שאלון בנושא משחקים

llainy

New member
שאלון בנושא משחקים

שלום, שמי מיכל. אני לומדת במסלול למדיה אינטראקטיבית בשנקר, ופרוייקט הגמר שלי יהיה משחק רשת. אני מצרפת לכאן שאלון, ואשמח מאוד אם תקדישו לי 2 דקות מזמנכם היקר על מנת למלאו. מטרת השאלון היא לבחון את האלמנטים המשמעותיים שתורמים במידה הרבה ביותר להנאה והחוויה מהמשחק (כל משחק). אשמח מאוד אם תשתפו איתי פעולה...
(כמובן שהכל הוא לצורך מחקר, אין לי שום צורך בפרטים אישיים כמו שם וכיוצ"ב). תוכלו לשלוח לי את תשובותיכם במייל או במסרים, איך שבא לכם. המייל שלי: [email protected]

VRider

New member
מעביר לסטודנטים שלי. בהצלחה!

הי מיכל, מעביר השאלון לסטודנטים שלי. עכשיו יהיה להם תרוץ טוב "איחרנו לשיעור "משחקי מחשב ככלי ה"לה" כי שיחקנו כל הלילה ב WOW בשביל לענות על השאלון של מיכל " !-)

yoniBLA

New member
מעניין,

לא ידעתי שקיימים מסלולים כאלה בשנקר (מצד שני לא מאד התעניינתי אף פעם
). את יכולה לספר מה בדיוק עושים במסלול הזה, ובפרט בפרויקט?

llainy

New member
קודם כל, תודה רבה לכל מי שענה!

המסלול למדיה אינטראקטיבית בשנקר הוא תת מסלול במחלקה לעיצוב גרפי. במסלול לומדים קורסים בנושא עיצוב מידע, עיצוב אינטראקציה, אנימציה, מיתוג בסביבת אינטרנט ותכנות ברמה בסיסית של html, css, actionscript. פרוייקטים בקורסים עצמם נעים בין אתרים (רוב הפרוייקטים), או ממשקים בסביבות שונות כמו טלוויזיה אינטראקטיבית, ממשקי טאצ'סקינים למינהם, משחקים וגם חשיבה על ממשקים מיוחדים וחדשניים. בפרוייקט גמר כל סטודנט בוחר לעצמו מה בעצם הוא יעשה. הרוב בונים אתר בנושא כלשהו שקרוב לליבם, או אתר שיכול להציג בצורה הטובה ביותר את יכולותיהם המקצועיות לצורך פנייה למעסיקים פוטנציאליים בתחום בו הם מעוניינים לעבוד. אני החלטתי ליצור משחק רשת מרובה משתתפים. כרגע אני עוד מגבשת את המשחק, אך כשאתקדם עם המחקר ועם פיתוח הרעיון אשמח לשתף כאן את כולכם בלבטיי ולהיעזר בעצות מפי המומחים בבניית משחקים. פתחתי בלוג, שבו אני רוצה בעצם לפרסם את שלבי ההתקדמות בפרוייקט שלי, גם לצורך תיעוד עצמי וגם לצורך קבלת פידבקים מאנשים.הכתובת: http://www.ferbr.com/blog כרגע בבלוג יש רק שני פוסטים, אבל אני מקווה שאוכל להצליח להתמיד ולכתוב בו ושבאמת אקבל פידבקים...

yoniBLA

New member
בהצלחה ../images/Emo13.gif

אני מבין שהמשחק יבנה בflash בעזרת actionscript? רעיון מצוין

De-Panther

New member
בהצלחה../images/Emo9.gif והרעיון..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

להכנת משחק חברה לרשת דיי קוסם לי
אני כבר מחכה לראות מה יהיה התוצר שלך

למעלה