שאלון גלידה!

דנטל

New member
גלידה

מ- 1-10 עד כמה אתם אוהבים גלידה? 8 הטעם האהוב עליכם הוא? אשכוליות אדומות מה אתם הכי מעדיפים על הגלידה? קצפת מהגלידות על מקל, מה הכי טוב, נסטלה או שטראוס? לא מענין אותי הפירמה, מענין אותי הטעם מהגלידות המשפחתיות, נו האלה ששמים במקפיא וכל היום מתגנבים למקפיא עם כפית ולוקחים ביסים בלי שאף אחד ייראה! אה אופס זאת אני, נסטלה או שטראוס? שוב איזה טעם שעוד לא המציאו תרצו? קצפת גלידה,כשחם או קר? גם וגם טעם אחיד או מיליון בגביע? 3 ללקק עם לשון או כפית? כפית ארטיק גם טעים? מעדיפה קרטיב באמת? למה? כי אני מעדיפה קרח ולא גלידה אוי לי! למי שכן, איזה טעם? דבדבן

צ ש ט ש

New member
i scream you scream we all scream for..

ICE CREAM מ-1-10 עד כמה אתם אוהבים גלידה? 99684654326576874335686532919 הטעם האהוב עליכם הוא? כולם. מה אתם הכי מעדיפים על הגלידה?:פצפוצי שוקולד/פצפוצים צבעונים/חתיכות מקופלת/סירופ אממ כשהיתי קטנה ממש אהבתי סוכריות צבעוניות על גלידת תות ומנגו. היום אני אוהבת שוקולד קשה מעל (כאילו החם שמתקשה) מהגלידות על מקל,מה הכי טוב,נסטלה או שטראוס?(זה נחשב פרסומת?למה לא משלמים לי למען השם?) מי מבדיל?! מהגלידות המשפחתיות,נו האלה ששמים במקפיא וכל היום מתגנבים למקפיא עם כפית ולוקחים ביסים בלי שאף אחד ייראה!אה אופס זאת אני,נסטלה או שטראוס? מי מבדיל
איזה טעם שעוד לא המציאו תרצו? תתפלאו, אבל המציאו את הכל. ואם אתם חושבים שלא, תגיעו לאיטליה ואז נראה אתכם מדברים. גלידה,שחם או רק? קר*. אממ בכל מצב!! טעם אחיד או מיליון בגביע? מילון ושניים בגביע גדול וטעים ללקק עם לשון או כפית? כפית ארטיק גם טעים? כן באמת?למה? למה לא? זה מקרר וזה עם טעם טוב אוי לי!למי שכן,איזה טעם? הכל חח קיץ נעים גם לךD:

../images/Emo42.gifעונהנהננההה

מ-1-10 עד כמה אתם אוהבים גלידה? 10325493 ^^" הטעם האהוב עליכם הוא? שוקולד וריבת חלב מה אתם הכי מעדיפים על הגלידה?:פצפוצי שוקולד/פצפוצים צבעונים/חתיכות מקופלת/סירופ. הכל ביחד P: מהגלידות על מקל,מה הכי טוב,נסטלה או שטראוס?(זה נחשב פרסומת?למה לא משלמים לי למען השם?) לא משנה לי, העיקר שתהיה טעימה. מהגלידות המשפחתיות,נו האלה ששמים במקפיא וכל היום מתגנבים למקפיא עם כפית ולוקחים ביסים בלי שאף אחד ייראה!אה אופס זאת אני,נסטלה או שטראוס? גם לא משנה. איזה טעם שעוד לא המציאו תרצו? שוםם
חח סתם XD האממ לא יודעת. גלידה,שחם או רק? תמיד. טעם אחיד או מיליון בגביע? מיליוןן ללקק עם לשון או כפית? לשון ארטיק גם טעים? כן. באמת?למה? כיייייי זה טעים >< אוי לי!למי שכן,איזה טעם? ענבים חח קיץ נעים תודהההה גם לך

1Shir

New member
../images/Emo135.gif../images/Emo176.gif../images/Emo94.gif

מ-1-10 עד כמה אתם אוהבים גלידה? 6 בערך הטעם האהוב עליכם הוא? בננה/ריבת חלב מה אתם הכי מעדיפים על הגלידה: פצפוצי שוקולד/פצפוצים צבעוניים/חתיכות מקופלת/סירופ? פצפוצים צבעוניים, מתה על הסוכריות האלה! מהגלידות על מקל, מה הכי טוב, נסטלה או שטראוס? כמעט ולא אוכלת אותם מהגלידות המשפחתיות האלה ששמים במקפיא וכל היום מתגנבים למקפיא עם כפית ולוקחים ביסים בלי שאף אחד ייראה! אה אופס זאת אני, נסטלה או שטראוס? כנ"ל איזה טעם שעוד לא המציאו תרצו? נראה לי שהמציאו פשוט כבר הכול... מייפל, אבטיח, אננס, לימון... אולי נסטי קלאסי עבורי, אבל אני לא צריכה אותו בגלידה... גלידה, כשחם או קר? חם טעם אחיד או מיליון בגביע? 2 טעמים ללקק עם לשון או כפית? לשון ארטיק גם טעים? בסדר באמת?למה? כי זה בסך הכול גלידה בצורה אחרת.. אבל בצורה פחות אטרקטיבית.. אוי לי!למי שכן,איזה טעם? בננה

למעלה