שאלון ארוך

CAM1LA

New member
שאלון ארוך

שם: האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? מיקום: האם תקראי לבת שלך על שמך? אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מין: סטרייט/גיי/ביי: רווק? אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: גיל: גיל שהיית רוצה להיות: כיתה: מצבך החברתי: גובה: צבע עיניים: אוהב אותו? צבע שער: אוהב אותו? צבע אהוב: ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): חיות מחמד? מה העבודה שלך? יש / אין - פירסינג: קעקועים: אובססיות: התמכרויות: איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: האם... אתה חי את הרגע? יש לך סודות? אתה שונא את עצמך? אתה אוהב את הכתב יד שלך? יש לך הרגלים רעים? איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? האם אתה פועל בפזיזות? האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? סמים? קורא עיתון? מתפלל? הולך לבית כנסת? מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? בקסם? בשטן? בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

נדמה לי שהיה פעם אבל חפיף ../images/Emo3.gif

שם: נגה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן מיקום: חולון האם תקראי לבת שלך על שמך? לא.. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אולי אור, זיו [בעעע] משו עם אותה משמעות אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? לאדעת האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא יודכת מין: נקבה...? סטרייט/גיי/ביי: סרייט רווק? דאא אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 23.9 גיל: אממ עוד מעט 15... גיל שהיית רוצה להיות: 6 כיתה: עולה לי מצבך החברתי: רגיל, כמו כולם גובה: 156
צבע עיניים: חום אוהב אותו? לא צבע שער: חום שחור אוהב אותו? לא צבע אהוב: לבן ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאלית חיות מחמד? תוכים מה העבודה שלך? ? יש / אין - פירסינג: לא קעקועים: לא אובססיות: לא התמכרויות: לא איזה שפות אתה דובר? לא ציטוט מועדף/ מוטו: לא חח האם... אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? אממ לכל אחד יש כמה לא ? אתה שונא את עצמך? לא אתה אוהב את הכתב יד שלך? אני אישית לא... אבל אפחד לא אוהב תכתב של עצמו לא ? יש לך הרגלים רעים? לא שידטע לי
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לאדעת אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מה הפחד הגדול ביותר שלך? אתה יודע לשיר? האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? האם אתה מתבודד? מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? להנות מהם אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? מה ? האם אתה פועל בפזיזות? לפעמיםם האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אממ האם אתה פסיבי או פעיל? יש לך יומן/ ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? יש לך ביטחון עצמי? אני חושבהת לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון? לפעמםץץ מתפלל? הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? ישן עם בובות פרווה? יוצא לטיול בגשם? מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? נוהג? אוהב לנסוע מהר? אוהב את הקול שלך? האם אי פעם: פגעת בעצמך? יצאת מהמדינה? אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? היית מאוהב? היית על סמים? שחית בעירום? היה לך מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? ברחת מהבית? חטפת מכות? החטפת מכות למישהו? התחילו איתך? היית על במה? ישנת מחוץ לבית? חשבת על התאבדות? נשארת ער כל הלילה? לא אכלת יום שלם? דיברת בטלפון כל הלילה? ישנת כל היום? הרגת מישהו? חשבת שאתה משתגע? בגדו בך? היה לך חלום שהתגשם? עברת על החוק? פגשת מישהו מפורסם? הרגת חיה בטעות? הרגת חיה בכוונה? סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? גנבת משהו? היית ברדיו/ טלוויזיה? היתה לך התמוטטות עצבים? קפצת בנג'י? היה לך חלום שחזר כמה פעמים? האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא אבל אני תמיד קוראת
בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא נראה לי חח בפיות? לא במזל? כן.. באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? אה ? במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לא לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר מי החבר הכי טוב שלך? עדי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אממ... תאמת לא היא חח מאיה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? לאדעת עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עדי על מי אתה סומך הכי הרבה? מאיה חח איזה פיצול.. מי מקשיב לבעיות שלך? מאיה.. עם מי אתה רב הכי הרבה? עדי ?
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בכלל אל בבית של מי היית אחרון? אממ עדי נדמה לי האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לט... האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא חח אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לאדעת !! מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? המורה שלי למדעים
שצחקת עליו? אמממ.. לא זוכרת.. שהלכת איתו לקניות? אממ.. אתמול עם 3 חברות חח ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? מקלדת !! איזה ספר אתה קורא? לא קוראת.. מה יש על הפד לעכבר שלך? כלחום תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא =\

CAM1LA

New member
עונה לעצמי כי אני ממש משועממת

שם: פה האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: רמת גן האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? מאיפה לי? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אופק או שחר האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? מזאת אומרת?! אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? אכן אם לא, רוצה להיות? בינתיים כן. אני קצת צעירה בשביל להתחתן תאריך לידה: 2.10.90 גיל: 14.5 גיל שהיית רוצה להיות: 18 כיתה: ט' מצבך החברתי: ממוצע כזה גובה: 1.53 בערך צבע עיניים: ירוק אוהב אותו? כן צבע שער: שטני אוהב אותו? כן צבע אהוב: שחור, אדום ובורדו ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? כלבה ושני חתולים מה העבודה שלך? להציק לאנשים יש / אין - פירסינג: בטבור קעקועים: לא אובססיות: כן!!!!! התמכרויות: לקולה איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית וקצת ספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: אפשר להביא את הסוס למים אבל אי אפשר להכריח אותו לשתות האם... אתה חי את הרגע? בערך יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? ככה אתה אוהב את הכתב יד שלך? ככה יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? לא יודעת אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? נערה בהפרעה חחח... מה הפחד הגדול ביותר שלך? לא יודעת אתה יודע לשיר? כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא כדי להיראות קול אבל כן האם אתה מתבודד? לפעמים מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אהבה אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? לא נראה לי האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן האם אתה פסיבי או פעיל? לא יודעת יש לך יומן/ ג'ורנל? לא אבל לפעמים אני כותבת מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת מה החוזק הכי גדול שלך? כנ''ל אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? להיות פחות ביישנית אתה חושב שאתה חזק מבחינה רגשית? לא ממש יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? מלא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא כל כך מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אסור לסמוך על כל אחד מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? עיניים ומה הכי פחות אוהב? אף אתה חושב שאתה נראה טוב? ככה יש לך ביטחון עצמי? לא כל כך לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? מאיפה לי האם אתה: מעשן? קצת סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לפעמים ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כשיש גשם אולי מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כן אוהב את הקול שלך ? הוא בסדר האם אי פעם: פגעת בעצמך? פעם יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן ועדיין היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? נמלה חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? לא שידוע לי היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? גנבתי מקופלת מחנות פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? נמלה הרגת חיה בכוונה? כנ''ל סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן גנבת משהו? כתבתי למעלה היית ברדיו/ טלוויזיה? לא הייתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא ממש בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן בפיות? כן. אבל לא פיות כמו בסרטים המצויירים במזל? זה עניין של אמונה? באהבה ממבט ראשון? אולי ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא חשבתי על זה במכשפות? במכשפות וויקניות האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? אם אני רואה כוכב נופל לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? נולדים מחדש (גלגול נשמות) מי החבר הכי טוב שלך? אין לי "חבר הכי טוב" מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אף אחד מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להיות עצמי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? "כשהייתי קטן, הייתי כל כך עני שאם לא הייתי בן לא היה לי עם מה לשחק" עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אמא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חברה על מי אתה סומך הכי הרבה? אף אחד מי מקשיב לבעיות שלך? אף אחד עם מי אתה רב הכי הרבה? אמא האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? חברה האם החברים שלך מכירים אותך? לא ממש האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? נורית שצחקת עליו? נורית שהלכת איתו לקניות? חברות ששבר את הלב שלך? יותם שאיכזב אותך? חברה שגרם לך לבכות? חברה ששימח אותך? הכלבה שלי שראית איתו סרט? חברות שדיברת איתו בטלפון? חברה שראית? אמא מה אתה לובש כרגע? חולצה ותחתונים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? כלום איזה ספר אתה קורא? קוסמת מה יש על הפד לעכבר שלך? תמונה של "הצלצול" תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני מאוד מאוד מתגעגעת לעידן האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

moshit1

New member
רילי ארוך../images/Emo26.gif

שם: הדר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? האמצעי כן מיקום: שמה. האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? הלוואי שעומר
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? יעל ^^ האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? השם משפחה
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אני אנטוש אותו גם בלי להיות מפורסם
סטרייט/גיי/ביי:סטרייט
רווק? כה אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 90\11\29 גיל: 15 עודמעט גיל שהיית רוצה להיות: 6? כיתה: עולה ל-י' מצבך החברתי: יש לו מצב גובה: מטר 71 צבע עיניים:כחול אוהב אותו? לא צבע שער: בלונד
אוהב אותו? לא צבע אהוב: שחור ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני
חיות מחמד? כלב ותוכים מה העבודה שלך? חנות בגדים
יש / אין - פירסינג: אין
יהיה קעקועים: יהיה אובססיות: יש התמכרויות: יש
איזה שפות אתה דובר? עברית
ציטוט מועדף/ מוטו: אהבה זה לחיות מחמד
האם... אתה חי את הרגע? בדר''כ יש לך סודות? כה אתה שונא את עצמך? כה
אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא... יש לך הרגלים רעים? חחח כה
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? יש לך עיניים יפות ^_^ אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? מעלילותיה של הדר
מה הפחד הגדול ביותר שלך? גומיות אתה יודע לשיר? כה
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? חח לא האם אתה מתבודד? כה
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? בכלל לא. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? יש מצב. האם אתה פועל בפזיזות? כה האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? יותר מדי... האם אתה פסיבי או פעיל? לפעמים יש לך יומן/ ג'ורנל? כה מה החולשה הכי גדולה שלך? יש מלא..
מה החוזק הכי גדול שלך? אינכוח אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הכל אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כה יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כה אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? לא...
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לסמוך על בני אדם- אף פעם
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? כלום. ומה הכי פחות אוהב? הכל? אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יש לך ביטחון עצמי? לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אמממ לגרוק האם אתה: מעשן? כה סמים? לא קורא עיתון?כה מתפלל? לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים? כהה ישן עם בובות פרווה?לפעמים יוצא לטיול בגשם? כה מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?כה נוהג? לא אוהב לנסוע מהר?כה אוהב את הקול שלך?לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? כה יצאת מהמדינה? כה אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא היית מאוהב? כה היית על סמים? כה שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי?כה עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כה חטפת מכות? כה החטפת מכות למישהו?כה
התחילו איתך? כה היית על במה? כה ישנת מחוץ לבית?כה חשבת על התאבדות? כה נשארת ער כל הלילה? כה לא אכלת יום שלם? כה דיברת בטלפון כל הלילה?כה ישנת כל היום? כה הרגת מישהו? כה חשבת שאתה משתגע?כה בגדו בך? כה היה לך חלום שהתגשם?לא עברת על החוק? כה פגשת מישהו מפורסם?כה הרגת חיה בטעות? כה הרגת חיה בכוונה? כה סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא גנבת משהו? כה היית ברדיו/ טלוויזיה?כה היתה לך התמוטטות עצבים?כה קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כה האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לפעמים בקסם? לא בשטן? כה בסנטה קלאוס?לא ברוחות? כה בפיות? כה במזל? תלוי. באהבה ממבט ראשון?כה ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כה במכשפות? כה האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כה לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא לפה מי החבר הכי טוב שלך? איןלי מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? עדי ואוהד^^ מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? הרבה... מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? ? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? הרבה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אוהד או עדי על מי אתה סומך הכי הרבה? אףחד מי מקשיב לבעיות שלך? אףחד? עם מי אתה רב הכי הרבה? עדי
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך?לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לאאאא בבית של מי היית אחרון? עדי האם החברים שלך מכירים אותך? לא האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?כההה האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כה אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? מיקה שצחקת עליו? מאי שהלכת איתו לקניות? אמא
ששבר את הלב שלך? אוהד...
שאיכזב אותך? אוהד שגרם לך לבכות? אוהד ששימח אותך? עדי.. שראית איתו סרט? .שקד שדיברת איתו בטלפון? עדי שראית? עדי מה אתה לובש כרגע? טרנינג שחור וחולצה שחורה [חזיה אפורה ותחתונים שחורות...] באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? ברגל איזה ספר אתה קורא? זן ואומנות אחזקת האופנוע מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לו פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: בחילה, רע, די חרא, עייפה, רע האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כה

מתוקה777

New member
עונה ../images/Emo176.gif

שם: מור האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: - האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודעת אממ אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? ממש טוב לי עם השם לי תודה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? רק אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 3.12 גיל: 15 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: 20 כיתה: עולה לי' מצבך החברתי: מה זאת אומרת, אממ שומרת על קשר עם החברות... גובה: מטר חמישים ומשהו... צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן צבע שער: חום אוהב אותו? כן צבע אהוב: צהוב ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאלית חיות מחמד? אין מה העבודה שלך?אין לי עבודה אני לומדת ... יש / אין - פירסינג: נזם באף קעקועים: אין אובססיות: לא התמכרויות: לא איזה שפות אתה דובר?עברית אנגלית וערבית ציטוט מועדף/ מוטו: אין האם... אתה חי את הרגע? לא יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך?לפעמים אתה אוהב את הכתב יד שלך?בצורה מוזרה כן למרות שהכתב ממש אבל ממש מכוער יש לך הרגלים רעים?לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? מחמאה?... אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו?בין 4 קירות מה הפחד הגדול ביותר שלך? לא יודעת אתה יודע לשיר? לא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לפעמים כן מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? המשפחה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אני שונאת בעצמי את זה שאני עושה דברים במהירות בלי לחשוב ושאני מתעצבנת בקלות... האם אתה פסיבי או פעיל? ? יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? מה החוזק הכי גדול שלך? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה?את העצלנות שלי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן הרבה דברים שאני מתחרטת שעשיתי בעבר אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו?לא ממש נראה לי שהם יהיו טובים שאני אהיה יותר גדולה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים?שצריך לנצל כל רגע בחיים מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יודעת יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?מה.? האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון?לפעמים מתפלל? לא הולך לבית כנסת?לא מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה?חחח תפסתם אותי.... יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר?לא אוהב את הקול שלך?כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא להקיא אבל לקבל בחילה היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי?כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע?לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם?לא עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם?כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?כן גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה?כן היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס?לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? לא באהבה ממבט ראשון?לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא יודעת מי החבר הכי טוב שלך? חני מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך?ליאור מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? של חברה שלי חני עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? יעל עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חני על מי אתה סומך הכי הרבה? חני מי מקשיב לבעיות שלך? חני עם מי אתה רב הכי הרבה? ליאור האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? חני האם החברים שלך מכירים אותך?לא כולם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? כן האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא יודעת אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא ממש אכפת לי מזה... מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? סתם חברה קרובה לא רוצה להגיד את שמה שצחקת עליו? דיאנה שהלכת איתו לקניות?יפית ששבר את הלב שלך? האקס שאיכזב אותך? יפית שגרם לך לבכות? האקס ששימח אותך? לירן שראית איתו סרט? דיאנה וחני שדיברת איתו בטלפון? חני שראית? ההורים מה אתה לובש כרגע? סתם חולצה ומכנס באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במקלדת אם זה חלק מהגוף.... (לא!!) איזה ספר אתה קורא? לא קוראת ספר לא יודעת למה אין לי זמן לזה... מה יש על הפד לעכבר שלך? עכבר! תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפות ועצבות (יש סיבה לזה...) האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?כן

עונה

שם: שיר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן אבל בעיוות מסוים מיקום: כפר סבא האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? שאלו תהורים שלי מה אתם שואלים אותי אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? טוב לי עם השם שלי האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? מז"א? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? אמממ נראה לי.. טיפה קשה להגיד אותו חח מין: בנות, אנחנו לא המין החלש אנחנו המין הנחש סטרייט/גיי/ביי: לא, אבל חברים שלי חושבסים שיש לי נטיותתת חחחחחחחחחחחחח רווק? כע אם לא, רוצה להיות?
תאריך לידה: 3.9 גיל: 14 גיל שהיית רוצה להיות: 16 כיתה: עולה לט' מצבך החברתי: נורמלי?.. גובה: 1.66 צבע עיניים: ירוק אוהב אותו? כעעעעעע צבע שער: חום אוהב אותו? אהאא צבע אהוב: שחור לבן אדום כחול ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני. לא כדאי לכם לראות אותי ביד שמאל. חיות מחמד?
מה העבודה שלך? זונה. סתם אין לי יש / אין - פירסינג: באוזניים נחשב?... קעקועים: לא ולא יהיה אובססיות: אין ממש התמכרויות: שוקולד איזה שפות אתה דובר? תאילנדית ויפנית ציטוט מועדף/ מוטו: חיה ותן לחיות.. סתם אין לי מה עלה לי בראש עכשיו האם... אתה חי את הרגע? כן אפשר להגיד יש לך סודות? נראה לי אתה שונא את עצמך? קצת אתה אוהב את הכתב יד שלך? ממששש אבל ממש לא יש לך הרגלים רעים? נראה לי איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? על העיניים.. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? 'החיים לפי שיר', נראה לי מה הפחד הגדול ביותר שלך? כלבים.. אמאאא אתה יודע לשיר? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לאאאא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא שזכור לי האם אתה מתבודד? רחוק מזה מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אין לי ממש סדר עדיפויות אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? בה=רור האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן.. האם אתה פסיבי או פעיל? פעיללל יותר מידי חחח יש לך יומן/ ג'ורנל? פעם היה לי מה החולשה הכי גדולה שלך? לא מצליחה לחשוב על זה כרגע.... מה החוזק הכי גדול שלך? כנ"ל אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אממ הרבה דברים לאדעת לבחור אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? ממש לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? יש קטעים מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? עוד לא למדתי אותו מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את העינים נראה לי ומה הכי פחות אוהב? אממ יש יותר מידי אתה חושב שאתה נראה טוב? באמצע.. לא ממש.. יש לך ביטחון עצמי? בערך לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אפחת האם אתה: מעשן? כבר לא סמים? ממש לא קורא עיתון? לפעמים מתפלל? לפעמים הולך לבית כנסת? רק ביום כיפור וכאלה מדבר עם זרים? כע בשביל הצחוקים חח לשגע אותם ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? יצאתי פעם. והצטננתי. מאז לא עושה את זה יותר מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן יוצא לי לפעמים נוהג? עוד לא אוהב לנסוע מהר?
אוהב את הקול שלך? אין לי שום דבר נגדו האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן ועדיין היית על סמים? בחיים לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא עברת ניתוח? לא שזכור לי ברחת מהבית? ניסיתי חח חטפת מכות? לא נראה לי החטפת מכות למישהו? הייתי קוראת לזה מכה אחת גדולה במקום מאוד מסוים התחילו איתך? כע היית על במה? הרבה ישנת מחוץ לבית? בטחח חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? הרבה פעמים לא אכלת יום שלם? יום כיפור דיברת בטלפון כל הלילה? פעמיים ככה ישנת כל היום? ל"ג בעומר הרגת מישהו? נמלה נחשב? חשבת שאתה משתגע? כל הזמן
בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? עברתי באדום
וקניתי סיגריות ואלכוהול ואני פחות מ18
פגשת מישהו מפורסם? סאבלימינלללללללל כפרה עליוו הרגת חיה בטעות? נמלה חח הרגת חיה בכוונה? נמלה סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא חושבת גנבת משהו? כע היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? וואי כמעט כל יום על ההורים שלי קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? הרבה כאלה האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לפעמים בקסם? לא ממש בשטן? לפעמים בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן חח בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן כן ועוד פעם כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? נראה לי במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? גן עדן וגיהנום כל אחד איפה שמתאים לו מי החבר הכי טוב שלך? יש לי כמה מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? גם זה יש כמה מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לאדעת אם נתנו לי אחת כזאת טובה מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? הא? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אור יונית ועוד כמה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אור שיר ועוד כמה על מי אתה סומך הכי הרבה? על עצמי מי מקשיב לבעיות שלך? הרבה אנשים עם מי אתה רב הכי הרבה? הודיה
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? ממש לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא כולם בבית של מי היית אחרון? שירוש האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? נכון לעכשיו, כן. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אממ לא אכפת לי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: יש ויש מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אפחד שצחקת עליו? חחחחחח יונית שהלכת איתו לקניות? אור ששבר את הלב שלך? חברים שלי יודעים מי. שאיכזב אותך? כנ"ל שגרם לך לבכות? הודיה ששימח אותך? אחותי שראית איתו סרט? אור לירון לימור ושיר שדיברת איתו בטלפון? אבא שראית? שכנה שבאה לשאול משו ואין לי מושג אפילו איך קוראים לה מה אתה לובש כרגע? חולצה אדומה ומכנס קצר שחור באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אף חלק איזה ספר אתה קורא? ההבטחה- דניאל סטיג. כמעט בסוף. מה יש על הפד לעכבר שלך? כלביםםם בעעע מה זה עושה פההההההה תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: וואלה לא יודעת איך מרגישה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כע האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כע

מיקמיק 1

New member
עונה

שם: אור האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: -=-=-=-=-= האם תקראי לבת שלך על שמך? לא יודעת אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודעת.. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אמ.. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין:נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? כן אם לא, רוצה להיות? --- תאריך לידה:... גיל: 15 גיל שהיית רוצה להיות: בגיל שלי.. כיתה: נו מזה השאלות האלה? מצבך החברתי: בינוני גובה: 1.67 צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן צבע שער: חום אוהב אותו? כן צבע אהוב: תכלת ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימין חיות מחמד? תלוי איזה חיות.. מה העבודה שלך? אין לי עבודה יש / אין - פירסינג: לא קעקועים: לא אובססיות: לא התמכרויות: לא איזה שפות אתה דובר?עברית, אנגלית ספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: מה? האם... אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך?לא אתה אוהב את הכתב יד שלך?כן יש לך הרגלים רעים? לא איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? את ילדה טובה, את כל הזמן מחייכת.. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? לא חשבתי על זה. מה הפחד הגדול ביותר שלך? אמ.. אתה יודע לשיר? כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים?אמא שלי אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך?לא האם אתה פסיבי או פעיל? אמ.. יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך?רן דנקר ( הוא כזהה חתיךךך!!)) מה החוזק הכי גדול שלך? מה? אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? כלום אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לפעמים יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? שצריך לחיות את הרגע מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שיער, אף, עיניים ומה הכי פחות אוהב? אוהבת הכל אתה חושב שאתה נראה טוב? כן יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה?לאדעת.. האם אתה: מעשן? לא סמים?לא קורא עיתון?כן מתפלל? לפעמים הולך לבית כנסת?לפעמים מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה?לא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם?לא נוהג? לא אוהב לנסוע מהר?לא אוהב את הקול שלך?כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא?לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי?כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו?כן התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית?כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה?לא ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע?לא בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות?לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה?כן היתה לך התמוטטות עצבים?לא קפצת בנג'י? כן היה לך חלום שחזר כמה פעמים?כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לפעמים בקסם? כן בשטן? לא יודעת בסנטה קלאוס? לא ברוחות?כן בפיות? כן במזל?כן באהבה ממבט ראשון?כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)?כן במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל?כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים?לא יודעת כל אחד ולאיפה שהוא משתייך.. מי החבר הכי טוב שלך? החברה שלי.. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא שלי עצה הכי טובה שמישהו נתן לך:לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך?הרבה עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? מה? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חברות שלי על מי אתה סומך הכי הרבה? אמא מי מקשיב לבעיות שלך? אמא וחברות שלי עם מי אתה רב הכי הרבה? איזה אחתת קרצייהה האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? בבית של חברה האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות?לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב:כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג?אף אחד שצחקת עליו? אחותי הקטנה שהלכת איתו לקניות? אמא ואבא ששבר את הלב שלך? איזה אחד מהכיתה שאיכזב אותך? חברה שלי שגרם לך לבכות? אף אחד ששימח אותך? המישפחה והחברים שראית איתו סרט? חברות שדיברת איתו בטלפון?אמא שראית? אחותי מה אתה לובש כרגע? פיגמה באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בשום חלק איזה ספר אתה קורא? הרבה.. מה יש על הפד לעכבר שלך? אין..כלום תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: שמחה מאושרת, מחייכת ולאדעת מה עוד האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע?לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?לא

Seret Shel Sex

New member
אני חדשה ../images/Emo9.gif

שם: טל
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? מישהו... מיקום: ישראל
האם תקראי לבת שלך על שמך? לא
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אין לי מושג
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? יעל
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? מה יש לשבש?
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? יכוליות
סטרייט/גיי/ביי: גיי
חחחח סטרייטית. רווק? בהחלט. אם לא, רוצה להיות?
תאריך לידה: 17.10 קטנים רולז
גיל: [כמעט] 15 גיל שהיית רוצה להיות: 16 או 24 כיתה: עולה לי' מצבך החברתי: חביב
גובה: 1.60 צבע עיניים: חום קקי
אוהב אותו? לא
צבע שער: חום עם גוונים אוהב אותו? יאפ
צבע אהוב: שחור ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאלי
חיות מחמד? כלב, כלבה, חמוס, תוכי וסוס. מה העבודה שלך? אין לי
יש / אין - פירסינג: לא. קעקועים: לא. אובססיות: רובי וויליאמס
מכושפות
רוק ישראלי!!!
התמכרויות: כל האובססיות. איזה שפות אתה דובר? אנגלית ועברית. ציטוט מועדף/ מוטו: יהיה טוב בסוף, ואם לא טוב, זה לא הסוף. האם... אתה חי את הרגע? לפעמים
יש לך סודות? כמו לכולם. אתה שונא את עצמך? לא. אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן
יש לך הרגלים רעים? כמה.
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני משעשעת. יאי
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? טל - האדם והאגדה.
מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות. אתה יודע לשיר? לאאאא האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? אולי פעם
האם אתה מתבודד? אפשר לומר שכן. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? משפחה, בע"ח וחברות אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? נראלי.
האם אתה פועל בפזיזות? לא
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן כמה וכמה
האם אתה פסיבי או פעיל? באמצע. יש לך יומן/ ג'ורנל? כבר לא. מה החולשה הכי גדולה שלך? בע"ח מסכנים. מה החוזק הכי גדול שלך? שאני לוקחת דברים קשים יחסית, בצורה טובה. אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אין אחד. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? לא מאמינה בחרטות. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? סבירים
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אופטימיות. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? לאדעת ומה הכי פחות אוהב? לאדעת
אתה חושב שאתה נראה טוב? לא רע
יש לך ביטחון עצמי? תלוי עם מי ואיפה.
לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? בדיונית? לא עולה לי בראש...
האם אתה: מעשן? לא.
סמים? גם לא. קורא עיתון? בימי שישי. מתפלל? לא. הולך לבית כנסת? לא. מדבר עם זרים? אם אני צריכה. ישן עם בובות פרווה? יש לי את הכלבים
יוצא לטיול בגשם? אם בא לי.. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לצערי
נוהג? הלוואי!!!
אוהב לנסוע מהר? לא! אוהב את הקול שלך? נחמד. האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן
יצאת מהמדינה? כן
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא, אבל הקאתי ממשו שאחרים אכלו. היית מאוהב? לא. היית על סמים? לא. שחית בעירום? לא. היה לך מקרה חירום רפואי? כן. עברת ניתוח? כן. ברחת מהבית? לא באמת. חטפת מכות? כן. אבל לא רציני
החטפת מכות למישהו? כנ"ל
התחילו איתך? כן. היית על במה? לא
ישנת מחוץ לבית? מלא!!!
חשבת על התאבדות? כן. נשארת ער כל הלילה? כן. לא אכלת יום שלם? לא יכולה...
דיברת בטלפון כל הלילה? כןןןןןן
ישנת כל היום? כן
הרגת מישהו? לא
חשבת שאתה משתגע? כן!!!!!
בגדו בך? לא בקטע זוגי. היה לך חלום שהתגשם? כן
עברת על החוק? כן. פגשת מישהו מפורסם? יש לי קרוב משפחה מפורסם ככה ש.. הרגת חיה בטעות? אולי נמלים. וזה עצוב
הרגת חיה בכוונה? חס וחלילה! סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן
אבל זה היה לטובת אותו אדם. גנבת משהו? אולי מסטיק בכיתה ב'
היית ברדיו/ טלוויזיה? לא, וטוב שכך! היתה לך התמוטטות עצבים? הייתי קרובה לזה
קפצת בנג'י? בתכנון. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן. סיוט יותר נכון האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא. בקסם? כן
בשטן? לא. בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? לא ממש. בפיות? לא. במזל? לא. באהבה ממבט ראשון? לא ממש. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? בזה שאין רע בלי טוב. במכשפות? לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר. מי החבר הכי טוב שלך? נעה
מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? להיות אופטימית. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש כמה. עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? נעה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? נעה ומשפחה. על מי אתה סומך הכי הרבה? אמא ונעה וליה מי מקשיב לבעיות שלך? כל החברים. עם מי אתה רב הכי הרבה? מישו מעצבן.
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא בבית של מי היית אחרון? נעה האם החברים שלך מכירים אותך? מעטים. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא!
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב? לאדעת
מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? פתית. שצחקת עליו? פתית? שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? נעה
שאיכזב אותך? ליה
שגרם לך לבכות? נעה? ששימח אותך? אמא שראית איתו סרט? ליה בקולנוע שדיברת איתו בטלפון? נעה אתמול שראית? אבא ואמא מה אתה לובש כרגע? חולצה ומכנס באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? יש לי פוזת מחשב, אז ברגל איזה ספר אתה קורא? ה"פ מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני חושבת שאני מאוד שמחה האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? יאפ
האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא
האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

../images/Emo110.gif

שם: מיכל האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא
מיקום: ת"א האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני, איך היו קוראים לך? תשאלו את ההורים החמודים שלי
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? עם חברה שלי שחר.. זה שם יאפה לאללה
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? ממש לא חחח אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה
סטרייט/גיי/ביי: אני רגיללה
(סורי על העילגות והבורות
) רווק? חחחח בהתחלה חשבתי שרשמתם רוק.. הסוג מוזיקה
.. וכןן.. אם לא, רוצה להיות? ^ תאריך לידה: 30.4
גיל שהיית רוצה להיות: אממ.. 14-15.. משו כזה כיתה: עולה ל-ח'
מצבך החברתי: הא?
גובה: 1.50 ומששוו צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן
זה מבאס שאין כחול/ירוק.. אבלל אני יודעת שהכי מתאים לי חוםם.. יותר מירוק וכחולל.. צבע שער: חום אוהב אותו? מאוד
צבע אהוב: כחול ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימניתת חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? להיות מיכל
יש / אין
פירסינג: אין קעקועים: אין אובססיות: אין התמכרויות: אממממ לא איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית וערבית קצת.. ציטוט מועדף/ מוטו: אממממממממממממ.. סתכלו עלל העולם שלי
האם...
אתה חי את הרגע? לפעמים יש לך סודות? לא נראלי.. אתה שונא את עצמך? לא אתה אוהב את הכתב יד שלך? בערךך.. כן.. יש לך הרגלים רעים? זה לא רעיםם
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים
לוידעתת.. יש ויש
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? החיים של מיכל (מן הסתם
...) מה הפחד הגדול ביותר שלך? ג'וקיםם.. אגב הסקר הזה היה חצי למעלה
אתה יודע לשיר? אמממממממ.. לפעמים
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אמממממ.. לוידעת אם היית מישהו אחר, האם היית מתחבר עם עצמך? כל אחד מתחבר עםם עצמוו.. גם אם הוא לא חושב ככה.. האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? ישש.. האם אתה פסיבי או פעיל? זורי על הבורות אבל מזה פסיבי?
יש לך יומן/ ג'ורנל? כן מה החולשה הכי גדולה שלך? לוידעת
מה החוזק הכי גדול שלך? ^ אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? אתתת השיעעררר..
אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן ולאא.. לפעמים מאוד ולפעמים בכלל לא.. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כןןן.. הרבההה אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? נחמדים
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? האמתתת.. לא לסמוך עלל אנשייםם.. פשוט ככה/:.. וגגםם.. אם אנשים מקללים אותךך.. אוו מרכלים או דברים כאלה.. פשוט לנתק קשררר.. ולא להתייחסס.. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? מזתומרת?
אממ.. לוידעת ומה הכי פחות אוהב? היתה השאלה הזאת למעלה לע?
אתה חושב שאתה נראה טוב? זה לא חוכמהה לשאול
יש לך ביטחון עצמי? אממממ.. בערך
לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לוידעת
האם אתה
מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון? ראש1
מתפלל? לא ממשש... שצריך אז בטח.. הולך לבית כנסת? אממממ.. ביום כיפור וכאלה.. מדבר עם זרים? אמממ תלוי איך אתם מפרשים את זה ישן עם בובות פרווה? חחחחחחחחחחחח הן פה מאז שהייתי קטנה... אבל כולן כבר מזמן נפלו מהמיטה.. לאא ממש
יוצא לטיול בגשם? כןןןןןןןן
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא.. אבל ממממש לא.. נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? לא אוהב את הקול שלך? מאוד
האם אי פעם
פגעת בעצמך? כןן.. לא במובן פיזי.. יצאת מהמדינה? אממממ כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא
היית מאוהב? אמממ.. היית על סמים? לא שחית בעירום? לא
היה לך מקרה חירום רפואי? כן
עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? לא מכות מכות.. אבל מכות כן
החטפת מכות למישהו? כנ"ל
^ התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? אנייי רוצחת סדרתייתת.. אבללל אלל תגלוו!!.. סתם נו.. מה נראה לכם?
חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? לא שידוע לי.. היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן
הרגת חיה בטעות? נמלה
הרגת חיה בכוונה? ^ סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? אמממ.. פעם אחת צילמו בעבודה של אמא שליי.. ובמקרה עברנו שמה ואח"כ הראו את זה בחדשות
היתה לך התמוטטות עצבים? בערך
קפצת בנג'י? ממש לא חחחח היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין
באסטרולוגיה? לפעמים:) בקסם? לא
בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? מאוד
באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? זה נכון.. וגם להפך במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כןןן
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לקבר? מי החבר הכי טוב שלך? אממממ מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? יש כממהה.. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לוזוכרת
מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? חחחחחחחח... יש הרבה
עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? לוידעת עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? לוידעת על מי אתה סומך הכי הרבה? אממממממ... לוידעת מי מקשיב לבעיות שלך? אמממ.. הרבה סובלים
עם מי אתה רב הכי הרבה? אחותי
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד.. כמעט בכלל לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא.. אבל אני נקשרת בקלותת.. נורא בבית של מי היית אחרון? שלי?
האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לוידעת אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אללל תשאלו אותי נו
מי היה האדם האחרון
שרצית להרוג? אממממ.. לא יגיד ולא יגיד
שצחקת עליו? חחחחחחחחחחחחחח היוםם.. אמממ סתם מישו.. הוא הסתובב ליד הנדנדה.. והיא דפקה לו את זה בראש.. מה אני יעשה זה היה מצחייק
אבל בתכלס זה לא צחקתי עליו.. צוחקים איתו=) שהלכת איתו לקניות? לוזוכרת
ששבר את הלב שלך? אממממממממ שאיכזב אותך? אמממממממממממ שגרם לך לבכות? לוזוכרת ששימח אותך? אממממממ.. חברה שלי
שראית איתו סרט? חברותת שלי שדי

לא שלח הכלל.. המשך../images/Emo110.gif

מי היה האדם האחרון
שרצית להרוג? אממממ.. לא יגיד ולא יגיד
שצחקת עליו? חחחחחחחחחחחחחח היוםם.. אמממ סתם מישו.. הוא הסתובב ליד הנדנדה.. והיא דפקה לו את זה בראש.. מה אני יעשה זה היה מצחייק
אבל בתכלס זה לא צחקתי עליו.. צוחקים איתו=) שהלכת איתו לקניות? לוזוכרת
ששבר את הלב שלך? אממממממממ שאיכזב אותך? אמממממממממממ שגרם לך לבכות? לוזוכרת ששימח אותך? אממממממ.. חברה שלי
שראית איתו סרט? חברותת שלי שדיברת איתו בטלפון? חברההה שליי.. שראית? אמא מה אתה לובש כרגע
גופיה ומכנסס קצצרר.. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? אמממ בשומדבר
איזה ספר אתה קורא? אני לא
מה יש על הפד לעכבר שלך? הא?
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני שמחה מאוד מאוד מאוד(
) האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? הא? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן

בוהוטיהיז

שם: סיון (ואן) האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: אילת, כרגע בת"א האם תקראי לבת שלך על שמך? לא... אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? בטח גיא, אמא שלי אהבה פעם את השם הזה אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? סנדרה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? ואן כן אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? כן, בטוח מין: כמה שיותר! סתם :) נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט בד"כ רווק? כן אם לא, רוצה להיות? --- תאריך לידה: 23.3 גיל: 17.5 גיל שהיית רוצה להיות: 18 (כוסאמק מועדונים בת"א!!!) כיתה: יב' מצבך החברתי: טוב מאוד גובה: 170 צבע עיניים: חום אוהב אותו? פסדר... צבע שער: חום-אגוז-אדום אוהב אותו? כן צבע אהוב: כתום ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? כלבה וחתולה מה העבודה שלך? לחפש אחת יש / אין - פירסינג: יש קעקועים: יש אחד, היום אלך לעשות את השני כנראה אובססיות: כתום, כבשים התמכרויות: סיגריות קצת איזה שפות אתה דובר? אנגלית ועברית ציטוט מועדף/ מוטו: תאכל את הקינוח קודם כי אינך יכול לדעת מה יביא המחר האם... אתה חי את הרגע? יאפ יש לך סודות? לא ממש, רק אחד קטן אתה שונא את עצמך? ממש לא אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן יש לך הרגלים רעים? כמו לכל אחד איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? "איזו יפה את, את מדגמנת?" אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? איך שהבמאי יחליט מה הפחד הגדול ביותר שלך? אין משהו כזה אתה יודע לשיר? אני יודעת, אבל לא יפה האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? איך אפשר להעמיד פנים שאני מישהו אחר? "היי, אני אנג'לינה ג'ולי, נעים מאוד"??? האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? זה משתנה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? מתרגלים בסוף, לא? האם אתה פועל בפזיזות? כן האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא ממש האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי במה יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? אנשים יפים מה החוזק הכי גדול שלך? האינטיליגנציה שלי אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? את האף, אבל זה לא משהו שמצריך ניתוח אז אולי את השם משפחה אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? בד"כ כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? הרבה שלא עשיתי אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן, דיי מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? לא לסמוך על אף אחד מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? את הגוף שלי ומה הכי פחות אוהב? את האף
אתה חושב שאתה נראה טוב? כן יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לארה קרופט האם אתה: מעשן? כן סמים? ששש... קורא עיתון? לפעמים מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כן ישן עם בובות פרווה? קצת
יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כשחייבים נוהג? ששש... אוהב לנסוע מהר? כן אבל ששש!! הרישיון!! אוהב את הקול שלך? לא מפריע לי האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? סביר להניח היית מאוהב? כן היית על סמים? כן שחית בעירום? כן היה לך מקרה חירום רפואי? הממ.. בערך.. עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? בערך חטפת מכות? לא ממש.. בצחוק כזה החטפת מכות למישהו? כנ"ל התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? כן נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? לא נראה לי דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא... חשבת שאתה משתגע? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? לא משהו רציני עברת על החוק? כן פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? לא הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא זוכרת, לא נראה לי גנבת משהו? מסטיקים מהחנות וכאלה
היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? קצת בקסם? קצת בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? כן בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? בערך ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות? כן האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן, סתם בשביל הקטע לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? זה תלוי אם סיימנו את הסידורים בעולם הזה מי החבר הכי טוב שלך? ניצן מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? ניצן מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לסמוך רק על עצמי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? בדיחה פנימית? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? לאדע... זה מתחלק די שווה בשווה בין כולם עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אריק על מי אתה סומך הכי הרבה? אמא וניצן מי מקשיב לבעיות שלך? אמא וניצן עם מי אתה רב הכי הרבה? אף אחד האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? כן...
בבית של מי היית אחרון? של אחותי. כרגע האם החברים שלך מכירים אותך? מן הסתם.. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן, אחרת לא היה נדפק לי כל העניין עם הגרמני הזה
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: כן מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? אמא של אריק שצחקת עליו? אריק שהלכת איתו לקניות? איריס ששבר את הלב שלך? אריק שאיכזב אותך? אריק שגרם לך לבכות? אריק ששימח אותך? הרבה אנשים... לא זוכרת מי האחרון שראית איתו סרט? לא זוכרת שדיברת איתו בטלפון? שרון שראית? בעלה של אחותי מה אתה לובש כרגע? גופייה כתומה ובוקסר לבן עם נקודות כחולות וציור של מיני מאוס באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? בכף רגל איזה ספר אתה קורא? רוצחים ללא פנים מה יש על הפד לעכבר שלך? הכלבה של אחותי תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מה אני עושה ערה עכשיו? האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

עונה

שם: ספיר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן מיקום: מרכז האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? לא יודעת אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? -- האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? כן אם לא, רוצה להיות? -- תאריך לידה: 30.3.1994 גיל: 11 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: אותו גיל כיתה: עולה לו' מצבך החברתי: בסדר גובה: גבוה צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן צבע שער: חום בהיר- שטני אוהב אותו? מאודדדדדדדדדדד צבע אהוב: אדום ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני חיות מחמד? אין מה העבודה שלך? אין יש / אין - פירסינג: אין קעקועים: אין אובססיות: אין התמכרויות: אין איזה שפות אתה דובר? עברית וקצת אנגלית ציטוט מועדף/ מוטו: אין האם... אתה חי את הרגע? אולי יש לך סודות? אולי אתה שונא את עצמך? לא אתה אוהב את הכתב יד שלך? לא ממש יש לך הרגלים רעים? לא יודעת איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? על החכמה, ריקוד, אולי קצת שירה, ואולי יופי? אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? לא יודעת מה הפחד הגדול ביותר שלך? למות או שישהו מהמשפחה שלי ימות אתה יודע לשיר? כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? חחחחחחחחחח עזבי.. האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? בריאות אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? אולי האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? לא יודעת האם אתה פסיבי או פעיל? פעיל יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת מה החוזק הכי גדול שלך? לא יודעת אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? הייתי רוצה להיות בלי משקפים ולהיות יותר נמוכה אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? להיות מאושר מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? לא יודעת ומה הכי פחות אוהב? לא יודעת אתה חושב שאתה נראה טוב? כן יש לך ביטחון עצמי? כן לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת האם אתה: מעשן? לא (ולא אעשן) סמים? כנ"ל קורא עיתון? כן מתפלל? לפעמים הולך לבית כנסת? לפעמים מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה? כן
יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? -- אוהב את הקול שלך? כן האם אי פעם: פגעת בעצמך? כן יצאת מהמדינה? לא אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? לא היית על סמים? לא (ולא אהייה) שחית בעירום? לא (ולא אשחה גם) היה לך מקרה חירום רפואי? כן (חום גבוה) עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? לא החטפת מכות למישהו? לא התחילו איתך? כן היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? לא לא אכלת יום שלם? לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? לא בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? אולי עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? כן סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? כן במזל? לא באהבה ממבט ראשון? אולי ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? אולי במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגן עדן וגיהנום מי החבר הכי טוב שלך? סיון מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? לא יודעת עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? ילדות עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? חברות על מי אתה סומך הכי הרבה? אמא מי מקשיב לבעיות שלך? אמא עם מי אתה רב הכי הרבה? האחים האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא יודעת בבית של מי היית אחרון? חברה האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? לא יודעת אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לא יודעת מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? ילדה מהכיתה שצחקת עליו? לא זוכרת שהלכת איתו לקניות? אמא ששבר את הלב שלך? -- שאיכזב אותך? חברה שגרם לך לבכות? אחי ששימח אותך? חברה שראית איתו סרט? אחי שדיברת איתו בטלפון? אבא שראית? אחי מה אתה לובש כרגע? חולצה ומכנסיים באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? יד איזה ספר אתה קורא? סיימתי לקרוא מה יש על הפד לעכבר שלך? אין לי פד! תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני(1) די(2) שמחה(3), רגועה(4), ומשועממת(5) האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

עונה

שם: אור האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? מאיפה לי?? מה דעתכם על הרעיון שתשאלו את ההורים שלי?? אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? נחמד לי עם השם שלי, לא רוצה להחליף...לא תודה.. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לאא אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא חושבת.. אולי.. בעצם לאדעת מין: בת סטרייט/גיי/ביי: שיר, למה שלא תעני את על השאלה הזו... כשתגיעי להחלטה מה את חחחחח רווק? כן אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 5.1 גיל: 14 וחצי גיל שהיית רוצה להיות: 16 כיתה: עולה לט' מצבך החברתי: מצבו בסדר גמור, תודה ששאלתם. גובה: 1.63 צבע עיניים: חום אוהב אותו? כן למה לא? צבע שער: חום אוהב אותו? כן.. יש בעיה? צבע אהוב: אממ כחול,תכלת, לבן, אדום וורוד... ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? ממש אבל ממש לא מה העבודה שלך? כשאני אעבוד אני אספר על זה... תקשרו אליי אחרי זה חחח יש / אין - פירסינג: באוזניים... 1 בכל צד... זה בכלל נחשב פירסינג?! קעקועים: לא וגם לא בכיווןן אובססיות: יש.. והרבה התמכרויות: לא שידוע לי על משו ספציפי איזה שפות אתה דובר? עברית אנגלית ספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: תהיו חזקים.. תהיו חלשים.. תבכו תשמחו ותצחקו אבל תמיד תהיו אתם האם... אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? יש קטעים שכן... אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן.. מה רע בו?! יש לך הרגלים רעים? אממ לאדעת.. תשאלו מישו אחר מאיפה לי? ההרגלים שלי הם ההרגלים שלי, אם הם מפריעים למישו אז בעיה שלו איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? תשאלו את שון... אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? אבל לא יעשו סרט על החיים שלי, אז למה השאלה המפגרת הזו?! מה הפחד הגדול ביותר שלך? יש המוןן... עדיף לא להיכנס לזה אתה יודע לשיר? לזייף ליתר דיוק האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא.. טוב לי עם מי שאני האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? לא עולה לי בראש כרגע... כשאני אארגן סדר עדיפויות אתם תדעו על זה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן למה לא?? האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? אמממ אני צריכה לחשוב על זה האם אתה פסיבי או פעיל? מזה פסיבי? יש לך יומן/ ג'ורנל? מזה ג'ורנל? מה החולשה הכי גדולה שלך? עלו 2 שאלות למעלה וקבלו את התשובה שלי שם... מה החוזק הכי גדול שלך? כנ"ל אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא הייתי משנה כלום, אני אוהבת את עצמי איך שאני!!! אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? אממ נראלי שכן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? יש הרבה דברים שאני מתחרטת שעשיתי ויש כאלה שאני מתחרטת שלא עשית...יותר מדי... אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כן אנשים תנו :) הכל לטובהה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? ברגע שיהיה לך טוב עם עצמך לכולם יהיה טוב איתך מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? תגידו, אין סוף לשאלות האלה?! ומה הכי פחות אוהב? מה נסגר?! אתם רוצים פשוט להתחלף איתי וזהו??? אתה חושב שאתה נראה טוב? לא יודעת... אמרו לי שאני מזכירה את אחינועם ניני ושזה לא משו טוב... שיר אולי תעני את על השאלה הזו יש לך ביטחון עצמי? לא לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? עזבו אותי באמא שלכםם האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון? כשיוצא לי מתפלל? אמממ לא הולך לבית כנסת? בחגים ובאירועים מיוחדים... בשבתות לא מדבר עם זרים? תלוי מי ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כןןןןןןןןןןןןןןן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? חחחח יש עוד שאלות מעצבנות? אוהב את הקול שלך? מה רע בו? האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? לא... אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? לא היית על סמים? לאא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? מזה נחשב מקרה חירום רפואי? עברת ניתוח? לאדעת... בעצם לא.. לא עברתי שום ניתוח ברוך ה' טפו טפו בלי עין הרע ברחת מהבית? לא חטפת מכות? לא זוכרת החטפת מכות למישהו? כנ"ל התחילו איתך? שיר..=>שון נחשב?! היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן.. מי לא ישן מחוץ לבית?! תתעוררו אנשיםם מזה השאלות המפגרות האלה??? חשבת על התאבדות? לא.. בעצם כן.. אבל לא ברצינות... נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן.. ביום כיפור.. דיברת בטלפון כל הלילה? לא.. כששיר תתחיל להוציא שיחות אולי זה יקרהה חחח ישנת כל היום? אממ לא זוכרת.. יש מצב הרגת מישהו? עוד שאלה אחת כזו ואני באמת אהרוג מישו חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? לא היה לך חלום שהתגשם? לא עברת על החוק? אולי... לא זוכרת פגשת מישהו מפורסם? כן.. רוני סופרסטאר חחחחחח הרגת חיה בטעות? התשובה בשאלה למטה הרגת חיה בכוונה? אם כבר הרגתי חיה זה היה בכוונהה סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? לא.. שיר השוקולד בקניון נחשב גניבה?? היית ברדיו/ טלוויזיה? טלוויזיה היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא וגם לא בתכנון.. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? אממ כן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כל דבר קורה לטובה... גם דברים רעים... במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? עוד לא נפל כוכב... אולי כשהוא יפול אני אבקש משאלה לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לגן עדן.. מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמממ לירון נראלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מתישהו אני אזכר...אם בכלל קיבלתי עצה כזו,.. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? לירון, שיר, אור ועוד כמהה עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? שיר חחח אהה וגם לירוןן על מי אתה סומך הכי הרבה? אני לא יודעת אם יש בנאדם שאני סומכת עליו בעולם הזה... מי מקשיב לבעיות שלך? יש כמה אנשים כאלה... עם מי אתה רב הכי הרבה? אמממ עם אורית... האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לפעמים האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא ממש לא בבית של מי היית אחרון? אצל לירון, אתמול האם החברים שלך מכירים אותך? לא יודעת אם כל כך טוב כמו שנראה להם האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? כשאני אתאהב דברו איתי האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? זה לא ממש משנה לי אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: לאדעת מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? לאדעת שצחקת עליו? לאדעת שהלכת איתו לקניות? אמממ עם שיר.. אוכל נחשב לקניות?. ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? מזה שגרם לך לבכות? השאלות ששימח אותך? האלה שראית איתו סרט? לימור שיר לירון ושיר חחחחחחחחחחחחחחחחח תכבו את המזגניםםםםםםם שדיברת איתו בטלפון? שיר, אתמול בלילה... שעה וחצי בטלפון... והעיקר שזה לא היה על חשבוני חחח שראית? לירון.. שיר ושרון אתמול מה אתה לובש כרגע? חולצה קרועה ומכנס קצר באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? באף איזה ספר אתה קורא? צחוק של עכברוש... ובאלוהים אני לא מבינה על מה מדובר שםם מה יש על הפד לעכבר שלך? לעכבר יש תחבושת? נחמד לדעת.... תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני לא מרגישה כלום עכשיו האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? אממ לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא, אבל אני מתקשרת עכשיו האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? כן, לרדיו

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

שם: מאיה. האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? שיר. מיקום: ג"ש. האם תקראי לבת שלך על שמך? לא. אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? יש רשימה שלמה כזו, לא זוכרת אפילו שם אחד ממנה. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אף אחד\אחת. האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לפעמים. מיה, למשל. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא חושבת. מין: נקבה. סטרייט/גיי/ביי: סטרייט. דניאלתה מגדירה את זה כ"סטרייט שמחפש ריגושים". רווק? במערכת יחסים קוראים לזה? אם לא, רוצה להיות? לא. תאריך לידה: 28.10. גיל: 15. גיל שהיית רוצה להיות: 15-16. שתהיה לי תעודת זהות, קיבינימט. כיתה: עולה ל-י'. מצבך החברתי: מצויין, אני משערת. גובה: 160. צבע עיניים: חום. אוהב אותו? לא משהו. צבע שער: שחור עם חלקים ירוקים, ושתי קצוות אדומות-סגולות. אוהב אותו? כן. צבע אהוב: ירוק, כתומ, סגול. ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית. חיות מחמד? מיוּ אחד פסיכופת. מה העבודה שלך? מובטלת. יש / אין - פירסינג: יהיו. קעקועים: יהיו. אובססיות: הופעות, חיבוקים. התמכרויות: כרגע מנגו. והלוואי שיעבור מהר כי זה משמין. איזה שפות אתה דובר? עברית, אנגלית, עילגית, ג'יבריש, מבינה ספרדית. ציטוט מועדף/ מוטו: "don't worry, be happy". האם... אתה חי את הרגע? כןכן. יש לך סודות? כן. אתה שונא את עצמך? לפעמים. אתה אוהב את הכתב יד שלך? מאד. זה כתב יד של כוסיות. יש לך הרגלים רעים? כן. איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? מחמאות. מה אכפת לי בעצם. אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? המ, "הדבורה מאיה", "למאיה יש אקדח". לא יודעת, יש הרבה שירים שיכולים להתאים לפסקול עם השם "מאיה". אפילו לאבי ביטר יש אחד. מה הפחד הגדול ביותר שלך? להיות לבד. אתה יודע לשיר? יודעת, מקווה שעושה את זה בצורה לא מחרישה. האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא. האם אתה מתבודד? לא ממש. מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? להנות, לנצל כל רגע. אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן. האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כן. האם אתה פסיבי או פעיל? פעילה. יש לך יומן/ ג'ורנל? בלוג, וגם יומן. מה החולשה הכי גדולה שלך? לא עומדת בפני פיתויים, אגואיסטית לפעמים, לא שולטת בעצמי, קנאית להחריד לאנשים שאני אוהבת. מה החוזק הכי גדול שלך? שאלתי את דקל כי אין לי מושג מה לענות, הוא ענה "שאת גורמת לכל מי שמסביבך להיות שמח". אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? תחת. מעבר לזה הייתי רוצה להיות מושלמת. אני משתדלת. אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? תלוי מי האדם שאני בקשר איתו, כלשהו. יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כן. שהתחלתי לאהוב אוכל מעבר לפעולת האכילה בכתה ד'-ה'. עכשיו אני ממש משתדלת כדי לא להתעגל שוב. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? מאד. מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? הכל עוד אפשרי. מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? שוקיים וכפות רגליים. ומה הכי פחות אוהב? תחת, בטן, שוקיים, מותניים. אני אףפעם לא אהיה מרוצה. אתה חושב שאתה נראה טוב? שאחרים יישפטו. יש לך ביטחון עצמי? אין בגרוש. לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? במראה? לאף אחת. באופי? אולי דובוני אכפת לי. אבל הם יותר שווים, אז לא. האם אתה: מעשן? לא. סמים? לא. קורא עיתון? כן. מתפלל? לא. הולך לבית כנסת? לא. מדבר עם זרים? המון. ישן עם בובות פרווה? לפעמים. יוצא לטיול בגשם? כןכן. מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? כן. נוהג? הלוואי. אוהב לנסוע מהר? כן. אוהב את הקול שלך? לא משהו. האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא. יצאת מהמדינה? כן. אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא. היית מאוהב? כן. היית על סמים? לא. שחית בעירום? לא. היה לך מקרה חירום רפואי? לא. עברת ניתוח? לא. ברחת מהבית? כן. חטפת מכות? כן. החטפת מכות למישהו? כן. התחילו איתך? הרבה. היית על במה? כן. ישנת מחוץ לבית? יום כן יום לא. חשבת על התאבדות? לא. נשארת ער כל הלילה? המונים. לא אכלת יום שלם? כן. דיברת בטלפון כל הלילה? הרבה. ישנת כל היום? כן. הרגת מישהו? לא. חשבת שאתה משתגע? כן. בגדו בך? לא. היה לך חלום שהתגשם? כן. עברת על החוק? כן. פגשת מישהו מפורסם? כן. הרגת חיה בטעות? כן. הרגת חיה בכוונה? כן. סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אולי פעם אחת, וגם זה אחרי שפג תוקפו בכמה שנים. גנבת משהו? כן. היית ברדיו/ טלוויזיה? בשניהם. היתה לך התמוטטות עצבים? כן. קפצת בנג'י? כן. היה לך חלום שחזר כמה פעמים? אחד אולי. האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כן. בקסם? היה נחמד. בשטן? לא. רק ברוני. בסנטה קלאוס? לא. ברוחות? לא. בפיות? הלוואי. במזל? לא ממש. באהבה ממבט ראשון? זו לא אהבה, זו הדלקות. יכול להיות שבמקרה אותו אדם הוא נשמתכם התאומה, אבל אהבה כזו זה רק ע"פ מבט חיצוני. ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן. במכשפות? לא. האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא אכפת לי. מי החבר הכי טוב שלך? אני לא יכולה לכתוב כי אנשים ייפגעו והכל. מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? דניאלתה. מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? יש כמה. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? אישית? יש המון. עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? דניאלתה, דקל. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? דקל, דניאלתה. על מי אתה סומך הכי הרבה? דניאלתה, רוני. מי מקשיב לבעיות שלך? דניאלתה, רוני. עם מי אתה רב הכי הרבה? מעין. האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא. האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא. בבית של מי היית אחרון? דקל. האם החברים שלך מכירים אותך? מעטים. האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא. האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? זה לא משנה. אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אז מה אם הם חושבים שכן, לא אכפת לי. אני יודעת מה אני. מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? סשה. שצחקת עליו? מעין. שהלכת איתו לקניות? אמא? ששבר את הלב שלך? אף אחד. שאיכזב אותך? דקל. שגרם לך לבכות? לא זוכרת. ששימח אותך? אבא. שראית איתו סרט? דקל. סרט גרוע למדי בשם "לחסל את הליידי", (כאן ספויילר, למרות שאני יודעת שלא תראו) ובו כל הסרט מחכים שיקרה משהו, ובסוף כולם מתים ולא קורה כלום. שדיברת איתו בטלפון? דניאלתה. שראית? אבאמא. מה אתה לובש כרגע? מכנס חיתול שחור, חולצה כחולה גזורה עם כוכבים. באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? במצח. איזה ספר אתה קורא? אסטרולוגיה, מין ואופי - מרטין, למאטיס יש את השמש בבטן - יהודית קציר, אקסטזי(לא זוכרת מה שם הסופר). מה יש על הפד לעכבר שלך? כלום. הוא כחול-ירקרק וחלק. תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: קנאית, מנופחת, נזקקת, מקווה, ערה. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן. האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא. האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא.

L i l o o S h

New member
יאמ..

שם: לי האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? כן, סבתא שלי מיקום: קיבוץ האם תקראי לבת שלך על שמך? לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אין לי מושג.. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר, מי זה היה? צ'לסי האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? כן, חושבים ששמי הפרטי ושם המשפחה שלי מחוברים.. אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא נראה לי.. מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? כן אם לא, רוצה להיות? ... תאריך לידה: 31.7 גיל: 14 גיל שהיית רוצה להיות: 16 כיתה: עולה לט' מצבך החברתי: טוב מאוד גובה: 1.71 צבע עיניים: חום אוהב אותו? הוא לא נורא, אבל לא הייתי מתנגדת אם הוא היה אחר.. צבע שער: חום אוהב אותו? הוא לא נורא, אבל לא הייתי מתנגדת אם הוא היה אחר.. צבע אהוב: שחור, כתום, ורוד, אדום ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימנית חיות מחמד? כלבה מה העבודה שלך? תלמידה.. ? יש / אין - פירסינג: אין קעקועים: יהיה אובססיות: אין התמכרויות: שוקולד, קילוף עור יבש איזה שפות אתה דובר? אנגלית, עברית, קצת הולנדית ציטוט מועדף/ מוטו: "אנשים לא יזכרו מה אמרת ועשית, הם רק יזכרו איך גרמת להם להרגיש" האם... אתה חי את הרגע? מנסה.. יש לך סודות? כן אתה שונא את עצמך? לא אתה אוהב את הכתב יד שלך? לפעמים יש לך הרגלים רעים? כן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? כל מיני, אין אחת ספציפית אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? אין לי מושג.. בטח לי, כמו ריי..
מה הפחד הגדול ביותר שלך? מוות, כרישים אתה יודע לשיר? כן האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא, מה אני מפגרת? האם אתה מתבודד? לא מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? המשפחה שלי אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? נראה לי שכן.. האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים.. האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? יש כמה דברים.. האם אתה פסיבי או פעיל? תלוי במה.. יש לך יומן/ ג'ורנל? לא, עברתי את כיתה ג'. מה החולשה הכי גדולה שלך? .... מה החוזק הכי גדול שלך? .... אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? המשקל שלי אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? כן יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? יש כל מיני, לא עולה לי עכשיו.. אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? יש ויש מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אממ.. לא להתחבר עם כוסיות? סתם, לא יודעת.. היו מלא מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? העיניים שלי ומה הכי פחות אוהב? כל השאר בערך.. אתה חושב שאתה נראה טוב? אפשר, אבל צריך לעבוד על זה יש לך ביטחון עצמי? לרוב לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? לא יודעת.. האם אתה: מעשן? לא סמים? לא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? תלוי איזה ישן עם בובות פרווה? כן
יוצא לטיול בגשם? כן מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אני לא צבועה נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כן.. אוהב את הקול שלך? לא במיוחד האם אי פעם: פגעת בעצמך? לא יצאת מהמדינה? כן אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כן היית על סמים? לא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כן עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? לא חטפת מכות? כן החטפת מכות למישהו? כן התחילו איתך? אפשר להגיד.. היית על במה? כן ישנת מחוץ לבית? כן חשבת על התאבדות? לא נשארת ער כל הלילה? כן לא אכלת יום שלם? כן דיברת בטלפון כל הלילה? כן ישנת כל היום? כן הרגת מישהו? לא חשבת שאתה משתגע? כן בגדו בך? באמון שלי, לא פיזית, ביחסי בן-בת היה לך חלום שהתגשם? כן עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן הרגת חיה בטעות? כן הרגת חיה בכוונה? לא סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? כן, אבל זה היה רק לטובה.. גנבת משהו? בובה מהגן נחשב? היית ברדיו/ טלוויזיה? כן היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לא היה לך חלום שחזר כמה פעמים? לא האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לא בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? כן ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן במכשפות?לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן, אבל אני לא מאמינה בזה.. לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא יודעת.. אף פעם לא חשבתי על זה מי החבר הכי טוב שלך? רז מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אמא שלי מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא זוכרת.. מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש מלא!! עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? אף אחד עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אין הכי הרבה.. על מי אתה סומך הכי הרבה? על המשפחה שלי מי מקשיב לבעיות שלך? אמא שלי עם מי אתה רב הכי הרבה? כל מיני
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לפעמים האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא ממש.. תלוי בבית של מי היית אחרון? הממ.. שלי? האם החברים שלך מכירים אותך? כן האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? שיהיה... אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: תלוי מי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שמות לא יעזרו אני מניחה.. שצחקת עליו? שמותץ לא יעזרו אני מניחה.. שהלכת איתו לקניות? אמא שלי ששבר את הלב שלך? אין שאיכזב אותך? שמות לא יעזרו אני מניחה.. שגרם לך לבכות? סבא שלי ששימח אותך? מלא אנשים, לפני יומיים בערך.. שראית איתו סרט? שמות לא יעזרו אני מניחה.. שדיברת איתו בטלפון? אח שלי שראית? אח שלי מה אתה לובש כרגע? טי שירט ענקית באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? שומדבר איזה ספר אתה קורא? חוכמת הבייגלה מה יש על הפד לעכבר שלך? שרק תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: אני שונאת אותך, כלבה מטומטמת. האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? לא האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

D o R a S h A y

New member
עונה

שם: דור שי
האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? אין לי כוח להסביר מיקום:
האם תקראי לבת שלך על שמך? על שמי השני (שאני לא משתמשת בו אבל הוא ממש יפה -ליאור-)
אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אני חושבת שאותו דבר, כי זה שם דו מיני
אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? מור זה לא מתאים לי אבל זהשם יפה
האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? לא קרובות אבל כן
אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? לא יודעת...
סטרייט/גיי/ביי: סטרייט לחלוטין
רווק? כן
אם לא, רוצה להיות?
תאריך לידה: 21.11.89
גיל שהיית רוצה להיות: הגיל שאני עכשיו
כיתה: עולה לי"א
מצבך החברתי: אחלה
גובה: אין לי מושג...
צבע עיניים: חום
אוהב אותו? כן הוא אחלה
צבע שער: חום
אוהב אותו? כנ"ל
צבע אהוב: כל הצבעים חוץ מחום
ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): שמאלית מובהקת! נראה לי..
חיות מחמד? אין אבל מאוד רוצה
מה העבודה שלך? הייתה לי עבודה, לא ממש הבנתי מה הייתי אמורה לעשות, אבל לפני שהבנתי פיטרו אותי חחח (לא כי אני לא טובה כי הייתי זמנית) יש / אין -
פירסינג: אין
קעקועים: אין, לא אוהבת מחטים
אובססיות: לקרוא משפטים כמה פעמים, לא כי אני לא מבינה, אני פשוט אוהבת לקרוא משפטים כמה פעמיםם חח
התמכרויות: אין
איזה שפות אתה דובר? ברים אנגלית וכמה מילים בספרדית
ציטוט מועדף/ מוטו: everything that has a begining has an end/יש לך לב זהב אבל זהב זה רק מתכת |הדש|האם...
אתה חי את הרגע? לפעמים
יש לך סודות? כן, לכולם יש
אתה שונא את עצמך? יש פעמים שכן ויש פעמים שלא
אתה אוהב את הכתב יד שלך? כן
יש לך הרגלים רעים? כן אבל אין לי כוח לפרט
איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? שאני כל הזמן מחייכת ושאני חמודה =] =]
אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? לא יודעת.. שיעשו סרט על החיים שלי אני יודיע לך
מה הפחד הגדול ביותר שלך? לאבד מישו קרוב/ להיות במצב של חוסר אונים מוחלט
אתה יודע לשיר? אפשר להגיד..
האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? יכול להיות שזה קרה, אבל לא נראה לי...
האם אתה מתבודד? לא ממש.. לפעמים
מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? איך לעשות שכולם יהיו מרוצים
אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? אמ.. נראה לי שכן
האם אתה פועל בפזיזות? לפעמים,
האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? יש אבל לא בא לי לפרט
האם אתה פסיבי או פעיל? פעם ככה פעם ככה
יש לך יומן/ ג'ורנל? לא..
מה החולשה הכי גדולה שלך? מבחינה פיזית- שנוגעים לי בצוואר, אני חושבת שזה אחד העינויים היותר גדולים שיכולים לעשות לי... ומבחינה נפשית- כשנאי רבה עם חברה בעיקר, אני אומרת לה מה שאני רוצה, אבל אם אני יודעת שפגעתי בה יותר מידי אני באה ומבקשת סליחה כי אני שונאת שחברות שלי נפגעות ממני..
מה החוזק הכי גדול שלך? לדעת להודות בטעויות כשצריך, ו.. לדעת לתת עזרה כשצריך
אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? לא להכנע כ"כ מהר
אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לפעמים אני מנסה..
יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? שלא אמרתי לחברה דברים שהייתי צריכה להגיד..
אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? ממ.. לא רעים, אבל אני מצפה לשינוי
מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? אף פעם לא להגרר אחרי אנשים
מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? רגליים חחח
ומה הכי פחות אוהב? ידיים
אתה חושב שאתה נראה טוב? לפעמים, אם אני רוצה אז כן
יש לך ביטחון עצמי? כן
לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? אני לא רואה דברים בדיוניים אז אני לא יודעת האם אתה:
מעשן? לא
סמים? לא
קורא עיתון? לפעמים
מתפלל? לא
הולך לבית כנסת? לא
מדבר עם זרים? תלוי איזה זרים
ישן עם בובות פרווה? לא זה לא נוח
יוצא לטיול בגשם? כן
מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? אם ממש אין לי ברירה וגם אז.. אני לא הכי נחמדה בעולם..
נוהג? לא
אוהב לנסוע מהר? קצת
אוהב את הקול שלך? כן

D o R a S h A y

New member
המשך..

אם אי פעם:
פגעת בעצמך? לא
יצאת מהמדינה? לא =[
אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא שזכור לי
היית מאוהב? כן
היית על סמים? לא
שחית בעירום? לא
היה לך מקרה חירום רפואי? בערך
עברת ניתוח? לא
ברחת מהבית? לא
חטפת מכות? כן אבל לא רציני
החטפת מכות למישהו? כנ"ל
התחילו איתך? כן וזה היה מצחיק
היית על במה? אמ.. אם מסיבות סיום זה נחשב אז כן
ישנת מחוץ לבית? כן
חשבת על התאבדות? כן
נשארת ער כל הלילה? כן
לא אכלת יום שלם? כן
דיברת בטלפון כל הלילה? לא.. זה מעייף
ישנת כל היום? כן
הרגת מישהו? לא חס וחלילה
חשבת שאתה משתגע? כן
בגדו בך? לא יודעת
היה לך חלום שהתגשם? עדיין לא
עברת על החוק? לא
פגשת מישהו מפורסם? כן
הרגת חיה בטעות? חס וחלילה לא
הרגת חיה בכוונה? כנ"ל
סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? אולי כי נפלט לי..
גנבת משהו? כן אבל בקטנה
היית ברדיו/ טלוויזיה? אם קהל של תוכנית נחשב אז כן
היתה לך התמוטטות עצבים? לא
קפצת בנג'י? לא אבל אני ממש רוצה
היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כן וזה היה מעצבן
האם אתה מאמין:
באסטרולוגיה? כאילו הורוסקופ וזה? פעם כן אבל עכשיו לא... כי תשימו לב שאם תסתכלו על כמה הורוסקופים של אותו יום יהיה כתוב דברים שונים לגמרי..
בקסם? קצת.. לא ממש
בשטן? משתדלת שלא
בסנטה קלאוס? לא
ברוחות? לא
בפיות? לא למרות שהתחפשתי לאחת
במזל? כן
באהבה ממבט ראשון? לא ממש.. כי זה לא קרה לי.. אם זה יקרה אז אולי כן
ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? כן
במכשפות? לא ממש. למרות שאני ממש אוהבת מכושפות
האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן
לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? לא יודעת.. נראה לי עוברים לגוף אחר
מי החבר הכי טוב שלך? יש לי 2
מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? אחותי
מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה שצריך לקרות יקרה ולא משנה מה תעשי, אז פשוט תעשי מה שבא לך
מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? יש הרבה אבל אני לא זוכרת עכשיו וחוץ מזה שהיא פנימית אז מזה יעזור לכם אתם גם ככה לא תבינו..
עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? חברה
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? אחותי וחברה שלי
על מי אתה סומך הכי הרבה? ת'אמת? על עצמי ועל אבא שלי (לפעמים..)
מי מקשיב לבעיות שלך? אחותי בד"כ
עם מי אתה רב הכי הרבה? חברה שלי חח
האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא
האם אתה סומך על אחרים בקלות? לא
בבית של מי היית אחרון? של דודה שלי
האם החברים שלך מכירים אותך? יש דברים שהם לא יודעים עליי... שאף אחד יותר נכון לא יודע עליי... אבל בגדול כן
האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא
האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן, מה הקטע? מה אין בנים ביישנים?
אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: יש ככה ויש ככה, לא יודעת..
מי היה האדם האחרון:
שרצית להרוג? מישי
שצחקת עליו? חברה, אבל בקטע טוב לא בקטע מגעיל
שהלכת איתו לקניות? ההורים, הלכנו לקנות מצעים למיטה חח
ששבר את הלב שלך? לא שברו לי את הלב נראה לי... לא נתתי לזה לקרות
שאיכזב אותך? לא עולה לי מישו לראש עכשיו..
שגרם לך לבכות? כנ"ל
ששימח אותך? בת דודה שלי ודודה שלי
שראית איתו סרט? אחותי וחברה שלי
שדיברת איתו בטלפון? אחותי חחחחח
שראית? אבא שלי
מה אתה לובש כרגע? סמלת פיג'מה ורודה ומכנסיים אפורות
באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? באף.. גירד לי שם
איזה ספר אתה קורא? שום ספר..
מה יש על הפד לעכבר שלך? את השם של החברה של המחשב שלי
תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: עייפה מאוד ומתה לישון מאוד
האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן
האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא
האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא
זהו נגמר?? באמת ארוך... נהנתי!

המפ.

שם: נופר האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? אני בת 15,מי חושב עלזה מיקום: מרכז האם תקראי לבת שלך על שמך? ראה שאלה 2 אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? רועי. אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? נעה האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? יאפ אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? נופ מין: נ סטרייט/גיי/ביי: סטרייט רווק? יאפ אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: 22.6 גיל: 15 גיל שהיית רוצה להיות: 16 כיתה: י' מצבך החברתי: מעולה תודה גובה: 1.70 צבע עיניים: חום אוהב אותו? לא צבע שער: חום אוהב אותו? יאפ צבע אהוב: מה ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): ימני יש / אין - פירסינג: יש קעקועים: לא אובססיות: כן התמכרויות: כן איזה שפות אתה דובר? ציטוט מועדף/ מוטו: יהיה טוב האם... אתה חי את הרגע? משתדלת יש לך סודות? יאפ אתה שונא את עצמך? לפעמים אתה אוהב את הכתב יד שלך? יאפ יש לך הרגלים רעים? יאפ איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? :$$ אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? לאדעת מה הפחד הגדול ביותר שלך? יש אתה יודע לשיר? לפעמים האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? כה האם אתה מתבודד? כה מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? אהבה אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כה האם אתה פועל בפזיזות? כה האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? כה האם אתה פסיבי או פעיל? פסיבי יש לך יומן/ ג'ורנל? כה מה החולשה הכי גדולה שלך? יש מה החוזק הכי גדול שלך? יש אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? יש אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? לא יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? כה אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? כה מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? יש מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? כה ומה הכי פחות אוהב? כה אתה חושב שאתה נראה טוב? כה יש לך ביטחון עצמי? כה לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? האם אתה: מעשן? כה סמים? כה קורא עיתון? כה מתפלל? כה הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? כה ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? כה מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? לא נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? כה אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? כה יצאת מהמדינה? כה אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא היית מאוהב? כה היית על סמים? כה שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? כה עברת ניתוח? לא ברחת מהבית? כה חטפת מכות? כה החטפת מכות למישהו? כה התחילו איתך? כה היית על במה? כה ישנת מחוץ לבית? כה חשבת על התאבדות? כה נשארת ער כל הלילה? כה לא אכלת יום שלם? כה דיברת בטלפון כל הלילה? כה ישנת כל היום? כה הרגת מישהו? כה חשבת שאתה משתגע? כה בגדו בך? כה היה לך חלום שהתגשם? כה עברת על החוק? כה פגשת מישהו מפורסם? כה הרגת חיה בטעות? כה הרגת חיה בכוונה? כה סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לא גנבת משהו? כה היית ברדיו/ טלוויזיה? לא היתה לך התמוטטות עצבים? כה קפצת בנג'י? כה היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כה האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? כה בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? ברוחות? בפיות? במזל? באהבה ממבט ראשון? ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? במכשפות? האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? מי החבר הכי טוב שלך? מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? על מי אתה סומך הכי הרבה? מי מקשיב לבעיות שלך? עם מי אתה רב הכי הרבה? האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? האם אתה סומך על אחרים בקלות? בבית של מי היית אחרון? האם החברים שלך מכירים אותך? האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? שצחקת עליו? שהלכת איתו לקניות? ששבר את הלב שלך? שאיכזב אותך? שגרם לך לבכות? ששימח אותך? שראית איתו סרט? שדיברת איתו בטלפון? שראית? מה אתה לובש כרגע? באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? איזה ספר אתה קורא? מה יש על הפד לעכבר שלך? תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע?

D o o S h a

New member
../images/Emo179.gif ארוךךך... מידיי

שם: -- האם השם שלך הוא על שם מישהו/משהו? לא מיקום: -- האם תקראי לבת שלך על שמך? ממש לא אם היית נולד במין השני,איך היו קוראים לך? אותו דבר אם היית יכול להחליף שמות עם חבר,מי זה היה? אף אחד האם השם שלך משובש לעיתים קרובות? מ'זתומרת.? אם תהיה מפורסם, האם תנטוש את שם המשפחה שלך? מאוד@! שונאת אותו מין: נקבה סטרייט/גיי/ביי: סטרייטית רווק? במקרה אם לא, רוצה להיות? תאריך לידה: תאריך גיל: גיל שהיית רוצה להיות: לא יודעת... כיתה: מצבך החברתי: נחמד גובה: לא זוכרת צבע עיניים: חום כהה אוהב אותם? כן, למה לא צבע שער: חום אוהב אותו? כנ"ל צבע אהוב: אין ימני/ שמאלי/אמבידקסטרוס (משתמש בשתי הידיים בצורה שווה): אה חח..חשבתי מדובר בפוליטיקה. יש כזה דבר שמשתמשים ב-2 הידיים? מגניב. אני ימנית חיות מחמד? חתולי מה העבודה שלך? אין יש / אין - פירסינג: - קעקועים: - אובססיות: - התמכרויות: - איזה שפות אתה דובר? עברית, ערבית אם אפשר לקרוא לזה "דוברת" אנגלית וספרדית ציטוט מועדף/ מוטו: ממ האם... אתה חי את הרגע? כן יש לך סודות? בטח.. למי אין אתה שונא את עצמך? לא אתה אוהב את הכתב יד שלך? לאאא יש לך הרגלים רעים? כןןן איזו מחמאה אתה מקבל מרוב האנשים? ממ אם היו עושים סרט על החיים שלך,איך היו קוראים לו? "החיים של.."? מה הפחד הגדול ביותר שלך? מחלות סופניות. אתה יודע לשיר? לאאא!! אני שרה כ"כ נורא שזה מדהים האם העמדת פנים שאתה מישהו אחר כדי להיראות cool? לא האם אתה מתבודד? לא בדר"כ מה נמצא בראש סדר העדיפויות שלך בחיים? האנשים שחשובים לי והדברים שחשובים לי אם היית מישהו אחר,האם היית מתחבר עם עצמך? כן, תלוי מי האם אתה פועל בפזיזות? לא האם יש משהו שמפחיד אותך או שאתה שונא בעצמך? הרבה האם אתה פסיבי או פעיל? באמצע יש לך יומן/ ג'ורנל? לא מה החולשה הכי גדולה שלך? לא יודעת מה החוזק הכי גדול שלך? כנ"ל.. לא חשבתי על זה אף פעם אם היית יכול לשנות משהו אחד בעצמך, מה זה היה? כל מיני דברים אתה חושב שאתה חזק מבחינה ריגשית? תלוי בפני מה יש משהו שאתה מתחרט שעשית/ לא עשית? בטח... אתה חושב שהחיים היו טובים עד עכשיו? נחמדים ביותר מה השיעור הכי חשוב שלמדת מהחיים? מ מה אתה הכי אוהב בקשר לגוף שלך? ומה הכי פחות אוהב? אתה חושב שאתה נראה טוב? ממ... כן יש לך ביטחון עצמי? יש. אבל לא מופרז ולא בשמיים לאיזה דמות בדיונית אתה הכי דומה? חח... לא יודעת האם אתה: מעשן? לאאאאאא סמים? לאאאא קורא עיתון? כן מתפלל? לא הולך לבית כנסת? לא מדבר עם זרים? לא ישן עם בובות פרווה? לא יוצא לטיול בגשם? לא מדבר עם אנשים למרות שאתה שונא אותם? ממש לא נוהג? לא אוהב לנסוע מהר? - אוהב את הקול שלך? לא האם אי פעם: פגעת בעצמך? בטעות כן יצאת מהמדינה? כן.. הרבה םעמים אכלת משהו שגרם לאנשים אחרים להקיא? לא עד כדי כך אבל כן היית מאוהב? כן היית על סמים? לאא שחית בעירום? לא היה לך מקרה חירום רפואי? לא. חמסה למסה שום בצל! עברת ניתוח? לא טפו טפו טפו! ברחת מהבית? לא חטפת מכות? מאחותי נחשב? חח.. סתם לא החטפת מכות למישהו? לאחותי נחשב? התחילו איתך? ממ היית על במה? הרבה ישנת מחוץ לבית? הרבה חשבת על התאבדות? חשבתי על הנואש, לא על שאני יתאבד נשארת ער כל הלילה? בטח לא אכלת יום שלם? לא מסוגלת דיברת בטלפון כל הלילה? לא ישנת כל היום? לא הרגת מישהו? חס חלילה חשבת שאתה משתגע? כן חח בגדו בך? כן היה לך חלום שהתגשם? יכול להיות עברת על החוק? לא פגשת מישהו מפורסם? כן!! הראל סקעת פעמיים, עידן רייכל, וקובי מחט (אם הוא נחשב) גם פעמיים הרגת חיה בטעות? נמלים וג'וקים הרגת חיה בכוונה? נמלים סיפרת סוד שנשבעת לא לגלות? לאאא גנבת משהו? לאא היית ברדיו/ טלוויזיה? בעיתון היתה לך התמוטטות עצבים? לא קפצת בנג'י? לאא אמאלה היה לך חלום שחזר כמה פעמים? כןן האם אתה מאמין: באסטרולוגיה? לפעמים בקסם? לא בשטן? לא בסנטה קלאוס? לאא ברוחות? לא בפיות? לא במזל? כן באהבה ממבט ראשון? לא ביין ויאנג(טוב לא יכול להתקיים בלי הרע)? לא שמעתי על זה במכשפות? לא האם אתה מבקש משאלה כשכוכב נופל? כן! למרות שאני לא ממש מאמינה בזה.. מה רע לאן אתה חושב שאנחנו הולכים אחרי שאנחנו מתים? אין לי מושג באמת מי החבר הכי טוב שלך? אין מי הבן אדם שיודע כי הרבה עליך? משפחה וחברות קרובות מה העצה הכי טובה שמישהו נתן לך? לא שזכור לי מה הבדיחה הפנימית האהובה עליך? חח... לא תבינו בחיים. עם מי אתה מדבר הכי הרבה און- ליין? חברות עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? כנ"ל על מי אתה סומך הכי הרבה? הורים מי מקשיב לבעיות שלך? כנ"ל עם מי אתה רב הכי הרבה? אחותי האם אתה תמיד מרגיש שמבינים אותך? לא תמיד האם אתה סומך על אחרים בקלות? תלוי על מי בבית של מי היית אחרון? נוי האם החברים שלך מכירים אותך? בטח האם אתה מתייחס לאהבה כאל טעות? לא האם אתה רוצה שזה יהיה יותר מקובל מבחינה חברתית שבחורה תזמין בחור ליציאה? כן למה לא אתה חושב שהמין השני חושב שאתה נראה טוב: אולי מי היה האדם האחרון: שרצית להרוג? מישהי שצחקת עליו? כנ"ל שהלכת איתו לקניות? חברה ששבר את הלב שלך? מממ שאיכזב אותך? ממ שגרם לך לבכות? ממ ששימח אותך? חברה טובה. שראית איתו סרט? כמה חברים שדיברת איתו בטלפון? חברה טובה שראית? חברה טובה מה אתה לובש כרגע? גופיה של פוקב וג'ינס ונעלי ספורט באיזה חלק בגוף אתה נוגע כרגע? פה איזה ספר אתה קורא? "תנו לגדול בשקט" מהמם! מה יש על הפד לעכבר שלך? דג בתוך שונית אלמוגים תאר איך אתה מרגיש כרגע ב5 מילים: מצוין, חם לי וכיך לי האם אתה מדבר עם מישהו און-ליין כרגע? כן. לימע האם אתה מדבר עם מישהו בטלפון כרגע? לא האם אתה מקשיב למוסיקה כרגע? לא

למעלה