שאלון בלי הגיון

XyTALyX

New member
שאלון בלי הגיון

מי שיצליח לענות בהגיון על השאלון הבא, מגיע לו במבה: מה או מה מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80? מה כחול יותר בננה או חרצית? מה גבוה יותר עמק או ים? מה משולש יותר ריבוע או מלבן? מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט? על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני? שאלות פתוחות מה ההבדל בין ברווז? כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית? מי המציא את האספרגוס? למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן? לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה? איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים? נו... דיי... אם מישהו עונה לזה אני אלפקה.

coullette

New member
את אלפקה!

מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80?
תינוק בן 8 מה כחול יותר בננה או חרצית?
גבינה צהובה מה גבוה יותר עמק או ים?
גבעת ונוס מה משולש יותר ריבוע או מלבן?
מצילתיים מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט?
שניהם היו פסלים דגולים על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני?
העליון שאלות פתוחות מה ההבדל בין ברווז?
שהוא שמאלי כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית?
טנצר המניאק הפליץ מי המציא את האספרגוס?
אני למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן?
לעמוד על הראש לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה?
לזכר ג'וזפין איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים?
מסתכלים בשעון נו... דיי... אם מישהו עונה לזה אני אלפקה.

פילפולה

New member
../images/Emo106.gifהצלחתי!

מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80?אישה-כי היא כנראה עברה לידות..
מה כחול יותר בננה או חרצית?שננה-כי המציאו אחת כחולה..
מה גבוה יותר עמק או ים?עמק [בגלל הבית של המומינים].
מה משולש יותר ריבוע או מלבן?ריבוע כי כשהוא חצוי הוא משולש שווה צלעות.
מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט?מוצרט-כי נראה לי שהוא באמת צייר כתחביב...
על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני?אישית? על הימני..
מה ההבדל בין ברווז?בין מה למה?
כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית?זה קל.הקייזר של גרמניה ובוש החרמן רבו על הזכות להנשא לי..
מי המציא את האספרגוס?חכם סיני שהחליט לאכול בריא
למה משמש הגלגל הרביעי של התלת-אופן?ספייר
לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה?ליידי רפונזל.
איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים?זה קורא פעם בחודש כשהירח מלא ויש שלושה כוכבים סביבו...

ניסיון לתשובות... לא להתייחס לכלום!

מה או מה מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80? גבר... חיחיחי מה כחול יותר בננה או חרצית? חרצית מה גבוה יותר עמק או ים? יםםם כי יש גליםם חחח מה משולש יותר ריבוע או מלבן? ריבוע מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט? טחח על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני? שו? שאלות פתוחות מה ההבדל בין ברווז? לבין...........? כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית? פרצה.......חחחח סתם מי המציא את האספרגוס? סבתא למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן? גלגל רזבי חחחח סתם סתם לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה? לזכר הדג שלי איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים? יודעים! אנשיםםםםםםםם לא להתייחס לשומדבר מהשאלון פה חיחיחי היה לי משעמם אז ניסתי להיות יצרתית ולא הצלחתי

../images/Emo42.gif

מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80? ברור שגבר בן 80.. הרי מגיל 0 הם דורשים מהנשים שיעשו להם הכל, כך זה גם בגיל 30
מה כחול יותר בננה או חרצית? תלוי עם מה את צובעת אותה..
מה גבוה יותר עמק או ים? הממ.. שאלה מעניינת, אני אלך לבדוק את זה [או שלא
] מה משולש יותר ריבוע או מלבן? ריבוע בלי צלע
מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט? מי משניהם צייר את המונה ליזה? כי מי שצייר את זה היה צייר ממש גרוע! על כמה מתערבים שזה היה בטהובן? על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני? הירוק!! שאלות פתוחות מה ההבדל בין ברווז? המקור!!!!! כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית? ווינדוס וליקוס רבו-והציטו מלחמת ולם שלישית! כאילו שזה לא כתוב לנו בספר הסטוריה
מי המציא את האספרגוס? אסף רגוס! למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן? גלגל רזרבי לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה? לזכר דון, האח של החבר של הבת של האמא של הדודה של השכנה שלו! איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים? כשהשעון תלוי בזווית של 60-90-60 והדוגמנית שעליו הפוכה!
נו... דיי... אם מישהו עונה לזה אני אלפקה. וואי, דווקא הייתי בטוחה שאת חמוס
את בטוחה שאת אלפקה?

Ligeiro

New member
ענק ../images/Emo6.gif

מי שיצליח לענות בהגיון על השאלון הבא, מגיע לו במבה: מה או מה? תפוח אדמה מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80? אמאשלכם ;[ מה כחול יותר בננה או חרצית? תפוח מה גבוה יותר עמק או ים? בור מה משולש יותר ריבוע או מלבן? מלבן מלבן מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט? מוצרט על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני? אני לא מורח חמאה. שאלות פתוחות מה ההבדל בין ברווז? מלאך כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית? הכל בגלל מרגול מי המציא את האספרגוס? אני למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן? לסניעה[?] לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה? שירי מיימון איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים? בגלל השמש נו... דיי... אם מישהו עונה לזה אני אלפקה. אלפקה

מיקמיק 1

New member
עונהה..שאלון מוזר לחלוטין..

מי שיצליח לענות בהגיון על השאלון הבא, מגיע לו במבה: מה או מה מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80?לודעת.. מה כחול יותר בננה או חרצית?תבדקו ותספרו לי. מה גבוה יותר עמק או ים?מה אני בודקת שאני יידע? מה משולש יותר ריבוע או מלבן?תבדקו אתם!.. מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט?מאיפה לי!? על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני?מי שם לב? שאלות פתוחות מה ההבדל בין ברווז?ל..? כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית?הא?! מי המציא את האספרגוס?לודעת!! למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן?אחח.. לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה?הא?! איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים?אע? נו... דיי... אם מישהו עונה לזה אני אלפקה.

d r o r y

New member
אחל'ה רעיון!יאללה,נזרום:

מה או מה-מי מה מו מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80?אמממ...אישה בת 80.בגלל שהיא בדר"כ נראית עותר זקנה מגבר בן 80. מה כחול יותר בננה או חרצית?הסרטים של יניב קוסשווילי מ"חרמן מלחמה". מה גבוה יותר עמק או ים?הקישון מה משולש יותר ריבוע או מלבן?מלבן שחוצים אותו לשניים באלכסון מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט?מוצרט ללא ספק,כי אם תקחו את האותיות של השם שלו,תראו שמסתתרת שם המילה "מוצר",שבאה מהמילה "ליצור",שבאה מהמילה "יצירה",שממנה באה המילה "ציור". על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני?בערך בצפון מזרח של הפרוסה שאלות פתוחות מה ההבדל בין ברווז?אותו הבדל שבין בייגלה עם חור לבייגלה בלי חור. כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית?אני ושותפי לעסק רצינו להחזיר את ג'בלייה להיות שוב פעם שוק הירקות המוביל והמצליח בעולם(כמו בשנות ה 80 היפות).רק מה שקרה זה שכל הירקות שהזמננו מלבנון,פשוט תפסו רגליים וברחו לנו מהדוחנים.עד היום אנחנו מחפשים אחריהם ולא יודעים היכן הם-מה שגרם למהומה אדירה ברחביי העולם.הרי הבטחנו מיליון דולר למי שימצא את הירקות שברחו לנו,ולכן כל אחד רצה למצוא אותם בעצמו וכך להיות הזוכה המאושר.דבר שגרם למלחמת כל בכל. מי המציא את האספרגוס?משה איבגי למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן?כדי להפוך את התלת אופן לסקסי יותר לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה?לכבוד פינידי ג'ורג' איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים?פשוט חולמים על זה. נו... דיי... אם מישהו עונה לזה אני אלפקה.

אתה אלפקה^^../images/Emo185.gif../images/Emo1.gif

מי שיצליח לענות בהגיון על השאלון הבא, מגיע לו במבה: אני רוצה אני רוצה!! מה או מה ?מע
מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80?גבן בן 80 , כי הגברים יותר זקנים במוח מאשר הנשים ככה שבשוויון ה-ביוטריפיקיטורגיטורקיה הגבר בן 80 נחשב לזקן יותר
מה כחול יותר בננה או חרצית?בננצית!! קניתי כזאתי היום! יש לה גוון של ירקרק-טורקיז מה גבוה יותר עמק או ים?אף אחד שניהם באותו גובה!הסבירו לנו את זה בגן
מה משולש יותר ריבוע או מלבן?מלבן , הוא יותר דומה למשולש אחרי שהופכים אותו לכזה עם סרגל
מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט?בטהובן!! כולם יודעים את זה!!
על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני?באמצע, זה הכי טוף, אפילו שאני לא אוכלת חמאה
שאלות פתוחות ?מה פתוחות מה??זה גס
חחחחח סתם
מה ההבדל בין ברווז?ההבדל בין ברווז זה שהברווז הוא ברווז אז ההבדל בין הברווז לברווז הוא שהברווז דומה לברווז שדומה לסבתא של מוחמד של השכנה חנה של בעלה של הילדים של סבתא שלה של הכלב שוקי של הנמלה נחמה של הכינה רוחמה , מה שאומר שההבדל בין ברווז הוא =ברווז
כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית?אויי זה קל!!!! אחד מאצלנו בא אליהם והם שיחקו טאקי! אז אחד מהם אמר שהוא רימה ושלא שמים צהוב על כחול! אבל הוא אמר שזה לא קשור כי אלה אותם מספרים אז מותר!! ואז פרצה מלחמת העולם השלישית
מי המציא את האספרגוס?ניקולס במגחלחוריר'ררליקן בע"מ למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן?כדי שמי שרוחב עליו לא ייראה כמו תינוק וככה לאט לאט ייצרו את המכונית
לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה? לזכר המקלדת של המחשב! איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים? אויי זה קל!! רואים בשעון שהשעה 5 אחר הצהריים וזהו
כל כך פשוט.. נו... דיי... אם מישהו עונה לזה אני אלפקה. את אלפקה!! קיבלתי 100!!!
חחחחח זה היה דפוק ביותר..אבל כיף בשביל להעביר את הזמן

D o o S h a

New member
עונה../images/Emo13.gif

מה או מה מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80? גבר מה כחול יותר בננה או חרצית? בננה מה גבוה יותר עמק או ים? עמק מה משולש יותר ריבוע או מלבן? מלבן מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט? מוצרט על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני? השמאלי שאלות פתוחות מה ההבדל בין ברווז? שהוא ברווז כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית? אוו סיפור ארוך מי המציא את האספרגוס? אני! למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן? שאנשים לא ייפלו... לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה? לזכר דון קיחוטה! איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים? מסתכלים בשעון שמקולקל, ויודעים!

TrAd RaD

New member
חח.. אהבתי..../images/Emo6.gif

מה או מה מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80? ומה דנה אינטרנשינל?? מה כחול יותר בננה או חרצית?חח.. ברור ש מה גבוה יותר עמק או ים? קיפוד מה משולש יותר ריבוע או מלבן?משושה מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט?רק תדעו שפיקאסו מצייר מכוערררר על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני?מי מורח חמאה? מורחים רק שוקולד שאלות פתוחות מה ההבדל בין ברווז?שהוא לא שקסי כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית? אממ אממ אפצ'יייי מי המציא את האספרגוס? מה זה? למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן? נוו גלגל עזר לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה?ג'ונתן סרדה.. (חס וחלילה) איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים?פותחים את התריס

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

מה או מה מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80? גבר. מה כחול יותר בננה או חרצית? חרצית. מה גבוה יותר עמק או ים? יאמ. מה משולש יותר ריבוע או מלבן? מלבן. מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט? מוצרט. על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני? שמאלי. שאלות פתוחות מה ההבדל בין ברווז? אחד מהם קולני. כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית? גליה נולדה. מי המציא את האספרגוס? מר המיולין. למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן? לדרוס שפנים. לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה? שירי מיימון.

בלבוש1

New member
../images/Emo185.gifאת אלפקהה../images/Emo2.gif

מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80? גבר בן 80
מה כחול יותר בננה או חרצית? בננה רקובה
מה גבוה יותר עמק או ים? ים מה משולש יותר ריבוע או מלבן? אממ ריבוע
מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט? אה.. אין על מוצרט
על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני? הימני
שאלות פתוחות
מה ההבדל בין ברווז? מה?
כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית? לא היתהה! איהז גאונה אני אה?!
מי המציא את האספרגוס? לאדעת למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן? לאדעת לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה? לדון קיחוטה?
איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים? ?

Danielle b3

New member
עונה../images/Emo70.gif(או לפחות מנסה..../images/Emo6.gif)

מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80
כלב בן 80
מה כחול יותר בננה או חרצית
בננה
מה גבוה יותר עמק או ים
המ, לזה כבר אין לי תשובה
מה משולש יותר ריבוע או מלבן
ריבוע
מלבן
מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט
דרק שארפ
(סתםםם
)
על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני
הימני
יותר טעים מה ההבדל בין ברווז
ל...
כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית
מי המציא את האספרגוס
רוטשילד
סתם,
למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן
רזרבי
לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה
איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים
לא יודעים

חח אהבתי תחתימה שלך

מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80? גברים תמיד יותר זקנים מה כחול יותר בננה או חרצית? מטוטלת מה גבוה יותר עמק או ים? גיא מה משולש יותר ריבוע או מלבן? שניהם משולשים צמודים למראה מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט? מיי כמיקל רומאנס רולזזזזז!!!!!!!! על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני? לא מורחת חמאה שאלות פתוחות מה ההבדל בין ברווז? גמני חושבת ככה! כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית? עוד שנתיים נדע מי המציא את האספרגוס? ג'וני נוקסוויל! למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן? כי הוא לחופש נולד לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה? רומיאו ויוליה איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים? מסתכלים בשעון המקולקל שלי

baril

New member
../images/Emo80.gifעונההה

מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80?גבר בן 80 מה כחול יותר בננה או חרצית?שמים מה גבוה יותר עמק או ים?עזריאלי מה משולש יותר ריבוע או מלבן?משולש מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט?פיקאסו על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני?למעלה שאלות פתוחות מה ההבדל בין ברווז?אין הבדללל =] כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית?לא פרצה מי המציא את האספרגוס?אלוהים למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן?לשבור אותו על הראש שלך לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה?שירי מימון [
] איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים?לא יודעים נ.ב. מסתבר שאת אלפקההה..
חח

Rocking Diva

New member
../images/Emo11.gifמנסה להצחיק

מה או מה מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80? שהגבר ילך להזד**ן נשים שולטות yeahhh!!! מה כחול יותר בננה או חרצית? תאמינו לי שאם תשמידו את החרצית המסכנה, הבננה תהיה כחולה מספיק בשבילכם. מה גבוה יותר עמק או ים?לפי נתונים פיזיים, ים. כי בא לי. מה משולש יותר ריבוע או מלבן? תלוי במה החלטתם להתעלל יותר. מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט? כשהייתי קטנה, מוצרט היה חבר שלי. עכשיו בטהובן כל הזמן מציק לי ועושה עליי חרם. בהההההה!!!! נו באמת. על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני? השמאלי. אבל אל תספרו לאף אחד. שאלות פתוחות מה ההבדל בין ברווז? ברווז זאת לא מילה גסה. כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית? כשלא הכנתי שיעורי בית במתמטיקה וקראתי לכבשה שלי שושנה. מי המציא את האספרגוס? לא יודעת, אבל מה שבטוח זה שמי שהמציא את האספרגוס גנב ממני את המתכון. וגם סחט אותי שלא אספר לרשויות. למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן? הגלגל הרביעי לא אמור להיות תקוע בתחת? בזמן הרכיבה? לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה? הא!! אני רואה ששיעורי הספרות לא משתלמים לך! איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים? כשבגיהנום יורד שלג ופיק אפ זאת הסדרה הכי שווה מהכול על הכול.

../images/Emo75.gif עונה=|

מה או מה מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80? הגבר..?=| מה כחול יותר בננה או חרצית? בננה
מה גבוה יותר עמק או ים? עמק
מה משולש יותר ריבוע או מלבן? ריבוע מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט? אני
על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני? אני מורחת מצפון מזרח
שאלות פתוחות מה ההבדל בין ברווז? בין ברווז ל..? כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית? יעקוב קפץ
מי המציא את האספרגוס? אמא ש'ליייייייייייייייייייייייייייייי
למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן? לזרוק אותו על אנשים תמימים
לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה? לזכר הזקנה מבית האבות בתל אביב=|=|=| איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים? אמממ.. אמממ... אמממ... נו נכנעת.. איך יודעים??

יyלושקי

New member
את אלפקה חמודה ../images/Emo3.gif

מה או מה מי יותר זקן גבר בן 80 או אישה בת 80? אישה. כי גברים תמיד יישארו ילדותיים, נו מה קורה לכם אנשים?? מה כחול יותר בננה או חרצית? חרצית זה פרח או משו?
מה גבוה יותר עמק או ים? מישור מה משולש יותר ריבוע או מלבן? כובע עם שלוש פינות
מי צייר טוב יותר בטהובן או מוצרט? ברור ש.. המלך הנרי השמיני על איזה צד של הפרוסה אתם מורחים חמאה, השמאלי או הימני? חחחח
שאלות פתוחות מה ההבדל בין ברווז? שהוא ברווז
כיצד פרצה מלחמת העולם השלישית? כיצד הפרות נותנות חלב?! =| מי המציא את האספרגוס? אבא'שךך למה שמשש הגלגל הרביעי של התלת-אופן?
לזכר מי כתב שייקספיר את דון קיחוטה? לזכרי, מה לא ידעתם
איך יודעים באמצע הלילה שהשעה חמש אחר הצהריים? לא יודעים, מנחשים.. חח אהבתי

למעלה