שאלון (גמני רוצה)

שאלון (גמני רוצה)

שם חיבה:
שם שההורים איצמו לכם עם השנים (אם יש):
אחים/ אחיות:
מה יש לכם בחדר?
איזו מיתה יש לכם:
כמה שעות ביום אתם מבלים על המחשב:
מעשן/ מעשנת?:
מעשנת צמחים?:
נרגילה?
הדבר האחרון שהוצאת עליו הרבה כסף:
מה אתם חושבים על התמונה שלי?
ועל הגוף של זה שמצולם לידי?
מה הכי היית משנה בעצמך? (חיצונית)
מה הכי היית משנה בעצמך (פנימית)
הכי חתיך:
הכי מכוער:
הכי יפה:
הכי מכוערת:
דמות נערצת:
מוזיקה אהובה:
אם היית לך האפשרות לעזוב את הארץ, לאן היית עוזב?
איזה פלאפון יש לך?
איזה מזל את/ה?
מה אתם חושבים על הבדיחה הזאת: "איזה בן אדם אחד שומע דפיקה בדלת... פותח את הדלת רואה חילזון. הבן אדם מתעצבן ובועט בחילזון, כעבור שנתיים אותו בן אדם שומע דפיקה בדלת פותח את הדלת רואה את החילזון, החילזון אומר לו- למה זה טוב":
טלנובלה בע"מ או השיר לשנו?
אורנה או מושה דץ?
טיף או טף?
פיט או דפ?
ספרדית או אנגלית?
מה הכי היית רוצה לעשות ברגעל אלו ממש? זהו

עונה....

שם חיבה: רק מהחברות קרובות- מלכה. אל תשאלו למה. שם שההורים איצמו לכם עם השנים (אם יש):אמ לא אחים/ אחיות:אחת גדולה אחת קטנה מה יש לכם בחדר?מיטלה חלון ארון שולחן ספרייה(דווקא צלי שמו אותה!) פוף חלון עוד חלון תקרה ו4 קירות איזו מיטה יש לכם:נפתחת מלמטה כמה שעות ביום אתם מבלים על המחשב:אממ נגיד מתוך 24 משהו כמו 8 מעשן/ מעשנת?:כבר לא מעשנת צמחים?:לאא נרגילה?כןן חולה על זה הדבר האחרון שהוצאת עליו הרבה כסף:אממ.. רד בול נחשב? חחח.. הכי הרבה שהוצאתי בזמן האחרון היה על סרט מה אתם חושבים על התמונה שלי?
ועל הגוף של זה שמצולם לידי?
מה הכי היית משנה בעצמך? (חיצונית)צבע... דחוף.. מה הכי היית משנה בעצמך (פנימית)לאדעת.. לא חסר מה לשנות אבל לאדעת להגדיר את זה הכי חתיך:וואי יש הרבה הכי מכוער:כנ"ל הכי יפה:^ הכי מכוערת:^^ דמות נערצת:אין ממש מוזיקה אהובה:מזרחית, מזרחית כבדה, ראפפ,טראנסים, טיפה פופ... אם היית לך האפשרות לעזוב את הארץ, לאן היית עוזב?לאדעת איזה פלאפון יש לך?סמסונג 514 מעפןן
איזה מזל את/ה?בתולה מה אתם חושבים על הבדיחה הזאת: "איזה בן אדם אחד שומע דפיקה בדלת... פותח את הדלת רואה חילזון. הבן אדם מתעצבן ובועט בחילזון, כעבור שנתיים אותו בן אדם שומע דפיקה בדלת פותח את הדלת רואה את החילזון, החילזון אומר לו- למה זה טוב":בדיחה מטומטמת ביותר טלנובלה בע"מ או השיר לשנו?אפחד מהם אורנה או מושה דץ?אפחדד טיף או טף?זה לא אותו דבר? פיט או דפ?מה? ספרדית או אנגלית?אמממ.. לאדעת מה הכי היית רוצה לעשות ברגעים אלו ממש?לחבק אותו כמו לא יודעת מה זהו

Thade

New member
עונה

שם חיבה: אין. שם שההורים איצמו לכם עם השנים (אם יש): אין. אחים/ אחיות: אין. מה יש לכם בחדר? מיטה,ארון בגדים,ארון ספרים,שולחן כתיבה,שלושה פוסטרים ענקיים,ציורים ממסוגרים של טים ברטון,פוף,טלפון,מחשב וכו'. איזו מיטה יש לכם: אממ...רגילה? כמה שעות ביום אתם מבלים על המחשב: בערך 6-8 מעשן/ מעשנת?: לא. מעשנת צמחים?: לא. נרגילה? לא. הדבר האחרון שהוצאת עליו הרבה כסף: תיק של "הסיוט שלפני חג המולד" (לא "הרבה" כסף,אבל אני קונה דברים בכסף שלי לעיתים רחוקות...). מה אתם חושבים על התמונה שלי? כלום? ועל הגוף של זה שמצולם לידי? כנ''ל. מה הכי היית משנה בעצמך? (חיצונית): כלום. מה הכי היית משנה בעצמך (פנימית): חוסר הביטחון העצמי. הכי חתיך: טים רות' של תחילת שנות ה-80 (כל השחקנים של אותה תקופה היו חתיכים,האמת...). הכי מכוער: יש הרבה. הכי יפה: מרילין מונרו. הכי מכוערת: יש הרבה מאוווד. דמות נערצת: טים ברטון. מוזיקה אהובה: פאנק. אם היית לך האפשרות לעזוב את הארץ, לאן היית עוזב? אנגליה או אירלנד. איזה פלאפון יש לך? של אורנג'
איזה מזל את/ה? גדי. מה אתם חושבים על הבדיחה הזאת: "איזה בן אדם אחד שומע דפיקה בדלת... פותח את הדלת רואה חילזון. הבן אדם מתעצבן ובועט בחילזון, כעבור שנתיים אותו בן אדם שומע דפיקה בדלת פותח את הדלת רואה את החילזון, החילזון אומר לו- למה זה טוב": אה? טלנובלה בע"מ או השיר לשנו? לא רואה. אורנה או מושה דץ? אף אחד מהם. טיף או טף? אה? פיט או דפ? דפ. ספרדית או אנגלית? אנגלית עם מבטא בריטי. מה הכי היית רוצה לעשות ברגעל אלו ממש? לישון.

mishmash2

New member
../images/Emo175.gif חר"א- חיזרים רודפים אחרינו!!

שם חיבה: מיתקי שם שההורים איצמו לכם עם השנים (אם יש): מותן אחים/ אחיות: אחות גדולה אחת מה יש לכם בחדר? דברים איזו מיטה יש לכם: רגילה (יחיד) כמה שעות ביום אתם מבלים על המחשב: המון!! מעשן/ מעשנת?: לא!!
מעשנת צמחים?: לאאאאאאאאאאאאאא
נרגילה? --- ממש ממש ממש לא --- הדבר האחרון שהוצאת עליו הרבה כסף: בגדים ודיסק... מה אתם חושבים על התמונה שלי? מה?? ועל הגוף של זה שמצולם לידי? מה????????? מה הכי היית משנה בעצמך? (חיצונית)- שיער. את הגודל הענק ברגל שלי ועוד כמה דברים יכול ליהיות מה הכי היית משנה בעצמך (פנימית)- את זה שאני נוטה להתרגז מאחותי (
) הכי חתיך: פלג רוטברג, ניצן קיקוב ועוד.. הכי מכוער: יעקוב!! הכי יפה: אגם רוטברג, הדס מורנו ושחכתי איך קוראים לה... הכי מכוערת: רעיה!! דמות נערצת: ניצן קיקוב מוזיקה אהובה: לועזי, פופ ועוד כמה אם היית לך האפשרות לעזוב את הארץ, לאן היית עוזב? קרילו!! איזה פלאפון יש לך? סוני אריקסון איזה מזל את/ה? עקרב מה אתם חושבים על הבדיחה הזאת: "איזה בן אדם אחד שומע דפיקה בדלת... פותח את הדלת רואה חילזון. הבן אדם מתעצבן ובועט בחילזון, כעבור שנתיים אותו בן אדם שומע דפיקה בדלת פותח את הדלת רואה את החילזון, החילזון אומר לו- למה זה טוב": מה?? לא הבנתי מה הקשר? טלנובלה בע"מ או השיר לשנו? טב"ע ו ש"ש אורנה או מושה דץ? אפחד מהם!! טיף או טף? טיף פיט או דפ? דפ ספרדית או אנגלית? שניהם
מה הכי היית רוצה לעשות ברגעים אלו ממש? צניחה חופשית!!!

mishmash2

New member
../images/Emo175.gif גם מיתקי וגם עמתקה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

Invisible Eden

New member
לה.

שם חיבה: עדנה, דין, דידי, עדן:p שם שההורים איצמו לכם עם השנים (אם יש): דין אחים/ אחיות: שני אחים ושתי אחיות מה יש לכם בחדר? מיטה, שולחן כתיבה עם מלא דברים, בגדים על הרצפה, ארון, טלויזיה, מלא דיסקים, 3 גיטרות, שק גדול כזה עם אוכל לסטס, ועוד דברים איזו מיטה יש לכם: זוגית כמה שעות ביום אתם מבלים על המחשב: המון מעשן/ מעשנת?: חס וחסה. מעשנת צמחים?: לא מעשנת. נרגילה? לא. הדבר האחרון שהוצאת עליו הרבה כסף: אקס בוי מה אתם חושבים על התמונה שלי? איזו תמונה? ועל הגוף של זה שמצולם לידי? מה הכי היית משנה בעצמך? (חיצונית) רגליים. מה הכי היית משנה בעצמך? (פנימית) ... הכי חתיך: אסף
חבל שהוא בן הכי מכוער: פלובר הכי יפה: בר הכי מכוערת: אני
דמות נערצת: יוני. מוזיקה אהובה: כלמיני אם היית לך האפשרות לעזוב את הארץ, לאן היית עוזב? לא'דעת איזה פלאפון יש לך? נוקיה 3100 איזה מזל את/ה? תאמים מה אתם חושבים על הבדיחה הזאת: "איזה בן אדם אחד שומע דפיקה בדלת... פותח את הדלת רואה חילזון. הבן אדם מתעצבן ובועט בחילזון, כעבור שנתיים אותו בן אדם שומע דפיקה בדלת פותח את הדלת רואה את החילזון, החילזון אומר לו- למה זה טוב": כל כך, אבל כל כךךךךךךך דפוק. טלנובלה בע"מ או השיר לשנו? אורנה או מושה דץ? בע. טיף או טף? טיף. פיט או דפ? פיט? ספרדית או אנגלית? אנגלית. מה הכי היית רוצה לעשות ברגעל אלו ממש? לחבק את נטע
ואת דנה.

MikeY fReAk

New member
ואני.../images/Emo79.gif

שם חיבה: דלי/דלוש/דליה/דלית. תלוי מי ובאיזו סיטואציה. שם שההורים איצמו לכם עם השנים (אם יש): זה מביך מידי. אחים/ אחיות: אח אחד, אהוב במיוחד:) מה יש לכם בחדר? מממ מיטה מכתבה מדפים וזה. נוP: איזו מיטה יש לכם: נוער [?] כמה שעות ביום אתם מבלים על המחשב: כל היום בערך. מעשן/ מעשנת?: לא (כאילו, כן. אבל רק פסיבית) מעשנת צמחים?: לא נרגילה? לא הדבר האחרון שהוצאת עליו הרבה כסף: זה היה לפני חצי שנה, דיסק של בלאקפילד. 50 ש"ח>< מה אתם חושבים על התמונה שלי? ? ועל הגוף של זה שמצולם לידי? ? מה הכי היית משנה בעצמך? (חיצונית) רגליים, וקצת צבע (כי אני ממש לבנה:|) מה הכי היית משנה בעצמך (פנימית) קצת יותר ביטחון עצמי. דמות נערצת: אני לא _מעריצה_ אף אחד, חוץ מהאנשים הקרובים אלי. מוזיקה אהובה: רוק. אם היית לך האפשרות לעזוב את הארץ, לאן היית עוזב? לא הייתי עוזבת. איזה פלאפון יש לך? 3510 איזה מזל את/ה? גדי מה אתם חושבים על הבדיחה הזאת: "איזה בן אדם אחד שומע דפיקה בדלת... פותח את הדלת רואה חילזון. הבן אדם מתעצבן ובועט בחילזון, כעבור שנתיים אותו בן אדם שומע דפיקה בדלת פותח את הדלת רואה את החילזון, החילזון אומר לו- למה זה טוב": מכירה אותה, אז היא כבר לא מצחיקה אותי. טלנובלה בע"מ או השיר לשנו? טב"ע
אורנה או משה דץ? לאלאלא. טיף או טף? :| פיט או דפ? ? ספרדית או אנגלית? אנגלית מה הכי היית רוצה לעשות ברגעים אלו ממש? לנגוס בהמבורגר טעים (הייתי מתחילה לתאר אבל לא כדאי!) וללעוס אותו. אווווו כן, לנגוססססס!!!!!!! *געגועים*

אניאניאני.

שם חיבה: קימי שם שההורים איצמו לכם עם השנים (אם יש): ג'אנקי אחים/ אחיות: 4 אחים גדולים מה יש לכם בחדר? מיטה, שידה, שולחן, כיסא, מראה, כמה מדפים, פוף, וכל השאר זה סתם דברים קטנים.. איזו מיתה יש לכם: יש לי מיטה, לא מיתה. והיא מיטה וחצי. כמה שעות ביום אתם מבלים על המחשב: עד שעתיים לרוב. מעשן/ מעשנת?: לשעבר מעשנת צמחים?:
לא נרגילה? בהזדמנויות.. הדבר האחרון שהוצאת עליו הרבה כסף: נגן MP3. מה אתם חושבים על התמונה שלי? אני אסתכל אח"כ ועל הגוף של זה שמצולם לידי? כנ"ל מה הכי היית משנה בעצמך? (חיצונית) את הציפורניים מה הכי היית משנה בעצמך (פנימית) את הביישנות שלי הכי חתיך: החבר שלי ומייקל פלפס הכי מכוער: ג'ייסון אלכסנדר (ג'ורג' מסיינפלד) הכי יפה: ברברה אגלר, ג'יזל בונדשן הכי מכוערת: אתם לא מכירים דמות נערצת: לאנס ארמסטרונג, מייקל פלפס מוזיקה אהובה: רוק, רוק קלאסי אם היית לך האפשרות לעזוב את הארץ, לאן היית עוזב? לדרום אפריקה איזה פלאפון יש לך? גרוע איזה מזל את/ה? אריה
מה אתם חושבים על הבדיחה הזאת: "איזה בן אדם אחד שומע דפיקה בדלת... פותח את הדלת רואה חילזון. הבן אדם מתעצבן ובועט בחילזון, כעבור שנתיים אותו בן אדם שומע דפיקה בדלת פותח את הדלת רואה את החילזון, החילזון אומר לו- למה זה טוב":
גדול! טלנובלה בע"מ או השיר לשנו? אוי ווי, לא זה ולא זה. אורנה או מושה דץ? דודידו, למה לא? טיף או טף? כן.. פיט או דפ? בראד, כמובן.. למרו תשהוא בנזונה כי הוא עזב את ג'ניפר אניסטון.. ספרדית או אנגלית? אנגלית מה הכי היית רוצה לעשות ברגעל אלו ממש? לטוס

la nana 2004

New member
עונה

שם חיבה: מרוונת שם שההורים איצמו לכם עם השנים (אם יש): מרווי אחים/ אחיות: 2 אחים ואחות אחת מה יש לכם בחדר? מיטה, ארון, שולחן, מערכת סטיראו, טלוויזיה ופוף... איזו מיתה יש לכם: רגילה... כמה שעות ביום אתם מבלים על המחשב: לא יודעת מעשן/ מעשנת?: לא מעשנת צמחים?: לא נרגילה? לא הדבר האחרון שהוצאת עליו הרבה כסף: גיטרה מה אתם חושבים על התמונה שלי? סבבה ועל הגוף של זה שמצולם לידי? סבבה מה הכי היית משנה בעצמך? (חיצונית) את השיער מה הכי היית משנה בעצמך (פנימית) את הרגזנות שלי הכי חתיך: פבלו הרדייה הכי מכוער: ניקו הכי יפה: קמילה וטלי הכי מכוערת:חואניטה דמות נערצת: חח יש המון! מוזיקה אהובה: פאנק רוק, פלוריסיינטה, קטנטנות, המורדים... אם היית לך האפשרות לעזוב את הארץ, לאן היית עוזב? ארגנטינה איזה פלאפון יש לך? נוקיה איזה מזל את/ה? סרטן מה אתם חושבים על הבדיחה הזאת: "איזה בן אדם אחד שומע דפיקה בדלת... פותח את הדלת רואה חילזון. הבן אדם מתעצבן ובועט בחילזון, כעבור שנתיים אותו בן אדם שומע דפיקה בדלת פותח את הדלת רואה את החילזון, החילזון אומר לו- למה זה טוב": לא מצחיק... טלנובלה בע"מ או השיר לשנו? השיר שלנו! אורנה או מושה דץ? משה טיף או טף? לא יודעת מה זה פיט או דפ? דפ ספרדית או אנגלית? ספרדית מה הכי היית רוצה לעשות ברגעל אלו ממש? לישון

עונה../images/Emo177.gif

שם חיבה:תורתם שם שההורים איצמו לכם עם השנים (אם יש):אפרוחינה(איזה ביוש
אחים/ אחיות:נדב(קרציה לא נורמלית!! מה יש לכם בחדר?מיטה ארון מחשב שולחן כתיבה קיקושים שעון כיאלו מה יש עוד בחדר?!?! איזו מיתה יש לכם:נוער כמה שעות ביום אתם מבלים על המחשב:אממ...תלוי.. מעשן/ מעשנת?:בגיל כזה(11)? מעשנת צמחים?:לאאאאאא נרגילה?:ברור שלא הדבר האחרון שהוצאת עליו הרבה כסף:מהכסף שלי?!?! אממ...אני לא קונה מהכסף שלי כלום!! ההורים משלמים אבל הדבר הכי יקר זה... אממ..אולי גלידה מה אתם חושבים על התמונה שלי?:מכוערת ועל הגוף של זה שמצולם לידי?שרירי ומגעיל חח.. מה יש לי עוד להגיד?? מה הכי היית משנה בעצמך? (חיצונית)כלום!! מושלמת!! מה הכי היית משנה בעצמך (פנימית)כלום!! הכי חתיך:מויאל הכי מכוער:יהודה לוי הכי יפה:אני הכי מכוערת:אממ.. אני לא ילדה מגעילה! דמות נערצת:מויאל מוזיקה אהובה:היפ הופ אם היית לך האפשרות לעזוב את הארץ, לאן היית עוזב?ספרד, או ארהב..(ארצות המולדת) איזה פלאפון יש לך?פיצי איזה מזל את/ה?גדי שולט!!!! מה אתם חושבים על הבדיחה הזאת: "איזה בן אדם אחד שומע דפיקה בדלת... פותח את הדלת רואה חילזון. הבן אדם מתעצבן ובועט בחילזון, כעבור שנתיים אותו בן אדם שומע דפיקה בדלת פותח את הדלת רואה את החילזון, החילזון אומר לו- למה זה טוב": טלנובלה בע"מ או השיר לשנו? אורנה או מושה דץ? טיף או טף? פיט או דפ? ספרדית או אנגלית? מה הכי היית רוצה לעשות ברגעל אלו ממש?אויי גרועה!

אופס../images/Emo3.gif לא גמרתי הינה ההמשך:

שם חיבה:תורתם שם שההורים איצמו לכם עם השנים (אם יש):אפרוחינה(איזה ביוש אחים/ אחיות:נדב(קרציה לא נורמלית!! מה יש לכם בחדר?מיטה ארון מחשב שולחן כתיבה קיקושים שעון כיאלו מה יש עוד בחדר?!?! איזו מיתה יש לכם:נוער כמה שעות ביום אתם מבלים על המחשב:אממ...תלוי.. מעשן/ מעשנת?:בגיל כזה(11)? מעשנת צמחים?:לאאאאאא נרגילה?:ברור שלא הדבר האחרון שהוצאת עליו הרבה כסף:מהכסף שלי?!?! אממ...אני לא קונה מהכסף שלי כלום!! ההורים משלמים אבל הדבר הכי יקר זה... אממ..אולי גלידה מה אתם חושבים על התמונה שלי?:מכוערת ועל הגוף של זה שמצולם לידי?שרירי ומגעיל חח.. מה יש לי עוד להגיד?? מה הכי היית משנה בעצמך? (חיצונית)כלום!! מושלמת!! מה הכי היית משנה בעצמך (פנימית)כלום!! הכי חתיך:מויאל הכי מכוער:יהודה לוי הכי יפה:אני הכי מכוערת:אממ.. אני לא ילדה מגעילה! דמות נערצת:מויאל מוזיקה אהובה:היפ הופ אם היית לך האפשרות לעזוב את הארץ, לאן היית עוזב?ספרד, או ארהב..(ארצות המולדת) איזה פלאפון יש לך?פיצי איזה מזל את/ה?גדי שולט!!!! מה אתם חושבים על הבדיחה הזאת: "איזה בן אדם אחד שומע דפיקה בדלת... פותח את הדלת רואה חילזון. הבן אדם מתעצבן ובועט בחילזון, כעבור שנתיים אותו בן אדם שומע דפיקה בדלת פותח את הדלת רואה את החילזון, החילזון אומר לו- למה זה טוב": טלנובלה בע"מ או השיר לשנו?השיר שלנו אורנה או מושה דץ?אורנה טיף או טף?טיף פיט או דפ?פיט ספרדית או אנגלית?ספרדית מה הכי היית רוצה לעשות ברגעל אלו ממש? לתת לידיים שלי לנוח נימאס לי לכתובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

יונית21

New member
../images/Emo27.gifעונה../images/Emo27.gif

שם חיבה: לאדעת שם שההורים איצמו לכם עם השנים (אם יש): יון/יוני/פוני
אחים/ אחיות:
מה יש לכם בחדר? מיטה,ספריה,ארון,פוף מה עוד? איזו מיטה יש לכם: מיטה
כמה שעות ביום אתם מבלים על המחשב:לאדעת מעשן/ מעשנת?:לא מעשנת צמחים?:חחחחח לא נרגילה? לפעמים הדבר האחרון שהוצאת עליו הרבה כסף: במבה?!חח לאדעת מה אתם חושבים על התמונה שלי? ועל הגוף של זה שמצולם לידי? מה הכי היית משנה בעצמך? (חיצונית)-לאדעת מה הכי היית משנה בעצמך (פנימית)-משו סודי..חח הכי חתיך:הראל סקעת הכי מכוער:לאדעת יש מלא הכי יפה:קמילה בורדונבה?חח לאדעת הכי מכוערת:לאדעתת דמות נערצת: לאדעת מוזיקה אהובה: לאדעת..חחחחחחח אם היית לך האפשרות לעזוב את הארץ, לאן היית עוזב?ארגנטינה לחפש את מרקו איזה פלאפון יש לך? נקויה 3100 איזה מזל את/ה? עקרבב מה אתם חושבים על הבדיחה הזאת: "איזה בן אדם אחד שומע דפיקה בדלת... פותח את הדלת רואה חילזון. הבן אדם מתעצבן ובועט בחילזון, כעבור שנתיים אותו בן אדם שומע דפיקה בדלת פותח את הדלת רואה את החילזון, החילזון אומר לו- למה זה טוב":זאת באמת בדיחה?! טלנובלה בע"מ או השיר לשנו?טלנובלה בע"מ אורנה או מושה דץ?לא זה ולא זה טיף או טף?טיף פיט או דפ?פיט ספרדית או אנגלית? ספרדית מה הכי היית רוצה לעשות ברגעל אלו ממש? לתת ליד לנוח היא כווואבת לי!! [כנראה כבר שמתם לב שהמילה האהובה עליי בשאלונים היא "לאדעת"P:]

NiKi†a

New member
...

שם חיבה: שירני שם שההורים איצמו לכם עם השנים (אם יש): שירני? אחים/ אחיות: יש מה יש לכם בחדר? הכל איזו מיתה יש לכם: אין לי מיתה, אבל יש לי בחדר מיטה =] זה דיי קרוב. כמה שעות ביום אתם מבלים על המחשב: חח המון P: מעשן/ מעשנת?: לא מעשנת צמחים?: לא נרגילה? לא הדבר האחרון שהוצאת עליו הרבה כסף: חולצה של צ'ילדרן. מה אתם חושבים על התמונה שלי? מדהימה, איזו תמונה? Oo ועל הגוף של זה שמצולם לידי? ממ..מה? מה הכי היית משנה בעצמך? (חיצונית) מה הכי היית משנה בעצמך (פנימית) הכי חתיך: הכי מכוער: הכי יפה: הכי מכוערת: דמות נערצת: מוזיקה אהובה: רוק, מטאל אם היית לך האפשרות לעזוב את הארץ, לאן היית עוזב? איזה פלאפון יש לך? סמאסונג איזה מזל את/ה? עקרב מה אתם חושבים על הבדיחה הזאת: "איזה בן אדם אחד שומע דפיקה בדלת... פותח את הדלת רואה חילזון. הבן אדם מתעצבן ובועט בחילזון, כעבור שנתיים אותו בן אדם שומע דפיקה בדלת פותח את הדלת רואה את החילזון, החילזון אומר לו- למה זה טוב": חחחחחחח.....דבילי. טלנובלה בע"מ או השיר לשנו? הראשון. אורנה או מושה דץ? טיף או טף? פיט או דפ? ספרדית או אנגלית? השני מה הכי היית רוצה לעשות ברגעל אלו ממש? לישון, גוד נייט.

ל י א ן 1

New member
../images/Emo99.gif

שם חיבה:ליאנושית שם שההורים איצמו לכם עם השנים (אם יש):ילדה של אבא'לה אחים/ אחיות:אח מה יש לכם בחדר?טלויזיה, טלפון, מחשב, מיטה, ארוך, ספריה, מערכת, מאוורר! איזו מיתה יש לכם:מיטה וחצי כמה שעות ביום אתם מבלים על המחשב:הרבה יותר מידי מעשן/ מעשנת?:לא מעשנת צמחים?:לא נרגילה?לפעמים הדבר האחרון שהוצאת עליו הרבה כסף:בגדים מה אתם חושבים על התמונה שלי?יפה =] ועל הגוף של זה שמצולם לידי?נחמד+ מה הכי היית משנה בעצמך? (חיצונית) חזה מה הכי היית משנה בעצמך (פנימית)עצבנות הכי חתיך:חבר שלי הכי מכוער:חבר שלי שלעבר הכי יפה:חימנה-"תשוקת נצים" הכי מכוערת:אגם רודברג דמות נערצת:אין מוזיקה אהובה:רוק, ראפ,היפהופ אם היית לך האפשרות לעזוב את הארץ, לאן היית עוזב? מקסיקו איזה פלאפון יש לך?נוקיה בלטה מעיק איזה מזל את/ה?גדי מה אתם חושבים על הבדיחה הזאת: "איזה בן אדם אחד שומע דפיקה בדלת... פותח את הדלת רואה חילזון. הבן אדם מתעצבן ובועט בחילזון, כעבור שנתיים אותו בן אדם שומע דפיקה בדלת פותח את הדלת רואה את החילזון, החילזון אומר לו- למה זה טוב":שהיא יוצרה ע"י השיעמום טלנובלה בע"מ או השיר לשנו?טלנובלה בע"מ כ-מ-ו-ב-ן אורנה או מושה דץ?שניהם מעיקים טיף או טף?טיף פיט או דפ?פיט ספרדית או אנגלית?ספרדית מה הכי היית רוצה לעשות ברגעל אלו ממש?להיות עם חבר שלייי\מסע שופינג עצבני ביותר

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

שם חיבה: מאיוּ. שם שההורים איצמו לכם עם השנים (אם יש): מאיוש. בווריאציות שונות. אחים/ אחיות: אחות. מה יש לכם בחדר? מיטה ודברים. צריך להעיף דברים. איזו מיטה יש לכם: מיטה וחצי משונה כזו, שנגר עשה לנו. כמה שעות ביום אתם מבלים על המחשב: חצי שעה. מעשן/ מעשנת?: לא. מעשנת צמחים?: לא. נרגילה? לא. הדבר האחרון שהוצאת עליו הרבה כסף: בגדים. מה אתם חושבים על התמונה שלי? לא ראיתי. ועל הגוף של זה שמצולם לידי? לא ראיתי. מה הכי היית משנה בעצמך? (חיצונית) גוף, תווי פנים. מה הכי היית משנה בעצמך (פנימית) לא הרבה. אם זה נקרא פנימית, הייתי עושה כרגע שלא יכאב לי ולא אהיה חולה. אה. הכי חתיך: בלעט. הכי מכוער: חהחהחה. הכי יפה: אוף נו. הכי מכוערת: מישהי. דמות נערצת: שאלתיאל קוואק. הוא כזה מלך. מוזיקה אהובה: כ"כ הרבה. אם היית לך האפשרות לעזוב את הארץ, לאן היית עוזב? סקוטלנד. איזה פלאפון יש לך? הכי ישן שיכול להיות. איזה מזל את/ה? עקרב. מה אתם חושבים על הבדיחה הזאת: "איזה בן אדם אחד שומע דפיקה בדלת... פותח את הדלת רואה חילזון. הבן אדם מתעצבן ובועט בחילזון, כעבור שנתיים אותו בן אדם שומע דפיקה בדלת, פותח את הדלת ורואה את החילזון, החילזון אומר לו - למה זה טוב": זה צב. טלנובלה בע"מ או השיר שלנו? אף אחת. אורנה או משה דץ? דץ. טיף או טף? טיף. פיט או דפ? דפ. ספרדית או אנגלית? אנגלית. מה הכי היית רוצה לעשות ברגע זה ממש? להרגיש יותר טוב, ולהוציא אנרגיות עם מוזיקה או משהו. אח"כ אני יודעת שמה שאני רוצה יקרה, שזה שדקל יבוא לכאן וביחד נסע לדיזנגוף לקנות לי צבע ירוק לשיער ופרוזן-יוגורט על חשבונו, ונלך להתנחל בדירה הריקה של סבתא שלו. אז יהיה פאן.

coullette

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo33.gif../images/Emo125.gif../images/Emo28.gif../images/Emo100.gif

שם חיבה: דפנושה,קשקבל,בובולינה שם שההורים איצמו לכם עם השנים (אם יש): דפנושה,בובולינה (תהרגו אותי אין לי מושג למה בובולינה) אחים/ אחיות: 1 מה יש לכם בחדר? מיטה חלון כורסה כיסא שולחן ארון איזו מיתה יש לכם: מיתה משונה
כמה שעות ביום אתם מבלים על המחשב: 10 מעשן/ מעשנת?: לא מעשנת צמחים?: לא.. נרגילה? לא הדבר האחרון שהוצאת עליו הרבה כסף: לא זוכרת מה אתם חושבים על התמונה שלי? לא יודעת ועל הגוף של זה שמצולם לידי? לא יודעת מה הכי היית משנה בעצמך? (חיצונית) הייתי עושה את עצמי רזה בכמה קילו מה הכי היית משנה בעצמך (פנימית) פחות פגיעה הכי חתיך: לא ידעת.. הכי מכוער: דובי גל
הכי יפה: מאיפה לי הכי מכוערת: שולמית אלוני
דמות נערצת: אני
מוזיקה אהובה: פאנק רוקקקקקקקק
אם היית לך האפשרות לעזוב את הארץ, לאן היית עוזב? לונדון למרות שגם שם יש פיגועים..
איזה פלאפון יש לך? נוקיה 3100 איזה מזל את/ה? סרטן ויש לי היום יומולדת!! מה אתם חושבים על הבדיחה הזאת: "איזה בן אדם אחד שומע דפיקה בדלת... פותח את הדלת רואה חילזון. הבן אדם מתעצבן ובועט בחילזון, כעבור שנתיים אותו בן אדם שומע דפיקה בדלת פותח את הדלת רואה את החילזון, החילזון אומר לו- למה זה טוב": מצחיק טלנובלה בע"מ או השיר לשנו? אורנה או מושה דץ? אורנה טיף או טף? טיף פיט או דפ? דפ ספרדית או אנגלית? אנגלית מה הכי היית רוצה לעשות ברגעל אלו ממש? לישון אני עייפההה

למעלה