תשובות
טוב אני חדש אבל רציתי לפתוח בשאלון מסוג חדש. שאלון פרק. מתי ראיתם בפעם הראשונה את הפרק "ברוכים הבאים לפה הגהנום"? כשהתחלתי להתעניין בבאפי אחרי שראיתי עונות מאוחרות. האם זה היה הפרק הראשון שראיתם מהסדרה? לא, עד שהגעתי לבאפי כבר זה היה נראה לי עונה מתקדמת יחסית שלה משורדת. מה הייתה ההתרשמות הראשונה מהפרק? ראשונית? בסדר... לא פרק שיגרום לך לצפות בסדרה. די סטנדרטי, דמויות נראות שטוחות והרעיון הוא לא סוג של רעיון שאומר "ואוו, אני חייב לראות את זה". בניגוד לדוגמה לאנג'ל, ישר על הפרק הראשון ידעתי שזאת סדרה שהולכת להיות מצוינת. וגם בניגוד לבאפי, אנג'ל התמודדה עם נושאים יותר עמוקים בהשוואה על ההתחלה, והיה לה קל יותר כי לדמויות היו כבר היסטוריה והכרנו אותם קצת. מה אתם חושבים עליו עכשיו בהשוואה לפרקים אחרים? גרוע, הדמויות נראות צעירות בצורה מצחיקה, הוא משעמם והאמת אני לא יודע איך המשיכו את באפי אחרי העונה הראשונה. אני הייתי מבטל את הדבר הזה ומהר... כאילו, יש קטעים שפשוט בא לך לירות לעצמך בראש מרוב שהם מפגרים... מדי פעם אתה רואה את ג'וס האמיתי, וניצוצות של כישרון גאוני באמת. אבל רוב הזמן זה פשוט סבל, במיוחד מפני שאני מעריך יותר את אנג'ל בהשוואה לבאפי כי פשוט רוב הסדרה של באפי מתמודדת עם עניינים של HIGH SCHOOL שאחרי 30 אלף סדרות שראיתי בנושא כבר די צפויות. מה שאני אוהב בכל סדרה שג'וס עושה זה שהוא מעביר את השקפת עולמו אלינו דרך מטפורות, ושהוא (לפעמים, כל עוד לא מכריחים אותו לכתוב תסריטים רדודים ומפגרים- אני זוכר שראיתי את הפרק שבאפי עובדת בDOUBLEMEAT PALACE בטלוויזיה וחשבתי לעצמי... איך סדרה יכולה להיות כל כך טובה בחלק מהפרקים, ובאותו זמן, כל כך גרועה. עם אנג'ל אחוז הפרקים שאמרתי "ואוו, דיברו פה על דברים ממש רציניים וזה באמת נכנס לי לנשמה הפרק הזה" היה פשוט גבוה יותר. כל מה שהיה טוב בבאפי לדעתי עבר לאנג'ל בצורה יותר טובה. איזו דמות הכי אהבתם בו? לא ממש חושב שאהבתי דמויות באופן מיוחד... אולי ווילו כי היא הייתה חסרת ביטחון וחמודה כזאת. האם אתם חושבים שבפרק של עונה 7 "שיחות עם אנשים מתים" היה נחמד לראות שיחה של זאנדר עם ג'סי? לא ממש. זה היה יכול להיות בסדר אני מניח, אבל מכיוון שג'וס החליט שהוא לא חשוב אז כנראה לא היה לו שום דבר חשוב להגיד על זה. תשמעו אפשר לדמיין מה היה הולך שם, "אני מצטער על מה שקרה..." "זה בסדר, אבל שתדע שמפני שלא הצלת אותי יוציאו לך עין MUHAHAHAHAHAHA" האם אתם חושבים שהתלבושת של ווילו בפרק היא מוגזמת? (הרשת אסרה על ג'וס להלביש אותה ככה שוב) לא זוכר ממש, ואין לי כוח להסתכל. אני מניח שזה משהו חנוני, אז מה? זה לא כאילו שאליסון הניגן היא כזאת חתיכה שתלבושת אחרת הייתה יותר סקסית עליה. רק מפני שהWB מפגרים וחושבים שהיה אפשר להפוך את הסדרה הזאת לבוורלי הילס 90210 זה אשמתם. שאלה רצינית: מה אתם חושבים גרם לבאפי להעדיף להתידד עם ווילו מאשר עם קורדיליה? התסריט... אחרת לא הייתה ממש סדרה... כאילו, התסריט דרש שדבר כזה יקרה. אם באפי הייתה מקובלת ולא היו לה בעיות חברתיות, לא היה טעם כמעט להיות בביה"ס מכיוון ש90% מהשימוש בביה"ס (לא כולל ספרייה, לא נחשב ממש בית-הספרי, אני מדבר על אינטרקציה בכיתה) היה להראות כמה קורדיליה ביצ'ית. בקיצור- תמיד חייבת להיות ביצ'ית כיתתית שתגרום לגיבורה הראשית להראות מסכנה, שנונה (אם יש לה comebacks טובים להערות של הביצ'ית), ו"נאבקת נגד המוסכמות החברתיות הקובעות כי היפות תמיד מתיידדות עם הפופולריות ולאו דווקא עם החנוניות שאגב אם שכחתם גם להן יש רגשות והם בני אדם בדיוקקק כמוני וכמוך! כן ילדים, תהיו נחמדים לחנונים, כי לג'וס הרביצו כשהוא היה קטן ולכן הוא רוצה לעצור את מעגל השנאה לחנונים ע"י הסדרה!"