שאלון (גמני רוצה)

../images/Emo110.gif

שם חיבה
יש מליוןן חחח מיכי.. מיכלוש.. מיכלי.. מיקמיק.. מיכמך.. מיכוש.. וכל מיני כאלה
שם שההורים איצמו לכם עם השנים (אם יש)
אין
אחים/ אחיות
קרצייה אחת
מה יש לכם בחדר
הכללללל חחח
איזו מיטה יש לכם
אמממ מיטה חמודה יפה כזאת חיחיחי
כמה שעות ביום אתם מבלים על המחשב
המוןןן..
מעשן/ מעשנת
מעשנת צמחים
נרגילה
הדבר האחרון שהוצאת עליו הרבה כסף
לוזוכרת
מה אתם חושבים על התמונה שלי
איזה תמונות
ועל הגוף של זה שמצולם לידי
ממה
מה הכי היית משנה בעצמך
(חיצונית) אממממ.. לאדעת
מה הכי היית משנה בעצמך
(פנימית) לאדעת גם
הכי חתיך
יהודה לוי והראל סקעת (נו מה אני יעשה
) אבל יש עוד מלא חיחיחי
הכי מכוער
לע יפה לרכל
הכי יפה
כמו התשובה של הכי חתיך
הכי מכוערת
כמו התשובה של הכי מכוער
דמות נערצת
אממממ יש כמה
מוזיקה אהובה
חיחי כמעט הכל (עם דגש על כמעט
)
אם היית לך האפשרות לעזוב את הארץ, לאן היית עוזב
אי בודד
איזה פלאפון יש לך
אמממממ NOKIA3510i
איזה מזל את/ה
שור
מה אתם חושבים על הבדיחה הזאת
"איזה בן אדם אחד שומע דפיקה בדלת... פותח את הדלת רואה חילזון. הבן אדם מתעצבן ובועט בחילזון, כעבור שנתיים אותו בן אדם שומע דפיקה בדלת פותח את הדלת רואה את החילזון, החילזון אומר לו- למה זה טוב"
לא הבנתי תבדיחה
זאת בדיחה בכלל
טלנובלה בע"מ או השיר שלנו
השיר שלנו
אורנה או מושה דץ
שניהם סיוט
טיף או טף
אפחד
פיט או דפ
מי אלה
ספרדית או אנגלית
אמממממ ספרדית נראלי..
מה הכי היית רוצה לעשות ברגעל אלו ממש
לא אומרת

../images/Emo80.gif עונה..

שם חיבה:אווו יש הרבה.. הכי הרבה זה אינרה ואירי-פירי שם שההורים איצמו לכם עם השנים (אם יש):אממ.. לא נראה לי שיש כזה.. אחים/ אחיות:אח קטן אחד מה יש לכם בחדר?מחשב, שולחן כתיבה, שידה, מיטה.. כל מה שצריך להיות בחדר נורמאלי איזו מיתה יש לכם:נמוכה כזאת חמודה.. כמה שעות ביום אתם מבלים על המחשב:אווו.... הרבה.. חח מעשן/ מעשנת?:לא מעשנת צמחים?:לא נרגילה?לא הדבר האחרון שהוצאת עליו הרבה כסף:לא זוכרת.. מה אתם חושבים על התמונה שלי?עוד לא ראיתי אותה.. ועל הגוף של זה שמצולם לידי?לא ראיתי מה הכי היית משנה בעצמך? (חיצונית)אממ... אני חושבת שאת האף... מה הכי היית משנה בעצמך (פנימית)כלום אני חושבת.. אולי את המזג החם.. הכי חתיך:לא אומרת
הכי מכוער:תאמינו יש הרבה הכי יפה:אני
הכי מכוערת:אממ........... אסטי המכוערת? דמות נערצת:אממ.... יש הרבה.. מוזיקה אהובה:היפ הופ, רוק ופופולארית אם היית לך האפשרות לעזוב את הארץ, לאן היית עוזב?הוואי!! איזה פלאפון יש לך?סנדו.. איזה מזל את/ה?טלהההה מה אתם חושבים על הבדיחה הזאת: "איזה בן אדם אחד שומע דפיקה בדלת... פותח את הדלת רואה חילזון. הבן אדם מתעצבן ובועט בחילזון, כעבור שנתיים אותו בן אדם שומע דפיקה בדלת פותח את הדלת רואה את החילזון, החילזון אומר לו- למה זה טוב": מה?? לא הבנתי את הדיחה! טלנובלה בע"מ או השיר לשנו?השיר שלנו אורנה או מושה דץ?אורנה טיף או טף?טף פיט או דפ?מי אלה? ספרדית או אנגלית?ספרדית מה הכי היית רוצה לעשות ברגעל אלו ממש?להיות בפארק מים שאליו אני נוסעת מחרררר

D o o S h a

New member
../images/Emo181.gifעונה

שם חיבה: דידוש שם שההורים איצמו לכם עם השנים (אם יש): עדידי אחים/ אחיות: 1 מה יש לכם בחדר? מיטה שולחן שידה קטנה.. חלון, דלת... סתם איזו מיטה יש לכם: מיטה וחצי ממש יפה! כמה שעות ביום אתם מבלים על המחשב: הרבה.. בעיקר עכשיו בחופש כשמשעמם מעשן/ מעשנת?: חס וחלילה מעשנת צמחים?: ממש לא! נרגילה? כנ"ל כנ"ל הדבר האחרון שהוצאת עליו הרבה כסף: בגדים מה אתם חושבים על התמונה שלי? לא ראיתי ועל הגוף של זה שמצולם לידי? כנ"ל מה הכי היית משנה בעצמך? (חיצונית) גב מה הכי היית משנה בעצמך (פנימית) קנאה הכי חתיך: אוווו הכי מכוער: מממ הכי יפה: הכי מכוערת: דמות נערצת: מוזיקה אהובה: אם היית לך האפשרות לעזוב את הארץ, לאן היית עוזב? לארגנטינה.. כל המשפחה שלי משם איזה פלאפון יש לך? sony ericson איזה מזל את/ה? אריה מה אתם חושבים על הבדיחה הזאת: "איזה בן אדם אחד שומע דפיקה בדלת... פותח את הדלת רואה חילזון. הבן אדם מתעצבן ובועט בחילזון, כעבור שנתיים אותו בן אדם שומע דפיקה בדלת פותח את הדלת רואה את החילזון, החילזון אומר לו- למה זה טוב": חח... חמוד טלנובלה בע"מ או השיר לשנו? לשנו... חח *שלנו דבר ראשון.. וכן הש"ש שולט אורנה או מושה דץ? אורנה טיף או טף? טיף הכוסון! פיט או דפ? דפ!!
ספרדית או אנגלית? ספרדית
מה הכי היית רוצה לעשות ברגעל אלו ממש? לישון

עונה

שם חיבה: שולה שם שההורים איצמו לכם עם השנים (אם יש): שולה אחים/ אחיות: 2 מה יש לכם בחדר? הרבה דברים איזו מיתה יש לכם: *מיטה ורגילה כמה שעות ביום אתם מבלים על המחשב: 2-3 מעשן/ מעשנת?: חס וחלילה מעשנת צמחים?: יותר גרוע נרגילה? עוד יותר גרועעעעע.. בעעעעעעעע הדבר האחרון שהוצאת עליו הרבה כסף: בגדים מה אתם חושבים על התמונה שלי? יש לך תמונה? ועל הגוף של זה שמצולם לידי? ?? מה הכי היית משנה בעצמך? (חיצונית) לאדעת מה הכי היית משנה בעצמך (פנימית) לאדעת הכי חתיך: הראל סקעת!@ הכי מכוער: לירון לב.. הכי יפה: אגם רודברג הכי מכוערת: --- דמות נערצת: הראל סקעת! מוזיקה אהובה: פופ אם היית לך האפשרות לעזוב את הארץ, לאן היית עוזב? לאף מקום. איזה פלאפון יש לך? מה זאת אומרת? איזה מזל את/ה? טלה מה אתם חושבים על הבדיחה הזאת: "איזה בן אדם אחד שומע דפיקה בדלת... פותח את הדלת רואה חילזון. הבן אדם מתעצבן ובועט בחילזון, כעבור שנתיים אותו בן אדם שומע דפיקה בדלת פותח את הדלת רואה את החילזון, החילזון אומר לו- למה זה טוב": אע? טלנובלה בע"מ או השיר לשנו? השיר שלנו שליטה!
אורנה או מושה דץ? *משה ושניהם טיף או טף? טיף וטף! פיט או דפ? פיט ודפ~ ספרדית או אנגלית? אנגלית מה הכי היית רוצה לעשות ברגעל אלו ממש? משהו

Doronissim

New member
סתם כי אין זמן

שם חיבה: לילית שם שההורים איצמו לכם עם השנים: אין אחים/ אחיות: אחות אחת מה יש לכם בחדר? מיטה,ארוןבגדים,מראה,ציורים,מדף,שטיח,מערכת וכ'ו איזו מיתה יש לכם:הכי פשוטה שיש. כמה שעות ביום אתם מבלים על המחשב:לא הרבה מעשן/ מעשנת?:בערך-ביגריות מעשנת צמחים?:לא נרגילה? לא הדבר האחרון שהוצאת עליו הרבה כסף:דיסק של סיסטם אוך אה דאון מה אתם חושבים על התמונה שלי?נחמדה ועל הגוף של זה שמצולם לידי?גם מה הכי היית משנה בעצמך?פנימית- שכל הכי חתיך:אין הכי מכוער:כלכך הרבה הכי יפה:לא יודעת איך קוראים לה, ראיתי אותה באוטובוס. הכי מכוערת:לא מכירים. דמות נערצת:אין מוזיקה אהובה:לא פופ,לא היפ הופ. אם היית לך האפשרות לעזוב את הארץ, לאן היית עוזב?יפן איזה פלאפון יש לך? של חברת פלפון,חוץ מיזה לא יודעת איזה מזל את?בתולה מה אתם חושבים על הבדיחה הזאת: "איזה בן אדם אחד שומע דפיקה בדלת... פותח את הדלת רואה חילזון. הבן אדם מתעצבן ובועט בחילזון, כעבור שנתיים אותו בן אדם שומע דפיקה בדלת פותח את הדלת רואה את החילזון, החילזון אומר לו- למה זה טוב":זה לא נשמע לי כמו בדיחה. טלנובלה בע"מ או השיר לשנו?אף אחת לא שווה באמת אורנה או מושה דץ?מושה טיף או טף?אף פיט או דפ? דף ספרדית או אנגלית?איכס ספרדית,אנגלית שפה יפה! מה הכי היית רוצה לעשות ברגעל אלו ממש? למות:|

בלבוש1

New member
../images/Emo3.gifעונה!!

שם חיבה: אממ.. יש הרבה אבל הכי יפה: ענבליק! שם שההורים איצמו לכם עם השנים (אם יש): שואקי פואקי
אחים/ אחיות: אחיות מה יש לכם בחדר? מיטה, שידה, ארון בגדים, וכל הדברים שיש בחדר!
איזו מיתה יש לכם: רגילה(חצי) כמה שעות ביום אתם מבלים על המחשב: ואוו.. הרבה!!
מעשן/ מעשנת?: לא!!!!!!
מעשנת צמחים?:לא!!!!!!!!!!!
נרגילה?לא!! הדבר האחרון שהוצאת עליו הרבה כסף:אממ.. לא זוכרת מה אתם חושבים על התמונה שלי?לא ראיתי.. ועל הגוף של זה שמצולם לידי?-- מה הכי היית משנה בעצמך? (חיצונית)לא יודעת.. מה הכי היית משנה בעצמך (פנימית)את זה שאני מתעצבנת בקלות
הכי חתיך:אח שלי
חח הכי מכוער:-- הכי יפה:אני
הכי מכוערת:-- דמות נערצת:אממ.. יש הרבה
מוזיקה אהובה:ראפ היפ הופ וכל השאר חוץ ממזרחי
אם היית לך האפשרות לעזוב את הארץ, לאן היית עוזב?לאחת מאהר"ב איזה מזל את/ה?דגים
מה אתם חושבים על הבדיחה הזאת: "איזה בן אדם אחד שומע דפיקה בדלת... פותח את הדלת רואה חילזון. הבן אדם מתעצבן ובועט בחילזון, כעבור שנתיים אותו בן אדם שומע דפיקה בדלת פותח את הדלת רואה את החילזון, החילזון אומר לו- למה זה טוב": לא הבנתי..
טלנובלה בע"מ או השיר לשנו? השיר שלנו שולט!
אורנה או מושה דץ?מושה טיף או טף?טף פיט או דפ?פיט ספרדית או אנגלית?אנגלית מה הכי היית רוצה לעשות ברגעל אלו ממש?לאכול משהוו
זהו! שאלון ממש כיפי! בה ביי מענבל!

מתוקה777

New member
עונה...

שם חיבה: מורי שם שההורים איצמו לכם עם השנים (אם יש):מוריה אחים/ אחיות:2 חיות ואח מה יש לכם בחדר?סתם טלויזיה מחשב מיטה-חדר רגיל לחלוטין איזו מיתה יש לכם:נוער כמה שעות ביום אתם מבלים על המחשב:4 מעשן/ מעשנת?:לא מעשנת צמחים?:לא נרגילה?לא הדבר האחרון שהוצאת עליו הרבה כסף:שרשרת מה אתם חושבים על התמונה שלי?לא ראיתי ועל הגוף של זה שמצולם לידי?לא מה הכי היית משנה בעצמך? (חיצונית)סתם הגוף המלא שלי מה הכי היית משנה בעצמך (פנימית)העצבנות שלי הכי חתיך:שחר הכי מכוער:אלון הכי יפה:אבריל לאבין הכי מכוערת:הבת של אוזי אוסבורן נו איך קוראים לה שחכתי היא מכוערת סוף! דמות נערצת:אלייז'ה ווד מוזיקה אהובה:רוק אם היית לך האפשרות לעזוב את הארץ, לאן היית עוזב?ניו יורק איזה פלאפון יש לך?סתם של סלקום איזה מזל את/ה?קשת מה אתם חושבים על הבדיחה הזאת: "איזה בן אדם אחד שומע דפיקה בדלת... פותח את הדלת רואה חילזון. הבן אדם מתעצבן ובועט בחילזון, כעבור שנתיים אותו בן אדם שומע דפיקה בדלת פותח את הדלת רואה את החילזון, החילזון אומר לו- למה זה טוב": חחח זה נחמד (אני צוחקת בלב באמת תאמיני לי) טלנובלה בע"מ או השיר לשנו?טלנובלה בע"מ אורנה או מושה דץ?אף אחד מהם טיף או טף?אממ פיט או דפ?? ספרדית או אנגלית?אנגלית מה הכי היית רוצה לעשות ברגעל אלו ממש? לא יודעת סתם אני יושבת לי על ען בפאנן :)

../images/Emo9.gif

שם חיבה:יש מלא
שם שההורים איצמו לכם עם השנים (אם יש):כנל אחים/ אחיות:2 אחיות מה יש לכם בחדר?מלא תמונות ופוסטרים ושטויות ודיסקים
איזו מיתה יש לכם: מיטה***
! מיטה גדולהההההההה
ומקסימההההההההההה!!! ונוחהההההההההההההההההה!!! עם כזה מזרון שעולה למעלה והכל משוכלל
מעשן/ מעשנת?: ממש לא!!
מעשנת צמחים?:לא
נרגילה?לאאאא הדבר האחרון שהוצאת עליו הרבה כסף:דיסק
מה אתם חושבים על התמונה שלי? מוזרה ועל הגוף של זה שמצולם לידי?
מה הכי היית משנה בעצמך? (חיצונית) אמממ לא יודעת
מה הכי היית משנה בעצמך (פנימית) הרבה דברים
הכי חתיך: יש מלא
הכי מכוער: שמעון בוסקילה!! הכי יפה:
לילה מלקוס
הכי מכוערת: רותי רודנר ?!
דמות נערצת: ראה ת'הכי יפה
מוזיקה אהובה: הכל חוץ ממזרחית וטראנסים ורוק כבד בעע אם היית לך האפשרות לעזוב את הארץ, לאן היית עוזב? בחיים לא
איזה פלאפון יש לך? סלקום איזה מזל את/ה? דלי מה אתם חושבים על הבדיחה הזאת: "איזה בן אדם אחד שומע דפיקה בדלת... פותח את הדלת רואה חילזון. הבן אדם מתעצבן ובועט בחילזון, כעבור שנתיים אותו בן אדם שומע דפיקה בדלת פותח את הדלת רואה את החילזון, החילזון אומר לו- למה זה טוב":
לא מצחיק . רוסריו מונטס סאקקקקקקקקקקקקקקקקס
שתקי
וואי. סליחה. טלנובלה בע"מ או השיר לשנו? השיר שלנווווווווווווווו רולז בטירוף אורנה או מושה דץ? משה ! טיף או טף? טיף
בעצם טף..לא יודעת, נו
פיט או דפ? פיט
ספרדית או אנגלית? לא יודעת
מה הכי היית רוצה לעשות ברגעל אלו ממש? לבעוט במישהי

alona angel

New member
עונהה../images/Emo13.gif

שם חיבה: אלונוש שם שההורים איצמו לכם עם השנים (אם יש): לון לון אחים/ אחיות: אחיות מה יש לכם בחדר? הרבה דברים
איזו מיתה יש לכם: זוגית
כמה שעות ביום אתם מבלים על המחשב: איזה 3-4 שעות מעשן/ מעשנת?: לא.. ולעולם לא
מעשנת צמחים?: חח לא. נרגילה?לא הדבר האחרון שהוצאת עליו הרבה כסף: אממ לא זוכרת
מה אתם חושבים על התמונה שלי?איזה תמונה?? ועל הגוף של זה שמצולם לידי?...? מה הכי היית משנה בעצמך? (חיצונית) ת'גוף מה הכי היית משנה בעצמך (פנימית) שאני נפגעת מהר מאוד..
הכי חתיך: עפר שכטר
הכי מכוער: יש הרבה.. הכי יפה: עפר שכטר הכי מכוערת: אממ.. יש הרבה דמות נערצת: עפר שכטררר מוזיקה אהובה: פופ אם היית לך האפשרות לעזוב את הארץ, לאן היית עוזב? לאמריקה
או להוואי איזה פלאפון יש לך? אורנג' איזה מזל את/ה? גדי מה אתם חושבים על הבדיחה הזאת: "איזה בן אדם אחד שומע דפיקה בדלת... פותח את הדלת רואה חילזון. הבן אדם מתעצבן ובועט בחילזון, כעבור שנתיים אותו בן אדם שומע דפיקה בדלת פותח את הדלת רואה את החילזון, החילזון אומר לו- למה זה טוב":גרועה ביותרר.. טלנובלה בע"מ או השיר שלנו? טלנובלה בע"מ
אורנה או מושה דץ? אורנה טיף או טף? טיף
פיט או דפ? פיט
ספרדית או אנגלית? אנגליתת מה הכי היית רוצה לעשות ברגעל אלו ממש? אממ לא יודעת..
עכשיו 3 וחצי בלילה

oshriti123

New member
עונה../images/Emo26.gif../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

שם חיבה:אושי שם שההורים איצמו לכם עם השנים (אם יש):אין... אחים/ אחיות:יש 1 מה יש לכם בחדר?הרבה דברים
איזו מיתה יש לכם: יחיד.. כמה שעות ביום אתם מבלים על המחשב:רוב היום
מעשן/ מעשנת?:לאאאאאאאא!!
מעשנת צמחים?:לאא
נרגילה?לאאאאאא
הדבר האחרון שהוצאת עליו הרבה כסף:לא זוכרת
מה אתם חושבים על התמונה שלי?איפה היא?
ועל הגוף של זה שמצולם לידי?^ מה הכי היית משנה בעצמך? (חיצונית) לא יודעת... מה הכי היית משנה בעצמך (פנימית)אני יותר מידי קנאית
זה כבר מעצבן אותי
הכי חתיך:אורי אומנותי!!!
הכי מכוער:הראל מויאל הכי יפה:שירי מימון ומלאני פרס הכי מכוערת:יב"ז דמות נערצת:לא יודעת.. מוזיקה אהובה:ישראלית אם היית לך האפשרות לעזוב את הארץ, לאן היית עוזב?לא עוזבתתת
איזה פלאפון יש לך? SK מיוזיק סליידר איזה מזל את/ה?גדי מה אתם חושבים על הבדיחה הזאת: "איזה בן אדם אחד שומע דפיקה בדלת... פותח את הדלת רואה חילזון. הבן אדם מתעצבן ובועט בחילזון, כעבור שנתיים אותו בן אדם שומע דפיקה בדלת פותח את הדלת רואה את החילזון, החילזון אומר לו- למה זה טוב": אהה אני אמורה לצחוק כאילו?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
(
) טלנובלה בע"מ או השיר לשנו?טלנובלה בע"מ
אורנה או מושה דץ?משה* אורנה.. טיף או טף?שניהם
פיט או דפ? אומנותי
ספרדית או אנגלית?אנגלית מה הכי היית רוצה לעשות ברגעל אלו ממש? לא משנה

נמנמ

קודם כל, קוראים לי עומר שם חיבה:עומרצ'וק שם שההורים איצמו לכם עם השנים (אם יש): הם קוראים לי או עומר או מאמי אחים/ אחיות:לא הבנתי ת'שאלה..מה אתם רוצים מאחיות שלי? מה יש לכם בחדר? מחשב,שולחן,שידה עם טלוויזיה ווידיאו וקלטות,מיטה,ארון,טלפון,פוף. איזו מיטה יש לכם: מיטת יחידית נפתחת כמה שעות ביום אתם מבלים על המחשב: המון... מעשן/ מעשנת?: לאאא בחיים לא! מעשנת צמחים?: גם לא. נרגילה? לא.. הדבר האחרון שהוצאת עליו הרבה כסף: אממ..לא זוכרת מה אתם חושבים על התמונה שלי? איזו תמונה? ועל הגוף של זה שמצולם לידי? איזו תמונה? מה הכי היית משנה בעצמך(חיצונית)? אמ את האף.. מה הכי היית משנה בעצמך(פנימית)? את זה שאני רגישה מדי =/ הכי חתיך: נמנמ חסוי. הכי מכוער: אלכס הכי יפה: אדוה{החברה הכי טובה} הכי מכוערת: גל דמות נערצת: ג'וני דפ ואנג'לינה ג'ולי מוזיקה אהובה: רוק ומטאל אם היית לך האפשרות לעזוב את הארץ, לאן היית עוזב? אנגליה. איזה פלאפון יש לך? אסקיי סופר סליידר איזה מזל את/ה? שור מה אתם חושבים על הבדיחה הזאת: "איזה בן אדם אחד שומע דפיקה בדלת... פותח את הדלת רואה חילזון. הבן אדם מתעצבן ובועט בחילזון, כעבור שנתיים אותו בן אדם שומע דפיקה בדלת פותח את הדלת רואה את החילזון, החילזון אומר לו- למה זה טוב": חח זו בדיחה מפגרת למדי..אבל בסבבה טלנובלה בע"מ או השיר שלנו? השיר שלנו... אורנה או משה דץ? שניהם דפוקים טיף או טף? אף אחד מהם פיט או דפ? דפ! דפ! דפ דפ דפ! ספרדית או אנגלית? אנגלית מה הכי היית רוצה לעשות ברגעל אלו ממש? לישון..הייתי יכולה לישון עוד הרבה..אבל השכנים הביאו אורחים ויש רעש =(

עונההה../images/Emo9.gif

שם חיבה:עותי,רעותע, קופה, תושי ורעותי..(אלה השימושיים יש עוד) שם שההורים איצמו לכם עם השנים (אם יש):רעותי... אחים/ אחיות:יש... מה יש לכם בחדר? כמו לכולם.. לונג מיטה ארון וסיפריה... איזו מיתה יש לכם:ספפה כמה שעות ביום אתם מבלים על המחשב:המוןןןןן כמה שאפשר... מעשן/ מעשנת?:חס וחלילה
מעשנת צמחים?:
נרגילה?
הדבר האחרון שהוצאת עליו הרבה כסף:בר מצווה של בן דדו שלי.. מה אתם חושבים על התמונה שלי
איזה תמונה? ועל הגוף של זה שמצולם לידי
????? מה הכי היית משנה בעצמך? (חיצונית) רגליים... מה הכי היית משנה בעצמך (פנימית)לא יודעת... הכי חתיך:הראל מויאל הכי מכוער:ילד מהכיתה... הכי יפה:יש הרבה... אני בת אז אני לא יכולה להגיד איזה הכי הכי... הכי מכוערת:ילדה מהכיתה... דמות נערצת: הראלל מויאל... מוזיקה אהובה:ישראלית... אם היית לך האפשרות לעזוב את הארץ, לאן היית עוזב?הודו איזה פלאפון יש לך?פלאפון איזה מזל את/ה?קשת מה אתם חושבים על הבדיחה הזאת: "איזה בן אדם אחד שומע דפיקה בדלת... פותח את הדלת רואה חילזון. הבן אדם מתעצבן ובועט בחילזון, כעבור שנתיים אותו בן אדם שומע דפיקה בדלת פותח את הדלת רואה את החילזון, החילזון אומר לו- למה זה טוב": לא מצחיקה.. אבל כניראה לא הבנתי אותה... טלנובלה בע"מ או השיר לשנו
לא זה ואל זה... אורנה או מושה דץ
אורנהה טיף או טף
טיף פיט או דפ
דפ ספרדית או אנגלית
ספרדית מה הכי היית רוצה לעשות ברגעל אלו ממש
ללכת לים..

CrazyAngel1

New member
תשובות../images/Emo9.gif

שם חיבה: רותמוש' שם שההורים איצמו לכם עם השנים (אם יש): חח עזבו, פאדיחות
אחים/ אחיות: אותמי
מה יש לכם בחדר
מיטה, ארון בגדים, טואלט (אם אתם יודעים מה זה
), שולחן כתיבה, טלוויזיה, מערכת סטריאו. איזו מיטה יש לכם: מיטה וחצי
כמה שעות ביום אתם מבלים על המחשב: המון המון המון המון (בקיצור: יותר מידי
) מעשן/ מעשנת
: חס וחסהההה
מעשנת צמחים
: טחח לא, בכלל אני לא מעשנת
נרגילה
נופ הדבר האחרון שהוצאת עליו הרבה כסף: נממ לא זוכרת, רוב הדברים אמא קונה לי
מה אתם חושבים על התמונה שלי
לא ראיתי אותה
ועל הגוף של זה שמצולם לידי
... מה הכי היית משנה בעצמך
(חיצונית) את האצבעות בידיים בעע
מה הכי היית משנה בעצמך
(פנימית) את הקנאה.. חח
הכי חתיך: ג'רמי סמפטררררר
מתה עליווו הכי מכוער: נממ יש כל כך הרבההה
הכי יפה: דולסהה מריה מרבלדה
הכי מכוערת: חח גם יש המון
דמות נערצת: ג'רמי סמפטר, הראל סקעת, נינט טייב
מוזיקה אהובה: נמממ אני אוהבת הכל
אם היית לך האפשרות לעזוב את הארץ, לאן היית עוזב
ניו יורק
איזה פלאפון יש לך
חח עזבו, עדיף לכם לא לדעת
איזה מזל את
דגים|דגים| מה אתם חושבים על הבדיחה הזאת: "איזה בן אדם אחד שומע דפיקה בדלת... פותח את הדלת רואה חילזון. הבן אדם מתעצבן ובועט בחילזון, כעבור שנתיים אותו בן אדם שומע דפיקה בדלת פותח את הדלת רואה את החילזון, החילזון אומר לו- למה זה טוב":חח מה
טלנובלה בע"מ או השיר שלנו
השיר שלנו
אורנה או משה דץ
נממ אורנה טיף או טף
חח לא יודעת
פיט או דפ
חח גם לא יודעת
ספרדית או אנגלית
ספרדית
מה הכי היית רוצה לעשות ברגעים אלו ממש
ללכת כבר הבייתה

noa131

New member
נמנמ

שם חיבה: ויזל שם שההורים איצמו לכם עם השנים (אם יש): גוזל אחים/ אחיות: אחד גדול וחצי בדרך מה יש לכם בחדר? מיטה איזו מיטה יש לכם: זוגית כמה שעות ביום אתם מבלים על המחשב: 24 מעשן/ מעשנת?: לא מעשנת צמחים?: לא נרגילה? לא הדבר האחרון שהוצאת עליו הרבה כסף: נעלים מה אתם חושבים על התמונה שלי? סבבה ועל הגוף של זה שמצולם לידי? גם סבבה מה הכי היית משנה בעצמך? (חיצונית) מעדיפה לא להזכיר את זה פה מה הכי היית משנה בעצמך (פנימית) אממ... לדבר פחות הכי חתיך: בנג'י הכי מכוער: לאדעת הכי יפה: לאדעת הכי מכוערת: מישהי מהכיתה שלי דמות נערצת: בנג'י מוזיקה אהובה: פאנקרוק אם היית לך האפשרות לעזוב את הארץ, לאן היית עוזב? לונדון או האוואי או ניו זילנד איזה פלאפון יש לך? פיליפס איזה מזל את/ה? בתולה מה אתם חושבים על הבדיחה הזאת: "איזה בן אדם אחד שומע דפיקה בדלת... פותח את הדלת רואה חילזון. הבן אדם מתעצבן ובועט בחילזון, כעבור שנתיים אותו בן אדם שומע דפיקה בדלת פותח את הדלת רואה את החילזון, החילזון אומר לו- למה זה טוב": וואטאוור טלנובלה בע"מ או השיר לשנו? לאדעת אורנה או מושה דץ? לאדעת טיף או טף? לאדעת פיט או דפ? דפ ספרדית או אנגלית? אנגליייייייייית מה הכי היית רוצה לעשות ברגעל אלו ממש? לאכול ולישון

עונהה

שם חיבה:אין שם שההורים איצמו לכם עם השנים (אם יש):^ אחים/ אחיות:אחות מה יש לכם בחדר?מחשב טלווזיה מערכת פוף כוננית ארון ועוד כל מיני דברים קטנים איזו מיטה יש לכם:מיטתה שנפתחת כמה שעות ביום אתם מבלים על המחשב:ממ לא יודעת מעשן/ מעשנת?:לא מעשנת צמחים?:^ נרגילה?^ הדבר האחרון שהוצאת עליו הרבה כסף:לא זוכרת מה אתם חושבים על התמונה שלי?-??- ועל הגוף של זה שמצולם לידי?-??- מה הכי היית משנה בעצמך? (חיצונית)לא יודעת
מה הכי היית משנה בעצמך (פנימית)כנ"ל הכי חתיך:אמיר פיי גוטמן הכי מכוער:יש הרבה הכי יפה:הילארי דאף הכי מכוערת:לא יודעת דמות נערצת:אמיר פיי גוטמן!!!
מוזיקה אהובה: אם היית לך האפשרות לעזוב את הארץ, לאן היית עוזב? איזה פלאפון יש לך?אורנג' אלפא איזה מזל את/ה?תאומים מה אתם חושבים על הבדיחה הזאת: "איזה בן אדם אחד שומע דפיקה בדלת... פותח את הדלת רואה חילזון.חח לא משהו הבן אדם מתעצבן ובועט בחילזון, כעבור שנתיים אותו בן אדם שומע דפיקה בדלת פותח את הדלת רואה את החילזון, החילזון אומר לו- למה זה טוב": טלנובלה בע"מ או השיר לשנו?השיר שלנו אורנה או מושה דץ?אורנה טיף או טף?טיף פיט או דפ?שניהם ספרדית או אנגלית?ספרדית ואנגלית מה הכי היית רוצה לעשות ברגעל אלו ממש?הרבה דברים...

walk alone

New member
אני../images/Emo3.gif

שם חיבה: שיגעוני, שוש (כמו הבמבה), שירוש שם שההורים איצמו לכם עם השנים (אם יש): שוש, שירוש אחים/ אחיות: לא נתנו לי שם חיבה.. כנראה שאין חיבה.. וזה הדדי[-: מה יש לכם בחדר? גיטרההההה
איזו מיתה יש לכם:רגילה.. כמה שעות ביום אתם מבלים על המחשב: כל הלילה + 4 שעות בערך ביום.. מעשן/ מעשנת?: לא מעשנת צמחים?: לא!!! נרגילה? לא הדבר האחרון שהוצאת עליו הרבה כסף: אמ.. גיטרה חדשה
.. ההורים.. מה אתם חושבים על התמונה שלי? איזה? ועל הגוף של זה שמצולם לידי? איפה? מה הכי היית משנה בעצמך? (חיצונית) להרזות (בתהליכים
) ושיער ועינים מה הכי היית משנה בעצמך (פנימית) אמ.. הרבה דברים.. להתחשב יותר באחרים להיות יותר סבלנית.. משתדלת.. הכי חתיך: יש יותר מדי.. הכי מכוער: גם את זה
הכי יפה: נו.. הכי מכוערת: ... דמות נערצת: אמ.. להקה אולי.. מטאליקה
מוזיקה אהובה: מטאלללללללללללללללללללל בעיקר.. ופאנק גראנג'.. כל מה שקשור לרוק
אם היית לך האפשרות לעזוב את הארץ, לאן היית עוזב? ניורק נראלי.. איזה פלאפון יש לך? נאבד
איזה מזל את/ה? תאומים מה אתם חושבים על הבדיחה הזאת: "איזה בן אדם אחד שומע דפיקה בדלת... פותח את הדלת רואה חילזון. הבן אדם מתעצבן ובועט בחילזון, כעבור שנתיים אותו בן אדם שומע דפיקה בדלת פותח את הדלת רואה את החילזון, החילזון אומר לו- למה זה טוב": היא לא מצחיקה.. טלנובלה בע"מ או השיר לשנו? שום דבר אורנה או מושה דץ? משה זה בלי ו' ואף אחד מהם טיף או טף? - פיט או דפ? דפ ספרדית או אנגלית? אנגלית לומדת ספרדית יודעת.. מה הכי היית רוצה לעשות ברגעל אלו ממש? לנגן בגיטרה וזה מה שאני הולכת לעשות.. ביי.. יום נעים

למעלה