שאלון בצפר

hilonet14

New member
שאלון בצפר

למי שלא סיים ללמוד, או שסיים ורוצה לשתף אותנו בעברו
איזה כיתה אתה?
אתה חכם?
פעם העתקת במבחן כלשהו?
איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב?
האם פעם העתיקו ממך?
המורים אוהבים אותך?
אתה נחשב למופרע בכיתה?
יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה?
האם אתה הברזת משיעור?
מאיזה שיעורים אתה מבריז?
פעם טיפסת על הגדר של הבצפר?
אתה מכין תמיד שיעורים?
נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי?
שיקרת פעם למורה?
פעם הברזת מטקסים?
אתה הלך לטיול שנתי?
אתה אוהב ספורט?
פעם היית ב"מחששה"?
אתה נמצא שם לעיתים קרובות?
אתה מעשן?
אם כן, מאיזה כיתה?
אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,?
מה המקצוע הכי אהוב עליך?
והכי שנוא?
עשית כבר בגרויות?
איך היה?
פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר?
פעם שחכת את התיק בבית?
פעם רבת מכות בבצפר?
פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר?
פעם מורה התקשרה אליך הביתה?
פעם אתה התקשרת למורה?
יש לך מחנך או מחנכת?
יש לך יותר ידידים או יותר ידידות?
כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר?
הבית שלך קרוב לבצפר שלך?
באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר?
למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}?
מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד?
הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור?
לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה?
ביום שגום אתה נשאר בבית?
אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר?
האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר?
במילה אחת: בצפר זה:........... מורות זה:......... לחץ חברתי זה........ עישון זה.......... הברזות זה......... לימודים זה......... בגרויות זה.........
ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון????

Miss Menta

New member
../images/Emo205.gif בצפר ../images/Emo63.gif

איזה כיתה אתה? ח'. אתה חכם? כנראה. פעם העתקת במבחן כלשהו? מי לא? [באמת מי לא?] איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב? לא מעתיקה הרבה. העתקתי אולי במתמטיקה.. האם פעם העתיקו ממך? כן. המורים אוהבים אותך? חלקם. אתה נחשב למופרע בכיתה? לא, אבל לפעמים אני צוחקת וזה. יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה? כן. האם אתה הברזת משיעור? רק פעם אחת מספורט. מאיזה שיעורים אתה מבריז? ^ פעם טיפסת על הגדר של הבצפר? לא. אתה מכין תמיד שיעורים? לא תמיד. נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי? אף פעם לא. שיקרת פעם למורה? לא.. אולי. X: פעם הברזת מטקסים? לא. אתה הלך לטיול שנתי? כן. אתה אוהב ספורט? לא. רק ריקוד. פעם היית ב"מחששה"? לא. אתה נמצא שם לעיתים קרובות? לא. אתה מעשן? לא. אם כן, מאיזה כיתה? אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,? לא הציעו לי. ולא יודעת בקשר לשני בטוח שבגיל הזה לא. מה המקצוע הכי אהוב עליך? המ, אנגלית וספרות. והכי שנוא? מתמטיקה, לשון. עשית כבר בגרויות? לא. איך היה? פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר? לא. חחח XD פעם שחכת את התיק בבית? לא. פעם רבת מכות בבצפר? המ בערך. לא ממש.. פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר? כן. פעם מורה התקשרה אליך הביתה? כן. פעם אתה התקשרת למורה? אני לא אבל אמא שלי כן. יש לך מחנך או מחנכת? מחנכת. יש לך יותר ידידים או יותר ידידות? שניהם. כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר? תלוי אני משתדלת לא להתפנות בבצפר. הבית שלך קרוב לבצפר שלך? לא כ'כ, 20 דקות הליכה, 5-7 דקות ברכב. באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר? 7-7 ורבע. למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}? לא מקטלגים בכיתה שלנו. באמת שלא. מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד? נחשוב עד אז. :) הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור? לא לעיתים קרובות אבל לפעמים.. אני שמה על שקט בכל מקרה. לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה? או לקיוסק עם חברים או סתם מסתובבים בחוץ. ביום שגום אתה נשאר בבית? לא. אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר? אי אפשר ללכת בלי אישור, אני אתקשר לאמא שלי ואסביר לה את המצב ואבקש ממנה שתגיד לאחות בצפר שזה בסדר שאני אשתחרר. האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר? רק עיפרון שחור. וגם זה לא תמיד. במילה אחת: בצפר זה:........... לימודים. מורות זה:......... מורות? לחץ חברתי זה........ סתם. XDD עישון זה.......... הורסבריאות. הברזות זה......... פוזה. לימודים זה......... חוכמה. בגרויות זה......... קשה. ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון???? נחמד
.

mad artichoke

New member
עונה../images/Emo3.gif

איזה כיתה אתה? י'. אתה חכם? אני שונאת שאלות כאלו P: פעם העתקת במבחן כלשהו? ממ.. כן P: איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב? אני לא מעתיקה לרוב, אני נוטה להמציא. האם פעם העתיקו ממך? אהא. המורים אוהבים אותך? לא
אתה נחשב למופרע בכיתה?לא
יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה? לא. האם אתה הברזת משיעור?
יותר מדי. מאיזה שיעורים אתה מבריז? בעיקר ספורט, אבל אני לא נוטה להפלות
פעם טיפסת על הגדר של הבצפר? לא. אתה מכין תמיד שיעורים? לא
נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי? לא נראה לי שאי פעם הביאו לי מכתב שנכנס לתיק האישי
שיקרת פעם למורה? כן. פעם הברזת מטקסים? ייתכן. אתה הלך לטיול שנתי?לא
אתה אוהב ספורט?לא
פעם היית ב"מחששה"? לא שזכור לי
אתה נמצא שם לעיתים קרובות? לא D: אתה מעשן? לא. אם כן, מאיזה כיתה? אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,? לא. מה המקצוע הכי אהוב עליך? לא יודעת
והכי שנוא? ספורט. עשית כבר בגרויות? לא O: איך היה? פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר? לא. פעם שחכת את התיק בבית? לא נראה לי
פעם רבת מכות בבצפר? כן
פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר? יותר מדי $: פעם מורה התקשרה אליך הביתה? כן. פעם אתה התקשרת למורה? לא נראה לי O: יש לך מחנך או מחנכת? מחנכת (אבל מזויות מסוימות היא נראית כמו מחנך
) יש לך יותר ידידים או יותר ידידות? אין לי
(למעט שתי חברות, אבל זה לא ידידות, אני לא הומו) כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר? בד"כ אני לא, אבל אני אתאפק. הבית שלך קרוב לבצפר שלך? לא. באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר? רבע ל7. למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}? הערס המודרני. (נו באמת
) מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד? לא יודעת
הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור? לא, אף אחד לא מתקשר אליי
לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה? בד"כ אני לא הולכת. ביום שגום אתה נשאר בבית? כן
אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר? אני לא הולכת לאחות, אני פשוט הולכת. האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר? לא ממש. במילה אחת: בצפר זה:...........מייאש. מורות זה:.........אבוד. לחץ חברתי זה........אומנות
עישון זה..........אבוד (?) הברזות זה.........התמכרות
לימודים זה.........משעמם. בגרויות זה.........מאיים
ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון???? בסדר

baril

New member
../images/Emo80.gifבצפר (כמה זמן לא הייתי פה)

איזה כיתה אתה?ח' אתה חכם?נממ ניראלי שכן
פעם העתקת במבחן כלשהו?כן איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב?אממ שיעורים וזה
מתמטיקה
האם פעם העתיקו ממך?כה המורים אוהבים אותך?כן אתה נחשב למופרע בכיתה?לא יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה?אההא האם אתה הברזת משיעור?לא מאיזה שיעורים אתה מבריז?-- פעם טיפסת על הגדר של הבצפר?כן
אתה מכין תמיד שיעורים?לא תמיד. אבל אני מעתיקה תמיד
נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי?לא שיקרת פעם למורה?כן פעם הברזת מטקסים?לא אתה הלך לטיול שנתי?כן בטח
עוד שבועעעעעעע
אתה אוהב ספורט?כן
פעם היית ב"מחששה"?לא
אתה נמצא שם לעיתים קרובות?לא אתה מעשן?לא אם כן, מאיזה כיתה?-- אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,?לא הציעו, ואני לא יהיה מוכנה לנסות, לפחות לא בגיל הזה מה המקצוע הכי אהוב עליך?אנגלית :][: והכי שנוא?מתמטיקה עשית כבר בגרויות?לא איך היה?-- פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר?חחחחחחחחחח לא
פעם שחכת את התיק בבית?לא
פעם רבת מכות בבצפר?כן פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר?אההא פעם מורה התקשרה אליך הביתה?כן, אבל לא בקשר למשו רע פעם אתה התקשרת למורה?כן יש לך מחנך או מחנכת?מחנכת יש לך יותר ידידים או יותר ידידות?ידידים, אבל ישלי יותר חברות מידידים כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר?מתפנה בבצפר, למה מה קרה
הבית שלך קרוב לבצפר שלך?לא באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר?רבע ל8, ובאימוני בוקר ב7 למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}?שומדבר מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד?צבא, וטיול הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור?לא לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה?בדרךכלל לקיוסק ואז לכיתה :) ביום שגום אתה נשאר בבית?לא אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר?אני יישאר בבצפר עד שיתנו לי ללכת האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר?רק עיפרון שחור במילה אחת: בצפר זה:...........נחמד מורות זה:.........חרא לחץ חברתי זה........משו עישון זה..........קקההההההההההההההה
הברזות זה.........לאטוב לימודים זה.........עוזר בגרויות זה.........קשה ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון????סבבה :]

עונה../images/Emo219.gif

איזה כיתה אתה?ו' אתה חכם?האמ פעם העתקת במבחן כלשהו?כן איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב?מתמטיקה ;[ האם פעם העתיקו ממך?כן המורים אוהבים אותך?חלקם אתה נחשב למופרע בכיתה?לא יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה?כן,ובכ"ז אני שונאת את כולם האם אתה הברזת משיעור?לא מאיזה שיעורים אתה מבריז?-- פעם טיפסת על הגדר של הבצפר?כן אתה מכין תמיד שיעורים?לא נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי?לא שיקרת פעם למורה?כן,המון פעם הברזת מטקסים?פעם אחת אתה הלך לטיול שנתי?כן [היה כיף#%$%@#@!!!!!1.11 חוץ מהחדר אוכל בבוקר ובצהריים של היום השני
] אתה אוהב ספורט?לא פעם היית ב"מחששה"?לא אתה נמצא שם לעיתים קרובות?לא אתה מעשן?לא אם כן, מאיזה כיתה?לא אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,?לא ולא מה המקצוע הכי אהוב עליך?הסטוריה והכי שנוא?מתמטיקה :| עשית כבר בגרויות?לא איך היה?-- פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר?לא
פעם שחכת את התיק בבית?לא,זה מפגר
פעם רבת מכות בבצפר?לא פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר?כן,אבל זה קורה בד"כ רק אחרי טיולים שנתיים פעם מורה התקשרה אליך הביתה?כן פעם אתה התקשרת למורה?לא יש לך מחנך או מחנכת?מחנכת יש לך יותר ידידים או יותר ידידות?ידידות כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר?מתאפקת הבית שלך קרוב לבצפר שלך?בערך באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר?בשעה 7 למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}?משהו בין חרשנית [האמת שאני בכלל פוקסיונרית
] למצחיקה. מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד?אלך הביתה,לאכול,כאילו דהעא הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור?לא לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה?אני נשארת בכיתה בד"כ,אני שונאת לצאת לשחק או משהו,זה מטומטם ביום שגום אתה נשאר בבית?לא אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר?אשאר בבי"ס האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר?לא,אסור לנו. אבל בפורים אני אלך!
במילה אחת: בצפר זה:...........חרא מורות זה:.........חרא לחץ חברתי זה........לא מעניין אותי עישון זה..........מסרטן הברזות זה.........חשוב לימודים זה.........לא חשוב בגרויות זה.........דברשעודלאהגעתיאליו ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון????נחמד מאוד!

J u S t M e11

New member
עונה../images/Emo9.gif

איזה כיתה אתה? ז' אתה חכם? נראה לי פעם העתקת במבחן כלשהו? כןXD איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב? שיעורים? בכל המקצועותXDD האם פעם העתיקו ממך? כן המורים אוהבים אותך? אוליXP אתה נחשב למופרע בכיתה? לא יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה? אמ נראה ליP: האם אתה הברזת משיעור? כן מאיזה שיעורים אתה מבריז? לא מבריזה קבוע.. הברזתי רק איזה פעמיים משיעור חופשיXDD פעם טיפסת על הגדר של הבצפר? כן אתה מכין תמיד שיעורים? לא תמיד,אבל לרוב נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי? לא שיקרת פעם למורה? כן פעם הברזת מטקסים? לא אתה הלך לטיול שנתי? הלכתי כברP: אתה אוהב ספורט? לא פעם היית ב"מחששה"? במה??0.0 אתה נמצא שם לעיתים קרובות? אתה מעשן? לא אם כן, מאיזה כיתה? אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,? לא מה המקצוע הכי אהוב עליך? אין כזהXD והכי שנוא? הכלXD עשית כבר בגרויות? לא איך היה? פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר? לאXP פעם שחכת את התיק בבית? כהXDDDDDDDDDDDDDDDDD פעם רבת מכות בבצפר? כןXD פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר? כןXP פעם מורה התקשרה אליך הביתה? כן
אבל רק כשהייתי חולהXP פעם אתה התקשרת למורה? כן יש לך מחנך או מחנכת? מחנכת יש לך יותר ידידים או יותר ידידות? ידידות כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר? בבצפר הבית שלך קרוב לבצפר שלך? ממש לא באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר? בימים רגילים עשרה לשבע ובימים שיש לי מקהלה שש וחציP: למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}? אמ לא יודעת... רגילה כזאת>< מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד? לאיודעת הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור? לא לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה? לקיוסק ואז סתם מסתובבת או הולכת לכיתה ביום שגום אתה נשאר בבית? לפעמים אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר? אני אשארXP האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר? לא במילה אחת: בצפר זה:........... בע מורות זה:......... בע לחץ חברתי זה........ בע עישון זה..........בע הברזות זה......... מגניבXD לימודים זה......... בע בגרויות זה......... בע ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון???? מגניב^^

דנטל

New member
העבר הרחוק

איזה כיתה אתה? כ"ז אתה חכם? כן פעם העתקת במבחן כלשהו? כן איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב? היסטוריה האם פעם העתיקו ממך? כן המורים אוהבים אותך? תלוי מי אתה נחשב למופרע בכיתה? כן, אבל לא מבחינת לימודים יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה? כן האם אתה הברזת משיעור? כן מאיזה שיעורים אתה מבריז? התעמלות פעם טיפסת על הגדר של הבצפר? כן אתה מכין תמיד שיעורים? לא נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי? לא שיקרת פעם למורה? כן פעם הברזת מטקסים? לא אתה הלך לטיול שנתי? כן אתה אוהב ספורט? לא פעם היית ב"מחששה"? לא אתה נמצא שם לעיתים קרובות? לא אתה מעשן? לא אם כן, מאיזה כיתה? - אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות? לא מה המקצוע הכי אהוב עליך? לשון והכי שנוא? היסטוריה עשית כבר בגרויות? כן איך היה? כמו מבחן רגיל פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר? לא פעם שחכת את התיק בבית? לא פעם רבת מכות בבצפר? כן פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר? כן פעם מורה התקשרה אליך הביתה? לא פעם אתה התקשרת למורה? לא יש לך מחנך או מחנכת? מחנכת יש לך יותר ידידים או יותר ידידות? ידידים כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר? לרוב מתאפקת הבית שלך קרוב לבצפר שלך? לא באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר? היום אחרי הצהריים, אז הייתי מתעוררת ב- 7 למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}? רוקיסטים מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד? עבודה לפני הצבא הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור? לא היה פלאפון כשאני הייתי בבי"ס לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה? לחצר הגדולה ביום שגום אתה נשאר בבית? לא אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר? אשאר האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר? לא במילה אחת: בצפר זה: נסבל מורות זה: סתמי לחץ חברתי זה: דרעק עישון זה: מסריח הברזות זה: חביב לימודים זה: סביר בגרויות זה: מיותר ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון???? בסדר

crazykid oO

New member
OMG

איזה כיתה אתה? ח אתה חכם? כן בלי להשוויץ. ואני לא משוויצה. אני מחכה למחמאות! XDDDD פעם העתקת במבחן כלשהו? לא..רק שליפים P: סתם..פעם אחת עשיתי שליף!!!!!!! איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב? אף פעם ובשום מקצוע D: האם פעם העתיקו ממך? נדמה לי. המורים אוהבים אותך? כן D: אתה נחשב למופרע בכיתה? לא. יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה? לא, מהשכבה כן.
האם אתה הברזת משיעור? .........אולי... מאיזה שיעורים אתה מבריז? אמ. אף אחד. לפעמים... -.- פעם טיפסת על הגדר של הבצפר? של היסודי.
אתה מכין תמיד שיעורים? לא. לפעמים שוכחת. נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי? לא. שיקרת פעם למורה? לא יודעת. אולי. אבל לא נראה לי. פעם הברזת מטקסים? נראה לי. אולי פעמיים. אתה הלך לטיול שנתי? בטח!1
אתה אוהב ספורט? כן פעם היית ב"מחששה"? לאאאאאא. אתה נמצא שם לעיתים קרובות? לא אתה מעשן? הייתי בפרויקט נגד עישון ><" אם כן, מאיזה כיתה? הא? אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,? לא. לא. מה המקצוע הכי אהוב עליך? שיעור חופשי.שיעור מבוטל? XD לא יודעת. אולי..היסטוריה או MATH והכי שנוא? אולי גיאומטריה עשית כבר בגרויות? לא וטוב שכך אמא איך היה? לא היה פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר? חחחחחחחחח לא XD פעם שחכת את התיק בבית? לא. פעם רבת מכות בבצפר? אממ. לא. רק ביסודי. כיסחתי לכולם תצורה. אבל עכשיו אני נגד אלימות. אני בקורס גישור וכו' פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר? כן...המצאתי תירוצים לאמא פעם מורה התקשרה אליך הביתה? כן...\= פעם אתה התקשרת למורה? חס וחלילה יש לך מחנך או מחנכת? מחנכת יש לך יותר ידידים או יותר ידידות? ידידים כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר? טוב, השירותים לא כאלה נוראיים!! הולכת על זה P: הבית שלך קרוב לבצפר שלך? לא. באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר? 7 ועשרה למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}? חרשנית ורוקיסטית D: יש כאלה שחושבים שפריקית $%#$%^^$#% הם פריקים, מכוערים$%@%^$ מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד? מאיפה לי? זה עוד הרבה זמן. אטוס ללונדון ולאמריקה הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור? לא..חעח לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה? לכל פינה בבצפר אבל לא תמיד מספיקה כי אני על הריצפה מוכת צחוק. ביום שגום אתה נשאר בבית? לא. אולי רק פעם אחת. אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר? תלוי מה מצב הרוח שלי P: האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר? אממ..לא במילה אחת: בצפר זה:...........כלא משעשע מורות זה:.........דבר מעצבן אבל מה לעשות, עוזרות לחץ חברתי זה........לא נתקלתי בלחץ חברתי. עישון זה..........חרא של דבר. אל תעשנו $%^$^&% הברזות זה.........לא טוב לימודים זה.........נחוץ...\= בגרויות זה.........חרא של דבר ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון???? סבבה (; כואבת לי הבטן.\=

נושבו

New member
עונה:)

איזה כיתה אתה
י' אתה חכם
אממ נראלי שכן פעם העתקת במבחן כלשהו
כן איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב
השנה אני כבר לא ממש מעתיקה.. אבל הייתי מעתיקה פעם בעיקר בתנ"ך, היסטוריה, ספרות... האם פעם העתיקו ממך
כן המורים אוהבים אותך
חלק כן וחלק לא. אתה נחשב למופרע בכיתה
לא יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה
כן האם אתה הברזת משיעור
כן מאיזה שיעורים אתה מבריז
אני לא מבריזה משיעורים פעם טיפסת על הגדר של הבצפר
כן אתה מכין תמיד שיעורים
בדר"כ כן נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי
לא שיקרת פעם למורה
כן פעם הברזת מטקסים
כן אתה הלך לטיול שנתי
ברווווווור! אתה אוהב ספורט
כן פעם היית ב"מחששה"
חחחחח לא אתה נמצא שם לעיתים קרובות
לא אתה מעשן
בחיים לא אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות
לא הציעו ואני לא אהיה מוכנה לנסות מה המקצוע הכי אהוב עליך
ספורט וקולנוע והכי שנוא
מתמטיקה
עשית כבר בגרויות
לא פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר
לא פעם שחכת את התיק בבית
לא פעם רבת מכות בבצפר
לא פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר
כן פעם מורה התקשרה אליך הביתה
כן פעם אתה התקשרת למורה
כן יש לך מחנך או מחנכת
מחנכת יש לך יותר ידידים או יותר ידידות
ידידים.. אני בת למה שיהיה לי ידידות?? כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר
מתפנה בבצפר הבית שלך קרוב לבצפר שלך
לא באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר
עשרה ל7 למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}
רגילה:) מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד
אצרח מאושר שסיימתי את כל הבגרויות אבל גם אהיה עצובה להיפרד מהכל. הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור
לא לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה
יושבת עם חברות בכיתה ביום שגום אתה נשאר בבית
לא אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר
אחות בצפר עלק.. כאילו שאני ביסודי.. פשוט נותנים למזכירה לדבר עם אמא האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר
עיפרון שחור... במילה אחת: בצפר זה:........... |הדגשמ-ש-ע-מ-ם!!! אבל מועיל! מורות זה:......... עם נחמד בסה"כ... לפחות אצלי בבצפר לחץ חברתי זה........ לאנשים חלשים עישון זה.......... חרא הברזות זה......... לברוח לימודים זה......... קשה בגרויות זה......... מפחיד ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון
אחלה

nastiush

New member
מאיפה הבאת לנוו את זהה?? חח קרועע..

איזה כיתה אתה? ז' אתה חכם? כן פעם העתקת במבחן כלשהו? יכול להיות שפעם אבל עכשיו המורים יותר מתוחכמים
איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב? אני לא ממש מעתיקהה האם פעם העתיקו ממך? כן המורים אוהבים אותך? תלויי מיי... חח אבל נראה לי שכן אתה נחשב למופרע בכיתה? לא יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה? כן האם אתה הברזת משיעור? לא מאיזה שיעורים אתה מבריז? אני לאא פעם טיפסת על הגדר של הבצפר? כן אתה מכין תמיד שיעורים? לרוב נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי? לא יודעת
שיקרת פעם למורה? כן.. לא הרבה אבל. עכשיו כבר לאא פעם הברזת מטקסים? רק ממסדרים
אתה הלך לטיול שנתי? ברור אתה אוהב ספורט? מאוד! פעם היית ב"מחששה"? שזה..? אתה נמצא שם לעיתים קרובות? .. אתה מעשן? לא אם כן, מאיזה כיתה? אני לא אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,? No way! מה המקצוע הכי אהוב עליך? ספורט והכי שנוא? היסטוריה וגיאוגרפיה עשית כבר בגרויות? עוד לא איך היה?
פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר? פחח לא פעם שחכת את התיק בבית? לא פעם רבת מכות בבצפר? כן פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר? לא ממש פעם מורה התקשרה אליך הביתה? כן פעם אתה התקשרת למורה? כן יש לך מחנך או מחנכת? מחנכת יש לך יותר ידידים או יותר ידידות? אותו הדבר. יש לי הרבה חברות והרבה ידידים כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר? תלוי. אני הרוב לא מתפנה בבית הספר הבית שלך קרוב לבצפר שלך? לא באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר? שבע ורבע למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}? לשום דברר ממה שכתוב... אבלל אני לא יודעת מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד? אתקדם בתחום הריקוד, המוזיקה והמשחק.... שאני עושה את שלושתם כבר מספיק זמן כדי להמשיך הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור? ממש לאא.. ואני מנסה להימנע מזה
לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה? עם חברות ביום גשום אתה נשאר בבית? לא.. יש לי ברירה? אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר? אאין אצלינו דברים כאלהה ללכת בלי אישור... אם אין לך אישור או שאף אחד לא בא לקחת אותך, השומר יגיד לך "אהה סליחה, חבוב, לאן זה? אין אישור? חזור לכיתה" ונגמר הסיפור... אין אצלינו להבריז זה לא קורהה לרוב.. השומר עירני
האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר? ממש ממש לא... לעיתים רחוקות מאוד במילה אחת: בצפר זה:........... החיים מורות זה:.........בסדר לחץ חברתי זה.......קורה עישון זה..........בעע
הברזות זה.........משלמים על זה אחרי זה לימודים זה......... ככה בגרויות זה.........קשהה
ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון???? מצוייןן =] תודה

1Shir

New member
משתפת בעברי ../images/Emo9.gif

איזה כיתה אתה? 15 שנות לימוד.. אתה חכם? ברור!
פעם העתקת במבחן כלשהו? כן.. אבל באמת שפעם.. איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב? העתקתי נראה לי פעם במחשבים או בביולוגיה, משהו ריאלי כזה האם פעם העתיקו ממך? כן המורים אוהבים אותך? כן אתה נחשב למופרע בכיתה? לא מופרעת אבל קצת משוגעת יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה? כן האם הברזת משיעור? כן אבל גם כאן באמת רק שפעם.. מאיזה שיעורים אתה מבריז? הברזתי מפילוסופיה או משהו כזה.. ומתמטיקה.. לא זוכרת כבר פעם טיפסת על הגדר של הבצפר? נראה לי שכן אתה מכין תמיד שיעורים? משתדלת נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי? לא נראה לי שיקרת פעם למורה? אולי פעם בקשר לש"ב... פעם הברזת מטקסים? בהחלט יתכן אתה הלך לטיול שנתי? בטח אתה אוהב ספורט? תלוי מה עושים פעם היית ב"מחששה"? לא אני לא מהמעשנים אתה נמצא שם לעיתים קרובות? לא אתה מעשן? כמעט ולעולם לא אם כן, מאיזה כיתה? רק בצבא זה קרה לי לראשונה אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות? אין לי בעיה להתנסות
מה המקצוע הכי אהוב עליך? בתיכון זה היה ספרות והכי שנוא? פיזיקה עשית כבר בגרויות? בטח איך היה? האמת שחוץ מהיסטוריה ממש לא למדתי אליהן... הייתי מספיק בעניינים כנראה פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר?
לא פעם שכחת את התיק בבית? לא נראה לי
אולי פעם אחת פעם רבת מכות בבצפר? כן כשהייתי ביסודי פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר? ברור! פעם מורה התקשרה אליך הביתה? בטוח שקרה פעם אתה התקשרת למורה? כן בטח יש לך מחנך או מחנכת? היו רק מחנכות תודה לאל יש לך יותר ידידים או יותר ידידות? נראה לי בנות אבל יש גם בנים כשאתה צריך להתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר? לא מתאפקת, עושה הרבה מחוץ לבית.. הבית שלך קרוב לבצפר שלך? כן לשלושתם שהיו באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר? בערך שעה לפני הלימודים הייתי קמה למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}? תכל'ס? נראה לי "מוזרה" "שונה" "מיוחדת"
מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד? כבר סיימתי.. אפילו תואר ראשון.. הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור? מכבה אותו! לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה? לשירותים קודם כל! ביום גשום אתה נשאר בבית? לא, זאת לא סיבה אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להשתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר? אם ארצה ללכת אלך האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר? לא! במילה אחת: בצפר זה:...........נחמד מורות זה:.........יש ויש לחץ חברתי זה........לא שווה התייחסות עישון זה..........לא מומלץ בעיני הברזות זה.........לשיקול המבריז לימודים זה.........מעניין בגרויות זה.........מעפן כמו כל מבחן ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון???? אחלה

מיכלוסי

New member
חדשה פהה.. עונה+ שאלה לכולם בסוף =P

איזה כיתה אתה? ח' אתה חכם? אמ... לא יודעת לענות =) פעם העתקת במבחן כלשהו? כן איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב? אמ.. הבעה האם פעם העתיקו ממך? כן המורים אוהבים אותך? כן חח אתה נחשב למופרע בכיתה? ממש לא יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה? כן האם אתה הברזת משיעור? לא =| מאיזה שיעורים אתה מבריז? לא הברזתייי.. פעם טיפסת על הגדר של הבצפר? חחח כן אתה מכין תמיד שיעורים?לא נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי? אף פעם שיקרת פעם למורה? ברור פעם הברזת מטקסים? אמ.. לא שאני זוכרת אתה הלך לטיול שנתי? ברור אתה אוהב ספורט? תלוי איזה.. פעם היית ב"מחששה"? חח כן אבל לא עשיתי שם כלום אתה נמצא שם לעיתים קרובות? לא אתה מעשן? לא אם כן, מאיזה כיתה? אם לא, פעם הציעו? ואתה תהייה מוכן לנסות,? לא הציעו ואני גם לא ינסה מה המקצוע הכי אהוב עליך? מתמטיקה והכי שנוא? ערבית עשית כבר בגרויות ? לא איך היה? לא יודעת פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר? חח לא פעם שחכת את התיק בבית? כן XD פעם רבת מכות בבצפר? לא ממש מכות, רק בצחוק =) פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר? כן פעם מורה התקשרה אליך הביתה? כן פעם אתה התקשרת למורה?חח לא יש לך מחנך או מחנכת? מחנכת יש לך יותר ידידים או יותר ידידות? ידידות כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר? מתאפקת הבית שלך קרוב לבצפר שלך? אפשר לומר באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר? אמ.. שבע וחצי למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}? אמ... פריקית.. סתם לא יודעת מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד? ילך לישון הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור? אמ.. הודעות נחשב?! לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה? להסתובב עם חברות ביום שגום אתה נשאר בבית? תלוי איך אני מרגישה אבל בדר"כ לא אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר? ילך בלי אישור האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר?לא במילה אחת: בצפר זה:........... חרא מורות זה:......... ז****ת לחץ חברתי זה........ נחמד חח עישון זה.......... מגעיל הברזות זה......... -אין תגובה- לימודים זה......... כדור שינה בגרויות זה......... לא יודעת ושאלה אחרונה.. איך היה השאלון???? אמ... שאלה חשובהה!!!!! יש כאן ילדים מכיתה ח', שהם בצופים בהנהגת דר"ג?? =)

nastiush

New member
ברוכהה הבאהה מאמי

אניי נטי
בת 13 מהמרכזז.... תשתלביי יפהה שמחה להכיר אותך.. =][=][=][=][=][=][=][=][=][=

מיכלוסי

New member
גם אני

שמחה להכיר אתכןן =) ואם לא אמרתי אז קוראים לי מיכל, ואני בת 13 מגני תקווה =] אתן במקרה בצופים??

hilonet14

New member
לא

אני שונאת צופים XDD הייתי בזה כמה פעמים ויצאתי אחרי חודש.......

I am IRiTooSH

New member
כבר לא..../images/Emo17.gif

כשגרתי בנשר [השנה עברתי למשגב..] אז הייתי בה' ו-ו' חודש וחצי ואז יצאתי. אבל עכשיו במשגב אני בנוער העובד והלומד ,^^

../images/Emo110.gif

איזה כיתה אתה? ח'. אתה חכם?
פעם העתקת במבחן כלשהו? דע. איזה מקצועות אתה מעתיק לרוב? ממ.. בחנים באנגלית. האם פעם העתיקו ממך? יתכן. המורים אוהבים אותך? חלקם. אתה נחשב למופרע בכיתה? לא. יש לך הרבה חברים וחברות מהכיתה? לא. האם אתה הברזת משיעור? אכן כן. מאיזה שיעורים אתה מבריז? בתחילת השנה הברזתי כל הזמן משעתיים ראשונות ואחרונות, של"ח, מורשת, לשון, ג"ג וכו', אבל עכשיו אני משתפרת או משהו אז אני כבר משתדלת לא להבריז יותר מדי. פעם טיפסת על הגדר של הבצפר? לא. אתה מכין תמיד שיעורים? לא. נתנו לך הרבה פעמים מכתבים לתיק אישי? חח לא הרבה מדי אבל כן. שיקרת פעם למורה? כן. פעם הברזת מטקסים? לא. אתה הלך לטיול שנתי? לא נראה לי אני אצא. אתה אוהב ספורט? לא. פעם היית ב"מחששה"? כן. אתה נמצא שם לעיתים קרובות? לא. אתה מעשן? לפעמים. אם כן, מאיזה כיתה? מתחילת השנה. אם לא, פעם הציעו? ואתה תהיה מוכן לנסות? - מה המקצוע הכי אהוב עליך? מחשב. והכי שנוא? היסטוריה. עשית כבר בגרויות? לא. איך היה? - פעם באת בטעות עם נעלי בית לבצפר? חחחח לא. פעם שחכת את התיק בבית? לא. פעם רבת מכות בבצפר? כן. פעם קרה שנשארת בבית רק כי לא היה לך כוח ללכת לבצפר? ברור. פעם מורה התקשרה אליך הביתה? כן. פעם אתה התקשרת למורה? כן. יש לך מחנך או מחנכת? מחנכת. יש לך יותר ידידים או יותר ידידות? אע? כשאתה צריך להיתפנות, אתה מתאפק או שמתפנה בבצפר? אם זה מ-מ-ש דחוף אז בבצפר, אם לא אז בבית. הבית שלך קרוב לבצפר שלך? יחסית כן. באיזה שעה אתה מתעורר בבוקר? שבע בדר"כ. למה אתה נחשב בכיתה שלך {פריקים פקאצות חרשנים.. ועוד ועוד...}? פריקית... כואסמק תפסיקו לסייג. באמת. מה הדבר הראשון שתעשה אחרי שתסיים ללמוד? אטוס לחו"ל למלא זמן. הטלפון שלך מצלצל לעיתים קרובות באמצע שיעור? לא, הוא על רטט. לאן אתה הולך בהפסקה הגדולה? נשארת בכיתה לרוב, או לקפיטריה... ביום שגום אתה נשאר בבית? הכוונה גשום? ולא חחח, קצת גשם עדיין לא הרג אף אחד. אם אתה חולה, ואחות בית הספר לא נותנת לך להישתחרר הביתה, אתה תלך בלי אישור או שתישאר בבצפר? ברור שאני אלך למה מי מת? האם את נוהגת ללכת מאופרת לבצפר? לא. במילה אחת: בצפר זה:........... חרא. מורות זה:......... מקצוע דפוק. לחץ חברתי זה........ מטומטם וילדותי. עישון זה.......... כייף אבל במידה. הברזות זה......... סבבה. :] לימודים זה......... דבר טיפשי לא עוזר לאף אחד. בגרויות זה......... לא עשיתי עוד. חחחח יצא לי יותר ממילה אחת אבל בקטנה:].

למעלה