שאלון. [גנובבב] P:

אניאניאניאניאני

מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מצחצחת שיניים? מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? גיטרה eko מהו צבע העיניים שלך? כחול [בד"כ] מהו צבע השיער שלך? אני אדומה
מה מעורר אותך? משהו מלהיב שקורה מה מרגיע אותך? מקלחת
ההרגשה הכי טובה היא- להתאהב:) ההרגשה הגרועה ביותר היא- דיכאון, אע איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? לישון המון, לנגן בגיטרה ולצאת קצת זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? קונה גיטרה eko!! את/ה מאוהב/ת עכשיו? נראה לי 3 תחביבים שלך: צילום, גיטרה, ומציאת קצוות מפוצלים 3 תכונות טובות שלך: יודעת להקשיב, יש לי עצות טובות בד"כ ואני לא ביצ' 3 תכונות פחות טובות שלך: אני עצלנית [לפעמים
], אני נוטה לקנא ואני לא יודעת להשקיע זיכרון טוב שלך: הרפסודיה:) זיכרון רע שלך: משהו שקרה לפני איזה חודש מה אתה שותה במהלך היום? ..מים? ובלילה? ...גם מים? מקום בו היית רוצה לבקר? איטליה מקום בעולם בו היית מוכן לחיות:איטליה
מה יש לך מתחת למיטה? אין לי כלום. זה מזרון שמונח על הרצפה האיבר הכי סקסי אצלך: אמרו לי שצוואר
מה רומנטי בעיניך? כל דבר קטן וחמוד שחבר שלי עושה לי נחשב בעיניי רומנטי
מה סקסי בעיניך? גופיות שחורות על החבר שלי
ספר על רגע מאושר בחייך: כשחזרנו *אושר* שתף בתקרית מביכה: בכיתה ט' נתתי למישהו שאני אוהבת קומיקס אהבה מעשה נועז שעשית: היו מלא. אבל אני לא זוכרת כ"כ... מעשה טיפשי שעשית: גם יש מלא ואני לא זוכרת
סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: הרגל משעשע שיש לי--> לאכול עם שתי מזלגות
[מהה? זה נוחח!] תופעת טבע שמקסימה אותך: שקיעה/זריחה ליד איזשהו מקור מים:) וחסידות שעפות הרבה בבת אחת הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: ויתרתי על מתכונת שהיתה לי למען פגישה גורלית מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? אין לי שמץץץץץץץץץץץץ אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר: אז את אלאדין [החתול שלי, ז"ל
] אני מפחד/ת מ...: ג'וקים, זומבים, וספרי מתמטיקה אילו שפות את/ה דובר/ת? אנגלית ועברית :| אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך: לעוף זה נקרא כישרון
אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? לכיתה ט', שאז הכל היה עוד פשוט המוטו שלי בחיים הוא: חייך והעולם יחייך אליך את/ה מאמינ/ה באלהים? כן מהי המילה האהובה עליך? קפה
מהי המילה השנואה עליך? כוסמת מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? אמ, ללכת לישון [באמת!!] או שרע לי, אז זה מביא לי מוזה מטורפת מה מכבה אותך? שאנשים עושים לי ממש רע על הלב, או שיש עלי לחץ רע מהלימודים מהי הקללה האהובה עליך? "גוד שיט און יו" [זה שלי
] איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? רול של נעליים כזה
איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? נו לא יודעת!! מזה השאלות האלה?? באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? ארר.. אמנות באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? לא יודעתתתתת דיייי לחפורררררר איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? 'היי. חיכיתי לך' גלידה- בכוס או בוופל? כוס:) שוקו או וניל? שוקו חוף או הרים? הרים לישון או לקום? לישון בזבזן/ית או חסכן/ית? בזבזנית.. קור או חום? קור סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? מלאה, תמיד
ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם חבר שלי, בים או משו למי את/ה מתגעגע/ת? לחבר שליייי את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? נו, מי?
דברים אהובים עליך: צבע: תכלת בעל-חיים: יחמוד [סתם] חתולים תוכים כלבים בננות ציפורים [הכל..] ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): קוג'ו סרט: הרדוף לבן שחקן: ברוס ויליס שחקנית: אין לי שמץ זמר/זמרת: גם להקה: רד הוט דיסק: וואן הוט מינוט שיר: אוף נו נטפלים לקטנות מאכל: פיצה? מקום בילוי: ערבי להקותת
עונה: סתיו:) מקום להעביר בו חופשה: איטליה, שוויץ, לונדון.......... רכב: אופנוע מישהו שמאוד השפיע עליך: החברה הכי טובה שלי מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: מישהי שאני מכירה האם אי פעם: עשית משהו מסוכן? כה נשארת ער/ה כל הלילה? כה דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? חחח כה פחדת מהחושך? לא נרדמת בשיעור? כה מה היית משנה בעצמך? את הקול שלי לא היית מסתדר/ת בלי? קוקיה איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? בבית כלא (
] נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? לא [יש סיבה למה כן?
]

SomeTwo

New member
בומפ.

כן. יש סיבה
כי אני תמיד קוראת תשובות של שאלונים
כמה זמן את מנגנת?

יוו איזו חמודע ../images/Emo9.gif

שנה+- קוראים לה ליליאן
[לגיטרה] אאבל עוד מעט תהיה לי אחת יותר טובה:)

SomeTwo

New member
אווווו שווע../images/Emo13.gif

לשלי קוראים סמוצ'ה
והיא ישנה וזקנה ומכוערת... אבל היא נחמדה ואמא ואבא אמרו שהיא זמנית. [כה. זמנית. בת 27
] טרהלהלה.. אני ללמוד ארבעה חודשים:)

noni2222

New member
whatever משעמם לי

מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? צועקת לאמא "אני לא הולכת לבית ספר" וכמובן שזה לא עובד. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? שוכבת במיטה על הגב ומגלגלת בזכרון את כל הדברים הטובים שקרו היום. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? קני(=. אה ושאני נראת רע. מהו צבע העיניים שלך? כחול מהו צבע השיער שלך? אמ.. משו בין בלונד לחום.. (פחות או יותר שטני) מה מעורר אותך? אמ... לא יודעת מה מרגיע אותך? שיחה טובה עם מישהו/מישהי. ההרגשה הכי טובה היא- לצאת החוצה, למצוא את חברים שלך מעבר לכביש, הם ניגשים אליך, ועד שבא האוטובוס שלהם <משו כמו 3/4 שעה> לדבר שיחה רצינית אחרי שלא דיברנו שבוע. ההרגשה הגרועה ביותר היא- להישאר בבית ביום שישי. אוףף. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? נמ.. מוזיקה זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? צורחת כל כך חזק.. עד שיכניסו אותי לבית משוגעים. את/ה מאוהב/ת עכשיו?כן 3 תחביבים שלך: אין לי חיים. אינטרנט, טלוויזיה, מוזיקה. 3 תכונות טובות שלך: אין. 3 תכונות פחות טובות שלך: לפעמים אני ממש קנאית, אני נראת ממש רע (זאת לא תכונה אבל חפיף) ואמ.. לא יודעת זיכרון טוב שלך: אני זוכרת הכל.. נו ז די בעייתי אני זורכת דברים מגיל שנתיים ועד עכשיו. (אפילו שבכיתה ב' היינו באוטובוס ולבשתי גופייה ורודה ומכנסיים תכלת וחברה שלי לבשה חולצה אדומה וחצאית תכלת והיא אמרה משהו ולא הבנתי אז אמרתי:"מה?" וזה היה בחו"ל והיא כזה: "whatt?" (כי היא לא הבינה מה זה מה.)) זיכרון רע שלך: סבא מת..)= מה אתה שותה במהלך היום? פעם הייתי שותה מים, מאז שעברנו לאוסטרליה - אני לא רגילה מים האלו אני שותה רק מיצים. ובלילה? מים. למרות שזה מגעיל. מקום בו היית רוצה לבקר? כל איפה שאני רוצה ביקרתי. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: אוסטרליההההה מה יש לך מתחת למיטה? רצפה? האיבר הכי סקסי אצלך: אין. נו כבר אמרתי שנאי מכוערת רצח?!?!? מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? אמ.. הוא. ספר על רגע מאושר בחייך: 15.1.2005. עברתי לאוסטרליה. שתף בתקרית מביכה: כתבתי לחברה שלי משהו באי סי קיו - עליו. ובטעות שלחתי את זה לשיחה שלי ושלו במקום לשיחה שלי ושל חברה שלי. וזה היה כזה מפדח. מעשה נועז שעשית: אמ=/ מעשה טיפשי שעשית: כל החיים שלי בנויים מדברים טיפשים שעשיתי. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: אמ... סוד אפל? לא יודדעת יש הרבה ואסור לי לגלות.. חח תופעת טבע שמקסימה אותך: לא יודעת.. הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: אמ... חח זה ארוך עזבו אתם סתם תשתעממו מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? אני לא ידועת. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר:סבא. ג'יין. אני מפחד/ת מ...: נחשים ועכבישים ותאונות דרכים ומטוסים. אילו שפות את/ה דובר/ת? פסרדית עברית אנגלית פלמית הולנדית. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך: ציור)= אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? לפני 6 שנים המוטו שלי בחיים הוא: את/ה מאמינ/ה באלהים? לא מהי המילה האהובה עליך? לא יודעת. (כאילו לא יודעת זאת המילה אהובה עלי) מהי המילה השנואה עליך? נמפ. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מה מכבה אותך? מהי הקללה האהובה עליך? fuck off איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? אמ? איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? שריקות באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? אה? באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? מורה איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? וואטאבר גלידה- בכוס או בוופל? תלוי מתי. ותלוי כמה כדורים שוקו או וניל? שוקו חוף או הרים? הרים לישון או לקום? לקום בזבזן/ית או חסכן/ית? חסכנית קור או חום? קור סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? חצי מלאה. אבל כשאני שותה את החצי המלא זה ריק. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? קני, מחוץ לבית שלי,כמו אתמול. למי את/ה מתגעגע/ת? החברים בארץ. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? כל העולם. דברים אהובים עליך: צבע: תכלת וורוד בעל-חיים: חתול ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): לא בלי בתי. סרט: לא ידועת שחקן: אמ.. צאד מארי שחקנית: הילארי דאף זמר/זמרת: הילארי דאף להקה:אמ. דיסק: לא ידועת שיר: .. מאכל: תפוחי אדמה מקום בילוי: אמ.. עונה: חורף מקום להעביר בו חופשה: חו"ל רכב: פייט מולטיפלה מישהו שמאוד השפיע עליך: אמ.. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: קני, כאילו אמרתי לו בעברית אבל הוא מדברת רק אנגלית. האם אי פעם: עשית משהו מסוכן? כן נשארת ער/ה כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? כן פחדת מהחושך? כן נרדמת בשיעור?כן מה היית משנה בעצמך? הכלל לא היית מסתדר/ת בלי? חברים איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? נקווה שבאוסטרליה. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך?לא.=/

SomeTwo

New member
ננה בננע!

דווקא כה
קראתי... איזה שווע
רגע... את באוסטרליה כבר... |סופר| 3 חודשים ו.. |סופר שוב| 8 ימים
? שווע
או... תנסי להגיד לקני או איכשלא קוראים לו גם באנגלית. אם הוא יבין אותך הוא ישמח לדעת מה אמרת:) ו... ו... ואולי גם הוא יגיד לך אותו הדבר אפילו

noni2222

New member
נמפ.

קני זה דבר בעייתי, חחח אין לי כוונה להגיד לו אני יודעת שהוא אוהב את הבסט פריאנד שלי (ואת האמת שטוב לי ככה הלוואי שיהיו חברים, ככה גם אני אוכל להיות ידידה הרבה יותר טובה שלו), סתם שיחה שתמחיש את המצב: אני: "אתה משוגע" קני: "אני יודע, אבל לא תמיד הייתי ככה" אישקה (איזה ילדה מהכיתה): "בכיתה ז' הוא היה נורמאלי" קני: "כן, אני ואנה היינו חברים ואז היא זרקה אותי וניהייתי דפוק/משוגע" (אנה=הבסט פריאנד) קני ממשיך מקודם: "ואז בכיתה ח' שוב היינו חברים, ואז השנה היא זרקה אותי ושוב פעם ניהייתי דפוק/משוגע" אני: "אבל כשבאתי לפה בתחילת השנה הייתם חברים ואתה כן היית משוגע!!!" הוא: "but not crazy as.." (כתבתי באנגלית סתם כי זה משפט שלא הורסים בתרגום) ואז ילד אחד אמר: "עד שתיהיה בן 15 בטח תיהיו חברים ותיפרדו עוד כמה פעמים." קני(הוא היה רציני, ניתן היה להבין): "אתה יכול להיות בטוח בזה." (נו היא אוהבת אותו עדיין, והוא אוהב אותה) עזבו מי אני שיהרוס חברות כזאת? לא צריכה אותו יותר מידיד במציאות/חבר בחלומות(= *וכן זאת הייתה הודעה שאני כותבת כי אני מתה משיעמום אתם מוזמנים להתעלם ולא לקרוא חח*

shiroosh999

New member
אני! ../images/Emo3.gif

מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מבררת אם מישו העיר אותי, אם אפאחד אל העיר, חוזרת לישון. מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? ממורידה את המשקפיים. מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? מעניין אם השיער שלי נראה נוראי כי שכחתי לאסוף אוות אחרי ליל הסדר. מהו צבע העיניים שלך? חום שקד קקי. מהו צבע השיער שלך? שטני. מה מעורר אותך? קפיצות. מה מרגיע אותך? מיטה וספר טוב. ההרגשה הכי טובה היא- אין יותר שיעורי בית, אין מחוייביות לאנשים אחרים. אפשר לעשות מה שבא לי. ההרגשה הגרועה ביותר היא- יש לי מלא דברים לעשות, אין לי זמן, אין לי כוח. אנשים כועסים עליי. איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? לנוח, מול המחשב, עם ספר. זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? חצי לצרכים האישיים שלי, וחצי אני אחלק בין כמה אגודות. את/ה מאוהב/ת עכשיו? כה. 3 תחביבים שלך: מחשב, ספרים, לצאת. 3 תכונות טובות שלך: אוהבת, מקשיבה, מוטיבציונית *אני המצאתי*. 3 תכונות פחות טובות שלך: מתעצבנת בקלות, חסרת סבלנות, ולא מקבלת כשמבקרים אותה. זיכרון טוב שלך: הממ, טיולי פסח, יומאחרון, כל החמשושישם על החוף מול היםם. סחוטים מעייפות. זיכרון רע שלך: טיולי פסח, יומשני, עשרה ילדים קטנים מסביבי, ואני מדריכה אותם, משתגעת. מה אתה שותה במהלך היום? שוקו, נס, קולה, מים. ובלילה? שוקו בד"כ. מקום בו היית רוצה לבקר? הכותל. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: רק פה. מה יש לך מתחת למיטה? אוה. יש ארגז ענק שאני סוחבת אליו את כל השטויות. האיבר הכי סקסי אצלך: חיחי. אני לא סקסית.
מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? לאיודעת. אני לא מקורית. ספר על רגע מאושר בחייך: הממ.. הכותל, אני, אורטל ואודליה תרות אחרי משו בשם הרובע ה.. לא זוכרת. כשלרוני נגמרה הבטרייה. שתף בתקרית מביכה: ראיתי חברה והאקס שלה מתנשקים.
מעשה נועז שעשית: אני לא נועזת. מעשה טיפשי שעשית: נתתי סטירה לבנאדם שלא חשבתי שיחזיר לי.
סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: אני לא סובלת שגרה. תופעת טבע שמקסימה אותך: צונאמי.
הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: לא עשיתי. :) מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? מדריכת טיולים. נראה לי. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר: פרויד. אני מפחד/ת מ...: חושך. אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית, אנגלית,ף קצת רוסית, קצת ערבית. אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך: ציור. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? שנת 1999 המוטו שלי בחיים הוא: אין לי אחד. זזה גם די נדוש. את/ה מאמינ/ה באלהים? כה. מהי המילה האהובה עליך? זונע! מהי המילה השנואה עליך? אמרתי לך. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? אויש! שאלות חסרות מענה! מה מכבה אותך? יותר מידי אנשים עם יותר מידי שאלות שאני לא יכולה או רוצה לענות עליהם. מהי הקללה האהובה עליך? אמא שלך. איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? רכבת. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? שהרישים האלה שיש להם שלוש דקות הקדמה. באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? שופטת. זה מעין חלום. או גננת. מורה. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? הממ מורה בחטיבה עליונה. =/ איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? עם חלון ענקי בחדר שיהיה לי, שמשקיף על מה שוקרה למטה. גלידה- בכוס או בוופל? בוופל. שוקו או וניל? וניל חוף או הרים? חוף. לישון או לקום? לקום. בזבזן/ית או חסכן/ית? בזבנית. קור או חום? חום. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? חצי ריקה. ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם הבנאדם שבחיים שלי לא פגשתי, במקום שבחיים שלא לא ראיתיץי, ושיהיה לנו הרבה על מה לדבר. למי את/ה מתגעגע/ת? לכל האנשיםש לא נמצאים איתי אם בהשגה לידי כרגע. את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? פלפון. וספרייה. דברים אהובים עליך: צבע: סגול. בעל-חיים: פרה. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): אליפים. סרט: פגוש את הפוקר'ס. שחקן: סן סטילר. שחקנית: ברברה סטרייסנד זמר/זמרת: נמרוד שיקלר, גלעד שגב. להקה: שייגעצ. דיסק: משקאות חריפים/שייגעצ. שיר: השיר שלה, דקה אחת/יובל לוריא. מאכל: אורז, עם תפוחי אדמה. מקום בילוי: אין פה. עונה: חורף. מקום להעביר בו חופשה: הוואי? רכב: לא חשוב. באמת שלא. מישהו שמאוד השפיע עליך: אין בנאדם שלא השפיע עליי. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: אין תגובה. האם אי פעם: עשית משהו מסוכן? כה. נשארת ער/ה כל הלילה? כה דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? כה פחדת מהחושך? כה נרדמת בשיעור? כה מה היית משנה בעצמך? את הפנים. לא היית מסתדר/ת בלי? החברים שלי. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? מסיימת את השנת שירות שלי. נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? לא. :) אבל זה כיף. חג שמח אנשנושים!

רייצל87

New member
אני קראתי..

ואהבתי את הזיכרונות שלך.. *טיול פסח* וסחתיין עליך על איפה תיהיה בעוד חמש שנים..

spake

New member
גם אני.......

מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? דופק פטיש 5 ק"ג בשעון מעורר מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מצחצח שיניים.... מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? עליך...... מהו צבע העיניים שלך? שחום אני מניח מהו צבע השיער שלך? שחור מה מעורר אותך? בנות! מה מרגיע אותך? להקות רוק קלסי טובות! ההרגשה הכי טובה היא- שיחרור ההרגשה הגרועה ביותר היא- דיכאון איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? איתך זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? כשאזכה אדע! את/ה מאוהב/ת עכשיו? הלוואי 3 תחביבים שלך: בנות, מוסיקה, וכדורסל 3 תכונות טובות שלך: אין נחתום מעיד על עיסתו! (בתוך יש לי איפשהו שגיאות כתיב כאן........ 3 תכונות פחות טובות שלך: יש לי שגיאות כתיב.....חחחח, לפעמים אני מדבר שטויות, ובכלל אני מדבר יותר מידיי זיכרון טוב שלך: חברה ראשונה שלי..... זיכרון רע שלך: חברה ראשונה שלי.... מה אתה שותה במהלך היום? מים ובלילה? מים מקום בו היית רוצה לבקר? גראנד קניון מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: ישראל! מה יש לך מתחת למיטה? אבק! האיבר הכי סקסי אצלך: איזו שאלה מטופשת מותר לרשום זין בפורום? מה רומנטי בעיניך? שבת מתביישת! מה סקסי בעיניך? חזיה שחורה.........אממממ ספר על רגע מאושר בחייך: אין לי מושג היו הרבה כאלו קשה לבחור אחד! שתף בתקרית מביכה: לא יודע מעשה נועז שעשית: לא עולה לי כלום לראש מעשה טיפשי שעשית: הלכתי על גחלים באמת! סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: תופעת טבע שמקסימה אותך: אני! הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: לא יצא לי לעשות משהו באמת מטורף אבל אני מוכן להצעות! מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? אני! אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר: קשה לי להחליט או ג'ימי הנדריקס או בוב מרלי או אלברט איינשטיין אני מפחד/ת מ...: אין לי מושג אילו שפות את/ה דובר/ת? עיברית ואנגלית אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך: אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? לא הייתי חוזר! המוטו שלי בחיים הוא: go for it את/ה מאמינ/ה באלהים? בערך מהי המילה האהובה עליך? בסדר! מהי המילה השנואה עליך? אין לי מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? בנות! מה מכבה אותך? בנים! מהי הקללה האהובה עליך? סמק איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? אהההההההההה....... איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? את הקול של המורה לספרות שלי באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? פילוסופיה באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? לא יודע איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? עד שזה יקרה אני כבר אדע גלידה- בכוס או בוופל? וופל! שוקו או וניל? שניהם! חוף או הרים? שניהם! לישון או לקום? לישון בזבזן/ית או חסכן/ית? קמצן תחת.......חחחחחחח קור או חום? אין לי הדעפה סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? לא מזיזות לי הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? מלאה ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? איתך (אם את בת) למי את/ה מתגעגע/ת? לאוריה.......אבל דיי את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? ספינה דברים אהובים עליך: צבע: צבעוני! בעל-חיים: פיל ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): ספר השיאים של גינס....חחחח סתם בצחוק אני מניח ששורשים אבל אנ'לא בטוח סרט: אייס ונטורה בלש פראי 2 שחקן: פעם ג'ים קרי שחקנית: ג'וליה רוברטס אין כמוה! זמר/זמרת: בוב מרלי! להקה: חחחח.......יש הרבה.....pink floyd, dire stairts, counting crows ורבים אחרים. דיסק: יש המון.......נזכיר רק 2 simon & garfunkel the concert in central park, צפוף באוזן שיר: יש המונים נזכיר רק 2 bob marley- no woman no cry, בועז שרעבי- מי ידע שכך יהיה מאכל: צ'יפס מקום בילוי: אין מקום ספציפי עונה: כל השנה מקום להעביר בו חופשה: לא יודע אני ספונטני רכב: פולספגן- טוארק (אני יכול לגמור על האוטו הזה) מישהו שמאוד השפיע עליך: אבא שלי מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: מייקל ג'ורדן האם אי פעם: עשית משהו מסוכן? מן הסתם נשארת ער/ה כל הלילה? בטח, אפילו לפני יומיים דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? חחח...אני מקווה שאמא שלי לא מרגלת אחריי עכשיו.....כן פחדת מהחושך? לא נרדמת בשיעור? כן מה היית משנה בעצמך? כלום! אני לוקח את מה שהוא מביא! לא היית מסתדר/ת בלי? המשפחה שלי איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? אין לי מושג אולי אצלך..... נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? לא

noni2222

New member
קראתי(=

ספר לנו אם אמא כבר גילתה שאתה דוחף דברים מתחת למיטה

spake

New member
מה ניראה לך?

..........מובן שלא יש לזה הסוואה טובה!

למעלה