שאלון בצפר

I N S T I N C T

New member
אני../images/Emo163.gif../images/Emo66.gif../images/Emo192.gif

איזה כיתה אתה?ח' אתה חכם?לא פעם העתקת במבחן כלשהו?כן איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב?ממ אין לי כ"כ האם פעם העתיקו ממך?כן המורים אוהבים אותך?כן אתה נחשב למופרע בכיתה?לא ממש יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה?כן האם אתה הברזת משיעור?כן מאיזה שיעורים אתה מבריז?צרפתית פעם טיפסת על הגדר של הבצפר?לא אתה מכין תמיד שיעורים?כן נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי?לא שיקרת פעם למורה?כן פעם הברזת מטקסים?לא אתה הלך לטיול שנתי?כן אתה אוהב ספורט?לא פעם היית ב"מחששה"?לא אתה נמצא שם לעיתים קרובות?לא אתה מעשן?לא אם כן, מאיזה כיתה? אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,?לא מה המקצוע הכי אהוב עליך?אין והכי שנוא?כולם עשית כבר בגרויות?לא איך היה? פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר?לא פעם שחכת את התיק בבית?לא פעם רבת מכות בבצפר?לא פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר?לא פעם מורה התקשרה אליך הביתה?כן פעם אתה התקשרת למורה?כן יש לך מחנך או מחנכת?מחנכת יש לך יותר ידידים או יותר ידידות?ידידים כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר?מתאפקת הבית שלך קרוב לבצפר שלך?לא באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר?7 למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}?ממממ מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד?חו"ל הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור?לא לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה?קיוסק ביום שגום אתה נשאר בבית?לא אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר?מי שואל את האחות?! האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר?כן במילה אחת: בצפר זה:...........חראאאאא מורות זה:.........חראאא לחץ חברתי זה........גרוע עישון זה..........מגעיל הברזות זה.........סבבה שזה לפעמים לימודים זה.........גועל נפש בגרויות זה.........אמאלההההה ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון????נחמד

עונה ../images/Emo215.gif../images/Emo221.gif

איזה כיתה אתה?ח אתה חכם?לאXD פעם העתקת במבחן כלשהו?כן איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב?מזמן הפסקתי האם פעם העתיקו ממך?כן המורים אוהבים אותך?לא שונאים
אתה נחשב למופרע בכיתה?לא יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה?נורמלי האם אתה הברזת משיעור?כן מאיזה שיעורים אתה מבריז?לא מבריזה כבר פעם טיפסת על הגדר של הבצפר?כן
אתה מכין תמיד שיעורים?לא נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי?לא שיקרת פעם למורה?כן פעם הברזת מטקסים?לא יודעת אתה הלך לטיול שנתי?כן אתה אוהב ספורט?לא פעם היית ב"מחששה"?לא אתה נמצא שם לעיתים קרובות?לא אתה מעשן?לא אם כן, מאיזה כיתה?לא! אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,?לא מה המקצוע הכי אהוב עליך?שאלה טובה והכי שנוא?מתמטיקה או אנגלית עשית כבר בגרויות?לא איך היה?נהדר
פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר?לא פעם שחכת את התיק בבית?לא פעם רבת מכות בבצפר?לא רציני פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר?כן פעם מורה התקשרה אליך הביתה?כן פעם אתה התקשרת למורה?לא אני יש לך מחנך או מחנכת?מחנכת יש לך יותר ידידים או יותר ידידות?ידידות כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר?לא הבית שלך קרוב לבצפר שלך?יחסית.. באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר?7 וחצי למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}?תשאלו אותם
מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד?חופש ואז צבא? הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור?לא הוא סגור לרוב לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה?הבי"ס שלי לא כזה גדול..כל פעם מקום אחר
ביום שגום אתה נשאר בבית?לא..אני אוהבת גשם
אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר?אשאר..אבל זה לא יקרה האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר?לא במילה אחת: בצפר זה:...........נחמד כל עוד לא לומדים מורות זה:.........מעצבן לחץ חברתי זה........לא טוב עישון זה..........רע! הברזות זה.........
לימודים זה.........חשוב? בגרויות זה.........כנ"ל ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון????נחמד:]

../images/Emo204.gif

קוראת פה קצת..רק את השאלונים של חברה שלי ומשעמם לי אז אני סתם עונה
איזה כיתה אתה?ח' אתה חכם?.. פעם העתקת במבחן כלשהו? לא יודעת. איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב? לא מעתיקה לרוב, יושבת לבד. האם פעם העתיקו ממך? אני משערת שכן.. המורים אוהבים אותך? לא אבל זה הדדי. אתה נחשב למופרע בכיתה? לא. יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה? לא. האם אתה הברזת משיעור? מן סתם.. מאיזה שיעורים אתה מבריז? מאחרונות אם בכלל. פעם טיפסת על הגדר של הבצפר? ביסודי פעם אחת נראה לי.. אתה מכין תמיד שיעורים? אף פעם לא. נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי? לא. שיקרת פעם למורה? כן.. פעם הברזת מטקסים? לא נראה לי אלא אם כן לא באתי בכלל לבית ספר. אתה הלך לטיול שנתי? לא. אתה אוהב ספורט? ממש לא. פעם היית ב"מחששה"? כן. אתה נמצא שם לעיתים קרובות? לא. אתה מעשן? לא. אם כן, מאיזה כיתה?- אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,?הציעו, יש לי חברות שמעשנות ולא בא לי לנסות. מה המקצוע הכי אהוב עליך? אין כזה, אבל בכללי חינוך ושל"ח כי לא עושים כלום. והכי שנוא?אוהו.. עשית כבר בגרויות?לא. איך היה?... פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר?לא:S פעם שחכת את התיק בבית? *שכחת, ולא. פעם רבת מכות בבצפר? כן... פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר? ברור. פעם מורה התקשרה אליך הביתה? כן הרבה פעמים. פעם אתה התקשרת למורה? לא, אבל אמא שלי קרוב לוודאי. יש לך מחנך או מחנכת? מחנך דפוק. יש לך יותר ידידים או יותר ידידות? ... כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר? מתאפקת. השירותים דוחים. הבית שלך קרוב לבצפר שלך? ככה ככה. באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר? אם יש בית ספר, 7 בערך. למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}? לא יותר מדי מקטלגים. אבל נגיד שפריקית:S מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד? אני משערת שאסע רחוק. הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור? לא, הוא על שקט. לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה? נשארת בדר"כ בכיתה. ביום שגום אתה נשאר בבית? לא..זה לא שגשם ממיס. אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר? אני לא הולכת לאחות אם אני רוצה ללכת, או מתקשרת להורים או פשוט הולכת. האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר? לא מתאפרת. במילה אחת: בצפר זה:...........רע. מורות זה:......... לא מתחשבות. לחץ חברתי זה........דבר מטומטם. עישון זה..........הרג. הברזות זה.........אחלה במידה. לימודים זה.........מיותר. בגרויות זה......... לחץ. ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון???? נחמד..:)

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

איזה כיתה אתה? ט' אתה חכם? אומרים שאני כן פעם העתקת במבחן כלשהו? כן איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב? במקצועות שצריך לזכור הרבה האם פעם העתיקו ממך? כן המורים אוהבים אותך? חלקם אתה נחשב למופרע בכיתה? לא יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה? מהכיתה לא. האם אתה הברזת משיעור? כן מאיזה שיעורים אתה מבריז? אני כבר לא מבריזה פעם טיפסת על הגדר של הבצפר? כן אתה מכין תמיד שיעורים? לא נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי? לא שיקרת פעם למורה? מי לא? פעם הברזת מטקסים? לא אתה הלך לטיול שנתי? למה לא? אתה אוהב ספורט? לא פעם היית ב"מחששה"? עברתי שם, לא מיחששתי אתה נמצא שם לעיתים קרובות? לא אתה מעשן? לא אם כן, מאיזה כיתה? אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,? לא מה המקצוע הכי אהוב עליך? אההה.... ספרות או היסטוריה או ביולוגיה. לא יודעת. קשה. והכי שנוא? אנגלית עשית כבר בגרויות? לא איך היה? פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר? לא פעם שחכת את התיק בבית? לא פעם רבת מכות בבצפר? כן פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר? כן פעם מורה התקשרה אליך הביתה? אם כן אני לא זוכרת פעם אתה התקשרת למורה? כן יש לך מחנך או מחנכת? מחנכת יש לך יותר ידידים או יותר ידידות? כן כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר? אם יש לי נייר אז בבי"ס. הבית שלך קרוב לבצפר שלך? זה יחסי. באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר? 7+- למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}? אני נגד סטיגמות. ובשכבה אני קרויה "החברה של מייקי". ככה ערסים מזהים אותי. מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד? אהיה עצובה. הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור? לא. הלוואי. לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה? לבחוץ ביום שגום אתה נשאר בבית? לא תמיד. תלוי. אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר? אין לנו אחות בי"ס. אין תקציב. מביאים איזה ערבי צולע, לימדו אותו להחזיק מזרק והוא נחשב ה"אח" בבי"ס. ואם אני חולה ההורים שלי יבואו לקחת אותי. ואני אהיה נחמדה לסגן מנהלת אז הוא ישחרר אותי. האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר? לא במילה אחת: בצפר זה:........... נחמד מורות זה:......... לפעמיםנחמד לחץ חברתי זה........ רע עישון זה.......... עודיותררע הברזות זה......... לאטוב לימודים זה......... חשוב בגרויות זה......... חשובעודיותר

mad eye rejy

New member
גמני

איזה כיתה אתה?-ט' אתה חכם?-אכן אכן פעם העתקת במבחן כלשהו?-כמובן איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב?-היסטוריה האם פעם העתיקו ממך?-מלא פעמים המורים אוהבים אותך?-חלקם אתה נחשב למופרע בכיתה?-ממש לא יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה?-כן האם אתה הברזת משיעור?-מי לא? מאיזה שיעורים אתה מבריז?-מגיאומטריה ואלגברה פעם טיפסת על הגדר של הבצפר?-לא.ראיתם את שלנו? אתה מכין תמיד שיעורים?-אממ.....בדר"כ נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי?-לא שיקרת פעם למורה?-כן פעם הברזת מטקסים?-לא אתה הלך לטיול שנתי?-דא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה אוהב ספורט?-מאוד פעם היית ב"מחששה"?-לא אתה נמצא שם לעיתים קרובות?-לא הייתי שם אתה מעשן?-אאאייייייייייחחחחחחחחחחחססססססססססס!!!! אם כן, מאיזה כיתה?-לא! אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,?-הציעו,ואני ממשיכה להתנגד בתוקף. מה המקצוע הכי אהוב עליך?-אנגלית והכי שנוא?-תנ"ך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! עשית כבר בגרויות?-לא איך היה?-לא עשיתי פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר?-לא פעם שחכת את התיק בבית?-המון פעם רבת מכות בבצפר?-אמ.....לא ממש פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר?-כן פעם מורה התקשרה אליך הביתה?-לא פעם אתה התקשרת למורה?-למה?למה?!ברור שלא.מספיק אני רואה אותן בבצפר יש לך מחנך או מחנכת?-מחנכת יש לך יותר ידידים או יותר ידידות?-יותר ידידות. כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר?-השירותים בבצפר מגעילים אז..מתאפקת הבית שלך קרוב לבצפר שלך?-לא מאוד באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר?-שבע וחצי למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}?-אמ...לוידעת.חברותית?מקובלת? מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד?-אגיד:"סוף סוף!!" הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור?-יותר מדי לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה?-לקיוסק ביום שגום אתה נשאר בבית?-מהזה יום שגום? אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר?-בלי אישור האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר?-לא במילה אחת: בצפר זה:...........די חרא מורות זה:.........חרא לחץ חברתי זה........חרא עישון זה..........החרא ממשיך הברזות זה.........כיף לימודים זה.........די עם החרא בגרויות זה.........לוידעת ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון????-נחמד ~רוני~

דללה

New member
עוד קצת לסוף ../images/Emo9.gif

איזה כיתה אתה? י"ב אתה חכם? לדעתי לא פעם העתקת במבחן כלשהו? כן איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב? אזרחות האם פעם העתיקו ממך? כן המורים אוהבים אותך? כן אתה נחשב למופרע בכיתה? סוג של
יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה? כן האם אתה הברזת משיעור? כן מאיזה שיעורים אתה מבריז? כל מיני.. ערבית, אזרחות, אנגלית.. פעם טיפסת על הגדר של הבצפר? לא אתה מכין תמיד שיעורים? לא נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי? פעמיים שיקרת פעם למורה? כן פעם הברזת מטקסים? לא אתה הלך לטיול שנתי? כן אתה אוהב ספורט? לא פעם היית ב"מחששה"? כן אתה נמצא שם לעיתים קרובות? לא אתה מעשן? כבר לא.. אם כן, מאיזה כיתה? - אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,? - מה המקצוע הכי אהוב עליך? ערבית והכי שנוא? אזרחות עשית כבר בגרויות? כן איך היה? בסדר פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר? לא פעם שכחת את התיק בבית? לא פעם רבת מכות בבצפר? לא פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר? כן פעם מורה התקשרה אליך הביתה? כן פעם אתה התקשרת למורה? כן יש לך מחנך או מחנכת? מחנכת יש לך יותר ידידים או יותר ידידות? לאדעת כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר? מתאפקת.. רק בבית הבית שלך קרוב לבצפר שלך? יחסית באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר? כמה שיותר מאוחר
למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}? מאגניבה
מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד? אלך עם חברים שלי מהשכבה ואצייר על ה"כביש" שבבצפר כל מיני שטויות שקשורות לשכבה שלנו (מסורת, נו מה??
) הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור? כן לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה? קפיטריה ביום גשום אתה נשאר בבית? לא אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר? אלך האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר? לא במילה אחת: בצפר זה:.......... איכסע מורות זה:......... עם רע לחץ חברתי זה....... גועל נפש עישון זה.......... מיותר הברזות זה......... סבבה לגמרי
לימודים זה......... עוד יותר מיותר מעישון בגרויות זה......... עול ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון???? בסדר.. הודגש באמצעות מדגישומטיק

NoA YoSeFiAn

New member
עונהההה=]../images/Emo13.gif

איזה כיתה אתה? ט' אתה חכם? לא
פעם העתקת במבחן כלשהו? פעם אחתת?! מיליוןן! איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב? לשון האם פעם העתיקו ממך? לא חח אין מה... המורים אוהבים אותך? חלקם אתה נחשב למופרע בכיתה? אממ משו כזה יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה? כהה האם אתה הברזת משיעור? אממ לא ממש מאיזה שיעורים אתה מבריז? אממ לא זוכרת פעם טיפסת על הגדר של הבצפר? לא! בשביל מה יש שער?! אתה מכין תמיד שיעורים? לא נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי? אממ לא שזכור לי שיקרת פעם למורה? מ ל א פעמים פעם הברזת מטקסים? כהה חחח אתה הלך לטיול שנתי? כה אתה אוהב ספורט? אמממ משו כזה פעם היית ב"מחששה"? מהההה!? אתה נמצא שם לעיתים קרובות? ?! אתה מעשן? לא אם כן, מאיזה כיתה?------ אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,? לא הציעו ולא אני לא מוכנהה! מה המקצוע הכי אהוב עליך? אממ לא יודעתת והכי שנוא? מתמתיקה עשית כבר בגרויות? לא איך היה? -------- פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר? לאא חחחח
פעם שחכת את התיק בבית? לא
פעם רבת מכות בבצפר? כהה פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר? לא אמא תהרוג אותי! פעם מורה התקשרה אליך הביתה? כה חחחח פאדיחות פעם אתה התקשרת למורה? לאא!! יש לך מחנך או מחנכת? מחנך יש לך יותר ידידים או יותר ידידות? ידידים כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר? מתאפקת חח הבית שלך קרוב לבצפר שלך? לא באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר? 6.30 למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}? ממגניבהה מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד? ילךך לעשות משו שאני אוהבתת.. הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור? כהה לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה? מסתובבת עם החברה ביום שגום אתה נשאר בבית? אממ לפעמיםם חחח ממציאים תרוץ להורים אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר? נישארר.. האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר? לאא במילה אחת: בצפר זה:........... חרא מורות זה:......... זבל לחץ חברתי זה........גועל עישון זה..........איכס הברזות זה.........אחלה לימודים זה.........פיכסה בגרויות זה.........בעעע ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון???? מ ע ו ל ה =]]

Ofek The Diva

New member
עונה

איזה כיתה אתה?י"ב אתה חכם?אפשר לומר חח פעם העתקת במבחן כלשהו?ברור איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב?ספרות ושנה שעברה היסטוריה האם פעם העתיקו ממך?כן המורים אוהבים אותך?כן אתה נחשב למופרע בכיתה?לא יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה?כן האם אתה הברזת משיעור?כן מאיזה שיעורים אתה מבריז?ספרות אזרחות ספורט פעם טיפסת על הגדר של הבצפר?לא אתה מכין תמיד שיעורים?לא נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי?לא שיקרת פעם למורה?כן פעם הברזת מטקסים?לא אתה הלך לטיול שנתי?ברור אתה אוהב ספורט?לא פעם היית ב"מחששה"?לא אתה נמצא שם לעיתים קרובות?ממש לא אתה מעשן?לאאאא אם כן, מאיזה כיתה?לאאאא אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,?ל-א מה המקצוע הכי אהוב עליך?צרפתית והכי שנוא?מתמטיקה ואזרחות עשית כבר בגרויות?כן איך היה?טוב וטוב שהיה חח פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר? חח לא פעם שחכת את התיק בבית?לא. ורושמים שכחת פעם רבת מכות בבצפר?לא פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר?כן פעם מורה התקשרה אליך הביתה?כן פעם אתה התקשרת למורה?כן יש לך מחנך או מחנכת?מחנכת יש לך יותר ידידים או יותר ידידות?חברות כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר?בביצפר הבית שלך קרוב לבצפר שלך?לא באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר?6 ועשרים למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}?רגילה מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד?אחגוג הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור?לא לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה?חצר ביום שגום אתה נשאר בבית?לא אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר?תלוי כמה חולה האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר?כן במילה אחת: בצפר זה:...........חביב מורות זה:.........נחמד לחץ חברתי זה........רע עישון זה..........מגעיל\פוזה הברזות זה.........נחמד לימודים זה.........רע בגרויות זה.........רעעע ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון????=]נחמד

linoy pal

New member
עונה

איזה כיתה אתה?ט אתה חכם?לא פעם העתקת במבחן כלשהו?חח כן... איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב?מדעים וקצת לשון בעיקר אני משוווה תשובות.. האם פעם העתיקו ממך?כן המורים אוהבים אותך?לא אתה נחשב למופרע בכיתה?לא יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה?כן האם אתה הברזת משיעור?לא אני מפחדת חחח מאיזה שיעורים אתה מבריז?לא מבריזה! פעם טיפסת על הגדר של הבצפר?כן אתה מכין תמיד שיעורים?לא נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי?אחד רק שיקרת פעם למורה?דעעע פעם הברזת מטקסים?לא אתה הלך לטיול שנתי?כן אתה אוהב ספורט?לא פעם היית ב"מחששה"?לא אתה נמצא שם לעיתים קרובות?לא אתה מעשן?לא אם כן, מאיזה כיתה? אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,?לא מה המקצוע הכי אהוב עליך?אין כזה והכי שנוא?הכל!! עשית כבר בגרויות?לא איך היה? פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר?לא פעם שחכת את התיק בבית?לא פעם רבת מכות בבצפר?לא פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר?כן חח פעם מורה התקשרה אליך הביתה?כן פעם אתה התקשרת למורה?כן יש לך מחנך או מחנכת?מחנכת יש לך יותר ידידים או יותר ידידות?ידידות חח כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר?מתאפקת הבית שלך קרוב לבצפר שלך?לאא זה חצי שעה באוטובס!! באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר?7 למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}?אין כאלה בכיתה שלנו כולם חרשנים חח מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד?ישן!!! ישן!!! וינגן!! הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור?לפעמים לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה?לתיכון ביום שגום אתה נשאר בבית?לא אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר?אני ישאר האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר?יאפ במילה אחת: בצפר זה:...........חרא מורות זה:.........עוד יותר חרא לחץ חברתי זה........שטויות עישון זה..........לא בריא ומסריח הברזות זה.........מצויין לימודים זה.........מיותר בגרויות זה.........הדרך של הבצפר לדפוק אותך עד הסוף ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון????נחמד מאווווד

I am IRiTooSH

New member
עונה ../images/Emo9.gif../images/Emo17.gif [חדשה#@%]

אמרתי כבר שאני חדשה, אבל בכל זאת, שוב. קוראים לי עירית ואני בת 13 ממשגב.
--- איזה כיתה אתה? ז' אתה חכם? נניח. פעם העתקת במבחן כלשהו? בהכתבה? איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב? ערבית
האם פעם העתיקו ממך?כן:S המורים אוהבים אותך?תלוי מי.. אתה נחשב למופרע בכיתה?תלוי באיזה שיעור.. יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה?כן. האם אתה הברזת משיעור? פעם אחת, ערבית:S מאיזה שיעורים אתה מבריז?הברזתי רק פעם אחת, חד פעמית מערבית><. פעם טיפסת על הגדר של הבצפר?כן.. אתה מכין תמיד שיעורים?לא.. נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי?לא נתנו לי מכתבים לתיק אישי
שיקרת פעם למורה?כן
פעם הברזת מטקסים?לא אתה הלך לטיול שנתי?כן
אתה אוהב ספורט?כןן
פעם היית ב"מחששה"?לאא:S אתה נמצא שם לעיתים קרובות?לאא:S אתה מעשן?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא#$&&*!@#% חס וחלילה ! אם כן, מאיזה כיתה? שום כיתה, בחיים, אבל בחיים אני לא אעשן$#^ אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,? לא הציעו, ולא מנסה ! מה המקצוע הכי אהוב עליך? מתמטיקה,אומנות ומדעים
והכי שנוא? ערבית, תנ"ך, מבת, ספרות
[בימי חמישי יש לי אותם אחד אחרי השני
] עשית כבר בגרויות?לא
איך היה?..? פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר? לא.. פעם שחכת את התיק בבית?לא
פעם רבת מכות בבצפר?בערך:S פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר?לא
פעם מורה התקשרה אליך הביתה?כן
פעם אתה התקשרת למורה?כן
יש לך מחנך או מחנכת?מחנכת. יש לך יותר ידידים או יותר ידידות?מממ. לא יודעת. כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר? בביצפר
הבית שלך קרוב לבצפר שלך? יותר מלישובים אחרים. באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר? 6:30 למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}? נורמאלית שקטה
מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד? אשמח
הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור? לא מביאה אותו לביצפר.. לא רוצה שיגנבו
לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה? לבית השני [השכבה שלנו מחולקת לשתי חטיבות.. הולת לבקר אנשים בבית השני :0] ביום שגום אתה נשאר בבית? לא~ אינמצב. גשם זו אני. אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר? אשאר בביצפר
האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר? לא מתאפרת
במילה אחת: בצפר זה:...........חרא מורות זה:.........חרא. לחץ חברתי זה........חרא!!!!#%@^ עישון זה..........דוחההההההההההההההההה$%# הברזות זה.........סדר,ללאהגזמה! לימודים זה.........שורדים. בגרויות זה.........שורדים
ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון???? יותר מידי ביצפר

קאפיו

New member
בצפר

איזה כיתה אתה? יב אתה חכם? די פעם העתקת במבחן כלשהו? לא איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב? אמרתי לא האם פעם העתיקו ממך? יש מצב המורים אוהבים אותך? לא נראה לי אתה נחשב למופרע בכיתה? בערך.. יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה? כן האם אתה הברזת משיעור? ברורררררר מאיזה שיעורים אתה מבריז? כמעט הכל חוץ מאנגלית פעם טיפסת על הגדר של הבצפר? כן אתה מכין תמיד שיעורים? מאז כיתה ו' לא הכנתי נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי? חחחחחח שיקרת פעם למורה? כן פעם הברזת מטקסים? כן אתה הלך לטיול שנתי? כן אתה אוהב ספורט? כן פעם היית ב"מחששה"? כן אבל אני שונא אתזה אתה נמצא שם לעיתים קרובות? לא אתה מעשן? לא אם כן, מאיזה כיתה? אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,? הציעו הרבה וגם ניסיתי כמה פעמים אבל אנלא מעשן קבוע מה המקצוע הכי אהוב עליך? ספורט ואנגלית והכי שנוא? מתמטיקהההההההההההההה עשית כבר בגרויות? כן איך היה? תלוי מה... פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר? לא פעם שחכת את התיק בבית? לא.. פעם שכחתי תתיק בבצפר פעם רבת מכות בבצפר? ברור פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר? חחח ברור פעם מורה התקשרה אליך הביתה? כן פעם אתה התקשרת למורה? כן יש לך מחנך או מחנכת? מחנכת יש לך יותר ידידים או יותר ידידות? ידידים כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר? בבצפב הבית שלך קרוב לבצפר שלך? לא כ"כ.. 20 דק' ברגל, 7 באופניים. באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר? 7 וחצי למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}? לא יודע... סתם רגיל כזה מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד? אוכל הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור? כן לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה? זה לא קבוע ביום שגום אתה נשאר בבית? לא תמיד.. תלוי אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר? ילך האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר? - במילה אחת: בצפר זה:...........משעמם מורות זה:.........מסכנות לחץ חברתי זה........מציאות עישון זה..........חרא הברזות זה.........החיים לימודים זה.........משעמם בגרויות זה.........בולשיט ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון???? חביב

נענה מזכרוני ../images/Emo9.gif ../images/Emo210.gif

איזה כיתה אתה? סיימתי אתה חכם? פחות או יותר
פעם העתקת במבחן כלשהו?כן
איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב? ממ נראה לי קרא פעם בהסטוריה... אני מניחה שבדברים שאני לא יודעת, אולי כימיה? ביולוגיה? האם פעם העתיקו ממך? אני חושבת שכן המורים אוהבים אותך? חלקם אהבו ועם חלקם פשוט לא היה לי קשר אתה נחשב למופרע בכיתה?לא חח אבל תלוי איך אתם מגדירים מופרע
יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה? נשארו כמה, היתה קבוצה של כמה חברות טובות האם אתה הברזת משיעור? אכן
מאיזה שיעורים אתה מבריז? בזמנו מהרוב... בעיקר התעמלות, פיזיקיה ושלל דומים פעם טיפסת על הגדר של הבצפר? קרה מספר פעמים, ביסודי ..
אתה מכין תמיד שיעורים? ללעמים נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי? לא הרבה אבל לי ולבית ספר היה קשר מסובך :-ג שיקרת פעם למורה? אני חושבת שכן פעם הברזת מטקסים? יכול להיות אתה הלך לטיול שנתי? יאפ אתה אוהב ספורט? לא במיוחד... אבל זה תלוי פעם היית ב"מחששה"? חח סתם עברתי שם אתה נמצא שם לעיתים קרובות? לא
אתה מעשן? לא
אם כן, מאיזה כיתה?
אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,? לא מה המקצוע הכי אהוב עליך? אנגלית וספרות והכי שנוא? כלכלה עשית כבר בגרויות? כן איך היה? תקופה קשה, אבל עבר בשלום
פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר? לא
פעם שחכת את התיק בבית? ממממ לא נראה לי פעם רבת מכות בבצפר? מישהי משכה לי בשיער בתחילת היסודי
אבל חוץ מזה לא פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר? כן פעם מורה התקשרה אליך הביתה? לא פעם
פעם אתה התקשרת למורה? מממ יכול להיות יש לך מחנך או מחנכת? היתה מחנכת יש לך יותר ידידים או יותר ידידות? בזמנו ידידות (ע"ע חברות) כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר? בבית ספר הבית שלך קרוב לבצפר שלך? התיכון לא כל כך באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר? לבית ספר זה היה משתנה למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}? אאוסטסיידרית
מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד? התכוונתי להוציא ספר
הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור? לא
גם כל החברות שלי היו איתי בכיתה
לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה? מממ וואי, מה היינו עושות? היינו יושבות איפשהו בטח ... היו פעמים שגם חמקתי לספריה לחטט במדפים
ביום גשום אתה נשאר בבית? לפעמים אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר? אם אפשר לצאת, הייתי הולכת בלי (איזה לא חינוכית אני, טוב היתה תקופה קשה
) האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר? לא ולא
במילה אחת: בצפר זה:........... מעצבן מורות זה:.........מלחיץ לחץ חברתי זה........פחחחח
סתם, אה.. גועל נפש עישון זה.......... מזיק ומיותק
הברזות זה......... ממממ אם אתה מסוגל להמנע אז עדיף לימודים זה......... קשה לפעמים
(כן, אני מודעת לכך שזה 2 מילים) בגרויות זה......... עומס ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון???? סבבה

עונה

איזה כיתה אתה? י' אתה חכם? כן.... די... תלוי במה פעם העתקת במבחן כלשהו? ברור מלא! איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב? אמ.. אנגלית בעיקר האם פעם העתיקו ממך? כן המורים אוהבים אותך? לא כל כך.. אתה נחשב למופרע בכיתה? לא יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה? בערך.. אפשר להגיד שכן האם אתה הברזת משיעור? הרבה מאיזה שיעורים אתה מבריז? לפעמים מספורט, השנה לא כל כך.. שנה שעברה הברזתיממקצועות אחרים פעם טיפסת על הגדר של הבצפר? לא אתה מכין תמיד שיעורים? ממש לא! נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי? האמת שאני לא יודעת, אבל אני חושבת שפעם או פעמיים שיקרת פעם למורה? כן פעם הברזת מטקסים? לא אתה הלך לטיול שנתי? כן אתה אוהב ספורט? בערך פעם היית ב"מחששה"? בבצפר שנה שעברה כן-בבצפר הזה לא אתה נמצא שם לעיתים קרובות? כמו בשאלה הקודמת אתה מעשן? כן אם כן, מאיזה כיתה? ט' אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,? מה המקצוע הכי אהוב עליך? תאטרון והכי שנוא? בערך כל השאר.. עשית כבר בגרויות? לא איך היה? פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר? לא!!!!!! פעם שחכת את התיק בבית? כן.. אבל אז חזרתי. וזה היה 2 שניות אחרי שיצאתי מהבית גם ככה.. פעם רבת מכות בבצפר? לא פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר? כל הזמן.. פעם מורה התקשרה אליך הביתה? כןן... פעם אתה התקשרת למורה? לא יש לך מחנך או מחנכת? מחנכת יש לך יותר ידידים או יותר ידידות? ידידות כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר? משתדלת להתאפק הבית שלך קרוב לבצפר שלך? באוטו, 10 דקות נסיעה באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר? 6 למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}? לא יודעת.. מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד? יחייך את החיוך הכי גדול בחיים שלי הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור? לא לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה? כל פעם במקום אחר ביום שגום אתה נשאר בבית? מה זה שגום? אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר? ברור שאלך.. האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר? כן במילה אחת: בצפר זה:........... חובה מורות זה:......... חרא לחץ חברתי זה........ דפוק עישון זה.......... סבבה הברזות זה......... בסדר לימודים זה.........אממ.. גם חובה בגרויות זה......... אני ממש לא מקורית.. חובה.. ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון???? סבבה :)

ווינגז

New member
לא מצליחה להרדם...

איזה כיתה אתה? י"ב אתה חכם? לא יודעת... פעם העתקת במבחן כלשהו? מן הסתם. איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב? אין דבר כזה, זה מאוד משתנה. האם פעם העתיקו ממך? כן המורים אוהבים אותך? כן אתה נחשב למופרע בכיתה? לא יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה? לא, אבל אלו שיש הם אנשים איכותיים.
האם אתה הברזת משיעור? כן מאיזה שיעורים אתה מבריז? אין דבר כזה... פעם טיפסת על הגדר של הבצפר? לא, אנחנו יכולים לצאת חופשי, למה להתאמץ? אתה מכין תמיד שיעורים? לא נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי? לא שיקרת פעם למורה? כן פעם הברזת מטקסים? כן אתה הולך לטיול שנתי? לא ממש אתה אוהב ספורט? כן, לא את המקצוע. פעם היית ב"מחששה"? לא אתה נמצא שם לעיתים קרובות? לא אתה מעשן? לא אם כן, מאיזה כיתה? ... אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות? לא ולא. מה המקצוע הכי אהוב עליך? תקשורת, אני מניחה. והכי שנוא? אני לא חושבת שיש כזה. עשית כבר בגרויות? כן איך היה? בסדר גמור. פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר? לא פעם שחכת את התיק בבית? לא בבית, בבצפר.
פעם רבת מכות בבצפר? לא פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר? מן הסתם. פעם מורה התקשרה אליך הביתה? כן פעם אתה התקשרת למורה? כן יש לך מחנך או מחנכת? מחנכת ומחנכת מחליפה. יש לך יותר ידידים או יותר ידידות? ידידים=אנשים נחמדים שלא שומרים איתם על קשר חברי באופן קבוע? אז ידידים.
כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר? תלוי מאוד. הבית שלך קרוב לבצפר שלך? חמש דקות. באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר? כשאני מתחילה שעה שלישית (09:20) אז ב08:30-08:40 בערך. כשאני מתחילה שעה שנייה (08:30), אז בערך ב07:40. כשאני מתחילה ב13:00, זה מאוד משתנה בהתאם לכמה שעות ישנתי בלילה. למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}? האנשים השקטים שלא שמים אליהם לב. מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד? אתחיל לפחד. הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור? לא, הוא על שקט. לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה? לדשא בבצפר, לשבת עם החברים. ביום שגום אתה נשאר בבית? אני נשארת בבית בלי קשר למזג האוויר... אבל ביום גשום קשה לקום מהמיטה. אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר? אין אחות בבצפר, ואם אני חולה - אני לא אלך לבצפר. אם אני מתחילה להרגיש ממש לא טוב ביום לימודים, אלך הביתה. האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר? לא במילה אחת: בצפר זה: מתסכל. מורות זה: מיוחד. לחץ חברתי זה: ילדותי. עישון זה: מזיק. הברזות זה: נחוץ. לימודים זה: חשוב. בגרויות זה: מלחיץ

ofekido

New member
עונהההההה

איזה כיתה אתה? ט' אתה חכם? לא גאון אבל סביר.... פעם העתקת במבחן כלשהו? ברוררר... איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב?מדעים האם פעם העתיקו ממך? כןןן...אבל מי שעשה את זה נכשל במבחן XD המורים אוהבים אותך? אתה נחשב למופרע בכיתה? כן... יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה? ברורררר האם אתה הברזת משיעור? ברורר מאיזה שיעורים אתה מבריז? ספורט,מדע,היסטוריה,חשבון פעם טיפסת על הגדר של הבצפר? ברוררר אתה מכין תמיד שיעורים? לאאא נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי?כןןן שיקרת פעם למורה? ברוררר פעם הברזת מטקסים? ברוררר אתה הלך לטיול שנתי? ברוררר אתה אוהב ספורט? לאאאא פעם היית ב"מחששה"? ברוררר אתה נמצא שם לעיתים קרובות? לפעמיים אתה מעשן? לא בדיוקקק אם כן, מאיזה כיתה? השנההה! אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,? מה המקצוע הכי אהוב עליך? ערבית והכי שנוא? ספרות עשית כבר בגרויות? לאאא איך היה? לא עשיתי פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר? לא יצא ליי עדיין אבל אחלה רעיוןן! פעם שחכת את התיק בבית? כןן..ואז חזרתי בריצה הביתה!! פעם רבת מכות בבצפר? ברורררררר מי לא?? פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר? ברורררר פעם מורה התקשרה אליך הביתה? כןןןן פעם אתה התקשרת למורה? אמאשלי... יש לך מחנך או מחנכת? מחנכת יש לך יותר ידידים או יותר ידידות? גם וגם כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר? מתאפקתתתת! הבית שלך קרוב לבצפר שלך? אני נוסעת באוטובוס אבל הוא דיי קרוב.... באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר? בדרך כלל 7:00 למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}? פריקיתתתת! מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד? הולך הבייתה DX הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור? לפעמיים לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה? לספסלים שליד הספרייה ביום שגום אתה נשאר בבית? לאאא (מה אני עשוי מסוכררר?) XD אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר? בלי אישוררר האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר? כןן כיאלו לא משהו רציני קצת מייקאפ,אוליי צללית... במילה אחת: בצפר זה:...........איחחח מורות זה:......... איכססס לחץ חברתי זה........לחץץץץץץ עישון זה.......... כיייףףףף הברזות זה......... כייףףף לימודים זה......... איחחחחחחח בגרויות זה.........לא היה לי..... ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון????כייףף!!

maayan6868

New member
עונה

איזה כיתה אתה? י"א אתה חכם? כן! פעם העתקת במבחן כלשהו? כן איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב? אני לרוב לא מעתיקה האם פעם העתיקו ממך? כן המורים אוהבים אותך? חלקם, חלקם אתה נחשב למופרע בכיתה? כן
יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה? כן האם אתה הברזת משיעור? לההההה מאיזה שיעורים אתה מבריז? מאלה שלא מקריאים שמות והמורים מעופפים פעם טיפסת על הגדר של הבצפר? כן אתה מכין תמיד שיעורים? חחחחחחחח לא נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי? המון. שיקרת פעם למורה? כן פעם הברזת מטקסים? כן אבל לא הרבה פעמים אתה הלך לטיול שנתי? הלך? אתה אוהב ספורט? רק כשאין ריצות פעם היית ב"מחששה"? כן אתה נמצא שם לעיתים קרובות? כן אתה מעשן? לא אם כן, מאיזה כיתה? אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות? מה המקצוע הכי אהוב עליך? תנ"ך או לשון והכי שנוא? אנגלית עשית כבר בגרויות? כן איך היה? בסדר גמור פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר? חחחח לא פעם שכחת את התיק בבית? שכחתי לא פעם רבת מכות בבצפר? לא
פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר? אממ... כן? פעם מורה התקשרה אליך הביתה? כן! מהזה השאלות הרטוריות האלה? פעם אתה התקשרת למורה? לא יש לך מחנך או מחנכת? מחנכת יש לך יותר ידידים או יותר ידידות? ידידות! כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר? מתאפקת הבית שלך קרוב לבצפר שלך? כן באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר? עשרה לשמונה למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}? לא יודעת! מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד? כשנגיע לגשר נחצה אותו הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור? אלא מה? לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה? יוצאת מבצפר ביום שגום אתה נשאר בבית? שגום? אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר? ברור שאלך האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר? בקטנה במילה אחת: בצפר זה:...........בסדר מורות זה:.........מסכנות לחץ חברתי זה........לא טוב עישון זה..........כיף הברזות זה.........כיף לימודים זה.........משעמם בגרויות זה.........חופר ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון????|סלינק| סבבה

למעלה