שאלון! - בע"ח.

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif ולא עניתי על האייקונים.....

אז הנה:
או
?
או
?
או
?
או
?
תנין, קרוקודיל או אליגטור? מה זה אליגטור???? ואם כבר אז תנין
או
? חזיר אבל לא לאוכל...
או
?
חחחחחחחח

קלף חזק

New member
תשובות לשאלון

מה בע"ח האהוב עלייך? כלב מה בע"ח השנוא עלייך? [או, לחילופין, שאתה לא כל-כך אוהב] - נחש מה האייקון האהוב עלייך של בע"ח בתפוז? ינשוף אם היית חיה, איזה חיה היית? למה? נמר. מהיר,חד ולא כדאי להתעסק איתו שהוא רודף אחריך יש לך בע"ח כלשהו? כן, כלב אתה אוהב לבקר בגן חיות? כן אבל לא הייתי שם הרבה שנים איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות? ג'ירפה מה בע"ח הכי טעים? שום בע"ח אפשר להסתפק בצומח אכלת פעם ג'וק? תולעת? לא ומספיק לחשוב על זה כדי להגביר את הסיכוי להקיא אייקונים: פרפר כלב תוכי תמנון תנין פרה לא משוגעת פרה לא משוגעת

אניי

מה בע"ח האהוב עלייך? קואלות מה בע"ח השנוא עלייך? [או, לחילופין, שאתה לא כל-כך אוהב] אמממ לא יודעת..חתולים!? מה האייקון האהוב עלייך של בע"ח בתפוז?
אם היית חיה, איזה חיה היית? למה? קואלה,כי זו חיה שקטה שישנה הרבה ולא זקוקה לאוכל.. יש לך בע"ח כלשהו? כן,כלבה ותוכי,ודג..ז"ל. אתה אוהב לבקר בגן חיות? כןןןןןן! איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות?קואלות![גן גורו!] מה בע"ח הכי טעים? ?!לא דעת. אכלת פעם ג'וק? תולעת? לא..P: גם וגם [גם חיפושה וגם פרפר] כלבבב! תוכיי! דגג! תנין [נשמע הכי נורמלי] חזיייר [אבל לא לאוכל..] המבורגר!!!! P:

shanchan

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

מה בע"ח האהוב עלייך? צפרדע
מה בע"ח השנוא עלייך? [או, לחילופין, שאתה לא כל-כך אוהב] נחש
מה האייקון האהוב עלייך של בע"ח בתפוז?
אם היית חיה, איזה חיה היית? למה? חתול- ישן הרבה, עושה כלום.
יש לך בע"ח כלשהו? לא
אתה אוהב לבקר בגן חיות? לא ממש, אבל לא איכפת לי.
איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות? הנמרים הלבנים... הם ממש יפים
מה בע"ח הכי טעים? תרנגולת |זה היחיד שאני אוכלת... אל תשאלו למה, ככה יוצא|
אכלת פעם ג'וק? תולעת? לא
או
? שניהם
או
?
או
?
או
?
תנין, קרוקודיל או אליגטור? קורוקדיל