שאלון אריק או קלסו

mafins

New member
שאלון אריק או קלסו

אריק או קלסו את מי הייתם רוצים להחזיר? מי יותר חתיך? מי יותר מצחיק? מי הכי מתאים לקלסו (חוץ מג'קי)? מי הכי מתאים לאריק (חוץ מדונה)? מי הייתם מעדיפים לפגוש? מי משחק יותר טוב? מה הכי מתוק באריק? מה הכי מתוק בקלסו
? מה הכי רע באריק? מה הכי רע בקלסו ? (מושלם שלי אין בו שומדבר רע)

mafins

New member
עונה לעצמי חיחי

אריק או קלסו את מי הייתם רוצים להחזיר? קלסו שלייי
מי יותר חתיך? קלסו מי יותר מצחיק? קלסו מי הכי מתאים לקלסו (חוץ מג'קי)? אממ.. הייתי הולכת על החשפנית הזאת מה שמה מי הכי מתאים לאריק (חוץ מדונה)? מתאים לו להיות לבד... מי הייתם מעדיפים לפגוש? קלסו
מי משחק יותר טוב? קשה... לא יודעת, שניהם.. מה הכי מתוק באריק? הוא חנון כזה מאמי כזה קשה להסביר.. מה הכי מתוק בקלסו ? הכל מה הכי רע באריק? העיניים הענקיות שלו מה הכי רע בקלסו ? (מושלם שלי אין בו שומדבר רע) נכון, אין בו שומדבר רע... כתבתי בבית כזה תסריט חדש לשנות ה-70, הדבר הראשון שעשיתי זה כמובן, להחזיר את קלסו אוף... אני עדיין בוכה שאני נזכרת שהוא עזב...

Rose131

New member
נמ

את מי הייתם רוצים להחזיר?קלסו מי יותר חתיך?קלסו מי יותר מצחיק?קלסו מי הכי מתאים לקלסו (חוץ מג'קי)?אחות של אריק. איך קוראים לה? לורי! מי הכי מתאים לאריק (חוץ מדונה)?פז
מי הייתם מעדיפים לפגוש?קלסו מי משחק יותר טוב?המ. לאדעת
מה הכי מתוק באריק?שהוא נקבה וזה מצחיק מה הכי מתוק בקלסו ?שהוא אידיוט וזה מצחיק מה הכי רע באריק?שהוא נקבהXD מה הכי רע בקלסו ? שהוא אידיוט?(מושלם שלי אין בו שומדבר רע)

למעלה