שאלון. [גנובבב] P:

o f i r o s h

New member
שאלון. [גנובבב] P:

מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? מהו צבע העיניים שלך? מהו צבע השיער שלך? מה מעורר אותך? מה מרגיע אותך? ההרגשה הכי טובה היא- ההרגשה הגרועה ביותר היא- איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? את/ה מאוהב/ת עכשיו? 3 תחביבים שלך: 3 תכונות טובות שלך: 3 תכונות פחות טובות שלך: זיכרון טוב שלך: זיכרון רע שלך: מה אתה שותה במהלך היום? ובלילה? מקום בו היית רוצה לבקר? מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: מה יש לך מתחת למיטה? האיבר הכי סקסי אצלך: מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? ספר על רגע מאושר בחייך: שתף בתקרית מביכה: מעשה נועז שעשית: מעשה טיפשי שעשית: סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: תופעת טבע שמקסימה אותך: הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר: אני מפחד/ת מ...: אילו שפות את/ה דובר/ת? אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך: אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? המוטו שלי בחיים הוא: את/ה מאמינ/ה באלהים? מהי המילה האהובה עליך? מהי המילה השנואה עליך? מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מה מכבה אותך? מהי הקללה האהובה עליך? איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? גלידה- בכוס או בוופל? שוקו או וניל? חוף או הרים? לישון או לקום? בזבזן/ית או חסכן/ית? קור או חום? סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? למי את/ה מתגעגע/ת? את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? דברים אהובים עליך: צבע: בעל-חיים: ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): סרט: שחקן: שחקנית: זמר/זמרת: להקה: דיסק: שיר: מאכל: מקום בילוי: עונה: מקום להעביר בו חופשה: רכב: מישהו שמאוד השפיע עליך: מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: האם אי פעם: עשית משהו מסוכן? נשארת ער/ה כל הלילה? דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? פחדת מהחושך? נרדמת בשיעור? מה היית משנה בעצמך? לא היית מסתדר/ת בלי? איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך?

o f i r o s h

New member
וכמובן שעכשיו אני אענה לעצמי

מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? מצחצחת שיניים מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מצחצחת שיניים... מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? על מה שחלמתי (בד"כ) מהו צבע העיניים שלך? חום מהו צבע השיער שלך? חום מה מעורר אותך? קפה[?] סתם. לא יודעת מה מרגיע אותך? מוזיקה טובה ההרגשה הכי טובה היא: אהבה ההרגשה הגרועה ביותר היא: אוי. ששש איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? לצאת עם חברים זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? מחלקת ומשיאירה לי קצת (כמה אלפים) את/ה מאוהב/ת עכשיו? לא 3 תחביבים שלך: לרקוד, לצאת למסיבות, הופעות 3 תכונות טובות שלך: יושר, אכפתיות, חברותית 3 תכונות פחות טובות שלך: אה.. זיכרון טוב שלך: הוו. יש הרבה! זיכרון רע שלך: גם.. סתם. לא הרבה.. אבל יש. מה אתה שותה במהלך היום? בעיקר מים.. ובלילה? גם.. לפעמים.. נו, לא קבוע! מקום בו היית רוצה לבקר? הוואי! מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: רק בישראל
מה יש לך מתחת למיטה? עוד מיטה (מיטה נפתחת, קיצר) האיבר הכי סקסי אצלך: תחת
מה רומנטי בעיניך? ים בשקיעה |פתטית| מה סקסי בעיניך? עיניים ספר על רגע מאושר בחייך: יש, יש.. :] שתף בתקרית מביכה: אממ... לא עולה לי עכשיו מעשה נועז שעשית: אה. לאדעת מעשה טיפשי שעשית: צעקתי על המורה "זובי!". היא עדיין מתנקמת בי הזונה. סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: ששש.. תופעת טבע שמקסימה אותך: בע"ח וכל זה... [:|] הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: אמ. בטוח היה משהו P: מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? מעצבת פנים. אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר: אז? אני מפחד/ת מ...: לאבד מישהו קרוב אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית ואנגלית אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך: לשיר
אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? שום מקום. הזמן יעשה, עשה ועושה את שלו. המוטו שלי בחיים הוא: חיה ותן לחיות את/ה מאמינ/ה באלהים?
מהי המילה האהובה עליך?- מהי המילה השנואה עליך?- מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? אוי. שאלון דפוק! מה מכבה אותך? שלט מהי הקללה האהובה עליך? הוו. יש הרבה P: איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? ברי סחרוף
איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? כדורגל והפרשנים שם
באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? מקצוע?
באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? הרבה איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? חיכינו לך. סתם לא! גלידה- בכוס או בוופל? כוס שוקו או וניל? וניל חוף או הרים? חוף!
לישון או לקום? לישון ואז לקום בזבזן/ית או חסכן/ית? בזבזנית קור או חום? חום!
סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מפחידות הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? חצי מלאה ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? איתו, בים. למי את/ה מתגעגע/ת? הרבה את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? סירה דברים אהובים עליך: צבע: כתום בעל-חיים: כלב ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): שני ירחים (שרון קריץ') סרט: טיטניק (בנאלי) שחקן: יו גראנט שחקנית: ג'וליה רוברט זמר/זמרת: ברי סחרוף להקה:הע דיסק: הרבה שיר:
הרבההה
מאכל: כל עוד הוא דל קלוריות..
מקום בילוי: מועדון עונה:
קיץ! מקום להעביר בו חופשה: צימר[?] רכב: מה אני מבינה ברכבים?! מישהו שמאוד השפיע עליך: הע מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: נראהלי שאמרתי.. האם אי פעם: עשית משהו מסוכן?
נשארת ער/ה כל הלילה?
דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר?
פחדת מהחושך?
נרדמת בשיעור?
מה היית משנה בעצמך? הא. שש לא היית מסתדר/ת בלי? משפחה איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? לומדת בשנקר! ב"ה נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? אה... כן..<?> תגיבו אם קראתם

SomeTwo

New member
אעאעאע! שאלון!../images/Emo99.gif

מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? פותחת את התריס מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? קוראת מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? על כמה שאחי מרושע. [הוא העיר אותי.] מהו צבע העיניים שלך? חום מהו צבע השיער שלך? חום מה מעורר אותך? מוסיקה/חברים/סיבה להתעורר
מה מרגיע אותך? מוסיקה וחברים ההרגשה הכי טובה היא- נמנמ... ההרגשה הגרועה ביותר היא- כאב איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? להיות עם חברים זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? נפגשת עם כמה אנשים שאני צריכה להפגש איתם ולא תמיד יש אפשרות. את/ה מאוהב/ת עכשיו? כן, נדמה לי. 3 תחביבים שלך: לכתוב, לנגן, לשחק [תיאטרון]. 3 תכונות טובות שלך: טרלהלהלה 3 תכונות פחות טובות שלך: אני דוחה [אסור לאכול איתי
], הרבה פעמים אני פסימית, אני עצלנית ובטלה. זיכרון טוב שלך: יום חמישי כשהיה חופשפורים. נפגשתי עם כמה אנשים שאני מאוד אוהבת. זיכרון רע שלך: יום חמישי בערב כשחזרתי הבייתה. מה אתה שותה במהלך היום? מים/קולה/קפה ובלילה? קפה/קולה/מים[?] מקום בו היית רוצה לבקר? אמממ... אולפן הקלטות... כשלהקה עובדת בפנים וכאלה
או במה. להופיע באיזו הצגה... מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: כל מקום שבו אני מסודרת כלכלית. [אוכל, בית, עבודה/לימודים, כסף.] אה- כמובן רק אם יש גישה לאחרים. לא מקום מבודד זת'ומרת. לא לאורך זמן. מה יש לך מתחת למיטה? לא רוצה לבדוק:S האיבר הכי סקסי אצלך: אוזן! מה... לא?--> מה רומנטי בעיניך? לשבת ולדבר עם מי שאני אוהבת. לא משנה איפה ומתי. מה סקסי בעיניך? אין כל סקסי בעיניי. הן לא משהו... ספר על רגע מאושר בחייך: חעח. נגיד ניקח שלאמא הייתה יומולדת והשקעתי המונמון בברכה שלה... אז אחר כך היא נתנה לי חיבוק ונשיקה ובכתה מרוב אושר ואמרה לי תודה וכאלה
וכל מי שהגיע היא הראתה לו את הברכה והיא שומרת אותה ליד המיטה... זה כל כך נחמד מצידה
שתף בתקרית מביכה: היום הייתי בקניון. ולקטיה היה יום הולדת. אז ביקשתי מאנשים להגיד למה מזל טוב... וכמעט אפ'חד לא אמר
מעשה נועז שעשית: חחח... קמפיין הSMILE! הגדול
אינלי כוח לפרט. היה נחמד. מעשה טיפשי שעשית: היום בקניון עם המזלטוב
תופעת טבע שמקסימה אותך: אש[?] הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: פעם אחרת
מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? בגדול? שחקנית. אבל אינסיכוי אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר: סבא
אני מפחד/ת מ...: כאבי ראש. אילו שפות את/ה דובר/ת? דוברת? עברית ואנגלית. לומדת צרפתית ויודעת לפטפט בספרדית
אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך: כל כך הרבה. היום הפריע לי מאוד שאני לא פוטוגנית
אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? לעתיד כדי לדעת מה יקרה איתי. המוטו שלי בחיים הוא: think pink לאXD אמממ לא'דעת
אולי- "הדבר היחיד הבטוח בחיים הוא המוות." -משמע, אין טעם להקדימו. את/ה מאמינ/ה באלהים? לא במיוחד מהי המילה האהובה עליך? לא'דעת מהי המילה השנואה עליך? כל דבר עם ח' וע'. זה כל כך מעצבן. מגרעות השפה העברית- הח' והע'. מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? חחח אמממ... רגשות. רגשות מציתים רגשות. ובעיקרון- הלהיטים הגדולים מתחלקים ל2. אהבה ודיכאון. -רגשות. מה מכבה אותך? אדישות מהי הקללה האהובה עליך? 'צואות חצי יבשות של פרה בעצירות!!' איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? מוסיקה... איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? צעקות [קללות] באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? פסיכולוגיה. באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? מיסטיקה. איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? לא מאמינה בזה כל כך... אבל אם זה משנה לך מה הייתי רוצה שהוא יגיד אז הייתי שמחה אם הוא יגיד- החדר שלך שם, אזור הפארקים שם, והמסעדות שם. ברוכה הבאה. גלידה- בכוס או בוופל? כוס. או וופל עם שוקולד
שוקו או וניל? וניל.|סוגדת| חוף או הרים? הרים לישון או לקום? לקום בזבזן/ית או חסכן/ית? חסכנית... עד שמדברים על מוסיקה...|מגלגלעיניים| קור או חום? קור סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות. הכי. הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? אמממ. חצי-חצי... לא?
ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? אני לא יודעת וזה הורג אותי
למי את/ה מתגעגע/ת? אחותי את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? אותה תשובה לשאלה 'ברגע זה ממש, עם מי את רוצה להיות ואיפה?' דברים אהובים עליך: צבע: שחור בעל-חיים: צ'יטרה [ברדלס], קרקל. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): צופן דה וינצ'י. סרט: אלפים. אינסיכוי שאני בוחרת. שחקן: אנדו לורנס, דיוויד גלאגר, היידן כריסטנסן, ג'סי ברדפורד, אמיל הירש. שחקנית: ג'סינדה בארט, ג'ניפר גארנר זמר/זמרת: זמר- דריק [סולן Sum 41], וקורי [סולן Slipknot]. יש עודכמה. אבל הם הכי. להקה: Evanescence, HIM, Greenday, Sum 41, Good Charlotte, Garbage, Simple Plan, New Found Glory, 3 Doors Down, Nickleback, Blink 182, Yellowcard, Slipknot, System Of A Down, Linkin Park, Cradle Of Filth, Nightwish, Pink Floyd, Lacuna Coil, Hoobastank והרשימה לא נגמרת... דיסק: המונים. שיר: המוני המונים. מאכל: מרק עוף, וסטייקים בכמויות
מקום בילוי: מאחורי הקלעים. זה כל כך כיף
אי אפשר לדבר הרבה. אז או שכותבים או שמתחבקים וכאלה... עונה: חורף מקום להעביר בו חופשה: כמה שיותר רחוק?
רכב: יגואר
מישהו שמאוד השפיע עליך: הרבה. באמת. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: לא חושבת שיש... האם אי פעם: עשית משהו מסוכן? כן נשארת ער/ה כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? כה פחדת מהחושך? כה נרדמת בשיעור? כה מה היית משנה בעצמך? הכל [חוץ מהאוזן...--->] לא היית מסתדר/ת בלי? מוסיקה. איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? אין לי שמן של מוסך נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? לא... לא הכל לפחות...

MikeY fReAk

New member
האוזן שלך שקסית../images/Emo99.gif../images/Emo79.gif

ו..הקטע של לבקש מאנשים להגיד מזלט זה לא טיפשי, זה מאגניב ואני גם במקרה הייתי היום בקניון (בטח קניון אחר,) אבל אם היית אומרת לי להגיד מזלט הייתי אומרת!
כי זה הכי שאווה>< ובאמת לא קראתי את כל התשובות אבל אני אקרא..אני פשוט מתה שפוכה מעייפות. עכשיו באמת הלכתי לישון.

SomeTwo

New member
כפרעלייך../images/Emo9.gif

חחחח... לקטיה הייתה מצלמה
אז צילמנו את כל מי שאמר לה מזל טוב
היה איזה אישזקן אחד שאמרתי לו- "היא בת 14! תגיד לה מזל טוב!" והוא אמר. אז קטיה אמרה לו שהוא נחמד ושהוא בן היחידים שאמרו לה מזלטוב... אז הוא אמר "זה בגלל שצריך לשים שלטים על החולצה" אז אמרתי לו שאני אזכור את זה
ותוך פחות מחמש שניות קטיה תקעה לי ת'מצלמה ביד והיא הצטלמה איתו... זה היה משעשע. זה לא היה טיפשי להגיד את זה. זה היה טיפשי איך שאמרתי את זה
ואני אמסור לקטיה שאמרת לה מזל טוב. -את חייבת לנו תמונה;] לילה טוב שיהיה לך:)

noni2222

New member
תגידי

לא הבנתי מה היה הסוד בצופן זה וינצ'י. בא לך לעזור לי? אתמול גמרתי לקרוא את הספר ולא הבנתי את הסוד הגדול, כן כן אני בלונדה טיפשה.. גאה בכך. אבל בכל אופן? הבנת אותו? בא לך לשתף?=/

SomeTwo

New member
חעח

את מדברת על האפילוג או על האוצרות עצמם?
למי שלא קרא ורוצה לקרוא את צופן דה וינצ'י- אני הולכת לגלות את הסוף וכאלה
אממ... לפי האמונה של רוברט לנגדון הגביע הקדוש הוא בכלל לא משהו חומרי אלא סמל. דימוי. הוא מאמין שהסוד של הכת המה-שמה ההיא אבירי המשו [אווףף קראתי את זה מזמן
תסלחי לי על הזכרון שלי] זה בעצם המון מסמכים שמציגים את אילן היוחסין של צאצאי ישו. לכל אורך הסיפור מדברים על הקדושה הנשית ועל הזונה ששכחתי גם את שמה
טרהלהלה... הם אומרים שהם ניהלו רומן, שהיא לא הייתה זונה בכלל, ושהיה לה תינוק ברחם- מה שאף אחד לא יודע. זה היה "הסוד הגדול". ולאורך כל השנים בעצם האבירי-משו היו בעלי הוכחה שבאמת יש צאצאים לישו... ובסוף בסוף בסוף בסוף מגלים את אישתו של הפרופסור וזה והסבתא של סופי מגלה לה שהיא ואחיה הם הצאצאים האחרונים של שושלת המלוכה. [אממ.. פרינסס סופי, השיער הג'ינג'י, וכל שאר הדברים שהיו שם...] זה 'הסוד הגדול'. ואם את מדברת על האפילוג- זה בעצם סוף אחרי הסוף של הסיפור. דן בראון [|סוגדת|] קיבל רעיון חביב להמשיך את הספר למרות שסוף ברור כבר היה לו... כאילו רוברט גילה איפה נמצא המקום שבו הכל רשום או משו כזה... יענו מקום המצאם של המסמכים, הפואנטה של כל הרמזים שהפרופסור השאיר אחרי הרצח. בבבבבבבעעעעעעעעעעע אני ומילים לא מסתדרות ביחד... העיקר שזה יושב לי בראש

noni2222

New member
אההההההההההה

חחח עכשיו הבנתייייייייי!!! נו אני סתומה שכמותי קראתי את כל הספר ולא היה לי מושג.. חחח תודהה!!!!

SomeTwo

New member
פחעח../images/Emo13.gif

לדעתי- תקראי אותו עכשיו שוב... את תראי הכל בצורה אחרת ותאהבי הרבה יותר את הספר.

MikeY fReAk

New member
ני, משעמם.../images/Emo79.gif

מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? הולכת להשתין/דופקת חזק על הדלת כדי שמי שמשתין עכשיו יצא מכר:| מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מורידה את המשקפיים מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? סעמק שוב היא מעירה אותי [יומיים ברצף שאנלא יכולה לישון עד מאוחר כי חברה שלי מתקשרת בבוקר..ארר] מהו צבע העיניים שלך? חום מהו צבע השיער שלך? שחור..וקצת אדום מה מעורר אותך? מים על הפניםP: מה מרגיע אותך? להחזיק יד של אנשים שאני אוהבת:p ההרגשה הכי טובה היא- להיות נאהב ההרגשה הגרועה ביותר היא- שאתה מנסה לעשות הכל טוב אבל זה מתחרבש לאללה איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? קריאה זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? קונה מכנס שחור וגופיה כתומה ואולסטאר שחורות וקרם לשיער:] את/ה מאוהב/ת עכשיו? לא 3 תחביבים שלך: כתיבה, צילום, להיות על המחשבP: 3 תכונות טובות שלך: לא שאין, אבל קשה לי לכתוב את זה והכל..(A) 3 תכונות פחות טובות שלך: טיפה רכושנית וגם יכולה להתעצבן לפעמים בקלות, ולפעמים גם העקשנות שלי לא עוזרת זיכרון טוב שלך: משינה, 4.10, שלמונזה, היסטריה מכל עבר. זיכרון רע שלך: הרגע הכי קרוב למוות, 2.8, הגדרות נפצו ודרסו אותי בריצה המטורפת לשורה הראשונה..יש לכם מזל שאתם מכירים אותי כחתיכה אחת:| מה אתה שותה במהלך היום? כלום:\ מיץ תפוזים ובלילה? כלום:S אולי ויטמינצ'יק מקום בו היית רוצה לבקר? כפ"ס מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: נגב, עם כל ה..עזבו
מה יש לך מתחת למיטה? אבק האיבר הכי סקסי אצלך: זה מביך, נוP: לאדעת. מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? נו סעמק ני בת 14:| ספר על רגע מאושר בחייך: ע"ע זיכרון טוב שתף בתקרית מביכה: טקס מול כל בצפר, שכחתי תמילים.. מעשה נועז שעשית: רצתי למתחם לפני שפתחו תשערים:p |גרופי נלהבת שלא יכולה להתאפק ורוצה להיות בבאלנס| מעשה טיפשי שעשית: ע"ע מעשה נועזP: סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: פעם בכמה זמן לסרטט על דף עיצוב של חדר דמיוני שאני רוצה שיהיה לי..P: תופעת טבע שמקסימה אותך: שטפונות?P: הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: הסכמתי:X מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? סופרת, או כותבת שירים לאיזה אמן משובח ואולי זה ישתפר אם יהיה לי כוח ללמוד לנגן על גיטרה..אבל נו זה חלומות רגילים;[ אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר: חבר מאוד טוב שלי..שראיתי אותו סה"כ 2-3 פעמים, ואין לי מושג אם הוא בחיים היום.. אני מפחד/ת מ...: מוות, עכבישי וג'וקים. אה, וגם ממיקי בוגנים. נו, כל החרקים האלוP: אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית, ולא רע אנגלית. לא כ-זה טוב, אבל יחסית לרמה של האנשים בגילי, אני די טובה בזה:] אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך: להלחין!! אהההה הלוואי.. אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? אחת ההופעות הטובות של משינה, ככה מהעבר:] אולי גם להופעה הראשונה של היהודים בלילה ה12 המוטו שלי בחיים הוא: live and let live את/ה מאמינ/ה באלהים? קשה לי להגיד לא מוחלט, כי אני חיה בתוך כל זה. אבל בעיקרון אני לא מאמינה.. מהי המילה האהובה עליך? תלולית.. מהי המילה השנואה עליך? סבבה..[נמאס לי מלהגיד את זה כל הזמן! הצילו!] מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? וואו שאלה קשה..רגשית האמת בקלות וכמעט מכל דבר *נקבה ב100%*, רוחנית אי אפשר, וזה גם תלוי איך אתם מגדירים רוחניות..יצירתית אממ כל דבר..פעם זה היה משפט שאמרו בחדשות ופעם זה היה מכונית שעברה למטה ברחוב.. מה מכבה אותך? זכרונות מהעבר מהי הקללה האהובה עליך? סעמק/פאק/גאדאמט/שיט[שיט=קללה?] איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? צעדים מרחוק, כשאני יכולה לזהות מיזה. איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? כשמפריעים באמצע מבחן..אר באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? אין לי מקצוע באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? ניקוי רחובות? איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? יראה לי את הספרייה שלו ושיהיו שם כל הספרים שלי..;] גלידה- בכוס או בוופל? כוס [ורציתי היום גלידה! אבל סעמק נו הנריס היה סגור] שוקו או וניל? וניל חוף או הרים? שניהם:] לישון או לקום? לישון *מה שאני אעשה עוד מעט* בזבזן/ית או חסכן/ית? בזבזנית חסרת תקנה!! אהה רק קיבלתי כסף והנה הוא התכלה בחנויות הקניון:| קור או חום? לאדעת.. סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות אם כי יכולות להיות מפחידות הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? יש כוס וזה מספיק ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? עם ועידת הכפרות ועם אלון המותקע:] לא משנה איפה. אם אני אהיה איתם, יהיה טוב באמת:] למי את/ה מתגעגע/ת? לחברי פורום משינה:\ דאמט את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? חברי פורום משינה
דברים אהובים עליך: צבע: כתום, שחור, ירוק צומי. בעל-חיים: חתולימ. ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): אוחנו:p מישו לרוץ איתו..[אגב מישהו לרוץ איתו..אתמול בלילה לא הצלחתי להירדם ואמא תלתה כביסה אז ישבתי איתה קצת שלא יהיה לה משעמם, ועבר ברחוב איזה מישו עם כלבה ב-ד-יו-ק כמו שדמיינתי את דינקה..והוא..מרחוק היה קשה לעשות התאמה עם הדמיון, אבל יש מצב;] סרט: טוי סטורי שחקן: >< שחקנית: >< זמר/זמרת: אביתר בנאי להקה: משינה והיהודים וההרכב של אורי ומוניקה סקס ובלאקפילד וכנסיית השכל ואין לזה סוף. דיסק: הראשון של אביתר ושל בלאקפילד..יאמיייי!! שיר: חחחחח רציני?! איך אפשר לבחור..? מאכל: צ'יפס מקום בילוי: עזריאלי
מבלים, נהנים, וקונים במרכז עזריאלי-עיר בתוך קניון! עונה: סתיו מקום להעביר בו חופשה: נגבבבבב. רכב: לאדעת מישהו שמאוד השפיע עליך: כל בנאדם שאנחנו מכירים משפיע עלינו, ואפילו בדברים הכי הכי קטנים..לכן קשה לי לבחור מישהו שהשפיע עלי באופן יוצא דופן, כי כל דבר שנשאר לי מבנאדם זה יקר לי וחשוב.. מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: אוהב-ברור שיש. מעריך-כל האמנים שאני מעריכה חוץ ממשינהP: האם אי פעם: עשית משהו מסוכן? כןP: נשארת ער/ה כל הלילה? חחח ברור!! דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? לא פחדת מהחושך? כה [אבל רק מחוץ לבית] נרדמת בשיעור? לא מה היית משנה בעצמך? את האצבעות המגעילות שלי:\ וגם תרגליים אולי..ואת השיניים שאני לא אצטרך עקירה של 4 שיניים וברזלים למעלה למטה לאיזה שנתיים.. לא היית מסתדר/ת בלי? הנט איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? אני לא יודעת איפה אני אהיה מחר. אני יודעת, אבל מי אמר שאני אגיע למחר? נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? אתה.

MikeY fReAk

New member
חחח גאד../images/Emo122.gif../images/Emo79.gif

קראתי את כל ההודעה שלי כדי לראות איפה כתבתי שאת מתקנת, ואז עברתי בחטף על השאלה האחרונה וקלטתי..*פגרת*..P:

אהמ../images/Emo9.gif

מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? דוחה תשעון המעורר בפלאפון בחמש דקות:S מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון?שמה תפלאפון ליד המיטה מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? שכואב לי הראש ממש:S מהו צבע העיניים שלך?כחול-ירוק כזה מהו צבע השיער שלך?כרגע חום בהיר כזה, דיי דומה לטבעי שלי מה מעורר אותך? שעון מעורר? מה מרגיע אותך? מוסיקה ההרגשה הכי טובה היא- יא, לא יודעת ההרגשה הגרועה ביותר היא- יש כמה איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? תלוי איך היה השבוע - במנוחה בעיקר, ובד"כ גם לצאת בשישי בערב או משו זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? שאלה טובה את/ה מאוהב/ת עכשיו?נופ 3 תחביבים שלך: אמ, להיות במחשב, מוסיקה, ונועל? זיכרון טוב שלך: יש מלאא, יואו לא יודעת זיכרון רע שלך: רוב הזכרונות הרעים שלי הם מהתקופה שאחי נולד, נורא קינאתי בו;[ מה אתה שותה במהלך היום? מים או משו? ובלילה? בלילה אני ישנה:p מקום בו היית רוצה לבקר? אממ, בכל המקומות שהיינו בהם במסע *מתגעגעת* מקום בעולם בו היית מוכן לחיות:ישראל אלא מה? מה יש לך מתחת למיטה? מלא דפים וגומיות מה רומנטי בעיניך? לודעת מה סקסי בעיניך?שיער.
*אל תנסו להבין:S* ספר על רגע מאושר בחייך: היו ככ הרבה. אבל - הסיום של הקייצת בקיץ, אחרי שפתחנו את מה שהחניכים כתבו לנו, וזה היה ממש מרגש;[ מעשה נועז שעשית: חח לא עולה לי כרגע כלום>< מעשה טיפשי שעשית: חחח ללכת הבייתה על הכביש הראשי, זה מספיק טיפשי *במיוחד שהיה לי כובע ליצן על הראש* סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: אני מטורפת על כובעים של חורף, מממשששש
תופעת טבע שמקסימה אותך: זריחה ושקיעה הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: חחחח תמכתי ברעיון לעשות חולצות לפורום שאני כותבת בו *זה יותר מטופש מאשר מטורף, אבל שיהיה* מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? רופאה
אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר: לודעת..:S אני מפחד/ת מ...: גבהים, להופיע מול אנשים>< אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית, דיי טוב רוסית*
*, טיפה ערבית ואנגלית *בעצם אני כן דוברת אנגלית טוב! חה, הצלחתי בבגרות בעל פה
* אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך: לשיר
*לא שזה מונע ממני* אם אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת?לודעת את/ה מאמינ/ה באלהים?
מהי המילה האהובה עליך? זה משתנה
מהי המילה השנואה עליך? לודעת מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית?טחחחחחחח מה מכבה אותך? לודעת מהי הקללה האהובה עלייך? יש דיי הרבה
איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? צחוק איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? הרעש ששכנים שלי עושים:S באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? מה? באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? תנ"ך :S איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? גן עדן? טחח גלידה- בכוס או בוופל? בכוס שוקו או וניל?וניל חוף או הרים? גם וגם לישון או לקום? לקום לבד
בזבזן/ית או חסכן/ית?באמצע
קור או חום?קור סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? מרגשות? הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? חצי מלאה ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? אמממ עם אלכס באילת
למי את/ה מתגעגע/ת? ידיד שלי את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? אממ שאלה טובה דברים אהובים עליך: צבע: כחול בעל-חיים: כלב ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד):כרגע מר ורטיגו והמקרה המוזר של הכלב בשעת לילה *אני חושבת שזה ככה, אין לי כוח לקום לבדוק* סרט: אממ אין ככ שחקן: גם שחקנית: גם זמר/זמרת: אין אחת\ד להקה: אממ כרגע יצא לי לשמוע המון משינה
דיסק: בייב!!
שיר: אממ, הרגע שמעתי את צביקה פיק בערוץ 24, אז קשה לי לחשוב על שיר;[ מאכל: פיצה! מקום בילוי: חחחח אין משו מוגדר עונה: סתיו
מקום להעביר בו חופשה: צפון
או אילת
מישהו שמאוד השפיע עליך: המורה שלי לפיסיקה *טחח*, ודוד שלי מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: דוד שלי האם אי פעם: עשית משהו מסוכן?חח בערך? נשארת ער/ה כל הלילה?כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר?דעע פחדת מהחושך? כן נרדמת בשיעור?כןן חחח מה היית משנה בעצמך? כל מיני דברים לא היית מסתדר/ת בלי? אנשים אחרים:] איפה תהיה/י בעוד 5 שנים?אני אהיה בת כמה? 22-3? אמממ אחרי צבא
נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? אולי, אנערף

יאיי שאלון=]

מה הדבר הראשון שאת/ה עושה כשאת/ה קמ/ה בבוקר? הולכת לשרותים:p מה הדבר האחרון שאת/ה עושה לפני שאת/ה הולכ/ת לישון? מצחצחת שיניים..או רואה טלווזיה אם אני לא מצליחה להרדם מהו הדבר הראשון עליו חשבת כשהתעוררת הבוקר? וואו חם!!! מהו צבע העיניים שלך? ירוק מהו צבע השיער שלך? חום מה מעורר אותך? הופעות מה מרגיע אותך? מדיטציה..או סתם להיות בטבע ההרגשה הכי טובה היא- ההרגשה הגרועה ביותר היא- איך את/ה אוהב/ת להעביר סופי שבוע? חברים..הופעות..מסיבות..והמון לישון!! זכית במיליון דולר. מה הדבר הראשון שאת/ה עושה? מצילה את העולם מרעב:p חח סתם..בטח אטוס לג'מייקה או למזרח הרחוק..עוד לא החלטתי את/ה מאוהב/ת עכשיו? לא 3 תחביבים שלך: לישון, לצייר, מוזיקה 3 תכונות טובות שלך: 3 תכונות פחות טובות שלך: זיכרון טוב שלך: יש המוון זיכרון רע שלך: יש המווון מה אתה שותה במהלך היום? מים!! הכי טעים.וקפה שאני עייפה ובלילה? מים=] מקום בו היית רוצה לבקר? יש יותר מדי מקומות כאלה.. מקום בעולם בו היית מוכן לחיות: בגליל
מה יש לך מתחת למיטה? המוווון אבק האיבר הכי סקסי אצלך: הברך[?] מה רומנטי בעיניך? מה סקסי בעיניך? ספר על רגע מאושר בחייך: הרגע שבו פגשתי את טל=] שתף בתקרית מביכה: יש המווון! פעם התקלחתי ונכנסו לי באמצע 5 אנשים, נפלו לי מכנסיי דייגים במקומות ציבורים..כל מני כאלה מעשה נועז שעשית: מעשה טיפשי שעשית: סוד אפל, הרגל משעשע, או סטייה שיש לך: אני מפחדת ממשחות..=\ תופעת טבע שמקסימה אותך: כל העולם מקסים הדבר הכי מטורף שעשית בשביל אהבה: מה את/ה רוצה להיות כשתהיה גדול/ה? רועת צאן אם הייתי יכול/ה לפגוש דמות מהעבר: אני מפחד/ת מ...: משחות אילו שפות את/ה דובר/ת? עברית...אנגלית עילגת..אני יודעת כמה משפטים שלמדנו בכיתה ז בערבית אילו ניתנה לך האפשרות לבחור כישרון שאין לך: שמיעה מוזיקלית..אבל אני חושבת שאני יכולה לעבוד על זה.. אפשר היה לגלוש בזמן, לאן היית עובר/ת? שאלה טובה המוטו שלי בחיים הוא: הכל יהיה בסדר, הכל יהיה פנאן!!:p את/ה מאמינ/ה באלהים? לא ממש מהי המילה האהובה עליך? מהי המילה השנואה עליך? מה מדליק/מגרה אותך מבחינה רגשית/רוחנית/יצירתית? מה מכבה אותך? מהי הקללה האהובה עליך? איזה קול או רעש את/ה אוהב/ת? איזה קול או רעש את/ה שונא/ת? מכוניות ואוטובוסים באיזה מקצוע בנוסף למקצועך הנוכחי היית רוצה להתנסות? באיזה מקצוע לא היית רוצה להתנסות? איך היית רוצה שאלוהים יקבל את פניך בגן עדן? יחבק אותי ויגיד לי שהוא ישתדל ליצור פה מקום טוב יותר לילדים שלי[?] גלידה- בכוס או בוופל? וופל!! מי אוכל בכוס?!!?!? שוקו או וניל? וניל חוף או הרים? הרים לישון או לקום? לישון בזבזן/ית או חסכן/ית? תלוי במצב רוח קור או חום? קור
סערות ברקים - מרגשות או מפחידות? חחחחח הכוס חצי ריקה או חצי מלאה? חצי מלאה ברגע זה ממש, עם מי את/ה רוצה להיות ואיפה? בגליל עם טל למי את/ה מתגעגע/ת? לטל:p את מי/מה היית לוקח/ת לאי בודד? את טל חחח דברים אהובים עליך: צבע: מסיבה לא ברורה ישר באתי לכתוב חום[?]..אבל לא יודעת..לבן? בעל-חיים: נץ ספר (בלי רשימות מכולת, פשוט לבחור אחד): האלכימאי סרט: מלך האריות שחקן: שחקנית: זמר/זמרת: מוש בן ארי ומוקי להקה: שוטים, שבק, איפה הילד, בוטן בקרקס.. דיסק: של כל הנזכרים למעלה..ועוד שיר: i dont wanna miss a thing מאכל: פיצה מקום בילוי: כל מקום שיש בו הופעות טובות עונה: חורף מקום להעביר בו חופשה: גליל רכב: ? מישהו שמאוד השפיע עליך: מישהו שאת/ה אוהב/ת או מעריך/ה ומעולם לא אמרת לו/ה: האם אי פעם: עשית משהו מסוכן? אולי נשארת ער/ה כל הלילה? כן דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי ומסודר? לא...אני אוהבת אותו מבולגן פחדת מהחושך? כה נרדמת בשיעור? כה מה היית משנה בעצמך? הרבה:p לא היית מסתדר/ת בלי? איפה תהיה/י בעוד 5 שנים? נראה לך שמישהו בכלל יקרא את התשובות שלך? לא ממש..רק אם הוא ממש אוהב אותי:p

למעלה