אניאניאניאניאני
מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מצחצחת שיניים? מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? גיטרה eko מהו צבע העיניים שלך? כחול [בד"כ] מהו צבע השיער שלך? אני אדומה
מה מעורר אותך? משהו מלהיב שקורה מה מרגיע אותך? מקלחת
ההרגשה הכי טובה היא- להתאהב

ההרגשה הגרועה ביותר היא- דיכאון, אע איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? לישון המון, לנגן בגיטרה ולצאת קצת זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? קונה גיטרה eko!! את/ה מאוהב/ת עכשיו? נראה לי 3 תחביבים שלך: צילום, גיטרה, ומציאת קצוות מפוצלים 3 תכונות טובות שלך: יודעת להקשיב, יש לי עצות טובות בד"כ ואני לא ביצ' 3 תכונות פחות טובות שלך: אני עצלנית [לפעמים
], אני נוטה לקנא ואני לא יודעת להשקיע זיכרון טוב שלך: הרפסודיה

זיכרון רע שלך: משהו שקרה לפני איזה חודש מה אתה שותה במהלך היום? ..מים? ובלילה? ...גם מים? מקום בו היית רוצה לבקר? איטליה מקום בעולם בו היית מוכן לחיות:איטליה
מה יש לך מתחת למיטה? אין לי כלום. זה מזרון שמונח על הרצפה האיבר הכי סקסי אצלך: אמרו לי שצוואר
מה רומנטי בעיניך? כל דבר קטן וחמוד שחבר שלי עושה לי נחשב בעיניי רומנטי
מה סקסי בעיניך? גופיות שחורות על החבר שלי
ספר על רגע מאושר בחייך: כשחזרנו *אושר* שתף בתקרית מביכה: בכיתה ט' נתתי למישהו שאני אוהבת קומיקס אהבה מעשה נועז שעשית: היו מלא. אבל אני לא זוכרת כ"כ... מעשה טיפשי שעשית: גם יש מלא ואני לא זוכרת
סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: הרגל משעשע שיש לי--> לאכול עם שתי מזלגות
[מהה? זה נוחח!] תופעת טבע שמקסימה אותך: שקיעה/זריחה ליד איזשהו מקור מים

וחסידות שעפות הרבה בבת אחת הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: ויתרתי על מתכונת שהיתה לי למען פגישה גורלית מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? אין לי שמץץץץץץץץץץץץ אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר: אז את אלאדין [החתול שלי, ז"ל
] אני מפחד/ת מ...: ג'וקים, זומבים, וספרי מתמטיקה אילו שפות את/ה דובר/ת? אנגלית ועברית :| אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך: לעוף זה נקרא כישרון
אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? לכיתה ט', שאז הכל היה עוד פשוט המוטו שלי בחיים הוא: חייך והעולם יחייך אליך את/ה מאמינ/ה באלהים? כן מהי המילה האהובה עליך? קפה
מהי המילה השנואה עליך? כוסמת מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? אמ, ללכת לישון [באמת!!] או שרע לי, אז זה מביא לי מוזה מטורפת מה מכבה אותך? שאנשים עושים לי ממש רע על הלב, או שיש עלי לחץ רע מהלימודים מהי הקללה האהובה עליך? "גוד שיט און יו" [זה שלי
] איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? רול של נעליים כזה
איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? נו לא יודעת!! מזה השאלות האלה?? באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? ארר.. אמנות באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? לא יודעתתתתת דיייי לחפורררררר איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? 'היי. חיכיתי לך' גלידה- בכוס או בוופל? כוס

שוקו או וניל? שוקו חוף או הרים? הרים לישון או לקום? לישון בזבזן/ית או חסכן/ית? בזבזנית.. קור או חום? קור סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? מלאה, תמיד
ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם חבר שלי, בים או משו למי את/ה מתגעגע/ת? לחבר שליייי את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? נו, מי?
דברים אהובים עליך: צבע: תכלת בעל-חיים: יחמוד [סתם] חתולים תוכים כלבים בננות ציפורים [הכל..] ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): קוג'ו סרט: הרדוף לבן שחקן: ברוס ויליס שחקנית: אין לי שמץ זמר/זמרת: גם להקה: רד הוט דיסק: וואן הוט מינוט שיר: אוף נו נטפלים לקטנות מאכל: פיצה? מקום בילוי: ערבי להקותת
עונה: סתיו

מקום להעביר בו חופשה: איטליה, שוויץ, לונדון.......... רכב: אופנוע מישהו שמאוד השפיע עליך: החברה הכי טובה שלי מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: מישהי שאני מכירה האם אי פעם: עשית משהו מסוכן? כה נשארת ער/ה כל הלילה? כה דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? חחח כה פחדת מהחושך? לא נרדמת בשיעור? כה מה היית משנה בעצמך? את הקול שלי לא היית מסתדר/ת בלי? קוקיה איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? בבית כלא (
] נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? לא [יש סיבה למה כן?
]