שאלון גלידה!

שאלון גלידה!

מ-1-10 עד כמה אתם אוהבים גלידה?
הטעם האהוב עליכם הוא?
מה אתם הכי מעדיפים על הגלידה?:פצפוצי שוקולד/פצפוצים צבעונים/חתיכות מקופלת/סירופ
מהגלידות על מקל,מה הכי טוב,נסטלה או שטראוס?(זה נחשב פרסומת?
למה לא משלמים לי למען השם?
)
מהגלידות המשפחתיות,נו האלה ששמים במקפיא וכל היום מתגנבים למקפיא עם כפית ולוקחים ביסים בלי שאף אחד ייראה!אה אופס זאת אני
,נסטלה או שטראוס?
איזה טעם שעוד לא המציאו תרצו?
גלידה,שחם או רק?
טעם אחיד או מיליון בגביע?
ללקק עם לשון או כפית?
ארטיק גם טעים?
באמת?למה?
אוי לי!למי שכן,איזה טעם?
חח קיץ נעים

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif../images/Emo135.gif

מ-1-10 עד כמה אתם אוהבים גלידה?4 הטעם האהוב עליכם הוא?פרוזן יוגורט עם חמישה טעמים קבועים מה אתם הכי מעדיפים על הגלידה?:פצפוצי שוקולד/פצפוצים צבעונים/חתיכות מקופלת/סירופ-חתיכות מקופלת מהגלידות על מקל,מה הכי טוב,נסטלה או שטראוס?(זה נחשב פרסומת?למה לא משלמים לי למען השם?)נסטלה אני חושבת מהגלידות המשפחתיות,נו האלה ששמים במקפיא וכל היום מתגנבים למקפיא עם כפית ולוקחים ביסים בלי שאף אחד ייראה!אה אופס זאת אני,נסטלה או שטראוס?שטראוס איזה טעם שעוד לא המציאו תרצו?דאבל שוקולד.כל סוגי השוקולד שיש בתוך גלידה אחת
גלידה,שחם או קר?לא משנה מתי,יוצא לי לאכול יותר בחורף טעם אחיד או מיליון בגביע?לא מיליון,חמישה מספיק ללקק עם לשון או כפית?כפית ארטיק גם טעים?כן!! באמת?למה?תטעמי את הנוקאאוט עוגיות או את המגנום שקדים ואח"כ תביני...
אוי לי!למי שכן,איזה טעם?^^ ע"ע תשובה שאלה קודמת

shaharrr53

New member
../images/Emo135.gif

מ-1-10 עד כמה אתם אוהבים גלידה?9 הטעם האהוב עליכם הוא?שוקולד צ'יפס מה אתם הכי מעדיפים על הגלידה?:פצפוצי שוקולד/פצפוצים צבעונים/חתיכות מקופלת/סירופ-חתיכות מקופלת
מהגלידות על מקל,מה הכי טוב,נסטלה או שטראוס?(זה נחשב פרסומת?למה לא משלמים לי למען השם?)שטראוס מהגלידות המשפחתיות,נו האלה ששמים במקפיא וכל היום מתגנבים למקפיא עם כפית ולוקחים ביסים בלי שאף אחד ייראה!אה אופס זאת אני,נסטלה או שטראוס?חחחחחחחחחחח ברור שנסטלה איזה טעם שעוד לא המציאו תרצו?יש כבר מספיק את כל הטעמים גלידה,שחם או קר?שחם טעם אחיד או מיליון בגביע?טעם אחיד,יש הרבה טעמים בגלידה שאני לא אוהב ללקק עם לשון או כפית?לשון ארטיק גם טעים?כן באמת?למה?כי זה טעים אוי לי!למי שכן,איזה טעם?אה? חח קיץ נעים

עונה../images/Emo3.gif

מ-1-10 עד כמה אתם אוהבים גלידה? 10 הטעם האהוב עליכם הוא? וניל עם עוגיות שוקולד , בננה מה אתם הכי מעדיפים על הגלידה?:פצפוצי שוקולד/פצפוצים צבעונים/חתיכות מקופלת/סירופ? עוגיות שוקולד מהגלידות על מקל,מה הכי טוב,נסטלה או שטראוס?(זה נחשב פרסומת?למה לא משלמים לי למען השם?) נראה לי ששטראוס .. לע דעת אני לא קונה הרבה על מקל
מהגלידות המשפחתיות,נו האלה ששמים במקפיא וכל היום מתגנבים למקפיא עם כפית ולוקחים ביסים בלי שאף אחד ייראה!אה אופס זאת אני,נסטלה או שטראוס? חחחחח הומממ שניה אני ילך לבדוק איזה חברה שלי אצלי
..... שטראוס
איזה טעם שעוד לא המציאו תרצו? הומממ אין לי שמץ גלידה,שחם או רק? *קר .. הומממממ גם וגם .. אבל יותר כיף לאכול כשחם טעם אחיד או מיליון בגביע? מליון
ללקק עם לשון או כפית? לשון ארטיק גם טעים? הוממ נייס אבל לא כמו גלידה באמת?למה? כי ארטיק זה קרח צבוע .. וגלידה זה .. נוזלי כזה .. לא יודעת זה יותר טעים
אוי לי!למי שכן,איזה טעם? הומממממממממממ ארטיק? טעם ... כל הטעמים .. אין לי בעיה עם אף אחד
חח קיץ נעים גם לך

נוגעע

New member
../images/Emo135.gif D:

מ-1-10 עד כמה אתם אוהבים גלידה? 8 הטעם האהוב עליכם הוא: ווניל עוגיות
מה אתם הכי מעדיפים על הגלידה?:פצפוצי שוקולד/פצפוצים צבעונים/חתיכות מקופלת/סירופ סירופ וחתיכות מקופלת מהגלידות על מקל,מה הכי טוב,נסטלה או שטראוס?(זה נחשב פרסומת?למה לא משלמים לי למען השם?) שטראוס. יש להם מאגנום !!!!! מהגלידות המשפחתיות,נו האלה ששמים במקפיא וכל היום מתגנבים למקפיא עם כפית ולוקחים ביסים בלי שאף אחד ייראה!אה אופס זאת אני,נסטלה או שטראוס? נסטלה. איזה טעם שעוד לא המציאו תרצו? לא דעת גלידה,שחם או רק? בכל מצב.. אבל עדיף כשחם... טעם אחיד או מיליון בגביע? אחיד ללקק עם לשון או כפית? תלוי ארטיק גם טעים? לפעמים באמת?למה? כיכיכיכיכי... ככה:/ אוי לי!למי שכן,איזה טעם? ענבים/דובדבן/לימון חח קיץ נעים-- קיץ נעים חמים וכיף :]

../images/Emo205.gif../images/Emo176.gifגלידההההה../images/Emo99.gif

מ-1-10 עד כמה אתם אוהבים גלידה? 9. כי אני שונאת שנוזל לי על היד ;; הטעם האהוב עליכם הוא? ריבת חלב ושוקולד מה אתם הכי מעדיפים על הגלידה? קשה לי להחליט, הכל אני אוהבת ;; מהגלידות על מקל,מה הכי טוב,נסטלה או שטראוס? איזה? O: מהגלידות המשפחתיות,נו האלה ששמים במקפיא וכל היום מתגנבים למקפיא עם כפית ולוקחים ביסים בלי שאף אחד ייראה: בן אנד ג'ריס
איזה טעם שעוד לא המציאו תרצו? לא יודעת D: גלידה,שחם או רק? שחם כמובן טעם אחיד או מיליון בגביע? שניים ככה
ללקק עם לשון או כפית? כפית D: ארטיק גם טעים? כן ^^^ באמת?למה? ככה D: אוי לי!למי שכן,איזה טעם? שוקולד. של מגנום D: חח קיץ נעים תודה, גם לך:)

I am IRiTooSH

New member
הווו גלידה~ ../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo135.gif

מ-1-10 עד כמה אתם אוהבים גלידה? 10 + ~ הטעם האהוב עליכם הוא? שוקולד בשני טעמים של פרדווווו
(הגלידריה הכי טעימה בעולם~ [בבואנוס איירס]) מה אתם הכי מעדיפים על הגלידה?:פצפוצי שוקולד/פצפוצים צבעונים/חתיכות מקופלת/סירופ פינגווין. שזה אומר סירופ שוקולד שמתקשה על הגלידה
מהגלידות על מקל,מה הכי טוב,נסטלה או שטראוס?(זה נחשב פרסומת?למה לא משלמים לי למען השם?) שטראוס
אבל אני מעיפה קונוס^________^ מהגלידות המשפחתיות,נו האלה ששמים במקפיא וכל היום מתגנבים למקפיא עם כפית ולוקחים ביסים בלי שאף אחד ייראה!אה אופס זאת אני,נסטלה או שטראוס? שטראוס
איזה טעם שעוד לא המציאו תרצו? לא יודעת. XD גלידה,שחם או רק? מה?!# O-O טעם אחיד או מיליון בגביע? שנייםP: ללקק עם לשון או כפית? לשון.~ ארטיק גם טעים? יותר גלידה. באמת?למה? כי זה יותר קר והטעם יותר טעמי. XD אוי לי!למי שכן,איזה טעם? . חח קיץ נעים קיץ נפלאD: אפילו שאני שונאת קיץ

I am IRiTooSH

New member
אה הבנתי ../images/Emo122.gif

בכל מצב. מעדיפה כשקר, כי זה מחמם אותי. אל תשאלו אותי למה, הגוף שלי מוזר, אני מוזרה.

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif ../images/Emo135.gif

מ-1-10 עד כמה אתם אוהבים גלידה? 9. הטעם האהוב עליכם הוא? וניל. מה אתם הכי מעדיפים על הגלידה?:פצפוצי שוקולד/פצפוצים צבעונים/חתיכות מקופלת/סירופ שומדבר. מהגלידות על מקל,מה הכי טוב,נסטלה או שטראוס?(זה נחשב פרסומת?למה לא משלמים לי למען השם?) שטראוס. מהגלידות המשפחתיות,נו האלה ששמים במקפיא וכל היום מתגנבים למקפיא עם כפית ולוקחים ביסים בלי שאף אחד ייראה!אה אופס זאת אני,נסטלה או שטראוס? שטראוס! איזה טעם שעוד לא המציאו תרצו? לא יודעת. D: גלידה,שחם או רק? גם וגם D: טעם אחיד או מיליון בגביע? טעם אחיד. ללקק עם לשון או כפית? ללקק. ארטיק גם טעים? כן! באמת?למה? כי ארטיק פרילי זה טעים.
אוי לי!למי שכן,איזה טעם? תות.

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifD:

מ-1-10 עד כמה אתם אוהבים גלידה? 8 הטעם האהוב עליכם הוא? וניל, ריבת חלב ומסטיק ^^ מה אתם הכי מעדיפים על הגלידה?:פצפוצי שוקולד/פצפוצים צבעונים/חתיכות מקופלת/סירופ מפצפוצים צבעוניים ^^ מהגלידות על מקל,מה הכי טוב,נסטלה או שטראוס?(זה נחשב פרסומת?למה לא משלמים לי למען השם?) מממ נסטלה? מהגלידות המשפחתיות,נו האלה ששמים במקפיא וכל היום מתגנבים למקפיא עם כפית ולוקחים ביסים בלי שאף אחד ייראה!אה אופס זאת אני,נסטלה או שטראוס? שוב נסטלה?... איזה טעם שעוד לא המציאו תרצו? בטעם מים מינרלים D: גלידה,שחם או רק? שקר D: זה מגניב XD כולך רוטט כזה מרוב קור. טעם אחיד או מיליון בגביע? מליון בגביע=P ללקק עם לשון או כפית? כפפית ארטיק גם טעים? בייטח באמת?למה? אמה אוי לי!למי שכן,איזה טעם? סולרו

יאיי../images/Emo99.gif

מ-1-10 עד כמה אתם אוהבים גלידה?10++ הטעם האהוב עליכם הוא?אני חיה על הגלידת קרנבל וניל עם פצפוצי שוקולד שבמקדונלס:]]. ומסטיק בגלידת ב"ש:p. מה אתם הכי מעדיפים על הגלידה?:פצפוצי שוקולד/פצפוצים צבעונים/חתיכות מקופלת/סירופ-פצפוצים צבעוניים מהגלידות על מקל,מה הכי טוב,נסטלה או שטראוס?(זה נחשב פרסומת?למה לא משלמים לי למען השם?)אין לי מושג מהגלידות המשפחתיות,נו האלה ששמים במקפיא וכל היום מתגנבים למקפיא עם כפית ולוקחים ביסים בלי שאף אחד ייראה!אה אופס זאת אני,נסטלה או שטראוס?שטראוס
איזה טעם שעוד לא המציאו תרצו?נממ לא ידועת..אני לא יצירתית:< גלידה,שחם או קר?אני מעדיםה כשחם..בחורף זה לא כיף..כי רועדים:< טעם אחיד או מיליון בגביע?מליוןן פיי לא הגזמנו..אני אוהבת 2-3 כדורים ולא בטעם אחיד.. ללקק עם לשון או כפית?לשוןD:: למרות שהלשון מתה אחר כך מרוב הקור
ארטיק גם טעים?ברור1! באמת?למה?אני חיה על שוקובו ו- קרטיב בטעם לימון יאמ:] אוי לי!למי שכן,איזה טעם?חוחו כתבתי:p חח קיץ נעים,גם לךD:

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifגלידה אהבת חיי D::

-1-10 עד כמה אתם אוהבים גלידה? 59789823 הטעם האהוב עליכם הוא?וניל
מה אתם הכי מעדיפים על הגלידה?:פצפוצי שוקולד/פצפוצים צבעונים/חתיכות מקופלת/סירופ:חתיכות מקופלת, ושיהיה לבן :] מהגלידות על מקל,מה הכי טוב,נסטלה או שטראוס?(זה נחשב פרסומת?למה לא משלמים לי למען השם?) נסטלה, ניראלי :00 מהגלידות המשפחתיות,נו האלה ששמים במקפיא וכל היום מתגנבים למקפיא עם כפית ולוקחים ביסים בלי שאף אחד ייראה!אה אופס זאת אני,נסטלה או שטראוס?נסטלה בארור D: איזה טעם שעוד לא המציאו תרצו?שוקולד לבן
יש כזה, אבל רק במקס ברנר. חייבים להוציא את זה לגלידריות גלידה,שחם או קר?תמיד
טעם אחיד או מיליון בגביע?אחיד, מקסימום 2 ללקק עם לשון או כפית?אם זה בכוס אז עם כפית, אם גביע אז עם הלשון ארטיק גם טעים?אפקורס D: באמת?למה?כן, ככה XD אוי לי!למי שכן,איזה טעם?דובדבן D:: חח קיץ נעים: גםלך 3>

crazysapir

New member
יאמי:)

שאלון גלידה!ו the whole shebang ו 06:11 | 24/06/07 --->>שיט בטעות התעקתי גמאתזה מ-1-10 עד כמה אתם אוהבים גלידה?9 הטעם האהוב עליכם הוא?וניל, ריבת חלב,שוקולדציפס, ווניל עוגיות מה אתם הכי מעדיפים על הגלידה?:פצפוצי שוקולד/פצפוצים צבעונים/חתיכות מקופלת/סירופ: חתיכות מקופלת מהגלידות על מקל,מה הכי טוב,נסטלה או שטראוס?(זה נחשב פרסומת?למה לא משלמים לי למען השם?):XD ממ לא כ"כ מבינה אולי שטראוס, מי מסתכל של מה החברה פשוט אוכלים^^ מהגלידות המשפחתיות,נו האלה ששמים במקפיא וכל היום מתגנבים למקפיא עם כפית ולוקחים ביסים בלי שאף אחד ייראה!אה אופס זאת אני,נסטלה או שטראוס?חח גמאניD: ממ שיהיה שטראוס איזה טעם שעוד לא המציאו תרצו?פיצה..אני 0שוט אוהבת פיצה אבל אין לי מושג איך זה יילך עם גלידה..ד"א יצא לי חרוז>< גלידה,שחם או קר?קר טעם אחיד או מיליון בגביע?אחיד..או מקסימום2 ללקק עם לשון או כפית?וואו שאלה קשה ..שיהיה עם הלשון לא כפית ממ לא ידועת שיהיה עם כפית לא רגע...טוב אני לא סגורה על עצמי..תלוי איזה גלידה..נוו שיהיה עם כפית וזהו~~~חפרתי ארטיק גם טעים?ממ סבבה..אבל אין על גלידה. באמת?למה? כי סבבה?? אוי לי!למי שכן,איזה טעם?חח מלון שיהיה..למרות שעכשיו אני אוכלת ארטיק אננס כי אח השמן שלי אכל תמלוןXD חח קיץ נעים.... גמלך:)

נושבו

New member
עונה!

מ-1-10 עד כמה אתם אוהבים גלידה
10!!! הטעם האהוב עליכם הוא
יש כממה.. וניל עוגיות, פיסטוק, תות ווניל עם פצפוצים. מה אתם הכי מעדיפים על הגלידה
אני לא אוהבת תוספות על הגלידה שלי:) כמו שהיא ככה הכי טעים! מהגלידות על מקל,מה הכי טוב,נסטלה או שטראוס
שטראוס.. חוץ מהנוק-אאוט תות של נסטלה! מהגלידות המשפחתיות,נו האלה ששמים במקפיא וכל היום מתגנבים למקפיא עם כפית ולוקחים ביסים בלי שאף אחד ייראה!אה אופס זאת אני,נסטלה או שטראוס
חח.. אממ לא יודעת.. אנחנו תמיד קונים כלידה על מקל ולא בקופסא.. הכי נוח:p איזה טעם שעוד לא המציאו תרצו
אממ אינלי מווושג!! גלידה,שחם או קר
חם.. טעם אחיד או מיליון בגביע
טעם אחיד... ללקק עם לשון או כפית
ללקק כמובן:) הכי כיף! ארטיק גם טעים
כןן.. באמת?למה
ככה! כי קרח לפעמים זה גם סבבה כשממש חם. אוי לי!למי שכן,איזה טעם
אממ.. לא זוכרת איזה טעמים יש חחחח.. מלא זמן לא אכלתי ארטיק.

אספיר85

New member
אני../images/Emo54.gif

מ-1-10 עד כמה אתם אוהבים גלידה? 9? הטעם האהוב עליכם הוא? וניל אוריאוז מה אתם הכי מעדיפים על הגלידה?:פצפוצי שוקולד/פצפוצים צבעונים/חתיכות מקופלת/סירופ שוקולד חם מהגלידות על מקל,מה הכי טוב,נסטלה או שטראוס?(זה נחשב פרסומת?למה לא משלמים לי למען השם?) לא יודעת.. מהגלידות המשפחתיות,נו האלה ששמים במקפיא וכל היום מתגנבים למקפיא עם כפית ולוקחים ביסים בלי שאף אחד ייראה!אה אופס זאת אני,נסטלה או שטראוס? איזה טעם שעוד לא המציאו תרצו? לא יודעת... גלידה,שחם או רק? כשחם טעם אחיד או מיליון בגביע? טעם אחד בגביע ללקק עם לשון או כפית? בגביע? ללקק עם הלשון ארטיק גם טעים? כן באמת?למה? מה למה? אוי לי!למי שכן,איזה טעם? לאיודעת, אבל ארטיק קרח.

למעלה