שאלון בלי הגיון

swirrrly

New member
XDDDD ../images/Emo118.gif

(אני בטח אענה תשובות שכבר ענו רוב האנשים) מה או מה מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80? גבר, כי לא רק שהוא 'זקן' יש לו גם 'זקן' מה כחול יותר בננה או חרצית? בננה, כי צהוב כחול זה מכבי, ומכבי זה עולה, ומה שעולה מגיע לשמיים והשמיים הם - כחולים. מה גבוה יותר עמק או ים? תלוי אם זה יום שמשי או גשמי. ביום שמשי העמק כי זה יבש, כמו השמיים, וביום גשמי כי זה רטוב, כמו, כן ניחשתם, השמיים. אה, והשמיים הם גבוהים. מה משולש יותר ריבוע או מלבן? ריבוע כי סכום הזוויות יותר קרוב לסכום הזוויות במשולש
מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחXD על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני? XDDD (מה קרה לי;[ טוב מה לעשות שהשאלות פשוט קורעות) שאלות פתוחות מה ההבדל בין ברווז? אני חושבת שהתשובה בגוף השאלה. (יש לי עוד אפשרות: "מה ההבדל בין 'בר' ו-'וז'?"..) כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית? כשחילקו את מלחמת העולם השנייה לשניים. מי המציא את האספרגוס? אלוהים
למה משמש הגלגל הרביעי של התלת-אופן? רזרבי לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה? XDDDDDDDDDDDDDDDDDD איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים? בודקים מה השעה במקומות אחרים בעולם? (כאילו שיש לי כוח לטרוח ולבדוק באיזה ארצות בעולם זה חמש אחר הצהריים אצלנו באמצע הלילה
)

Rocking Diva

New member
../images/Emo11.gifחה חה

חחחח אתה צריך אישפוז דחוף... אם אתה צוחק מכל דבר

Invisible Eden

New member
זונות.

מה או מה מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80? אישה. מה כחול יותר בננה או חרצית? חרצית מה גבוה יותר עמק או ים? עמק הים מה משולש יותר ריבוע או מלבן? ריבוע מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט? בטהובן על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני? אני לא אוכלת חמאה שאלות פתוחות- זוווווווווווווונות! מה ההבדל בין ברווז? שהוא ברווז. כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית? הוא ניסה לדקור את ההוא. מי המציא את האספרגוס? זה מאוד תלוי מה זה למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן? ממממ לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה? לזכר קיחוטון איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים? כי ישנים

למעלה