שאלון..בקלילות..

שאלון..בקלילות..

היי אנשים, שיהיה לכולנו שבוע טוב ומקסים! ולשאלון: 1. מהי מוסיקה בשבילך? איזה תפקיד משחקת המוסיקה בחייך? 2. איזה להקות אתה אוהב לשמוע? 3. איזה סוג מוסיקה הוא אהוב עלייך ביותר? 4. מה דעתך בנושא הורדת מוסיקה מהאינטרנט? האם אתה מוריד מוסיקה, או קונה דיסקים בחנות? 5. מה אתה חושב על התרבות הישראלית בארץ? 6. האם אתה שואף לשנות ולשפר את התרבות הישראלית? 7. האם אתה מתכוון להתגייס/ מגוייס/ שירתת בצבא? 8. מה אתה חושב על משתמטים? 9. האם יש לך תשוקה גדולה למשהו או למישהו? מהי? 10. כמה רחוק תגיע כדי להגשים אותה? 11. מה אתה מעדיף יותר: אהבה, כסף או "אקשן"? 12. האם אתה טיפוס שנלחם על הרצונות והתשוקות שלו? או שאתה מוותר בקלות? 13. אם מישהו היה בא אלייך והיה מאפשר לך להביע משאלה אחת בלבד, מה היא הייתה? 14. מה משמח אותך? 15.מה מעציב או מעצבן אותך? 16. מה היית רוצה שיגידו לך כשתלך ברחוב? 17. מה הדבר הכי מעצבן בחבר/ה הכי טוב/ה שלך? 18. מה הדבר שהכי היית רוצה לשנות בך? 19. מה הדבר שהכי מפחיד אותך? 20. מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? 21. האם היא הייתה מאהבה או מלחץ? 22. עם כמה אנשים התנשקת? 23. האם התנשקת מתוך משחק? 24. איך נשיקה צריכה להיות? להוטה ומהירה, או איטית ועדינה? 25. מהי נשיקה בשבילך, סתם לכיף או משהו רציני ועמוק? 26.מה אתה חושב על צבע ורוד? 27. איך אתה מבטא שמחה? 28.מגדיר את עצמך כאדם שמח? 29. האם אתה חסיד של קרונפלקס לארוחת בוקר? 30. יותר חלב או יותר קרונפלקס?

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

1. מהי מוסיקה בשבילך? איזה תפקיד משחקת המוסיקה בחייך? מוסיקה היא דבר נעים ומקפיץ ודי משריא. היא משחקת תפקיד קטן. 2. איזה להקות אתה אוהב לשמוע? 3. איזה סוג מוסיקה הוא אהוב עלייך ביותר? רוק 4. מה דעתך בנושא הורדת מוסיקה מהאינטרנט? האם אתה מוריד מוסיקה, או קונה דיסקים בחנות? דעתי היא שזה לא פייר, אבל זה מתאזן - בזכות הרינגטונים האמנים די מרוויחים את הכסף בחזרה, לא? אני מורידה, בחיים שלי לא קניתי. 5. מה אתה חושב על התרבות הישראלית בארץ? לא יודעת 6. האם אתה שואף לשנות ולשפר את התרבות הישראלית? לא 7. האם אתה מתכוון להתגייס/ מגוייס/ שירתת בצבא? אני מתכוונת להתגייס, אבל לא רוצה. 8. מה אתה חושב על משתמטים? זכותם 9. האם יש לך תשוקה גדולה למשהו או למישהו? מהי? ליפנית ולאדוארד נורטון. 10. כמה רחוק תגיע כדי להגשים אותה? אדוארד נורטון - אני לא אעשה כלום. יפנית - אני אלמד
11. מה אתה מעדיף יותר: אהבה, כסף או "אקשן"? כסף 12. האם אתה טיפוס שנלחם על הרצונות והתשוקות שלו? או שאתה מוותר בקלות? לא יודעת 13. אם מישהו היה בא אלייך והיה מאפשר לך להביע משאלה אחת בלבד, מה היא הייתה? שאני לעולם לא אכניס את עצמי לצרות, ושהצרות עד כה יימחקו 14. מה משמח אותך? 15.מה מעציב או מעצבן אותך? חלק מהשאלות פה 16. מה היית רוצה שיגידו לך כשתלך ברחוב? 17. מה הדבר הכי מעצבן בחבר/ה הכי טוב/ה שלך? אין 18. מה הדבר שהכי היית רוצה לשנות בך? 19. מה הדבר שהכי מפחיד אותך? 20. מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? 21. האם היא הייתה מאהבה או מלחץ? 22. עם כמה אנשים התנשקת? 23. האם התנשקת מתוך משחק? 24. איך נשיקה צריכה להיות? להוטה ומהירה, או איטית ועדינה? 25. מהי נשיקה בשבילך, סתם לכיף או משהו רציני ועמוק? 26.מה אתה חושב על צבע ורוד? 27. איך אתה מבטא שמחה? 28.מגדיר את עצמך כאדם שמח? 29. האם אתה חסיד של קרונפלקס לארוחת בוקר? 30. יותר חלב או יותר קרונפלקס?

אנייי../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif../images/Emo3.gif

1. מהי מוסיקה בשבילך? איזה תפקיד משחקת המוסיקה בחייך? מוסיקה בשבילי היא כמעט רוב הדברים... אני לא אסתדר בלי מוסיקה! למוסיקה יש תפקיד מאד חשוב בחיים שלי חח! 2. איזה להקות אתה אוהב לשמוע? גרין דיי, קולדפליי, בלינק182 3. איזה סוג מוסיקה הוא אהוב עלייך ביותר? פופ, בלדות/מוסיקה שקטה! 4. מה דעתך בנושא הורדת מוסיקה מהאינטרנט? האם אתה מוריד מוסיקה, או קונה דיסקים בחנות? אני לא יכולה להכחיש ולהגיד שלא הורדתי מהאינטרנט ושאני לא מורידה! אני משתדלת לקנות כמה שיותר דיסקים מקוריים... אבל אני לא יכולה לקנות את כל הדיסקים של כל האמנים שאני אוהבת לשמוע ולכן אני מורידה קצת שירים מהאינטרנט! 5. מה אתה חושב על התרבות הישראלית בארץ? מדרדרת מיום ליום! 6. האם אתה שואף לשנות ולשפר את התרבות הישראלית? לא יודעת! 7. האם אתה מתכוון להתגייס/ מגוייס/ שירתת בצבא? אני מתכוונת... בעוד 5 שנים חח! 8. מה אתה חושב על משתמטים? ממממ לא יודעת! 9. האם יש לך תשוקה גדולה למשהו או למישהו? מהי? אני לא יודעת איך לענות על השאלה אבל יש לי! 10. כמה רחוק תגיע כדי להגשים אותה? מאד רחוק! 11. מה אתה מעדיף יותר: אהבה, כסף או "אקשן"? אהבה 12. האם אתה טיפוס שנלחם על הרצונות והתשוקות שלו? או שאתה מוותר בקלות? אני מוותרת די בקלות וחבל... אני עובדת על זה חח! 13. אם מישהו היה בא אלייך והיה מאפשר לך להביע משאלה אחת בלבד, מה היא הייתה? לא אגלה לכםםםם!!! 14. מה משמח אותך? שירים שמחים, חוש הומור, כשהאנשים שאני אוהבת שמחים! 15.מה מעציב או מעצבן אותך? כשהאנדים שאני אוהבת עצובים! חח 16. מה היית רוצה שיגידו לך כשתלך ברחוב? שישרקו ליייי חחחחחחחחח סתאםםםם לאדעת! 17. מה הדבר הכי מעצבן בחבר/ה הכי טוב/ה שלך? ממ יש לי הרבה חברות טובות! 18. מה הדבר שהכי היית רוצה לשנות בך? להעלות לי את הביטחון העצמי ואת האמונה העצמית! 19. מה הדבר שהכי מפחיד אותך? הפחד עצמו! 20. מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? לא היתה! 21. האם היא הייתה מאהבה או מלחץ? 22. עם כמה אנשים התנשקת? 23. האם התנשקת מתוך משחק? 24. איך נשיקה צריכה להיות? להוטה ומהירה, או איטית ועדינה? איטית ועדינה חח 25. מהי נשיקה בשבילך, סתם לכיף או משהו רציני ועמוק? משהו רציני ועמוק (למרות שזה עוד לא קרה לי!) 26.מה אתה חושב על צבע ורוד? צבע! חח 27. איך אתה מבטא שמחה? בצחוק, בחיוך אמממ כמו שמבטאים שמחה... לא?! 28.מגדיר את עצמך כאדם שמח? כןן!!! 29. האם אתה חסיד של קרונפלקס לארוחת בוקר? כןן!! 30. יותר חלב או יותר קרונפלקס? יותר קורנפלקס!! היה טוב וטוב שהיה חח!

משעמם לי..

. מהי מוסיקה בשבילך? איזה תפקיד משחקת המוסיקה בחייך? וואוי..מוסיקה זה חלק ענקי מהחיים שלי , אני עושה הכל עם מוסיקה, ישנה, אוכלת, לומדת, קורא, כותבת אפילו שירותים עם מוסיקה..לא רואה את עצמי אי פעם חיה בלעדיה. 2. איזה להקות אתה אוהב לשמוע?כל להקות הרוק למיניהן, ג'אז ובלוז 3. איזה סוג מוסיקה הוא אהוב עלייך ביותר? רוק 4. מה דעתך בנושא הורדת מוסיקה מהאינטרנט? האם אתה מוריד מוסיקה, או קונה דיסקים בחנות? לצערי, אני מורידה מוסיקה מהאינטרנט במקרים בודדים אני קונה את הדיסקים המקוריים..כי בקצב שאני שומעת מוסיקה החנויות האלה היו עושות עליי מיליונים.. 5. מה אתה חושב על התרבות הישראלית בארץ?מעולה, לא חושבת שיש בה כל רע..אם אנחנו נבדלים בהכל, לא רע להיבדל גם בתרבות 6. האם אתה שואף לשנות ולשפר את התרבות הישראלית?לא, אני אוהבת אותה כמו שהיא..חצופה, חריפה ועושה חשק לעוד.. 7. האם אתה מתכוון להתגייס/ מגוייס/ שירתת בצבא?סיימתי את השירות הצבאי שלי לפני חודשיים.היה הכי כיף בעולם 8. מה אתה חושב על משתמטים? איש , איש באמונתו יחיה..כל אדם בנוי מדעות, ערכים ומוסכמות..זכותו שלו לבחור מה טוב לו ומה רע לו.. 9. האם יש לך תשוקה גדולה למשהו או למישהו? מהי?יש לי תשוקה להכל.. 10. כמה רחוק תגיע כדי להגשים אותה? כדי להגיע להכל, אני אטפס בסולם מדרגה אחר מדרגה ואגיע ממש רחוקה כדי להגשים את התשוקות 11. מה אתה מעדיף יותר: אהבה, כסף או "אקשן"? אהבה, בהחלט 12. האם אתה טיפוס שנלחם על הרצונות והתשוקות שלו? או שאתה מוותר בקלות?אני טיפוס מרדן מטבעי, אני לא אנוח לרגע עד שלא אגיע לשלמות.. 13. אם מישהו היה בא אלייך והיה מאפשר לך להביע משאלה אחת בלבד, מה היא הייתה? כשיגיע האיש, ויגשים לי את המשאלה אתם תדעו 14. מה משמח אותך?הרבה דברים, צחוק של תינוק, אנשים שמחים, מוסיקה, ונילה,הירח והכוכבים, עץ שהוציא פירות ופרחים, פריחה, השמש, גשם.. 15.מה מעציב או מעצבן אותך?מעצבנים אותי אנשים טיפשים,שחצנים, יהירם,ופאקינג אנטיפטים..וזה מעציב אותי באותה מידה..חבל.. 16. מה היית רוצה שיגידו לך כשתלך ברחוב? כלום.. 17. מה הדבר הכי מעצבן בחבר/ה הכי טוב/ה שלך?אין לי דבר כזה.. 18. מה הדבר שהכי היית רוצה לשנות בך?את הגוף 19. מה הדבר שהכי מפחיד אותך?לאבד את הנאדם שהכי יקר לי כרגע 20. מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך?בגיל 13 21. האם היא הייתה מאהבה או מלחץ?הי אהיתה כי היינו ילדים קטנים וטיפשים שרצו להתנסות..מאהבה היא לא הייתה ומלחץ כמובן שלא 22. עם כמה אנשים התנשקת?לא סופרת 23. האם התנשקת מתוך משחק?כן באמת או חובה יש מישהו שלא?! 24. איך נשיקה צריכה להיות? להוטה ומהירה, או איטית ועדינה?להוטה, איטית ועדינה עם מרקם מדהים שלא תרצה לעזוב ת'שפתיים של זה שמולך 25. מהי נשיקה בשבילך, סתם לכיף או משהו רציני ועמוק?רציני ועמוק 26.מה אתה חושב על צבע ורוד?יפה..מתאים לי וזהו..פשוט צבע 27. איך אתה מבטא שמחה?רואים את זה בעיניים שלי 28.מגדיר את עצמך כאדם שמח?מאוד 29. האם אתה חסיד של קרונפלקס לארוחת בוקר?לא תמיד לפעמים 30. יותר חלב או יותר קרונפלקס?קרונפלקס

אני...עד שיגידו את התוצאות באירוויז

*אירוויזיון 50........ 1. מהי מוסיקה בשבילך? איזה תפקיד משחקת המוסיקה בחייך? מוסיקה בשבילי זה אומנות. תלוי איזה סוג של מוסיקה גם. בחיים שלי? אני אוהבת לשיר, אבל לעצמי...חחח ואני מקשיבה לשירים, אבל לאיכותיים, אלה מפעם. 2. איזה להקות אתה אוהב לשמוע? לא אוהבת להקות. 3. איזה סוג מוסיקה הוא אהוב עלייך ביותר? שירים של פעם. להקות צבאיות בעיקר. 4. מה דעתך בנושא הורדת מוסיקה מהאינטרנט? האם אתה מוריד מוסיקה, או קונה דיסקים בחנות? אני קונה בחנויות, או לוקחת מחברים... 5. מה אתה חושב על התרבות הישראלית בארץ? סליחה על הביטוי, אבל חרא של תרבות. אני שונאת מוסיקה מזרחית, וזה בעיקר מה שהולך היום הארץ. 6. האם אתה שואף לשנות ולשפר את התרבות הישראלית? הלוואי. 7. האם אתה מתכוון להתגייס/ מגוייס/ שירתת בצבא? ברור שמתכוונת להתגייס. 8. מה אתה חושב על משתמטים? זה לא בסדר. למה אני כן והם לא? למה אחרים כן והם לא?! 9. האם יש לך תשוקה גדולה למשהו או למישהו? מהי? לא. 10. כמה רחוק תגיע כדי להגשים אותה? ^__^ 11. מה אתה מעדיף יותר: אהבה, כסף או "אקשן"? אהבה. 12. האם אתה טיפוס שנלחם על הרצונות והתשוקות שלו? או שאתה מוותר בקלות? תלוי על מה....על הרוב אני לא נלחמת. 13. אם מישהו היה בא אלייך והיה מאפשר לך להביע משאלה אחת בלבד, מה היא הייתה? שהכל יהיה טוב יותר. לא רק אצלי בחיים, לכולם. 14. מה משמח אותך? לראות אנשים אחרים שמחים, הכלב שלי משמח אותי, ובכללי, דברים שמחים. 15.מה מעציב או מעצבן אותך? לראות מישהו אחר עצוב, לשמוע איזה שיר עצוב, לקרוא סיפור עצוב...מעצבן אותי? מוסיקה מזרחית. 16. מה היית רוצה שיגידו לך כשתלך ברחוב? כלום. באמת שכלום. 17. מה הדבר הכי מעצבן בחבר/ה הכי טוב/ה שלך? שיש ימים שהיא לגמרי מתעלמת ממני, ויש פעמים שהיא בכלל לא מקשיבה... 18. מה הדבר שהכי היית רוצה לשנות בך? את הנקודות חן על הפנים שלי...חחח 19. מה הדבר שהכי מפחיד אותך? מוות. 20. מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? אממ...סתם כזו בפה? נראה לי שנה שעברה בכיתה ח'...... 21. האם היא הייתה מאהבה או מלחץ? מתוך משחק
22. עם כמה אנשים התנשקת? אממ....לא ממש זוכרת...אולי עשרה 23. האם התנשקת מתוך משחק? יאפ
24. איך נשיקה צריכה להיות? להוטה ומהירה, או איטית ועדינה? תלוי מתי 25. מהי נשיקה בשבילך, סתם לכיף או משהו רציני ועמוק? במשחק סתם לכיף. מאהבה משהו רציני ועמוק. 26.מה אתה חושב על צבע ורוד? פאקצי, אבל יש גוונים יפים...וורוד לגברים, בחולצות מסויימות זה ממש יפה. 27. איך אתה מבטא שמחה? לא מבטאת. 28.מגדיר את עצמך כאדם שמח? לא ממש. 29. האם אתה חסיד של קרונפלקס לארוחת בוקר? לא....מתי שיוצא 30. יותר חלב או יותר קרונפלקס? יותר חלב

עונה

1. מהי מוסיקה בשבילך? איזה תפקיד משחקת המוסיקה בחייך? לחיי אין טעם ללא מוזיקה, אך המוזיקה היא לא חיי. 2. איזה להקות אתה אוהב לשמוע? המון: קווין, הסמיתס, הקיור, סוויד, בלונדי וכו'. 3. איזה סוג מוסיקה הוא אהוב עלייך ביותר? משנות ה-60 ועד שנות ה-90. 4. מה דעתך בנושא הורדת מוסיקה מהאינטרנט? האם אתה מוריד מוסיקה, או קונה דיסקים בחנות? מורידה!!! המצאה גאונית!!! 5. מה אתה חושב על התרבות הישראלית בארץ? טעונה שיפור. 6. האם אתה שואף לשנות ולשפר את התרבות הישראלית? שואפת לשנות אך לא עושה כלום בנידון. 7. האם אתה מתכוון להתגייס/ מגוייס/ שירתת בצבא? שירתתי. 8. מה אתה חושב על משתמטים? עושים בשכל. 9. האם יש לך תשוקה גדולה למשהו או למישהו? מהי? ללימודים, לחבר ולחתולים. 10. כמה רחוק תגיע כדי להגשים אותה? רחוק מאוד. 11. מה אתה מעדיף יותר: אהבה, כסף או "אקשן"? אהבה. 12. האם אתה טיפוס שנלחם על הרצונות והתשוקות שלו? או שאתה מוותר בקלות? נלחמת. 13. אם מישהו היה בא אלייך והיה מאפשר לך להביע משאלה אחת בלבד, מה היא הייתה? אושר. 14. מה משמח אותך? המון דברים. 15.מה מעציב או מעצבן אותך? המון דברים. 16. מה היית רוצה שיגידו לך כשתלך ברחוב? 17. מה הדבר הכי מעצבן בחבר/ה הכי טוב/ה שלך? חוסר עקביות. 18. מה הדבר שהכי היית רוצה לשנות בך? 19. מה הדבר שהכי מפחיד אותך? נכות 20. מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? גיל 12 21. האם היא הייתה מאהבה או מלחץ? מחיבה. 22. עם כמה אנשים התנשקת? וואו, המון..... 23. האם התנשקת מתוך משחק? כן 24. איך נשיקה צריכה להיות? להוטה ומהירה, או איטית ועדינה? משהו באמצע. 25. מהי נשיקה בשבילך, סתם לכיף או משהו רציני ועמוק? לכיף. 26.מה אתה חושב על צבע ורוד? נחמד. 27. איך אתה מבטא שמחה? 28.מגדיר את עצמך כאדם שמח? כן 29. האם אתה חסיד של קרונפלקס לארוחת בוקר? למה לא 30. יותר חלב או יותר קרונפלקס? קורנפלקס.

ל=ש=ר=ש=ר!!../images/Emo4.gif ../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif../images/Emo3.gif

אם את רוצה תיכנסי לאייסיקיו שלי (240221991) ואני אסביר לךךך!!!

חחחח לא יודעת../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif../images/Emo3.gif

כי ככה הפורום קצת מבולגן...
אבל חפיףףף אם זה מפריע רק לי אז לא משנה חח!

.....

. מהי מוסיקה בשבילך? איזה תפקיד משחקת המוסיקה בחייך? לא יודעת 2. איזה להקות אתה אוהב לשמוע? כל מיני 3. איזה סוג מוסיקה הוא אהוב עלייך ביותר?בלאק,דת',שנות ה-90\80 4. מה דעתך בנושא הורדת מוסיקה מהאינטרנט? האם אתה מוריד מוסיקה, או קונה דיסקים בחנות?מורידה וקונה 5. מה אתה חושב על התרבות הישראלית בארץ?טוב 6. האם אתה שואף לשנות ולשפר את התרבות הישראלית?לא 7. האם אתה מתכוון להתגייס/ מגוייס/ שירתת בצבא? אולי 8. מה אתה חושב על משתמטים?אחלה 9. האם יש לך תשוקה גדולה למשהו או למישהו? מהי? |: 10. כמה רחוק תגיע כדי להגשים אותה? . 11. מה אתה מעדיף יותר: אהבה, כסף או "אקשן"? אהבה 12. האם אתה טיפוס שנלחם על הרצונות והתשוקות שלו? או שאתה מוותר בקלות?נלחמת 13. אם מישהו היה בא אלייך והיה מאפשר לך להביע משאלה אחת בלבד, מה היא הייתה?שיגשים את כל המשאלות הבאות 14. מה משמח אותך? חיבוקים,מוזיקה 15.מה מעציב או מעצבן אותך?יתושים,עצבנות. 16. מה היית רוצה שיגידו לך כשתלך ברחוב?כלום 17. מה הדבר הכי מעצבן בחבר/ה הכי טוב/ה שלך?כלום 18. מה הדבר שהכי היית רוצה לשנות בך?גובה? 19. מה הדבר שהכי מפחיד אותך?- 20. מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך?לא הייתה 21. האם היא הייתה מאהבה או מלחץ?- 22. עם כמה אנשים התנשקת?- 23. האם התנשקת מתוך משחק?- 24. איך נשיקה צריכה להיות? להוטה ומהירה, או איטית ועדינה?איטית ועדינה 25. מהי נשיקה בשבילך, סתם לכיף או משהו רציני ועמוק?גם וגם 26.מה אתה חושב על צבע ורוד?שהוא לא בהגזמה {פקאצות וכ'ו} אז בסדר 27. איך אתה מבטא שמחה? - 28.מגדיר את עצמך כאדם שמח? לא ממש 29. האם אתה חסיד של קרונפלקס לארוחת בוקר?מה? |: 30. יותר חלב או יותר קרונפלקס? חלב

PUZMAK J

New member
עונה

1. מהי מוסיקה בשבילך? איזה תפקיד משחקת המוסיקה בחייך?לא גדול...אני אוהב אותה, לא יותר 2. איזה להקות אתה אוהב לשמוע?guns & roses, the doors, dreem siether 3. איזה סוג מוסיקה הוא אהוב עלייך ביותר? פרוגרסיב רוק ורוקנרול 4. מה דעתך בנושא הורדת מוסיקה מהאינטרנט? האם אתה מוריד מוסיקה, או קונה דיסקים בחנות?מוריד הרבה, וקונה רק את מי שאני אוהב 5. מה אתה חושב על התרבות הישראלית בארץ? נהדרת 6. האם אתה שואף לשנות ולשפר את התרבות הישראלית? רק למגר את הערסים 7. האם אתה מתכוון להתגייס/ מגוייס/ שירתת בצבא? וודאי שאני מתכוון להתגייס, ו"קרבי זה הכי אחי" 8. מה אתה חושב על משתמטים? מאניאקים, חוליגנים, נצלנים, כפויי טובה, לא ראויים לחיות במדינת ישראל! 9. האם יש לך תשוקה גדולה למשהו או למישהו? מהי? בוערת בי תשוקה לנטע, חברה שלי 10. כמה רחוק תגיע כדי להגשים אותה? אני כבר מגשים אותה...
11. מה אתה מעדיף יותר: אהבה, כסף או "אקשן"? תלוי באיזה מצב... נראה לי שאהבה 12. האם אתה טיפוס שנלחם על הרצונות והתשוקות שלו? או שאתה מוותר בקלות? אני לוחם באש ובמים! 13. אם מישהו היה בא אלייך והיה מאפשר לך להביע משאלה אחת בלבד, מה היא הייתה? להגיע לגדולות, להשאיר חותם טוב בעולם הזה, ולהיות מאושר כל ימי חיי. 14. מה משמח אותך? נטע, מתנות, ברכות, חיבוקים, ויותר מכל: החופש!!! 15.מה מעציב או מעצבן אותך? שקרים, ריבים, לימודים, פרידות, מוות. 16. מה היית רוצה שיגידו לך כשתלך ברחוב? שלום לבבי, מה שלומך? הכל בסדר? 17. מה הדבר הכי מעצבן בחבר/ה הכי טוב/ה שלך? שאנחנו רבים על שטויות... 18. מה הדבר שהכי היית רוצה לשנות בך? הייתי נותן לה מעט יותר סבלנות... 19. מה הדבר שהכי מפחיד אותך? בדידות 20. מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? בסוף כיתה ו' 21. האם היא הייתה מאהבה או מלחץ? אני אהבתי אותה... היא לא אהבה אותי 22. עם כמה אנשים התנשקת? 5 23. האם התנשקת מתוך משחק? כן, אבל לא נשיקה רצינית... 24. איך נשיקה צריכה להיות? להוטה ומהירה, או איטית ועדינה? איטית ועדינה 25. מהי נשיקה בשבילך, סתם לכיף או משהו רציני ועמוק? יכול להיות גם וגם... עכשיו זה משהו רציני ועמוק. 26.מה אתה חושב על צבע ורוד? איכס 27. איך אתה מבטא שמחה? לרוב בזעקות אושר, בשירים ובריקודים.. 28.מגדיר את עצמך כאדם שמח? כן 29. האם אתה חסיד של קרונפלקס לארוחת בוקר? ברור!! 30. יותר חלב או יותר קרונפלקס? יותר קרונפלקס..

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

1. מהי מוסיקה בשבילך? איזה תפקיד משחקת המוסיקה בחייך? דרך הבעה של כלכך הרבה דברים ומשהו להתחבר אליו. 2. איזה להקות אתה אוהב לשמוע? אוך נו. 3. איזה סוג מוסיקה הוא אהוב עלייך ביותר? הרבה. 4. מה דעתך בנושא הורדת מוסיקה מהאינטרנט? האם אתה מוריד מוסיקה, או קונה דיסקים בחנות? כלכך לא. דיסקים בחנות כמובן, שומרת זכויות יוצרים. 5. מה אתה חושב על התרבות הישראלית בארץ? הרבה רבדים. 6. האם אתה שואף לשנות ולשפר את התרבות הישראלית? תדברו על משהו ספציפי יותר, אני אדע לענות. 7. האם אתה מתכוון להתגייס/ מגוייס/ שירתת בצבא? אין לי מושג כבר. 8. מה אתה חושב על משתמטים? - 9. האם יש לך תשוקה גדולה למשהו או למישהו? מהי? ליחס, להנאה. 10. כמה רחוק תגיע כדי להגשים אותה? רחוק מאד. 11. מה אתה מעדיף יותר: אהבה, כסף או "אקשן"? למה להעדיף משהו אחד? יש לי הכל וזה כלכך טוב. 12. האם אתה טיפוס שנלחם על הרצונות והתשוקות שלו? או שאתה מוותר בקלות? נלחמת. 13. אם מישהו היה בא אלייך והיה מאפשר לך להביע משאלה אחת בלבד, מה היא הייתה? שאלה טובה, אני לא מרגישה שחסר לי משהו כרגע. 14. מה משמח אותך? חיבוק טוב, שיחה טובה, להיות עם בנאדם אהוב, להיות מוצפת ביחס, להגשים, ואלכוהול, ארמ. 15.מה מעציב או מעצבן אותך? אנשים שאומרים דברים מסוימים. 16. מה היית רוצה שיגידו לך כשתלך ברחוב? "אוו איזה כוסית". 17. מה הדבר הכי מעצבן בחבר/ה הכי טוב/ה שלך? אין. 18. מה הדבר שהכי היית רוצה לשנות בך? מראה חיצוני, אולי. חוסר ביטחון. 19. מה הדבר שהכי מפחיד אותך? להשאר לבד, לשכוח הכל, חוסר אונים. 20. מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? שנתיים+- 21. האם היא הייתה מאהבה או מלחץ? לא ברור לי עד היום. 22. עם כמה אנשים התנשקת? 16. 23. האם התנשקת מתוך משחק? כן. 24. איך נשיקה צריכה להיות? להוטה ומהירה, או איטית ועדינה? תלוי בסיטואציה ובפרטנר. 25. מהי נשיקה בשבילך, סתם לכיף או משהו רציני ועמוק? כנ"ל. 26.מה אתה חושב על צבע ורוד? מצוין. 27. איך אתה מבטא שמחה? היפראקטיביות. 28.מגדיר את עצמך כאדם שמח? כןכן. 29. האם אתה חסיד של קרונפלקס לארוחת בוקר? לא. 30. יותר חלב או יותר קרונפלקס? קורנפלקס. חלב זה איחס. ילא, ענתה. הלכתי להתקלח.

עונהנהנהנה

מהי מוסיקה בשבילך? איזה תפקיד משחקת המוסיקה בחייך?תפקיד מאוד חשוב 2. איזה להקות אתה אוהב לשמוע?פינק פלויד נירוונה קולדפליי ביטלס לד זפלין קווין משינה גרין דיי אר אי אמ 3. איזה סוג מוסיקה הוא אהוב עלייך ביותר?רוק בעיקרון 4. מה דעתך בנושא הורדת מוסיקה מהאינטרנט? האם אתה מוריד מוסיקה, או קונה דיסקים בחנות?קונה בעיקרון אבל גם מורידה שירים 5. מה אתה חושב על התרבות הישראלית בארץ?לא משהו 6. האם אתה שואף לשנות ולשפר את התרבות הישראלית?לא ממש 7. האם אתה מתכוון להתגייס/ מגוייס/ שירתת בצבא?כה 8. מה אתה חושב על משתמטים?כלום בעיקרון 9. האם יש לך תשוקה גדולה למשהו או למישהו? מהי?למוסיקה לגיטרה כה! 10. כמה רחוק תגיע כדי להגשים אותה?לא יודעת 11. מה אתה מעדיף יותר: אהבה, כסף או "אקשן"?אקשן בעיקרון 12. האם אתה טיפוס שנלחם על הרצונות והתשוקות שלו? או שאתה מוותר בקלות?לא מוותרת אבל לא נלחמת ממש 13. אם מישהו היה בא אלייך והיה מאפשר לך להביע משאלה אחת בלבד, מה היא הייתה?חסוי 14. מה משמח אותך?הרבה 15.מה מעציב או מעצבן אותך?הרבה 16. מה היית רוצה שיגידו לך כשתלך ברחוב?כלום פרשתי! 17. מה הדבר הכי מעצבן בחבר/ה הכי טוב/ה שלך? 18. מה הדבר שהכי היית רוצה לשנות בך? 19. מה הדבר שהכי מפחיד אותך? 20. מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? 21. האם היא הייתה מאהבה או מלחץ? 22. עם כמה אנשים התנשקת? 23. האם התנשקת מתוך משחק? 24. איך נשיקה צריכה להיות? להוטה ומהירה, או איטית ועדינה? 25. מהי נשיקה בשבילך, סתם לכיף או משהו רציני ועמוק? 26.מה אתה חושב על צבע ורוד? 27. איך אתה מבטא שמחה? 28.מגדיר את עצמך כאדם שמח? 29. האם אתה חסיד של קרונפלקס לארוחת בוקר? 30. יותר חלב או יותר קרונפלקס?

../images/Emo42.gif../images/Emo23.gif

1. מהי מוסיקה בשבילך
איזה תפקיד משחקת המוסיקה בחייך
שאלה מסובכת... אבל יש לה חלק חשוב מאוד בחיי... 2. איזה להקות אתה אוהב לשמוע
ישראלי... כמעט ולא חשוב לי איזה.. 3. איזה סוג מוסיקה הוא אהוב עלייך ביותר
הכל חוץ ממזרחית... 4. מה דעתך בנושא הורדת מוסיקה מהאינטרנט? האם אתה מוריד מוסיקה, או קונה דיסקים בחנות
גם וגם... אבל בעיקר מורידה.. 5. מה אתה חושב על התרבות הישראלית בארץ
תלוי במה... אבל תמיד אפשר לשפר... 6. האם אתה שואף לשנות ולשפר את התרבות הישראלית
לא... 7. האם אתה מתכוון להתגייס/ מגוייס/ שירתת בצבא
מתכוונת להתגייס ברורר... 8. מה אתה חושב על משתמטים? גועל נפשש... לכלא ישרר... 9. האם יש לך תשוקה גדולה למשהו או למישהו
ישש.. 10. כמה רחוק תגיע כדי להגשים אותה
שנות אור... 11. מה אתה מעדיף יותר: אהבה, כסף או "אקשן"? אהבה 12. האם אתה טיפוס שנלחם על הרצונות והתשוקות שלו? או שאתה מוותר בקלות? לא מוותרת.. אבל גם לא נלחמת... 13. אם מישהו היה בא אלייך והיה מאפשר לך להביע משאלה אחת בלבד, מה היא הייתה
14. מה משמח אותך
מוזיקה, החברות שלי והתאטרון... 15.מה מעציב או מעצבן אותך
אחותי
, מתנשאים , פאקצות וערסים... 16. מה היית רוצה שיגידו לך כשתלך ברחוב
נחשי מי פהההההה
דקלהההההה (חברה שלא ראיתי שנתיים) 17. מה הדבר הכי מעצבן בחבר/ה הכי טוב/ה שלך
הילדותיות שלה לפעמים.. 18. מה הדבר שהכי היית רוצה לשנות בך
יש הרבהה... 19. מה הדבר שהכי מפחיד אותך
ללכת לבד בחושך... 20. מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך
לא הייתה
21. האם היא הייתה מאהבה או מלחץ
----- 22. עם כמה אנשים התנשקת
----- 23. האם התנשקת מתוך משחק
------ 24. איך נשיקה צריכה להיות? להוטה ומהירה, או איטית ועדינה
איטית.. חחחחח 25. מהי נשיקה בשבילך, סתם לכיף או משהו רציני ועמוק
26.מה אתה חושב על צבע ורוד
צבע יפה.. אבל תלוי איזה ורוד ומי לובש אותו... 27. איך אתה מבטא שמחה
בחיוך ענקק...
28.מגדיר את עצמך כאדם שמח
לפעמים... 29. האם אתה חסיד של קרונפלקס לארוחת בוקר
לא... 30. יותר חלב או יותר קרונפלקס
------

MikeY fReAk

New member
שאלון חביב.../images/Emo79.gif

1. מהי מוסיקה בשבילך? איזה תפקיד משחקת המוסיקה בחייך? התפקיד של ההבנה, של הנחמה, של השחרור והכיף, של האמת ושל הטוב. 2. איזה להקות אתה אוהב לשמוע? משינה, היהודים, כנסיית השכל, מוניקה סקס (ראיתי היום את פיטר ואלדד
). ולמה לא זמרים/ות? גם אביתר ואפרת, אהוביי. 3. איזה סוג מוסיקה הוא אהוב עלייך ביותר? רוק 4. מה דעתך בנושא הורדת מוסיקה מהאינטרנט? האם אתה מוריד מוסיקה, או קונה דיסקים בחנות? נגד ההורדות, מעולם לא הורדתי שיר באופן לא חוקי ואני קונה דיסקים בחנויות. 5. מה אתה חושב על התרבות הישראלית בארץ? סדר.. 6. האם אתה שואף לשנות ולשפר את התרבות הישראלית? לאדעת 7. האם אתה מתכוון להתגייס/ מגוייס/ שירתת בצבא? נראה לי שאתגייס. בכולופן, יש לי עוד מספיק זמן לחשוב על זה. 8. מה אתה חושב על משתמטים? לא הקדשתי לכך מחשבה. 9. האם יש לך תשוקה גדולה למשהו או למישהו? מהי? אפשר לדלג? תודה. 10. כמה רחוק תגיע כדי להגשים אותה? . 11. מה אתה מעדיף יותר: אהבה, כסף או "אקשן"? אהבה:\ 12. האם אתה טיפוס שנלחם על הרצונות והתשוקות שלו? או שאתה מוותר בקלות? תלוי על מה אני צריכה "להילחם". על דברים גדולים אני בהחלט עקשנית, אבל על דברים קטנים אני בהחלט יכולה לוותר בקלות.. 13. אם מישהו היה בא אלייך והיה מאפשר לך להביע משאלה אחת בלבד, מה היא הייתה? שלא יחסר לי דבר, ולא יהיה לי מוגזם מידי. 14. מה משמח אותך? פורומיסטים. 15.מה מעציב או מעצבן אותך? מעציב-דברים עצובים. מעצבן-גזענות, אטימות. 16. מה היית רוצה שיגידו לך כשתלך ברחוב? אממ, "יש לי יותר מידי כסף, משעמם לי ואין לי מה לעשות איתו. החלטתי להביא אותו לך, קחי, הנה 70 מליון דולר." 17. מה הדבר הכי מעצבן בחבר/ה הכי טוב/ה שלך? כלום:\ 18. מה הדבר שהכי היית רוצה לשנות בך? ביטחון עצמי, יותר ביטחון עצמי..:\ 19. מה הדבר שהכי מפחיד אותך? מוות, ג'וקים וחרקים, נטישה. 20. מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? עדיין לא היתה. 21. האם היא הייתה מאהבה או מלחץ? .. 22. עם כמה אנשים התנשקת? .. 23. האם התנשקת מתוך משחק? .. 24. איך נשיקה צריכה להיות? להוטה ומהירה, או איטית ועדינה? לודעת. 25. מהי נשיקה בשבילך, סתם לכיף או משהו רציני ועמוק? נראה לי שזה רציני, אבל לא להיסחף אנשים:X 26.מה אתה חושב על צבע ורוד? מנסה להימנע 27. איך אתה מבטא שמחה? מקפצצת ומוחאת כפיים:p ולפעמים גם אומרת "היהי!" 28.מגדיר את עצמך כאדם שמח? אין כזה דבר אדם שמח 29. האם אתה חסיד של קרונפלקס לארוחת בוקר? לא 30. יותר חלב או יותר קרונפלקס? קורנפלקס, אובקורס.

שאלון חמוד מאוד../images/Emo9.gif../images/Emo185.gif../images/Emo1.gif(עונה

1. מהי מוסיקה בשבילך? איזה תפקיד משחקת המוסיקה בחייך?תפקיד חשוב!!אני בנאדם שלא יכול בלי מוזיקה מוזיקה זה חיים
אעאעאעאעעאג!@#$%^&*) 2. איזה להקות אתה אוהב לשמוע?שומעת הכל, לא מעניין אותי הלהקות ששרות
3. איזה סוג מוסיקה הוא אהוב עלייך ביותר?הכל חוץ משקט ורוק כבד ומטאל וכאלה..אקיצר..שירים קיצביים. 4. מה דעתך בנושא הורדת מוסיקה מהאינטרנט? האם אתה מוריד מוסיקה, או קונה דיסקים בחנות?ברור שמורידה!!!
מה הטעם לקנות אם אפשר להוריד את זה בלחיצה??ואני בעד!!שכולם יוכלו להנות
לא כולם יכולים לקנות 100 דיסקים בשביל לשמוע בדיסק אחד שיר שהוא רצה להוריד.!! 5. מה אתה חושב על התרבות הישראלית בארץ?בכיף למה לא?
6. האם אתה שואף לשנות ולשפר את התרבות הישראלית?אע?
חחחחחחחח 7. האם אתה מתכוון להתגייס/ מגוייס/ שירתת בצבא?ברור..
8. מה אתה חושב על משתמטים? 9. האם יש לך תשוקה גדולה למשהו או למישהו? מהי?ביינתים לא
שיגיע יגיע
10. כמה רחוק תגיע כדי להגשים אותה?"" 11. מה אתה מעדיף יותר: אהבה, כסף או "אקשן"?אהבה 12. האם אתה טיפוס שנלחם על הרצונות והתשוקות שלו? או שאתה מוותר בקלות?אני עקשנית, אז בדרך כלל אני לא מוותרת כל כל בקלות. 13. אם מישהו היה בא אלייך והיה מאפשר לך להביע משאלה אחת בלבד, מה היא הייתה?שהייתי מקבלת יותר ביטחון עצמי 14. מה משמח אותך?הרבה דברים
15.מה מעציב או מעצבן אותך?לא לפה. 16. מה היית רוצה שיגידו לך כשתלך ברחוב?היי?חחחח סתם..נו אתם יודעים..מה מצפים ביימנו...
17. מה הדבר הכי מעצבן בחבר/ה הכי טוב/ה שלך?היא לא מעצבנת היא מותק שחבל על הזמן
18. מה הדבר שהכי היית רוצה לשנות בך?ביטחון עצמי, ולהעיף את הביישנות יתר 19. מה הדבר שהכי מפחיד אותך?אסור לכתוב את זה.. שחס וחלילה לא יקרה..חס וחלילה.. 20. מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך?אוווווו ממזמן איזה נוסטלגיה
וגם אז זאת לא הייתה נשיקה רצינית..
21. האם היא הייתה מאהבה או מלחץ?אהבה 22. עם כמה אנשים התנשקת?1 23. האם התנשקת מתוך משחק?לא 24. איך נשיקה צריכה להיות? להוטה ומהירה, או איטית ועדינה?איטית ועדינה
25. מהי נשיקה בשבילך, סתם לכיף או משהו רציני ועמוק?רציני ועמוק 26.מה אתה חושב על צבע ורוד?זה ה-צבע
27. איך אתה מבטא שמחה?צחוק, וכאלה?חעעחעחע
28.מגדיר את עצמך כאדם שמח?בדרך כלל
29. האם אתה חסיד של קרונפלקס לארוחת בוקר?
לא אוכלת ארוחות בוקר,אין לי זמן..עכשיו חופש אז שיוצא אני אוכלת קוקומן-צדפים
30. יותר חלב או יותר קרונפלקס?אני שמה באותו גובה,טוף אולי קצת יותר הרבה חלב
שאלון חמוד

עכשיו אני כי.. ככה זה..

1. מהי מוסיקה בשבילך? איזה תפקיד משחקת המוסיקה בחייך? מוזיקה עבורי היא חיים, היא משחקת תפקיד כמעט ראשי בחיי אחרי בישול. 2. איזה להקות אתה אוהב לשמוע? בעיקר מוסיקה שקטה, ישראלי מטרופולין, לועזי, פישר.. יש מלא.. לא זוכר.. 3. איזה סוג מוסיקה הוא אהוב עלייך ביותר? שקט. 4. מה דעתך בנושא הורדת מוסיקה מהאינטרנט? האם אתה מוריד מוסיקה, או קונה דיסקים בחנות? גם וגם. אין כמו לקנות.. 5. מה אתה חושב על התרבות הישראלית בארץ? טעון שיפור. 6. האם אתה שואף לשנות ולשפר את התרבות הישראלית? הלוואי והייתה לי השפעה. 7. האם אתה מתכוון להתגייס/ מגוייס/ שירתת בצבא? שירתתי ונהנתי. 8. מה אתה חושב על משתמטים? שצריך לשים אותם בצינוק או לזרוק אותם לים אם הם משתמטים מרצון. צריך לקחת להם את כל הזכויות ולזרוק אותם לכלבים. 9. האם יש לך תשוקה גדולה למשהו או למישהו? מהי? יש לי תשוקה להצליח ולאהוב לנצח את הדבר המדהים שממלא לי את החיים כבר חודש וחצי. 10. כמה רחוק תגיע כדי להגשים אותה? רחוק מאוד. 11. מה אתה מעדיף יותר: אהבה, כסף או "אקשן"? אקשן אהבה וכסף בסדר הזה. 12. האם אתה טיפוס שנלחם על הרצונות והתשוקות שלו? או שאתה מוותר בקלות? לצערי, אני לא תמיד נלחם.. לעיתים מוותר כדי לתת לאחרים להתקדם. 13. אם מישהו היה בא אלייך והיה מאפשר לך להביע משאלה אחת בלבד, מה היא הייתה? לדעת לעזור תמיד ושיעריכו את זה. 14. מה משמח אותך? מוסיקה, בישול, האהבה שלי, שמעריכים אותי. 15.מה מעציב או מעצבן אותך? שעושים לי טובה, שלא פתוחים איתי ושמשקרים לי. 16. מה היית רוצה שיגידו לך כשתלך ברחוב? כלום, שיחשבו עלי דברים טובים. 17. מה הדבר הכי מעצבן בחבר/ה הכי טוב/ה שלך? שהוא מושפע לרעה מהסביבה שלו. 18. מה הדבר שהכי היית רוצה לשנות בך? חוזק פנימי. 19. מה הדבר שהכי מפחיד אותך? סרטן. 20. מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? בגיל 17 וחצי. 21. האם היא הייתה מאהבה או מלחץ? מסקרנות. 22. עם כמה אנשים התנשקת? אוללה.. יותר ממאה חמישים. 23. האם התנשקת מתוך משחק? כן, עם גבר והיה מדהים. 24. איך נשיקה צריכה להיות? להוטה ומהירה, או איטית ועדינה? איטית ועדינה. 25. מהי נשיקה בשבילך, סתם לכיף או משהו רציני ועמוק? רציני ועמוק, אחד הדברים האינטימים ביותר. 26.מה אתה חושב על צבע ורוד? מזוויע, מזכיר לי שטיחים במוטלים זולים. 27. איך אתה מבטא שמחה? כותב, שר, משתטה, צוחק. 28.מגדיר את עצמך כאדם שמח? לא. 29. האם אתה חסיד של קרונפלקס לארוחת בוקר? הייתי. 30. יותר חלב או יותר קרונפלקס? יותר חלב.

D:::

1. מהי מוסיקה בשבילך? איזה תפקיד משחקת המוסיקה בחייך? מוזיקה בשבילי זה כמעט הכל =// אנלא מסוגלת להעביר יום אחד בלי מוזיקה. 2. איזה להקות אתה אוהב לשמוע? רק להקות? אממ הכי אוהבת: Disturbed System Of A Down Within Temptation אבל יש עוד כמה שהם דיי בסדר: Evanescence Morbid Angel KoRn P.O.D Ra Rammstein Slipknot Soulfly 3. איזה סוג מוסיקה הוא אהוב עלייך ביותר? שירים ביפנית, סינית, קוריאנית, רוסית. NU-מטאל, דת' מטאל, גות' [קצת] שירי ארץ ישראל הישנה P:. 4. מה דעתך בנושא הורדת מוסיקה מהאינטרנט? האם אתה מוריד מוסיקה, או קונה דיסקים בחנות? אני מורידה מוזיקה, כן. אבל גם קונה בחנות, רק דיסקים של להקות שאני באמת אוהבת. 5. מה אתה חושב על התרבות הישראלית בארץ? במילה אחת: חרא. פשוט ככה. 6. האם אתה שואף לשנות ולשפר את התרבות הישראלית? כשהייתי קטנה יותר, אמרתי לאבא ואמא שכשאני אהיה גדולה אני רוצה לשנות את התרבות בארץ. ככל שגדלתי הבנתי שזה בלתי אפשרי והחלום נגוז ]: *סניף*. 7. האם אתה מתכוון להתגייס/ מגוייס/ שירתת בצבא? אני מתגייסת. כן. 8. מה אתה חושב על משתמטים? טוב, הם מוצאים לנכון להשתמט, ואם זה מה שהם רוצים- שיעשו. אני בצבא אשרת בניגוד אלייהם. כל אחד ובחירתו שלו. 9. האם יש לך תשוקה גדולה למשהו או למישהו? מהי? תשוקה? מ לא. 10. כמה רחוק תגיע כדי להגשים אותה? עד המקרר =// 11. מה אתה מעדיף יותר: אהבה, כסף או "אקשן"? כסף, אני לא רוצה אהבה ולא חובבת אקשן. 12. האם אתה טיפוס שנלחם על הרצונות והתשוקות שלו? או שאתה מוותר בקלות? אם יש משהו שאני באמת רוצה, אני אלחם עד זוב דם למענו. 13. אם מישהו היה בא אלייך והיה מאפשר לך להביע משאלה אחת בלבד, מה היא הייתה? בבקשה, תגרום לעולם להיות טוב יותר =// 14. מה משמח אותך? כשאנשים עושים מעשים טובים. 15.מה מעציב או מעצבן אותך? ערסים ואנשים רעים, זה מאוד-מאוד מעציב ומכעיס אותי =// 16. מה היית רוצה שיגידו לך כשתלך ברחוב? כל מה שנערה רוצה לשמוע, בעקרון ^.^ 17. מה הדבר הכי מעצבן בחבר/ה הכי טוב/ה שלך? P: חי, מה שמעצבן היא כבר יודעת. 18. מה הדבר שהכי היית רוצה לשנות בך? המון דברים שאני עובדת עלייהם. 19. מה הדבר שהכי מפחיד אותך? הלא נודע [ג'יזס, כמה פעמים אמרתי את זה ^.^] 20. מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? P: לא הייתה, ובהחלט לא מתכננת שתהיה בקרוב. לא עד שאתאהב באמת. 21. האם היא הייתה מאהבה או מלחץ? ^^ כפי שאמרתי, עוד לא יצא לי לממש את אהבתי. 22. עם כמה אנשים התנשקת? >.> 0? 23. האם התנשקת מתוך משחק? המממ כן, אבל לא צרפתית O_O 24. איך נשיקה צריכה להיות? להוטה ומהירה, או איטית ועדינה? איטית ועדינה =// 25. מהי נשיקה בשבילך, סתם לכיף או משהו רציני ועמוק? נשיקה בשבילי זה כשזה רציני ביותר, כשאני באמת מאוהבת, אחרת- אין מצב שבעולם שאפילו אתן למישהו לנשק אותי בלי לשון. וזאת הסיבה שעוד לא התנשקתי ^.^ 26.מה אתה חושב על צבע ורוד? שהוא נראה מקסים עם שילוב של שחור או צהוב *_* 27. איך אתה מבטא שמחה? P: בדרכים שונות. 28.מגדיר את עצמך כאדם שמח? אני שמחה אבל נורא מופנמת. 29. האם אתה חסיד של קרונפלקס לארוחת בוקר? חח לא, אנלא אוכלת בבוקר ^^ 30. יותר חלב או יותר קרונפלקס? ^_^

אני...../images/Emo4.gif

1. מהי מוסיקה בשבילך? איזה תפקיד משחקת המוסיקה בחייך? אני שומעת הרבה מוזיקה ועושה הרבה דברים עם מוזיקה.. אם אני עושה שיעורים (או דברים משעמים אחרים נגיד) אז בלי מוזיקה אני לא יכולה להתרכז.. 2. איזה להקות אתה אוהב לשמוע? הכל.. 3. איזה סוג מוסיקה הוא אהוב עלייך ביותר? אני אוהבת הכל ממש-ממש חוץ ממזרחית 4. מה דעתך בנושא הורדת מוסיקה מהאינטרנט? האם אתה מוריד מוסיקה, או קונה דיסקים בחנות? מורידה מוזיקה. כי אני אוהבת דיסקים מעורבים, ואפילו לא זה. אני פשוט מורידה ושמה בMP3 5. מה אתה חושב על התרבות הישראלית בארץ? 6. האם אתה שואף לשנות ולשפר את התרבות הישראלית? 7. האם אתה מתכוון להתגייס/ מגוייס/ שירתת בצבא? להתגייס 8. מה אתה חושב על משתמטים? אני מבינה, כי גם אני לא ממש מתלהבת מכל הקטע של הצבא, אבל הם ממש לא בסדר-ואני לא אומרת שיעשו קבע או שישארו עוד זמן, אלא שאם הם לא רוצים אז שיעשו בזמן הכי קצר שיש חובה בתפקיד הכי קל/פשוט/זהיר/(לא יודעת מה..) וזהו.. 9. האם יש לך תשוקה גדולה למשהו או למישהו? מהי? 10. כמה רחוק תגיע כדי להגשים אותה? 11. מה אתה מעדיף יותר: אהבה, כסף או "אקשן"? 12. האם אתה טיפוס שנלחם על הרצונות והתשוקות שלו? או שאתה מוותר בקלות? 13. אם מישהו היה בא אלייך והיה מאפשר לך להביע משאלה אחת בלבד, מה היא הייתה? 14. מה משמח אותך? כל בדיחה, או משהו מפתיע וטוב. 15.מה מעציב או מעצבן אותך? אם אומרים לי מה לעשות זה מעצבן אותי. ומעציב אותי זה שאומרים עלי דברים-בעיקר מאחורי הגב. 16. מה היית רוצה שיגידו לך כשתלך ברחוב? 17. מה הדבר הכי מעצבן בחבר/ה הכי טוב/ה שלך? 18. מה הדבר שהכי היית רוצה לשנות בך? 19. מה הדבר שהכי מפחיד אותך? 20. מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? לא הייתה.. 21. האם היא הייתה מאהבה או מלחץ? 22. עם כמה אנשים התנשקת? 23. האם התנשקת מתוך משחק? 24. איך נשיקה צריכה להיות? להוטה ומהירה, או איטית ועדינה? אם זה באמת אהבה אז איטית ועדינה, ואם זה לא ממש אהבה להוטה ומהירה. חוץ מזה זה גם תלוי מתי ואיפה.. 25. מהי נשיקה בשבילך, סתם לכיף או משהו רציני ועמוק? תלוי עם מי.. 26.מה אתה חושב על צבע ורוד? מתה עליו! 27. איך אתה מבטא שמחה? צוחקת!! 28.מגדיר את עצמך כאדם שמח? כשאני עם אנשים אז כן. 29. האם אתה חסיד של קרונפלקס לארוחת בוקר? כן 30. יותר חלב או יותר קרונפלקס? חלב

למעלה