שאלון באפי 1X01

nick at noon

New member
שאלון באפי 1X01

טוב אני חדש אבל רציתי לפתוח בשאלון מסוג חדש. שאלון פרק. מתי ראיתם בפעם הראשונה את הפרק "ברוכים הבאים לפה הגהנום"? האם זה היה הפרק הראשון שראיתם מהסדרה? מה הייתה ההתרשמות הראשונה מהפרק? מה אתם חושבים עליו עכשיו בהשוואה לפרקים אחרים? איזו דמות הכי אהבתם בו? האם אתם חושבים שבפרק של עונה 7 "שיחות עם אנשים מתים" היה נחמד לראות שיחה של זאנדר עם ג'סי? האם אתם חושבים שהתלבושת של ווילו בפרק היא מוגזמת? (הרשת אסרה על ג'וס להלביש אותה ככה שוב) שאלה רצינית: מה אתם חושבים גרם לבאפי להעדיף להתידד עם ווילו מאשר עם קורדיליה? ותנו ציטוט כמו: Cordelia: God! What is your childhood trauma?!

../images/Emo207.gif סיבוב שני מהתחלה

אני גם ראיתי עכשיו את באפי לראשונה מהתחלה. ובגלל שהעונה השביעית מתעכבת בהגעה אלי התחלתי בנתיים לראות שוב מההתחלה. ממש חיכיתי לרגע שאני יוכל לראות שוב מההתחלה אבל בנתיים אני כ"כ מאוכזב. התרגלתי לעומק של הדמויות ושל הסדרה. ופה אין כלום... אומנם ברור לי שעומק של דמויות זה דבר שלוקח זמן לבנות ואי אפשר לצפות שבפרק הראשון לכל הדמויות תהייה הסטוריה ורקע. אבל מה שיש להם כבר מהרגע הראשון זה מקום של כבוד בלב שלי וחשבתי שזה יספיק. כנראה שלא. הפרק ה 6 הוא הראשון שהצלחתי לראות את כולו בלי להריץ אפילו קטע אחד (חוץ מהראשון שאותו ראיתי מלא). בגלל העניין הזה ניסיתי לחשוב מתי הסדרה הפכה אצלי למשהו עמוק ורציני. כי ברור לי עכשיו שזה לא היה בפרקים הראשונים של העונה הראשונה. גיליתי שאני לא מצליח לשים נקודה ברורה של מפה ואילך זו סדרת מופת זה כנראה משהו שצמח בהדרגה ועד שהבחנת בו הוא כבר גדול ומלא. מעניין אותי אם אני יוצא דופן בתחושה הזו שההתחלה היא מאוד רדודה (למרות שברור לי שככה בונים דמויות). ולשאלון. ראיתי את הפרק לפני כמה חודשים שהתחלתי את באפי מההתחלה. זה לא היה הפרק הראשון שראיתי כי ראיתי את העונה השלישית לפני איזה שבע שנים ששידרו אותה בטלויזיה, אבל זה היה כ"כ מזמן אז זה לא נחשב. לא זוכר מה הייתה ההתרשמות שלי ממנו הפעם בראשונה אבל כנראה שהיא הייתה מספיק טובה כדי לגרום לי להמשיך, בפעם השנייה שראיתי אותו (השבוע) הייתי מאוד מאוכזב. למרות שאחרי העונה השישית שראיתי בשבוע שעבר היה מאוד נחמד לראות את כולם פתאום כ"כ צעירים... באמת מעניין קצת הקטע של גסי שהיה (לפי הפרק הראשון) חבר קרוב של זאנדר וווילו והם לוקחים כ"כ בקלות את המוות שלו, זה משהו שבכלל לא מתעכבים עליו. ציטוט... לא ממש זוכר ציטוטים אולי זה I'm a friend... I didnt said Im yours. ציטוט: Im a friend... I didnt said Im yours

avivino

New member
תשובות ../images/Emo44.gif

אני מניח שהפעם הראשונה שראיתי את הפרק הראשון היתה מתישהו בשנת 96' כשהסדרה יצאה לאקרנים. אני כמובן אהבתי מאד את הפרק, את החדשנות ואת הגירל פאואר של באפי. עכשיו, לאחר שראיתי אותו הרבה מאד פעמים, כשהפעם האחרונה היתה לפני מספר חודשים, אני עדיין מעריך את ג'וס ואת הרעיון המבריק שהיה לו. ברור שהסדרה השתפרה עשרת מונים ככל שהיא התקדמה, אבל צריך לקחת בחשבון שהוא התחיל אותה עם תקציב הפקה די זעום ועם הרבה תקוות וחלומות. הדמות שהכי אהבתי כמובן היתה באפי- שאלה קלה. אני לא חושב שהיה טעם להביא את ג'סי לפרק "שיחות עם אנשים מתים", בגלל שהמוות שלו לא היה משמעותי מספיק עבור הדמויות בסדרה. זה באמת קצת תמוה בהתחשב בזה שהוא היה אמור להיות חבר טוב של זאנדר וווילו, מצד שני, נראה לי שעם כל ההלם של ההתמודדות שלהם עם המציאות החדשה, היה נוח להם להדחיק את המוות שלו. אני לא זוכר לאיזו תלבושת של ווילו אתה מתכוון, לטעמי היא אף פעם לא היתה לבושה בצורה חשופה מדי. אלא אם כן הכוונה לתלבושת שלה בפרק הראשון- אבל גם אז היה היתה אמורה להיות סופר חנונית, וזה עבד. הסיבה שבאפי התידדה עם ווילו ולא עם קורדיליה היתה בגלל שבאפי ראתה שקורדיליה היא יצור שלילי ושטחי והיא ניסתה למצוא חברים אמיתיים, לא כאלו שיעיפו אותה בגלל שהיא לא התאימה את הצללית לצבע הבגדים. ציטוט: Cordilia- "please, like shame is something to be proud of

מממ

מתי ראיתם בפעם הראשונה את הפרק "ברוכים הבאים לפה הגיהנום"? - בפעם הראשונה שזה שודר בערוץ 2, אהבתי וראיתי את כל 3 העונות ששודרו אז, אבל לאחר מכן כבר שכחתי מהסדרה, עד שלפני שנה וחצי בערך ראיתי הכל שוב מההתחלה. האם זה היה הפרק הראשון שראיתם מהסדרה? - כן. מה הייתה ההתרשמות הראשונה מהפרק? - אהבתי, ראו שזה משהו שונה (למרות שהייתי קטנצ'יק). בפעם השנייה אין מה לדבר בכלל... מה אתם חושבים עליו עכשיו בהשוואה לפרקים אחרים? - מן הסתם זה הפרולוג של הסדרה, אין למה לצפות יותר מדי, אבל כבר בפרק הזה רואים שהסדרה מקורית, שונה ומחדשת. איזו דמות הכי אהבתם בו? - זאנדר היה משעשע וכך גם קורדיליה. האם אתם חושבים שבפרק של עונה 7 "שיחות עם אנשים מתים" היה נחמד לראות שיחה של זאנדר עם ג'סי? - לא ממש, הוא לא דמות חקוקה בזיכרון או משהו שיגרום להגיד לנו "ואוו". האם אתם חושבים שהתלבושת של ווילו בפרק היא מוגזמת? (הרשת אסרה על ג'וס להלביש אותה ככה שוב) - כבר לא זוכר בדיוק מה היא לבשה, אבל זה לא היה כזה... מה אתם חושבים גרם לבאפי להעדיף להתידד עם ווילו מאשר עם קורדיליה? - מן הסתם קורדי בזמנו היא "רדודה", ו-ווילו הרבה יותר עמוקה ונורמלית, אז באפי התחברה אליה מטבע הדברים. Xander: "I laugh in the face of dnager. then i hide until it goes away" אני מת על המשפט הזה.

OMRICH

New member
אני

מתי ראיתם בפעם הראשונה את הפרק "ברוכים הבאים לפה הגהנום"?-בערוץ 2 האם זה היה הפרק הראשון שראיתם מהסדרה?כן מה הייתה ההתרשמות הראשונה מהפרק?הייתי בן 4 אני לא זוכר ממש מה אתם חושבים עליו עכשיו בהשוואה לפרקים אחרים?הוא פרק יפה לא יותר איזו דמות הכי אהבתם בו? אההה ווילו האם אתם חושבים שבפרק של עונה 7 "שיחות עם אנשים מתים" היה נחמד לראות שיחה של זאנדר עם ג'סי? בטח! האם אתם חושבים שהתלבושת של ווילו בפרק היא מוגזמת? (הרשת אסרה על ג'וס להלביש אותה ככה שוב) מה באמת ? למה? זו סתם הייתה שמלה חנונית שאלה רצינית: מה אתם חושבים גרם לבאפי להעדיף להתידד עם ווילו מאשר עם קורדיליה? אההה ווילו קורדיליה? מי לא היה בוחר בווילו במקום קורדיליה ותנו ציטוט כמו: Cordelia: God! What is your childhood trauma?! xander:I kinda had a problem with the math willow:Uh, which part?. xander::The math

nick at noon

New member
התכוונתי לתלבושת החנונית של ווילו

הרשת רצתה תוכנית נוער עם צעירים יפים ומאוד לא היו מרוצים מזה שג'וס הלביש את ווילו בצורה כזאת צנועה. היא מעולם לא נראתה עם תלבושת כל כך חנונית מאז (חוץ מבRESTLESS). הרשת טענה שאנשים לא ירצו לראות סשרה עם כזו דמות. זה די אירוני לאור זה שבהמשך הסדרה היא צונזרה כמה וכמה פעמים.

nick at noon

New member
גם אני אענה

זה לא היה הפרק הראשון שראיתי. הפרק הראשון שראיתי היה TEACHERS PET שהוא 1X04 (אותו ראיתי בערוץ 2). את הפרק הזה ראיתי לראשונה רק כשסטאר התחילו לשדר את הסדרה בערך שנתיים אחר כך. אני חשבתי שהוא גדול ועדיין חושב ככה. אומנם לוקה בדברים רבים אבל עדיין מעולה. הייתי רוצה לראות את ג'סי שוב רק כדי שיסגרו את העניין. התלבושת של ווילו הייתה באמת חנונית מידי, אבל זו הייתה הדמות. ולי לא נראה ברור כל כך זה שבאפי העדיפה את ווילו על קורדיליה. בLA באפי הייתה כמו קורדיליה וכאלו היו החברות שלה. היא הייתה יכולה להיות שמחה להיות מהבחורות הפופולריות וזה לא שהיא לא רצתה להיות פופולרית (בפרק 3 היא מנסה להיות מעודדת). אבל לדעתי היא נצרבה מהיחס שהיא קיבלה מהחברות שלה בבית ספר הקודם כשהיא התחילה להיות עסוקה מידי בלהילחם בערפדים. ציטוטים ומידע על הפרק ניתן לקחת מהאתר http://www.tv.com/buffy-the-vampire-slayer/welcome-to-the-hellmouth-1/episode/1/summary.html ועוד רבים אחרים שקיימים

תשובון באפי 101

נצפה לראשונה- בפעם הראשונה שהקרינו את זה בערוץ 2.. לפני.. 6 שנים? הפרק הראשון- כן. ההתרשמות- שילוב של אימה נחמדה וסקרנות. עכשיו אני עדיין חושבת שהוא נהדר בתור פרק פותח סדרה. הדמות שהכי אהבתי היתה באפי.. אין כמו באפי של העונות הראשונות. "שיחות עם אנשים מתים" זה החלק הפחות חזק מבחינתי בפרק. היו יותר טובים. איך ווילו התלבשה? הממ אני חושבת שמה שגרם לה להתייד דווקא עם ווילו זה חוסר הקוצים, והתמימות. חוצמזה זו ווילו. יותר קל לעמוד בציפיות שלה. אולי באפי רצתה פשוט לא לחזור לעמדת המפתח שלה מהתיכון הקודם. ציטוטיישן: 'Rejection I can handle because of the years of training.' Willow Bad Girls ואל.

שאלון ^^

מתי ראיתם בפעם הראשונה את הפרק "ברוכים הבאים לפה הגהנום"? נמ לא מזמן כשקיבלתי את המארז והתחלתי לראות מחדש... האם זה היה הפרק הראשון שראיתם מהסדרה? נופ מה הייתה ההתרשמות הראשונה מהפרק? הוא היה בסדר...ראיתי עונה שישית ושביעית לפני שראיתי את הפרק הזה אז היה מוזר לראות את האפקטים אחרת וכולם נראים כל כך קטנים XD מה אתם חושבים עליו עכשיו בהשוואה לפרקים אחרים? הוא מאגניב כפרק ראשון ^^ איזו דמות הכי אהבתם בו? ווילו
האם אתם חושבים שבפרק של עונה 7 "שיחות עם אנשים מתים" היה נחמד לראות שיחה של זאנדר עם ג'סי? לא....הוא באמת לא היה כזה דמות חשובה...אז לא צריך...וזה היה באמת מוזר שלא התייחסו למוות שלו בכלל בעונה הראשונה...האמת הייתי רוצה לראות שיחה של ג'יילס וג'ני האם אתם חושבים שהתלבושת של ווילו בפרק היא מוגזמת? (הרשת אסרה על ג'וס להלביש אותה ככה שוב) לא מוגזמת...העביר את העניין שווילו אאוטסיידר יפה מאוד...והיא עדיין יפה גם בעונות הראשונות
שאלה רצינית: מה אתם חושבים גרם לבאפי להעדיף להתידד עם ווילו מאשר עם קורדיליה? נמ...טוב רואים שווילו היא לא מטומטמת ושטחית ומעצבנת כמו קורדיליה...ובכלל...ווילו תמימה וחמודה כזו...מי לא ירצה להתיידד איתה במקום הפאקצה של הבצפר?

City Of Angel

New member
אני אני אני ../images/Emo27.gif

מתי ראיתם בפעם הראשונה את הפרק "ברוכים הבאים לפה הגהנום"? אממ תאמת לפני כמה חודשים.. כשבאפי התחילה בערוץ 2 ראיתי רק מאמצע העונה האם זה היה הפרק הראשון שראיתם מהסדרה? ממש לא. אפיחלו את האחרון ראיתי קודם. מה הייתה ההתרשמות הראשונה מהפרק? פיילוט חביב... הרבה עתיד עוד לא ראו אז מה אתם חושבים עליו עכשיו בהשוואה לפרקים אחרים? בכל העונה הראשונה מצחיק לראות איך הכל השתנה ולחשוב כל הזמן "וואי וואי מה הולך לקרות לדמות הזאת..". שימו לב גם שבהתחלה כשקטלו ערפדים לקח שעה עד שהם נהיו לאבק.

Fairywitch

New member
מה ווילו לבשה שם?

אני לא זוכרת תכנים לפי שמות של פרקים, בד"כ

That80sshow

New member
תשובות

טוב אני חדש אבל רציתי לפתוח בשאלון מסוג חדש. שאלון פרק. מתי ראיתם בפעם הראשונה את הפרק "ברוכים הבאים לפה הגהנום"? כשהתחלתי להתעניין בבאפי אחרי שראיתי עונות מאוחרות. האם זה היה הפרק הראשון שראיתם מהסדרה? לא, עד שהגעתי לבאפי כבר זה היה נראה לי עונה מתקדמת יחסית שלה משורדת. מה הייתה ההתרשמות הראשונה מהפרק? ראשונית? בסדר... לא פרק שיגרום לך לצפות בסדרה. די סטנדרטי, דמויות נראות שטוחות והרעיון הוא לא סוג של רעיון שאומר "ואוו, אני חייב לראות את זה". בניגוד לדוגמה לאנג'ל, ישר על הפרק הראשון ידעתי שזאת סדרה שהולכת להיות מצוינת. וגם בניגוד לבאפי, אנג'ל התמודדה עם נושאים יותר עמוקים בהשוואה על ההתחלה, והיה לה קל יותר כי לדמויות היו כבר היסטוריה והכרנו אותם קצת. מה אתם חושבים עליו עכשיו בהשוואה לפרקים אחרים? גרוע, הדמויות נראות צעירות בצורה מצחיקה, הוא משעמם והאמת אני לא יודע איך המשיכו את באפי אחרי העונה הראשונה. אני הייתי מבטל את הדבר הזה ומהר... כאילו, יש קטעים שפשוט בא לך לירות לעצמך בראש מרוב שהם מפגרים... מדי פעם אתה רואה את ג'וס האמיתי, וניצוצות של כישרון גאוני באמת. אבל רוב הזמן זה פשוט סבל, במיוחד מפני שאני מעריך יותר את אנג'ל בהשוואה לבאפי כי פשוט רוב הסדרה של באפי מתמודדת עם עניינים של HIGH SCHOOL שאחרי 30 אלף סדרות שראיתי בנושא כבר די צפויות. מה שאני אוהב בכל סדרה שג'וס עושה זה שהוא מעביר את השקפת עולמו אלינו דרך מטפורות, ושהוא (לפעמים, כל עוד לא מכריחים אותו לכתוב תסריטים רדודים ומפגרים- אני זוכר שראיתי את הפרק שבאפי עובדת בDOUBLEMEAT PALACE בטלוויזיה וחשבתי לעצמי... איך סדרה יכולה להיות כל כך טובה בחלק מהפרקים, ובאותו זמן, כל כך גרועה. עם אנג'ל אחוז הפרקים שאמרתי "ואוו, דיברו פה על דברים ממש רציניים וזה באמת נכנס לי לנשמה הפרק הזה" היה פשוט גבוה יותר. כל מה שהיה טוב בבאפי לדעתי עבר לאנג'ל בצורה יותר טובה. איזו דמות הכי אהבתם בו? לא ממש חושב שאהבתי דמויות באופן מיוחד... אולי ווילו כי היא הייתה חסרת ביטחון וחמודה כזאת. האם אתם חושבים שבפרק של עונה 7 "שיחות עם אנשים מתים" היה נחמד לראות שיחה של זאנדר עם ג'סי? לא ממש. זה היה יכול להיות בסדר אני מניח, אבל מכיוון שג'וס החליט שהוא לא חשוב אז כנראה לא היה לו שום דבר חשוב להגיד על זה. תשמעו אפשר לדמיין מה היה הולך שם, "אני מצטער על מה שקרה..." "זה בסדר, אבל שתדע שמפני שלא הצלת אותי יוציאו לך עין MUHAHAHAHAHAHA" האם אתם חושבים שהתלבושת של ווילו בפרק היא מוגזמת? (הרשת אסרה על ג'וס להלביש אותה ככה שוב) לא זוכר ממש, ואין לי כוח להסתכל. אני מניח שזה משהו חנוני, אז מה? זה לא כאילו שאליסון הניגן היא כזאת חתיכה שתלבושת אחרת הייתה יותר סקסית עליה. רק מפני שהWB מפגרים וחושבים שהיה אפשר להפוך את הסדרה הזאת לבוורלי הילס 90210 זה אשמתם. שאלה רצינית: מה אתם חושבים גרם לבאפי להעדיף להתידד עם ווילו מאשר עם קורדיליה? התסריט... אחרת לא הייתה ממש סדרה... כאילו, התסריט דרש שדבר כזה יקרה. אם באפי הייתה מקובלת ולא היו לה בעיות חברתיות, לא היה טעם כמעט להיות בביה"ס מכיוון ש90% מהשימוש בביה"ס (לא כולל ספרייה, לא נחשב ממש בית-הספרי, אני מדבר על אינטרקציה בכיתה) היה להראות כמה קורדיליה ביצ'ית. בקיצור- תמיד חייבת להיות ביצ'ית כיתתית שתגרום לגיבורה הראשית להראות מסכנה, שנונה (אם יש לה comebacks טובים להערות של הביצ'ית), ו"נאבקת נגד המוסכמות החברתיות הקובעות כי היפות תמיד מתיידדות עם הפופולריות ולאו דווקא עם החנוניות שאגב אם שכחתם גם להן יש רגשות והם בני אדם בדיוקקק כמוני וכמוך! כן ילדים, תהיו נחמדים לחנונים, כי לג'וס הרביצו כשהוא היה קטן ולכן הוא רוצה לעצור את מעגל השנאה לחנונים ע"י הסדרה!"

למעלה