הוא לבבי! הוא מותק!
(הוא באמת בנוי מלבבות...קיבלתי *השראה* מגיא..
) יש לך הרגלים רעים? יש לי הרגלים! עופר אמר! הוא לא אמר שהם רעים! אבל כשמחליפים הרגל אחד צריך אחד אחר! עופר אמר!
אם היה נעשה סרט על חייך, מה היה שמו?
אם היית מישהו אחר, היית חברה שלך? כן
האם את קוראת עיתונים? לפעמים... האם את מתפללת? תלוי איך אתם מגדירים תפילה.. האם את ישנה עם חיות פרווה? כן! הן תופסות לי חצי מיטה בערך! וזה אחריי שפעם אבא לקח את רובן! (הוא לא היה צריך לקחת אותן אז!
) האם את מטיילת בגשם? כןןןן!!!
(אלעדדד!!!
) האם את חושבת על אנשים שאת שונאת? אני לא שונאת אנשים האם היית פעם על במה? כן!
(פעמים אחרונות זה היה עם רררונן ועם עופררר!!! ועם שאר האלג'יראים גם..
) האם חשבת פעם על התאבדות? כן האם לא אכלת יום שלם? כן האם דיברת פעם בטלפון יום שלם? כן *תמים* האם הרגת פעם מישהו? בטח! עוד תחביב שלי! .... לא! האם התמזמזת פעם עם זר? לא האם שכבת פעם עם זר? לא האם פעם חשבת שאת משתגעת?
האם פעם נישקת בחורה? לא האם היה לך פעם אקט מיני עם בת מינך? לא האם חלמת פעם חלום שהתגשם? כן.. נדמה לי..
האם היית פעם ברדיו/טלוויזיה? כן האם את מאמינה בחיים מחוץ לכדור הארץ? לוידעת.. האם את מאמינה בניסים? ניסים! חבר טוב שלנו!!!
האם את מאמינה בקסמים? ממ.. אולי.. תלוי איזה..
האם את מאמינה באלוהים? אין תגובה. האם את מאמינה בשטן? לא האם את מאמינה באפשרות להישאר נאמנים לנצח? כן האם יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מהי העצה הטובה ביותר שקיבלת? לוידעת... או שאני פשוט לא זוכרת.. האם חשבת פעם משהו מיני על ידיד טוב שלך? *סמיילי תמים של מסנג'ר* האם את בוטחת באחרים? כן! (בעבר זה היה, כן לצערי..) האם את מרגישה שהסביבה שלך מבינה אותך? מי שצריך להבין מבין אותי! (אני באמת רוצה לחזור לדבר עם אבילוס כמו שצריך! ולקרוא ת'תשובות שלה!
) האם החברים שלך מכירים אותך באמת? מי שצריך להכיר באמת מכיר אותי! (אבילוס! מסנג'ר! עכשיו!
לקרוא! תשובות!
) האם את מעדיפה להכיר לפני פיתוח קשר? כן.. נדמה לי האם את מאוהבת? ברוררררררר!!!!
מי הבן אדם האחרון אותו רצית להרוג? לא רציתי להרוג נדמה לי..
(למרות שזה התחביב שלי..
) על מי צחקת לאחרונה בטלפון? על מי?! על אף אחד נדמה לי...
אה, צחקתי על קללה מטומטמת שאקס חברה שלי (אקס בסיס
) אמרה לי פעם.. אז אמרתי לליאת שרשמתי את זה (ע"ע השאלון הכי מעפן של אפרת!
) עם מי דיברת לאחרונה בטלפון? ממ.. היום עם אבילוס מותק! עם ליאת (תקועה בת"א..
) עם אבא עם ענבל עם נועה עם... מממ.. היה עוד מישו ושכחתי כרגע עוד עם מי..
ממה את דואגת עכשיו? מממ... מצב גיא שכזה..
ויש לי ולאבילוס תוכניות! אני צריכה שהן יעבדו!
*אנחנו תמימות!* (למה להדאיג אותי סתם??? יופי באמת!
) איזה ספר את קוראת עכשיו? סיפור (לא!) פשוט האם את מדברת עכשיו עם מישהו? עם אבילוס!!!
(מנסה לפחות!
) (ועם ניר..
) האם את מקשיבה עכשיו למוזיקה? כרגע לא כי הסרט של יאיר סגר לי את הדיסק..
איזה בית ספר את? תיכון?! רוגו-זין!
זהוווווו!!!!
*חוזרת לדבר עם אבילוס! ולקרוא ת'תשובות שלה!
* יום טוב!
(או לילה..
)

ט2לולה

New member
../images/Emo13.gifאני../images/Emo80.gif

מה שמך? נעמה בת כמה את? 13 וחצע מאיפה את? גבעתיים מהו תאריך הלידה שלך? 9.5 מה צבע השיער שלך? בלונדיני מה צבע העיניים שלך? כחול מה הצבע האהוב עליך? תכלת מה האוכל האהוב עליך? ספגטי מהי החיה האהובה עליך? פרה מהו השיר האהוב עליך? יש המון מהי הלהקה/הזמר האהובים עליך? לינקין פארק מהו הסרט המועדף עליך? הצלצול
מהו הספורט המועדף עליך? אירובי לילה או יום? יום שחור או לבן? שניהם שוקולד או וניל? שוקולד רולז! פפסי או קוקה קולה? מים טלוויזה או מחשב? שנייהםםם רוק או ראפ? שניהם פופ או פאנק? פופ זקנה או נעורים? נעורים.. גבוה או נמוך? גמדים רולז!
גדול או קטן? תלוי מה (
) האם אי פעם ניסית ללקק את המרפק? כן
בלתי אפשרי
מתי היתה פעם אחרונה שבכית? לפני שבוע האם את שרה במקלחת?
האם חוקית את כבר יכולה לנהוג? לא.. האם ליצנים מפחידים אותך?
מה הדבר שהכי מעצבן אותך? יש המון דברים האם את צוחקת הרבה? כע האם את מחשיבה את עצמך כבן אדם מצחיק? נגיד.. האם mtv זה ערוץ טוב? כן האם אבריל היא אמנית טובה? כן האם אני טובה?
יצא אי פעם שרדפת אחרי ברווז בסיבובים? ברור! האם נמאס לך מהשאלון? חחח כן מה השעה עכשיו? 19:57 (עכשיו 21:02):-o איזה יום היום? שלישי איפה נולדת? אסף הרופא האם את שותה אלכוהול? לא
האם את מקללת? קסת
האם את מעשנת? לע!
האם את משתמשת בסמים?
(סתם
) האם אי פעם גנבת? כן
האם יש לך פירסינגים? באוזן אם היית איזשהו רוצח, מי היית?
האם את סובלת מדיכאון? חס וחסה! אם הייתה לך את האפשרות לבחור את דרך המוות שלך, מה היית בוחרת? מתוך שינה
האם ניסית להתאבד? לא
האם את רעה?
איזה שאלה מפגרת האם את פרנואידית? בקטעים מסויימים האם את אלימה? לא האם את מוציאה כעס על אחרים? לע האם את מאשימה אחרים בטעויות שלך? לא... האם את בתולה? כן
האם את קינקי? פעם ידעתי מה זה
עכשיו לא ^_^ האם את אוהבת לנשוך?
האם כאב מגרה אותך?
האם את היפרית? אתה מגחגחת עלי? האם את דתיה? לא האם את מאמינה בערפדים? לא
האם את מאמינה במכשפות? לא.. האם את אוהבת לפגוש אנשים חדשים? כן מה את הכי אוהבת בחיים? הרבה דברים האם את מאמינה באהבה ממבט ראשון? לא ממש.. האם היית בכלא?
האם ההורים גירשו אותך מהבית? לע
את קרויה על שם מישהו? לא אם היית נולדת כגבר, מה היה שמך? נועם?
מהם הנטיות המיניות שלך?
יש לך חיות מחמד? כן, ציפור
יש לך אובססיות? אפשר לומר... האם את דוברת שפות נוספות? אנגלית (לא שוטף) מהו הציטוט המועדף עליך? "יש לי פררררררררררררררררררררררררררררררומו"
יש לך סודות?
האם את שונאת את עצמך?
האם את אוהבת את הכתב שלך? לא.. יש לך הרגלים רעים? אמממ..... לאדעת
אם היה נעשה סרט על חייך, מה היה שמו? "החיים של נעמה"
אם היית מישהו אחר, היית חברה שלך? כן
האם את קוראת עיתונים? כן האם את מתפללת? נדיר האם את ישנה עם חיות פרווה? זה לא נוח איך אפשר
האם את מטיילת בגשם? ברור
האם את חושבת על אנשים שאת שונאת? כמעט ואין כאלה האם היית פעם על במה? כן האם חשבת פעם על התאבדות? כן, אבל לא ברצינות ולא בכוונה לעשות את זה האם לא אכלת יום שלם? ביום כיפור האם דיברת פעם בטלפון יום שלם? לא.. האם הרגת פעם מישהו?
האם התמזמזת פעם עם זר?
האם שכבת פעם עם זר?
האם פעם חשבת שאת משתגעת? כן.. אבל לא לרעה האם פעם נישקת בחורה? לא
האם היה לך פעם אקט מיני עם בת מינך? לעעעעעעע האם חלמת פעם חלום שהתגשם? כן האם היית פעם ברדיו/טלוויזיה? בשנייהם ^_^ האם את מאמינה בחיים מחוץ לכדור הארץ? כן
האם את מאמינה בניסים? כע האם את מאמינה בקסמים? לא ממש
האם את מאמינה באלוהים? כן האם את מאמינה בשטן? מעדיפה שלא האם את מאמינה באפשרות להישאר נאמנים לנצח? נגיד.. האם יש לך חברים הומואים/לסביות? בגיל הזה אי אפשר כ"כ לעדת בודאות
מהי העצה הטובה ביותר שקיבלת? יש המון האם חשבת פעם משהו מיני על ידיד טוב שלך?
אי אפשר לקרוא לזה מיני האם את בוטחת באחרים? כן האם את מרגישה שהסביבה שלך מבינה אותך?
.. כן האם החברים שלך מכירים אותך באמת? כן.. האם את מעדיפה להכיר לפני פיתוח קשר? הע? האם את מאוהבת? לא מי הבן אדם האחרון אותו רצית להרוג?
על מי צחקת לאחרונה בטלפון? לא זכורת.. עם מי דיברת לאחרונה בטלפון? עם חברה ממה את דואגת עכשיו? מכלום
איזה ספר את קוראת עכשיו? אף ספר
האם את מדברת עכשיו עם מישהו? כן האם את מקשיבה עכשיו למוזיקה? כן איזה בית ספר את? שמעוני

EagleGirl

New member
חצי מתה אבל עונה על השאלון

מה שמך? סיון בת כמה את? 16 וחצי עוד 32 ימים מאיפה את? פ"ת לצערי מהו תאריך הלידה שלך? 30.7.88 מה צבע השיער שלך? אמיתי - חום. עכשיו זה חום עם גוונים בלונד. מה צבע העיניים שלך? חום מה הצבע האהוב עליך? אדום מה האוכל האהוב עליך? סושי מהי החיה האהובה עליך? חתול מהו השיר האהוב עליך? כל פעם זה מתחלף אבל אוהבת שירים שם מנצור ולהקת הפליז מהי הלהקה/הזמר האהובים עליך? אם סי מנצור ולהקת הפליז מהו הסרט המועדף עליך? כפר הארורים. סרט חובה. מהו הספורט המועדף עליך? כדורסל. לילה או יום? ועוד איך לילה שחור או לבן? שחור (וגם הומור שחור) שוקולד או וניל? שוקולד פפסי או קוקה קולה? קוקה קולה!! טלוויזה או מחשב? וואלה.. שניהם טובים אבל לאחרונה כבר בקושי רואה טלוויזיה. אז מחשב! רוק או ראפ? ראפ רולז! פופ או פאנק? פאנק זקנה או נעורים? נעורים(!!! החיים הטובים !!!) גבוה או נמוך? גבוה גדול או קטן? גדול האם אי פעם ניסית ללקק את המרפק? לא.. מתי היתה פעם אחרונה שבכית? לפני איזה חודש.. הייתי בבלאגן.. האם את שרה במקלחת? ברור.. גם מתכוננת להופעות במקלחת האם חוקית את כבר יכולה לנהוג? חוקית בגיל לקטנוע אבל אין לי רישיון. מעדיפה אוטו וזהו. האם ליצנים מפחידים אותך? לא.. אבל שחר ושוקי הפחידו אותי ביומולדת גיל 5 מה הדבר שהכי מעצבן אותך? יום שלם לא לעשות כלום. האם את צוחקת הרבה? חחח כל לילה אצל אסף הראל. אני הצחוק של אסף הראל למי שעדין לא יודע. האם את מחשיבה את עצמך כבן אדם מצחיק? אני סטאנדפיסטית אחרי הכל. האם mtv זה ערוץ טוב? וואי שנםי לא הגעתי לערוץ הזה.. האם אבריל היא אמנית טובה? פה ושם. אם יש שיר יפה - אני מפרגנת. האם אני טובה? ? מה זה השאלון ההזוי הזה.!?1 אני חצי מעולפת פה.. יצא אי פעם שרדפת אחרי ברווז בסיבובים? בפ"ת אין ברווזים.. האם נמאס לך מהשאלון? מתפוצץ לי הראש בגלל אתמול. אסור לשתות!!! מה השעה עכשיו? 15:45 איזה יום היום? רביעי איפה נולדת? בית חולים השרון בפ"ת. האם את שותה אלכוהול? חחחחחחחחחחחח כן.. אמא קנה לי סמירנוף ובריזר. ייגר מייסטר - דודה שלי נותנת לי. האם את מקללת? חחח כן! האם את מעשנת? לאא בחיים לא עישנתי סיגריה האם את משתמשת בסמים? לא!!! האם אי פעם גנבת? חח כן.. גנבתי מיני חבילת קלפים מהמכולת כשהייתי בת 7 האם יש לך פירסינגים? לא, רק עגיל באוזן שמאל. אם היית איזשהו רוצח, מי היית? אין לי מושג... האם את סובלת מדיכאון? לא.. אבל אני סובלת מעודף לחץ. אם הייתה לך את האפשרות לבחור את דרך המוות שלך, מה היית בוחרת? אתם מתכננים משהו?! האם ניסית להתאבד? לא. ד"א הפאנץ' על המתאבדים עבד טוסט. מוקדש ליוסי. האם את רעה? רק לילדות מתחת לגיל 12 חחחח האם את פרנואידית? ?!?! האם את אלימה? אם נוגעים בחברה הכי טובה שלי אני מסוגלת להכות בנאדם למוות. האם את מוציאה כעס על אחרים? מוציאה תכעס על הכיסאות בקאמל. גם אתמול זה קרה.. אבל זה לא היה כעס זה רק מן התעצבנות על משהו מטומטם. האם את מאשימה אחרים בטעויות שלך? לא האם את אוהבת לנשוך? כן האם כאב מגרה אותך? לא... האם את דתיה? לאאאא האם את מאמינה בערפדים? לא האם את מאמינה במכשפות? לא האם את אוהבת לפגוש אנשים חדשים? ברור מה את הכי אוהבת בחיים? טורקיה קאמל וסטאנד אפ האם את מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן האם היית בכלא? לא האם ההורים גירשו אותך מהבית? לא את קרויה על שם מישהו? לא אם היית נולדת כגבר, מה היה שמך? יצחק.. מזל שאני בת! מהם הנטיות המיניות שלך? אני נמשכת לחתולים יש לך חיות מחמד? 5 חתולים. זאק, אומיט,אילן (אילן ועמית), ביטונובה, ייגרמייסטר. יש לך אובססיות? כן. טורקיה קאמל סטאנד אפ האם את דוברת שפות נוספות? טורקית ספרדית אנגלית מהו הציטוט המועדף עליך? "לא המצאתי את הגלגל רק קניתי את הגלגל" רועי לוי יש לך סודות? כן האם את שונאת את עצמך? לא האם את אוהבת את הכתב שלך? כן יש לך הרגלים רעים? להיתו הרבה מחוץ לבית.. זה לא כזה טוב.. אם היה נעשה סרט על חייך, מה היה שמו? טורקיה קאמל סטאנד אפ אם היית מישהו אחר, היית חברה שלך? כן האם את קוראת עיתונים? כן האם את מתפללת? אממ.. פעם הייתי קוראת ברכת הצלחה אבל מעכשיו זה רק בתיק שלי בהופעות האם את ישנה עם חיות פרווה? יש לי כריות פרווה בערך..אבל לא תמיד איתן האם את מטיילת בגשם? פעם אהבתי את זה.. האם את חושבת על אנשים שאת שונאת? לא האם היית פעם על במה? 17 פעמים. האם לא אכלת יום שלם? כן האם דיברת פעם בטלפון יום שלם? לא האם הרגת פעם מישהו? הרגתי נמלים, ג'וקים ועוד מקקים דומים. האם התמזמזת פעם עם זר? באיזה מובן? אבל כן... האם שכבת פעם עם זר? לא האם פעם חשבת שאת משתגעת? חחח "פעם" ?! .. תמיד... האם פעם נישקת בחורה? לאאא איכסה.. מה אני אחות של ליהי?! האם היה לך פעם אקט מיני עם בת מינך? ישנתי םע ליהי באותה מיטה!!! האם חלמת פעם חלום שהתגשם? כן היו כל מיני אלב לא זוכרת כרגע האם היית פעם ברדיו/טלוויזיה? בשניהם וגם בעיתון.. האם את מאמינה בחיים מחוץ לכדור הארץ? לא ממש האם את מאמינה בניסים? כן האם את מאמינה בקסמים? כן האם את מאמינה באלוהים? רשף לוי אלוהים האם את מאמינה בשטן? לא האם את מאמינה באפשרות להישאר נאמנים לנצח? חחח נגיד שכן. האם יש לך חברים הומואים/לסביות? אייל זמיר המלך מהי העצה הטובה ביותר שקיבלת? להמשיך בסטאנד פ- אלב לקחת את זה רציני. האם חשבת פעם משהו מיני על ידיד טוב שלך? כן האם את בוטחת באחרים? רק אם אני יודעת שאפשר לבטו בהם. האם את מרגישה שהסביבה שלך מבינה אותך? תלוי מי. האם החברים שלך מכירים אותך באמת? ברור האם את מעדיפה להכיר לפני פיתוח קשר? כן האם את מאוהבת? מאוהבת כרגע לא... אלב דלוקה על מישהו מי הבן אדם האחרון אותו רצית להרוג? לא יודעת על מי צחקת לאחרונה בטלפון? עם ליהי אבל לא אומרת על מה עם מי דיברת לאחרונה בטלפון? אמא ממה את דואגת עכשיו? איך אני עוברת תבגרויות חורף בספרות ומתמטיקה. איזה ספר את קוראת עכשיו? לא וראת ספרים. רק עיתונים. האם את מדברת עכשיו עם מישהו? לא האם את מקשיבה עכשיו למוזיקה? כן. בוקר טב עולם מה שלום כולם. פינקיו איזה בית ספר את? אנקורי תל אביב. עזבתי את קמפוס פ"ת.

../images/Emo2.gif../images/Emo113.gif../images/Emo110.gif

מה שמך? רוני בת כמה את? 15 מאיפה את? עמק חפר
מהו תאריך הלידה שלך? 14.11 מה צבע השיער שלך? כזה בין שחור לחום..לא?
בא לי שהוא יהיה שחור לגמרי!
זתומרת שחור שחור כזה
מה צבע העיניים שלך? חום שחור
מה הצבע האהוב עליך? כתום..
וכל השאר גם כן
מה האוכל האהוב עליך? לא אומרת שוב
נמאס לי
מהי החיה האהובה עליך? סתכלו בשאלון השני
מהו השיר האהוב עליך? העעע
כל פעם זה אחד אחר... אי אפשר לבחור! מהי הלהקה/הזמר האהובים עליך? לא עונה שוב
מהו הסרט המועדף עליך? שודדי הקאריבים..
ועוד הרבה אבל למה שאני אזכור כששואלים אה?
מהו הספורט המועדף עליך? אין
לילה או יום? גם וגם שחור או לבן? לבן שוקולד או וניל? שוקולד רולזז
פפסי או קוקה קולה? קוקה קולה
|מכורה| טלוויזה או מחשב?
גם וגם! רוק או ראפ? רוק
פופ או פאנק? אף אחד זקנה או נעורים? נעורים גבוה או נמוך? נמוך
גדול או קטן? בינוני
האם אי פעם ניסית ללקק את המרפק? כן..
מתי היתה פעם אחרונה שבכית? לא מזמן האם את שרה במקלחת? לפעמים
האם חוקית את כבר יכולה לנהוג? לא
האם ליצנים מפחידים אותך? לא
מה הדבר שהכי מעצבן אותך? אווו הרבה
האם את צוחקת הרבה? יותר מדי :| האם את מחשיבה את עצמך כבן אדם מצחיק? לא
האם mtv זה ערוץ טוב? לאאאאא האם אבריל היא אמנית טובה? ממממ לא יודעת האם אני טובה?
מי את?
יצא אי פעם שרדפת אחרי ברווז בסיבובים? ברור..
האם נמאס לך מהשאלון? כן מה השעה עכשיו? 4 ורבע איזה יום היום? רביעי איפה נולדת? בכפר סבא
האם את שותה אלכוהול? בערך...חחח האם את מקללת? לפעמים יוצא
האם את מעשנת? לאא האם את משתמשת בסמים? לאא האם אי פעם גנבת? לא שזכור לי האם יש לך פירסינגים? לא אם היית איזשהו רוצח, מי היית?
האם את סובלת מדיכאון? לא אם הייתה לך את האפשרות לבחור את דרך המוות שלך, מה היית בוחרת? מוות ללא כאבים..
האם ניסית להתאבד? לא האם את רעה?לפעמים
האם את פרנואידית?לא האם את אלימה?תלוי אל מי
חחחחח האם את מוציאה כעס על אחרים? לפעמים יוצא..
האם את מאשימה אחרים בטעויות שלך? לא האם את בתולה?כן האם את קינקי? :| האם את אוהבת לנשוך?:| האם כאב מגרה אותך?:| האם את היפרית? לא האם את דתיה?לא האם את מאמינה בערפדים?לא האם את מאמינה במכשפות?לא האם את אוהבת לפגוש אנשים חדשים?כן מה את הכי אוהבת בחיים? את החיים האם את מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן האם היית בכלא?לא האם ההורים גירשו אותך מהבית? לא
את קרויה על שם מישהו?לא אם היית נולדת כגבר, מה היה שמך?נראה לי גם כן רוני..
שונאת את זה שרוני זה גם שם של בן
מהם הנטיות המיניות שלך? סטרייט
יש לך חיות מחמד? יאפ .. ווינדי
יש לך אובססיות? כן
האם את דוברת שפות נוספות? כן
מהו הציטוט המועדף עליך?כלמיני יש לך סודות? כן האם את שונאת את עצמך? לא שונאת... לא אוהבת.. האם את אוהבת את הכתב שלך? לא יש לך הרגלים רעים? כן אם היה נעשה סרט על חייך, מה היה שמו? רונע התנינה
(נעמה תבין..
) אם היית מישהו אחר, היית חברה שלך? לא בטוחה..
האם את קוראת עיתונים?כן האם את מתפללת?לא האם את ישנה עם חיות פרווה?יש לי על המיטה ואני מורידה אותם מהמיטה בלילה
האם את מטיילת בגשם?כן
האם את חושבת על אנשים שאת שונאת? מממ האם היית פעם על במה? כן האם חשבת פעם על התאבדות?לא האם לא אכלת יום שלם?כן :| האם דיברת פעם בטלפון יום שלם? לא
האם הרגת פעם מישהו? לא
האם התמזמזת פעם עם זר? לא האם שכבת פעם עם זר?לא האם פעם חשבת שאת משתגעת?כן האם פעם נישקת בחורה? לא האם היה לך פעם אקט מיני עם בת מינך?לא האם חלמת פעם חלום שהתגשם?כן האם היית פעם ברדיו/טלוויזיה?לא האם את מאמינה בחיים מחוץ לכדור הארץ?לא האם את מאמינה בניסים?לא האם את מאמינה בקסמים?הייתי רוצה להאמין האם את מאמינה באלוהים?לא ממש האם את מאמינה בשטן?לא האם את מאמינה באפשרות להישאר נאמנים לנצח?כן האם יש לך חברים הומואים/לסביות?לא מהי העצה הטובה ביותר שקיבלת?הרבה
האם חשבת פעם משהו מיני על ידיד טוב שלך? לא מיני..
האם את בוטחת באחרים? כן האם את מרגישה שהסביבה שלך מבינה אותך?כן האם החברים שלך מכירים אותך באמת?כן האם את מעדיפה להכיר לפני פיתוח קשר?כן האם את מאוהבת?לא מי הבן אדם האחרון אותו רצית להרוג?
על מי צחקת לאחרונה בטלפון? חברה שלי
עם מי דיברת לאחרונה בטלפון?אותה חברה מהשאלה הקודמת
ממה את דואגת עכשיו?מהאסון שקרה עם הצונמי הזה.. :| איזה ספר את קוראת עכשיו? צינורות של אתגר קרת האם את מדברת עכשיו עם מישהו?לא האם את מקשיבה עכשיו למוזיקה?לא איזה בית ספר את? בית ספר חרא

../images/Emo188.gif מואההה../images/Emo9.gif

זה לענות על השאלון או היסטוריה
מה שמך? אייר
בת כמה את? 16 וחצי (וחודש ו11 ימים
) מאיפה את? מודיעין (עיר העתיד
- אף פעם לא נמאס
) מהו תאריך הלידה שלך? 18.5 מה צבע השיער שלך? חום מה צבע העיניים שלך? חום מה הצבע האהוב עליך? כחול
(לא בהקשר הזה- סוטים
) וכתום
מה האוכל האהוב עליך? שוקולד, אוכל סיני (רק של הסנדוויץ' בר
) מהי החיה האהובה עליך? כלבבב
מהו השיר האהוב עליך? here without you, אני אשתנה של ירמי קפלן ועוד כמה שכרגע אני לא זוכרת מהי הלהקה/הזמר האהובים עליך? מארון 5, באסטד, כריסטינה, אשלי סימפסון מהו הסרט המועדף עליך? מולאן רוז'
, אפקט הפרפר, ריקוד צמוד מהו הספורט המועדף עליך? ספורט? תזכירו לי מה זה?
לילה או יום? יום
שחור או לבן? לבןןן שוקולד או וניל? שוקולד
פפסי או קוקה קולה? פאנטה
טלוויזה או מחשב? מחשב
רוק או ראפ? שניהם פופ או פאנק? פופ זקנה או נעורים?
נעורים גבוה או נמוך? גבוה
גדול או קטן? תלוי מה
(גנבתי לאבילוס
) האם אי פעם ניסית ללקק את המרפק? כן מתי היתה פעם אחרונה שבכית? לפני שבוע האם את שרה במקלחת? נופ האם חוקית את כבר יכולה לנהוג? יכולה יכולה
האם ליצנים מפחידים אותך? כןןןן בייחוד אלה בקליפ של אוונסנס (bring me to life)
מה הדבר שהכי מעצבן אותך? אנשים לחוצים ואדישים האם את צוחקת הרבה? כןןן
האם את מחשיבה את עצמך כבן אדם מצחיק? כן
האם mtv זה ערוץ טוב? רק punk'd וכערוץ שדולק ברקע בשביל הרעש האם אבריל היא אמנית טובה? אני אוהבת את השירים שלה האם אני טובה? מעולה
יצא אי פעם שרדפת אחרי ברווז בסיבובים? בטח כל יום האם נמאס לך מהשאלון? דוגרי כן מה השעה עכשיו? 16:53 איזה יום היום? רביעי איפה נולדת? בבית חולים
האם את שותה אלכוהול? בגמילה
האם את מקללת? כן האם את מעשנת? בגמילה
האם את משתמשת בסמים? ^ האם אי פעם גנבת? נופ האם יש לך פירסינגים?
נזם ז"ל אם היית איזשהו רוצח, מי היית?
האם את סובלת מדיכאון? מדי פעם אם הייתה לך את האפשרות לבחור את דרך המוות שלך, מה היית בוחרת? בשינה האם ניסית להתאבד? לא האם את רעה? לא האם את פרנואידית? לא האם את אלימה? כלפי אנשים מסוימים האם את מוציאה כעס על אחרים? לפעמים האם את מאשימה אחרים בטעויות שלך? לפעמים האם את בתולה? כן האם את קינקי? בטח האם את אוהבת לנשוך?
האם כאב מגרה אותך? לאאאאא
האם את היפרית?
האם את דתיה? בטח רק אני
האם את מאמינה בערפדים? כן האם את מאמינה במכשפות? כן האם את אוהבת לפגוש אנשים חדשים? כן מה את הכי אוהבת בחיים? הכלללל
האם את מאמינה באהבה ממבט ראשון? כן האם היית בכלא? בטח האם ההורים גירשו אותך מהבית? לא את קרויה על שם מישהו? לא אם היית נולדת כגבר, מה היה שמך? מה שאימא הייתה בוחרת מהם הנטיות המיניות שלך? סטרייטחת גאה
יש לך חיות מחמד? כלבב
יש לך אובססיות? בטחחח האם את דוברת שפות נוספות? אינגליש מהו הציטוט המועדף עליך? לא עולה לי אחד לראש יש לך סודות? להההה האם את שונאת את עצמך? לפעמים האם את אוהבת את הכתב שלך? לפעמים יש לך הרגלים רעים? יס אם היה נעשה סרט על חייך, מה היה שמו? The young and the restless אם היית מישהו אחר, היית חברה שלך? בוודאי האם את קוראת עיתונים? לפעמים האם את מתפללת? נופ האם את ישנה עם חיות פרווה? הכלב שלי
האם את מטיילת בגשם? לאאאא האם את חושבת על אנשים שאת שונאת? לא האם היית פעם על במה? נראה לי האם חשבת פעם על התאבדות? לא האם לא אכלת יום שלם? כן האם דיברת פעם בטלפון יום שלם? חלילה וחס האם הרגת פעם מישהו? בטח האם התמזמזת פעם עם זר? לא האם שכבת פעם עם זר? לא האם פעם חשבת שאת משתגעת? כן האם פעם נישקת בחורה? לא האם היה לך פעם אקט מיני עם בת מינך? לא האם חלמת פעם חלום שהתגשם? כן בכיתה ג' חלמתי שיקנו לי בובה וקנו לי
האם היית פעם ברדיו/טלוויזיה? לא האם את מאמינה בחיים מחוץ לכדור הארץ? כן האם את מאמינה בניסים? כן האם את מאמינה בקסמים? כן האם את מאמינה באלוהים? כן האם את מאמינה בשטן? כן האם את מאמינה באפשרות להישאר נאמנים לנצח? כן האם יש לך חברים הומואים/לסביות? לא אבל אני מכירה מישהו הומו מהי העצה הטובה ביותר שקיבלת? לוידעת
האם חשבת פעם משהו מיני על ידיד טוב שלך? לא האם את בוטחת באחרים? ממש קשה לי האם את מרגישה שהסביבה שלך מבינה אותך? לפעמים לא האם החברים שלך מכירים אותך באמת? חלקם האם את מעדיפה להכיר לפני פיתוח קשר? בטח האם את מאוהבת? לא מי הבן אדם האחרון אותו רצית להרוג? לא זוכרת על מי צחקת לאחרונה בטלפון? לוידעת עם מי דיברת לאחרונה בטלפון? עם מישהי שאני עושה לה בייביסיטר ממה את דואגת עכשיו? מהמבחן ה****** בהיסטוריה
איזה ספר את קוראת עכשיו? ואל אישך תשוקתך האם את מדברת עכשיו עם מישהו? עם חברות שלי האם את מקשיבה עכשיו למוזיקה? לא איזה בית ספר את? רבין

sisty

New member
../images/Emo184.gifריספקט!../images/Emo182.gif

מה שמך? אביטל בת כמה את? 14.4 מאיפה את? אזור הדרום מהו תאריך הלידה שלך? 22.7 מה צבע השיער שלך? שחור-חום מה צבע העיניים שלך? חום-כהה (דבש בשמש) מה הצבע האהוב עליך? ורודדדד מה האוכל האהוב עליך? אווו...קרפ צרפתי מהי החיה האהובה עליך? כלבים מהו השיר האהוב עליך? מ...'מלאכים'/רינת בר מהי הלהקה/הזמר האהובים עליך? ליאל קולט מהו הסרט המועדף עליך? הרבהההה מהו הספורט המועדף עליך? ריצות קצרות, התעמלות. לילה או יום? ערב:p שחור או לבן? ורוד:p שוקולד או וניל? שוקולד פפסי או קוקה קולה? קוקההההה טלוויזה או מחשב? מחשבבבבב רוק או ראפ? שניהם פופ או פאנק? פופאנק זקנה או נעורים? נעוריםםםם גבוה או נמוך? באמצעעע גדול או קטן? באמצע!!! האם אי פעם ניסית ללקק את המרפק? כה מתי היתה פעם אחרונה שבכית? מממ...לא זוכרת! האם את שרה במקלחת? ברורררר! (שלא יודעת) האם חוקית את כבר יכולה לנהוג? כן (בבימבה) האם ליצנים מפחידים אותך? לא נראה לי:// מה הדבר שהכי מעצבן אותך? הרבה דברים...טחחחחח... האם את צוחקת הרבה? I'm thing...חחחח...!!!! האם את מחשיבה את עצמך כבן אדם מצחיק? תלוי:):) האם mtv זה ערוץ טוב? יאפ האם אבריל היא אמנית טובה? כן ולא האם אני טובה? אני? ברור! את? לא! יצא אי פעם שרדפת אחרי ברווז בסיבובים? אהמממ.... אחי התינוק נחשב ברווז?? האם נמאס לך מהשאלון? לאאאא מה השעה עכשיו? 17:31 איזה יום היום? רביעי איפה נולדת? באקוודור. טוב נוווו....בישראל!!!!!כחול לבן רולזזז!!! האם את שותה אלכוהול? כן, שאני שמה על האוזן כל הזמן בכדי לחטא את העגיל, אני גם שותה מהבקבוק!!! האם את מקללת? סעמק מה זה השאלה המפגרת הזאת?!?!? אפילו הביצית הימנית שלי לא תענה עליה!!!! (חחח...זה אומר-כן.) האם את מעשנת? לא!!! האם את משתמשת בסמים? לאאאאא!!!!! האם אי פעם גנבת? רשמית לא בפועל כן (ללכת על קצות האצבעות למקרר ולקחת ממנו שוקולד נחשב גניבה?) האם יש לך פירסינגים? לאאא...! אם היית איזשהו רוצח, מי היית? לא הייתי!!1 מה זה פה!!! האם את סובלת מדיכאון? לא...אני חושבתת!!אווי... עכשיו זה כל כך קשה לענות...אווף...החיים האלו....סתםםםםםם חחחחחחחחח!!! אם הייתה לך את האפשרות לבחור את דרך המוות שלך, מה היית בוחרת? לא הייתי בוחרת, אני רוצה ל-ח-י-ו-ת-!!! האם ניסית להתאבד? לא האם את רעה? לפעמים (כשצריך) האם את פרנואידית? מ....ה...........ז...ה.....???!!!! האם את אלימה? בוודאי! (שלא) האם את מוציאה כעס על אחרים? לפעמים.... האם את מאשימה אחרים בטעויות שלך? לאאאא....נראה לי! האם את בתולה? י-א-פ-...!!! האם את קינקי? מממממממההההההה זזזזזזזזזזההההההההההההההה!!!??? האם את אוהבת לנשוך? חחח כריות חחחחחחחחחח האם כאב מגרה אותך? לאאא:(:(:(:( האם את היפרית? חחחחחחחחח טיפ-טיפההההה האם את דתיה? כן ואני לא נוסעת בשבת ולא אוכל חזיר ולא שמה טרנינג או מכנסיים רק חצאיות....!!!! (סתםםםםםםםםםםםםםםםםם מה לי ולזה? הייתי נחנקת! לא שיש בזה רע אבל זה לא בשבילי!!!!) האם את מאמינה בערפדים? קצת האם את מאמינה במכשפות? דיי...אפשר להגיד..שכן... האם את אוהבת לפגוש אנשים חדשים? כהההההההההההההההה מה את הכי אוהבת בחיים? את החיים:):) חחחחח האם את מאמינה באהבה ממבט ראשון? האמת..לא....:) האם היית בכלא? לאאאאאאא האם ההורים גירשו אותך מהבית? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא את קרויה על שם מישהו? לאאאא אם היית נולדת כגבר, מה היה שמך? שמעון/ולדימיר/גרשון מהם הנטיות המיניות שלך? בנים ובנות...אני דו! חחח...סתאםםם....ב-נ-י-ם- הם הנשלט אבל השווה ביותר בעניין הניטות הנ"ל!!! יש לך חיות מחמד? כן, כלבה...מ-ת-ו-ק-ה!!! יש לך אובססיות? כן אבל הם לא מוגדרות האם את דוברת שפות נוספות? קצת ספרדית קצת ערבית וקצת אנגלית..! וטיפה פורטוגזית מהו הציטוט המועדף עליך? מממ...יש הרבה! יש לך סודות? כהההההההההההההההה האם את שונאת את עצמך? לאאאאאאאאאאאאאאא האם את אוהבת את הכתב שלך? דיי....זתומרת....הוא בסדררררר! יש לך הרגלים רעים? לונראלייייי! אם היה נעשה סרט על חייך, מה היה שמו? '(כמעט)מושלמת זה כל הסיפור' אם היית מישהו אחר, היית חברה שלך? אהמממ...לא נראה לי....אנחנו דומות מדי....זתומרת..רוב החברות שלי..!! האם את קוראת עיתונים? כןן...בערך...חחחח האם את מתפללת? כן לאלוהים שעשה אותי אישה!!! סתם נו...אני רק מודה לו!! האם את ישנה עם חיות פרווה? אהמממ לא נראה לי...אולי.... האם את מטיילת בגשם? כההההההההההההההההה האם את חושבת על אנשים שאת שונאת? כההההה האם היית פעם על במה? ברוררררררררררררררר האם חשבת פעם על התאבדות? האמתתת?? כןןןןןןןןן אבל כבר לאאאאאאאאאאאאא האם לא אכלת יום שלם? נראה לי שפעם זה קרה אבל לא ממתי שאני מודעת לעצמייייי האם דיברת פעם בטלפון יום שלם? לאאאאא חחחח יש גבולללל לכל תעלוללל האם הרגת פעם מישהו? בסימס כההה חחחח האם התמזמזת פעם עם זר? לאאא האם שכבת פעם עם זר? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא האם פעם חשבת שאת משתגעת? כההההההההה האם פעם נישקת בחורה? בצחוק אבל לא צרפתיתת אווווו משהוווו האם היה לך פעם אקט מיני עם בת מינך? לאאאא חחחחח האם חלמת פעם חלום שהתגשם? כההההההההההההה שאחי נולד ושהייתה לי כלבה! האם היית פעם ברדיו/טלוויזיה? כהההההההה האם את מאמינה בחיים מחוץ לכדור הארץ? כהההההההההההההה האם את מאמינה בניסים? קצתתתתתתתתתת האם את מאמינה בקסמים? כההההההההה האם את מאמינה באלוהים? בערךךךךךךךךך... האם את מאמינה בשטן? אוליייייייייי האם את מאמינה באפשרות להישאר נאמנים לנצח? אמממממ לאאא האם יש לך חברים הומואים/לסביות? כהההה מהי העצה הטובה ביותר שקיבלת? שעדיף לאבד רגע בחיים מאשר את החיים ברגע!!! האם חשבת פעם משהו מיני על ידיד טוב שלך? חחחחחח לא נראה ליייי האם את בוטחת באחרים? ברוב כההההה...תלוי..! האם את מרגישה שהסביבה שלך מבינה אותך? נראההה לייייי האם החברים שלך מכירים אותך באמת? רובםםם...לא...וכן..חחח... האם את מעדיפה להכיר לפני פיתוח קשר? אהממממ כהההה..! האם את מאוהבת? כהה:):):) מי הבן אדם האחרון אותו רצית להרוג? לא זוכרתתתת על מי צחקת לאחרונה בטלפון? "חברה" מהכיתה עם מי דיברת לאחרונה בטלפון? החברה הכי טובה שהיא כמו אחותתתת ממה את דואגת עכשיו? שאני אכשל מחר במבחן בנת"ךךך איזה ספר את קוראת עכשיו? 'עמוס חולם על חירות' האם את מדברת עכשיו עם מישהו? לאאאאא האם את מקשיבה עכשיו למוזיקה? כןןןןןןן ערוץ 2444444444 איזה בית ספר את? אולי גם כתובת??? השעה עכשיו: 17:47

למעלה