שאלון ארוך

AlexOnFire

New member
עונה:) מה נשמע? הכול טוב, מה איתכם? איך הלך לך היום? כרגע רק בוקר, אבל מקווה שיהיה יום טוב../images/Emo13.gif בן כמה אתה?עוד חודש ושבוע 15 חחחח איך קוראים לך? אלכס כמה אחים יש לך? אין לי איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.?- ואם יש אז איך קוראים להם?- מעשנ\ת?לא אם כן מאיזה גיל?- איך התחלתם לעשן?- בידיעה שיום אחד תקבלו סרטן או שבץ???....- חשבתם פעם להפסיק?- אתה אוהב שאלונים?כן אם לא למה אתה עונה עליהם?- אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? אין לי סבלנות ורעיונות. אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר?אנלא חושבת עלזה חח כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר...../images/Emo13.gif באיזה כיתה אתה?ט' איזו מגמה? מדעית אתה לומד ביום שישי?כן../images/Emo10.gif איך קוראים למחנכת שלך? אתי איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? תושבע והיסטוריה../images/Emo5.gif איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ספרות ומתמ'. איזה מקצוע אתה הכי שונא? אזרחות, תושבע, בט"ב וכו'. מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך?תנך באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 6:45 אתה לוקח בקבוק מים?לא מה אתה לוקח לאכול?אנלא לוקחת חחח באיזה שעה אתה חוזר? כל יום שונה... אבל זה או ב2 או ב3 או ב4 אתה הולך לבית בהסעה?עברית קשה? נוסע בהסעה. אבל לא... או הולכת ברגל או אוטובוס. מה אתה אומר על הנוער של היום?מטומטם למדי. המחשב שלך נמצא בחדר שלך?כן פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? מחברת. קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך?כיסא. מה הצבע שיער שלך?שטני מה הצבע העיניים?ירוק דבש../images/Emo99.gif יש לך שיער ארוך?לא ממש. מה הגובה?168-167 מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? פסיכולוגית או עורכת דין. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה?1 בצהריחם ../images/Emo6.gif השעה הכי מוקדמת שקמתם בה?5 לפנות בוקר. מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה?כלום. מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך?טוסט חחח מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך?ארטיק או גלידה! ../images/Emo99.gif איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית?יחיד. איזה סרט אתה הכי אוהב?כל ז'אנר משו אחר... אבל בכללי קיל ביל, מת לצעוק וכאלה... איזה שיר אתה הכי אוהב?אין שיר שאני הכי אוהבת... אבל כרגע אני שומעת נונ סטופ goodbye my lover -james blunt איזה זמר\ת אתה הכי אוהב?מרלין מנסון, אוונסנס. איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב?ג'וני דפ../images/Emo99.gif הדיסק שאתה הכי אוהב? אין לי דיסקים. השיר האחרון ששמעת?Tell Me Baby-RHCP הסרט האחרון שראית? מהומה במעונות 2 מה אתה שומע עכשיו? Good Charlotte-Keep Your Hands Of My Girl תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה?ספר גבינה מועדפת?רגילה?XD בשר מועדף?מאיפה לי... מאפה מועדף?עוגת שוקולד../images/Emo47.gif שתיה חמה מועדפת?תה אני מניחה... את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? חבר שלי../images/Emo23.gif איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו?גוטיקה. איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו?goodbye my lover -james blunt איזה עונה אתה הכי אוהב?אביב. איזה עונה אתה הכי שונא?קיץ וחורף. קיצוניים מידי... מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי?להיות עם חבר שלי, לא אכפת לי איפה. אתה צם ביום כיפור?לא אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? ראיתי ואכלתי... כבר לא זוכרת מהXD היית מסתדר בלי מחשב?כן. יש לך טלוויזיה בחדר?כן אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? היא שבורה כבר כמה חודשים, ואני מסתדרת. אתם מאמינים בחיזרים?כן. אתם מאמינים באלוהים?לא מאמינים בשטן?כן דרג את 3 האנשים שאתה הכי אוהב: 1.חבר שלי 2.אימא 3.חברה שלי דרג את 3 האנשים שאתה הכי שונא: 1.ילדים מהכיתה שלי 2.ילדים מהמדעיות 3.ילדים מהרגילות. איזה צבע אתה מעדיף? שחור 1.כסף או זהב?כסף 2.שחור או צהוב?שחור 3.שחור או לבן?שחור 4.אדום או ירוק? ירוק 5.תכלת או כתום? כתום דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.שחור 2.לבן 3.ירוק 4.כחול 5.לילך באיזה צבע צבוע החדר שלך? ורוד-לילך באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?כל צבע, אבל אני רוצה ציור קיר../images/Emo7.gif איזה צבע לעולם לא תלבש?לאדעת, יותר מידי ורוד פאקצתי? איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש?שחור... מרזה. איזה צבעים אתה לובש בד"כ?שחור, לבן, אדום. איזה צבע הכי מאפיין אותך?לאדעת... ירוק אני מניחה. קנית תיק השנה?לא אם כן באיזה צבע?- ושל איזה מותג?- מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? המבורגר. תה או שוקו? תה לימודים או חופש? חופש כלכך. אם את בת,חצאית או מכנסיים? גם וגם [אני במילא לובשת חצאיות לבצפר] לצאת או להיות בבית? לצאת תלוי עם מי ומתי, להיות בבית תלוי עם מי ומתי../images/Emo13.gif חוף הים ? או טבע? חוף ים שוקולד לבן או חלב? חלב כלב או חתול? שניהם חמודים. עכבר או חתול?חתול אחים או אחיינים?שומדבר חחח אמא או אבא?אמא לחיות או למות?לחיות מחשב או טלויזיה?מחשב [כי בזה אני משתמשת] לישון או להית ערים? לישון פינגווין או דג? פינגווין לדבר חלש או לדבר חזק?לדבר רגיל חחח לשמוע היפ הופ או רוק?רוק מדונה או איל גולן?שומדבר, אבל אם כבר אז מדונה. בירה שחורה או לבנה?אנלא אוהבת בירה. דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד?8 למידה שבה הבית שלך יפה?6 למצבך החברתי?6 לכתב שלך?7 להישגים שלך בלימודים?7 למצבך הבריאותי?5 למידת התענינותך בלימודים?5 כמה אתה אוהב קולה?6 כמה אתה אוהב פיצה?6 כמה אתה אוהב את החברים שלך?10 כמה אתה אוהב את האחים שלך?- למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך?8 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך?6 למידה בה אתה אוהב מוזיקה?10 למידה בה אתה אוהב לשיר?5 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך?8 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה?לא זוכרת... אכלתם שוקולד?נראה לי ששלשום. צחקתם?אתמול דיברתם בטלפון? ממזמן.... דיברתם בפלאפון?אתמול קמתם ב-6:00 בבוקר?יום חמישי. קמתם ב-12:00 בצהריים?אתמול חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? לפני שבועיים... קיבלתי 78! זנות! חשבתם שאתם רזים ?באוקטובר נראה לי... שג'ינס שלא ישב עלי חודשים פתאום ישב עלי יפה... אבל מאז השמנתי רצח. חשבתם שאתה שמנים?כל הזמן חחח חשבתם שאתם גבוהים? אני די גבוהה, כן. הייתם אצל רופא שיניים?החודש. הייתם חולים?לפני חודשיים-שלוש. ראיתם חיזר?לא ראיתי. ראיתם עב"מ?כל יום חחח סתם. לא ראיתי.. היה לכם סיוט?לפני איזה שבועיים... רבת עם מישהו שאתה אוהב?יום שישי. רבת עם מישהו שאתה שונא?כמעט כל יום בבצפר. תזכירו לי איך קוראים לכם?אלכס חחחח

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo219.gif

מה נשמע? אני עייפה איך הלך לך היום? בסדר בן כמה אתה? 11.5 איך קוראים לך?לוטן כמה אחים יש לך? 2 איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.?אחותי ואם יש אז איך קוראים להם? אח-מעוז,אחות-שובל מעשנ\ת? לא אם כן מאיזה גיל? -- איך התחלתם לעשן?-- בידיעה שיום אחד תקבלו סרטן או שבץ???.... -- חשבתם פעם להפסיק?-- אתה אוהב שאלונים? כן אם לא למה אתה עונה עליהם? -- אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? אני לא מרכיבה אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר...טוב באיזה כיתה אתה?ו' איזו מגמה? אני מקווה להיות במגמת צילום אתה לומד ביום שישי? כן איך קוראים למחנכת שלך? דינה איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות?שעה ראשונה-תנ"ך,שעה שניה-מתמטיקה איזה מקצוע אתה הכי אוהב? הסטוריה,לא"י בעיקר ותנ"ך איזה מקצוע אתה הכי שונא? מתמטיקה וג"ג מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנ"ך באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 7:00 אתה לוקח בקבוק מים? לפעמים מה אתה לוקח לאכול? זה משתנה באיזה שעה אתה חוזר? בד"כ ב13:30-14:00 אתה הולך לבית בהסעה? לא מה אתה אומר על הנוער של היום? -- המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לא [יש לי 2 חדרים] פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? כן-חוברת "הודו-להכיר עולם אחר" [ג"ג] קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? חלון מה הצבע שיער שלך? חום-ג'ינג'י מה הצבע העיניים? ירוק-חום יש לך שיער ארוך? לא ;; מה הגובה? לא יודעת מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? קודם שאני אסיים יסודי בכלל השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 10:10 השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 2:49 מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מה שאני אוהבת לאכול כשאני לא חולה מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? מה שאני אוהבת לאכול תמיד מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? כנ"ל איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? כזאתי שנפתחת לעוד מיטה P: איזה סרט אתה הכי אוהב? "ג'ומנג'י","לילה מוטרף במוזיאון","הטינה","מגרש השדים","צ'רלי בממלכת השוקולד" איזה שיר אתה הכי אוהב?יש הרבה. בעיקר של MCR איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? -- איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? ג'וני דפ,בן סטילר הדיסק שאתה הכי אוהב? אני בדילמה
. אני מניחה שט'רי צ'ירז. אבל גם יש שירים ממש טובים בבוליטס ודה בלאק פארייד השיר האחרון ששמעת? ארלי סאנסטס הסרט האחרון שראית? "לילה מוטרף במוזיאון" מה אתה שומע עכשיו? "Kill All Your Friends" תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? חלון גבינה מועדפת?-- בשר מועדף? -- מאפה מועדף? -- שתיה חמה מועדפת? -- את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? אף אחד,אין לי כוח לראות אף אחד איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? "נורביט". עוד שבועיים אני הולכת לראות איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? "Starlight"-מיוז איזה עונה אתה הכי אוהב? חורף&סתיו איזה עונה אתה הכי שונא? קיץ מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? שום דבר,לישון בעיקר אתה צם ביום כיפור? לא אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? מחשב,שינה,מוזיקה,אכילה מרובה היית מסתדר בלי מחשב? לא יש לך טלוויזיה בחדר? כן אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? לא יודעת,אני צופה הרבה בטלוויזיה ובעיקר בחדר שלי אתם מאמינים בחיזרים? לא אתם מאמינים באלוהים? לא מאמינים בשטן? לא דרג את 3 האנשים שאתה הכי אוהב: 1.-- 2.-- 3.-- דרג את 3 האנשים שאתה הכי שונא: *3=הכי פחות 1=הכי הרבה 1.המורים 2.הכיתה 3.ההורים איזה צבע אתה מעדיף? שחור&אדום בעיקר 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? שחור 3.שחור או לבן? שניהם 4.אדום או ירוק? אדום 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.שחור 2.אדום 3.לבן ואפור 4.כחול כהה 5.בורדו באיזה צבע צבוע החדר שלך? לבן כולו וקיר אחד בורדו באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? אני אוהבת אותו ככה איזה צבע לעולם לא תלבש? ורוד זועק איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש?שחור,אדום,לבן,אפור איזה צבעים אתה לובש בד"כ? שחור,אדום,לבן,אפור איזה צבע הכי מאפיין אותך? לא יודעת קנית תיק השנה? לא-אני עושה שנה כן שנה לא אם כן באיזה צבע? -- ושל איזה מותג? אאוטדור מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? פיצה תה או שוקו? שוקו לימודים או חופש? חופש אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסיים לצאת או להיות בבית? להיות בבית חוף הים ? או טבע? טבע שוקולד לבן או חלב? לבן כלב או חתול? חתול עכבר או חתול? חתול אחים או אחיינים?אף אחד אמא או אבא?-- לחיות או למות? למות -.- מחשב או טלויזיה? שניהם לישון או להית ערים? לישון פינגווין או דג? פינגווין לדבר חלש או לדבר חזק? תלוי לשמוע היפ הופ או רוק? רוק מדונה או איל גולן? אף אחד בירה שחורה או לבנה? רדבול P: דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: *10=הכי טוב 1=הכי גרוע שוקולד? 10 למידה שבה הבית שלך יפה? 10 למצבך החברתי? 5.5 לכתב שלך? 10 להישגים שלך בלימודים? 1 למצבך הבריאותי? 10 למידת התענינותך בלימודים? 2 כמה אתה אוהב קולה? 10 כמה אתה אוהב פיצה? 10 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 1 כמה אתה אוהב את האחים שלך? 8.5 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 4 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 10 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10 למידה בה אתה אוהב לשיר?1 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 1 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? לפני שעה אכלתם שוקולד? אתמול צחקתם? לפני כמה שניות דיברתם בטלפון? לפני חצי שעה דיברתם בפלאפון? אתמול קמתם ב-6:00 בבוקר? ביום שישי קמתם ב-12:00 בצהריים? לא זוכרת חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? כל הזמן כמעט חשבתם שאתם רזים ? לפני חודש וקצת חשבתם שאתה שמנים? כל הזמן כמעט ישבתם שאתם גבוהים? כל הזמן הייתם אצל רופא שיניים? לפני המון זמן,אבל לא בשבילי הייתם חולים? לפני שבועיים ראיתם חיזר? אף פעם ראיתם עב"מ? היום P: היה לכם סיוט? לפני שבוע [על דייבי מAFI] רבת עם מישהו שאתה אוהב? אף פעם רבת עם מישהו שאתה שונא? לפני שבוע תזכירו לי איך קוראים לכם?לוטן

rasmus girl1

New member
../images/Emo187.gif

מה נשמע? אחלה איך הלך לך היום?בסדר בנתיים :) בן כמה אתה? 18 איך קוראים לך?ענבר כמה אחים יש לך? 3 איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.?אין הכי.. ואם יש אז איך קוראים להם? רון דן ונופר מעשנ\ת? לא אתה אוהב שאלונים?כן אם כן למה אתה לא מרכיב אותם?כי אפעם אינלי כוח לזה.. אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? כן כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה?י"ב איזו מגמה? תקשורת אתה לומד ביום שישי?כן איך קוראים למחנכת שלך?סיגל איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות?מתחילה ב10.. :) איזה מקצוע אתה הכי אוהב? תנ"ך איזה מקצוע אתה הכי שונא? אזרחות >< מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנ"ך באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? תלוי מתי מתחילים. אתה לוקח בקבוק מים? כן מה אתה לוקח לאכול? בד"כ לא מביאה אוכל באיזה שעה אתה חוזר? 13:30 רוב הזמן. אתה הולך לבית בהסעה? לא מה אתה אומר על הנוער של היום?על הפנים. המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לא פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה?לא. קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך?אינלי כוח לקום.. מה הצבע שיער שלך? חום כהה כהה.. מה הצבע העיניים? חום כהה יש לך שיער ארוך? לא ממש מה הגובה? של? מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול?מאיפה לי.. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? אמ..11 ומשו נראלי.. השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 5 לפנות בוקר.. מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? כלום מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? נס :) מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גלידה :) איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? יחיד איזה סרט אתה הכי אוהב?אימה בעיקר. איזה שיר אתה הכי אוהב?אין שיר אהוב,יש מלא שירים אהובים. איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? אין. איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? -- הדיסק שאתה הכי אוהב? -- השיר האחרון ששמעת? לייק א ורג'ן של מדונה. הסרט האחרון שראית? המ..לא זוכרת :/ מה אתה שומע עכשיו? פרסומת של יאס לסדרה האנטומיה של גריי :) תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? קיר גבינה מועדפת?מלוחה בשר מועדף?צמחונית :) מאפה מועדף? אמ.. שתיה חמה מועדפת?נס. את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? אפחד איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? שום סרט. איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? חפרתם.. איזה עונה אתה הכי אוהב? קיץ!! איזה עונה אתה הכי שונא? חורף!@$ :S מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? מה שאני עושה ביתר השבוע.. אתה צם ביום כיפור? עד השנה כן,משנה הבאה לא נראלי.. היית מסתדר בלי מחשב?כן יש לך טלוויזיה בחדר? לא אתם מאמינים בחיזרים? כן :) אתם מאמינים באלוהים? לא ממש.. מאמינים בשטן?
דרג את 3 האנשים שאתה הכי אוהב: 1.לוטן 2.משפ' 3.חברות דרג את 3 האנשים שאתה הכי שונא: 1.טל **** 2.השכן הערס מקומה 2 3.המורה לספרות איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב?כסף 2.שחור או צהוב? שחור 3.שחור או לבן? לבן 4.אדום או ירוק? אדום 5.תכלת או כתום? כתום דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.אדום 2.לבן 3.שחור 4.טורקיז 5.כתום באיזה צבע צבוע החדר שלך?ירקרק בהיר באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? ורוד איזה צבע לעולם לא תלבש? ורוד איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש?אדום איזה צבעים אתה לובש בד"כ? אין צבע בולט.. איזה צבע הכי מאפיין אותך? לאדעת.. קנית תיק השנה? לא מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? פיצה תה או שוקו? שוקו לימודים או חופש?חופש אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסיים לצאת או להיות בבית? לצאת חוף הים ? או טבע? טבע שוקולד לבן או חלב? חלב כלב או חתול? כלב עכבר או חתול? חתול אחים או אחיינים? אינלי אחיינים .. אמא או אבא?שניהם לחיות או למות? אפעם לא נהרגתי אז אני לא יודעת מה עדיף.. >< מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? להיות ערים. פינגווין או דג? פינגווין לדבר חלש או לדבר חזק?חלש לשמוע היפ הופ או רוק? רוק מדונה או איל גולן? איף.. בירה שחורה או לבנה? בע.. דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 10 למידה שבה הבית שלך יפה?9 למצבך החברתי? 8וחצי לכתב שלך? 7וחצי להישגים שלך בלימודים? 7 למצבך הבריאותי? 10 למידת התענינותך בלימודים? 6 כמה אתה אוהב קולה? 6 כמה אתה אוהב פיצה? 8וחצי כמה אתה אוהב את החברים שלך? לפעמים 9 לפעמים 8 ולעיתים 10.. כמה אתה אוהב את האחים שלך? בין 7 ל10 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 10 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 9וחצי למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 8 וחצי למידה בה אתה אוהב לשיר? 4 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 8 וחצי מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? היום אכלתם שוקולד? ביום חמישי צחקתם? היום דיברתם בטלפון?היום דיברתם בפלאפון? היום קמתם ב-6:00 בבוקר? פיף,לפני מיליון שנה.. קמתם ב-12:00 בצהריים? בחופש הגדול נראלי :/ חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו?לפני חודש בערך.. חשבתם שאתם רזים ? תמיד חשבתם שאתה שמנים? אפעם ישבתם שאתם גבוהים? אפעם הייתם אצל רופא שיניים? לפני חודשיים בערך.. הייתם חולים? אתמול ראיתם חיזר? אפעם ראיתם עב"מ?אפעם היה לכם סיוט? מזמן רבת עם מישהו שאתה אוהב? לפני שבועיים בערך.. רבת עם מישהו שאתה שונא? לפני שנה ככה.. תזכירו לי איך קוראים לכם?ענבר.

fluppster

New member
כיף....

מה נשמע? בסדר איך הלך לך היום? לא משהו בן כמה אתה? 21 איך קוראים לך? חן כמה אחים יש לך? 2 (ועוד 2 למחצה) איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.? לא עונה מטעמי פוליטיקלי קורקט
ואם יש אז איך קוראים להם? מה אכפת לך?
מעשנ\ת? לא אם כן מאיזה גיל? --- איך התחלתם לעשן? --- בידיעה שיום אחד תקבלו סרטן או שבץ???.... --- חשבתם פעם להפסיק? --- אתה אוהב שאלונים? כן אם לא למה אתה עונה עליהם? --- אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי אני עצלנית. אני יותר אוהבת לענות. אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... סבבה באיזה כיתה אתה? אני אחרי צבא איזו מגמה? ---- אתה לומד ביום שישי? --- איך קוראים למחנכת שלך? --- איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? --- איזה מקצוע אתה הכי אוהב? בתיכון הכי אהבתי מתמטיקה ואנגלית איזה מקצוע אתה הכי שונא? הכי שנאתי היסטוריה וספרות מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? תנ"ך באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? אני קמה לעבודה ב-7, ואם אני עובדת משמרת ערב אז אני קמה בין 9 ל-10. אתה לוקח בקבוק מים? כן מה אתה לוקח לאכול? כלום. בעבודה מפטמים אותנו.
באיזה שעה אתה חוזר? אם זה משמרת בוקר, אז ב-5. אם ערב, אז בחצות. אתה הולך לבית בהסעה? בלילה, כן. מה אתה אומר על הנוער של היום? כמו תמיד, חלק איכותיים יותר וחלק איכותיים פחות. רק חבל שאנחנו זוכים לראות בעיקר את הפחות איכותיים.... המחשב שלך נמצא בחדר שלך? כן פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? אין לי פה מגירות באזור (אני בעבודה) קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? ארון מגירות (אה, מסתבר שיש פה מגירות!
) מה הצבע שיער שלך? אדום מה הצבע העיניים? חום יש לך שיער ארוך? לא מה הגובה? 170 מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? רוצה לעבוד בתחום התקשורת השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 4 או 5 אחה"צ השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? לא יודעת, 3 או 4 לפנות בוקר, אני מניחה מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? את מה שאני אוכלת כשאני בריאה. אבל אני שותה כמויות תה כמו שאני לא שותה במשך שנה שלמה... מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? מרק של אימא מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גלידה איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? משהו באמצע איזה סרט אתה הכי אוהב? אחד מהם - מולין רוג' איזה שיר אתה הכי אוהב? אחד מהם - Anouk - Nobody's Wife איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? אחת מהן - אלאניס מוריסט איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? שוב, אחת מהן - אנג'לינה ג'ולי הדיסק שאתה הכי אוהב? כנ"ל - Black Eyed Peas - Monkey Business השיר האחרון ששמעת? Beyonce - Listen הסרט האחרון שראית? התחלתי לראות את הסערה המושלמת בטלויזיה, ונרדמתי באמצע. סרט טוב, אבל הייתי עייפה! מה אתה שומע עכשיו? גלגל"צ תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? פח אשפה גבינה מועדפת? צפתית בשר מועדף? עוף מאפה מועדף? בורקס פיצה \ פתות שתיה חמה מועדפת? תה את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? את החבר שלי איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? בופור, שמעתי שזה סרט מצוין איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? לא משהו מסוים איזה עונה אתה הכי אוהב? קיץ איזה עונה אתה הכי שונא? חורף מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לצאת לפאב או למסיבה, תלוי בחשק אתה צם ביום כיפור? לא (נראה לי שצמתי פעמיים בכל חיי) אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? כן, אכלתי כרגיל היית מסתדר בלי מחשב? לא. הייתי שנה בלי מחשב בבית, וזה היה זוועה. לא רוצה לחזור לזה. יש לך טלוויזיה בחדר? כן אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? לא, זה יהיה קשה מאוד. אתם מאמינים בחיזרים? בערך. אני מאמינה שקיימות ישויות אינטילגנטיות בגלקסיות מרוחקות, פשוט לא חושבת שהם קפצו לביקור עדיין. אתם מאמינים באלוהים? לא מאמינים בשטן? לא דרג את 3 האנשים שאתה הכי אוהב: 1. החבר שלי 2. ל' 3. י' דרג את 3 האנשים שאתה הכי שונא: 1. ע' 2. א' 3. ש' איזה צבע אתה מעדיף? ורוד 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? צהוב 3.שחור או לבן? לבן 4.אדום או ירוק? אדום 5.תכלת או כתום? כתום דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. ורוד 2. אדום 3. סגול 4. כתום 5. צהוב באיזה צבע צבוע החדר שלך? לבן באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? אפרסק איזה צבע לעולם לא תלבש? אין כזה דבר איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? ורוד איזה צבעים אתה לובש בד"כ? ורוד, סגול, אדום איזה צבע הכי מאפיין אותך? ורוד קנית תיק השנה? לפני שנה, נראה לי אם כן באיזה צבע? בז' כזה ושל איזה מותג? לי קופר מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? פיצה תה או שוקו? שוקו לימודים או חופש? חופש אם את בת,חצאית או מכנסיים? חצאית לצאת או להיות בבית? תלוי בחשק חוף הים ? או טבע? חוף הים שוקולד לבן או חלב? חלב כלב או חתול? שניהם עכבר או חתול? חתול (אבל פעם דווקא הכי אהבתי עכברים!) אחים או אחיינים? אחים אמא או אבא? לא עונה לחיות או למות? לחיות מחשב או טלויזיה? תלוי בחשק לישון או להית ערים? להיות ערים פינגווין או דג? פינגווין לדבר חלש או לדבר חזק? חזק לשמוע היפ הופ או רוק? שניהם מדונה או איל גולן? מדונה בירה שחורה או לבנה? אף אחת דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 10 למידה שבה הבית שלך יפה? 6 למצבך החברתי? 7 לכתב שלך? 4 להישגים שלך בלימודים? 9 למצבך הבריאותי? 6 למידת התענינותך בלימודים? 6 כמה אתה אוהב קולה? 6 כמה אתה אוהב פיצה? 7 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 8 כמה אתה אוהב את האחים שלך? 9 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 8 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 9 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10 למידה בה אתה אוהב לשיר? 10 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 6 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? מזמן, לא זוכרת.... אכלתם שוקולד? לפני חצי שעה
. בראוניז. צחקתם? בטח מתישהו היום, לא זוכרת. דיברתם בטלפון? לפני כמה דקות. דיברתם בפלאפון? לפני כ-3 שעות. קמתם ב-6:00 בבוקר? היום!!!! ולא כי הייתי אמורה, אלא כי השתעלתי למוות בערך החל מ-6 בבוקר, ולא הצלחתי להפסיק. קמתם ב-12:00 בצהריים? נראה לי בשבת לפני שבוע. חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? לא זוכרת, המבחנים היו מזמן. חשבתם שאתם רזים ? נראה לי שאף פעם.... כלומר, לא ממש רזה, לפחות. חשבתם שאתה שמנים? כל כמה ימים יש לי התקף כזה...
ישבתם שאתם גבוהים? אני כל הזמן חושבת ככה. הייתם אצל רופא שיניים? היום בבוקר! 2 סתימות מתוך 4....
הייתם חולים? עכשיו!!! דלקת גרון!!!! ראיתם חיזר? אף פעם ראיתם עב"מ? אף פעם היה לכם סיוט? לפני כמה ימים רבת עם מישהו שאתה אוהב? לפני כמה שבועות רבת עם מישהו שאתה שונא? לפני כמה ימים תזכירו לי איך קוראים לכם? חן

עונהההה (תקראו) ../images/Emo210.gif

מה נשמע? בסדר איך הלך לך היום? שווה בן כמה אתה? 15 איך קוראים לך? נועם כמה אחים יש לך? 17 איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.? את כוווולם מעשנ\ת? לא אם כן מאיזה גיל? - - איך התחלתם לעשן? - - בידיעה שיום אחד תקבלו סרטן או שבץ???.... - - חשבתם פעם להפסיק? - - אתה אוהב שאלונים? כן אם לא למה אתה עונה עליהם? - - אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? אני כן אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה? ח' איזו מגמה? מחול אתה לומד ביום שישי? לא איך קוראים למחנכת שלך? אלונה איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? לא זוכרת.... איזה מקצוע אתה הכי אוהב? מחול איזה מקצוע אתה הכי שונא? היסטוריה מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? גיאוגרפיה באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 7 או 7 וחצי אתה לוקח בקבוק מים? לפעמים מה אתה לוקח לאכול? 2 כרינים באיזה שעה אתה חוזר? כל פעם שעה אחרת אתה הולך לבית בהסעה? לא מה אתה אומר על הנוער של היום? כלום... המחשב שלך נמצא בחדר שלך? כן פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? המחברת לתנ"ך קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? את החדר ארונות שלי... מה הצבע שיער שלך? חום מה הצבע העיניים? כחול יש לך שיער ארוך? כן מה הגובה? לא יודעת מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? רקדנית השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 4 בצהריים השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 5 בבוקר מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? אני אוהבת לשתות תה מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? מרק או עוגה חמה מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גלידה איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? זוגית איזה סרט אתה הכי אוהב? סטפ אפ איזה שיר אתה הכי אוהב? בואי נישאר-אבי קורן איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? אין איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? אין הדיסק שאתה הכי אוהב? אין השיר האחרון ששמעת? בואי נישאר הסרט האחרון שראית? סטפ אפ מה אתה שומע עכשיו? בואי נישאר תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? את החלון... גבינה מועדפת? גבינה צהובה בשר מועדף? עוף או פרגיות מאפה מועדף? עוגות למיניהם שתיה חמה מועדפת? שוקו את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? חבר שלי ואת אח שלי איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? החופשה איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? את השיר מסטפ אפ איזה עונה אתה הכי אוהב? אביב איזה עונה אתה הכי שונא? קיץ מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לצאת למסיבה אתה צם ביום כיפור? כן אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? - - היית מסתדר בלי מחשב? לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יש לך טלוויזיה בחדר? כן אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? לאאאאאאא אתם מאמינים בחיזרים? לא אתם מאמינים באלוהים? כן מאמינים בשטן? לא דרג את 3 האנשים שאתה הכי אוהב: 1. אמא 2. אבא 3. חבר שלי דרג את 3 האנשים שאתה הכי שונא: 1. "חברה" 2. אקס 3. המחנכת שלייייי איזה צבע אתה מעדיף? ורוד, לבן, חום 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? צהוב בננה 3.שחור או לבן? לבן 4.אדום או ירוק? אדום 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. חום 2. לבן 3. ורוד 4. אדום 5. צהוב בננה באיזה צבע צבוע החדר שלך? ורוד עם טפט יפה שכזה באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? לא הייתי רוצה לשנות איזה צבע לעולם לא תלבש? לא יודעת... איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? חום ולבן איזה צבעים אתה לובש בד"כ? לבן ושחור איזה צבע הכי מאפיין אותך? לא יודעת קנית תיק השנה? כן אם כן באיזה צבע? ורוד וחום ושל איזה מותג? בילבונג מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? פיצה תה או שוקו? שוקו לימודים או חופש? חופש אם את בת,חצאית או מכנסיים? חצאית מיני לצאת או להיות בבית? לצאת חוף הים ? או טבע? חוף הים שוקולד לבן או חלב? חלב כלב או חתול? כלב עכבר או חתול? חתול אחים או אחיינים? אחים אמא או אבא? שניהם לחיות או למות? לחיות מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? לישון פינגווין או דג? פינגווין לדבר חלש או לדבר חזק? חלש לשמוע היפ הופ או רוק? היפ הופ מדונה או איל גולן? אייל גולן בירה שחורה או לבנה? שחורה דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 10 למידה שבה הבית שלך יפה? 10 למצבך החברתי? 10 לכתב שלך? 9 להישגים שלך בלימודים? 10 למצבך הבריאותי? 10 למידת התענינותך בלימודים? 2 כמה אתה אוהב קולה? 9.9 כמה אתה אוהב פיצה? 10 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 10 כמה אתה אוהב את האחים שלך? 10 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 10 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 10 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10 למידה בה אתה אוהב לשיר? 9 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 10 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? היום אכלתם שוקולד? היום צחקתם? היום דיברתם בטלפון? היום דיברתם בפלאפון? היום קמתם ב-6:00 בבוקר? מזמן קמתם ב-12:00 בצהריים? אתמול חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? לא זוכרת חשבתם שאתם רזים ? היום חשבתם שאתה שמנים? אפעם ישבתם שאתם גבוהים? לא זוכרת הייתם אצל רופא שיניים? ביום שני שעבר הייתם חולים? שבוע שעבר ראיתם חיזר? אפעם ראיתם עב"מ? אפעם היה לכם סיוט? לפני כמה ימים רבת עם מישהו שאתה אוהב? מזמן.. נראה לי לפני איזה חודש רבת עם מישהו שאתה שונא? ביום שלישי!!!! תזכירו לי איך קוראים לכם? נועם

אהמ אהמ

מה נשמע? נפלא :] איך הלך לך היום? טוב, קצת מתיש בן כמה אתה? בת 15 איך קוראים לך? רותם כמה אחים יש לך? 2 אחיות איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.? הגדולה
ואם יש אז איך קוראים להם? ליטל ונטע מעשנ\ת? לא אם כן מאיזה גיל? איך התחלתם לעשן? בידיעה שיום אחד תקבלו סרטן או שבץ???.... חשבתם פעם להפסיק? אתה אוהב שאלונים? כה אם לא למה אתה עונה עליהם? אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי זה פחות כיף.. אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר... באיזה כיתה אתה? ט' איזו מגמה? אין אצלנו מגמות אתה לומד ביום שישי? כן ולא איך קוראים למחנכת שלך? אין לנו מחנכות איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? אממ חלון.. איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ספרות איזה מקצוע אתה הכי שונא? תנ"ך מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? ג"ג באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? עד עכשיו תמיד ב7 כי עשיתי בייביסיטר בבוקר, אבל סיימתי.. אז בטח אני אחזור לקום ב8 וחצי אתה לוקח בקבוק מים? כשאני זוכרת מה אתה לוקח לאכול? סנדוויץ באיזה שעה אתה חוזר? בדר"כ 1 אתה הולך לבית בהסעה? לא מה אתה אומר על הנוער של היום? טוב. המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לא פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? צבע כזה לחלונות קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? אוויר מה הצבע שיער שלך? חום כהה מה הצבע העיניים? כנ"ל יש לך שיער ארוך? די ארוך, אבל בגלל התלתלים הוא נראה קצר :/ מסתכל. מה הגובה? נראה לי 1.58 מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 9 בערב השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 3 בבוקר מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מרק חם מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? תה חם או עוגת שוקולד חמה מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? ארטיק או אבטיח איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? וחצי איזה סרט אתה הכי אוהב? איזה שיר אתה הכי אוהב? איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? הדיסק שאתה הכי אוהב? השיר האחרון ששמעת? ממ שירים מHAIR הסרט האחרון שראית? משהו עם ג'וליה רוברטס, לא יודעת איך קוראים לו מה אתה שומע עכשיו? Lie to me תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? טלפון גבינה מועדפת? לבנה בשר מועדף? צמחונית מאפה מועדף? בורקס וקוראסונים שתיה חמה מועדפת? תה או צ'אי את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? ידיד איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? משהו משמ ממש מצחיק איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? לא יודעת איזה עונה אתה הכי אוהב? קייייץ איזה עונה אתה הכי שונא? חורף :/ מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? לפגוש חברים אתה צם ביום כיפור? תלוי עם איזה חברים אני נמצאת אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? היית מסתדר בלי מחשב? ברור.. יש לך טלוויזיה בחדר? כן אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? כן, אני לא רואה הרבה.. אתם מאמינים בחיזרים? לא אתם מאמינים באלוהים? לא מאמינים בשטן? לא דרג את 3 האנשים שאתה הכי אוהב: 1. נגה 2. לימור 3. דינה דרג את 3 האנשים שאתה הכי שונא: 1. עומרי 2. דור 3. איזה צבע אתה מעדיף? 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? צהוב 3.שחור או לבן? לבן 4.אדום או ירוק? ירוק 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1. קשה לי לבחור
2. 3. 4. 5. באיזה צבע צבוע החדר שלך? כחול בהיר בהיר בהיר בהיר שבקושי רואים :( באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? אנחנו משפצים בקרוב, אז אולי אפרסק כזה איזה צבע לעולם לא תלבש? זהב, או מחזיר אור כזה איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש? ירוק וכחול איזה צבעים אתה לובש בד"כ? כתום איזה צבע הכי מאפיין אותך? אממ לא יודעת, אמרו לי שצבעוני קנית תיק השנה? לא, קיבלתי אם כן באיזה צבע? בורדו ושל איזה מותג? מכבי צעיר. הכי מגניב
מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? פיצה תה או שוקו? תה לימודים או חופש? חופש אם את בת,חצאית או מכנסיים? חצאיייייית לצאת או להיות בבית? לצאת חוף הים ? או טבע? חוף הים זה טבע... שוקולד לבן או חלב? לבן כלב או חתול? כלב עכבר או חתול? חתול אחים או אחיינים? אחים אמא או אבא? אבא לחיות או למות? לחיות מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? ערים פינגווין או דג? פינגווין! לדבר חלש או לדבר חזק? חלש לשמוע היפ הופ או רוק? רוק מדונה או איל גולן? מדונה בירה שחורה או לבנה? דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 10 למידה שבה הבית שלך יפה? 5 למצבך החברתי? 8 לכתב שלך? 8 להישגים שלך בלימודים? למצבך הבריאותי? 3
למידת התענינותך בלימודים? 10 כמה אתה אוהב קולה? 4 כמה אתה אוהב פיצה? 6 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 10 כמה אתה אוהב את האחים שלך? 10 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 8 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 6 למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 10 למידה בה אתה אוהב לשיר? 10 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 7 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? מזמןן אכלתם שוקולד? לפני שעה בערך צחקתם? לפני חצי שעה דיברתם בטלפון? שעתיים דיברתם בפלאפון? 4-5 שעות.. קמתם ב-6:00 בבוקר? מזמןןן קמתם ב-12:00 בצהריים? שלשום חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? חשבתם שאתם רזים ? חשבתם שאתה שמנים? ישבתם שאתם גבוהים? הייתם אצל רופא שיניים? הייתם חולים? כרגע ראיתם חיזר? ראיתם עב"מ? היה לכם סיוט? לפני כמה ימים רבת עם מישהו שאתה אוהב? מזמן רבת עם מישהו שאתה שונא? היום בערך תזכירו לי איך קוראים לכם?

לאיור

New member
אני יודעת שזה ממש ישן... אבל...

אין לי משהו אחר לעשות =\ מה נשמע? אחלה איך הלך לך היום? ממ.. כיף בן כמה אתה? 15 וקצת איך קוראים לך? ליאור כמה אחים יש לך? 1 איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.? את היחיד שלי ואם יש אז איך קוראים להם? דין מעשנ\ת? לפעמים אם כן מאיזה גיל? בכתה ז' עישנתי איזה פעם אחת איך התחלתם לעשן? אני לא מעשנת קבוע, רק לפעמים ב- ח' בידיעה שיום אחד תקבלו סרטן או שבץ???.... כן חשבתם פעם להפסיק? כן והפסקתי, הרבה פעמים אתה אוהב שאלונים? מאוווד אם לא למה אתה עונה עליהם? אני עונה אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? כי אין לי זין לזה אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר? לא, אין לי שומדבר לעשות... כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר...מעולה באיזה כיתה אתה? ט' איזו מגמה? עדיין אין מגמות, בגלל שאין תיאטרון אז חשבתי ללכת למוזיקה ואומנות אתה לומד ביום שישי? חס וחלילה איך קוראים למחנכת שלך? רונית איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות?ספרות ספרות איזה מקצוע אתה הכי אוהב? אומנות, שיעור חופשי איזה מקצוע אתה הכי שונא? יותר מידיי, מתמטיקה, ספרות, אזרחות אררררר... מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך? גיאוגרפיה באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 7 וחצי אתה לוקח בקבוק מים? יאפ מה אתה לוקח לאכול? אמ.. 2 לחמניות אחת טוסט ואחת ביצה קשה\חביתה, או קורנפלס (בד"כ כל החברות שלי לוקחות לי כמעט את כל הלחמניות ככה שבסופו של דבבר אני אוכלת איכשהו חצי לחמנייה) באיזה שעה אתה חוזר? 3 וקצת אתה הולך לבית בהסעה? כן מה אתה אומר על הנוער של היום? חרא של נוער! (סתם, אבל יש בזה משהו) המחשב שלך נמצא בחדר שלך? לא, אבל עושים שיפוצים והוא יהיה בחדר פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? כן כנפיים של פיה באיזה מחזיק מפתחות קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך? דלת מה הצבע שיער שלך? חום כהה מה הצבע העיניים? חום יש לך שיער ארוך? כן , דיי מה הגובה? 1.63 אני חושבת מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? גיטריסטית השעה הכי מאוחרת שקמתם בה? 18:00 השעה הכי מוקדמת שקמתם בה? 5:00 מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה? מרק של סבתא P: מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך? שוקו חם (ואם אפשר שיהיה שם מקס ברנר) מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך? גלידה איכותית וטובה כזאת איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית? זוגית איזה סרט אתה הכי אוהב? מישהו לרוץ איתו איזה שיר אתה הכי אוהב? יש יותר מידיי, שיר יפה של שייגעצ ודן תורן, רק בישביל לקבל חיבוק- איפה הילד ואיגי וקסמן איזה זמר\ת אתה הכי אוהב? אין לי זמרת אהובה איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב? גם אין לי שחקנית אהובה הדיסק שאתה הכי אוהב? שייגעצ משקאות חריפים השיר האחרון ששמעת? רק בישביל לקבל חיבוק הסרט האחרון שראית? בופור מה אתה שומע עכשיו? אחריות- יוני בלוך תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה? גיטרה P: גבינה מועדפת? אמ.. בולגרית בשר מועדף? אין מאפה מועדף? בורקס, קוראסון שתיה חמה מועדפת? שוקו, נס על חלב את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? יובל מנדלסון איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו? בופור, בא לי שוב איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו? אמ.. שיר ישן מאוד שאין לי מושג איך קוראים לו אני יודעת שהוא מסרט שנקרא 'לוזר' איזה עונה אתה הכי אוהב? חורף... אחחח להיתקרבל בשמיכה עם שוקו חם :] איזה עונה אתה הכי שונא? קיץ.. בהתחלה זה כיף אבל אח"כ אני מתעבנת, הכל דביק , מלא חרקים עקיצות, זעה, כולם מסריחים!! מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי? תלויי במצב רוח אתה צם ביום כיפור? כן אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? היית מסתדר בלי מחשב? יש לך טלוויזיה בחדר? כן אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? לא ניראה לי אתם מאמינים בחיזרים? לא אתם מאמינים באלוהים? כן מאמינים בשטן? לא אבל יש מישהו רע שם למעלה דרג את 3 האנשים שאתה הכי אוהב: 1.יובל 2.אמאבא 3.דין (אח שלי ) דרג את 3 האנשים שאתה הכי שונא: 1. להקלת הגיי בויז 2.נינט טייב 3.רוני דואני, מיכל אמדורסקי, יש יותר מידייי איזה צבע אתה מעדיף? חום או שחור או אדום 1.כסף או זהב? כסף 2.שחור או צהוב? שחוווורר 3.שחור או לבן? שניהם במשובץ אם אפשר 4.אדום או ירוק? אמ.. אדום 5.תכלת או כתום? תכלת דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.חום 2.שחור 3.אדום 4.תכלת 5.ירוק באיזה צבע צבוע החדר שלך? שמנת וקיר אדום באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה? בידיוק ככה, עכשיו סיימתי שיפוצים איזה צבע לעולם לא תלבש? צהוב איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש?שחור אפור חום איזה צבעים אתה לובש בד"כ? שחור אפור וחום איזה צבע הכי מאפיין אותך? תכלת , סתם מאיפה אנייודעת!?! קנית תיק השנה? לא, עוד יקנה מחר :) אם כן באיזה צבע? או לבן או אבן ושל איזה מותג? Jansport מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? פיצה תה או שוקו? שוקו אבל אני אלרגית לקקאו אז זה עושה לי בחילה לימודים או חופש? חוווווווווופש אם את בת,חצאית או מכנסיים? מכנסיים לצאת או להיות בבית? תלוי במצב רוח חוף הים ? או טבע? ים שוקולד לבן או חלב? לבן, כלב או חתול? כלב עכבר או חתול? חתול אחים או אחיינים? אחים אמא או אבא? שנים ביחד לחיות או למות? למות, סתם לחיות מחשב או טלויזיה? מחשב לישון או להית ערים? לישון, אח זה כזה כיףף..! פינגווין או דג? פינגווין...!! איזה חייה מתווווווווקה לדבר חלש או לדבר חזק? רגיל , חזק לשמוע היפ הופ או רוק? רווווק מדונה או איל גולן? מדונה בירה שחורה או לבנה? לבנה דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד? 10 למידה שבה הבית שלך יפה? 7 למצבך החברתי? 7 לכתב שלך? 8 להישגים שלך בלימודים? 7 וחצי למצבך הבריאותי? 5 למידת התענינותך בלימודים? 5 כמה אתה אוהב קולה? 6 כמה אתה אוהב פיצה? 8 כמה אתה אוהב את החברים שלך? 10 כמה אתה אוהב את האחים שלך? 10 למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך? 8 וחצי עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך? 9 יש לו כל מיני בעיות קשות לפעמים וזה מחפרן אותי למידה בה אתה אוהב מוזיקה? 20 למידה בה אתה אוהב לשיר? 10 חבל שאין לי קול יפה לשירה למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך? 10 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה? אתמול אכלתם שוקולד? לפני שעה צחקתם? לפני שעה דיברתם בטלפון? וואאו... אתמול... מוזר.. דיברתם בפלאפון? לפני שעה וחצי קמתם ב-6:00 בבוקר? אני שמחה שזה לא קרה בזמן האחרון קמתם ב-12:00 בצהריים? היום חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? במבחן בערבית לפני חודש בערך חשבתם שאתם רזים ? עכשיו חשבתם שאתה שמנים? אף פעם ישבתם שאתם גבוהים? אף פעם הייתם אצל רופא שיניים? אבא שלי, אמ.. סתם לבדיקות לפני איזה חודש אולי קצת פחות הייתם חולים? עכשיו, שפעת ראיתם חיזר? עכשיו עכשיו הוא מקליד לי את התשובות!!!! ראיתם עב"מ? כן הוא יושב פה ליידי ועוזר לי ואומר לי מה לכתוב היה לכם סיוט? אויי וייי אני שונאת את זה . אמ.. לפני יומיים בערך רבת עם מישהו שאתה אוהב? עם אמא, לא דיברתי איתה מיום שישי עד ראשון בערב... רבת עם מישהו שאתה שונא? לא רבתי עם מישהו שאני שונא בזמן האחרון תזכירו לי איך קוראים לכם? ליאור.. אמ.. אני חושבת חח .. :)

למעלה