שאלון ארוך.........

KillER SmiLEY

New member
ממש ארוך ../images/Emo178.gif

1)איזה תחום למדתם או תרצו ללמוד? לוידת
2)במה אתם עובדים או תרצו לעבוד בעתיד? ^ 3)האם אתם מתנדבים מרצונכם? איפה? לא 4)האם יצאת בשנה האחרונה לנופש או טיול בארץ או בחו"ל? (איפה, עם מי, כמה זמן...)? כן. בראש השנה. לאילת. עם משפחה ועוד משפחה. ל3 ימים 5)האם אתה מרוצה ממצבך הכלכלי? הא? כן 6)האם אתה מרוצה מהקשר שלך עם בני משפחתך? לא משו א)מה יחסך עם ההורים? לא משו ב)האם אתה מרוצה מהקשר עם האחים או האחיות? לא משו 7)כמה אנשים שאינם משפחה הייתה מגדיר כחברים טובים שלך? הרבההה א)כיצד היית מתאר את החברות (הדוקה, היכרות שטחית...) אנשים שאפשר לדבר אליהם והם יבינו את מה שאתה אומר ב)באיזו תדירות אתה נפגש איתם? כמעט כל יום. בעצם, כל יום. ג)באיזו תדירות מדבר אתה איתם? כל יום אומרים לך. ד)האם אתה מרוצה מהקשר עם חבריך? לא ממש 8)באופן כללי האם אתה מרוצה מחייך? לא 9)האם אתה חושב שבשנים הקרובות חייך יהיו יותר טובים, פחות טובים או אותו דבר? לא יודעת 10) איך היית מגדיר אושר במשפט אחד? אין לי מושג 11) האם היו לך עד היום מטרות ויעדים בחיים? האם הגשמת אותם? היו לי מטרות והגשמתי אותם. 12) האם היום יש משמעות או מטרה לחייך? מהם? אממ אין לי מטרות בחיים.. חוץ מלמצוא אהבה או משו
13) האם אתה צופה משמעות לחייך בעתיד? הא? 14) מה תוכניותיך לעשר השנים הקרובות? אין לי מושג אולי תפסיקו לשאול אותי על העתיד כי זה די מעצבן. 15) האם קיים אדם שאתה אוהב? מי? לא קיים. 16) מה היו שלושת האירועים המאושרים בחייך? היום כמה. לא אומרת. 17) אילו לקחים למדת בחייך? מסקנות על החיים? טיפ לחיים טובים? למדתי כמה. לא אומרת. 18) האם היית אומר שיש לך ביטחון עצמי? נמוך או גבוה? די נמוך היתי אומרת. למרות שאני לא משו נפגעת שמקללים אותי. וזה קורה הרבה. 19) האם אתה חש שאתה שולט בחייך? לא. 20) האם אתה חש בדידות? מתי? כל כמה זמן? אני חשה בדידות כמעט כל הזמן. 21) האם אתה מרגיש אהוב ורצוי? מתי? כל כמה זמן? לא. 22) האם אתה מרגיש מדוכא? מתי? כל כמה זמן? פעמים רבות.. מאודד.. 23) האם אתה מרגיש מסכן? מתי? מסכנה? אני לא מרגישה מסכנה. 24) מתי אתה עצוב? מה אתה עושה בנדון? כמעט תמיד. אין לי ממש מה לעשות עם זה. 25) האם אתה בוכה, מתי? שעצוב לי/שאני ממש כועסת/מעוצבנת על משהו/שאני בדיכאון 26) האם לפעמים אתה חש אובדן שליטה? לא 27) האם אתה נעשה עצבני או חסר מנוחה? מתי? כן. מתי שמעצבנים אותי אלא מתי? 28) מתי אתה רגוע ושליו? שאין סיבה להיות מעוצבנת וגם אין סיבה להיות שמחה. כמו עכשיו. 29) האם היו לך בעבר מחשבות על פגיעה בעצמך? לא 30) מה מטריד אותך? האם אתה מוטרד באופן כללי? הרבה דברים מטרידים אותי. וכן. 31) האם אתה החלטי או נוטה לדחות החלטות? נוטה לדחות החלטות.זה באישיות. אנלא יכולה לשנות את זה. 32) איך נראים לך החיים? מעניינים, שגרתיים, משעממים? דפוקים לאללה. 33) האם יש בחיי היומיום שלך אירועים שהיית מגדיר מעניינים? באיזו תדירות? אין. שום תדירות. 34) האם העיסוק היומיומי נותן לך סיפוק (תמיד או לפעמים) או משעמם ומהווה מטרד? אם אני עסוקה, אין לי זמן להיות מוטרדת בעיניינים יומיומיים וזה די מקל עלי אפשר לומר 35) האם אתה מרגיש לא שייך? באילו אירועים? כן. תמיד. 36) קורה לך כשאתה מדבר עם אנשים, שיש לך הרגשה שהם לא מבינים אותך? תמיד. 37) האם אתה סומך על אחרים? על מי? באיזו רמה? כן. על החברים הקרובים שלי. 38) האם קרה לך שאנשים שסמכת עליהם אכזבו אותך? תמיד. 39) האם יש לך הרגשה לפעמים שלא אכפת לך מה קורה סביבך? תמיד. 40) האם אתה חש שמתייחסים אליך בצורה לא הוגנת? רוב הזמן 41) האם אתה חש חסר אונים? מתי? לא. 42) איך אתה מתמודד עם בעיות? (מאמין שהכול יסתדר מעצמו, נלחץ ולא מצליח לתפקד, פועל באופן שקול) בד"כ מקווה שהכל יסתדר מעצמו, מנסה להאמין שזה סתם עוד חלום רע ומחר הכל יסתדר.. 43) האם אתה מאמין שבעתיד יהיה טוב או רע? הלוואי ויהיה טוב. 44)האם אתה מרוצה מהתפקוד שלך בתחום ה- (באיזו רמה) א)חברתי- לא ב)זוגיות- לא ג)משפחה- לא ד)עיסוק- לא 45)האם אתה ביקורתי כלפי עצמך או שלם עם מה שאתה עושה? ביקורתית

edensh2

New member
עוד...

למי שיש זמן, נא לענות בכנות ולפרט. 1)איזה תחום למדתם או תרצו ללמוד? לא יודע!! אולי אדריכלות 2)במה אתם עובדים או תרצו לעבוד בעתיד? אני לא עובד! אני ארצה לפתוח עסק אישי למשהו 3)האם אתם מתנדבים מרצונכם? איפה? לא! 4)האם יצאת בשנה האחרונה לנופש או טיול בארץ או בחו"ל? (איפה, עם מי, כמה זמן...)? וואי הרבה: בחופש הגדול טיול של חודשיים בכל אמריקה כמעט עם כל המשפחה( אבא שלי אמא שלי אני אח שלי הגדול(עפר) אח שלי הגדול (עומר) ואחותי הגדולה(מורן) ) היה כייף! בסוכות טיילתי לאוסטרליה לשבועיים היה הכי סטלה היינו רק אני אבא שלי אח שלי (עומר) ו2 חברים שלי גלשנו שם והיה הכי בעולם!!! ולפני שבועיים הייתי בנופש באילת(סופ"ש) עם חברה שלי וואי זה היה מהמם אין לי מילים!! 5)האם אתה מרוצה ממצבך הכלכלי? כן 6)האם אתה מרוצה מהקשר שלך עם בני משפחתך? כן א)מה יחסך עם ההורים? טובים מאד ב)האם אתה מרוצה מהקשר עם האחים או האחיות? כן 7)כמה אנשים שאינם משפחה הייתה מגדיר כחברים טובים שלך? חברה שלי ועוד 10 חברים טובים שלי! א)כיצד היית מתאר את החברות (הדוקה, היכרות שטחית...) הדוקה! ב)באיזו תדירות אתה נפגש איתם? כל יום! גם בחופשים! אנחנו יוצאים כל יום - גם בימי לימודים ג)באיזו תדירות מדבר אתה איתם? כל יום ד)האם אתה מרוצה מהקשר עם חבריך?כן 8)באופן כללי האם אתה מרוצה מחייך?כן 9)האם אתה חושב שבשנים הקרובות חייך יהיו יותר טובים, פחות טובים או אותו דבר?אותו דבר 10) איך היית מגדיר אושר במשפט אחד? ==> שני אזולאי + עידן שכטר ==אושר 11) האם היו לך עד היום מטרות ויעדים בחיים? האם הגשמת אותם? כן הרבה! 12) האם היום יש משמעות או מטרה לחייך? מהם?להתחתן עם... שני 13) האם אתה צופה משמעות לחייך בעתיד?לא ! 14) מה תוכניותיך לעשר השנים הקרובות? מי חושב על זה... 15) האם קיים אדם שאתה אוהב? מי? נחשו... 16) מה היו שלושת האירועים המאושרים בחייך? היו מלא 17) אילו לקחים למדת בחייך? מסקנות על החיים? טיפ לחיים טובים?לא........! 18) האם היית אומר שיש לך ביטחון עצמי? נמוך או גבוה? גבוה 19) האם אתה חש שאתה שולט בחייך? כן 20) האם אתה חש בדידות? מתי? כל כמה זמן? אף פעם 21) האם אתה מרגיש אהוב ורצוי? מתי? כל כמה זמן? כל הזמן 22) האם אתה מרגיש מדוכא? מתי? כל כמה זמן? אני תמיד שמח 23) האם אתה מרגיש מסכן? מתי? לא... 24) מתי אתה עצוב? מה אתה עושה בנדון? שומע דיכאון 25) האם אתה בוכה, מתי? לא זוכר... 26) האם לפעמים אתה חש אובדן שליטה? לא 27) האם אתה נעשה עצבני או חסר מנוחה? מתי? תמיד 28) מתי אתה רגוע ושליו? אחרי 0ק0 במיטה עם סיגריה 29) האם היו לך בעבר מחשבות על פגיעה בעצמך? לא 30) מה מטריד אותך? האם אתה מוטרד באופן כללי? לא ולא 31) האם אתה החלטי או נוטה לדחות החלטות?לא מבין... 32) איך נראים לך החיים? מעניינים, שגרתיים, משעממים?מענינים 33) האם יש בחיי היומיום שלך אירועים שהיית מגדיר מעניינים? באיזו תדירות?כל שבוע יש לי אירוע! 34) האם העיסוק היומיומי נותן לך סיפוק (תמיד או לפעמים) או משעמם ומהווה מטרד? תמיד אני מעסיק את עצמי 35) האם אתה מרגיש לא שייך? באילו אירועים?לא 36) קורה לך כשאתה מדבר עם אנשים, שיש לך הרגשה שהם לא מבינים אותך? לא 37) האם אתה סומך על אחרים? על מי? באיזו רמה? על כל החברים שלי והמשפחה הקרובה שלי 38) האם קרה לך שאנשים שסמכת עליהם אכזבו אותך?לא 39) האם יש לך הרגשה לפעמים שלא אכפת לך מה קורה סביבך? כן 40) האם אתה חש שמתייחסים אליך בצורה לא הוגנת? 41) האם אתה חש חסר אונים? מתי? שאני טובע לפעמים אבל תמיד אני מציל את עצמי 42) איך אתה מתמודד עם בעיות? (מאמין שהכול יסתדר מעצמו, נלחץ ולא מצליח לתפקד, פועל באופן שקול)יסתדר מעצמו 43) האם אתה מאמין שבעתיד יהיה טוב או רע? טוב 44)האם אתה מרוצה מהתפקוד שלך בתחום ה- (באיזו רמה) א)חברתי - מאד מרוצה ב)זוגיות - מאד מרוצה ג)משפחה - מאד מרוצה ד)עיסוק - מאד מרוצה 45)האם אתה ביקורתי כלפי עצמך או שלם עם מה שאתה עושה? שלם לגמרי!

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifתורי

1)איזה תחום למדתם או תרצו ללמוד? אני רוצה ללמוד אסטרונומיה 2)במה אתם עובדים או תרצו לעבוד בעתיד? אני הולכת על קריירה צבאית 3)האם אתם מתנדבים מרצונכם? איפה? כן. בצבא חחח 4)האם יצאת בשנה האחרונה לנופש או טיול בארץ או בחו"ל? (איפה, עם מי, כמה זמן...)? כן, בארץ. הייתי לפני 3 חודשים בטבריה לסופ"ש, עם אחותי הקטנה, אחי הגדול, חברה שלו, והמשפחה שלה 5)האם אתה מרוצה ממצבך הכלכלי? לא ממש 6)האם אתה מרוצה מהקשר שלך עם בני משפחתך? ככה א)מה יחסך עם ההורים? נורמלי ב)האם אתה מרוצה מהקשר עם האחים או האחיות? עם חלקם 7)כמה אנשים שאינם משפחה הייתה מגדיר כחברים טובים שלך? 5 א)כיצד היית מתאר את החברות (הדוקה, היכרות שטחית...) הדוקה ב)באיזו תדירות אתה נפגש איתם? כמעט כל יום ג)באיזו תדירות מדבר אתה איתם? כל יום ד)האם אתה מרוצה מהקשר עם חבריך? מאוד 8)באופן כללי האם אתה מרוצה מחייך? כרגע, כן 9)האם אתה חושב שבשנים הקרובות חייך יהיו יותר טובים, פחות טובים או אותו דבר? יותר טובים, כי אני הולכת לפתח קריירה צבאית שתסדר לי את כל החיים 10) איך היית מגדיר אושר במשפט אחד? משהו שגורם לך להרגיש הכי סבבה בעולם 11) האם היו לך עד היום מטרות ויעדים בחיים? האם הגשמת אותם? יש לי מטרות בחיים, ועדיין לא הגשמתי אותו בגלל חוסר אמצעים 12) האם היום יש משמעות או מטרה לחייך? מהם? כן. המטרה שלי היא אישית מידי בכדי לכתוב פה 13) האם אתה צופה משמעות לחייך בעתיד? כן 14) מה תוכניותיך לעשר השנים הקרובות? קריירה צבאית 15) האם קיים אדם שאתה אוהב? מי? כן. יוליאן 16) מה היו שלושת האירועים המאושרים בחייך? כשאחותי הקטנה נולדה, כשאחיינית שלי נולדה ושלשום בלילה כשישנתי אצל יוליאן 17) אילו לקחים למדת בחייך? מסקנות על החיים? טיפ לחיים טובים? לא לסמוך על אנשים בקלות 18) האם היית אומר שיש לך ביטחון עצמי? נמוך או גבוה? נמוך 19) האם אתה חש שאתה שולט בחייך? כן 20) האם אתה חש בדידות? מתי? כל כמה זמן? לא 21) האם אתה מרגיש אהוב ורצוי? מתי? כל כמה זמן? כן. כשאני עם אנשים שאני אוהבת להיות בקרבתם 22) האם אתה מרגיש מדוכא? מתי? כל כמה זמן? לא 23) האם אתה מרגיש מסכן? מתי? לא 24) מתי אתה עצוב? מה אתה עושה בנדון? כשאני לא עם יוליאן. מנסה לפגוש אותו 25) האם אתה בוכה, מתי? כשאני עצובה 26) האם לפעמים אתה חש אובדן שליטה? לא 27) האם אתה נעשה עצבני או חסר מנוחה? מתי? כשמישהו מנסה לעצבן אותי בכוונה 28) מתי אתה רגוע ושליו? כשאני מגיעה הבייתה מהבסיס, וכשאני עם חברות שלי או עם יוליאן 29) האם היו לך בעבר מחשבות על פגיעה בעצמך? לא 30) מה מטריד אותך? האם אתה מוטרד באופן כללי? כלום. לא 31) האם אתה החלטי או נוטה לדחות החלטות? החלטית 32) איך נראים לך החיים? מעניינים, שגרתיים, משעממים? שגרתיים 33) האם יש בחיי היומיום שלך אירועים שהיית מגדיר מעניינים? באיזו תדירות? כן. רק בשבועות שאני מגיעה הבייתה 34) האם העיסוק היומיומי נותן לך סיפוק (תמיד או לפעמים) או משעמם ומהווה מטרד? משעמםם 35) האם אתה מרגיש לא שייך? באילו אירועים? כן, כשאני יוצאת עם אחת החברות שלי והיא מביאה אנשים שאני לא מכירה 36) קורה לך כשאתה מדבר עם אנשים, שיש לך הרגשה שהם לא מבינים אותך? כן 37) האם אתה סומך על אחרים? על מי? באיזו רמה? כן. על עירית, רננה, יוליאן והחברות שלי. ברמה גבוהה 38) האם קרה לך שאנשים שסמכת עליהם אכזבו אותך? כן 39) האם יש לך הרגשה לפעמים שלא אכפת לך מה קורה סביבך? לפעמים 40) האם אתה חש שמתייחסים אליך בצורה לא הוגנת? כן 41) האם אתה חש חסר אונים? מתי? לא 42) איך אתה מתמודד עם בעיות? (מאמין שהכול יסתדר מעצמו, נלחץ ולא מצליח לתפקד, פועל באופן שקול) מנסה לפתור אותם בדיבורים 43) האם אתה מאמין שבעתיד יהיה טוב או רע? טוב, רק טוב 44)האם אתה מרוצה מהתפקוד שלך בתחום ה- (באיזו רמה) א)חברתי 45)האם אתה ביקורתי כלפי עצמך או שלם עם מה שאתה עושה? לפעמים אני ביקורתית

למעלה