שאלון בית ספרי

שאלון בית ספרי

שאלון מנוסח בלשון זכר אך מופנה לבנים ובנות כאחד 1. איפה אתה לומד? 2.באיזו כיתה? 3.מה השיעור האהוב עליך? 4.למה? 5.איזה נושא הכי מעניין אותך? 6.מה השיעור השנוא עליך? 7.למה? 8.איזה נושא הכי פחות מעניין אותך? 9.האם אתה מגיע לשיעור ויודע את החומר הנלמד? 10.אם לא הבנת בכיתה מה אתה עושה? 11.האם אתה מאמין שלמורה יש קשר לעובדה שאתה אוהב או שונא את השיעור? 12.מי המורה האהוב עליך? 13.מה מיוחד בו? 14.מה אתה אוהב במורים? 15.מה אתה שונא במורים? 16. מה אתה עושה בשיעורים משעממים? 17.האם אתה צריך לחרוש על החומר כדי להצליח במבחנים? 18.מה אתה רוצה להיות בצבא? 19.מה אתה רוצה להיות בעתיד? 20.אם היית יכול לשנות משהו בבית ספר שלך מה היית משנה? 21.האם המנהל מכתיב את אופי הבצפר? 22.האם הוא דומיננטי? 23.אוהבים את המנהל? 24.האם אתה שומע מוסיקה במהלך השיעורים? 25.האם פיתחת טריקים לשמיעת מוסיקה בלי שהמורים יראו? 26.מה אתם מציעים לעשות כדי להעביר שיעור משעמם?(אני למשל בניתי שאלון על בצפר..) 27.מעביר פתקים בבצפר? 28.ופתקים קולקטיבים? 29. מה אתה אוכל בבצפר? 30.האם אתה מביא שתייה? 31.האם אתה מחכה לסופשבוע? 32.איזה יום בשבוע אהוב עליך? 33.למה? 34.לומד במגמה? 35.איזו? 36.משתתף בחוגים אחרי בצפר? 37.איזה? 38.כמה שעות בממוצע אתה לומד ביום? 39.באיזה שעה אתה קם בבוקר לבצפר? 40.לומדים בימי שישי? 41.יש לכם פחד ממבחנים? 42.איך מתמודדים? 43.מה אתם מעדיפים עבודות או מבחנים? 44.לתלמידי חיטבת הביניים: מחכים לגדול? 45.מפחדים מבגרויות? 46.לתלמידי תיכון: איך זה להיות כבר בגיל הבגרויות? 47.מפחדים? 48.הולכים לתגבורים הרבה? 49.לכולם: נעזרים בהורים או מורים פרטיים? 50.האם אתם נעזרים במורים שלכם? 51.יש לכם ליקוי למידה? 52.איך מתמודד? 53.מה עושה בהפסקות? 54.איזה שפות לומדים בבצפר שלך? 55.מותר לתלמידים להיכנס לחדר מורים אצלכם – כי אצלנו לא? 56.רוב החברים שלכם מבצפר או מבחוץ? 57.מה אורך ההפסקה הכי ארוכה? 58.והכי קצרה? 59.יש לכם הסקות בבצפר? 60.ומזגנים? 61.משתמשים בהם? 62.הבצפר מתקמצן איתם? 63.קר בבצפר שלך בחורף? 64.חם בקיץ? 65.יש לכם נוהלי לבוש? 66.עם מה אסור לכם לבוא לבצפר? 67.מקשיבים לנוהלים? 68.מה החוק הכי מטומטם שיש לכם בבצפר? 69.מאיזה גיל מותר לעשן אצלכם? 70.מעשנים? 71.מעשנים בבצפר? 72.אם כן, כמה פעמים תפסו אתכם מעשנים בבצפר? 73.אוהבים ללכת לבצפר? 74.נהנים בבצפר לפעמים או רק סובלים? 75.מביאים ציוד לבצפר? 76.שוכחים הרבה בבית? 77.מפריע בכיתה? 78.עושה שטויות או מתנהג יפה? 79.אוהבים אותך בבצפר? 80.מה דעתכם על השאלון? ( כמה נדוש)

TrAd RaD

New member
ביצפר= ..*****

1. איפה אתה לומד? בנופי גולן.. בעע..
2.באיזו כיתה? ט 3.מה השיעור האהוב עליך? אנגלית 4.למה? כי זה הכי קל 5.איזה נושא הכי מעניין אותך? אממ היסטוריה 6.מה השיעור השנוא עליך? מתמטיקה , וספרות לשון הבעה... 7.למה? מתמטיקה זה הכי קשה.. וספרות לשון הבעה מלמדת אותי אותה מורה!! ימח שמך יא כלבה!! 8.איזה נושא הכי פחות מעניין אותך? אממ ערבית בעע.. 9.האם אתה מגיע לשיעור ויודע את החומר הנלמד? יש ויש 10.אם לא הבנת בכיתה מה אתה עושה? תלוי איזה שיעור זה.. 11.האם אתה מאמין שלמורה יש קשר לעובדה שאתה אוהב או שונא את השיעור? בטח!! 12.מי המורה האהוב עליך? רותי.. כפרה עליה 13.מה מיוחד בו?.. בה.. היא הכי חמודה בעולם!! 14.מה אתה אוהב במורים? אוהבת?!?! 15.מה אתה שונא במורים? שהם צבועים ומגעילים חסרי חיים מטומטמים.. (לא את רותי) 16. מה אתה עושה בשיעורים משעממים? מציירת... ישנה 17.האם אתה צריך לחרוש על החומר כדי להצליח במבחנים? תלוי איזה שיעור 18.מה אתה רוצה להיות בצבא? לא יודעת! אבל אני לא מתכוונת להכין קפה כל היום! 19.מה אתה רוצה להיות בעתיד? אממ משהו שקשור לאומנות.. עיצוב פנים\אופנה.. אדריכלות 20.אם היית יכול לשנות משהו בבית ספר שלך מה היית משנה? את המורים!! 21.האם המנהל מכתיב את אופי הבצפר? לא 22.האם הוא דומיננטי? הוא סתם קקה 23.אוהבים את המנהל? לא הוא קקה והוא חושבת שהוא מצחיק אבל הוא לא 24.האם אתה שומע מוסיקה במהלך השיעורים? רק בשיעור פיזיקה.. אממ ובאנגלית כשקוראים ספר... היא מסכימה לי 25.האם פיתחת טריקים לשמיעת מוסיקה בלי שהמורים יראו? לא למי אכפת משולמית היא כזאת מפגרת אף אחד לא שם עליה..(היא המורה לפיזיקה) 26.מה אתם מציעים לעשות כדי להעביר שיעור משעמם?(אני למשל בניתי שאלון על בצפר..) בדר"כ מציירת אממ מדברת עם קיסו ישנה 27.מעביר פתקים בבצפר? כן 28.ופתקים קולקטיבים? כן 29. מה אתה אוכל בבצפר? בדר"כ אני לא אוכלת בביצפר אין לי זמן 30.האם אתה מביא שתייה? כן .. מים 31.האם אתה מחכה לסופשבוע? כן כן כן 32.איזה יום בשבוע אהוב עליך? חמישי 33.למה? כי זה הסוף שבוע וגם בדר"כ יש משחק של מכבי... עוד מעט יתחיל ..(3.11) 34.לומד במגמה? עדיין לא 35.איזו? עדיין לא 36.משתתף בחוגים אחרי בצפר? כן.. פסנתר 37.איזה? פסנתררר 38.כמה שעות בממוצע אתה לומד ביום? אממ 37 שעות של בציפר שכל שעה זה 45 דקות לא כולל הפסקות 39.באיזה שעה אתה קם בבוקר לבצפר? כשאני רוצה להתקלח אז ב-6 וכשלא אז ב6:30 40.לומדים בימי שישי? לא 41.יש לכם פחד ממבחנים? כן.. 42.איך מתמודדים? אממ מלחיצים את כל העולם 43.מה אתם מעדיפים עבודות או מבחנים? עבודות 44.לתלמידי חיטבת הביניים: מחכים לגדול? 45.מפחדים מבגרויות?כן 46.לתלמידי תיכון: איך זה להיות כבר בגיל הבגרויות? 47.מפחדים? 48.הולכים לתגבורים הרבה? 49.לכולם: נעזרים בהורים או מורים פרטיים? גם וגם 50.האם אתם נעזרים במורים שלכם? כן 51.יש לכם ליקוי למידה? לא 52.איך מתמודד? 53.מה עושה בהפסקות? עם חברים עושים צחוקים חיחיחי 54.איזה שפות לומדים בבצפר שלך? ערבית בעע ואנגלית למה לא צרפתית למה?? 55.מותר לתלמידים להיכנס לחדר מורים אצלכם – כי אצלנו לא? לא זונות 56.רוב החברים שלכם מבצפר או מבחוץ? מבציפר 57.מה אורך ההפסקה הכי ארוכה? 20 דקות 58.והכי קצרה? 5 דקות 59.יש לכם הסקות בבצפר? לא יש מזגנים 60.ומזגנים? כן 61.משתמשים בהם? כן 62.הבצפר מתקמצן איתם? לא 63.קר בבצפר שלך בחורף? לא 64.חם בקיץ? כן 65.יש לכם נוהלי לבוש? כן 66.עם מה אסור לכם לבוא לבצפר? גופיותת יש תלבושת אחידה 67.מקשיבים לנוהלים? כן מי שלא בא עם תלבושת משעים אותו 68.מה החוק הכי מטומטם שיש לכם בבצפר? אממ אממ שאסור לבוא עם גופיות גם בשיעור ספורט 69.מאיזה גיל מותר לעשן אצלכם? אסור בכלל 70.מעשנים? לא 71.מעשנים בבצפר?לא 72.אם כן, כמה פעמים תפסו אתכם מעשנים בבצפר? 73.אוהבים ללכת לבצפר? לא 74.נהנים בבצפר לפעמים או רק סובלים? אממ רק סובלים 75.מביאים ציוד לבצפר? כן 76.שוכחים הרבה בבית? לא 77.מפריע בכיתה? לפעמים 78.עושה שטויות או מתנהג יפה? בדר"כ מתנהגת יפה 79.אוהבים אותך בבצפר? מי?? המורים יש ויש .. התלמידים יש ויש 80.מה דעתכם על השאלון? ( כמה נדוש) זה לא שאלון ביצפר זה שאלון שנאה!!!

TrAd RaD

New member
נופי גולן זה קקי של בציפר..!!

ואני לא גרה בקצרין אני גרה בקדמת צבי!!!

מיקמיק 1

New member
עונה

שאלון מנוסח בלשון זכר אך מופנה לבנים ובנות כאחד 1. איפה אתה לומד?עזבו.. 2.באיזו כיתה?ז' 3.מה השיעור האהוב עליך?מתמטיקה ואנגלית. 4.למה?כי זה מקצועות נחמדים. 5.איזה נושא הכי מעניין אותך?כל מני.. 6.מה השיעור השנוא עליך?גיאוגרפיה 7.למה?כי זה שיעור מ=ש=ע=מ=ם=
8.איזה נושא הכי פחות מעניין אותך?באיזה שיעור?..אם כבר גיאוגרפיה.. 9.האם אתה מגיע לשיעור ויודע את החומר הנלמד?אם זה חומר חדש אז לא אבל עם זה חומר שכבר למדנו אז אני יודעת. 10.אם לא הבנת בכיתה מה אתה עושה?מבקשת מהמורה שתסביר שוב. 11.האם אתה מאמין שלמורה יש קשר לעובדה שאתה אוהב או שונא את השיעור?יכול להיות.. 12.מי המורה האהוב עליך?המורה למתמטיקה,אגנלית והמחנכת. 13.מה מיוחד בו?הם בהם שום דבר מיוחד הם פשוט נוחמדים ומסבירים את החומר כמה פעמים עד שנבין. 14.מה אתה אוהב במורים?שהם מסיבירם את החומר כמה פעמים. 15.מה אתה שונא במורים?השם צועקים(לא כולם) 16. מה אתה עושה בשיעורים משעממים?משתעממת.. 17.האם אתה צריך לחרוש על החומר כדי להצליח במבחנים?לא 18.מה אתה רוצה להיות בצבא?כן, אני חושבת שכן. 19.מה אתה רוצה להיות בעתיד?שחקנית בטלויזיה. 20.אם היית יכול לשנות משהו בבית ספר שלך מה היית משנה?לודעת.. 21.האם המנהל מכתיב את אופי הבצפר?לודעת. 22.האם הוא דומיננטי?לודעת.. 23.אוהבים את המנהל?אני לא אוהבת אותה אבל גם לא שונאת אותה. 24.האם אתה שומע מוסיקה במהלך השיעורים?לא 25.האם פיתחת טריקים לשמיעת מוסיקה בלי שהמורים יראו?לא 26.מה אתם מציעים לעשות כדי להעביר שיעור משעמם?(אני למשל בניתי שאלון על בצפר..)לודעת מה אפשר לעשות.. 27.מעביר פתקים בבצפר?לא 28.ופתקים קולקטיבים?לא 29. מה אתה אוכל בבצפר?כל פעם משו אחר. 30.האם אתה מביא שתייה?כן 31.האם אתה מחכה לסופשבוע?כן 32.איזה יום בשבוע אהוב עליך?חמישי 33.למה?לודעת.. 34.לומד במגמה?לא 35.איזו?.. 36.משתתף בחוגים אחרי בצפר?כן 37.איזה?אומנות ומחשבים. 38.כמה שעות בממוצע אתה לומד ביום?לפעמי 7 לפעמים 5.. 39.באיזה שעה אתה קם בבוקר לבצפר?רבע לשבע 40.לומדים בימי שישי?כן 41.יש לכם פחד ממבחנים?לא 42.איך מתמודדים?אם יודעים את החומר אין מה לפחד. 43.מה אתם מעדיפים עבודות או מבחנים?מבחנים. 44.לתלמידי חיטבת הביניים: מחכים לגדול?לא 45.מפחדים מבגרויות?לא 46.לתלמידי תיכון: איך זה להיות כבר בגיל הבגרויות?.. 47.מפחדים?.. 48.הולכים לתגבורים הרבה?.. 49.לכולם: נעזרים בהורים או מורים פרטיים?בהורים. 50.האם אתם נעזרים במורים שלכם?לא 51.יש לכם ליקוי למידה?לא 52.איך מתמודד?.. 53.מה עושה בהפסקות?מסתובבת עם החברות. 54.איזה שפות לומדים בבצפר שלך?ערבית ואנגלית. 55.מותר לתלמידים להיכנס לחדר מורים אצלכם – כי אצלנו לא?לא 56.רוב החברים שלכם מבצפר או מבחוץ?מבצפר 57.מה אורך ההפסקה הכי ארוכה?20 דק' 58.והכי קצרה?5דק' 59.יש לכם הסקות בבצפר?הא? 60.ומזגנים?כן 61.משתמשים בהם?כן ברור 62.הבצפר מתקמצן איתם?לא 63.קר בבצפר שלך בחורף?כן 64.חם בקיץ?כן 65.יש לכם נוהלי לבוש?כן 66.עם מה אסור לכם לבוא לבצפר?חולצות בטן וחולצות שהם בלי סמל ביצפר. 67.מקשיבים לנוהלים?כן 68.מה החוק הכי מטומטם שיש לכם בבצפר?לודעת.. 69.מאיזה גיל מותר לעשן אצלכם?הא?.. 70.מעשנים?לא 71.מעשנים בבצפר?לא 72.אם כן, כמה פעמים תפסו אתכם מעשנים בבצפר? 73.אוהבים ללכת לבצפר?כן 74.נהנים בבצפר לפעמים או רק סובלים?נהנים 75.מביאים ציוד לבצפר?כן 76.שוכחים הרבה בבית?לא 77.מפריע בכיתה?לא 78.עושה שטויות או מתנהג יפה?מתנהגת יפה. 79.אוהבים אותך בבצפר?כן 80.מה דעתכם על השאלון? ( כמה נדוש)שאלון נחמד :]

../images/Emo74.gifעונה...

1. איפה אתה לומד? בבצפר 2.באיזו כיתה? כיתה טובה 3.מה השיעור האהוב עליך? כולם 4.למה? ככה 5.איזה נושא הכי מעניין אותך? יש הרבה 6.מה השיעור השנוא עליך? אין 7.למה? ככה 8.איזה נושא הכי פחות מעניין אותך? לא יודעת 9.האם אתה מגיע לשיעור ויודע את החומר הנלמד? כן 10.אם לא הבנת בכיתה מה אתה עושה? שואל את המורה על מה שלא הבנתי 11.האם אתה מאמין שלמורה יש קשר לעובדה שאתה אוהב או שונא את השיעור? 12.מי המורה האהוב עליך? יש כמה 13.מה מיוחד בו? הרבה דברים 14.מה אתה אוהב במורים? שהם לא כבדים ונחמדים ולא עושים בוחן כל שיעור שני 15.מה אתה שונא במורים? שעושים בוחן כל שיעור שני ושהם כבדים ומגעילים לילדים 16. מה אתה עושה בשיעורים משעממים? מקשיבבה 17.האם אתה צריך לחרוש על החומר כדי להצליח במבחנים? לא 18.מה אתה רוצה להיות בצבא? לא יודעת 19.מה אתה רוצה להיות בעתיד? כנ"ל 20.אם היית יכול לשנות משהו בבית ספר שלך מה היית משנה? כנ"ל 21.האם המנהל מכתיב את אופי הבצפר? לא 22.האם הוא דומיננטי? לא 23.אוהבים את המנהל? כן 24.האם אתה שומע מוסיקה במהלך השיעורים? לא 25.האם פיתחת טריקים לשמיעת מוסיקה בלי שהמורים יראו? לא 26.מה אתם מציעים לעשות כדי להעביר שיעור משעמם?(אני למשל בניתי שאלון על בצפר..) לא יודעת 27.מעביר פתקים בבצפר? לא 28.ופתקים קולקטיבים? לא 29. מה אתה אוכל בבצפר? אוכל 30.האם אתה מביא שתייה? כן 31.האם אתה מחכה לסופשבוע? כן 32.איזה יום בשבוע אהוב עליך? שישישבת 33.למה? מעניין.. תחשבו לבד 34.לומד במגמה? לא 35.איזו? 36.משתתף בחוגים אחרי בצפר? כן אבל לא בבצפר 37.איזה? ריקוד 38.כמה שעות בממוצע אתה לומד ביום? 6 39.באיזה שעה אתה קם בבוקר לבצפר? 7 40.לומדים בימי שישי? כן 41.יש לכם פחד ממבחנים? לא 42.איך מתמודדים? -- 43.מה אתם מעדיפים עבודות או מבחנים? עבודות 49.לכולם: נעזרים בהורים או מורים פרטיים? הורים 50.האם אתם נעזרים במורים שלכם? כן 51.יש לכם ליקוי למידה? לא 52.איך מתמודד? 53.מה עושה בהפסקות? משחקת 54.איזה שפות לומדים בבצפר שלך? אנגלית וזהו 55.מותר לתלמידים להיכנס לחדר מורים אצלכם – כי אצלנו לא? בערך 56.רוב החברים שלכם מבצפר או מבחוץ? מבצפר 57.מה אורך ההפסקה הכי ארוכה? חצי שעה בערך 58.והכי קצרה? 15 דק' בערך 59.יש לכם הסקות בבצפר? הסקות? לא 60.ומזגנים? כן 61.משתמשים בהם? כן 62.הבצפר מתקמצן איתם? לא 63.קר בבצפר שלך בחורף? לא 64.חם בקיץ? לא ממש 65.יש לכם נוהלי לבוש? כן 66.עם מה אסור לכם לבוא לבצפר? עם שיער צבוע, כפכפים גופיות ועוד דברים 67.מקשיבים לנוהלים? כן 68.מה החוק הכי מטומטם שיש לכם בבצפר? לא יודעת 69.מאיזה גיל מותר לעשן אצלכם? אסור לעשן בכלל 70.מעשנים? לא איכססססססססססס 71.מעשנים בבצפר? לא עוד יותר איכסססססססססססססססססס 72.אם כן, כמה פעמים תפסו אתכם מעשנים בבצפר? 73.אוהבים ללכת לבצפר? ככה ככה 74.נהנים בבצפר לפעמים או רק סובלים? נהנים 75.מביאים ציוד לבצפר? כן 76.שוכחים הרבה בבית? לא 77.מפריע בכיתה? לא 78.עושה שטויות או מתנהג יפה? מתנהג יפה 79.אוהבים אותך בבצפר? כן 80.מה דעתכם על השאלון? ( כמה נדוש) נייס

baril

New member
../images/Emo80.gifעונה

. איפה אתה לומד?בחטיבה 2.באיזו כיתה?ז' 3.מה השיעור האהוב עליך?אימון בוקר[[אני בכיתת ספורט]] ו..שיעור חופשי 4.למה?כובע 5.איזה נושא הכי מעניין אותך?ספורט 6.מה השיעור השנוא עליך?כולם [[חוץ מספורט ושיעור חופשי]] 7.למה?כובע 8.איזה נושא הכי פחות מעניין אותך?ספרות 9.האם אתה מגיע לשיעור ויודע את החומר הנלמד?לרוב השיעורים כן 10.אם לא הבנת בכיתה מה אתה עושה?מצלצלת לחברה החרשנית 11.האם אתה מאמין שלמורה יש קשר לעובדה שאתה אוהב או שונא את השיעור?לא 12.מי המורה האהוב עליך?למדעיםםם.. יאוו איזה מצחיקה היאא 13.מה מיוחד בו?קורעת מצחוק 14.מה אתה אוהב במורים?שהם קורעים מצחוק 15.מה אתה שונא במורים?שהם יבשים ויש להם קול צפצפה כמו למורה לגיאוגרפיה שלי 16. מה אתה עושה בשיעורים משעממים?מציירת על השולחן,מעבירה פתקים,יש מה לעשות תאמינו לי 17.האם אתה צריך לחרוש על החומר כדי להצליח במבחנים?ל-א-א-א-א 18.מה אתה רוצה להיות בצבא?לא רוצה להיות בצבא -! 19.מה אתה רוצה להיות בעתיד?הרבה דברים 20.אם היית יכול לשנות משהו בבית ספר שלך מה היית משנה?שלא יהיו שיעורי בית והשיעורים יהיו פחות משעממים 21.האם המנהל מכתיב את אופי הבצפר?לא 22.האם הוא דומיננטי?כן 23.אוהבים את המנהל?כן 24.האם אתה שומע מוסיקה במהלך השיעורים?לא 25.האם פיתחת טריקים לשמיעת מוסיקה בלי שהמורים יראו?לא 26.מה אתם מציעים לעשות כדי להעביר שיעור משעמם?(אני למשל בניתי שאלון על בצפר..)כבר כתבתי 27.מעביר פתקים בבצפר?דעע 28.ופתקים קולקטיבים?דעע 29. מה אתה אוכל בבצפר?טוסט שבקיוסקק.. יווו אני חיה על הדברים האלהה.. התמכרתי 30.האם אתה מביא שתייה?יאפפ.. אבל רק מים 31.האם אתה מחכה לסופשבוע?כן 32.איזה יום בשבוע אהוב עליך?שישי 33.למה?כי הוא יום קצר 34.לומד במגמה?כן 35.איזו?ספורט 36.משתתף בחוגים אחרי בצפר?באימוניםם.. 37.איזה?כדורסל 38.כמה שעות בממוצע אתה לומד ביום?5 בערך 39.באיזה שעה אתה קם בבוקר לבצפר?עשרים לשמונה 40.לומדים בימי שישי?כן.. לצערי 41.יש לכם פחד ממבחנים?לא 42.איך מתמודדים?אבל אינלי 43.מה אתם מעדיפים עבודות או מבחנים?עבודות 44.לתלמידי חיטבת הביניים: מחכים לגדול?דעע 45.מפחדים מבגרויות?לא 46.לתלמידי תיכון: איך זה להיות כבר בגיל הבגרויות?ת'אמת.. לא בתיכון 47.מפחדים?לא בתיכון 48.הולכים לתגבורים הרבה?לא 49.לכולם: נעזרים בהורים או מורים פרטיים?הורים 50.האם אתם נעזרים במורים שלכם?לא 51.יש לכם ליקוי למידה?לא 52.איך מתמודד?אינלי 53.מה עושה בהפסקות?צחוקים 54.איזה שפות לומדים בבצפר שלך?צרפתית,אנגלית,ערבית,ו..גרמנית 55.מותר לתלמידים להיכנס לחדר מורים אצלכם – כי אצלנו לא? כן מותר.. חוצמזה.. מי שואל אותםם? 56.רוב החברים שלכם מבצפר או מבחוץ?גם וגם 57.מה אורך ההפסקה הכי ארוכה?20 דקות 58.והכי קצרה?5 דקות 59.יש לכם הסקות בבצפר?מה זה הסקות
60.ומזגנים?דעע 61.משתמשים בהם?דעע 62.הבצפר מתקמצן איתם?לא 63.קר בבצפר שלך בחורף?כן 64.חם בקיץ?כן 65.יש לכם נוהלי לבוש?בהתחלה אל היה לנו.. אבל עכשיו בצפר רוצה להיות כמו כולם אז מאחרי סוכות עושים לנו תלבושתת.. בעעע
66.עם מה אסור לכם לבוא לבצפר?עם גופיות וחולצות בטן 67.מקשיבים לנוהלים?כןן.. אין ברירהה.. אחרת מעיפים אותך מבצפר 68.מה החוק הכי מטומטם שיש לכם בבצפר?שחובה לצאת מהכיתות בהפסקהה.. אבל אפ'חד לא יוצאא..חח 69.מאיזה גיל מותר לעשן אצלכם?אסור לעשןן! 70.מעשנים?לא 71.מעשנים בבצפר?לא מעשנתתת! 72.אם כן, כמה פעמים תפסו אתכם מעשנים בבצפר?לא מעשנתת 73.אוהבים ללכת לבצפר?לאא 74.נהנים בבצפר לפעמים או רק סובלים?רק בהפסקות נהנים 75.מביאים ציוד לבצפר?כן 76.שוכחים הרבה בבית?חח לפעמיםם 77.מפריע בכיתה?כן 78.עושה שטויות או מתנהג יפה?שטויותת.. אבל שהמורות לא יקלטו 79.אוהבים אותך בבצפר?כן 80.מה דעתכם על השאלון? ( כמה נדוש)מגניבול..
פיי איזה אורך

עונה

שאלון מנוסח בלשון זכר אך מופנה לבנים ובנות כאחד 1. איפה אתה לומד? בנבון... 2.באיזו כיתה? י' 3.מה השיעור האהוב עליך? לאדעת.... סוציולוגיה אולי..... 4.למה?כי החומר מעניין והמורה נחמד ומעביר אותו מעניין
5.איזה נושא הכי מעניין אותך? ... 6.מה השיעור השנוא עליך?אמממממממ....... פסיכולוגיה ? 7.למה? כי החומר ממש מעניין אבל המורה זוועה אי אפשר לא להרדם... 8.איזה נושא הכי פחות מעניין אותך? ---------- 9.האם אתה מגיע לשיעור ויודע את החומר הנלמד? תלוי במה.. 10.אם לא הבנת בכיתה מה אתה עושה? אבא
11.האם אתה מאמין שלמורה יש קשר לעובדה שאתה אוהב או שונא את השיעור? ברור !!!!!!!!!!!!! רק המורה ! 12.מי המורה האהוב עליך? סוציולוגיה והיסטוריה 13.מה מיוחד בו? סוציולוגיה אמרתי כבר נחמד כזה חח והיסטוריה גם והוא קורע
14.מה אתה אוהב במורים? ?!?!? 15.מה אתה שונא במורים? אותם... 16. מה אתה עושה בשיעורים משעממים? מדברת\יושנת\סופרת תשניות 17.האם אתה צריך לחרוש על החומר כדי להצליח במבחנים? תלוי במקצוע 18.מה אתה רוצה להיות בצבא? מאיםה לי 19.מה אתה רוצה להיות בעתיד? מאיפה לי 20.אם היית יכול לשנות משהו בבית ספר שלך מה היית משנה? את רוב המורים שלי כרגע 21.האם המנהל מכתיב את אופי הבצפר? אמממ.. מה ? 22.האם הוא דומיננטי? לא במיוחד 23.אוהבים את המנהל? היא פסדר מתחשבת כזאת 24.האם אתה שומע מוסיקה במהלך השיעורים? לא 25.האם פיתחת טריקים לשמיעת מוסיקה בלי שהמורים יראו? כן אבל לא השתמשתי בה
26.מה אתם מציעים לעשות כדי להעביר שיעור משעמם?(אני למשל בניתי שאלון על בצפר..) חחח אחלה רעיון 27.מעביר פתקים בבצפר? לא 28.ופתקים קולקטיבים? אה ? 29. מה אתה אוכל בבצפר? בדרך כלל לא אוכלת בבצפר אבל לפעמים קונה קוראסון או משו 30.האם אתה מביא שתייה? לא 31.האם אתה מחכה לסופשבוע? לא ממש... 32.איזה יום בשבוע אהוב עליך? אממממ.... שישי ? או ראשון... 33.למה? שישי חוץ משעתיים פסיכולוגיה יש שעתיים סוציולוגיה ושעתיים היסטוריה שזה בסדר ראשון גם מקצועות נורמליים יחסית ולא יום ארוך... 34.לומד במגמה? דא... 35.איזו? פסיכולוגיה... 36.משתתף בחוגים אחרי בצפר? לא 37.איזה? --- 38.כמה שעות בממוצע אתה לומד ביום? 5 אולי 39.באיזה שעה אתה קם בבוקר לבצפר? 7 וחצי ככה 40.לומדים בימי שישי? כן 41.יש לכם פחד ממבחנים? במקצועות מסויימים כן 42.איך מתמודדים? אנא עראף 43.מה אתם מעדיפים עבודות או מבחנים? אמממממממ.... תלוי במקצוע 44.לתלמידי חיטבת הביניים: מחכים לגדול? 45.מפחדים מבגרויות? 46.לתלמידי תיכון: איך זה להיות כבר בגיל הבגרויות?אממ... 47.מפחדים? רק מהיסטוריה
48.הולכים לתגבורים הרבה? לא.... 49.לכולם: נעזרים בהורים או מורים פרטיים? רק במתמטיקה - אבא. 50.האם אתם נעזרים במורים שלכם? אמממ... לא... 51.יש לכם ליקוי למידה? לא 52.איך מתמודד? -- 53.מה עושה בהפסקות? סתם עם חברות... 54.איזה שפות לומדים בבצפר שלך? ערבית אנגלית צרפתית... 55.מותר לתלמידים להיכנס לחדר מורים אצלכם – כי אצלנו לא? אסור אבל מי שם
56.רוב החברים שלכם מבצפר או מבחוץ? בצפר 57.מה אורך ההפסקה הכי ארוכה? 20 דקות
58.והכי קצרה? 10 נראה לי 59.יש לכם הסקות בבצפר? מה ? 60.ומזגנים? כן 61.משתמשים בהם? כן 62.הבצפר מתקמצן איתם? חח לא 63.קר בבצפר שלך בחורף? ?!!?!?!?!!?!? 64.חם בקיץ? לההההה 65.יש לכם נוהלי לבוש? דאא 66.עם מה אסור לכם לבוא לבצפר? רק חולצת בצפר, שלא נדבר על העובשדה שאתמול שלחו אותי הבייתה שבאתי עם חולצת בצםר כי היא לא הייתה שמלה... 67.מקשיבים לנוהלים? לאדעת 68.מה החוק הכי מטומטם שיש לכם בבצפר? אממ... לאדעת תחוקים חחחח 69.מאיזה גיל מותר לעשן אצלכם? "אסור לעשן בשטח בית הספר" 70.מעשנים? לא 71.מעשנים בבצפר? לא 72.אם כן, כמה פעמים תפסו אתכם מעשנים בבצפר? ----- 73.אוהבים ללכת לבצפר? לא... 74.נהנים בבצפר לפעמים או רק סובלים? סובלים מהשיעורים, אבל יש צחוקים.. 75.מביאים ציוד לבצפר? אז לא. 76.שוכחים הרבה בבית? לא... 77.מפריע בכיתה? מידי פעם
78.עושה שטויות או מתנהג יפה? חננא
79.אוהבים אותך בבצפר? ממה שידוע לי... 80.מה דעתכם על השאלון? ( כמה נדוש) חמוד
|סלינק|

מהשיעמום גם אני אענה

1. איפה אתה לומד? התיכון לאומנויות 2.באיזו כיתה? יא 3.מה השיעור האהוב עליך? היסטוריה ומודרני 4.למה? כיף, מעניין והמורות אחלה 5.איזה נושא הכי מעניין אותך? מרתה גראהם סטאלין היטלר וכאלה:) 6.מה השיעור השנוא עליך? אזרחות 7.למה? משעמם תיכו 8.איזה נושא הכי פחות מעניין אותך? היהדות וכאלה 9.האם אתה מגיע לשיעור ויודע את החומר הנלמד? לפעמים 10.אם לא הבנת בכיתה מה אתה עושה? הולכת למורה שתסביר לי 11.האם אתה מאמין שלמורה יש קשר לעובדה שאתה אוהב או שונא את השיעור? ברוווווווווור 12.מי המורה האהוב עליך? אתי, ימית 13.מה מיוחד בו? הן נהדרות כפרה עליהן 14.מה אתה אוהב במורים? טוב אני עשיתי את השאלון אני לא חייבת לענות 15.מה אתה שונא במורים? כנ"K 16. מה אתה עושה בשיעורים משעממים? שומעת מוסיקה , מציירת עושה לנוש דברים 17.האם אתה צריך לחרוש על החומר כדי להצליח במבחנים? לרוב 18.מה אתה רוצה להיות בצבא? שירות לאומי 19.מה אתה רוצה להיות בעתיד? להיות מורה , כן כן 20.אם היית יכול לשנות משהו בבית ספר שלך מה היית משנה? היחס 21.האם המנהל מכתיב את אופי הבצפר? כן, חמודי 22.האם הוא דומיננטי? כן 23.אוהבים את המנהל? מאוד 24.האם אתה שומע מוסיקה במהלך השיעורים? כן 25.האם פיתחת טריקים לשמיעת מוסיקה בלי שהמורים יראו? יאפ 26.מה אתם מציעים לעשות כדי להעביר שיעור משעמם?(אני למשל בניתי שאלון על בצפר..) 27.מעביר פתקים בבצפר? כן 28.ופתקים קולקטיבים?כן 29. מה אתה אוכל בבצפר? סנדוויץ' 30.האם אתה מביא שתייה? לא, קונה 31.האם אתה מחכה לסופשבוע? לא תמיד 32.איזה יום בשבוע אהוב עליך? רביעי 33.למה? יש הרבה שעות עם אתי ולא רוקדים 34.לומד במגמה? כן 35.איזו?מחול 36.משתתף בחוגים אחרי בצפר? , שיעור נהיגה :) ואני חונכת 37.איזה? אה .. עניתי למעלה 38.כמה שעות בממוצע אתה לומד ביום? 8 39.באיזה שעה אתה קם בבוקר לבצפר? 6:30 40.לומדים בימי שישי? השנה כן :( שעתיים 41.יש לכם פחד ממבחנים? כן 42.איך מתמודדים? בוכים למורה 43.מה אתם מעדיפים עבודות או מבחנים? מבחנים, למרות הכל זה עובר יותר מהר 44.לתלמידי חיטבת הביניים: מחכים לגדול? 45.מפחדים מבגרויות? 46.לתלמידי תיכון: איך זה להיות כבר בגיל הבגרויות? מעצבן 47.מפחדים? כן 48.הולכים לתגבורים הרבה? לא 49.לכולם: נעזרים בהורים או מורים פרטיים? אף אחד 50.האם אתם נעזרים במורים שלכם? המון המון המון כפרה על אתי 51.יש לכם ליקוי למידה? כן 52.איך מתמודד? בקושי 53.מה עושה בהפסקות? שומעת מוסיקה, חברות וכו' 54.איזה שפות לומדים בבצפר שלך? אנגלית וערבית לחכמים 55.מותר לתלמידים להיכנס לחדר מורים אצלכם – כי אצלנו לא? לא הרודנים האלה 56.רוב החברים שלכם מבצפר או מבחוץ? בצפר 57.מה אורך ההפסקה הכי ארוכה?30 58.והכי קצרה?5 59.יש לכם הסקות בבצפר? כן 60.ומזגנים? כן 61.משתמשים בהם? כן 62.הבצפר מתקמצן איתם? כן כן כן 63.קר בבצפר שלך בחורף? כן 64.חם בקיץ? מאוד 65.יש לכם נוהלי לבוש? לא 66.עם מה אסור לכם לבוא לבצפר? ערומים 67.מקשיבים לנוהלים? כן 68.מה החוק הכי מטומטם שיש לכם בבצפר? אסור ליא לעשן בבצפר 69.מאיזה גיל מותר לעשן אצלכם? יב 70.מעשנים? כן 71.מעשנים בבצפר? כן 72.אם כן, כמה פעמים תפסו אתכם מעשנים בבצפר? לא תפסו אני יותר חכמה מהם 73.אוהבים ללכת לבצפר? כן 74.נהנים בבצפר לפעמים או רק סובלים? נהינת 75.מביאים ציוד לבצפר? כן 76.שוכחים הרבה בבית? מדי פעם 77.מפריע בכיתה? לפעמים 78.עושה שטויות או מתנהג יפה? מתנהגת יפה 79.אוהבים אותך בבצפר? המורים כן התלמידים - רובם 80.מה דעתכם על השאלון? ( כמה נדוש) חביב

adi121

New member
נההה../images/Emo60.gif

1. איפה אתה לומד?בבן צבי 2.באיזו כיתה?י"ב 3.מה השיעור האהוב עליך?אממ.. ספרות 4.למה?כי לא צריך לחשוב בזה יותר מדי רק לכתוב חוץ מזה לפעמים מדברים על כל מיני נושאים 5.איזה נושא הכי מעניין אותך?אין נושאים.. הכל שירים או סיפורים 6.מה השיעור השנוא עליך?פיזיקה 7.למה?כי זה קשה רצח ואני אף פעם לא מבינה כלום ממה שאומרים 8.איזה נושא הכי פחות מעניין אותך?בפיזיקה? הכללל 9.האם אתה מגיע לשיעור ויודע את החומר הנלמד?ממש לא.. בדרך כלל לוקח לי חודש להשלים את הכל 10.אם לא הבנת בכיתה מה אתה עושה?אני אומרת שאני אלך לשאול אנשים שמבינים ואף פעם לא עושה את זה ואז נתקעת.. 11.האם אתה מאמין שלמורה יש קשר לעובדה שאתה אוהב או שונא את השיעור?יש השפעה אבל זה ממש תלוי מה השיעור 12.מי המורה האהוב עליך?דליה המורה למתמטיקה 13.מה מיוחד בו?היא מצחיקה, משעשעת, מספרת לנו מיליון סיפורים, היא דואגת לכולם, היא עזרה לי המון במתמטיקה והיא המרכזת מגמה ככה שהיא מפנקת אותנו בטיולים וכאלה.. 14.מה אתה אוהב במורים?שהם מצחיקים 15.מה אתה שונא במורים?שהם לא מעבירים את החומר טוב ושהם צורחים בלי סיבה 16. מה אתה עושה בשיעורים משעממים?מקשקשת במחברת.. עושה יצירות יפות 17.האם אתה צריך לחרוש על החומר כדי להצליח במבחנים?בהחלט 18.מה אתה רוצה להיות בצבא?משהו קשור למטוסים 19.מה אתה רוצה להיות בעתיד?כנ"ל 20.אם היית יכול לשנות משהו בבית ספר שלך מה היית משנה?שיתנו לבוא באיזה חולצה שבא לך 21.האם המנהל מכתיב את אופי הבצפר?פחות או יותר 22.האם הוא דומיננטי?בערך.. 23.אוהבים את המנהל?שיהיה.. לא מכירה אותה מי יודע מה 24.האם אתה שומע מוסיקה במהלך השיעורים?לא 25.האם פיתחת טריקים לשמיעת מוסיקה בלי שהמורים יראו?כן..
26.מה אתם מציעים לעשות כדי להעביר שיעור משעמם?(אני למשל בניתי שאלון על בצפר..)להקשיב... 27.מעביר פתקים בבצפר?כן לפעמים 28.ופתקים קולקטיבים?גם 29. מה אתה אוכל בבצפר?בדרך כלל אני לא אוכלת בביצפר אבל לעפמים אני קונה בורקס 30.האם אתה מביא שתייה?כן.. אמא שמה בתיק כל בוקר 31.האם אתה מחכה לסופשבוע?אווו כל כך 32.איזה יום בשבוע אהוב עליך?שישי.. 33.למה?כי אני לומדת רק מ12 עד 14:25 חוץ מזה שזה בסופשבוע 34.לומד במגמה?כן 35.איזו?מדעית
36.משתתף בחוגים אחרי בצפר?לא ממש 37.איזה?אני לומדת גיטרה אצל מורה פרטי 38.כמה שעות בממוצע אתה לומד ביום?עד שאני חוזרת מביצפר וזהו.. זה בערך 6 שעות 39.באיזה שעה אתה קם בבוקר לבצפר?7:10 40.לומדים בימי שישי?כן 41.יש לכם פחד ממבחנים?לא 42.איך מתמודדים?אני תמיד אומרת מה שיהיה יהיה ותמיד אפשר לעשות חוזר 43.מה אתם מעדיפים עבודות או מבחנים?עבודות 46.לתלמידי תיכון: איך זה להיות כבר בגיל הבגרויות?אני עוד מעט בת 18 כבר עברתי את הגיל הזה היה נחמד מאוד 47.מפחדים?לא 48.הולכים לתגבורים הרבה?כשיש תגבורים אני תמיד באה 49.לכולם: נעזרים בהורים או מורים פרטיים?גם וגם 50.האם אתם נעזרים במורים שלכם?כן 51.יש לכם ליקוי למידה?יש לי תוספת זמן 52.איך מתמודד?מצויין זה עוזר מאוד
53.מה עושה בהפסקות?עם חברים.. סתם מדברים 54.איזה שפות לומדים בבצפר שלך?ערבית וצרפתית (נראה לי) 55.מותר לתלמידים להיכנס לחדר מורים אצלכם – כי אצלנו לא? מותר.. אבל אין כל כך מה לחפש שם 56.רוב החברים שלכם מבצפר או מבחוץ?יש לי המון מבית ספר ויש לי המון מבחוץ.. 57.מה אורך ההפסקה הכי ארוכה?20 דקות 58.והכי קצרה?5 דקות 59.יש לכם הסקות בבצפר?לא 60.ומזגנים?כן 61.משתמשים בהם?בטח.. אי אפשר בלי מזגן 62.הבצפר מתקמצן איתם?עד עכשיו הוא התקמצן.. עכשיו הוא מחליף את כל המזגנים בביצפר 63.קר בבצפר שלך בחורף?לא יש מזגן על חימום 64.חם בקיץ?יש מזגן על קירור 65.יש לכם נוהלי לבוש?כן אסור לבוא עם גופיות, חולצות בטן וכפכפים 66.עם מה אסור לכם לבוא לבצפר?^ 67.מקשיבים לנוהלים?לא.. אין לי חולצות בארון רק גופיות כל יום אני באה עם גופיה 68.מה החוק הכי מטומטם שיש לכם בבצפר?שאסור לצאת בהפסקה הראשונה מחוץ לביתספר 69.מאיזה גיל מותר לעשן אצלכם?אני לא חושבת שמותר לעשן אצלינו בביצפר 70.מעשנים?כן 71.מעשנים בבצפר?לא 72.אם כן, כמה פעמים תפסו אתכם מעשנים בבצפר?אני לא מעשנת בביצפר 73.אוהבים ללכת לבצפר?לא 74.נהנים בבצפר לפעמים או רק סובלים?נהנת בהפסקות 75.מביאים ציוד לבצפר?אממ.. כן 76.שוכחים הרבה בבית?לא 77.מפריע בכיתה?לא 78.עושה שטויות או מתנהג יפה?מתנהגת יפה 79.אוהבים אותך בבצפר?נראה לי
80.מה דעתכם על השאלון? ( כמה נדוש)היה כייף מאוד

עונהנהנה../images/Emo185.gif../images/Emo1.gif

1. איפה אתה לומד?בביה"ס 2.באיזו כיתה?ז' 3.מה השיעור האהוב עליך?אף אחד...אבל שיהיה ספורט
4.למה?כי את כל השאר אני יותר שונאת 5.איזה נושא הכי מעניין אותך?אף אחד
6.מה השיעור השנוא עליך?יש הרבה
ג"ג,היסטורה,מתמטיקה ועוד.. 7.למה?כי זה משעמם
8.איזה נושא הכי פחות מעניין אותך?אממממממממ ג"ג והיסטוריה 9.האם אתה מגיע לשיעור ויודע את החומר הנלמד?אממ הם רק מכתיבים על הלוח
10.אם לא הבנת בכיתה מה אתה עושה?שואלת מישו... 11.האם אתה מאמין שלמורה יש קשר לעובדה שאתה אוהב או שונא את השיעור?אממ כן.... כי רוב הזמן אם אני שונאת את המורה אז גם את החומר אני שונאת
12.מי המורה האהוב עליך?מחנכת 13.מה מיוחד בו?אממ היא לא הכי אהובה עלי..אבל היא חמודה כזאתי.. 14.מה אתה אוהב במורים?לא יודעת 15.מה אתה שונא במורים?משעממים
ואם נגיד אי אפשר ללמוד, אז הם עומדים כמו בול עץ ולא עושים כלום
16. מה אתה עושה בשיעורים משעממים?מציירת,כותבת..עושה משו 17.האם אתה צריך לחרוש על החומר כדי להצליח במבחנים?ביינתים לא 18.מה אתה רוצה להיות בצבא?לא יודעת
19.מה אתה רוצה להיות בעתיד?זמרת,שחקנית אבל מפורסמת
*אשליות* 20.אם היית יכול לשנות משהו בבית ספר שלך מה היית משנה?אמממממ.... לא ללמוד?
21.האם המנהל מכתיב את אופי הבצפר?לא 22.האם הוא דומיננטי?
(למי שיש לו זיכרון טוב האממ..השאלון שהיה
) 23.אוהבים את המנהל?מנהלת* ואממ לא יודעת
24.האם אתה שומע מוסיקה במהלך השיעורים?אמן והיה אפשר.. 25.האם פיתחת טריקים לשמיעת מוסיקה בלי שהמורים יראו?
26.מה אתם מציעים לעשות כדי להעביר שיעור משעמם?(אני למשל בניתי שאלון על בצפר..)
משועמם.... גם..תציירו..תכתבו או תעשו משו.. 27.מעביר פתקים בבצפר?נהה.. 28.ופתקים קולקטיבים?אף אחד לא מעביר פתקים.. 29. מה אתה אוכל בבצפר?לא אוכלת..אולי לפעמים אני קונה טוסט מהקיוסק 30.האם אתה מביא שתייה?לא 31.האם אתה מחכה לסופשבוע?כן 32.איזה יום בשבוע אהוב עליך?שבת 33.למה?יום של חופש 34.לומד במגמה? 35.איזו? 36.משתתף בחוגים אחרי בצפר?לא 37.איזה? 38.כמה שעות בממוצע אתה לומד ביום?אממ....5-6 39.באיזה שעה אתה קם בבוקר לבצפר?רבע ל-7 40.לומדים בימי שישי?כן
41.יש לכם פחד ממבחנים?לא
42.איך מתמודדים? 43.מה אתם מעדיפים עבודות או מבחנים?עבודות...בעצם עדיף מבחנים..! עבודות זה קשה...
44.לתלמידי חיטבת הביניים: מחכים לגדול?רק הגעתי מה אתם רוצים מהחיים שלי?
אבל ת'אמת? כן
להסתכל על כתות ז' אחר כך באים ואנחנו גדולים
45.מפחדים מבגרויות? 46.לתלמידי תיכון: איך זה להיות כבר בגיל הבגרויות? 47.מפחדים? 48.הולכים לתגבורים הרבה?
49.לכולם: נעזרים בהורים או מורים פרטיים?בהורים
50.האם אתם נעזרים במורים שלכם?קצת,לפעמים 51.יש לכם ליקוי למידה?
52.איך מתמודד? 53.מה עושה בהפסקות?יושבת?.... 54.איזה שפות לומדים בבצפר שלך?אנגלית. 55.מותר לתלמידים להיכנס לחדר מורים אצלכם – כי אצלנו לא? לא 56.רוב החברים שלכם מבצפר או מבחוץ?בצפר 57.מה אורך ההפסקה הכי ארוכה?25 דקות 58.והכי קצרה?5 דקות 59.יש לכם הסקות בבצפר?אז לא.. 60.ומזגנים?כן
גם כן מזגנים 61.משתמשים בהם?כן 62.הבצפר מתקמצן איתם?
63.קר בבצפר שלך בחורף?עוד לא יודעת 64.חם בקיץ?כן..מאוד 65.יש לכם נוהלי לבוש?כן
66.עם מה אסור לכם לבוא לבצפר?אממ חצאיות וחייבים לבוא עם תלבושת אחידה 67.מקשיבים לנוהלים?אם לא אז יעיפו אותי לבית.. 68.מה החוק הכי מטומטם שיש לכם בבצפר?לא יודעת
69.מאיזה גיל מותר לעשן אצלכם?מה זה מותר?אף אחד לא אמר שמותר..מי שמעשן שיהיה לו בכיף 70.מעשנים?לא 71.מעשנים בבצפר?לא 72.אם כן, כמה פעמים תפסו אתכם מעשנים בבצפר? 73.אוהבים ללכת לבצפר?ברור, זה המקום האהוב עליי..NOT 74.נהנים בבצפר לפעמים או רק סובלים?לפעמים.. 75.מביאים ציוד לבצפר?ספרים? 76.שוכחים הרבה בבית?לא 77.מפריע בכיתה?
78.עושה שטויות או מתנהג יפה?אמממ לא זה ולא זה 79.אוהבים אותך בבצפר?עוד לא ממש מכירים אותי 80.מה דעתכם על השאלון? ( כמה נדוש)פסדר

sapi1212

New member
עונה

1. איפה אתה לומד? חטיבה 2.באיזו כיתה? ח' 3.מה השיעור האהוב עליך? ערבית 4.למה? ככה 5.איזה נושא הכי מעניין אותך? יש הרבה 6.מה השיעור השנוא עליך? מדעים 7.למה? כי זה משעמם 8.איזה נושא הכי פחות מעניין אותך? יש הרבה 9.האם אתה מגיע לשיעור ויודע את החומר הנלמד? בדרך כלל 10.אם לא הבנת בכיתה מה אתה עושה? כלום 11.האם אתה מאמין שלמורה יש קשר לעובדה שאתה אוהב או שונא את השיעור? אולי 12.מי המורה האהוב עליך? לא נראה לי שיש כזאת 13.מה מיוחד בו? כלום 14.מה אתה אוהב במורים? כלום 15.מה אתה שונא במורים? הכל 16. מה אתה עושה בשיעורים משעממים? מדברת עם מי שיושב לידי אם הוא מעניין 17.האם אתה צריך לחרוש על החומר כדי להצליח במבחנים? לא 18.מה אתה רוצה להיות בצבא? משהו במודיעין 19.מה אתה רוצה להיות בעתיד? מזרחנית 20.אם היית יכול לשנות משהו בבית ספר שלך מה היית משנה? הכלללל 21.האם המנהל מכתיב את אופי הבצפר? לא 22.האם הוא דומיננטי? לא 23.אוהבים את המנהל? ככה 24.האם אתה שומע מוסיקה במהלך השיעורים? לא 25.האם פיתחת טריקים לשמיעת מוסיקה בלי שהמורים יראו? לא 26.מה אתם מציעים לעשות כדי להעביר שיעור משעמם?(אני למשל בניתי שאלון על בצפר..) אמ... לא יודעת... 27.מעביר פתקים בבצפר? לפעמים 28.ופתקים קולקטיבים? אממ לא 29. מה אתה אוכל בבצפר? סנדויץ' 30.האם אתה מביא שתייה? כן 31.האם אתה מחכה לסופשבוע? כן 32.איזה יום בשבוע אהוב עליך? שני, רביעי, שישבת 33.למה? כי בקושי לומדים 34.לומד במגמה? לא 35.איזו? 36.משתתף בחוגים אחרי בצפר? לא 37.איזה? 38.כמה שעות בממוצע אתה לומד ביום? 5 39.באיזה שעה אתה קם בבוקר לבצפר? 6:30 40.לומדים בימי שישי? כן 41.יש לכם פחד ממבחנים? לא 42.איך מתמודדים? 43.מה אתם מעדיפים עבודות או מבחנים? עבודות 44.לתלמידי חיטבת הביניים: מחכים לגדול? כן 45.מפחדים מבגרויות? לא 46.לתלמידי תיכון: איך זה להיות כבר בגיל הבגרויות? 47.מפחדים? 48.הולכים לתגבורים הרבה? 49.לכולם: נעזרים בהורים או מורים פרטיים? לא 50.האם אתם נעזרים במורים שלכם? לא 51.יש לכם ליקוי למידה? לא 52.איך מתמודד? 53.מה עושה בהפסקות? הרבה דברים 54.איזה שפות לומדים בבצפר שלך? ערבית ואנגלית 55.מותר לתלמידים להיכנס לחדר מורים אצלכם – כי אצלנו לא? כן, מותר 56.רוב החברים שלכם מבצפר או מבחוץ? מהבצפר 57.מה אורך ההפסקה הכי ארוכה? רבע שעה 58.והכי קצרה? חמש דקות 59.יש לכם הסקות בבצפר? - 60.ומזגנים? כן 61.משתמשים בהם? כן 62.הבצפר מתקמצן איתם? כן 63.קר בבצפר שלך בחורף? אמממ לא זוכרת... 64.חם בקיץ? כן 65.יש לכם נוהלי לבוש? כן 66.עם מה אסור לכם לבוא לבצפר? מכנסיים צבעוניים
67.מקשיבים לנוהלים? יש לי ברירה?! 68.מה החוק הכי מטומטם שיש לכם בבצפר? לא זוכרת 69.מאיזה גיל מותר לעשן אצלכם? לא יודעת ולא רוצה לדעת פיכס 70.מעשנים? לא 71.מעשנים בבצפר? לאאא 72.אם כן, כמה פעמים תפסו אתכם מעשנים בבצפר? 73.אוהבים ללכת לבצפר? לא 74.נהנים בבצפר לפעמים או רק סובלים? לפעמים נהנת 75.מביאים ציוד לבצפר? כן 76.שוכחים הרבה בבית? לא 77.מפריע בכיתה? לא 78.עושה שטויות או מתנהג יפה? מתנהגת יפה
79.אוהבים אותך בבצפר? נראלי שכן 80.מה דעתכם על השאלון? ( כמה נדוש) חביב

עונה...

שאלון מנוסח בלשון זכר אך מופנה לבנים ובנות כאחד 1. איפה אתה לומד? בביצפר=/ 2.באיזו כיתה? ו' 3.מה השיעור האהוב עליך? תנ"ך ואנגלית 4.למה? כי זה מעניין אותי 5.איזה נושא הכי מעניין אותך? תנ"ך ואנגלית 6.מה השיעור השנוא עליך? חשבון 7.למה? כי זה איכסה
8.איזה נושא הכי פחות מעניין אותך? חשבון
9.האם אתה מגיע לשיעור ויודע את החומר הנלמד? רוב הפעמים
10.אם לא הבנת בכיתה מה אתה עושה? אמממ... כלום?
11.האם אתה מאמין שלמורה יש קשר לעובדה שאתה אוהב או שונא את השיעור? אממ לא חושבת כי אותה מורה שמלמדת חשבון מלמדת גם תנ"ך ותנ"ך אני אוהבת.. אז אין קשר
12.מי המורה האהוב עליך? טלי וצינה.. זהו
13.מה מיוחד בו? הן חמודות כאלה..
14.מה אתה אוהב במורים? שיהיו נחמדים ומצחיקים
15.מה אתה שונא במורים? שיהיו משעממים וידברו לאטטטטטטטטטטט=/=/ 16. מה אתה עושה בשיעורים משעממים? מעבירה פתקים
17.האם אתה צריך לחרוש על החומר כדי להצליח במבחנים? אממ... בדרך כלל אני לא מתכוננת כי אין לי כוחח.. 18.מה אתה רוצה להיות בצבא? לאדעת 19.מה אתה רוצה להיות בעתיד? כלב נו באמת.. כשיגיע העתיד אז נחשוב=| 20.אם היית יכול לשנות משהו בבית ספר שלך מה היית משנה? את הצבעעעעעעע 21.האם המנהל מכתיב את אופי הבצפר? אמממ לא חושבת.. 22.האם הוא דומיננטי? הא? 23.אוהבים את המנהל? היא מצחיקה וחמודה אבל קשוחה רצחחחחח 24.האם אתה שומע מוסיקה במהלך השיעורים? הלוואי שיכולתייי!! 25.האם פיתחת טריקים לשמיעת מוסיקה בלי שהמורים יראו? לא.. אבל אני אעבוד על זה
26.מה אתם מציעים לעשות כדי להעביר שיעור משעמם?(אני למשל בניתי שאלון על בצפר..) מממ מגניב... אממ תעבירו פתקים, תקראו ספר בסתר, לא יודעת.. תמציאו משו!! 27.מעביר פתקים בבצפר? כן
28.ופתקים קולקטיבים? חחחחחחחח פעם אחת חברה שלי ואני העברנו םתק מה זה מגניבבב!!! היה כתוב פה"תסתכל למעלה ותעביר" אז אתם רואים כזה כול אחד מרים ת'ראש ומעביר ת'פתק
חחחח קורעעע 29. מה אתה אוכל בבצפר? לחמנייה עם גבינה צהובה
30.האם אתה מביא שתייה? אממ לא כי הבקבוק שלי אצל חברה
31.האם אתה מחכה לסופשבוע? כןןןןןןןן נמאס לי מהלימודים האלה ארגג
32.איזה יום בשבוע אהוב עליך? שישי
33.למה? כי זה סופשבוע 34.לומד במגמה? לא 35.איזו? 36.משתתף בחוגים אחרי בצפר? כן.. 37.איזה? פסנתר..=/ 38.כמה שעות בממוצע אתה לומד ביום? ברוב הימים 6 ורק יום שישי וחמישי 5.. 39.באיזה שעה אתה קם בבוקר לבצפר? עכשיו 8 כי העבירו לשעון חורף.. אתם לא מאמינים איזה תענוג זה לישון עוד שנה.. יהההההההה
40.לומדים בימי שישי? כןן
41.יש לכם פחד ממבחנים? חחח אפשר להגיד 42.איך מתמודדים? מתמודדת.. 43.מה אתם מעדיפים עבודות או מבחנים? עבודות 44.לתלמידי חיטבת הביניים: מחכים לגדול? 45.מפחדים מבגרויות? 46.לתלמידי תיכון: איך זה להיות כבר בגיל הבגרויות? 47.מפחדים? 48.הולכים לתגבורים הרבה? 49.לכולם: נעזרים בהורים או מורים פרטיים? באפחד בנתיים
50.האם אתם נעזרים במורים שלכם? לפעמיםם.. 51.יש לכם ליקוי למידה? לאאא 52.איך מתמודד? 53.מה עושה בהפסקות? עושה צחוקים עם חברות
54.איזה שפות לומדים בבצפר שלך? אנגלית בנתיים.. 55.מותר לתלמידים להיכנס לחדר מורים אצלכם – כי אצלנו לא? אמממ לא נראהלי... 56.רוב החברים שלכם מבצפר או מבחוץ? ביצפר.. אבל יש הרבה גם מחוץ לביצפר.. 57.מה אורך ההפסקה הכי ארוכה? אממ אין לי מושג
58.והכי קצרה? 5 דקות
59.יש לכם הסקות בבצפר? יש לנו מה? 60.ומזגנים? כן 61.משתמשים בהם? כן 62.הבצפר מתקמצן איתם? אמממ לא נראהלי 63.קר בבצפר שלך בחורף? אמממ אני חושבת שכן.. 64.חם בקיץ? מאודדד
65.יש לכם נוהלי לבוש? אממ אסור לבוא בחולצות בטן(נראהלי) וכפכפים.. אה וצאיות מיני.. נראהלי
66.עם מה אסור לכם לבוא לבצפר? נו אמרתי כבר בהודעה הקודמת.. 67.מקשיבים לנוהלים? ??? 68.מה החוק הכי מטומטם שיש לכם בבצפר? לאדעת.. 69.מאיזה גיל מותר לעשן אצלכם? לעשן?? 70.מעשנים? לא 71.מעשנים בבצפר? אני לא.. אבל.. אני מכירה כמה ילדים מהשיכבה שכן... סוד כמוססססס=| 72.אם כן, כמה פעמים תפסו אתכם מעשנים בבצפר? אני לאאא 73.אוהבים ללכת לבצפר? ככה.. 74.נהנים בבצפר לפעמים או רק סובלים? לפעמים נהנית לפעמים סובלת 75.מביאים ציוד לבצפר? כן 76.שוכחים הרבה בבית? אממ לא 77.מפריע בכיתה? לא 78.עושה שטויות או מתנהג יפה? כשממש משעמם לי עושה שטויות אבל בשקט
79.אוהבים אותך בבצפר? כן
80.מה דעתכם על השאלון? ( כמה נדוש) נחמד+

NiKi†a

New member
[=

1. איפה אתה לומד? בביצפר 2.באיזו כיתה? י"ב 3.מה השיעור האהוב עליך? אנגלית?...P: 4.למה? כי המורה אחלה ולא לומדים כלום 5.איזה נושא הכי מעניין אותך? oO 6.מה השיעור השנוא עליך? תנ"ך, ביולוגיה 7.למה? כי זה משעמם \: 8.איזה נושא הכי פחות מעניין אותך? ^^ 9.האם אתה מגיע לשיעור ויודע את החומר הנלמד? חחחח נו ברור..נולדתי עם זה [; 10.אם לא הבנת בכיתה מה אתה עושה? בדשא 11.האם אתה מאמין שלמורה יש קשר לעובדה שאתה אוהב או שונא את השיעור? כן 12.מי המורה האהוב עליך? יפה =] 13.מה מיוחד בו?סתם היא חמודה 14.מה אתה אוהב במורים? נו מה הקטע? 15.מה אתה שונא במורים? 16. מה אתה עושה בשיעורים משעממים? מציירת, מדברת, ישנה :S 17.האם אתה צריך לחרוש על החומר כדי להצליח במבחנים? נראה לי 18.מה אתה רוצה להיות בצבא? מפענחת
19.מה אתה רוצה להיות בעתיד? גדולה 20.אם היית יכול לשנות משהו בבית ספר שלך מה היית משנה? אממ 21.האם המנהל מכתיב את אופי הבצפר? חח לא.. 22.האם הוא דומיננטי? חחחחחחחחחחחחחחח XD..לא שומעים אותו מדבר אפילו. 23.אוהבים את המנהל? לא 24.האם אתה שומע מוסיקה במהלך השיעורים? תלוי 25.האם פיתחת טריקים לשמיעת מוסיקה בלי שהמורים יראו? כן [: 26.מה אתם מציעים לעשות כדי להעביר שיעור משעמם?(אני למשל בניתי שאלון על בצפר..)..עניתי על זה 27.מעביר פתקים בבצפר? בשיעור? לפעמים 28.ופתקים קולקטיבים? לא 29. מה אתה אוכל בבצפר? אוכל 30.האם אתה מביא שתייה? לא 31.האם אתה מחכה לסופשבוע? כןן 32.איזה יום בשבוע אהוב עליך? שישי 33.למה? חופש 34.לומד במגמה? כן 35.איזו? ביולוגיה,פסיכו-סוציו 36.משתתף בחוגים אחרי בצפר? לא 37.איזה? 38.כמה שעות בממוצע אתה לומד ביום? 8 39.באיזה שעה אתה קם בבוקר לבצפר? 7:30 או 6:30 40.לומדים בימי שישי? לא 41.יש לכם פחד ממבחנים? כן 42.איך מתמודדים? מתים? 43.מה אתם מעדיפים עבודות או מבחנים? עבודות 44.לתלמידי חיטבת הביניים: מחכים לגדול? 45.מפחדים מבגרויות? קצת 46.לתלמידי תיכון: איך זה להיות כבר בגיל הבגרויות? מוי כייף 47.מפחדים? ? 48.הולכים לתגבורים הרבה? לא 49.לכולם: נעזרים בהורים או מורים פרטיים? לא 50.האם אתם נעזרים במורים שלכם? כן 51.יש לכם ליקוי למידה? לא 52.איך מתמודד? 53.מה עושה בהפסקות? חברים 54.איזה שפות לומדים בבצפר שלך? ערבית, אנגלית 55.מותר לתלמידים להיכנס לחדר מורים אצלכם – כי אצלנו לא? כן 56.רוב החברים שלכם מבצפר או מבחוץ?ביצפר 57.מה אורך ההפסקה הכי ארוכה? חצי שעה 58.והכי קצרה? 5 דקות 59.יש לכם הפסקות בבצפר? כן 60.ומזגנים? כן 61.משתמשים בהם? כן 62.הבצפר מתקמצן איתם? לא 63.קר בבצפר שלך בחורף? כן 64.חם בקיץ? כןןן 65.יש לכם נוהלי לבוש? כן 66.עם מה אסור לכם לבוא לבצפר? כפכפים, גופיות 67.מקשיבים לנוהלים? לא XD 68.מה החוק הכי מטומטם שיש לכם בבצפר? ^^ 69.מאיזה גיל מותר לעשן אצלכם? אף גיל P: 70.מעשנים? לא 71.מעשנים בבצפר? לא 72.אם כן, כמה פעמים תפסו אתכם מעשנים בבצפר? 73.אוהבים ללכת לבצפר? לא ממש..אבל פסדר 74.נהנים בבצפר לפעמים או רק סובלים? נהנת בד"כ 75.מביאים ציוד לבצפר? כן 76.שוכחים הרבה בבית? לא 77.מפריע בכיתה? חח :X 78.עושה שטויות או מתנהג יפה? נממ 79.אוהבים אותך בבצפר? =אני אוהבת את עצמי? 80.מה דעתכם על השאלון? ( כמה נדוש)- פסדר

nitrotecc

New member
עונה

1. איפה אתה לומד?בבצפר 2.באיזו כיתה?ח' 3.מה השיעור האהוב עליך?אנגלית 4.למה?כי זה לא קשה 5.איזה נושא הכי מעניין אותך?אף אחד 6.מה השיעור השנוא עליך?מתמתיקה 7.למה?כי זה קשה 8.איזה נושא הכי פחות מעניין אותך?לשון 9.האם אתה מגיע לשיעור ויודע את החומר הנלמד?בדרך כלל 10.אם לא הבנת בכיתה מה אתה עושה?מנסה להבין דרך שיעורי בית חברים או שואל את המורה 11.האם אתה מאמין שלמורה יש קשר לעובדה שאתה אוהב או שונא את השיעור?לא השנה 12.מי המורה האהוב עליך?למדע די נחמדה 13.מה מיוחד בו? 14.מה אתה אוהב במורים?מצחיקים לא מעצבנים ולא כאלה עם מצב רוח תמיד חרא 15.מה אתה שונא במורים?מעצבנים עם מצב רוח חרא שכל הזמן רוצים בחנים 16. מה אתה עושה בשיעורים משעממים?משחק בסקייט אצבעות לפעמים מנסה להקשיב 17.האם אתה צריך לחרוש על החומר כדי להצליח במבחנים?ממש לפעמים 18.מה אתה רוצה להיות בצבא?אולי קרבי כמו אח שלי מת עליו 19.מה אתה רוצה להיות בעתיד?עוד לא יודע 20.אם היית יכול לשנות משהו בבית ספר שלך מה היית משנה?חלק מהילדים מורים ומקצועות 21.האם המנהל מכתיב את אופי הבצפר?לא 22.האם הוא דומיננטי?כן 23.אוהבים את המנהל?לא ממש 24.האם אתה שומע מוסיקה במהלך השיעורים?לא 25.האם פיתחת טריקים לשמיעת מוסיקה בלי שהמורים יראו?לא 26.מה אתם מציעים לעשות כדי להעביר שיעור משעמם?(אני למשל בניתי שאלון על בצפר..)משהו קטן פלאפון סקייט אצבעות ציור או שינה
27.מעביר פתקים בבצפר?לא 28.ופתקים קולקטיבים?לא 29. מה אתה אוכל בבצפר?מה שיש בקיוסק 30.האם אתה מביא שתייה?לא 31.האם אתה מחכה לסופשבוע?כן!!! 32.איזה יום בשבוע אהוב עליך?שישי 33.למה?כי זה סופשבוע 34.לומד במגמה?לא 35.איזו?.. 36.משתתף בחוגים אחרי בצפר?לא 37.איזה?.. 38.כמה שעות בממוצע אתה לומד ביום?5 6 39.באיזה שעה אתה קם בבוקר לבצפר?7 40.לומדים בימי שישי?כן 41.יש לכם פחד ממבחנים?כן 42.איך מתמודדים?מנסים לא להלחץ ופשוט ללמוד למבחן טוב טוב 43.מה אתם מעדיפים עבודות או מבחנים?לא יודע לפעמים זה או לפעמים זה 44.לתלמידי חיטבת הביניים: מחכים לגדול?כן 45.מפחדים מבגרויות?כן 46.לתלמידי תיכון: איך זה להיות כבר בגיל הבגרויות?אתה שואל אותי? 47.מפחדים?... 48.הולכים לתגבורים הרבה?... 49.לכולם: נעזרים בהורים או מורים פרטיים?הורים 50.האם אתם נעזרים במורים שלכם?ממש לעיתים רחוקות 51.יש לכם ליקוי למידה?לא 52.איך מתמודד?... 53.מה עושה בהפסקות?חברים בכיתה מסתובב קונה משהו כדיי להרגע 54.איזה שפות לומדים בבצפר שלך?אנגלית וצרפתית 55.מותר לתלמידים להיכנס לחדר מורים אצלכם – כי אצלנו לא?כן 56.רוב החברים שלכם מבצפר או מבחוץ?חלק חלק 57.מה אורך ההפסקה הכי ארוכה?20 דקות 58.והכי קצרה?5 59.יש לכם הסקות בבצפר?לא... 60.ומזגנים?כן 61.משתמשים בהם?משום מה 62.הבצפר מתקמצן איתם?לא 63.קר בבצפר שלך בחורף?לא 64.חם בקיץ?לא שאני מכיר 65.יש לכם נוהלי לבוש?כן 66.עם מה אסור לכם לבוא לבצפר?כפכפים חולצות בטן גופיות 67.מקשיבים לנוהלים?כן 68.מה החוק הכי מטומטם שיש לכם בבצפר?לצאת מהכיתה בהפסקה 69.מאיזה גיל מותר לעשן אצלכם?לא אסור 70.מעשנים?לא 71.מעשנים בבצפר?לא 72.אם כן, כמה פעמים תפסו אתכם מעשנים בבצפר?... 73.אוהבים ללכת לבצפר?לא 74.נהנים בבצפר לפעמים או רק סובלים?ממש פעמים נהנים 75.מביאים ציוד לבצפר?כן 76.שוכחים הרבה בבית?לא 77.מפריע בכיתה?לפעמים בטעות 78.עושה שטויות או מתנהג יפה?שטויות ממש לעיתים רחוקות אבל היו כמה מקרים 79.אוהבים אותך בבצפר?משנה מי 80.מה דעתכם על השאלון? ( כמה נדוש)טוב מעביר את הזמן

ל א ק י

New member
~

1. איפה אתה לומד? 2.באיזו כיתה? יב' 3.מה השיעור האהוב עליך? מדעי המחשב 4.למה? כי זה הדבר היחיד שאשכרה מעניין :| 5.איזה נושא הכי מעניין אותך? ^ 6.מה השיעור השנוא עליך? ספרות 7.למה? כי המורה פוסטמה, וכי ספרות זה מכוער 8.איזה נושא הכי פחות מעניין אותך? ההוא למעלה 9.האם אתה מגיע לשיעור ויודע את החומר הנלמד? תלוי לאיזה שיעור [?] 10.אם לא הבנת בכיתה מה אתה עושה? בד"כ כלום. או אם זה מקצוע שמעניין אותי \ נושא שמעניין אותי, קוראת קצת בבית עד שאני מבינה 11.האם אתה מאמין שלמורה יש קשר לעובדה שאתה אוהב או שונא את השיעור? כן 12.מי המורה האהוב עליך? לאיודעת 13.מה מיוחד בו? 14.מה אתה אוהב במורים? את היותם נורמליים 15.מה אתה שונא במורים? את היותם צבועים 16. מה אתה עושה בשיעורים משעממים? אינטרנט בפלאפון זה אחלה דבר. גם השלמת שעות שינה לפעמים 17.האם אתה צריך לחרוש על החומר כדי להצליח במבחנים? לא ממש, די מספיק לי להקשיב בשיעור, אבל אני לא עושה את זה ממש 18.מה אתה רוצה להיות בצבא? מאיפהלי 19.מה אתה רוצה להיות בעתיד? מתכנתת 20.אם היית יכול לשנות משהו בבית ספר שלך מה היית משנה? את האנשים 21.האם המנהל מכתיב את אופי הבצפר? לא ממש 22.האם הוא דומיננטי? לא ממש 23.אוהבים את המנהל? למה לא.. 24.האם אתה שומע מוסיקה במהלך השיעורים? לא 25.האם פיתחת טריקים לשמיעת מוסיקה בלי שהמורים יראו? 26.מה אתם מציעים לעשות כדי להעביר שיעור משעמם?(אני למשל בניתי שאלון על בצפר..) אינטרנט בפלאפון, לצבוע משבצות, ועוד. :| 27.מעביר פתקים בבצפר? למה להעביר פתקים כשאפשר לדבר 28.ופתקים קולקטיבים? למה להעביר פתקים כשאפשר להרים נייר וכולם יראו אותו 29. מה אתה אוכל בבצפר? בד"כ כלום. לפעמים טוסט\בגט\פיתה עם זעטר או משו 30.האם אתה מביא שתייה? לא 31.האם אתה מחכה לסופשבוע? כן 32.איזה יום בשבוע אהוב עליך? חמישי 33.למה? כי הוא הכי נורמלי, וקרוב לסופשבוע 34.לומד במגמה? כן 35.איזו? טכ"ם 36.משתתף בחוגים אחרי בצפר? לא 37.איזה? 38.כמה שעות בממוצע אתה לומד ביום? 8.5 39.באיזה שעה אתה קם בבוקר לבצפר? 7 וחצי 40.לומדים בימי שישי? לא 41.יש לכם פחד ממבחנים? לא 42.איך מתמודדים? 43.מה אתם מעדיפים עבודות או מבחנים? עבודות 44.לתלמידי חיטבת הביניים: מחכים לגדול? 45.מפחדים מבגרויות? 46.לתלמידי תיכון: איך זה להיות כבר בגיל הבגרויות? סביר 47.מפחדים? לא 48.הולכים לתגבורים הרבה? לא 49.לכולם: נעזרים בהורים או מורים פרטיים? לא 50.האם אתם נעזרים במורים שלכם? לא 51.יש לכם ליקוי למידה? לא 52.איך מתמודד? 53.מה עושה בהפסקות? כלום 54.איזה שפות לומדים בבצפר שלך? asp.net 55.מותר לתלמידים להיכנס לחדר מורים אצלכם – כי אצלנו לא? בעקרון, בחטיבת ביניים אסור, ולא ממש נכנסים. בחטיבת על אסור, אבל אף אחד לא באמת שם על זה 56.רוב החברים שלכם מבצפר או מבחוץ? מבחוץ 57.מה אורך ההפסקה הכי ארוכה? 25 דקות 58.והכי קצרה? 10 דקות 59.יש לכם הסקות בבצפר? לא 60.ומזגנים? כן, לא שהם עובדים הרבה 61.משתמשים בהם? כשהם עובדים 62.הבצפר מתקמצן איתם? לא, אבל זה תמיד קופץ 63.קר בבצפר שלך בחורף? לא ממש 64.חם בקיץ? לא ממש 65.יש לכם נוהלי לבוש? כן 66.עם מה אסור לכם לבוא לבצפר? עם כל דבר שהוא לא חולצת ביצפר, כפכפים, ולאיודעתo_O 67.מקשיבים לנוהלים? בערך 68.מה החוק הכי מטומטם שיש לכם בבצפר? לאיודעת 69.מאיזה גיל מותר לעשן אצלכם? לא ממש מעניין אותי 70.מעשנים? לא [כאילו, אני לא] 71.מעשנים בבצפר? 72.אם כן, כמה פעמים תפסו אתכם מעשנים בבצפר? 73.אוהבים ללכת לבצפר? לא 74.נהנים בבצפר לפעמים או רק סובלים? נהנים לפעמים, מסתבר 75.מביאים ציוד לבצפר? מחברות זה לא מספיק? 76.שוכחים הרבה בבית? למה שוכחים.. אני פשוט משאירה את זה 77.מפריע בכיתה? לא 78.עושה שטויות או מתנהג יפה? יפה, אני מותק 79.אוהבים אותך בבצפר? למי אכפת 80.מה דעתכם על השאלון? ( כמה נדוש) נחמד הודגש באמצעות מדגישומטיק

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif$_____$

1. איפה אתה לומד? בפארק הקופים [באמת
] 2.באיזו כיתה? י'
3.מה השיעור האהוב עליך?המ..נראה לי שאמנות
4.למה?כי זה כייפ P: 5.איזה נושא הכי מעניין אותך?המ..לאדעת נו ]: 6.מה השיעור השנוא עליך?מתמטיקה ]; וספורט P: 7.למה?כי אני גרועה בזה
8.איזה נושא הכי פחות מעניין אותך?הממ..תנ"ך והיסטוריה 9.האם אתה מגיע לשיעור ויודע את החומר הנלמד?לפעמים
10.אם לא הבנת בכיתה מה אתה עושה? 11.האם אתה מאמין שלמורה יש קשר לעובדה שאתה אוהב או שונא את השיעור? 12.מי המורה האהוב עליך?הממ..לא דעת יש כמה $: 13.מה מיוחד בו?יש כמה נחמדים $: 14.מה אתה אוהב במורים?המ..$: 15.מה אתה שונא במורים?כלום,אני מתחילה להבין למה הם צועקים.. 16. מה אתה עושה בשיעורים משעממים?מציירית במחברת P: 17.האם אתה צריך לחרוש על החומר כדי להצליח במבחנים?תלוי 18.מה אתה רוצה להיות בצבא?- 19.מה אתה רוצה להיות בעתיד?ציירת D: או אולי.. 20.אם היית יכול לשנות משהו בבית ספר שלך מה היית משנה?המ..הייתי משנה ת'אנשים. 21.האם המנהל מכתיב את אופי הבצפר?אה? 22.האם הוא דומיננטי?
23.אוהבים את המנהל? *מנהלת ולאאאא $: איכ. 24.האם אתה שומע מוסיקה במהלך השיעורים?לא
25.האם פיתחת טריקים לשמיעת מוסיקה בלי שהמורים יראו?לא..
26.מה אתם מציעים לעשות כדי להעביר שיעור משעמם?(אני למשל בניתי שאלון על בצפר..)חח,המ..לקשקש במחברת P: 27.מעביר פתקים בבצפר?לא 28.ופתקים קולקטיבים?לא 29. מה אתה אוכל בבצפר?מה שאמא מכינה :] 30.האם אתה מביא שתייה?כה 31.האם אתה מחכה לסופשבוע?באאאאאאארור
32.איזה יום בשבוע אהוב עליך?שני
33.למה?כי כי כי..יש אמנות ומסיימים מוקדם [: 34.לומד במגמה? כה 35.איזו?אמנות ומד"ח [ממחר D: ] 36.משתתף בחוגים אחרי בצפר?לא 37.איזה? 38.כמה שעות בממוצע אתה לומד ביום?המ..7 39.באיזה שעה אתה קם בבוקר לבצפר?6:50 40.לומדים בימי שישי?כה 41.יש לכם פחד ממבחנים?כה 42.איך מתמודדים?מתמודדים
43.מה אתם מעדיפים עבודות או מבחנים?המ..עבודות[?]
44.לתלמידי חיטבת הביניים: מחכים לגדול? 45.מפחדים מבגרויות?יאפ
46.לתלמידי תיכון: איך זה להיות כבר בגיל הבגרויות?מפחיד
47.מפחדים?
^ 48.הולכים לתגבורים הרבה?לע 49.לכולם: נעזרים בהורים או מורים פרטיים?אחים P: 50.האם אתם נעזרים במורים שלכם? 51.יש לכם ליקוי למידה?לאדעת $: 52.איך מתמודד?לאדעת :$ 53.מה עושה בהפסקות?מדברת עם מיטי [: 54.איזה שפות לומדים בבצפר שלך?אנגלית
55.מותר לתלמידים להיכנס לחדר מורים אצלכם – כי אצלנו לא? מותר
56.רוב החברים שלכם מבצפר או מבחוץ?המ..חלקם. 57.מה אורך ההפסקה הכי ארוכה? 20 דקות.קמצנים
58.והכי קצרה? 5 דק'
59.יש לכם הסקות בבצפר? 60.ומזגנים?כה 61.משתמשים בהם?כה 62.הבצפר מתקמצן איתם?לע 63.קר בבצפר שלך בחורף?מאיפה לי :$ 64.חם בקיץ?כה 65.יש לכם נוהלי לבוש?כה 66.עם מה אסור לכם לבוא לבצפר?בלי תלבושת/חולצות בטן/נעלי אצבע.. 67.מקשיבים לנוהלים?אני כן P: 68.מה החוק הכי מטומטם שיש לכם בבצפר?הממממממ..תנו לי לחשוב על זה.. 69.מאיזה גיל מותר לעשן אצלכם?לאדעת $: 70.מעשנים?לא 71.מעשנים בבצפר?לא 72.אם כן, כמה פעמים תפסו אתכם מעשנים בבצפר?אנילא מעשנת ולא אעשן!! 73.אוהבים ללכת לבצפר?תלוי P: 74.נהנים בבצפר לפעמים או רק סובלים?תלוי P: 75.מביאים ציוד לבצפר?כה 76.שוכחים הרבה בבית?לא 77.מפריע בכיתה?לאאא,אני מלאך.
78.עושה שטויות או מתנהג יפה?מתנהגת יפה
. 79.אוהבים אותך בבצפר?תלוי מי $: 80.מה דעתכם על השאלון? ( כמה נדוש)נחמד P:

אנייייי../images/Emo24.gif../images/Emo103.gif

שאלון מנוסח בלשון זכר אך מופנה לבנים ובנות כאחד 1. איפה אתה לומד? כדורי 2.באיזו כיתה? ז' 3.מה השיעור האהוב עליך? אנגלית 4.למה? אוהבת את השפה 5.איזה נושא הכי מעניין אותך? אנגלית 6.מה השיעור השנוא עליך? היסטוריה 7.למה? כי אני מתעבת את המורההה 8.איזה נושא הכי פחות מעניין אותך? בני מצווה 9.האם אתה מגיע לשיעור ויודע את החומר הנלמד? לא ממש 10.אם לא הבנת בכיתה מה אתה עושה? הא?! 11.האם אתה מאמין שלמורה יש קשר לעובדה שאתה אוהב או שונא את השיעור? אמממ נראה לי 12.מי המורה האהוב עליך? אלינה 13.מה מיוחד בו? היא עדינה 14.מה אתה אוהב במורים? שאפשר לדבר אליהם בישירות..!!! 15.מה אתה שונא במורים? ההפך מלמעלה 16. מה אתה עושה בשיעורים משעממים? מציירת ביומן.. 17.האם אתה צריך לחרוש על החומר כדי להצליח במבחנים? תלוי באיזה מקצועות 18.מה אתה רוצה להיות בצבא? או בצנחנים או בשב"כ... אבל מה שיבוא יתקבל חח 19.מה אתה רוצה להיות בעתיד? שחקנית/עו"ד 20.אם היית יכול לשנות משהו בבית ספר שלך מה היית משנה? את המורות! 21.האם המנהל מכתיב את אופי הבצפר? לא 22.האם הוא דומיננטי? אממממ כן ולא 23.אוהבים את המנהל? של התיכון כן של החטיבה לאאא בעעעעעעעעעע 24.האם אתה שומע מוסיקה במהלך השיעורים? לא 25.האם פיתחת טריקים לשמיעת מוסיקה בלי שהמורים יראו? לא 26.מה אתם מציעים לעשות כדי להעביר שיעור משעמם?(אני למשל בניתי שאלון על בצפר..) חחחחח... אני מציירת ביומן 27.מעביר פתקים בבצפר? לא 28.ופתקים קולקטיבים? לא 29. מה אתה אוכל בבצפר? סנדוויץ' או שאני קונה משהו בקפיטריה.. 30.האם אתה מביא שתייה? לא... קונה 31.האם אתה מחכה לסופשבוע? כןןןן.... תודה לאל.. יום שיש לא לומדים אצלנו!! 32.איזה יום בשבוע אהוב עליך? שו"ש 33.למה? כי לא לומדיםם 34.לומד במגמה? עוד לא 35.איזו? 36.משתתף בחוגים אחרי בצפר? לא 37.איזה? 38.כמה שעות בממוצע אתה לומד ביום? 6.5 39.באיזה שעה אתה קם בבוקר לבצפר? תלוי איזה... כשיש שעה ראשונה אני קמה ב- 6:00 וכשיש שעה שנייה אני קמה ב- 7:00 וכשיש שעה שלישית אני קמה ב- 8:00 40.לומדים בימי שישי? לאא 41.יש לכם פחד ממבחנים? לא 42.איך מתמודדים? אין פחד 43.מה אתם מעדיפים עבודות או מבחנים? עבודות 44.לתלמידי חיטבת הביניים: מחכים לגדול? 45.מפחדים מבגרויות? עוד לא היו 46.לתלמידי תיכון: איך זה להיות כבר בגיל הבגרויות? 47.מפחדים? 48.הולכים לתגבורים הרבה? 49.לכולם: נעזרים בהורים או מורים פרטיים? הורים 50.האם אתם נעזרים במורים שלכם? אמממ לפעמים! 51.יש לכם ליקוי למידה? לא 52.איך מתמודד? אין 53.מה עושה בהפסקות? עם חברים! 54.איזה שפות לומדים בבצפר שלך? אנגלית וערבית 55.מותר לתלמידים להיכנס לחדר מורים אצלכם – כי אצלנו לא? כן... למה לא? חח 56.רוב החברים שלכם מבצפר או מבחוץ? מבצפר.. 57.מה אורך ההפסקה הכי ארוכה? 20- 30 דקות! 58.והכי קצרה? 5 דקות 59.יש לכם הסקות בבצפר? לא 60.ומזגנים? כןן 61.משתמשים בהם? כן 62.הבצפר מתקמצן איתם? לא 63.קר בבצפר שלך בחורף? כן בכל מקום, לא?! 64.חם בקיץ? כן, בכל מקום, לא?! חחח 65.יש לכם נוהלי לבוש? חולצת בי"ס.. 66.עם מה אסור לכם לבוא לבצפר? אמממממ...לאדעת 67.מקשיבים לנוהלים? לא 68.מה החוק הכי מטומטם שיש לכם בבצפר? לאזוכרת 69.מאיזה גיל מותר לעשן אצלכם? אסור 70.מעשנים? לא 71.מעשנים בבצפר? 72.אם כן, כמה פעמים תפסו אתכם מעשנים בבצפר? 73.אוהבים ללכת לבצפר? בעעעעע לא 74.נהנים בבצפר לפעמים או רק סובלים? בהפסקות נהנים בשיעורים סובלים 75.מביאים ציוד לבצפר? כן 76.שוכחים הרבה בבית? כן חח 77.מפריע בכיתה? לפעמים 78.עושה שטויות או מתנהג יפה? סביר 79.אוהבים אותך בבצפר? אמממ הילדים או המורים? הילדים כן (אני חושבת) והמורים הרוב! 80.מה דעתכם על השאלון? ( כמה נדוש) סבבה!! העביר לי ת' זמן!

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

1. איפה אתה לומד? אורט אבין ר"ג. 2.באיזו כיתה? י'. 3.מה השיעור האהוב עליך? ציור, היסטוריה. 4.למה? כי ציור זה כלכך תרפיה טובה, והיסטוריה זה עם הרצל, והרצל מטורף וכלכך מורה טוב, ובכלל אני מסתדרת טוב עם היסטוריה. 5.איזה נושא הכי מעניין אותך? תולדות האומנות זה ממש מעניין, וגם אזרחות, כשיש דיונים על דברים מהותיים באמת. 6.מה השיעור השנוא עליך? מתמטיקה. 7.למה? המורה אמנם כלכך כלכך לא להשוואה עם יפה, כי הוא ממש נחמד והיא לא, אבל אףפעם לא הסתדרתי עם מתמטיקה יותרמדי. 8.איזה נושא הכי פחות מעניין אותך? כימיה, בין היתר. אני נרדמת. 9.האם אתה מגיע לשיעור ויודע את החומר הנלמד? לרוב. 10.אם לא הבנת בכיתה מה אתה עושה? אם זה חשוב לי - שואלת אנשים שאלות, ואם לא, אז אני כותבת סיכומי שיעורים ומצלמת ממישהו אחר את הסיכומים שלו לפני מבחן כדי שיהיה לי יותר ברור. 11.האם אתה מאמין שלמורה יש קשר לעובדה שאתה אוהב או שונא את השיעור? יש קשר די גדול, כי יש מקצועות שאני נורא אוכל לאהוב ולהתעניין, כי את היצר הטבעי לדעת יש לי, אבל המורה ממש סאקס, ולהפך. 12.מי המורה האהוב עליך? הרצל. שולט. מלך. 13.מה מיוחד בו? הוא מטורף לגמרי ומלמד בצורה שהוא ממש נכנס אל תוך ההיסטוריה, חוצמזה שהוא משוגע על כל הראש וממש מצחיק. 14.מה אתה אוהב במורים? כשהם ידידותיים לסביבה, מלמדים בצורה חיה, מצחיקים ולא זונות. 15.מה אתה שונא במורים? כשהם מתנקמים בכוונה, מדברים שטויות ונורא זונות. וגם כשהם מלמדים משעמם וחסר חיים. הי, גם אנחנו בכתה וגם אנחנו קצת סובלים. 16. מה אתה עושה בשיעורים משעממים? מדברת. 17.האם אתה צריך לחרוש על החומר כדי להצליח במבחנים? אני בדר"כ די מבינה את החומר, אני צריכה לעבור עליו ואם זה הרבה חומר אז לזכור טוב. 18.מה אתה רוצה להיות בצבא? לא יודעת, מה שיהיה בא לי באותו הרגע. 19.מה אתה רוצה להיות בעתיד? אומנית, מנהלת בית קפה וחנות גרביים, מעצבת בגדים אלטרנטיביים ומלכת סאדו. 20.אם היית יכול לשנות משהו בבית ספר שלך מה היית משנה? את היחס של ההנהלה כלפי התלמידים, לפעמים התנשאות כזאת בלתי-נסבלת על התלמידים וחשיבה רק על טובת ההנהלה ומי שמלקק לה. את הקטע שהחליטו להראות כביה"ס חסר 'פריקים' כביכול, ובתחילת השנה היה די טרור עם הצבעי שיער שצבענו. מזל שזה עבר. 21.האם המנהל מכתיב את אופי הבצפר? לרוב, כן. 22.האם הוא דומיננטי? לאו דווקא בצורה חיובית. 23.אוהבים את המנהל? לא. זו גליה, מה. 24.האם אתה שומע מוסיקה במהלך השיעורים? לא, יש לי כישרון מולד לשבור כל אוזניה בעולם, ולכן אףפעם אין לי אוזניות. אם אני רוצה אני לוקחת מדניאלתה את האמפישלוש שלה ואנחנו שומעות יחד. 25.האם פיתחת טריקים לשמיעת מוסיקה בלי שהמורים יראו? כן. 26.מה אתם מציעים לעשות כדי להעביר שיעור משעמם? לדבר, לכתוב, לצייר, לספור דקות, להקשיב, לצייר על הידיים, לכתוב רשימת קניות, לקשט את היומן, לכתוב ימי הולדת, להתכתב במחברת עם מי שיושב לידך, להסתמס, לקרוא ספר, לעשות מגדלים מעטים ודברים שמוצאים בקלמר, לשחק בפלאפון, לצאת לשירותים להרבה זמן, לצבוע משבצות, לכתוב מכתב, לחלום לעצמך, ללכת לישון, לשמוע מוזיקה, להתאפר, לעשות אוריגמי, לנקות את הקלמר מדברים לא נחוצים, להכין צמידי חוטים, לצייר על הנעל, לרשום שרטוטי בגדים(ולתפור אח"כ), לתכנן תוכניות, לראות טלוויזיה בפלאפון.. 27.מעביר פתקים בבצפר? מעבירה דפים עם מי שיושב לידי. 28.ופתקים קולקטיבים? לא. 29. מה אתה אוכל בבצפר? כלום. פעם ב- קונים לי ברד או שוקו חם, אפילו מבלי שביקשתי. 30.האם אתה מביא שתייה? פעם בשנה. 31.האם אתה מחכה לסופשבוע? כןכן. יש או הופעה של סולאריס בשברולט, ואז אני אלך עם אנשים טובים וגם אפגוש שם את שיווה, שזה בכלל משהו, או שאסע עם החבר למקום רחוק לעשות פיקניק, כי נורא בא לי לעשות 'מסע-מאיה'. 32.איזה יום בשבוע אהוב עליך? שישי. 33.למה? כי אז יש חופש ופאן, וביום הזה יש גם הרבה אופציות לעשות. 34.לומד במגמה? כן. 35.איזו? אומנות. 36.משתתף בחוגים אחרי בצפר? לא. 37.איזה? - 38.כמה שעות בממוצע אתה לומד ביום? 7 מינימום, הממוצע זה 9-10. 39.באיזה שעה אתה קם בבוקר לבצפר? 5. 40.לומדים בימי שישי? לא. חהחה. 41.יש לכם פחד ממבחנים? לעתים. 42.איך מתמודדים? ריטלין רק מגביר את זה, אז אני לועסת מסטיק, חוזרת על החומר שוב ושוב, נושמת עמוק, נרגעת, או מנסה לפחות. 43.מה אתם מעדיפים עבודות או מבחנים? עבודות. 44.לתלמידי חיטבת הביניים: מחכים לגדול? - 45.מפחדים מבגרויות? - 46.לתלמידי תיכון: איך זה להיות כבר בגיל הבגרויות? אממ, בסדר? יהיה בסדר. 47.מפחדים? לא נראה לי. 48.הולכים לתגבורים הרבה? לא. 49.לכולם: נעזרים בהורים או מורים פרטיים? מורים פרטיים, למרות שאני יכולה עם ההורים אבל זה לא הולך טוב מבחינת זמן. 50.האם אתם נעזרים במורים שלכם? לעתים. 51.יש לכם ליקוי למידה? כן. ADHD. 52.איך מתמודד? לא מתמודדת, מי צריך להוציא את ההיפראקטיביות החוצה, זה פאן. 53.מה עושה בהפסקות? מסתובבת עם אנשים טובים, ובעיקר המון בלגאן. 54.איזה שפות לומדים בבצפר שלך? אנגלית וערבית, אבל אני לא לומדת ערבית. 55.מותר לתלמידים להיכנס לחדר מורים אצלכם? כן, חופשי. 56.רוב החברים שלכם מבצפר או מבחוץ? יש לי יותר מדי מכאן ומכאן שקשה לי להחליט. 57.מה אורך ההפסקה הכי ארוכה? 20 דק'. 58.והכי קצרה? 5 דק'. 59.יש לכם הסקות בבצפר? נדמה לי. 60.ומזגנים? יש. 61.משתמשים בהם? כמובן. 62.הבצפר מתקמצן איתם? אסור להם. ובכלמקרה, אנחנו מדליקים מתי שבא לנו, זה לא משנה. 63.קר בבצפר שלך בחורף? כן. 64.חם בקיץ? קריר יותר מבחוץ, אבל חם כי זה קיץ. 65.יש לכם נוהלי לבוש? לא הרבה. 66.עם מה אסור לכם לבוא לבצפר? גופיות וכפכפים, אבל אף אחד לא שם. 67.מקשיבים לנוהלים? אף אחד לא. 68.מה החוק הכי מטומטם שיש לכם בבצפר? צבעי שיער לא טבעיים. החוק הזה התנקם בי פעם ועל כך אני שונאת אותו. 69.מאיזה גיל מותר לעשן אצלכם? מי שואל. והם גם לא יעיזו להגיד. 70.מעשנים? אני ספציפית - לא. 71.מעשנים בבצפר? באופן כללי יש מלא. 72.אם כן, כמה פעמים תפסו אתכם מעשנים בבצפר? - 73.אוהבים ללכת לבצפר? כן. 74.נהנים בבצפר לפעמים או רק סובלים? נהנית המון. 75.מביאים ציוד לבצפר? כמובן. 76.שוכחים הרבה בבית? לא. 77.מפריע בכיתה? לא, אני מדברת בשקט ולא מפריעה. 78.עושה שטויות או מתנהג יפה? לרוב מתנהגת יפה, אבל פעם ב- יש איזושהי שטות לא רצינית. זה לא שמעירים לי על זה, אני ילדה טובה. 79.אוהבים אותך בבצפר? כן. 80.מה דעתכם על השאלון? חמוד נורא.

Rocking Diva

New member
../images/Emo20.gifעונה../images/Emo70.gif

1. איפה אתה לומד? אשל הנשיא 2.באיזו כיתה? ז'2 3.מה השיעור האהוב עליך? ערבית:) 4.למה? כי לודעת בינתיים זה כיף... 5.איזה נושא הכי מעניין אותך? מה ז"א? 6.מה השיעור השנוא עליך? פיזיקה 7.למה? כי זה משעמם... 8.איזה נושא הכי פחות מעניין אותך? בפיזיקה? כמעט הכול... 9.האם אתה מגיע לשיעור ויודע את החומר הנלמד? באנגלית
, בשאר לפעמים 10.אם לא הבנת בכיתה מה אתה עושה? כלום... או ששואלת את החברה שיושבת לידי 11.האם אתה מאמין שלמורה יש קשר לעובדה שאתה אוהב או שונא את השיעור? לפעמים.. 12.מי המורה האהוב עליך? אין כזה 13.מה מיוחד בו? - 14.מה אתה אוהב במורים? שלפעמים הם לא באמת כמו כל המורים הטיפוסיים 15.מה אתה שונא במורים? כמעט הכול מהקריירה שלהם 16. מה אתה עושה בשיעורים משעממים? מציירת במחברת, או שסופרת את הדקות על השעון 17.האם אתה צריך לחרוש על החומר כדי להצליח במבחנים? לא, אני בכלל לא מתכוננת למבחנים.. ורוב הפעמים, בלי להתלהב, יוצא לי 100 18.מה אתה רוצה להיות בצבא? לאדעת 19.מה אתה רוצה להיות בעתיד? עורכת דין או פסיכולוגית 20.אם היית יכול לשנות משהו בבית ספר שלך מה היית משנה? כלום... בצפר סבבה 21.האם המנהל מכתיב את אופי הבצפר? מה? 22.האם הוא דומיננטי? לאדעת, אני בקושי מכירה אותו... שנה ראשונה שלי פה 23.אוהבים את המנהל? לאדעת 24.האם אתה שומע מוסיקה במהלך השיעורים? בינתיים לא... אני מתכננת להביא את האמפי שלי לבצפר 25.האם פיתחת טריקים לשמיעת מוסיקה בלי שהמורים יראו? חחח חכו עוד מעט זה ימומש... 26.מה אתם מציעים לעשות כדי להעביר שיעור משעמם?(אני למשל בניתי שאלון על בצפר..) ללעוס מסטיק, להשמיע קולות עם הפה ולשחק עם עצמך בדרכים שונות... לשמוע מוסיקה... לשחק בפלאפון או להתכתב... לצייר... לחלום בהקיץ.. לחשוב על דברים שונים...כלמיני 27.מעביר פתקים בבצפר? חחח דעעעעע מי לא? 28.ופתקים קולקטיבים? גם כן
29. מה אתה אוכל בבצפר? בד"כ מה שהקפיטריה מציעה (המבורגרים, ברד, ושטויות) 30.האם אתה מביא שתייה? דעעעעעע ברור 31.האם אתה מחכה לסופשבוע? חחחחח לא מחכה, אבל שמחה כשזה מגיע 32.איזה יום בשבוע אהוב עליך? שבת... שישי.. ו... זהו 33.למה? כי שבת זה יום בלי לימודים:), שישי זה יום שחברה שלי באה אליי כל שבוע, וגם כי בשישי אין שיעורים מעפנים! 34.לומד במגמה? לא, לא הגעתי לגיל הזה 35.איזו? - 36.משתתף בחוגים אחרי בצפר? כע
, ריקוד מודרני, צרפתית מורה פרטית, ואנגלית מורה פרטית, בקרוב גיטרה 37.איזה? - 38.כמה שעות בממוצע אתה לומד ביום? 5 שעות, לא כולל חוגים וש.ב 39.באיזה שעה אתה קם בבוקר לבצפר? 06.25 40.לומדים בימי שישי? כע
מבאס 41.יש לכם פחד ממבחנים? תלוי אילו מבחנים... 42.איך מתמודדים? מתכוננים.. 43.מה אתם מעדיפים עבודות או מבחנים? מבחנים... כי עבודות זו השקעה, ואני מזוהה כטיפוס עצלן 44.לתלמידי חיטבת הביניים: מחכים לגדול? חחח
45.מפחדים מבגרויות?
46.לתלמידי תיכון: איך זה להיות כבר בגיל הבגרויות? - 47.מפחדים? 48.הולכים לתגבורים הרבה? 49.לכולם: נעזרים בהורים או מורים פרטיים? כן 50.האם אתם נעזרים במורים שלכם? לא 51.יש לכם ליקוי למידה? חחח לא
52.איך מתמודד? 53.מה עושה בהפסקות? לפעמים בכיתה, לפעמים בקפיטריה, לפעמים מטיילת במסדרונות ולפעמים בכל הבצפר, והכול עם החבר'ה 54.איזה שפות לומדים בבצפר שלך? לכיתות ז' ערבית ואנגלית 55.מותר לתלמידים להיכנס לחדר מורים אצלכם – כי אצלנו לא? אם זה משהו חשוב אז כן ואם סתם ככה אז לא 56.רוב החברים שלכם מבצפר או מבחוץ? מבחוץ 57.מה אורך ההפסקה הכי ארוכה? 20 דק' 58.והכי קצרה? 5 דק' 59.יש לכם הסקות בבצפר? בעערור 60.ומזגנים? בעעערור 61.משתמשים בהם? בעעערור 62.הבצפר מתקמצן איתם? בעעערור שלא 63.קר בבצפר שלך בחורף? תלוי אם המזגנים על חימום 64.חם בקיץ? תלוי אם המזגנים לא על השהיה 65.יש לכם נוהלי לבוש? כעע... לא דורשים במיוחד, אבל יש 66.עם מה אסור לכם לבוא לבצפר? יחפים... עגילים יותר מידי גדולים, לבוש חושפני ולא מתאים ו... לוזוכרת 67.מקשיבים לנוהלים? חחחח אני בכלל לא זוכרת אותם 68.מה החוק הכי מטומטם שיש לכם בבצפר? תקשיב, אתה רוצה שאני אביא לך את תקנון הבצפר או מה? 69.מאיזה גיל מותר לעשן אצלכם? אסור לעשן בבצפר 70.מעשנים? חחח לא 71.מעשנים בבצפר? לא 72.אם כן, כמה פעמים תפסו אתכם מעשנים בבצפר? 73.אוהבים ללכת לבצפר? רק בגלל החברים וההפסקות 74.נהנים בבצפר לפעמים או רק סובלים? נהנים לפעמים 75.מביאים ציוד לבצפר? כע 76.שוכחים הרבה בבית? לא 77.מפריע בכיתה? לא 78.עושה שטויות או מתנהג יפה? מתנהגת יפה 79.אוהבים אותך בבצפר? חחח שאלה מטומטמת... נגיד שהכול סדר איתי 80.מה דעתכם על השאלון? ( כמה נדוש) חמדמד פלוס

למעלה