שאלון ארוך

Swid666

New member
מעי

שם: נענע האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: בית האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לאדעת אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? המממ נפר האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לאדעת מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: גיי רווק? כן אם לא, רוצה להיות? - תאריך לידה: 27.4.90 גיל: 15 גיל שהיית רוצה להיות: 3 כיתה: עולה ל-י' מצבך החברתי: המממממ גובה: 1.54 צבע עיניים: כחול אוהב אותו? כן צבע שער: שטני אוהב אותו? הוא בסדר צבע אהוב: כחול ושחור ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? אין =/ מה העבודה שלך? להשתעמם יש / אין - פירסינג: אין קעקועים: אין אובססיות: יש התמכרויות: יש איזה שפות אתה דובר? הממממ סינית מצויה ציטוט מועדף/ מוטו: "לא תרצח" האם... אתה חי את הרגע? לפעמים יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא אתה אוהב את הכתב יד שלך? אין לי בעיה איתו יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? המממ... אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "שיעממון המילניום" מה הפחד הגדול ביותר שלך? לומשנה אתה יודע לשיר? יודעת לשיר, אבל מזייפת האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? כל מיני אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? לא יודעת, אולי האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי בקשר למה יש לך יומן/ ג'ורנל? בלוג מה החולשה הכי גדולה שלך? לומשנה מה החוזק הכי גדול שלך? המממ לא יודעת. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? מראה אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? בהרבה דברים כן, בהרבה דברים לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? המון אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? נחמדים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לאדעת מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? הממ... ומה הכי פחות אוהב? המממ אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? בד"כ לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? הממממ האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה? כן יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? כן היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כן חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? כן =/ חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? בערך פגשת מישהו מפורסם? לא הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בערך בקסם? כן בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן בפיות? כן במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא, אבל יכול להתפתח מזה ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? הממממ מסובך מי החבר הכי טוב שלך? נאן מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? נאן מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? המממ... מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש המון ^^ עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? המממ... עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? המממ על מי אתה סומך הכי הרבה? על החברים שלי מי מקשיב לבעיות שלך? כנ"ל עם מי אתה רב הכי הרבה? כל מיני אנשים האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? המממ... מיק נראה לי האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אני רוצה שיהיה מקובל שבחורה תזמין בחורה ובחור יזמין בחור אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מה איכפת לי
מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? המורה למתמטיקה שצחקת עליו? הממממ... שהלכת איתו לקניות? אימא ששבר את הלב שלך? נאמ, לומשנה השם שלה שאיכזב אותך? אני שגרם לך לבכות? מישהי ששימח אותך? המממ מישהו שראית איתו סרט? לא זוכרת שדיברת איתו בטלפון? רולו שראית? אימא מה אתה לובש כרגע? פיג'מה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במקלדת
איזה ספר אתה קורא? "מכשפות בחוץ לארץ" מה יש על הפד לעכבר שלך? סתם תמונה של שבתאי תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: תיחת במע של המע בריבוע האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? יאפ האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

Invisible Eden

New member
לה לה לה

שם: עדן האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן מיקום: בית האם תקראי לבת שלך על שמך? לא... זה יהיה דפוק שגם לי וגם לה יקראו עדן.. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? עדן אני מניחה אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? תום האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא כל כך אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: לא מגדירה את עצמי אבל יותר לכיוון של גיי רווק? כן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 10.6 גיל: 13 גיל שהיית רוצה להיות: 16 כיתה: עולה לח' מצבך החברתי: סביר גובה: 1.53 צבע עיניים: חום אוהב אותו? חביב צבע שער: חום אוהב אותו? לא צבע אהוב: שחור ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? סטס ובאצ' מה העבודה שלך? אין יש / אין - פירסינג: יש קעקועים: אין אובססיות: ישP-: התמכרויות: ישP-: איזה שפות אתה דובר? אנגלית ועברית ציטוט מועדף/ מוטו: ציטוט מועדף? "get off me grandma, i'm done" האם... אתה חי את הרגע? איכשהו יש לך סודות? כע אתה שונא את עצמך? לא כל כך אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא זוכרת איך הוא נראה יש לך הרגלים רעים? כע איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא'דעת אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? עדן וצרות אחרות מה הפחד הגדול ביותר שלך? לקפוץ מטר בקיק פליפ נו פוטר:) [תרגיל באופניים נו] אתה יודע לשיר? יודעת כן, יפה? לא. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? חס וחסה. האם אתה מתבודד? פחות מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? חברים וזה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? תלוי מי הייתי האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא יודעת האם אתה פסיבי או פעיל? נמנמ יש לך יומן/ ג'ורנל? בלוג נחשב?P: מה החולשה הכי גדולה שלך? פיצה?P-: מה החוזק הכי גדול שלך? סבתא. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? גובה אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? ברור אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? יחסית כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? יש לי כל מיני משפטים שאני יכולה לכתוב פה, אבל יכו אותי מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? אני לא יודעת... אני אמוד אוהבת ת'עיניים שלי ומה הכי פחות אוהב? נמנמP: אתה חושב שאתה נראה טוב? לא ממש יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? פאטריקP: האם אתה: מעשן? איכ סמים? איכ קורא עיתון? לפעמים מתפלל? בשבילו? חרא. הולך לבית כנסת? ממש לא. מדבר עם זרים? לפעמים ישן עם בובות פרווה? סטס נחשב? יוצא לטיול בגשם? כשיש גשם מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? משתדלת שלא נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? תלוי איפה ומתי אוהב את הקול שלך? הוא סביר. האם אי פעם: פגעת בעצמך? . יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? כמעט הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? לא חושבת היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא חושבת פגשת מישהו מפורסם? נינט נחשבת מפורסם? P-: הרגת חיה בטעות? לא חושבת הרגת חיה בכוונה? יתושים וזהP: סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא חושבת היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? כע קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא יודעת בקסם? לא ממש בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון? לא יודעת ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לפעמים לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לבית קברותP: מי החבר הכי טוב שלך? כלמיני מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? שני מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מממ... מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? די נו... נמאס לי מהבדיחה הזאת מכמה שרשמתי אותה פה עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? בר והגר עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אחותיP-: על מי אתה סומך הכי הרבה? חברים טובים וזה מי מקשיב לבעיות שלך? כל מיני עם מי אתה רב הכי הרבה? פקצות ואבאP: האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד האם אתה סומך על אחרים בקלות? תלוי על מי בבית של מי היית אחרון? שלי? האם החברים שלך מכירים אותך? חלקם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא ממש האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אני חושבת שזה לא משנה. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא אכפת לי מהמין השני:) מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? "אבא" שצחקת עליו? אוהד מכוכב נולד שהלכת איתו לקניות? אחותי ששבר את הלב שלך? נמנמ...:\ שאיכזב אותך? "אבא" שגרם לך לבכות? כנ"ל ששימח אותך? אח שלי שראית איתו סרט? רום שדיברת איתו בטלפון? לא זוכרת שראית? אמא מה אתה לובש כרגע? בגדים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מגרד לי ביד מה איזה ספר אתה קורא? צופן דה וינצ'י... עדיין... מה יש על הפד לעכבר שלך? אין פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני רוצה לישון עעעעעע כשיו. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? עדן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כע.... red hot chili peppers

רונוש12

New member
עונה!!!

שם:רונה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו?בפירוש..לא
מיקום:כפר סבא האם תקראי לבת שלך על שמך?אמ..אם זה חוקי בישראל אז כן! אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך?רון..
(רון..רונה..) אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה?מיתר יש לה שם מהמם
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות?מה זאת אומרת!? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך?לא מין:נקבה!! סטרייט/גיי/ביי:אפחד מהם רווק?אמ..ברורררר אם לא, רוצה להיות?לא תאריך לידה:29.4.94 גיל:11 ו-4 חודשיים גיל שהיית רוצה להיות:14 כיתה:עולה לו' מצבך החברתי:אמ..ככה ככה.. גובה:1.47 צבע עיניים:חום-ירקרק
אוהב אותו?כן.. צבע שער:חום בהיר אוהב אותו?הוא בסדר צבע אהוב:ורוד..(אני לא פאקצה!!) ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה):שמאלית..
חיות מחמד?אין לי אבל אני רוצה כלב מה העבודה שלך?אין לי.. יש / אין - פירסינג:אין קעקועים:אין אובססיות:אין התמכרויות:כן..לגרין דיי ולמחשב איזה שפות אתה דובר?סםרדית,אנגלית ועברית.. ציטוט מועדף/ מוטו:"זכור את העבר תחייה את הווה תצפה לעתיד.."
הזכויות שמורות לחווה החקלאית כפר סבא.. האם... אתה חי את הרגע?יאפ יש לך סודות?כןןן
אתה שונא את עצמך?לא אתה אוהב את הכתב יד שלך?לא ממש יש לך הרגלים רעים?אולי
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים?שאני נחמדה..אמ..חמודה..ומשוגעת!!
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?אין לי שמץ של מושג מה הפחד הגדול ביותר שלך?שאני ימות
אתה יודע לשיר?כן
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool?לא(כמיטב זכרוני..)
האם אתה מתבודד?אולי.. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?המשפחה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך?כן אני נחמדה
האם אתה פועל בפזיזות?מה? מי? מו? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?יש משו שמפחיד אותי..דם זה מפחד..אבל אני לא שונאת את עצמי.. האם אתה פסיבי או פעיל?פעילה יש לך יומן/ ג'ורנל?היה לי יומן בעבר.. מה החולשה הכי גדולה שלך?שאני פחדנית עד מוות מה החוזק הכי גדול שלך:שגברתי על פחד גבהים שהיה לי
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?את הגיל אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית?אם יעליבו אותי מישו קרוב אליי אני יכולה שלא לסלוח לו,אני נעלבת בקלות! יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית?כן שפעם הצקתי לחברה הכי טובה שלי ובגלל זה אנחנו כבר לא ממש חברות..
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?99% שכן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?לא לשקר מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך?הפנים ומה הכי פחות אוהב?הרגליים..ולפעמים יש לי ימי שיער קשים.. אתה חושב שאתה נראה טוב?אמ..מבחינה חיצונית אולי אבל אני לא שחצנית! ואני לא מאוהבת בעצמי!! יש לך ביטחון עצמי?קצת.. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?לא אמרו לי אף פעם ואין לי שמץ של מושג.. האם אתה: מעשן?לא סמים?לא קורא עיתון?לפעמים מתפלל?אם מישו בבית חולים חס וחלילה אז כן..
הולך לבית כנסת?לא.. מדבר עם זרים?לא! רק מתרחקת מהם..! ישן עם בובות פרווה?כבר לא
יוצא לטיול בגשם?לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?אם ממש שונאת אז לא נוהג?לא אוהב לנסוע מהר?לא אוהב את הקול שלך?כן אבל היתי קצת רוצה לשדרג אותו..
האם אי פעם: פגעת בעצמך?לא למיטב זכרוני.. יצאת מהמדינה?לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא היית מאוהב?הרבה פעמים..בעיקר בצרפתי שלי
היית על סמים?לא שחית בעירום?בחיים לא אפילו עבור מיליארד דולר! היה לך מקרה חירום רפואי?כן,אח שלי ניפץ עליי כוס זכוכית עברת ניתוח?לא ברחת מהבית?לא חטפת מכות?לא..הלכתי מכות
החטפת מכות למישהו?לאח שלי שקירצץ לי התחילו איתך?בנים? כן הרבה פעמים..לצערי הרב.. היית על במה?כן ישנת מחוץ לבית?כן אצל חברות..ובמחנה קיץ חשבת על התאבדות?לא,אני מפחדת מהמוות
נשארת ער כל הלילה?כן הרבה פעמים לא אכלת יום שלם?כן יום אחד שהיה אוכל מגעיל במחנה קיץ.. דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת כל היום?כמעט וכן.. הרגת מישהו?לא!! חשבת שאתה משתגע?כן אני מטורפת לגמרי. בגדו בך?לא למיטב ידיעתי היה לך חלום שהתגשם?כן עברת על החוק?לא פגשת מישהו מפורסם?מיליוןן הרגת חיה בטעות?כן..ג'וק!!
הרגת חיה בכוונה?לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?אמ..אולי..
גנבת משהו?לא גם אני לא רוצה היית ברדיו/ טלוויזיה?טלויזיה היתה לך התמוטטות עצבים?כן שכעסתי על מישהו עד מוות
קפצת בנג'י?כן
היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן..זה היה חלום מוזר.. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה?כן כי באמת זה עבד אמרו לי שיציעו לי הצעה שאני לא יכולה לסרב,ובאמת הציעו לי זה מזה מגניב!!(אני מזל שור) בקסם?לא בשטן?תלוי.. בסנטה קלאוס?לא..הוא לא קיים.. ברוחות?לא בפיות?אולי..
במזל?כן,פעם אחת זה קרה לי באהבה ממבט ראשון?כן שהתאהבתי בחגי..(למי שמכיר).. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?לא במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?לא יצא לי
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?גן עדן/גהנום מי החבר הכי טוב שלך?היה לי חברה מאוד מאוד טובה ועכשיו כנראה לא וקוראים לה אירנה..כי רבנו..(אפרסקית3) מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?אירנה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך?אירנה מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?כפיתתתת(אירנה מזה מזכיר לך?!) עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין?אירנה.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?אירנה... על מי אתה סומך הכי הרבה?אירנה.. מי מקשיב לבעיות שלך?אירנה.. עם מי אתה רב הכי הרבה?אמ..לא אירנה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?כן בעיקר אירנה מבינה אותי הכי הרבה
האם אתה סומך על אחרים בקלות?לא בבית של מי היית אחרון?יעל..חברה שלי האם החברים שלך מכירים אותך?כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה?לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:אולי.. מי היה האדם האחרון:(נראה לי שהצרפתי)
שרצית להרוג?אין כזה שצחקת עליו?אמ..לא צחקתי על אפחד שהלכת איתו לקניות?אירנה.. ששבר את הלב שלך?אין כזה.. שאיכזב אותך?אירנה.. שגרם לך לבכות?אירנה.. ששימח אותך?אירנה.. שראית איתו סרט?אירנה..? שדיברת איתו בטלפון?אירנה..? שראית?לא אירנה(לא ראיתי אותה כמעט חודש..) מה אתה לובש כרגע?בוקסר לבנות וחולצה
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע?בידים איזה ספר אתה קורא?צ'ארלי והשוקולדה מה יש על הפד לעכבר שלך?אין לי
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים:קצת כועסת קצת עצובה וזהו האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע?לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונה

שם: עדן האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: אשדוד האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? משהו שמתחיל באות "ע" אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? עינב האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כן מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? כן אם לא, רוצה להיות? --- תאריך לידה: 17-08-85 (עוד שבע יומולדת) גיל: כמעט 20 גיל שהיית רוצה להיות: 22 כיתה: --- מצבך החברתי: אה? גובה: 1.52 צבע עיניים: חום אוהב אותו? בערך, הייתי רוצה יותר בהיר צבע שער: חום שוקולד אוהב אותו? כן צבע אהוב: בייבי בלו ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? חיילת יש / אין - פירסינג: אין קעקועים: אין אובססיות: יש. שוקולד התמכרויות: כנ"ל איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית וספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: חיה ותן לחיות האם... אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא יודעת... אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? החיים ע"פ עדן מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד מישהו יקר אתה יודע לשיר? כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אהבה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? שוקולדדדד מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? ביישנות אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? בערך מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לסמוך על אנשים בקלות מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? לא יודעת ומה הכי פחות אוהב? את העיניים אתה חושב שאתה נראה טוב? בערך יש לך ביטחון עצמי? כן, אבל לא גבוה מידי לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת האם אתה: מעשן? כן סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כן היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גן עדן וגיהנום מי החבר הכי טוב שלך? רננה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? רננה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אין לי כוח לכתוב עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם רננה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עם עינב על מי אתה סומך הכי הרבה? רננה ודיקלה מי מקשיב לבעיות שלך? דיקלה עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא שלי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן בבית של מי היית אחרון? של דודה שלי האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אמא שלי שצחקת עליו? סבתא שלי שהלכת איתו לקניות? עינב ודיקלה ששבר את הלב שלך? אף אחד שאיכזב אותך? כנ"ל שגרם לך לבכות? לא זוכרת ששימח אותך? אחי וחברה שלו שראית איתו סרט? אחי עידן, אחותי עירית וחברים של עידן שדיברת איתו בטלפון? עינב שראית? המפשחה שלי שנמצאים פה מה אתה לובש כרגע? ג'ינס וחולצה לבנה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שום חלק, אני נוגעת במקלדת איזה ספר אתה קורא? כרגע כלום מה יש על הפד לעכבר שלך? עכבר....? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה, משועממת, מדוכאת, עצובה ו... לא יודעת האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

למעלה