שאלון א-ר-ו-ך !!!!

bזוהר

New member
שאלון א-ר-ו-ך !!!!

האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? איזה מהם? מיקום: האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? סטרייט/גיי/ביי: רווקה? תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: כיתה: מצבך החברתי: גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שיער: אוהב אותו? צבע אהוב: ימני שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):. חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש פירסינג? קעקועים? אובססיות? התמכרויות? איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? האם אתה אוהב את כתב היד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?. יש לך יומן/ ז`ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? אתה: מעשן? על סמים? קורא עיתון? מתפלל?. הולך לבית כנסת?. מדבר עם זרים? יש עם בובות? יוצא לטיול בגשם? בתול/ה? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אתה אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? בחרת מהבית? שחקת " strip poker"? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כ-ל הלילה? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? נישקת מישהו מאותו המין? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? פגשת מישהו מפורסם? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/טלווזיה? הייתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין? בקסם? באלוהים? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות?. במזל? באהבה ממבט ראשון? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? אתה חושב שלאלוהים יש מין? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? יש לך חברים הומואים/לסביות? מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עלייך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עלייך? מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן? הכי מעט זמן? הכי מצחיק? הכי מוזר? הכי חכם? שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הכי נחמד? הזמר הכי טוב? האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונלין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? האחרון ששבר את הלב שלך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

../images/Emo151.gif

האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? איזה מהם? לא. מיקום: הרצליה האם תקראי לבת שלך על שמך?חלילה אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? טל אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? לא יודעת האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא ממש אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? ברור חחח סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווקה? יאפ =/ תאריך לידה: 7/2/89 גיל: 16 גיל שהיית רוצה להיות:21 כיתה: י' מצבך החברתי:בסיידר גובה: 1.67 צבע עיניים: חום אוהב אותו?ממ לא מפריע לי צבע שיער: חום אוהב אותו?כן צבע אהוב:יש כמה ימני שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):. ימנית חיות מחמד? כלבון קטן וחמודייי מה העבודה שלך?אין לי, חייבת להשיג יש פירסינג?אין קעקועים? אין אובססיות? התמכרויות? הופעות =/ איזה שפות אתה דובר? עברית ציטוט מועדף/ מוטו: האם אתה חי את הרגע? מנסה. לא הולך לי ממש יש לך סודות?כמו לכולם אתה שונא את עצמך?לא האם אתה אוהב את כתב היד שלך? לא מפריע לי יש לך הרגלים רעים? לא ממש איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים: ממ..לא יודעת אין משהו מיוחד אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? שירן והגמדים חחח מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות, לא נודכ ובזמן האחרון התברר שגם דבורים אתה יודע לשיר? חחח כן אבל ען לזייף האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול? כן, שהייתי בכיתה ו' =] האם אתה מתבודד?לא בדר"כ מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?אין לי משהו עליון. אני רוצה להצליח ומה שנובע מזה. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?.כן יש לך יומן/ ז`ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? ממ..חח מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? פחות רכושנית [הכוונה לא חפצים] אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? ממ לא ממש יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? ברור.. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן פחות או פחות מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לשמור דברים יותר מידי זמן בבטן, בסוף זה מתפוצץ בגדול. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? אתה: מעשן? לא על סמים?לא קורא עיתון? כן מתפלל? לפעמים. הולך לבית כנסת?.לא מדבר עם זרים? אם הם שואלים משהו יש עם בובות? לא יוצא לטיול בגשם? לפעמים בתול/ה?כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לפעמים נוהג? עוד לא אוהב לנסוע מהר? ממ אתה אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? ממ אולי שחית בעירום? באמבטיה =] היה לך מקרה חירום רפואי? כן. עברת ניתוח?כן בחרת מהבית?חס וחלילה שחקת " strip poker"? מממ חח חטפת מכות? לא בדיוק החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? לא היית על במה?לא ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? חוץ מיום כיפור? לא. דיברת בטלפון כ-ל הלילה? לא ישנת כל היום?כן הרגת מישהו?לא חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו המין? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? יכול להיות עברת על החוק? הרגת חיה בטעות? ברור הרגת חיה בכוונה? מממ ג'וקים פגשת מישהו מפורסם? חח כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן =/ גנבת משהו? כן היית ברדיו/טלווזיה? כן =[[[[ הייתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא לצערי היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין? בקסם?חלא באלוהים?כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? בערך בפיות?. לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא ראיתי אבל אם אראה אז אני אבקש באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן ברור שזכר חח לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גן עדן/גיהנום יש לך חברים הומואים/לסביות? יש לי חברים דו מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עלייך? שרה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עלייך? חחח אין לי מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן? ממ ענבר הכי מעט זמן?ממ..לא יודעת יש די הרבה שהתווספו שהופעות של אלג'יר הכי מצחיק? שרה הכי מוזר?שרה הכי חכם?שרה שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? ממ ג'ינג'י הכי נחמד?מממ ירדן הזמר הכי טוב? שרה =] האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? שרה!!! חחחח סתם לא.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונלין?אילה..כמובן! עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?ממ לא אוהבת טלפון על מי אתה סומך הכי הרבה?שרה מי מקשיב לבעיות שלך?אילה/שרה עם מי אתה רב הכי הרבה?שרה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? ממ..לא תמיד האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא ממש בבית של מי היית אחרון? ממממ...ענבר האם החברים שלך מכירים אותך? רובם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?
שצחקת עליו? ממ.. מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אממ..לפני כמה זמן אבל לא מצאתי כלום =/ האחרון ששבר את הלב שלך? שגרם לך לבכות? אילה ששימח אותך? שראית איתו סרט? מממ ענבר שדיברת איתו בטלפון? שרה מה אתה לובש כרגע? פיג'מה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?שום חלק איזה ספר אתה קורא?כלום תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: בסיייידר לה לה לה לה האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן..תתחנני אליי בשלבי סיום ומתחיל עכשיו...............................הדוב והנחש

bזוהר

New member
גם אני...

האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? איזה מהם? לא מיקום: רמת גן האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? יהונתן אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? נועה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא סטרייט/גיי/ביי: לא יודעת רווקה? כן.כנראה שלא להרבה זמן=) תאריך לידה: 4.7.1991 גיל: עוד קצת 14 גיל שהיית רוצה להיות: 16/26 כיתה: ח' מצבך החברתי: טוב לי ככה גובה: לא זוכרת צבע עיניים: חום כהה אוהב אותו? אממ כן.. צבע שיער: חום כהה אוהב אותו? כן צבע אהוב: כחול ושחור ימני שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):. ימינית חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? תלמידה יש פירסינג?לא קעקועים? לא אובססיות? התמכרויות? מחשב מוזיקה ובמבה איזה שפות אתה דובר? אנגלית וערבית קצת ציטוט מועדף/ מוטו: אין לי כוח לחשוב על זה כרגע האם אתה חי את הרגע? לא=( יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך?לא האם אתה אוהב את כתב היד שלך?כן יש לך הרגלים רעים? לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? על האף אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? זוהר מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות אתה יודע לשיר? כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול? כן האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?אהבה אושר בריאות אלוהים... אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? אין לי מושג אבל אני חושבת על זה המון האם אתה פועל בפזיזות? כן=( האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?.אכן יש לך יומן/ ז`ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? חוסר ביטחון/במבה חח מה החוזק הכי גדול שלך? אני בתור חברה אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? להיות בטוחה במה שאני עושה ולא להרגיש מפגרת אחרי זה בגלל תגובות של אנשים.ולא לצחוק על עצמי.ולהיות אני אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? תודה לאל, העיקר הבריאות מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? צריך לדעת להיות שמח וגם להיות עצוב מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?בטן ומה הכי פחות אוהב? לא יודעת כי שום דבר לא מפריע לי בחיצוניות,זה לא כ-זה חשוב אתה חושב שאתה נראה טוב? תקראו מה כתבתי שורה מעל יש לך ביטחון עצמי? לפעמים אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון?לא מתפלל?. כן הולך לבית כנסת?. לא מדבר עם זרים?לא ישן עם בובות?לפעמים יוצא לטיול בגשם?כן בתול/ה?כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?כן נוהג?לא אוהב לנסוע מהר?לא נוסעת אתה אוהב את הקול שלך?לא!! איכסס האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום?כן=] היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח?כן בחרת מהבית?לא שחקת " strip poker"? חטפת מכות?כן החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך? לא היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כ-ל הלילה?כן ישנת כל היום?כן הרגת מישהו?חיות מזיקות חשבת שאתה משתגע?כן נישקת מישהו מאותו המין?כן בגדו בך?לא היה לך חלום שהתגשם?לא עברת על החוק?ממ גנבתי בזוקה מקיוסק פעם..לא רציני.. נכון? הרגת חיה בטעות? נמלים אני משערת הרגת חיה בכוונה?כן פגשת מישהו מפורסם?כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן גנבת משהו?בזוקה היית ברדיו/טלווזיה?כן הייתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י?לאאא היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם אתה מאמין: בקסם?לא באלוהים?כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות?לא יודעת בפיות?. לא במזל? לא יודעת באהבה ממבט ראשון? לא סגורה על זה... במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום?כן אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?גן עדן או גיהנום יש לך חברים הומואים/לסביות?כן מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עלייך? אני משערת שאמא..או ספיר. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? כשאת מרגישה בודדה תחשבי על האנשים שאת יודעת שאוהבים אותך.ולכל אחד יש כאלה. מה הבדיחה הפנימית האהובה עלייך? יש הרבה..כרגע "כלב דוד" מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן? נראה לי דנה הכי מעט זמן?ניצן רדעי הכי מצחיק? שיינר הכי מוזר?טל הכי חכם?ספיר שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו?ספיר הכי נחמד?ספיר שירן ולילוש הזמר הכי טוב? מאור האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר?קצת עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונלין? ספיר עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? שיינר/ספיר על מי אתה סומך הכי הרבה? ספיר מי מקשיב לבעיות שלך? ספיר/ענת/לילוש/נעמי/שירן/נועה/דניאל ועוד המון עם מי אתה רב הכי הרבה?ענת האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות?כן בבית של מי היית אחרון?ענת האם החברים שלך מכירים אותך?לא נראה לי האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב?לא.אבל מה המין השני חשוב?=] מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?המורה שלי שצחקת עליו? ענת..אבל בצחוק מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לפני שבוע האחרון ששבר את הלב שלך?נועה שגרם לך לבכות?רונה קינן ששימח אותך? רונה,נועה,שירן,לילוש שראית איתו סרט? ענת שדיברת איתו בטלפון? ענת מה אתה לובש כרגע? חולצת פיג'מה טרנינג נעלי בית באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?אני לא נוגעת בגוף כרגע איזה ספר אתה קורא? כרגע סיימתי את "המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה" תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: שמחה מאוכזבת מרוקנת עצובה ומאושרת האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע?כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

liloosh tt

New member
הופהופ..=]

האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? איזה מהם? אמממ לא זוכרת. מיקום: ים המלח האם תקראי לבת שלך על שמך? לא=/ אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? אוהד אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? בטח, מלא. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווקה? לא תאריך לידה: 9.2.91 גיל: 14 ו.. גיל שהיית רוצה להיות: 16 כיתה: ח' מצבך החברתי: אחלה! גובה: 1.56 משהו כזה.. קטנה צבע עיניים: דבש נוטה לירוק אוהב אותו? מאוד! צבע שיער: שחור אוהב אותו? ברור! צבע אהוב: סגול כהה ימני שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):. ימינית חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? אין יש פירסינג? כרגע לא קעקועים? בעזרת השם עוד כמה שנים אובססיות? התמכרויות? מסטיקים, מוזיקה איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית מבינה צרפתית וקצת איטלקית. ציטוט מועדף/ מוטו: אמממ... האם אתה חי את הרגע? כן, משתדלת כמה שיותר. יש לך סודות?בטח אתה שונא את עצמך? לא האם אתה אוהב את כתב היד שלך? קצת יש לך הרגלים רעים? כן... איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים: על העיינינים ועל זה שאני נראת בוגרת מגילי. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? "חייה של הילדה הלא שקטה" מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד אנשים קרובים אליי אתה יודע לשיר? חחחח נראה לי.. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול? לא=/ האם אתה מתבודד? לא נראה לי מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה וחברים אחרי זה לא משנה לי. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?. מממ לא יודעת יש לך יומן/ ז`ורנל? כן יומן מה החולשה הכי גדולה שלך? נשיקות בצוואר מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את הגובה שלי=] אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לפעמיים כן ולפעמיים לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? יש המון דברים שאני מתחרטת שעשיתי וגם לא עשיתי. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא כ"כ מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא להסתיר את האהבה שלי אל האנשים הקרובים אליי. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? עיינים שפתיים ומה הכי פחות אוהב?אפי=] אתה חושב שאתה נראה טוב? המראה שלי לא מפריע לי יש לך ביטחון עצמי? בדרך כלל אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? לא מתפלל?. לא(אולי פעם ב..) הולך לבית כנסת?. לא! מדבר עם זרים? כן.. יש עם בובות? לא יוצא לטיול בגשם? ברור! בתול/ה? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן. נוהג? עוד לא אוהב לנסוע מהר? לא מפריע לי אתה אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך?כן אבל לא בכוונה אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? שו? לא שחית בעירום?לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח?לא בחרת מהבית?לא שחקת " strip poker"? ךא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא=/ נשארת ער כל הלילה? בטח! לא אכלת יום שלם? לא.. דיברת בטלפון כ-ל הלילה?לא ישנת כל היום?כמעט! הרגת מישהו? איזו שאלה! ברור=] חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו המין? לע בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? יאפ הרגת חיה בטעות? כן.. הרגת חיה בכוונה? כן.. נמלים זה נחשב נכון?כן. פגשת מישהו מפורסם? בייטח סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן... גנבת משהו? לא שזכור לי היית ברדיו/טלווזיה? רדיו וטלוויזיה הייתה לך התמוטטות עצבים? משהו בסגנון קפצת בנג'י? עוד לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין? בקסם? לא יודעת באלוהים? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? ברור!=] ברוחות? לא בפיות?. לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל ? כשהייתי קטנה =] באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? משתדלת שלא אתה חושב שלאלוהים יש מין? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לעולם שלמעלה יש לך חברים הומואים/לסביות?כן מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עלייך? דנה, רותם,תום צוק ומתן מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? יש המון מה הבדיחה הפנימית האהובה עלייך? אממממ לא זוכרת=] מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן? כל החברים שלי הטובים שגדלו איתי הכי מעט זמן? תומר הכי מצחיק? סהר ג'קי תום וצוק הכי מוזר? אממ... פה אשתוק. הכי חכם? אדם ומוש שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? דניאל ושוטי הכי נחמד? רותם הזמר הכי טוב? תום פטרובר! האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? או... עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונלין? זוהר סהר ושרון עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? קים דן רומי ושוטי על מי אתה סומך הכי הרבה? יש המון מי מקשיב לבעיות שלך?כנ"ל עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?סהר רותם רון ודנה האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן... בבית של מי היית אחרון? של רונן האם החברים שלך מכירים אותך? כן.. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? זה לא משנה אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? תשאל אותו מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אחי שצחקת עליו? אסף מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? שלשום האחרון ששבר את הלב שלך? עוד לא שברו שגרם לך לבכות?שוטי ששימח אותך? שוטי שראית איתו סרט? אחי שדיברת איתו בטלפון? מתן מה אתה לובש כרגע?שמלה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?לא נוגעת=/ איזה ספר אתה קורא? לא אוהבת ספרים תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה, מאוהבת, מיואשת, מאושרת ומתרגשץ. האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?כרגע כבר לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן ,"זה לא ביחד"-סינרגיה. סוף סוף זה נגמר! יש אלוהייים!

מסטולית

New member
אני עונה :)

האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? איזה מהם? לא מיקום: רמת ישי האם תקראי לבת שלך על שמך? לא :) אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? גילי? לא יודעת... אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? נוגה או טל האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אני כבר מפורסמת
[גילי ריד] סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווקה? מסתבר תאריך לידה: 29.10 גיל: 17 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: 17 וחצי זה אחלה :) כיתה: י"ב מצבך החברתי: אחלה תודה! גובה: גבוהה צבע עיניים: חום אוהב אותו? חיה איתו צבע שיער: חום בהיר אוהב אותו?כן צבע אהוב: שחור ימני שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):. ימנית חיות מחמד? אחותי הקטנה :) מה העבודה שלך? אין לי יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? התמכרויות? כן וכן איזה שפות אתה דובר? עברית? ציטוט מועדף/ מוטו: חיה ותן לחיות האם אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? לא אתה שונא את עצמך? לפעמים האם אתה אוהב את כתב היד שלך? לא יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא מקבלת אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? גילי והמסוממים
מה הפחד הגדול ביותר שלך? בדידות אתה יודע לשיר? יש מישהו שלא? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול? לא האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אושר אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן למה לא האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?. כן יש לך יומן/ ז`ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? כשצועקים עליי מה החוזק הכי גדול שלך? לקלל
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אולי הייתי יותר חכמה
אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? ממש לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? סבירים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לשתוק לפעמים מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שיער ומה הכי פחות אוהב? כל השאר? אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? לפעמים אתה: מעשן? לא על סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל?. לפעמים הולך לבית כנסת?. לא מדבר עם זרים? כמובן יש עם בובות? אזמה?
יוצא לטיול בגשם?כןןןןןן בתול/ה? אולי מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? היום דיברתי עם אחת כזאתי.. כל היום הייתי עצבנית בגללה, אבל בדר"כ אנלא עושה את זה נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כן אתה אוהב את הקול שלך? כן :) האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שזכור לי שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח?לא חס וגראס השם ישמור בחרת מהבית? כן שחקת " strip poker"? כה חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה?כן לא אכלת יום שלם?כן דיברת בטלפון כ-ל הלילה? כן:) ישנת כל היום? כן הרגת מישהו?
חשבת שאתה משתגע? כן נישקת מישהו מאותו המין? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? חצי-חלום עברת על החוק? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה?כן פגשת מישהו מפורסם? כן
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? יש מצב גנבת משהו? כן היית ברדיו/טלווזיה? לא הייתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כה האם אתה מאמין? בקסם? כן באלוהים? לפעמים בשטן? לא בסנטה קלאוס? ברור! ברוחות? כן בפיות?. לא יודעת במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל ? אני תמיד שוכחת מרוב התרגשות
באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא יודעת. אבל קורה משהו יש לך חברים הומואים/לסביות? כן מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עלייך? חברה שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? תירגעי מה הבדיחה הפנימית האהובה עלייך? מזתומרת פנימית? מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן? אוהד הכי מעט זמן? נופר הכי מצחיק? שי הכי מוזר? דנה הכי חכם? יעל שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? עמית:\ הכי נחמד? יעל הזמר הכי טוב? אוהד האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? לא
עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונלין? ידיד שלי עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מיח על מי אתה סומך הכי הרבה? נוגה מי מקשיב לבעיות שלך? הילה עם מי אתה רב הכי הרבה? מיח האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? אני אפעם לא מרגישה שמבינים אותי. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לצערי בבית של מי היית אחרון? נוגי היום :) האם החברים שלך מכירים אותך? לא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? על הזין שלי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? השמנה המעצבנת שהרסה לי ת'יום
שצחקת עליו? השמנה מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? וואי... מזמן האחרון ששבר את הלב שלך? אוהד שגרם לך לבכות? אבא ששימח אותך? נוגי שראית איתו סרט? בן שדיברת איתו בטלפון? אמא אני חושבת מה אתה לובש כרגע? טרנינג באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בברך חחחחח איזה ספר אתה קורא? לא קוראת כרגע תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה, מכוערת, מחכה לטלנובלה בע"מ האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן:)

קטרפי

New member
יו הו הו ובקבוק של רום ../images/Emo110.gif

האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? איזה מהם? לא מיקום: רחובות האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? עידן (זה הפך להיות שם יוניסקס) אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? לאדע האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כה אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא סטרייט/גיי/ביי: סטרייט (למרות שזה מילה מעליבה, זה כאילו אומר על ההומואים שהם עקומים) רווקה? כה תאריך לידה: 19.8.86 גיל: 17 גיל שהיית רוצה להיות: 17 כיתה: אני כבר לא בכיתה מצבך החברתי: לאדע גובה: 181 צבע עיניים: חום אוהב אותו? לא צבע שיער: שחור \ חום כהה אוהב אותו? כה (למרות שהיה יכול להיות יותר טוב) צבע אהוב: שחור (וכן אני יודע שזה לא באמת צבע) ימני שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):. אמבידקסטרוס חיות מחמד? אין לצערי מה העבודה שלך? צבא. איכסה יש פירסינג? לא קעקועים? לא אובססיות? התמכרויות? לדבר עם ****
איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית וג`יבריש ציטוט מועדף/ מוטו: טוב למות בעד עצמנו האם אתה חי את הרגע? לא יש לך סודות? ברור אתה שונא את עצמך? לפעמים האם אתה אוהב את כתב היד שלך? כה אבל היה יכול להיות יותר טוב יש לך הרגלים רעים? כה איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים שאני מוזר אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? הביזבוז הגדול מה הפחד הגדול ביותר שלך? למות לבד אתה יודע לשיר? לפעמים אומרים לי שכן אבל אני לא חושב האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול? לא האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אהבה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לאדע האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?. כה יש לך יומן/ ז`ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? לפעמים אני מוותר יותר מדיי מה החוזק הכי גדול שלך? לאדע אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? ביטחון עצמי אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לא ממש יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? ברור אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שהם חרא מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? כלום ומה הכי פחות אוהב? את האף אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? לא אתה: מעשן? לא (ביום ראשון ניסיתי בפעם הראשונה. איכס) על סמים? לא קורא עיתון? לפעמים מתפלל?. לא הולך לבית כנסת?. לא מדבר עם זרים? תלוי מי יש עם בובות? לא יוצא לטיול בגשם? לא בתול/ה? non of your business מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כה נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? תלוי איפה אתה אוהב את הקול שלך? לא ממש האם אי פעם: פגעת בעצמך? בערך אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כה עברת ניתוח? לא בחרת מהבית? בערך שחקת " strip poker"? לא חטפת מכות? כה החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? לא היית על במה? כה ישנת מחוץ לבית? כה חשבת על התאבדות? המון נשארת ער כל הלילה? כה לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כ-ל הלילה? לא ישנת כל היום? לא כול היום אבל הרבה הרגת מישהו? כה חשבת שאתה משתגע? כה נישקת מישהו מאותו המין? לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? בערך עברת על החוק? כה הרגת חיה בטעות? כה הרגת חיה בכוונה? כה פגשת מישהו מפורסם? כה סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כה גנבת משהו? כה היית ברדיו/טלווזיה? כה הייתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כה האם אתה מאמין? בקסם? לא באלוהים? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות?. לא במזל? אולי באהבה ממבט ראשון? אולי במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל בחיים לא ראיתי כוכב נופל באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? לא אתה חושב שלאלוהים יש מין? אין אלוהים לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לאדע יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שאני יודע מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עלייך? ****
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לאדע מה הבדיחה הפנימית האהובה עלייך? לאדע מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן? לאדע הכי מעט זמן? לאדע הכי מצחיק? פלג הכי מוזר? לא יכול לבחור הכי חכם? ****
שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? ****
הכי נחמד? ****
הזמר הכי טוב? ****
האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? כה עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונלין? לאדע עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? ****
על מי אתה סומך הכי הרבה? ****
מי מקשיב לבעיות שלך? ****
עם מי אתה רב הכי הרבה? לאדע האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לפעמים, אבל הרבה פעמים אני נידפק מזה בבית של מי היית אחרון? ****
האם החברים שלך מכירים אותך? הרוב כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כה אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לא

קטרפי

New member
המשך ../images/Emo110.gif

מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אני שצחקת עליו? הסמל הגמד מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לפני כמה ימים האחרון ששבר את הלב שלך? מי סופר שגרם לך לבכות? ****
ששימח אותך? ****
שראית איתו סרט? אח שלי שדיברת איתו בטלפון? ****
מה אתה לובש כרגע? חולצה שחורה ושרוואל באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בכלום איזה ספר אתה קורא? למי יש זמן לקרוא תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: בדיכאון קיומי עמוק מאוד מאוד האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? כה האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

כבר מאוחר... אז נענה על זה:

האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? איזה מהם? לא. מיקום: חיפה. האם תקראי לבת שלך על שמך? מה פתאום! לא עושים כזה דבר.... אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? תשאלו את אמא ואבא. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? אני מעדיף לא להחליף שם. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? רק השם משפחה (ומי שיודע, לא לגלות!!) אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מה פתאום... סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווקה? רווק תאריך לידה: 17.1.1985 גיל: 20 גיל שהיית רוצה להיות: 22 כיתה: סמסטר רביעי P: מצבך החברתי: טוב תודה :) גובה: 179 ס"מ צבע עיניים: כחול אבל משתנה. אוהב אותו? למה לא :) צבע שיער: שאטני אוהב אותו? התרגלתי אליו.. צבע אהוב: כחול ימני שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):. ימני. חיות מחמד? מוניקה סקס. מה העבודה שלך? בעיקרון אני סטודנט. אבל אני גם נותן שיעורים פרטיים.. חלק בהתנדבות וחלק כעבודה, זאת אומרת אני מקבל כסף על זה. יש פירסינג? מה פתאום! קעקועים? מה פתאום! אובססיות? התמכרויות? אני מכור לשוקולד ולקולה. איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית וקצת פרסית. ציטוט מועדף/ מוטו: "גו גו פאוור ריינג'רס!" האם אתה חי את הרגע? אני חי כל רגע... כל הזמן אני חושב על אותו רגע, וגם על העבר והעתיד. הרבה יותר על העבר. יש לך סודות? למי אין? אתה שונא את עצמך? מה פתאום! האם אתה אוהב את כתב היד שלך? תלוי איך הוא יוצא. יש לך הרגלים רעים? לפעמים אני מקלל יותר מדי. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני חמוד. אם היו עושים סרט על החיים שלך, איך היו קוראים לו? "החיים של אסף" מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאכזב אנשים. אתה יודע לשיר? לפעמים.. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות קול? אף פעם לא. האם אתה מתבודד? לפעמים. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? להיות שמח. אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כן. האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים כן.. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?.לא דיברנו על זה כבר? יש לך יומן/ ז`ורנל? לא. מה החולשה הכי גדולה שלך? אני מעדיף לא לכתוב על זה פה.... מה החוזק הכי גדול שלך? כנ"ל. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הייתי יותר דיפלומט ופחות ישיר... למרות שזה כבר עובר שינוי. אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? כן. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/לא עשית? לא... אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? אני לא עונה על השאלה כי היא לא ברורה. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לתת יותר מדי מעצמי לאחרים.... מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? לא יודע.... באמת שלא. ומה הכי פחות אוהב? אותו דבר. אתה חושב שאתה נראה טוב? לפעמים. יש לך ביטחון עצמי? כן. אתה: מעשן? רק כשאני צריך. סתם סתם... לא. על סמים? מה פתאום! קורא עיתון? כן. מתפלל?. כן. הולך לבית כנסת?. כן. מדבר עם זרים? המון. יש עם בובות? לא. יוצא לטיול בגשם? ברור! מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? האמת שאני לא שונא אנשים, אבל אני מדבר עם אנשים למרות שאני סולד מהם... נגיד את זה ככה. נוהג? כן. אוהב לנסוע מהר? לפעמים.. אתה אוהב את הקול שלך? מי לא אוהב :) האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא. אכלת משהו שגרם לאחרים להקיא? לא.... שחית בעירום? לא אבל ידידה שלי הבטיחה לי מתישהו בכינרת :) היה לך מקרה חירום רפואי? לא. עברת ניתוח? לא. בחרת מהבית? לא. חטפת מכות? כן. אבל החזרתי לו! החטפת מכות למישהו? ברור :) ע"ע סעיף קודם. התחילו איתך? כן. היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? אני כל הזמן ישן מחוץ לבית :) חשבת על התאבדות? לא על התאבדות אבל על מוות. נשארת ער כל הלילה? יותר מדי פעמים... לא אכלת יום שלם? בואנה... מה זה? סקר של חילונים? דיברת בטלפון כ-ל הלילה? מה פתאום! השתגעת?!? זה הרבה כסף.... ישנת כל היום? לא. הרגת מישהו? מה, את עושה צחוק? חשבת שאתה משתגע? לא. נישקת מישהו מאותו המין? רק בלחי P: בגדו בך? לא בדיוק.. היה לך חלום שהתגשם? כן.. עברת על החוק? כן. הרגת חיה בטעות? לא... זאת אומרת הרגתי חילזון בטעות, אבל אני מנחש שאת מתכוונת לכלב וכאלה. הרגת חיה בכוונה? שוב, נגיד ג'וקים הרגתי. פגשת מישהו מפורסם? כן. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא. גנבת משהו? לא. היית ברדיו/טלווזיה? כן. הייתה לך התמוטטות עצבים? לא. קפצת בנג'י? כן. והיה מפחידדדדדד!!! כמעט נתקעתי בעץ! היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. האם אתה מאמין? בקסם? לא. באלוהים? כן. בשטן? תלוי איך מגדירים אותו. בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? לא. בפיות?. לא. במזל? לא. באהבה ממבט ראשון? לא. במכשפות? לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל לא. באמונה המסורתית של גן עדן וגיהנום? למה הכוונה? אתה חושב שלאלוהים יש מין? אני יודע את התשובה... לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לבית קברות? יש לך חברים הומואים/לסביות? לא שיצאו מהארון. מי הבן אדם שיודע הכי הרבה עלייך? חבר אחד שלי. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכר.... מה הבדיחה הפנימית האהובה עלייך? בדיחה פנימית... מה זה יעזור לך? מי החבר שאתה מכיר הכי הרבה זמן? יעזור להגיד את השם? הכי מעט זמן? כנ"ל הכי מצחיק? מה נסגר? הכי מוזר? טוב שלא הגזמת!! הכי חכם? טוב, עכשיו כבר הגזמת!!!! שאתה הכי מתגעגע להיות קרוב אליו? הווו יש מישהי.... הכי נחמד? זה כבר לא מצחיק. הזמר הכי טוב? בתור זמר? אריק אינשטיין. האם חשבת פעם על לעשות סקס עם חבר? עם מי אתה מדבר הכי הרבה אונלין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? האחרון ששבר את הלב שלך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו אונליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

למעלה