שאלון בית ספרי

Thade

New member
עונה

1. איפה אתה לומד? חטיבה שכוחת אל בראשל''צ. 2.באיזו כיתה? ט'. 3.מה השיעור האהוב עליך? אנגלית. 4.למה? הכי מצחיק שם (תנסו לא לצחוק מזה שיש אנשים שלומדים בכיתה ט',בהקבצה הכי גבוהה-ועדיין לא יודעים מה זה ape,למשל). 5.איזה נושא הכי מעניין אותך? היסטוריה. 6.מה השיעור השנוא עליך? מתמטיקה,פיזיקה וביולוגיה. 7.למה? ככה. 8.איזה נושא הכי פחות מעניין אותך? כל מה שקשור בפיזיקה. 9.האם אתה מגיע לשיעור ויודע את החומר הנלמד? לפעמים. בדרך כלל לא. 10.אם לא הבנת בכיתה מה אתה עושה? כלום. 11.האם אתה מאמין שלמורה יש קשר לעובדה שאתה אוהב או שונא את השיעור? כן. 12.מי המורה האהוב עליך? אין. 13.מה מיוחד בו? - 14.מה אתה אוהב במורים? שהם חולים. 15.מה אתה שונא במורים? שיעורי בית. 16. מה אתה עושה בשיעורים משעממים? מנסה להירדם. ללא הצלחה. 17.האם אתה צריך לחרוש על החומר כדי להצליח במבחנים? אני לא חורשת. 18.מה אתה רוצה להיות בצבא? כלום. 19.מה אתה רוצה להיות בעתיד? לא יודעת. 20.אם היית יכול לשנות משהו בבית ספר שלך מה היית משנה? את התלמידים. 21.האם המנהל מכתיב את אופי הבצפר? כן. 22.האם הוא דומיננטי? כן. 23.אוהבים את המנהל? איכ לא. 24.האם אתה שומע מוסיקה במהלך השיעורים? לא (חבל לי להביא דיסקמן למזבלה הזאת). 25.האם פיתחת טריקים לשמיעת מוסיקה בלי שהמורים יראו? לא. 26.מה אתם מציעים לעשות כדי להעביר שיעור משעמם?(אני למשל בניתי שאלון על בצפר..): לצייר,או לכתוב קטעים לבלוג (זה מה שאני עושה...). 27.מעביר פתקים בבצפר? לא. 28.ופתקים קולקטיבים? לא. 29. מה אתה אוכל בבצפר? לא אוכלת. 30.האם אתה מביא שתייה? כן. 31.האם אתה מחכה לסופשבוע? כן. 32.איזה יום בשבוע אהוב עליך? יום שישי. 33.למה? ככה. 34.לומד במגמה? אין מגמות. 35.איזו? - 36.משתתף בחוגים אחרי בצפר? לא. 37.איזה? - 38.כמה שעות בממוצע אתה לומד ביום? 6. 39.באיזה שעה אתה קם בבוקר לבצפר? 7. 40.לומדים בימי שישי? אכן. 41.יש לכם פחד ממבחנים? כן. 42.איך מתמודדים? לא מתמודדים. 43.מה אתם מעדיפים עבודות או מבחנים? תלוי איזה עבודות. 44.לתלמידי חיטבת הביניים: מחכים לגדול? כן. 45.מפחדים מבגרויות? לא. 46.לתלמידי תיכון: איך זה להיות כבר בגיל הבגרויות? - 47.מפחדים? - 48.הולכים לתגבורים הרבה? 49.לכולם: נעזרים בהורים או מורים פרטיים? לא זה ולא זה. 50.האם אתם נעזרים במורים שלכם? לא. 51.יש לכם ליקוי למידה? לא. 52.איך מתמודד? - 53.מה עושה בהפסקות? יושבת בספרייה (בגלל המזגן,נו). 54.איזה שפות לומדים בבצפר שלך? אנגלית וערבית
55.מותר לתלמידים להיכנס לחדר מורים אצלכם – כי אצלנו לא? אסור. 56.רוב החברים שלכם מבצפר או מבחוץ? לא הייתי קוראת להם חברים ממש...אבל מבצפר. 57.מה אורך ההפסקה הכי ארוכה? 20 דקות. 58.והכי קצרה? רבע שעה. 59.יש לכם הסקות בבצפר? לא. 60.ומזגנים? כן-אבל הם לא עובדים. 61.משתמשים בהם? לא עובדים. 62.הבצפר מתקמצן איתם? אכן. 63.קר בבצפר שלך בחורף? מאוד,בגלל זה אני חולה 5-7 פעמים בכל חורף. 64.חם בקיץ? כן. 65.יש לכם נוהלי לבוש? כן-חולצה אחידה (בגלל שלא קוראים לזה תלבושת,סך הכל חולצה...) 66.עם מה אסור לכם לבוא לבצפר? כפכפים,חולצות בטן,עגילים גדולים,שיער בצבעים "לא טבעיים" וכו' (אבל באים בכל זאת). 67.מקשיבים לנוהלים? לא. 68.מה החוק הכי מטומטם שיש לכם בבצפר? החוק של הצבעים ה"לא טבעיים". מה הקטע עם זה? רק בגלל שהשיער שלי כוחל זה אומר שצריך לתת לי ב' בהתנהגות?! שייקפצו לי. זונות. 69.מאיזה גיל מותר לעשן אצלכם? הלוואי והיו חושבים על זה בכלל-אצלנו בבצפר כולם מרובעים/ילדותיים מדי. 70.מעשנים? לא. 71.מעשנים בבצפר? לא. 72.אם כן, כמה פעמים תפסו אתכם מעשנים בבצפר? - 73.אוהבים ללכת לבצפר? איכ,ברור שלא. 74.נהנים בבצפר לפעמים או רק סובלים? סובלים. 75.מביאים ציוד לבצפר? כן. 76.שוכחים הרבה בבית? לא. 77.מפריע בכיתה? לא. 78.עושה שטויות או מתנהג יפה? לא זה ולא זה-יש לי אופי שונה. 79.אוהבים אותך בבצפר? לא ממש. 80.מה דעתכם על השאלון? ( כמה נדוש): הוא בסדר...

irashady

New member
עונההה

1.איפה אתה לומד? אורט רוגוזין מגדל העמק 2.באיזו כיתה? י"ב 3.מה השיעור האהוב עליך? איסלם 4.למה? כי המורה אחלה בנאדם 5.איזה נושא הכי מעניין אותך? אממממ השואה... אבל כבר סיימנו היסטוריה 6.מה השיעור השנוא עליך? מתמטיקה 7.למה? כי אני לא מסתדרת עם זה 8.איזה נושא הכי פחות מעניין אותך? כל מה שקשור למספרים (בבצפר כן?) 9.האם אתה מגיע לשיעור ויודע את החומר הנלמד? חחח לא בזמן האחרון 10.אם לא הבנת בכיתה מה אתה עושה? לומדת לבד לפני המבחן 11.האם אתה מאמין שלמורה יש קשר לעובדה שאתה אוהב או שונא את השיעור? בהחלט 12.מי המורה האהוב עליך? המורה לאיסלם 13.מה מיוחד בו? הוא בנאדם גדול... יש לו חוכמת חיים 14.מה אתה אוהב במורים? שמתייחסים לתלמידים כמו לבני אדם ולא כמו לאובייקט שהם צרכים ללמד 15.מה אתה שונא במורים? שהם חושבים שבגלל שהם מורים אז מותר להם לדבר לאנשים בצורה מגעילה 16. מה אתה עושה בשיעורים משעממים? מדברת עם חברות,שומעת מוזיקה... כותבת ביומן 17.האם אתה צריך לחרוש על החומר כדי להצליח במבחנים? רק לשבת ולקרוא 18.מה אתה רוצה להיות בצבא? כנראה קרבי... 19.מה אתה רוצה להיות בעתיד? לא יודעת עדיין 20.אם היית יכול לשנות משהו בבית ספר שלך מה היית משנה? המורים 21.האם המנהל מכתיב את אופי הבצפר? אמממ לא יודעת... אבל כפרה עליו! 22.האם הוא דומיננטי?אני חושבת שעמוק בפנים כן... 23.אוהבים את המנהל? כן... הוא היה איתנו במשלחת לפולין 24.האם אתה שומע מוסיקה במהלך השיעורים? חחח יוצא... 25.האם פיתחת טריקים לשמיעת מוסיקה בלי שהמורים יראו? כן... שמים את הדיסקמן בתוך התיק, ואוזניות שמכניסים לתוך האוזניים-אחת לי אחת לחברה שלי, והשיער על האוזן... לא שמים לב 26.מה אתם מציעים לעשות כדי להעביר שיעור משעמם?(אני למשל בניתי שאלון על בצפר..) לצאת החוצה 27.מעביר פתקים בבצפר? עברנו את זה כבר... 28.ופתקים קולקטיבים? לא שזכור לי 29. מה אתה אוכל בבצפר? לא אוכלת בבצפר 30.האם אתה מביא שתייה? לא... אני קונה שתייה 31.האם אתה מחכה לסופשבוע? ב-רור 32.איזה יום בשבוע אהוב עליך? שישי 33.למה? כי לא לומדים דמט! 34.לומד במגמה? כן 35.איזו? ספרות-איסלם 36.משתתף בחוגים אחרי בצפר? לא.... הולכת לחדר כושר אחרי בצפר 37.איזה? 38.כמה שעות בממוצע אתה לומד ביום? 9 (אבל לא ממש נשארת עד הסוף) 39.באיזה שעה אתה קם בבוקר לבצפר? 6 וחצי 40.לומדים בימי שישי? לא 41.יש לכם פחד ממבחנים? לא 42.איך מתמודדים? 43.מה אתם מעדיפים עבודות או מבחנים? מבחנים 44.לתלמידי חיטבת הביניים: מחכים לגדול? 45.מפחדים מבגרויות? 46.לתלמידי תיכון: איך זה להיות כבר בגיל הבגרויות? כיף... הרגשה של סוף 47.מפחדים? לא 48.הולכים לתגבורים הרבה? כשיש 49.לכולם: נעזרים בהורים או מורים פרטיים? לא 50.האם אתם נעזרים במורים שלכם? לא ממש 51.יש לכם ליקוי למידה? לא 52.איך מתמודד? 53.מה עושה בהפסקות? יושבת עם חברים 54.איזה שפות לומדים בבצפר שלך? אנגלית, ערבית ואמממ נראה לי גם רוסית 55.מותר לתלמידים להיכנס לחדר מורים אצלכם – כי אצלנו לא? ברור שכן 56.רוב החברים שלכם מבצפר או מבחוץ? בצפר 57.מה אורך ההפסקה הכי ארוכה? 25 דק' 58.והכי קצרה? 10 דק' 59.יש לכם הסקות בבצפר? לא זוכרת חחחח לא שמתי לב 60.ומזגנים? יס 61.משתמשים בהם? יס 62.הבצפר מתקמצן איתם? יס!!! 63.קר בבצפר שלך בחורף? אמממ יס נראה לי 64.חם בקיץ? יס 65.יש לכם נוהלי לבוש? נוהלי לבוש?! יש לנו משטר דיקטטורי! 66.עם מה אסור לכם לבוא לבצפר? עם כל מה שהוא לא חולצת בצפר ונעליים שטוחות 67.מקשיבים לנוהלים? כן, כי לא נותנים להיכנס אחרת 68.מה החוק הכי מטומטם שיש לכם בבצפר? אסור לבוא עם כפכפים 69.מאיזה גיל מותר לעשן אצלכם? זאת שאלה מטומטמת... אני לא חושבת שיש בבתי ספר גיל לעישון... חרא של דבר בכל מקרה 70.מעשנים? אני? בחיים לא... 71.מעשנים בבצפר? 72.אם כן, כמה פעמים תפסו אתכם מעשנים בבצפר? 73.אוהבים ללכת לבצפר? רק בשביל ההפסקות והחברים 74.נהנים בבצפר לפעמים או רק סובלים? בהפסקות כיף לי... ובחלונות 75.מביאים ציוד לבצפר? יש ברירה? 76.שוכחים הרבה בבית? לא 77.מפריע בכיתה? יוצא... 78.עושה שטויות או מתנהג יפה? שניהם... שלוי למי ולמה 79.אוהבים אותך בבצפר? צריך לשאול 80.מה דעתכם על השאלון? ( כמה נדוש) רואים שהיה משעמם בבצפר... חחח

עונהההההה...../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif|KC||BAHEV|

1. איפה אתה לומד?בבית ספר עתידים.. 2.באיזו כיתה?ל'1 3.מה השיעור האהוב עליך?לא יודעת..אממממ..ספרות~?... 4.למה?כי המחנכת שלי מלמדת אותי 5.איזה נושא הכי מעניין אותך?נושא הרפואה אולי 6.מה השיעור השנוא עליך?אזרחות,היסטוריה,ומדעים 7.למה?כי זה משעמם 8.איזה נושא הכי פחות מעניין אותך?אלו בשאלה 6 9.האם אתה מגיע לשיעור ויודע את החומר הנלמד?תלוי איזה שיעור 10.אם לא הבנת בכיתה מה אתה עושה?משלימה מחברה 11.האם אתה מאמין שלמורה יש קשר לעובדה שאתה אוהב או שונא את השיעור?כמובן 12.מי המורה האהוב עליך?המחנכת שלי ואולי המורה לחשבון חביבה חח 13.מה מיוחד בו?הן מבינות את התלמידים 14.מה אתה אוהב במורים?שיבינו ושלא יכתבו הרבה חחח.. 15.מה אתה שונא במורים?שהם צועקים הרבה 16. מה אתה עושה בשיעורים משעממים?חורטת על השולחן 17.האם אתה צריך לחרוש על החומר כדי להצליח במבחנים?לא 18.מה אתה רוצה להיות בצבא?לא יודעת 19.מה אתה רוצה להיות בעתיד?שחקנית.. 20.אם היית יכול לשנות משהו בבית ספר שלך מה היית משנה?מעיפה כמה ילדים מהכיתה שלי.. 21.האם המנהל מכתיב את אופי הבצפר?לא 22.האם הוא דומיננטי?כן 23.אוהבים את המנהל?כן 24.האם אתה שומע מוסיקה במהלך השיעורים?לא 25.האם פיתחת טריקים לשמיעת מוסיקה בלי שהמורים יראו?לא 26.מה אתם מציעים לעשות כדי להעביר שיעור משעמם?(אני למשל בניתי שאלון על בצפר..)חחחח.. 27.מעביר פתקים בבצפר?כמובן 28.ופתקים קולקטיבים?לא 29. מה אתה אוכל בבצפר?פרוסה עים מימרח 30.האם אתה מביא שתייה?כן 31.האם אתה מחכה לסופשבוע?כן 32.איזה יום בשבוע אהוב עליך?שישי 33.למה?כי בסוף היום אני הולכת לסבתא שלי ושמה מחכים לי כול המשפחה 34.לומד במגמה?לא 35.איזו? 36.משתתף בחוגים אחרי בצפר?לא 37.איזה? 38.כמה שעות בממוצע אתה לומד ביום?6-5 39.באיזה שעה אתה קם בבוקר לבצפר?אני קמה או ב-7:10 או ב-7:20 40.לומדים בימי שישי?כן 41.יש לכם פחד ממבחנים?לפעמים 42.איך מתמודדים?מתמודדים חח 43.מה אתם מעדיפים עבודות או מבחנים?לא יודעת תלוי איך העבודה 44.לתלמידי חיטבת הביניים: מחכים לגדול?לא כל כך 45.מפחדים מבגרויות?כן מאוד 46.לתלמידי תיכון: איך זה להיות כבר בגיל הבגרויות? 47.מפחדים? 48.הולכים לתגבורים הרבה? 49.לכולם: נעזרים בהורים או מורים פרטיים?הורים וחברים 50.האם אתם נעזרים במורים שלכם?כן 51.יש לכם ליקוי למידה?לא 52.איך מתמודד? 53.מה עושה בהפסקות?מטיילת או יושבת בחוץ עים חברות 54.איזה שפות לומדים בבצפר שלך?ערבית,ואנגלית 55.מותר לתלמידים להיכנס לחדר מורים אצלכם – כי אצלנו לא?מי שרוצה ניכנס אצלנו חח לא כל כך שמים על המורות 56.רוב החברים שלכם מבצפר או מבחוץ?מבצפר 57.מה אורך ההפסקה הכי ארוכה?30 שעה הפסקה פעילה 58.והכי קצרה?15 דק' 59.יש לכם הסקות בבצפר?כן כל שיעור 60.ומזגנים?כן...קפוא אצלנו 61.משתמשים בהם?כן 62.הבצפר מתקמצן איתם?לא 63.קר בבצפר שלך בחורף?קצת 64.חם בקיץ?לא 65.יש לכם נוהלי לבוש?רק חולצת בית ספר ואסור חולצות בטן 66.עם מה אסור לכם לבוא לבצפר?עים הכל מותר חח 67.מקשיבים לנוהלים?כן 68.מה החוק הכי מטומטם שיש לכם בבצפר?שאם אני לא מרגישה טוב אני מתקשרת לאמא שלי והיא חייבת לבוא לקחת אותי אם לא אז לא ישחררו אותי 69.מאיזה גיל מותר לעשן אצלכם?לא נראה לי שמישהו מעשן 70.מעשנים?לא 71.מעשנים בבצפר?לא 72.אם כן, כמה פעמים תפסו אתכם מעשנים בבצפר? 73.אוהבים ללכת לבצפר?כן 74.נהנים בבצפר לפעמים או רק סובלים?נהנים 75.מביאים ציוד לבצפר?כן 76.שוכחים הרבה בבית?בכלל לא 77.מפריע בכיתה?לא 78.עושה שטויות או מתנהג יפה?מתנהגת יפה 79.אוהבים אותך בבצפר?כן 80.מה דעתכם על השאלון? ( כמה נדוש)חמוד לאלה

uberBitca

New member
../images/Emo108.gif

1. איפה אתה לומד? מקיף משו 2.באיזו כיתה? יב 3.מה השיעור האהוב עליך? אמנות, ואזרחות! 4.למה? כי שליטה. סתם..כי זה מגמה ואין דבר אחר מעניין. ואזרחות כי זה מעניין. 5.איזה נושא הכי מעניין אותך? תולדות האמנות 6.מה השיעור השנוא עליך? אנגלית 7.למה? מורה זונה 8.איזה נושא הכי פחות מעניין אותך? אנגלית 9.האם אתה מגיע לשיעור ויודע את החומר הנלמד? כן 10.אם לא הבנת בכיתה מה אתה עושה? הולכת לישון 11.האם אתה מאמין שלמורה יש קשר לעובדה שאתה אוהב או שונא את השיעור? כן 12.מי המורה האהוב עלי? בינתיים המורה לאזרחות 13.מה מיוחד בו? היא מעניינת 14.מה אתה אוהב במורים? כשהם מבינים 15.מה אתה שונא במורים? שהם ממורמרים 16. מה אתה עושה בשיעורים משעממים? מציירת 17.האם אתה צריך לחרוש על החומר כדי להצליח במבחנים? לא 18.מה אתה רוצה להיות בצבא? משו טוב 19.מה אתה רוצה להיות בעתיד? משו טוב 20.אם היית יכול לשנות משהו בבית ספר שלך מה היית משנה? ואוו כל כך הרבה. את הגישה, קודם כל. 21.האם המנהל מכתיב את אופי הבצפר? כן. גטוגטוגטו 22.האם הוא דומיננטי? מאוד. מדי. 23.אוהבים את המנהל? בתור מנהל, לא 24.האם אתה שומע מוסיקה במהלך השיעורים? לא 25.האם פיתחת טריקים לשמיעת מוסיקה בלי שהמורים יראו? לא 26.מה אתם מציעים לעשות כדי להעביר שיעור משעמם?(אני למשל בניתי שאלון על בצפר..)? לישון\לצייר\לדבר 27.מעביר פתקים בבצפר? לא 28.ופתקים קולקטיבים? הא? 29. מה אתה אוכל בבצפר? מה שיוצא בקפטריה 30.האם אתה מביא שתייה? לא 31.האם אתה מחכה לסופשבוע? מי לא 32.איזה יום בשבוע אהוב עליך? שני 33.למה? אני לומדת 3 שעות 34.לומד במגמה? כן 35.איזו? אמנות 36.משתתף בחוגים אחרי בצפר? התחלתי סוג של סדנא 37.איזה? אמנות 38.כמה שעות בממוצע אתה לומד ביום? אין אצלי ממוצע. שני ימים ארוכים והשאר קצרצרים 39.באיזה שעה אתה קם בבוקר לבצפר? יום רגיל 7 40.לומדים בימי שישי? כן :[ 41.יש לכם פחד ממבחנים? לא 42.איך מתמודדים? בסבבה 43.מה אתם מעדיפים עבודות או מבחנים? מבחנים 44.לתלמידי חיטבת הביניים: מחכים לגדול? 45.מפחדים מבגרויות? לא 46.לתלמידי תיכון: איך זה להיות כבר בגיל הבגרויות? נפלא! (חח) 47.מפחדים? לא 48.הולכים לתגבורים הרבה? לא 49.לכולם: נעזרים בהורים או מורים פרטיים? לא 50.האם אתם נעזרים במורים שלכם? לא 51.יש לכם ליקוי למידה? לא 52.איך מתמודד? לא 53.מה עושה בהפסקות? מעשנת ואוכלת וכלום בעצם 54.איזה שפות לומדים בבצפר שלך? אנגלית 55.מותר לתלמידים להיכנס לחדר מורים אצלכם – כי אצלנו לא? מי שואל. בעצם, מי נכנס? 56.רוב החברים שלכם מבצפר או מבחוץ? מבחוץ 57.מה אורך ההפסקה הכי ארוכה? 25 דק' 58.והכי קצרה? 5 דק' 59.יש לכם הסקות בבצפר? לא 60.ומזגנים? כן אבל לא משו 61.משתמשים בהם? מנסים 62.הבצפר מתקמצן איתם? לא 63.קר בבצפר שלך בחורף? כן 64.חם בקיץ? כן 65.יש לכם נוהלי לבוש? כן 66.עם מה אסור לכם לבוא לבצפר? בלי תלבושת אחידה 67.מקשיבים לנוהלים? כן 68.מה החוק הכי מטומטם שיש לכם בבצפר? כל עניין החיסורים 69.מאיזה גיל מותר לעשן אצלכם? אסור 70.מעשנים? כן 71.מעשנים בבצפר? כן 72.אם כן, כמה פעמים תפסו אתכם מעשנים בבצפר? הרבה 73.אוהבים ללכת לבצפר? לפעמים 74.נהנים בבצפר לפעמים או רק סובלים? נהנים בטח שנהנים 75.מביאים ציוד לבצפר? כן למה לא 76.שוכחים הרבה בבית? לא 77.מפריע בכיתה? בדרכ לא 78.עושה שטויות או מתנהג יפה? לא עושה כלום ממ 79.אוהבים אותך בבצפר? לאיודעת 80.מה דעתכם על השאלון? ( כמה נדוש) נחמדנחמד

ReuT C

New member
עונה

1. איפה אתה לומד? בביצפר :) 2.באיזו כיתה? י 3.מה השיעור האהוב עליך? אנגלית- וזה כי אין השנה ספרות 4.למה? כי המורה מצחיק 5.איזה נושא הכי מעניין אותך? ביולוגיה- אבל המורה לא משהו 6.מה השיעור השנוא עליך? מתמטיקה פיסיקה 7.למה? כי זה נושאים מפגרים לגמרי 8.איזה נושא הכי פחות מעניין אותך? פסיקה 9.האם אתה מגיע לשיעור ויודע את החומר הנלמד? לפעמים 10.אם לא הבנת בכיתה מה אתה עושה? חושבת בבית או עם חברים ואם צריך מורה פרטי 11.האם אתה מאמין שלמורה יש קשר לעובדה שאתה אוהב או שונא את השיעור? היא הכי משפיעה 12.מי המורה האהוב עליך? המורה לאנגלית 13.מה מיוחד בו? הוא מצחיק כזה 14.מה אתה אוהב במורים? תלוי מי 15.מה אתה שונא במורים? שהם חושבים שאין לנו חיים אחרי ביצפר ורק לימודים זה מה שמעניין אותנו 16. מה אתה עושה בשיעורים משעממים? ישנה, באלגן צחוקים איכשהוא הזמן עובר 17.האם אתה צריך לחרוש על החומר כדי להצליח במבחנים? תלוי במה רוב הזמן ללא 18.מה אתה רוצה להיות בצבא? עתודה 19.מה אתה רוצה להיות בעתיד? פסיכולוגית 20.אם היית יכול לשנות משהו בבית ספר שלך מה היית משנה? שהיה צלצול- ל שומעםי את הצלצול וזה מבאס 21.האם המנהל מכתיב את אופי הבצפר? לא יודעת הביצפר די חדש לי 22.האם הוא דומיננטי? לא נתקלתי איתה 23.אוהבים את המנהל? לא יודעת 24.האם אתה שומע מוסיקה במהלך השיעורים? איך בדיוק? 25.האם פיתחת טריקים לשמיעת מוסיקה בלי שהמורים יראו? לא 26.מה אתם מציעים לעשות כדי להעביר שיעור משעמם?(אני למשל בניתי שאלון על בצפר..) לקשקש ביומן 27.מעביר פתקים בבצפר? כן 28.ופתקים קולקטיבים?הרוב זה קולקטיבים 29. מה אתה אוכל בבצפר? סנדוויץ 30.האם אתה מביא שתייה? לפעמים 31.האם אתה מחכה לסופשבוע? כל הזמן 32.איזה יום בשבוע אהוב עליך? ראשון 33.למה?כי זה כאילו שבוע חדש והכל לא יודעת למה 34.לומד במגמה?כן 35.איזו? מדעית 36.משתתף בחוגים אחרי בצפר?כן 37.איזה? תיאטרון 38.כמה שעות בממוצע אתה לומד ביום? 7 39.באיזה שעה אתה קם בבוקר לבצפר? 7 ורבע 40.לומדים בימי שישי? כן 41.יש לכם פחד ממבחנים? לא 42.איך מתמודדים? ... 43.מה אתם מעדיפים עבודות או מבחנים? מבחן- לא צריך ממש לעבוד כדי להצליח 44.לתלמידי חיטבת הביניים: מחכים לגדול? 45.מפחדים מבגרויות? 46.לתלמידי תיכון: איך זה להיות כבר בגיל הבגרויות?חרא 47.מפחדים?מאוד זה משהו די חשוב בחיים 48.הולכים לתגבורים הרבה? לא יצא לי בינתיים 49.לכולם: נעזרים בהורים או מורים פרטיים? מורה לאנגלית 50.האם אתם נעזרים במורים שלכם? לא. 51.יש לכם ליקוי למידה? לא 52.איך מתמודד? 53.מה עושה בהפסקות? צוקחת, נהנית מעתיקה שיעורים וזהו 54.איזה שפות לומדים בבצפר שלך? אנגלית וערבית ורוסית 55.מותר לתלמידים להיכנס לחדר מורים אצלכם – כי אצלנו לא? אסור אבל לא ממש שמים על זה 56.רוב החברים שלכם מבצפר או מבחוץ? מביצפר 57.מה אורך ההפסקה הכי ארוכה? רבע שעה 58.והכי קצרה?5 דקות 59.יש לכם הסקות בבצפר? נראה לי שמדבור על הפסקות אז כן יש 60.ומזגנים? כןןןןן 61.משתמשים בהם? ברור אלא אם כן הבנות" הנסיכות" קר להם אז צריךל כבות כי אחרת הן יהיו חולות... כמה עצוב 62.הבצפר מתקמצן איתם? לא 63.קר בבצפר שלך בחורף?לא 64.חם בקיץ? מאוד 65.יש לכם נוהלי לבוש? תלבושת אחידה 66.עם מה אסור לכם לבוא לבצפר? מיני, חולצות בטן, מכנסיים פרחוניים וזהו, פירסינג איפור צבע לק וזה הכל מותר 67.מקשיבים לנוהלים: רוב הזמן כן- מיותר להסתבך 68.מה החוק הכי מטומטם שיש לכם בבצפר? בונוס על נוכחות מלאה 69.מאיזה גיל מותר לעשן אצלכם? אסור 70.מעשנים? לא וגם לא מחוץ לביתספר 71.מעשנים בבצפר? לא 72.אם כן, כמה פעמים תפסו אתכם מעשנים בבצפר? 73.אוהבים ללכת לבצפר? כן 74.נהנים בבצפר לפעמים או רק סובלים? בורר שגן נההנים, צחוקים והכל. 75.מביאים ציוד לבצפר? כן 76.שוכחים הרבה בבית? לא ממש 77.מפריע בכיתה? לפעמים אבל לא התחצפויות פשוט שמשעמם לי אני מתחרפנת. 78.עושה שטויות או מתנהג יפה?בד"כ מתנהגת יפה אלא אם כן מעלים לי את הסעיף. 79.אוהבים אותך בבצפר? לא יודעת כאילו החברים שלי כן בקשר לשאר אין לי מושג ולא כל כך אכפת לי. 80.מה דעתכם על השאלון? ( כמה נדוש) נחמד והעביר חמש דקות מהחיים שלי!!!

למעלה