שאלון! - בע"ח.

polbblop

New member
שאלון! - בע"ח. ../images/Emo13.gif

מה בע"ח האהוב עלייך?
מה בע"ח השנוא עלייך? [או, לחילופין, שאתה לא כל-כך אוהב]
מה האייקון האהוב עלייך של בע"ח בתפוז?
אם היית חיה, איזה חיה היית? למה?
יש לך בע"ח כלשהו?
אתה אוהב לבקר בגן חיות?
איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות?
מה בע"ח הכי טעים?
אכלת פעם ג'וק? תולעת?
או
?
או
?
או
?
או
?
תנין, קרוקודיל או אליגטור?
או
?
או
?

sweet shir

New member
עונה..../images/Emo13.gif

מה בע"ח האהוב עלייך? גורי כלבים וחתולים מה בע"ח השנוא עלייך? [או, לחילופין, שאתה לא כל-כך אוהב] חרקים מה האייקון האהוב עלייך של בע"ח בתפוז?
יש לך בע"ח כלשהו? כן אתה אוהב לבקר בגן חיות? לא איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות? פינגווינים. מה בע"ח הכי טעים? עוף, אבל זה ציפור זה לא חיה..[
] אכלת פעם ג'וק? תולעת? לא!!!!!!!!*מקיאה את נפשי*
או
?
או
?
או
?
או
?
תנין, קרוקודיל או אליגטור? קרוקודיל..
או
?
או
?

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונהה

מה בע"ח האהוב עלייך? כלבים וכלבי ים
מה בע"ח השנוא עלייך? [או, לחילופין, שאתה לא כל-כך אוהב] חתולים מה האייקון האהוב עלייך של בע"ח בתפוז?
אם היית חיה, איזה חיה היית? למה? הייתי שרקן - קטנה עם קול מעצבן :0D יש לך בע"ח כלשהו? כלבה מהממתתת אתה אוהב לבקר בגן חיות? לא איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות? נמרים מה בע"ח הכי טעים? אל תדברו איתי על זה אכלת פעם ג'וק? תולעת? לאאא
או
? שניהםם
או
? כלביםםם
או
? תוכי
או
? אף אחדד תנין, קרוקודיל או אליגטור? זה לא אותו דבר?
או
? חזיררר
או
? חחחחח

dana re3

New member
עונההה

מה בע"ח האהוב עלייך?סוס מה בע"ח השנוא עלייך? [או, לחילופין, שאתה לא כל-כך אוהב]חרקים
אם היית חיה, איזה חיה היית? למה?ברדלס לא יודעת אני אוהבת אותם יש לך בע"ח כלשהו?כלבה וסוס אתה אוהב לבקר בגן חיות?כן איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות?ברדלס מה בע"ח הכי טעים? אכלת פעם ג'וק? תולעת?לאאא
או ?
או ?שניהם חח או ?
או ?
תנין, קרוקודיל או אליגטור? תנין או ?
או ?

עונהנהנה../images/Emo3.gif

מה בע"ח האהוב עלייך? אממ..כלב!
מה בע"ח השנוא עלייך? [או, לחילופין, שאתה לא כל-כך אוהב] אני לא כל כך אוהבת חזירים..
..הוא כזה חמוד!!
אם היית חיה, איזה חיה היית? למה? באתר כזה שבודקים איזה חייה אתה לפי השם, אני חייבת להודות שיצאתי זבוב
יש לך בע"ח כלשהו? לא
אתה אוהב לבקר בגן חיות? אממ..כן..אבל אני פעם אחת בחיי הלכתי נראלי
איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות? קופיםםםםם
מה בע"ח הכי טעים? אממ..פרה?!
אכלת פעם ג'וק? תולעת? ממ..רגל של חיפושית
או ?
או ?
או ?
או ?
תנין, קרוקודיל או אליגטור? תנין
או ?
או ?

kate162

New member
../images/Emo3.gif

מה בע"ח האהוב עלייך? נחש מה בע"ח השנוא עלייך? [או, לחילופין, שאתה לא כל-כך אוהב] אריה, חתול מה האייקון האהוב עלייך של בע"ח בתפוז?
אם היית חיה, איזה חיה היית? למה? דולפין, בגלל שזה כיף
יש לך בע"ח כלשהו? חתול אתה אוהב לבקר בגן חיות? כן איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות? פילים פינגווינים מה בע"ח הכי טעים? שרימפס אכלת פעם ג'וק? תולעת? לא חיפושית או פרפר ?
כלב או חתול ?
ינשוף או תוכי ?
מדוזה או דג ?
תנין, קרוקודיל או אליגטור? מה ההבדל? חזיר או פרה ? לא יודעת המבורגר או פרה ?

haley

New member
עונה../images/Emo13.gif

מה בע"ח האהוב עלייך? כלבים וסוסים מה בע"ח השנוא עלייך? [או, לחילופין, שאתה לא כל-כך אוהב] ג'וקים!
ו
אם היית חיה, איזה חיה היית? למה? נראה לי שהייתי סוג של ציפור עם לחיים תפוחות כאלה, אולי חוחית..
למרות שתמיד רציתי להאמין שזאב זאת החיה שאני דומה לה
יש לך בע"ח כלשהו? כן.. כלבה ושני גרבילים. אתה אוהב לבקר בגן חיות? לא ממש. איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות? אם כבר אז כשהייתי בלונדון זו (london zoo
) אז ממש התלהבתי מהפינגווינים..חמודים!!
מה בע"ח הכי טעים? אני צמחונית..
אכלת פעם ג'וק? תולעת? לא!!! איכסה! חפיושית או פרפר? פרפר. כלב או חתול? כלב. ינשוף או תוכי? תוכי. תמנון או דג זהב? דג זהב. תנין קורוקודיל או אליגטור? קרוקודיל
חזיר או פרה? פרה! המבורגר או פרה? פרה

My self and i

New member
נה../images/Emo110.gif

מה בע"ח האהוב עלייך? כלבים. מה בע"ח השנוא עלייך? [או, לחילופין, שאתה לא כל-כך אוהב] שרקנים. הם מסריחים, והם שורקים יותר מידי. מה האייקון האהוב עלייך של בע"ח בתפוז?
אם היית חיה, איזה חיה היית? למה? WTF?! למה שאני אהיה חיה?
יש לך בע"ח כלשהו? לא. אתה אוהב לבקר בגן חיות? לא. איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות? נמרים. מה בע"ח הכי טעים? חחח בע. אכלת פעם ג'וק? תולעת? לאאאאאאאאאאאאאאאאאא. או ?
או ?
או ?
או ?
תנין, קרוקודיל או אליגטור? תנין. או ?
או ?
XDDDDD.

../images/Emo97.gif

מה בע"ח האהוב עלייך?כלב מה בע"ח השנוא עלייך? [או, לחילופין, שאתה לא כל-כך אוהב]גוקיםםםם מה האייקון האהוב עלייך של בע"ח בתפוז?יש יותר מידי אם היית חיה, איזה חיה היית? למה?כלב..סתם ככה יש לך בע"ח כלשהו?כן.כלב אתה אוהב לבקר בגן חיות?לא ממש האמת איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות?אממ... מה בע"ח הכי טעים? צ-מ-ח-ו-נ-י-ת-! אכלת פעם ג'וק? תולעת?לאאאאאאא או ?פרפר או ?כלב או ?תמנון או ? תנין, קרוקודיל או אליגטור? תנין...מזה אליגטור? או ?פרה או ? פרה וזה לא מצחיק..

עונה../images/Emo15.gif../images/Emo55.gif../images/Emo19.gif../images/Emo85.gif../images/Emo109.gif

מה בע"ח האהוב עלייך?חתול מה בע"ח השנוא עלייך? [או, לחילופין, שאתה לא כל-כך אוהב]חסופיות (החלזונות בלי השריון) מה האייקון האהוב עלייך של בע"ח בתפוז?
אם היית חיה, איזה חיה היית? למה?ציפור אני חושבת כי היא בלהקה ואני לא אוהבת להיות לבד והיא חופשיה ברוב הפעמים ואני אוהבת חופש
יש לך בע"ח כלשהו?כה 3 חתולים
שני דגים
וכלב
אתה אוהב לבקר בגן חיות?לא ממש איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות?קופים מה בע"ח הכי טעים? כלום אני צמחונית אכלת פעם ג'וק? תולעת? לא ואין לי ממש תוכניות לאכול אחד כזה או ?
או ?
או ?
או ?
תנין, קרוקודיל או אליגטור? חח שונה מאוד .. אליגטור או ?
או ?
--- בשר = רצח

../images/Emo107.gifע!Jה|חיפושית|../images/Emo80.gif../images/Emo19.gif../images/Emo110.gif

מה בע"ח האהוב עלייך? כלב
מה בע"ח השנוא עלייך? [או, לחילופין, שאתה לא כל-כך אוהב] חתול מה האייקון האהוב עלייך של בע"ח בתפוז?
&
&
&
אם היית חיה, איזה חיה היית? למה? כלב כי אני חולה עליהם
יש לך בע"ח כלשהו? לא
אתה אוהב לבקר בגן חיות? כןן איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות? את כולם
מה בע"ח הכי טעים? עוף
אכלת פעם ג'וק? תולעת? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא |חיפושית| או |פרפר
פרפר|&|חיפושית| הם מושיםם
או
?
או
?
או
?
יותר חמוד תנין, קרוקודיל או אליגטור? תנין
או
?
או
?

עונה

מה בע"ח האהוב עלייך?
מה בע"ח השנוא עלייך? [או, לחילופין, שאתה לא כל-כך אוהב]
כי אני רוצה לחיות חיים טובים כמו שה
חיים.
יש לך בע"ח כלשהו? כן.
אתה אוהב לבקר בגן חיות? לא
איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות? פילים וקופים
מה בע"ח הכי טעים? עוף.
אכלת פעם ג'וק? תולעת? לא |חיפושית|או
?
או
?
או
?
או|דג
תמנון| תנין,קרוקודיל או אלגיטור?
או
?
|המבורגר|או |פרה
פרה|

-

כלבץ חתולץ אייקון הכלבץ הייתי חסידה - למה לא בעצם? יש לי כלבה מדהימה. לא אוהב לבקר בגן חיות. פרגיה. אכלתי. פרפר? ברור שכלב ינשוף דג שלושתם אותו הדבר. פרה המבורגר.

Mi RoNi

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo40.gif../images/Emo26.gif

מה בע"ח האהוב עלייך
כלב
מה בע"ח השנוא עלייך
ינשוף
מה האייקון האהוב עלייך של בע"ח בתפוז
יש המון
אם היית חיה,איזה חיה היית
למה
חתולה
כי אני אוהבת לישון
ולהתפנק כמו חתולה.
יש לך בע"ח כלשהו
כן
אתה אוהב לבקר בגן חיות
לא ממש
יזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות
אממ פיל
מה בע"ח הכי טעים
חחח
פרה
נראלי
אכלת פעם ג'וק
תועלת
כמעט אכלתי תועלת
היה לי באפרסק לפני כמה שנים תועלת וכמעט אכלתי אותה...איכ
או
קשה
או
או
או
תנין,קרוקודיל או אליגטור
תנין
או
או
חחח

עונה..

מה בע"ח האהוב עלייך? קרקל מה בע"ח השנוא עלייך? [או, לחילופין, שאתה לא כל-כך אוהב] ? אממ חתולים מה האייקון האהוב עלייך של בע"ח בתפוז? אממ קשה
אם היית חיה, איזה חיה היית? למה? אממ אריה( שתלטנית בטירוףף) יש לך בע"ח כלשהו? לא, אבל היו לי.. אתה אוהב לבקר בגן חיות? לאא סתם משעמםם איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות?קרקל ( בהתחשב שפעם אחרונה שהלכתי הייתה בכיתה ג/ ) מה בע"ח הכי טעים? לא דעת ממתי אוכלים חיות.. אכלת פעם ג'וק? תולעת? לאא איכססס או ?
או ?
או ?
או ?
תנין, קרוקודיל או אליגטור? תנין או ?
או ?

R o t e m 1 5

New member
../images/Emo80.gifעונה../images/Emo3.gif

מה בע"ח האהוב עלייך?חתול
מה בע"ח השנוא עלייך? [או, לחילופין, שאתה לא כל-כך אוהב] אממ ג'וקים, נמלים כל אלה
אם היית חיה, איזה חיה היית? למה? אממ לא יודעת יש לך בע"ח כלשהו? לא
אתה אוהב לבקר בגן חיות? אממ כן? איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות? הרבה
מה בע"ח הכי טעים? לא אוכלת חיות
אכלת פעם ג'וק? תולעת? לאא
או
?
או
?
או
?
או
?
תנין, קרוקודיל או אליגטור? אליגטור מה זה?
"
אהה רגע
זה בטח אותה מילה לתנין
אז אממ תנין
או
?
!
או
?

הילי800

New member
עונה

מה בע"ח האהוב עלייך?חתול,סוס,כלב מה בע"ח השנוא עלייך? [או, לחילופין, שאתה לא כל-כך אוהב]גוק' בעע מה האייקון האהוב עלייך של בע"ח בתפוז?כלב! אם היית חיה, איזה חיה היית? למה?דולפין!רגוע,שקט ויפה.. יש לך בע"ח כלשהו?חתול אתה אוהב לבקר בגן חיות?מידי פעם:) איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות? מה בע"ח הכי טעים? ממ פרה.. אכלת פעם ג'וק? תולעת? לא!!לעולם!!!

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif עונהה.. אני חולה על בע"ח...

מה בע"ח האהוב עלייך? כלבים...
מה בע"ח השנוא עלייך? [או, לחילופין, שאתה לא כל-כך אוהב] אין כזאתת מה האייקון האהוב עלייך של בע"ח בתפוז?
כי אני אוהב אותםםם יש לך בע"ח כלשהו? כןן ברור
אתה אוהב לבקר בגן חיות? כןן איזה חיה אתה הכי אוהב בגן החיות? את כוווווווווווווווווווווולם מה בע"ח הכי טעים? חחחחחחחחחחחחחח פרה ותרנגולת... אכלת פעם ג'וק? תולעת? לאאאאאאאאאאאאאא בעעעעעעעעעע
או
?
או
?
או
?
או
? תנין, קרוקודיל או אליגטור?
או
?
או
?