שאלון ארוך..

שאלון ארוך..

כי משעמם לי. 1.שם: 2.גיל: 3.אזור: 4.מין: דברים אהובים: 5.מה המאכל המועדף עלייך? 6.מה המשקה המועדף עלייך? 7.מה המשחק מחשב האהוב עלייך? 8.מהו המשחק קופסא שאתה אוהב? 9.מהו הצבע המועדף עלייך? 10.מקום מועדף עלייך- 11.מילה אהובה- 12.קללה אהובה- 13.אדם אהוב- 14.שמפו אהוב- 15.תכונה אהובה- 16.חנות אהובה- 17.תוכנית ילדים אהובה- 18.תוכנית אהובה- 19.סידרה אהובה- 20.אתר אינטרנט אהוב- 21.חפץ אהוב- 22.להקה אהובה- 23.שחקן אהוב- 24.שחקנית אהובה- 25.זמר אהוב- 26.זמרת אהובה- 27.סרט אהוב- 28.ספר אהוב- 29.ממתק אהוב- 30.חטיף אהוב- דברים שנואים: 31.ממתק שנוא- 32.משקה שנוא- 33.מאכל שנוא- 34.מקום שנוא- 35.זמר שנוא- 36.זמרת שנואה- 37.שחקן שנוא- 38.להקה שנואה- 39.סרט שנוא- 40.ספר שנוא- 41.תוכנית ילדים שנואה- 42.תוכנית שנואה- 43.מילה שנואה- 44.תכונה שנואה- 45.בן אדם שנוא- 46.בגד שנוא- 47.חנות שנואה- העדפות: 48.בין מים לבין סודה תעדיף- 49.בין פיצה לבין סלט תעדיף- 50.בין המבורגר לבין פיצה תעדיף- 51.בין קולה לדיאט קולה תעדיף- 52.בין ממתק לחטיף תעדיף- 53.בין בית ספר לכלא תעדיף- 54.בין שחור לכחול תעדיף- 55.בין טלויזיה למחשב תעדיף- 56.בין אמא לאבא תעדיף- 57.בין אחות לכלב תעדיף- 58.בין אחות לאח תעדיף- 59.בין אחות קטנה לאחות גדולה תעדיף- 60.בין רוני דואני לשירי מימון תעדיף- 61.בין סידרה לתוכנית תעדיף- 62.בין דודה לסבתא תעדיף- 63.בין סרט בבית לבין ללכת לקולנוע תעדיף- 64.בין חולצה לגופיה תעדיף- 65.בין חצאית למכנס תעדיף- 66.בין שוקו לתפוזים תעדיף- 67.בין חבר לחברה תעדיף- 68.בין כאב אוזניים לכאב שיניים תעדיף- 69.בין כאב בטן לכאב ראש תעדיף- 70.בין בצפר לעבודה תעדיף- רעיונות: 71.מהו הרעיון הכי מטורף שאי פעם עשית? 72.מהו הרעיון הכי מוזר שחשבת עליו? 73.מהו הרעיון הכי טוב שחשבת עליו? 74.מהו הרעיון שלאחרונה ביצעת אותו? 75.מהו הרעיון הכי גרוע שאי פעם שמעת? האם אי פעם.. 76.האם אי פעם התאפרת? 77.האם אי פעם ניסית סמים? 78.האם אי פעם עישנת? 79.האם אי פעם חשבת להתאבד? 80.האם אי פעם אכלת כרוב ממולא? 81.האם אי פעם שברת משהו בכוונה? 82.האם אי פעם הלכת מכות? 83.האם אי פעם כתבת שאלון? 84.האם אי פעם היית בחול? 85.האם אי פעם הקאת? 86.האם אי פעם עשית משהו והתחרטת עליו? 87.האם אי פעם מצאת כסף ברחוב? 88.האם אי פעם קיללת את ההורים שלך? 89.האם אי פעם נכשלת במקצוע? 90.האם אי פעם בישלת משהו? 91.האם אי פעם שחית עם דולפינים? 92.האם אי פעם אכלת סרטן? 93.האם אי פעם התאהבת? 94.האם אי פעם שברת למישהו את הלב? 95.האם אי פעם נפטר מישהו מהמשפחה שלך? מה אם... 96.מה היית עושה אם היית זוכה במיליון שקל? 97.מה היית עושה אם היית זוכה במאה שקל? 98.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר את הולכת למות? 99.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר אמא שלך עומדת למות? 100.מה היית עושה אם היית אלוהים? זה או זה: 101.תפוח או מלון- 102.חברות או חברים- 103.קולה או פפסי- 104.דיאט קולה או קולה- 105.טלפון או פלאפון- 106.אמפי4 או אייפוד- 107.ריבוע או משולש- 108.פיזיקה או ביולוגיה- 109.סנופי או ארתור- 110.קניון או סרט- 111.לק אדום או לק חום- 112.פאקצות או פריקים- 113.ערסים או חנונים- 114.מתנה אחת גדולה או כמה קטנות- 115.לי קופר או קרוקר- 116.מנגו או קסטרו- 117.מקדונלדס או סבארו- 118.מצלמה דיגיטלית או מצלמה רגילה- 119.להפתיע או להיות המופתע- כןאו לא: 120.מסיבות הפתעה- 121.הומואים- 122.ההתנתקות- 123.סרטי אימה- 124.אלכוהול- 125.כפכפים- 126.סנדלים- 127.אולסטאר- 128.וואנס- 129.אדידאס- 130.נייק- 131.מותגים- 132.רוק- 133.פופ- 134.היפ הופ- זכרונות: 135.מהו הזיכרון הראשון שלך? 136.מהו הזיכרון הכי חזק שיש לך מפעם? 137.מה אתה זוכר מכיתה ב'? 138.מאיזה גיל אתה כבר זוכר דברים? 139.מה אתה זוכר ממסיבת יום ההולדת האחרונה שהייתה לך? 140.איך היה השאלון? 141.התחיל להימאס? 142.היית רוצה שימשך?

אהמאהמ

1.שם:אתי 2.גיל:17 3.אזור:אשדוד 4.מין:ברוך שעשני אישה דברים אהובים: 5.מה המאכל המועדף עלייך?הרבה.. ג'אנק פוד בעיקר 6.מה המשקה המועדף עלייך?מים 7.מה המשחק מחשב האהוב עלייך?לא משחקת 8.מהו המשחק קופסא שאתה אוהב?חח שנים לא שיחקתי לאדעת מונופול? 9.מהו הצבע המועדף עלייך?שחור ותכלת 10.מקום מועדף עלייך-לאדעת 11.מילה אהובה-חח מילה אהובה? 12.קללה אהובה-אסהול דאמאס 13.אדם אהוב-הממ 14.שמפו אהוב-מ'כפת לי. מה שיש. 15.תכונה אהובה-רגישות 16.חנות אהובה-הא? סטודיו של פירסינגים. 17.תוכנית ילדים אהובה-הכווול. המעופפים הנועזים(?) המחסן של כאילו, הלב, האסופית, פרפר נחמד, פוקימון וצבי הנינג'ה הישנים וכל התוכניות שהיו בערוץ הילדים פעם 18.תוכנית אהובה-חברים 19.סידרה אהובה-הלו? כנ"ל 20.אתר אינטרנט אהוב-תפוז, אבל גם שנוא. 21.חפץ אהוב-לאדעת 22.להקה אהובה-אליס אין צ'יינס 23.שחקן אהוב-אל פצ'ינו 24.שחקנית אהובה-אנג'לינה ג'ולי ומילה ג'ובוביץ אבל רק כי הם כוסיות. 25.זמר אהוב-ליין סטיילי 26.זמרת אהובה-קורטני לאב הבת היחידה שאני שומעת 27.סרט אהוב-המנדק123 אבודות והוזות גרין מייל 5 ילדות יפות 28.ספר אהוב-ואל אישך תשוקתך-נעמי רגן 29.ממתק אהוב-כל מה שיש בו שוקולד 30.חטיף אהוב-הממ במבה דברים שנואים: 31.ממתק שנוא-כל מה שיש בו קוקוס 32.משקה שנוא-כל המשקאות המסובכים האלה- פסיפלורה-מנגו-מלון וכו' 33.מאכל שנוא-קוטג' וכל החלקי בשר המוזרים האלה כמו לשון ולב, איך אפשר לאכול לב של מישהו?? 34.מקום שנוא-לאדעת 35.זמר שנוא-לאדעת זמרי מזרחית הזויים כמו מושיק עפיה וקובי פרץ 36.זמרת שנואה-הפוסיקט דולז איכסההה 37.שחקן שנוא-הממ צ'רלי(?) מאבודים 38.להקה שנואה-גיימבויז 39.סרט שנוא-לאדעת 40.ספר שנוא-הספרים של ג'ון גרישם, דאמט כמה אפשר לקרוא על עורכי דין?? 41.תוכנית ילדים שנואה-לאאא 42.תוכנית שנואה-רוקדים עם כוכבים 43.מילה שנואה-לאדעת 44.תכונה שנואה-שחצנות אטימות 45.בן אדם שנוא-לא 46.בגד שנוא-כל מה שורוד ויש עליו נצנצים 47.חנות שנואה-כל חנות שיש בה בגדים ורודים עם נצנצים העדפות: 48.בין מים לבין סודה תעדיף-מים כמובן 49.בין פיצה לבין סלט תעדיף-שניהם ביחד 50.בין המבורגר לבין פיצה תעדיף-פיצה 51.בין קולה לדיאט קולה תעדיף-קולה 52.בין ממתק לחטיף תעדיף-ממתק 53.בין בית ספר לכלא תעדיף-כלא, יש שם טלוויזיה 54.בין שחור לכחול תעדיף-שחור 55.בין טלויזיה למחשב תעדיף-הממ קשה, במחשב יש גם מוזיקה.. אז מחשב. 56.בין אמא לאבא תעדיף-לא יכולה 57.בין אחות לכלב תעדיף-חחחח מזה השאלה הזאת?! אחות. 58.בין אחות לאח תעדיף-אח 59.בין אחות קטנה לאחות גדולה תעדיף-גדולה 60.בין רוני דואני לשירי מימון תעדיף-שירי 61.בין סידרה לתוכנית תעדיף-מה לעזאזל ההבדל??? 62.בין דודה לסבתא תעדיף-סבתא, אבל אין. 63.בין סרט בבית לבין ללכת לקולנוע תעדיף-קולנוע 64.בין חולצה לגופיה תעדיף-חולצה 65.בין חצאית למכנס תעדיף-מכנס 66.בין שוקו לתפוזים תעדיף-תפוזים 67.בין חבר לחברה תעדיף-שניהם 68.בין כאב אוזניים לכאב שיניים תעדיף-אוזניים 69.בין כאב בטן לכאב ראש תעדיף-כאב ראש 70.בין בצפר לעבודה תעדיף- בצפר רעיונות: 71.מהו הרעיון הכי מטורף שאי פעם עשית? להסתובב חצי ערומה בפארק 72.מהו הרעיון הכי מוזר שחשבת עליו?לא זוכרת 73.מהו הרעיון הכי טוב שחשבת עליו?להתחיל לשמוע רוק חח לאדעת... 74.מהו הרעיון שלאחרונה ביצעת אותו?אההה 75.מהו הרעיון הכי גרוע שאי פעם שמעת?לפתוח לביט 69 פורום האם אי פעם.. 76.האם אי פעם התאפרת?כן 77.האם אי פעם ניסית סמים?קלים 78.האם אי פעם עישנת?כן 79.האם אי פעם חשבת להתאבד?כן 80.האם אי פעם אכלת כרוב ממולא?לא 81.האם אי פעם שברת משהו בכוונה?ברור 82.האם אי פעם הלכת מכות?כן 83.האם אי פעם כתבת שאלון? לא 84.האם אי פעם היית בחול?לא 85.האם אי פעם הקאת?כן 86.האם אי פעם עשית משהו והתחרטת עליו?הרבה 87.האם אי פעם מצאת כסף ברחוב?כן 88.האם אי פעם קיללת את ההורים שלך?כן 89.האם אי פעם נכשלת במקצוע?כן 90.האם אי פעם בישלת משהו?כן 91.האם אי פעם שחית עם דולפינים?לא 92.האם אי פעם אכלת סרטן?איכסההההה לא 93.האם אי פעם התאהבת?כן 94.האם אי פעם שברת למישהו את הלב?מקווה שלא 95.האם אי פעם נפטר מישהו מהמשפחה שלך?לא מהמשפחה הקרובה אבא אמא אח אחות, אבל דודים ובני דודים כן וסבים כן. מה אם... 96.מה היית עושה אם היית זוכה במיליון שקל?שומרת חצי ותורמת חצי 97.מה היית עושה אם היית זוכה במאה שקל?עושה פירסינג או קונה שני דיסקים 98.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר את הולכת למות?הממ שואלת למה 99.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר אמא שלך עומדת למות?שוב למה, ואני לא רוצה לחשוב על זה 100.מה היית עושה אם היית אלוהים? תאמת אין לי מושג זה או זה: 101.תפוח או מלון-מלון 102.חברות או חברים-שניהם 103.קולה או פפסי-קולה 104.דיאט קולה או קולה-קולה 105.טלפון או פלאפון-פלאפון 106.אמפי4 או אייפוד-לאדעת מה ההבדל ואין לי אף אחד ממילא 107.ריבוע או משולש-משולש 108.פיזיקה או ביולוגיה-לאאא 109.סנופי או ארתור-ארתור 110.קניון או סרט-סרט 111.לק אדום או לק חום-אף אחד 112.פאקצות או פריקים-פריקים דההה כאילווו כזההה 113.ערסים או חנונים-חנונים 114.מתנה אחת גדולה או כמה קטנות-כמה קטנות 115.לי קופר או קרוקר-לא 116.מנגו או קסטרו-לא! 117.מקדונלדס או סבארו-לא!! 118.מצלמה דיגיטלית או מצלמה רגילה-דיגיטלית אבל אין 119.להפתיע או להיות המופתע-להפתיע כןאו לא: 120.מסיבות הפתעה-כן 121.הומואים-כן 122.ההתנתקות-כן 123.סרטי אימה-כן 124.אלכוהול-כן 125.כפכפים-כן 126.סנדלים-כן 127.אולסטאר-לא 128.וואנס-לא 129.אדידאס-לא 130.נייק-לא 131.מותגים-לא! 132.רוק-כן! 133.פופ-לרוב לא 134.היפ הופ-לא! זכרונות: 135.מהו הזיכרון הראשון שלך? הממ כל מיני מתבטלת בשכונה הישנה שלי שלוחית שכמוני 136.מהו הזיכרון הכי חזק שיש לך מפעם?בת מצווה 137.מה אתה זוכר מכיתה ב'?הממ שילדה אחת החטיפה לי כאפה ואז הלשנתי למורה ואז היא משכה לה באוזן חחח 138.מאיזה גיל אתה כבר זוכר דברים?5-6 139.מה אתה זוכר ממסיבת יום ההולדת האחרונה שהייתה לך?לא הרבה הייתי שיכורה 140.איך היה השאלון?בסדר 141.התחיל להימאס?קצת 142.היית רוצה שימשך?לא תודה

cold metal ass

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ואל אישך תשוקתך .. איזה ספר יפיפה .. את מחזירה אותי הרבה אחורה עם המחסן של כאילו .. איך אהבתי את זה ,והיה שם גם את המפלצת הירוקה המכוערת הזאת ששנאתי אותה חחחח ערוץ הילדים של פעם היה מצויין עכשיו הוא סתם דפוק .

חחח דווקא../images/Emo6.gif

גם אני שנאתי אותו.. ובאמת ספר יפיפיה, קראתי ארבע מהספרים שלה והתאהבתי.

cold metal ass

New member
וואלה איזה ?

יצא לי לקרוא את הברית , בת יפתח , ואל אישך תשוקתך . סופרת מצוינת !!

הברית לא קראתי,

שמעתי עליו נראה לי אבל.. בת יפתח הראשון שקראתי, אז עקדת תמר, ועכשיו בפעם העשירית או משהו בידך אפקיד רוחי, כי חברה נתנה לי אותו לפני איזה שנה ושכחה ממנו אז הוא נשאר אצלי..P:

cold metal ass

New member
הברית הוא ממש טוב .

אני אשכרה בכיתי כשקראתי אותו , אני באמת ממליצה לך עליו .

cold metal ass

New member
אוקיי אז ככה :

אני אספר לך ממה שאני זוכרת .: הסיפור מדבר על זוג נשוי שיש להם ילדה קטנה , זוג צעיר , שמראים שיש להם חיים טובים האב רופא והאמא בהריון והכול טוב ויפה . עד שיום אחד האב אחרי העבודה הולך לקחת את הבת שלו בחזרה מחוג בלט או משהו כזה ואז הם עוברים באיזה שהיא דרך עפר והם נחטפים ע"י ערבים , וכול הסיפור מתנהל במהלך החטיפה הזאת כשהאם בבית מחכה להם . לספר קוראים הברית בגלל שלאמא של האמא של הילדה יש חברות מגיל מאוד צעיר שאיך שהוא הם עשו מין ברית שהיו צעירות שבברית הזו הן מבטיחות אחת לשנייה לעזור לכול מי שתצטרך , אז ככה שכול אחת מפעילה את הקשרים שלה וכאלה בשביל לעזור לשחרר את האבל ואת הילדה , קיצר זה ספר מאוד יפה ואני באמת ממליצה לך עליו .

I am Cornholio

New member
עונה

כי משעמם לי. 1.שם: נופר 2.גיל: 16 עוד מעט 3.אזור: גן יבנה
4.מין: נקבה>< דברים אהובים: 5.מה המאכל המועדף עלייך? אין ספציצי 6.מה המשקה המועדף עלייך? מים/מיץ תפוזים/אורנג' סודה!!! (קל^^) 7.מה המשחק מחשב האהוב עלייך? דייב*סגידה* ואלמה! 8.מהו המשחק קופסא שאתה אוהב? ראש כחול
!!!! 9.מהו הצבע המועדף עלייך? אדום/שחור 10.מקום מועדף עלייך- החדר שלי 11.מילה אהובה- "וואטדפאק?!" התחלתי להגיד את זה המון>< 12.קללה אהובה- קוסעמעמעמעמק! 13.אדם אהוב- אימי 14.שמפו אהוב- מוי כיף! 15.תכונה אהובה- במי? בי? 16.חנות אהובה- חנויות מוסיקה, טום בוי ונוקס
17.תוכנית ילדים אהובה- הכל
געגועים.!!! 18.תוכנית אהובה- של מי השורה הזאת (אנגלית, עברית, הכל!!! [למרות שאנגלית פי 80 יותר יפה]) 19.סידרה אהובה- חברים, סיינפלד, נשואים פלוס ואבודים. 20.אתר אינטרנט אהוב- תפוז? 21.חפץ אהוב- הגיטרות שלי, והתופים 22.להקה אהובה- אם רק אחת אז רד הוט צ'ילי פפרס. 23.שחקן אהוב- ג'וני דפ וג'ים קארי המלכים!! וכמובן דייויד שווימר, מת'יו פרי ומאט לה בלאנק 24.שחקנית אהובה- ג'ניפר אניסטון קורטני קוקס אבל האהובה עליי כרגע, ליסה קודרו
25.זמר אהוב- ג'ון פרושונטה 26.זמרת אהובה- שינייד אוקונור 27.סרט אהוב- מה עובר על גילברט, שבעה חטאים, שר הטבעות, רקוויאם לחלום, טריינספוטינג, וואי אני כבר לא יכולה לבחור... יצרים בדם..!!!!! 28.ספר אהוב- כל הספרים של לי צ'יילד, שר הטבעות וטריינספוטינג. 29.ממתק אהוב- טים טאם!!! וסניקרס 30.חטיף אהוב- פיכ. דברים שנואים: 31.ממתק שנוא- מרשמלו לא על האש.
32.משקה שנוא- מים בטעם אפרסק/תפוח/כגהכנגח... מה הקטע!? 33.מאכל שנוא- כבד, לב.. כל הדברים עם שמות מיוחדים
34.מקום שנוא- ממממ איראן? 35.זמר שנוא- צלכענלךצנעכךלצנעצלך 36.זמרת שנואה- כנ"ל 37.שחקן שנוא- אנשים שלא יודעים לשחק... דייי בבקשה!! 38.להקה שנואה- גיים בויז>< 39.סרט שנוא- לא עולה לי כרגע 40.ספר שנוא- =] 41.תוכנית ילדים שנואה- אין. 42.תוכנית שנואה- המראה. וואטדפאק!? 43.מילה שנואה- "כושי" 44.תכונה שנואה- במי!?!? 45.בן אדם שנוא- אחמדיניגדינחבהנכגחבנגייניחאדד 46.בגד שנוא- חצאיות יותר מדי קצרות
או מכנסיים קצרים מדי... 47.חנות שנואה- כל הקרוקר, לי קופר האלה... העדפות: 48.בין מים לבין סודה תעדיף- מים 49.בין פיצה לבין סלט תעדיף- סלט יווני!!!!!! 50.בין המבורגר לבין פיצה תעדיף- המבורגר 51.בין קולה לדיאט קולה תעדיף- קולה 52.בין ממתק לחטיף תעדיף- ממתק 53.בין בית ספר לכלא תעדיף- אותו דבר>< סתם... בית ספר נו מה. 54.בין שחור לכחול תעדיף- שחור 55.בין טלויזיה למחשב תעדיף- מחשב. 56.בין אמא לאבא תעדיף- אמא! גרושים, קשר עם אמא בלבד... נו אתם מכירים את הסיפור...>< 57.בין אחות לכלב תעדיף- אין לי אחות ויש לי כלב אז...=] בקהאם שלי!!! 58.בין אחות לאח תעדיף- אחים שלי!! 59.בין אחות קטנה לאחות גדולה תעדיף- אם היתה לי אחות עדיף קטנה. 60.בין רוני דואני לשירי מימון תעדיף- עדיף כבר שירי, לפחות היא יודעת לשיר. 61.בין סידרה לתוכנית תעדיף- סידרה, חברים! אבודים! סיינפלד! אעעע! 62.בין דודה לסבתא תעדיף- אוי נו..! אי אפשר. 63.בין סרט בבית לבין ללכת לקולנוע תעדיף- בבית. 64.בין חולצה לגופיה תעדיף- חולצה 65.בין חצאית למכנס תעדיף- אם החצאים ארוכה אז חצאית אם לא אז מכנס. 66.בין שוקו לתפוזים תעדיף- תפוזים 67.בין חבר לחברה תעדיף- תלוי>< 68.בין כאב אוזניים לכאב שיניים תעדיף- כאב... אעעע לויודעת. 69.בין כאב בטן לכאב ראש תעדיף- כאב ראש. 70.בין בצפר לעבודה תעדיף- בצפר. רעיונות: 71.מהו הרעיון הכי מטורף שאי פעם עשית? נכנסתי לסופר עם חברה, מילאנו את העגלה עד סופה, הגענו לקופה וברחנו.>< 72.מהו הרעיון הכי מוזר שחשבת עליו? =] 73.מהו הרעיון הכי טוב שחשבת עליו? מסיבת רד הוט!!! 74.מהו הרעיון שלאחרונה ביצעת אותו? =] 75.מהו הרעיון הכי גרוע שאי פעם שמעת? ללכת לכוכב נולד
האם אי פעם.. 76.האם אי פעם התאפרת? כן 77.האם אי פעם ניסית סמים? לא
78.האם אי פעם עישנת? לא
79.האם אי פעם חשבת להתאבד? לא 80.האם אי פעם אכלת כרוב ממולא? כן 81.האם אי פעם שברת משהו בכוונה? כן 82.האם אי פעם הלכת מכות? כן 83.האם אי פעם כתבת שאלון? כן 84.האם אי פעם היית בחול? לא 85.האם אי פעם הקאת? כן 86.האם אי פעם עשית משהו והתחרטת עליו? לא 87.האם אי פעם מצאת כסף ברחוב? כן 88.האם אי פעם קיללת את ההורים שלך? את אמא שלי רק בצחוק... אנחנו מקללות אחת ת'שנייה
ואת אבא שלי מלא. 89.האם אי פעם נכשלת במקצוע? כן 90.האם אי פעם בישלת משהו? כן 91.האם אי פעם שחית עם דולפינים? לא 92.האם אי פעם אכלת סרטן? לא כשר!!! 93.האם אי פעם התאהבת? כן 94.האם אי פעם שברת למישהו את הלב? לא 95.האם אי פעם נפטר מישהו מהמשפחה שלך? סבתא. מה אם... אחלה שיר... קריד
96.מה היית עושה אם היית זוכה במיליון שקל? תורמת חלק וחיה עם השאר. 97.מה היית עושה אם היית זוכה במאה שקל? קונה דברים. 98.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר את הולכת למות? מה יש לעשות? 99.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר אמא שלך עומדת למות? הייתי מתכננת התאבדות. 100.מה היית עושה אם היית אלוהים? עדיף שלא.

I am Cornholio

New member
המשך.

זה או זה: 101.תפוח או מלון- תפוח 102.חברות או חברים- חברות 103.קולה או פפסי- קולה 104.דיאט קולה או קולה- קולה 105.טלפון או פלאפון- פלאפון 106.אמפי4 או אייפוד- אמפי4, ספי שלי=] 107.ריבוע או משולש- משולש. 108.פיזיקה או ביולוגיה- שניהם=] 109.סנופי או ארתור- סנופי!!! 110.קניון או סרט- סרט. 111.לק אדום או לק חום- אדום 112.פאקצות או פריקים- אם זו הבחירה...
113.ערסים או חנונים- "חנונים" 114.מתנה אחת גדולה או כמה קטנות- אם הגדולה קשורה למוסיקה איכשהו, אז גדולה=] 115.לי קופר או קרוקר- פיכסה! 116.מנגו או קסטרו- זובי מותגים! 117.מקדונלדס או סבארו- סבארו *סגידה* 118.מצלמה דיגיטלית או מצלמה רגילה- דיגיטאלית 119.להפתיע או להיות המופתע- מופתע כןאו לא: 120.מסיבות הפתעה- תלוי עד כמה אתה מופתע. 121.הומואים- כן 122.ההתנתקות- נמנעת. 123.סרטי אימה- כן, אבל מפחידים, לא כל הבולשיט הזה סטייל פרוייקט המכשפה מבלייר 2. 124.אלכוהול- מבוקר כן. לעצמי לא. 125.כפכפים- כן 126.סנדלים- כן 127.אולסטאר- כן כן כן 128.וואנס- כן 129.אדידאס- כן 130.נייק- לא 131.מותגים- בבגדים לא. סתם דפוק. 132.רוק- כן 133.פופ- למה לא 134.היפ הופ- תלוי מאיזה שנה ושל מי. זכרונות: 135.מהו הזיכרון הראשון שלך? לא זוכרתD: 136.מהו הזיכרון הכי חזק שיש לך מפעם? כנ"ל 137.מה אתה זוכר מכיתה ב'? בו! 138.מאיזה גיל אתה כבר זוכר דברים? נראה לי מגיל שלוש מתחיל להתפתח הזיכרון לא? 139.מה אתה זוכר ממסיבת יום ההולדת האחרונה שהייתה לך? את ידיד שלי "רוקד" לצלילי בוהמיין רפסודי>< 140.איך היה השאלון? מעביר ת'זמן 141.התחיל להימאס? לא. 142.היית רוצה שימשך? הוא נגמר אז אני יכולה להגיד כן. הודגש באמצעות נופרומטיק

אבל אבל..

את לא מתכוונת לפרויקט המכשפה מבלייר1? נכון? ראיתי את זה השבוע בפעם החמישית או משהו ועדיין פחדתי, סרט אלוף. ובחנות התכוונת להום בוי שבאשדוד?..

I am Cornholio

New member
לטום בוי שבאשדוד...טטום. בסיטי.

פרוייקט המכשפה מבלייר 1 עוד נראה אותנטי... אבל 2 זה פשוט בולשיט.

I am Cornholio

New member
יש את מרכז הסיטי (איפה שהכיכר

עם השפיץ
)... אז יש שם אחרי הכיכר הזאת (לכיוון גן יבנה, ההפך מהקניונים) כמה חנויות.. את תראי רשום בירוק "TOM BOY"... קניתי שם קפוצ'ון של רד הוט... אין להם מבחר גדול של חולצות, אבל יש להם חגורות יפות והמוכר (
כמה שהוא חמוד!) אמר לי שהם אמורים להביא לקראת נובמבר פאצ'ים חדשים...
אם את רוצה נוכל ללכת מתישהו, אנחנו גרות קרוב. גן יבנה היא די נספחת לאשדוד

המ

לא יודעת אם זה מה שאני חושבת, השבוע הייתי באיזה חנות שיש בה חולצות של להקות אבל היא לכיוון של הקניון ופארק הסיטי קוראים לה סטייל משהו נראה לי, יש שם דווקא הרבה חולצות בהשוואה להום בוי(או טום בוי או וואטאבר) קניתי חולצה מזה יפה של ג'ודאס פריסט ואחת של מטאליקה. כן, הייתי בגן יבנה כמה פעמים, אני מכירה כמה אנשים משם. ורגע, למוכר החמוד הזה יש סיידליפ וקוראים לו מאיר במקרה??

I am Cornholio

New member
יש לו סייד ליפ, לא יודעת איך קוראים

לו... ולחנות שהתכוונת אליה קוראים "פרי סטייל" אבל לא אהבתי את החולצות שם=] את מי את מכירה מגן יבנה?

כן, זה הוא.

יש שם מלא חולצות אבל..
כמה בנים שפעם היינו מסתובבים איתם, אליאור, חיים, בן, ראובן, אליהו וכל החבורה ההיא אם את מכירה.

למעלה