שאלון בנושא מותגים

שאלון בנושא מותגים

- אתה קונה ממותגים? - איזה מותגים אתה קונה? - אתה בכלל אוהב מותגים? - בילבונג אתה אוהב? - אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? - מותגים זה מאגניב? - מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? - בילבונג או קרוקר? - איזה מותג בחיים לא תקנה? - כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים?

איזה מוזר... אני עונה לעצמי-

- אתה קונה ממותגים? לא - איזה מותגים אתה קונה? לא קונה - אתה בכלל אוהב מותגים? לא אוהבת - בילבונג אתה אוהב? לאאאאא - אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? - מותגים זה מאגניב? לא - מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? אף אחד - בילבונג או קרוקר? אף אחד - איזה מותג בחיים לא תקנה? כולם - כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? 100 קניתי מעיל בקאסטרו... איזה בזבוז של כסף...

coullette

New member
עונה ../images/Emo13.gif

- אתה קונה ממותגים?כמעט ולא - איזה מותגים אתה קונה?מקסטרו לפעמים - אתה בכלל אוהב מותגים?לא ממש - בילבונג אתה אוהב? מה זה
- אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב?ממש לא - מותגים זה מאגניב?לא
- מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר?נלך על רנואר - בילבונג או קרוקר?לא זה ולא זה - איזה מותג בחיים לא תקנה?גוצ'י או משהו בסגנון - כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים?לא יודעת

Sheygets16

New member
../images/Emo122.gif

- אתה קונה ממותגים?
- איזה מותגים אתה קונה? אמרתי לא :] - אתה בכלל אוהב מותגים? לא, בסוף לכולם יש את אותם הבגדים. - בילבונג אתה אוהב? בילב מה ? - אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? לא, אני מאוד מגניבה
- מותגים זה מאגניב?
- מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? נלך על קסטרו. - בילבונג או קרוקר? אין לי מושג. - איזה מותג בחיים לא תקנה? פוקס, כי זאת סתם החנות שהכי מגעילה אותי. - כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? אני יכולה להגיד כמה הכי גדולה לא של מותגים, 700.

Danielle b3

New member
../images/Emo100.gifעונה../images/Emo172.gif

את קונה ממותגים
כן
איזה מותגים את קונה
FOX, TNT ועוד...
את בכלל אוהבת מותגים
אז למה אני קונה אותם
בילבונג את אוהבת
אף פעם לא קניתי
אבל לחברה שלי יש דברים יפים משם
את מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז את חושבת שאתה לא מגניב
מה
...
מותגים זה מגניב
לפעמים
מה את אומרת
מי יותר טוב
קאסטרו או רנואר
לא יודעת
בילבונג או קרוקר
לא יודעת
איזה מותג בחיים לא תקנה
"שילב"
(
)
כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים
לא זוכרת

בוהוטיהיז

- אתה קונה ממותגים? לפעמים - איזה מותגים אתה קונה? בעיקר רד זד (לא מותג ענק... אבל אני מתה על הג'ינסים שלהם) ופומה - אתה בכלל אוהב מותגים? אני אוהבת כל מה שנראה טוב, גם אם זה בגדים מהשוק - בילבונג אתה אוהב? למה לא - אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? מקשור? - מותגים זה מאגניב? לא, זה פשוט יקר - מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? בד"כ אוהבת קאסטרו ליומיום, אבל לספיישלז אני אלבש רנואר - בילבונג או קרוקר? בילבונג - איזה מותג בחיים לא תקנה? אין דבר כזה - כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? המממ... פריט אחד? מעיל בזארה, 999.90 ש"ח

ady18

Well-known member
תשובות שלי

אתה קונה ממותגים?כן - איזה מותגים אתה קונה?דן קסידי פוקס כול מיני מותגי ספורט זה העיקרי - אתה בכלל אוהב מותגים?כן - בילבונג אתה אוהב? לא מכירה - אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב?לא קשור פשוט חשוב לי להחזיק בגד לפחות שתים שלוש עונות - מותגים זה מאגניב? - מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר?קסטארו - בילבונג או קרוקר?קרוקר - איזה מותג בחיים לא תקנה?שוק וטי אן טי לוצי וכול החברות בסגנון הזה - כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים?חולצה קיץ עולה איזה 10 מכנס 200 ומשהו חורף לא זוכרת וביחד קניה יוצאת איזה 600+

מותגים

- אתה קונה ממותגים? כן - איזה מותגים אתה קונה? דיקי'ס, בילהבונג, פומה, נייק - אתה בכלל אוהב מותגים? כן - בילבונג אתה אוהב? כן - אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? לא - מותגים זה מאגניב? כן - מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? אותו חרא - בילבונג או קרוקר? זה סגנון שונה- שניהם - איזה מותג בחיים לא תקנה? ג'ינס של דיזל כי אני לא מתכוונת להוציא 700 שקל על חתיכת ג'ינס - כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? 600 שקל על נעלי פומה

B a r r B e e

New member
../images/Emo15.gif

- אתה קונה ממותגים? לפעמים, אם יש משהו יפה - איזה מותגים אתה קונה? בעיקר זארה, קסטרו וכאלה... - אתה בכלל אוהב מותגים? ממ...לא אוהבת ולא שונאת... - בילבונג אתה אוהב? יש להם בגדי ים יפים מאוד
וגם קצת תיקים
- אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? (ממ... נגיד והבנתי תשאלה-) לא - מותגים זה מאגניב? בטחחח
- מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? קסטרו - בילבונג או קרוקר? =/ סיגנון שונה...
אמממ... קרוקר
- איזה מותג בחיים לא תקנה? מליין ההלבשה של ג'ניפר לופז
- כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? ממש לא זוכרת...(בדוק לא עבר ת'500)

טולייצ

New member
../images/Emo79.gifעונה

- אתה קונה ממותגים? בין היתר - איזה מותגים אתה קונה? רשתות בעיקר,קסטרו,מנגו,זארה,פול אנד בר,וכו'.. - אתה בכלל אוהב מותגים? תלוי - בילבונג אתה אוהב? לא שמעתי על זה - אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? ממש לא - מותגים זה מאגניב? מה מגניב בזה
- מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? קסטרו - בילבונג או קרוקר? לא מכירה בילבונג,ושונאת קרוקר - איזה מותג בחיים לא תקנה? קרוקר - כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? סריג של פולו ראלף לורן,999 שקלים

Li Pi Girl

New member
עונה

- אתה קונה ממותגים? לא... - איזה מותגים אתה קונה? לא קונה! - אתה בכלל אוהב מותגים? לא מחבב! - בילבונג אתה אוהב? לא! - אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? אני לא מאלה שלובשים מותגים... - מותגים זה מאגניב? לא... סתם בזבוז כסף... - מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? הם טובים בכלל?! - בילבונג או קרוקר? כלום... - איזה מותג בחיים לא תקנה? אמ... לא מתמצא במותגים - כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? אין לי מושג אם קניתי איי פעם מותגים...

victoria777

New member
כל מה שקשור ללבוש-אני עונה בכיף

אתה קונה ממותגים?כן - איזה מותגים אתה קונה?TNT,פוקס,קסטרו,קדס,סקצ'רס,סקטור ספורט,לי קופר(בכל אחד מ-3 האחרונים יש לי פריט אחד שלהם בארון) - אתה בכלל אוהב מותגים?תלוי איזה.בעקרון מעדיפה מותגים - בילבונג אתה אוהב? לא כל כך יודעת מה יש להם.אהבתי את הילקוטים ובגדי הים של בילבונג. - אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב?לא.יש לי גם בגדים שהם לא מותגים ואין לי בעיה ללבוש אותם. - מותגים זה מאגניב?לא יודעת עד כמה זה מאגניב,אבל זה בד"כ יותר יפה ואיכותי. - מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר?קסטרו - בילבונג או קרוקר?לא כל כך יודעת מה יש לבילבונג,קרוקר אני אוהבת - איזה מותג בחיים לא תקנה?כנראה שדיזל(למה זה חייב להיות כל כך יקר?
) - כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים?300.אני מעדיפה סוף עונה.

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

- אתה קונה ממותגים? בדר"כ לא כ"כ, רק כשאין משהו אחר - איזה מותגים אתה קונה? פוקס :)-\), אולסטאר?. קניתי פעם שמלה ברנואר. יש לי שני מכנסיים מTNT - אתה בכלל אוהב מותגים? לא - בילבונג אתה אוהב? ? - אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? לא>< - מותגים זה מאגניב? לא - מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? רנואר, כמובן. - בילבונג או קרוקר? אפחד מהם. מכאן אני מסיקה שהראשונה זו חברת ג'ינסים? - איזה מותג בחיים לא תקנה? קסטרו. - כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? 300/250 על השמלה, נדמה לי.

אחרון, מבטיחה

אתה קונה ממותגים? -כן איזה מותגים אתה קונה? -את המגניבים כמובן אתה בכלל אוהב מותגים? -מאוד בילבונג אתה אוהב? -לא אתה מאלה שאם הם לא לובשים מותגים אז אתה חושב שאתה לא מאגניב? -לא מותגים זה מאגניב? -תלוי איזה מה אתה אומר מי יותר טוב? קאסטרו או רנואר? -רנואר בילבונג או קרוקר? -אף אחד איזה מותג בחיים לא תקנה? - בילבונג
כמה עלתה לך הקנייה הכי גדולה של מותגים? 2300

למעלה