שאלון דארן

Lost Lullaby

New member
שאלון דארן ../images/Emo11.gif

איך התחלתם לשמוע את דארן\סאבג'?
כמה זמן אתם כבר מכורים?
דיסקים- מקוריים? לא מקוריים? (אל דאגה, לא נתפרץ על מי שלא הוציא על זה כסף)
מרצ'נדייז כלשהם? (פוסטרים, סינגלים, לוחות שנה וכו')
הספקתם להדביק מישהו אחר במוזיקה של דארן וסאבג', או שחברים שלכם לא שותפים לטעם שלכם?
משתתפים בפורומים אחרים של דארן\סאבג'?
שיר של דארן\סאבג' שאתם ממש אוהבים את הביצוע שלו בלייב?
קליפ אהוב?
אם דארן יופיע בארץ, והכרטיס יהיה יקר לאין שיעור, תלכו להופעה no matter what או שיש גבול?
משהו אחר שקשור ולא שאלתי? P: ובלי קשר- איזה עוד אמנים\סגנונות אתם אוהבים? נמצאים בעוד פורומים בתפוז? איזה? מאיפה אתם בארץ? תחביבים? עיסוק? P: תוסיפו תמונה כלשהי, דארן או לא דארן, שיהיה מעניין
~מתחמקת מלמידה לבגרות~

Lost Lullaby

New member
me me me :p

איך התחלתם לשמוע את דארן\סאבג'? הייתי בת איזה 9, ולאחותי היה את הדיסק הראשון של סאבג'. כמו כל אחות קטנה, אהבתי להשתמש בדברים שלה, התחלתי לשמוע אותם בלי להבין מילה. עד שהבנתי משהו הם כבר התפרקו, אבל אני בכל זאת אוהבת אותם
כמה זמן אתם כבר מכורים? בעיקרון התחלתי באמת לשמוע דארן וסאבג' רק אחרי שאינסיישבל יצא [ככה גם גיליתי שהם התפרקו
] דיסקים- מקוריים? לא מקוריים? (אל דאגה, לא נתפרץ על מי שלא הוציא על זה כסף) מקוריים כולם
מרצ'נדייז כלשהם? (פוסטרים, סינגלים, לוחות שנה וכו') סינגל של TMD, צמיד של סיבוב ההופעות של SPIN הספקתם להדביק מישהו אחר במוזיקה של דארן וסאבג', או שחברים שלכם לא שותפים לטעם שלכם? את גל!
משתתפים בפורומים אחרים של דארן\סאבג'? הייתי פעם, כבר לא. בפורום של SONY הישן, ובdarrenhayesonline.net אבל האתר נפל לכמה זמן, ועכשיו אני כבר לא זוכרת את הסיסמא שלי שיר של דארן\סאבג' שאתם ממש אוהבים את הביצוע שלו בלייב? so beautiful קליפ אהוב? אוהו, לא יודעת
אם דארן יופיע בארץ, והכרטיס יהיה יקר לאין שיעור, תלכו להופעה no matter what או שיש גבול? אין גבול משהו אחר שקשור ולא שאלתי? P: ובלי קשר- איזה עוד אמנים\סגנונות אתם אוהבים? גארבג', אוונסנס, פלאסיבו, וקצת מעוד דברים [נלי פורטדו, קלי קלארקסון, ג'יימס בלאנט, ניקלבק, וכו'
] נמצאים בעוד פורומים בתפוז? איזה? יותר מדי האמת... מאיפה אתם בארץ? נתניה תחביבים? צילום עיסוק? P: כרגע עוד יש 2 בגרויות אז תלמידה, אבל בקרוב [מאוד]... חיילת

Broken record

New member
אני עונה

איך התחלתם לשמוע את דארן\סאבג'? אז ככה, הסיפור האמיתי חח: שמעתי את גרסת הטראנס של טו דה מון אנד בק (מישהו באוטובוס שם בנייד מוזיקה בקול רם. מכירים את זה?). והשיר נשמע לי מאוד מאוד מוכר.. אז הורדתי את הגרסא המקורית , והיה לי פרץ של נוסטלגיה פתאום.. אז הורדתי עוד כמה שירים של סבג' ונדהמתי לגלות שגם טרולי מאדלי דיפלי שלהם (אפילו לא ידעתי מה שם השיר) ואז גם ראיתי את הקליפ ונזכרתי שזה היה השיר הכי אהוב עליי
. אחרי חודש הזמנתי את הדיסק הראשון של סבג' ומשם הכל התגלגל וגם המשכתי לשמוע את אלבומי הסולו.. כמה זמן אתם כבר מכורים? שנה וחודשיים (באמת) דיסקים- מקוריים? לא מקוריים?: הכל מקורי מרצ'נדייז כלשהם? הדפסתי על נייר צילום (בגודל של דף מדפסת) שתי תמונות והדבקתי על הארון. ואני רוצה פוסטר אמיתי !
הספקתם להדביק מישהו אחר במוזיקה של דארן וסאבג', או שחברים שלכם לא שותפים לטעם שלכם?: לא. הן אוהבות את הלהיטים של סבג' אבל דארן יותר מדי בשבילן משתתפים בפורומים אחרים של דארן\סאבג'?יש?? בכל מקרה, אני נאמנה לפה. שיר של דארן\סאבג' שאתם ממש אוהבים את הביצוע שלו בלייב? chained to you , ואיי וונט יו בגרסת הקאנטרי\פולקה קליפ אהוב? בעיקרון אני חושבת שכל הקליפים של דארן מדהימים, אבל אני אוהבת את crash&burn בגלל שהוא ממש מושקע ומיוחד ודארן ודניאל ממש יפים שם אם דארן יופיע בארץ, והכרטיס יהיה יקר לאין שיעור, תלכו להופעה no matter what או שיש גבול? אני אלך לכל ההופעות אם יהיו כמה. |אשליות| אבל אני אשלם כמה שדארן ירצה
איזה עוד אמנים\סגנונות אתם אוהבים? אני אוהבת הרבה. מגוון מאוד... אני מאוד אוהבת רוק קלאסי, אייטיז, ניינטיז, גראנג'... אני מאוד אוהבת אמנים שדומים לסבג' (טקסס, רוקסט)- כאלה שמשלבים פופ ורוק ביחד עם הרבה גיטרות, וגם רוק מלודי (בלאקפילד, רדיוהד, קולדפליי), רוק אינטימי (רונה קינן, עמיר לב) .. אני אוהבת גם אמנים וותיקים כמו יהודית רביץ, גידי גוב... הקיצר, יש הרבה... נמצאים בעוד פורומים בתפוז? לא, נאמנה לפה
.. תחביבים? עיסוק? אני לומדת גיטרה קלאסית ונהנית מכל רגע.. ואני מקווה לקנות בשנה הבאה גם חשמלית

םפםפםפםפםפםפםפם

איך התחלתם לשמוע את דארן\סאבג'?שמעתי אינסיישבל התלהבתי הורדתי עוד שירים ואז גיליתי שאני מכירה אותם..חח אז ככל שחקרתי על הלהקה\זמר התהבתי כמה זמן אתם כבר מכורים? מהתקופה של חטיבת ביניים(עכשיו סיימתי י"ב) דיסקים- מקוריים? לא מקוריים? (אל דאגה, לא נתפרץ על מי שלא הוציא על זה כסף)יש לי את חלקם מקורים..:) מרצ'נדייז כלשהם? (פוסטרים, סינגלים, לוחות שנה וכו')דיוידי נחשב? הספקתם להדביק מישהו אחר במוזיקה של דארן וסאבג', או שחברים שלכם לא שותפים לטעם שלכם?אנ עושה ככל יכולתי חח.. משתתפים בפורומים אחרים של דארן\סאבג'?לא שיר של דארן\סאבג' שאתם ממש אוהבים את הביצוע שלו בלייב?מממממ.....איןמועדף קליפ אהוב?crush&burn אם דארן יופיע בארץ, והכרטיס יהיה יקר לאין שיעור, תלכו להופעה no matter what או שיש גבול?בהחלט אשלם כמה שידרש משהו אחר שקשור ולא שאלתי? P:איזה שקסי דניאל ג'ונס..:) ובלי קשר- איזה עוד אמנים\סגנונות אתם אוהבים?מממ אואסיס אביב גפן הים מי כימיכל רומנס דומיהם נמצאים בעוד פורומים בתפוז? איזה?אני קוראת סמוייהבהרבה ולפעמים מגיבה זה העיקרי מאיפה אתם בארץ?ק מוצקין תחביבים?כשאני חושבת על זה....אין לי תחביבים חחח עיסוק? P:היום פיטרו אות יאז.............מובטלת:\ חחח תוסיפו תמונה כלשהי, דארן או לא דארן, שיהיה מעניין:חו חה חה דארן האנמי ~מתחמקת מלמידה לבגרות~

אה יש לי עוד משהו להוסיף

הידעתן? שלפני מספר שנים עשיתי לי מחברת עם ציטוטים של דארן ומחברת נוספת עם עובדות על דארן......חחחח זרקתי אותן לפני שנה- שנתיים שהגעתי למסקנה שאני לא מוסיפה להן עובדות וגם לא קוראת אותן...חח

dotty

New member
אני..

איך התחלתם לשמוע את דארן\סאבג'? כשראיתי את הקליפ TMD ב-MTV התאהבתי מיד בקול המדהים שלו והתחלתי לחפש חומר על הלהקה מאז. כמה זמן אתם כבר מכורים? מגיל 17 ועד היום... 10 שנים!
דיסקים- מקוריים? לא מקוריים? (אל דאגה, לא נתפרץ על מי שלא הוציא על זה כסף) 2 מקוריים השאר לא
(אל תספרו לדארן) מרצ'נדייז כלשהם? (פוסטרים, סינגלים, לוחות שנה וכו') כלום, חוץ מדיסקים. הספקתם להדביק מישהו אחר במוזיקה של דארן וסאבג', או שחברים שלכם לא שותפים לטעם שלכם? רק את בעלי אסף וגם חלקית, הוא לא מתחבר לכל השירים ,כל השאר חושבים שזה כבר מצב לא שפוי. משתתפים בפורומים אחרים של דארן\סאבג'? בעבר הייתי בפורום ובצ'אט באתר הרישמי ובעוד אתרים (חלקם נסגרו) הכרתי מלא מכורים כמוני. שיר של דארן\סאבג' שאתם ממש אוהבים את הביצוע שלו בלייב? So Beautiful ו-TMD קליפ אהוב? TMD,crash and burn, So Beautiful אם דארן יופיע בארץ, והכרטיס יהיה יקר לאין שיעור, תלכו להופעה no matter what או שיש גבול? אין גבול, רק שיגיע כבר...!!!
משהו אחר שקשור ולא שאלתי? אין משהו מיוחד. ובלי קשר- איזה עוד אמנים\סגנונות אתם אוהבים? הכל מהכל. נמצאים בעוד פורומים בתפוז? איזה? אומנות שימושית למתחילים, עיצוב אלבומים וכרטיסי ברכה, וסמויה בעוד הרבה. מאיפה אתם בארץ? רמת גן תחביבים? אומנות עיסוק? אמא תוסיפו תמונה כלשהי, דארן או לא דארן, שיהיה מעניין ...

anush91

New member
עונה../images/Emo3.gif

איך התחלתם לשמוע את דארן\סאבג'? ידיד התחיל לדבר איתי על insatiable ו to the moon and back כמה זמן אתם כבר מכורים? שנה וחצי בערך דיסקים- מקוריים? לא מקוריים? (אל דאגה, לא נתפרץ על מי שלא הוציא על זה כסף) חלק מקוריים מרצ'נדייז כלשהם? (פוסטרים, סינגלים, לוחות שנה וכו') אין...
הספקתם להדביק מישהו אחר במוזיקה של דארן וסאבג', או שחברים שלכם לא שותפים לטעם שלכם? ניסיתי להדביק, נדבקו רק בכמה להיטים...דיי מהר נמאס להם, עקב התנמכרותי ל insatiable והחרישות על השיר חחח משתתפים בפורומים אחרים של דארן\סאבג'? לא שיר של דארן\סאבג' שאתם ממש אוהבים את הביצוע שלו בלייב? so beautiful קליפ אהוב? אוהבת את כולם, אבל בעיקר את insatiable, i miss you וuniverse אם דארן יופיע בארץ, והכרטיס יהיה יקר לאין שיעור, תלכו להופעה no matter what או שיש גבול? אין גבול
משהו אחר שקשור ולא שאלתי? חחח ובלי קשר- איזה עוד אמנים\סגנונות אתם אוהבים? שומעת בעיקר פופ, מכל הסוגים. נמצאים בעוד פורומים בתפוז? איזה? ג'וני דפ, ווסטלייף, יופי וטיפוח אישי, מכתב שלא נשלח ועוד. מאיפה אתם בארץ? פתח תקווה תחביבים? קארטה
עיסוק? תלמידה בחופשה חחח

אקסיומה

New member
Me ../images/Emo13.gif

איך התחלתם לשמוע את דארן\סאבג'? תראו את התשובה הבאה... כמה זמן אתם כבר מכורים? מאז שהם הוציאו לטלויזיה את הקליפ שלTo the moon & back. |הדגשדיסקים- מקוריים? לא מקוריים? יש לי את כולם. רק מקוריים. מרצ'נדייז כלשהם? (פוסטרים, סינגלים, לוחות שנה וכו') לא. איפה משיגים..?
הספקתם להדביק מישהו אחר במוזיקה של דארן וסאבג', או שחברים שלכם לא שותפים לטעם שלכם? לא שותפים לטעם שלי. משתתפים בפורומים אחרים של דארן\סאבג'? לא. שיר של דארן\סאבג' שאתם ממש אוהבים את הביצוע שלו בלייב? לא שמעתי יותר מדי שירים בלייב, אבל אהבתי את הביצוע של דארן ל- lost without you של דלתה גודרם. קליפ אהוב? יש הרבה. אבל הכי יפה זה של crush & burn אם דארן יופיע בארץ, והכרטיס יהיה יקר לאין שיעור, תלכו להופעה no matter what או שיש גבול? אני אלך גם אם אני אצטרך למכור כליה בשוק השחור בשביל זה.
איזה עוד אמנים\סגנונות אתם אוהבים? סגנונות: מטאל, רוק, פאנק רוק, שנות ה-80. שומעת גם את kill hannah, snow patrol, paradise lost, the birthday massacre נמצאים בעוד פורומים בתפוז? כן. איזה? ספרים וספרות, אופנה אלטרנטיבית, אומנות שימושית. מאיפה אתם בארץ? ב"ש. תחביבים? צילום, תפירה, קריאה, סרטים, לישון (והרבה). עיסוק? מאבטחת טיולים. (נכון לעכשיו...) ובלי קשר, הנה תמונה, סתם כדי שיהיה מעניין...

dotty

New member
אני מקוה שלא תצטרכי למכור כליה..חחח ../images/Emo8.gif

Savage Darkness

New member
שלי

איך התחלתם לשמוע את דארן\סאבג'? ידיד שלי שלח לי את Inatiable. הוא נורא התלהב ואמר שזה "הזה מסבאג' גארדן" (התגובה שלי הייתה: who cares?). לקח לי חודש עד ששמעתי את השיר... ואחרי שכבר התמכרתי אליו התחלתי לשמוע שירים של סבאג'. כמה זמן אתם כבר מכורים? מאותה הפעם בה שמעתי את Insatiable, שזה היה לפני חמש שנים בערך. דיסקים- מקוריים? לא מקוריים? Spin, The Tension And The Spark, Truly Madly Completely מרצ'נדייז כלשהם? לא, אני לא כל כך בקטע של הדברים האלה... אבל כן יש לי את הדבר הזה שליבי הכינה בפגש הפורום בסוכות 2005...
הספקתם להדביק מישהו אחר במוזיקה של דארן וסאבג', או שחברים שלכם לא שותפים לטעם שלכם? קצת את החבר שלי לשעבר, חברה שלי, שלא ממש הדבקתי אותה, אבל כל פעם שהיא שומעת שיר של דארן/סבאג' היא חושבת עליי... נראה לי שזהו. משתתפים בפורומים אחרים של דארן\סאבג'? הייתי, פעם.. בפורום של- darrenhayesonline שיר של דארן\סאבג' שאתם ממש אוהבים את הביצוע שלו בלייב? קשה לומר... אולי You Can Still Be Free... קליפ אהוב? כרגע זה Crash & Burn אם דארן יופיע בארץ, והכרטיס יהיה יקר לאין שיעור, תלכו להופעה no matter what או שיש גבול? אני הולכת!!!!!!!!

Savage Darkness

New member
אויש, פספסתי חלק

איזה עוד אמנים\סגנונות אתם אוהבים? רוק זה טוב... נמצאים בעוד פורומים בתפוז? איזה? לא.. מאיפה אתם בארץ? נתניה.. תחביבים? לרקוד, לקרוא... לבלות עם חברים :) עיסוק? בינתיים סטודנטית

למעלה