שאלון ג'ננה

אצא לי

New member
שאלון ג'ננה

האדם האחרן ש.. * שפך עלייך מאפרה? * כיבה עלייך סיגריה? * אכל לך את הלב? * ליקק לך את הפטמות? * נבח עלייך? * נתן לך עצה גרועה? כללי.. * השלם.. אני... * בדרך כלל שאני קם בבוקר ישר אני.. * איך שלא מסתכלים על זה הסוף.. * שכל היום אני.. אז גם ה.. ולא חשוב מתי.. למה כולם את אנה עוזבים? מי יודע מדוע ולמה לובשת גי'רפה פיז'מה? ולמה את שותקת? השלם : תחזרי.. אין לי מה ל.. השלם: כשאמא... עליי.. הסוגייה היא.. ובדרך כלל נוקטים בהליך של.. דין פוסק הוא דין... נשבר... גלה גלה פפשופפ? פרח נתתי ל.. בשכונה שלי נולד.. האם אתם חושבים שהשיר פרפר נחמד הוא שיר של סטלנים? לדעתכם, האם צריך לרשום שרה'לה או שר'לה? לדעתכם? האם טרומפלדור השתמש בידו השמאלית? האם נכונות שמועות ש: זרקו על שרון חזיז? הזין של דונלד דאק? זרקו על גאולה אבן? נראה לכם הגיוני ש.. חיים יבין? ששרון וקסלר? שאולי דני רופ? או שאולי יש לרפי גינת? האם ירד על ארז טל? מיכאל זה שם של בן? לאבא שלי יש סולם? באנו חושך לגרש? יאללה.. יש עוד מלא אבל חייב לרוץ למועדון.. צ'או דבילים.

swirrrly

New member
kowaii..../images/Emo3.gif ../images/Emo118.gif

האדם האחרון ש.. * שפך עלייך מאפרה? אין * כיבה עלייך סיגריה? אין * אכל לך את הלב? * נבח עלייך? * נתן לך עצה גרועה? כללי.. * השלם.. אני... הכל * בדרך כלל שאני קם בבוקר ישר אני.. =\מסתכלת במראה * איך שלא מסתכלים על זה הסוף.. לא רצוי=\ * שכל היום אני.. אז גם ה.. ולא חשוב מתי.. מה?
למה כולם את אנה עוזבים? מי יודע מדוע ולמה לובשת גי'רפה פיז'מה? ולמה את שותקת? השלם : תחזרי.. אין לי מה ל.. השלם: כשאמא... עליי.. הסוגייה היא.. ובדרך כלל נוקטים בהליך של.. דין פוסק הוא דין... נשבר... גלה גלה פפשופפ? פרח נתתי ל.. בשכונה שלי נולד.. האם אתם חושבים שהשיר פרפר נחמד הוא שיר של סטלנים? כנראה לדעתכם, האם צריך לרשום שרה'לה או שר'לה? שרהל'ה... (אם זה היה בשליטתי אני מעדיפה שרה'לה) לדעתכם? האם טרומפלדור השתמש בידו השמאלית? לצרכים חשאיים בלבד:X האם נכונות שמועות ש: זרקו על שרון חזיז? הזין של דונלד דאק? זרקו על גאולה אבן? נראה לכם הגיוני ש.. חיים יבין? ששרון וקסלר? שאולי דני רופ? את זה לא הבנתי או שאולי יש לרפי גינת? האם ירד על ארז טל? מיכאל זה שם של בן? לאבא שלי יש סולם? באנו חושך לגרש? מעפן

עונה....O_ם

האדם האחרן ש.. * שפך עלייך מאפרה? * כיבה עלייך סיגריה? * אכל לך את הלב? * ליקק לך את הפטמות? * נבח עלייך? * נתן לך עצה גרועה? כללי.. * השלם.. אני... * בדרך כלל שאני קם בבוקר ישר אני.. בודקת מה השעה * איך שלא מסתכלים על זה הסוף..טוב ? * שכל היום אני.. אז גם ה.. ולא חשוב מתי.. למה כולם את אנה עוזבים? מי יודע מדוע ולמה לובשת גי'רפה פיז'מה? ולמה את שותקת? השלם : תחזרי.. אין לי מה ל.. השלם: כשאמא... עליי.. הסוגייה היא.. ובדרך כלל נוקטים בהליך של.. דין פוסק הוא דין... נשבר... גלה גלה פפשופפ? פרח נתתי ל..נורית בשכונה שלי נולד.. דובי כלב מיוחד האם אתם חושבים שהשיר פרפר נחמד הוא שיר של סטלנים? לא לדעתכם, האם צריך לרשום שרה'לה או שר'לה?שרלה לדעתכם? האם טרומפלדור השתמש בידו השמאלית? מנ האם נכונות שמועות ש: זרקו על שרון חזיז?כן הזין של דונלד דאק?לט זרקו על גאולה אבן?כן נראה לכם הגיוני ש.. חיים יבין? לא ששרון וקסלר?כן שאולי דני רופ? לא או שאולי יש לרפי גינת? לא האם ירד על ארז טל? לא מיכאל זה שם של בן? כן לאבא שלי יש סולם? לא באנו חושך לגרש?לא יאללה.. יש עוד מלא אבל חייב לרוץ למועדון.. צ'או דבילים.

../images/Emo5.gif

* שפך עלייך מאפרה? אבא * כיבה עלייך סיגריה? אפחד * אכל לך את הלב? חברה שלי * ליקק לך את הפטמות? חבר שלי * נבח עלייך? הכלב של השכן * נתן לך עצה גרועה? חברה דפוקה כללי.. * השלם.. אני... * בדרך כלל שאני קם בבוקר ישר אני.. בודקת מה השעה * איך שלא מסתכלים על זה הסוף..יהיה טוב * שכל היום אני.. אז גם ה.. ולא חשוב מתי.. למה כולם את אנה עוזבים? אף אחד לא עוזב אותה! לא אני לפחות! מי יודע מדוע ולמה לובשת גי'רפה פיז'מה? נוח לה ולמה את שותקת? אין לי מה להגיד השלם : תחזרי.. אין לי מה ל..עשות [?] השלם: כשאמא בוכה עליי.. הסוגייה היא קשה ובדרך כלל נוקטים בהליך של רדיפה אחרי חמורים סגולים, דין פוסק הוא דין שמוציא אותי זכאית :) נשבר... גלה גלה פפשופפ? הייתי רוצה לשבור לך יד פרח נתתי ל..נורית בשכונה שלי נולד..תינוק [?] האם אתם חושבים שהשיר פרפר נחמד הוא שיר של סטלנים?
כן! לדעתכם, האם צריך לרשום שרה'לה או שר'לה? שרה'לה! לדעתכם? האם טרומפלדור השתמש בידו השמאלית? לעעע... האם נכונות שמועות ש: זרקו על שרון חזיז? לא רואים?! הזין של דונלד דאק? יאפ. בדוק זרקו על גאולה אבן? כן. נראה לכם הגיוני ש.. חיים יבין? לא. אבל אל יאוש! ששרון וקסלר? הא?! שאולי דני רופ? לא. או שאולי יש לרפי גינת? תלוי של מה האם ירד על ארז טל? לא מיכאל זה שם של בן? כן לאבא שלי יש סולם? גבוה באנו חושך לגרש? בידינו אור ואש יאללה.. יש עוד מלא אבל חייב לרוץ למועדון.. צ'או דבילים.

ybenor

New member
שלי חחחח

האדם האחרן ש.. * שפך עלייך מאפרה? מה אני ילדה מוכה? * כיבה עלייך סיגריה? כנ"ל * אכל לך את הלב?... * ליקק לך את הפטמות???? * נבח עלייך?כלב.. * נתן לך עצה גרועה? כמעט כולם.. כללי.. * השלם.. אני... ביישנית * בדרך כלל שאני קם בבוקר ישר אני.. עושה פיפי * איך שלא מסתכלים על זה הסוף.. יהיה רע * שכל היום אני.. אז גם ה.. ולא חשוב מתי.. ישנה.. המוח שלי ישן.. הוא ער...???? למה כולם את אנה עוזבים? כי שונאים אותה מי יודע מדוע ולמה לובשת גי'רפה פיז'מה? כי בא לה..? ולמה את שותקת? כי אין לי מה להגיד.. השלם : תחזרי.. אין לי מה ל.. אלי.. להגיד השלם: כשאמא... עליי.. הסוגייה היא.. ובדרך כלל נוקטים בהליך של.. צועקת צעקה צעקות... חחח אני קצת מפגרת היום... דין פוסק הוא דין...פסוק נשבר... גלה גלה פפשופפ? בלחישה!! גלה גלה גלה בבשובב פרח נתתי ל.. לאיציק.. פרח גדול כמו טנק.. תפוח נתתי לאיציק ואיציק נשבר.. בשכונה שלי נולד.. כוכב... קוראים לו יוסף השובב...? האם אתם חושבים שהשיר פרפר נחמד הוא שיר של סטלנים? ברור!!! לדעתכם, האם צריך לרשום שרה'לה או שר'לה? שרה'לה לדעתכם? האם טרומפלדור השתמש בידו השמאלית? לא לא הייתה לא כזאת... האם נכונות שמועות ש: זרקו על שרון חזיז? ברור כולם זונאים אותה.. הזין של דונלד דאק? כן.. זרקו על גאולה אבן?כן נראה לכם הגיוני ש.. חיים יבין?ברור הוא גאון! ששרון וקסלר? מי זה קסלר? שאולי דני רופ? כמובן או שאולי יש לרפי גינת? תלוי בגינת האם ירד על ארז טל? לא ירד עליו גשם מיכאל זה שם של בן? כן.. וואיציק זה שם של בת? לאבא שלי יש סולם? מגיע עד השמיים באנו חושך לגרש? לא...

noname202

New member
../images/Emo9.gif

האדם האחרון ש.. * שפך עלייך מאפרה?
* כיבה עלייך סיגריה?מה אני נראית לכם??
* אכל לך את הלב?הקניבל מהבית השכן * ליקק לך את הפטמות?אותו אחד * נבח עלייך?כנ"ל * נתן לך עצה גרועה?זה שהציע לי לבדוק משו בפורום הזה? סתם..
כללי.. * השלם.. אני...בת 14? * בדרך כלל שאני קם בבוקר ישר אני..חוזרת לישון? * איך שלא מסתכלים על זה הסוף...של ההודעה יבוא רק אחרי החתימה! * שכל היום אני..עייפה אז גם ה..פרצוף שלי נראה ככה ולא חשוב מתי..אני קמה...
למה כולם את אנה עוזבים?כי היא מגעילה? מי יודע מדוע ולמה לובשת גי'רפה פיז'מה? כי היא הולכת לישון! ולמה את שותקת?כי אני מקלידה כרגע
השלם : תחזרי..על מה שאמרת כי אין לי מה ל..הגיד כי לא הבנתי כלום? השלם: כשאמא...עצבנית עליי.. הסוגייה היא..אם להסתגר בחדר או לצעוק עליה ובדרך כלל נוקטים בהליך של..צעקות דין פוסק הוא דין...כלב נשבר... גלה גלה פפשופפ? ברור
פרח נתתי ל..נורית? בשכונה שלי נולד..קוף האם אתם חושבים שהשיר פרפר נחמד הוא שיר של סטלנים?בטח! לדעתכם, האם צריך לרשום שרה'לה או שר'לה?שרלה לדעתכם? האם טרומפלדור השתמש בידו השמאלית?ברור! האם נכונות שמועות ש: זרקו על שרון חזיז?בטח הזין של דונלד דאק?לא.בדקתי
זרקו על גאולה אבן?אני אישית עשיתי את זה
נראה לכם הגיוני ש.. חיים יבין?ממש לא. ששרון וקסלר?בטח שאולי דני רופ?כל יום או שאולי יש לרפי גינת?בטח האם ירד על ארז טל?רק בבוקר מיכאל זה שם של בן?לא אז לא לאבא שלי יש סולם?אפילו שניים באנו חושך לגרש?בידינו אור וחץ? יאללה.. יש עוד מלא אבל חייב לרוץ למועדון..תהנה צ'או דבילים.צ'או.

אצא לי

New member
מסתבר ש..

את הכי אינטליגנטית פה.. אף אחד לא ענה פה על כל השאלות.. :) סתומה את לא !

עונה../images/Emo122.gif

האדם האחרן ש.. * שפך עלייך מאפרה? אני!! * כיבה עלייך סיגריה? הגר :S * אכל לך את הלב? יותר מידי אנשים * ליקק לך את הפטמות? הלו הלווו חח * נבח עלייך? זה היה כלב לפי מה שאני זוכרת * נתן לך עצה גרועה? אמא:/ כללי.. * השלם.. אני... מוזרה?... * בדרך כלל שאני קם בבוקר ישר אני.. קמה?.. * איך שלא מסתכלים על זה הסוף..הוא תמיד התחלה של משהו אחר * שכל היום אני.. אז גם ה.. ולא חשוב מתי..מה? למה כולם את אנה עוזבים? מי יודע מדוע ולמה לובשת גי'רפה פיז'מה? כיייי בבוקר יופ א'/ הזברה קמה באמת אתם רוצים שאני אכתוב הכל? ולמה את שותקת? כי מי אוהב אותך יותר ממני? השלם : תחזרי.. אין לי מה ל.. השלם: כשאמא... עליי.. הסוגייה היא.. ובדרך כלל נוקטים בהליך של.. דין פוסק הוא דין... נשבר... גלה גלה פפשופפ? פרח נתתי ל..נוריתתת בשכונה שלי נולד.. כוכב? האם אתם חושבים שהשיר פרפר נחמד הוא שיר של סטלנים? וקצת אבקה.. ממ יש בזה משו לדעתכם, האם צריך לרשום שרה'לה או שר'לה?שרה'לה לדעתכם? האם טרומפלדור השתמש בידו השמאלית? איזו יד היתה חסרה? האם נכונות שמועות ש: זרקו על שרון חזיז? נכון מאוד.. הייתי שם וראיתי! הזין של דונלד דאק? לאא הוא גדול.. גם את זה ראיתי!! חחחח זרקו על גאולה אבן? מי אתם חשובים זרק??... נראה לכם הגיוני ש.. חיים יבין? מפתאום... ששרון וקסלר? שאולי דני רופ? או שאולי יש לרפי גינת? האם ירד על ארז טל? כה אני ירקתי עליו מיכאל זה שם של בן? ברור לאבא שלי יש סולם? כהה והוא מגיע כמעט עד שמיים באנו חושך לגרש? כן.. בידינו אור ואש

עונה...

האדם האחרן ש.. * שפך עלייך מאפרה? אף פעם לא שפכו עלי מאפרה * כיבה עלייך סיגריה? אף פעם לא כיבו עלי סיגריה * אכל לך את הלב? אף אחד * ליקק לך את הפטמות? ------- * נבח עלייך? הכלבה של השכנה * נתן לך עצה גרועה? לא זוכרת כללי.. * השלם.. אני... מתוקה * בדרך כלל שאני קם בבוקר ישר אני.. מצחצחת שיניים * איך שלא מסתכלים על זה הסוף.. תמיד טוב * שכל היום אני.. אז גם ה.. ולא חשוב מתי.. ------- למה כולם את אנה עוזבים? חחחחחחח......... מי יודע מדוע ולמה לובשת גי'רפה פיז'מה? היא חולת פסים ולמה את שותקת? ככה השלם : תחזרי.. אין לי מה ל.. לדבר השלם: כשאמא... עליי.. הסוגייה היא.. ובדרך כלל נוקטים בהליך של.. צועקת, אני עונה לה, צעקות ממרוקאית קצת משוגעת, צעקות דין פוסק הוא דין... -------- נשבר... גלה גלה פפשופפ? -------- פרח נתתי ל.. אורי בשכונה שלי נולד.. -------- האם אתם חושבים שהשיר פרפר נחמד הוא שיר של סטלנים? זה שיר דבילי ומעצבן לדעתכם, האם צריך לרשום שרה'לה או שר'לה? שרה'לה לדעתכם? האם טרומפלדור השתמש בידו השמאלית? לא מעניין אף אחד האם נכונות שמועות ש: זרקו על שרון חזיז? אבנים הזין של דונלד דאק? קטן זרקו על גאולה אבן? אבן נראה לכם הגיוני ש.. חיים יבין? מבין ששרון וקסלר? מי זה או מי זאת שאולי דני רופ? הומו או שאולי יש לרפי גינת? תינוק בבטן האם ירד על ארז טל? מטר מיכאל זה שם של בן? כן לאבא שלי יש סולם? כן באנו חושך לגרש? לא

MK respect

New member
=]

האדם האחרן ש.. * שפך עלייך מאפרה?NEVER * כיבה עלייך סיגריה?אבא לפני 4 שנים בטעות.. * אכל לך את הלב?לא זוכרת.. * ליקק לך את הפטמות?נו באדי * נבח עלייך?המורה שלי.. * נתן לך עצה גרועה?היו כ"כ הרבה שאני כבר לא זוכרת מי האחרון.. כללי.. * השלם.. אני...טמבלית סתומה מעוצבנת!! * בדרך כלל שאני קם בבוקר ישר אני... אנלא ממש קמה בבוקר..אני קמה כבר בצהריים.. למה כולם את אנה עוזבים?אנלא יודעת,תשאלו את אורלי זילברשץ בנאי... מי יודע מדוע ולמה לובשת גי'רפה פיז'מה?ג'ירפה לא לובשת יג'מה...זה הזברה אח שלי!! ולמה את שותקת?כי אני בשוק אני בהלם אני המומה!! דין פוסק הוא דין...אין לי מושג נשבר... גלה גלה פפשופפ???? פרח נתתי ל..נורית בשכונה שלי נולד..אין לי מושג האם אתם חושבים שהשיר פרפר נחמד הוא שיר של סטלנים?יש מצב.. לדעתכם, האם צריך לרשום שרה'לה או שר'לה?שרהל'ה לדעתכם? האם טרומפלדור השתמש בידו השמאלית?מהה?? האם נכונות שמועות ש: זרקו על שרון חזיז?יכולהיות.. הזין של דונלד דאק?הגיוני זרקו על גאולה אבן?הלוואי.. נראה לכם הגיוני ש.. חיים יבין?כע.. שאולי דני רופ??? או שאולי יש לרפי גינת?יכולהיות האם ירד על ארז טל?אני לוקחת הימור שכן.. מיכאל זה שם של בן?כע לאבא שלי יש סולם?כע וגם לסבא באנו חושך לגרש?בגן..

עונהה../images/Emo9.gif

האדם האחרן ש.. * שפך עלייך מאפרה?אפ'חד
* כיבה עלייך סיגריה?אפ'חד!!
* אכל לך את הלב?לאדעת!!
* ליקק לך את הפטמות?פ'יי איזה שאלות מוזרות!!
* נבח עלייך?הכלב שלי
* נתן לך עצה גרועה?אחותי
כללי.. * השלם.. אני...חמודה
* בדרך כלל שאני קם בבוקר ישר אני..מצחצחת שיינים
* איך שלא מסתכלים על זה הסוף..תמיד חרא?
* שכל היום אני.. אז גם ה.. ולא חשוב מתי..
למה כולם את אנה עוזבים?לאדעת מי יודע מדוע ולמה לובשת גי'רפה פיז'מה?בעע
ולמה את שותקת?מי אוהב אותך יותר ממני!? חחח
השלם : תחזרי.. אין לי מה ל..
לאדעתתת השלם: כשאמא...שואלת עליי.. הסוגייה היא.. ובדרך כלל נוקטים בהליך של.. דין פוסק הוא דין...
נשבר... גלה גלה פפשופפ?
פרח נתתי ל..למלודי:) סתם סתם..
לנורית..
בשכונה שלי נולד..תינוק
האם אתם חושבים שהשיר פרפר נחמד הוא שיר של סטלנים?לא.. הוא שיר של חננותת...
לדעתכם, האם צריך לרשום שרה'לה או שר'לה?שרה'לה
לדעתכם? האם טרומפלדור השתמש בידו השמאלית?די על השאלות המוזרות!!
האם נכונות שמועות ש: זרקו על שרון חזיז?
חחח אהבתיי.... הזין של דונלד דאק?
זרקו על גאולה אבן?פ'יי חח
נראה לכם הגיוני ש.. חיים יבין?חחחחחח
ששרון וקסלר?
שאולי דני רופ?לאא
או שאולי יש לרפי גינת?
האם ירד על ארז טל?חחח
מיכאל זה שם של בן?כע
לאבא שלי יש סולם?
באנו חושך לגרש?בידנו אור ואש... חחח

Green Day O

New member
איזה שאלון הזוי ../images/Emo6.gif

האדם האחרן ש.. * שפך עלייך מאפרה? מה? אף פעם. * כיבה עלייך סיגריה? עוד לא אנסו אותי, תודה.
* אכל לך את הלב? מההההההההה * ליקק לך את הפטמות? חיחיחי, מישהו שווה בטירוף...
* נבח עלייך? הכלב של חברה שלי? * נתן לך עצה גרועה? ממ לא מקשיבה לעצות כאלה... כללי.. * השלם.. אני... מושלמת.
* בדרך כלל שאני קם בבוקר ישר אני.. מלטפת את החתולה שלי. * איך שלא מסתכלים על זה הסוף.. תמיד צודק. * שכל היום אני.. אז גם ה.. ולא חשוב מתי.. מההההההההההההה? למה כולם את אנה עוזבים? כי אנה גומרת ברבע שעה יחסים שצריך להספיק בשנה.. מי יודע מדוע ולמה לובשת גי'רפה פיז'מה? המהמממ? ולמה את שותקת? השלם : תחזרי.. אין לי מה ל.. השלם: כשאמא... עליי.. הסוגייה היא.. ובדרך כלל נוקטים בהליך של.. דין פוסק הוא דין... נשבר... גלה גלה פפשופפ? פרח נתתי ל.. נוריתתת נורית איתי לא מדברת היא לא מוכנה לוותרררר הלכה הזדיינה עם ילד עם ילד אחרר בשכונה שלי נולד.. האם אתם חושבים שהשיר פרפר נחמד הוא שיר של סטלנים? לדעתכם, האם צריך לרשום שרה'לה או שר'לה? לדעתכם? האם טרומפלדור השתמש בידו השמאלית? האם נכונות שמועות ש: זרקו על שרון חזיז? הזין של דונלד דאק? זרקו על גאולה אבן? נראה לכם הגיוני ש.. חיים יבין? ששרון וקסלר? שאולי דני רופ? או שאולי יש לרפי גינת? האם ירד על ארז טל? מיכאל זה שם של בן? לאבא שלי יש סולם? באנו חושך לגרש?

../images/Emo26.gif

האדם האחרון ש.. * שפך עלייך מאפרה? אף פעם לא עשו לי את זה.. * כיבה עלייך סיגריה? כנ"ל.. * אכל לך את הלב? החבר * ליקק לך את הפטמות? כנ"ל..חח * נבח עלייך? הכלב שלי- קלינטון * נתן לך עצה גרועה? חברה שלי.. כללי.. * השלם.. אני... עייפה * בדרך כלל שאני קם בבוקר ישר אני..שמה שעון מעורר לעוד 10 דקות * איך שלא מסתכלים על זה הסוף..יהיה טוב * שכל היום אני.. אז גם ה.. ולא חשוב מתי.. הא? למה כולם את אנה עוזבים? כי היא גומרת ברבע שעה מי יודע מדוע ולמה לובשת גי'רפה פיז'מה? זה נעים כזה.. ולמה את שותקת? השלם : תחזרי.. אין לי מה ל.. השלם: כשאמא...זורקת עליי..פיתות עם לבנה הסוגייה היא..בעייתית ובדרך כלל נוקטים בהליך של..סירוס כימי דין פוסק הוא דין... נשבר... גלה גלה פפשופפ? זה "באפ שו באפ" ולא- "פפשופפ" פרח נתתי ל..נורית בשכונה שלי נולד..צב האם אתם חושבים שהשיר פרפר נחמד הוא שיר של סטלנים? לדעתכם, האם צריך לרשום שרה'לה או שר'לה? הראשונה לדעתכם? האם טרומפלדור השתמש בידו השמאלית? חחחח האם נכונות שמועות ש: זרקו על שרון חזיז? הזין של דונלד דאק? זרקו על גאולה אבן? נראה לכם הגיוני ש.. חיים יבין? ששרון וקסלר? שאולי דני רופ? או שאולי יש לרפי גינת? האם ירד על ארז טל? מיכאל זה שם של בן? לאבא שלי יש סולם? באנו חושך לגרש? איזה שאלון עלוב.

Gizmo16

New member
האממממ.../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif

לוידעת מה הקטע של "האדם האחרון ש" כי גמככה אף אחד באינטרנט לא מכיר את האנשים האלה אבל מילא. * שפך עלייך מאפרה? לא קרה
* כיבה עלייך סיגריה? במסיבת סיום.. אבל הייתי שיכורה, לא ראיתי. * אכל לך את הלב? וואו. כמה מזמן. ממ. המורה שלי. * ליקק לך את הפטמות? ממ. מישהו...?
* נבח עלייך? בטח אחד מהחברים שלי, הם לא הכי שפויים
* נתן לך עצה גרועה? הפסיכולוג שלי. כללי.. * השלם.. אני... אפפפפסססססס
* בדרך כלל שאני קם בבוקר ישר אני.. הולכת להשתין
* איך שלא מסתכלים על זה הסוף.. קרב
למה כולם את אנה עוזבים? כי אנה קרציה
מי יודע מדוע ולמה לובשת גי'רפה פיז'מה? כי היא רוצה לישון
ולמה את שותקת? מי שותקת
לדעתכם, האם צריך לרשום שרה'לה או שר'לה? שרה'לה האם נכונות שמועות ש: לאבא שלי יש סולם? לא יודעת, אבל לאבא שלי יש
באנו חושך לגרש? נו אז תגרשו אותו

הא... עונה...!!!!

האדם האחרן ש.. * שפך עלייך מאפרה? אף אחד * כיבה עלייך סיגריה? אף אחדדד * אכל לך את הלב? עידווו!!!! * ליקק לך את הפטמות?מממממ............ * נבח עלייך? הכלב של השכנים... * נתן לך עצה גרועה? אהה.. תן לי עד זמן לחשוב על זה...
כללי.. * השלם.. אני... * בדרך כלל שאני קם בבוקר ישר אני.. חוזר לישון * איך שלא מסתכלים על זה הסוף..הוא מר * שכל היום אני.. אז גם ה.. ולא חשוב מתי.. למה כולם את אנה עוזבים? כי היא מגעילה????? מי יודע מדוע ולמה לובשת גי'רפה פיז'מה?כי היא עייפה?!!? ולמה את שותקת?כי זה כיף השלם : תחזרי..הביתה!!!! אין לי מה ל.. להשלים פה.. =\ השלם: כשאמא... עליי.. הסוגייה היא.. ובדרך כלל נוקטים בהליך של.. דין פוסק הוא דין... נשבר... גלה גלה פפשופפ? האאאאאאאא???????? פרח נתתי ל.. נטעע בשכונה שלי נולד..קרציה חדש האם אתם חושבים שהשיר פרפר נחמד הוא שיר של סטלנים? חחח כןןן...=]] לדעתכם, האם צריך לרשום שרה'לה או שר'לה? שניהם.... לדעתכם? האם טרומפלדור השתמש בידו השמאלית?אולי.. שאל אותו לאבא שלי יש סולם? לאבא שילי יש.. ולשלך??? באנו חושך לגרש? כדי שישתה רדבול יצמחו לו כנפיים והוא יתעופף לו מפהה!!!

R i n R a n

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo185.gif

האדם האחרן ש.. * שפך עלייך מאפרה?לא קרה דבר כזה
.. * כיבה עלייך סיגריה?הכלבה שלי
,(ואל תשאלו אותי איך הגיעה אליה סיגריה
..) * אכל לך את הלב?(לא קרה עוד *אהמ*) * ליקק לך את הפטמות?לא קרה * נבח עלייך?הכלבה
* נתן לך עצה גרועה?ידיד
... כללי.. * השלם.. אני...לא יכולה בלעדיךךךךךךךך
* בדרך כלל שאני קם בבוקר ישר אני..מצחצח שיניים
.. * איך שלא מסתכלים על זה הסוף..קרב * שכל היום אני.. אז גם ה.. ולא חשוב מתי.. למה כולם את אנה עוזבים? מי יודע מדוע ולמה לובשת גי'רפה פיז'מה? ולמה את שותקת? השלם : תחזרי.. אין לי מה ל.. השלם: כשאמא... עליי.. הסוגייה היא.. ובדרך כלל נוקטים בהליך של.. דין פוסק הוא דין... נשבר... גלה גלה פפשופפ? פרח נתתי ל.. בשכונה שלי נולד.. האם אתם חושבים שהשיר פרפר נחמד הוא שיר של סטלנים? לדעתכם, האם צריך לרשום שרה'לה או שר'לה? לדעתכם? האם טרומפלדור השתמש בידו השמאלית? האם נכונות שמועות ש: זרקו על שרון חזיז? הזין של דונלד דאק? זרקו על גאולה אבן? נראה לכם הגיוני ש.. חיים יבין? ששרון וקסלר? שאולי דני רופ? או שאולי יש לרפי גינת? האם ירד על ארז טל? מיכאל זה שם של בן? לאבא שלי יש סולם? באנו חושך לגרש?

ירדיי

New member
חחחחחחחחח עונה ../images/Emo13.gif../images/Emo6.gif

האדם האחרן ש.. * שפך עלייך מאפרה? לא היה * כיבה עלייך סיגריה? אלכס(כמעט) * אכל לך את הלב? שלו
* ליקק לך את הפטמות? לא היה * נבח עלייך? כלב של השכנים * נתן לך עצה גרועה? חברה כללי.. * השלם.. אני...מלכה
* בדרך כלל שאני קם בבוקר ישר אני..חוסר לישון
* איך שלא מסתכלים על זה הסוף..טוב
* שכל היום אני..ישן אז גם ה..שכן ולא חשוב מתי.. =\ למה כולם את אנה עוזבים? כי היא זונה מי יודע מדוע ולמה לובשת גי'רפה פיז'מה? כי בא לה ולמה את שותקת? להלהללהלהלהללה השלם : תחזרי.. למיטה אין לי מה ל..הגיד י'זונה השלם: כשאמא...שלי עליי.. צועקת הסוגייה היא..רעה ובדרך כלל נוקטים בהליך של..בית משפט דין פוסק הוא דין... יפה נשבר... גלה גלה פפשופפ? מה!???????????????????? פרח נתתי ל.. לרוני בשכונה שלי נולד.. יצור חדש
האם אתם חושבים שהשיר פרפר נחמד הוא שיר של סטלנים? ברורררר
לדעתכם, האם צריך לרשום שרה'לה או שר'לה? שרהל'ה מאיפה לי לדעתכם? האם טרומפלדור השתמש בידו השמאלית? בימנית האם נכונות שמועות ש: זרקו על שרון חזיז? פטיש הזין של דונלד דאק? ענקקקקקקקק זרקו על גאולה אבן? בבטן נראה לכם הגיוני ש..יפה חיים יבין? ששרון וקסלר? שו ?! שאולי דני רופ? הומו?!?!?!
או שאולי יש לרפי גינת? זין קטן
האם ירד על ארז טל? שאול? מיכאל זה שם של בן? זונה
לאבא שלי יש סולם? ענק וטוב
באנו חושך לגרש? אש ואש...........

למעלה