AlexOnFire
New member
עונה
מה נשמע? הכול טוב, מה איתכם? איך הלך לך היום? כרגע רק בוקר, אבל מקווה שיהיה יום טוב../images/Emo13.gif בן כמה אתה?עוד חודש ושבוע 15 חחחח איך קוראים לך? אלכס כמה אחים יש לך? אין לי איזה אחד מהם אתה הכי אוהב.?- ואם יש אז איך קוראים להם?- מעשנ\ת?לא אם כן מאיזה גיל?- איך התחלתם לעשן?- בידיעה שיום אחד תקבלו סרטן או שבץ???....- חשבתם פעם להפסיק?- אתה אוהב שאלונים?כן אם לא למה אתה עונה עליהם?- אם כן למה אתה לא מרכיב אותם? אין לי סבלנות ורעיונות. אתה רוצה שהשאלון הזה יגמר?אנלא חושבת עלזה חח כי יש עוד זמן עד שהוא יגמר...../images/Emo13.gif באיזה כיתה אתה?ט' איזו מגמה? מדעית אתה לומד ביום שישי?כן../images/Emo10.gif איך קוראים למחנכת שלך? אתי איזה מקצוע יש לך ביום שני בשעתיים הראשונות? תושבע והיסטוריה../images/Emo5.gif איזה מקצוע אתה הכי אוהב? ספרות ומתמ'. איזה מקצוע אתה הכי שונא? אזרחות, תושבע, בט"ב וכו'. מה אתה מעדיף גיאוגרפיה או תנ"ך?תנך באיזה שעה אתה בד"כ קם לבית ספר? 6:45 אתה לוקח בקבוק מים?לא מה אתה לוקח לאכול?אנלא לוקחת חחח באיזה שעה אתה חוזר? כל יום שונה... אבל זה או ב2 או ב3 או ב4 אתה הולך לבית בהסעה?עברית קשה? נוסע בהסעה. אבל לא... או הולכת ברגל או אוטובוס. מה אתה אומר על הנוער של היום?מטומטם למדי. המחשב שלך נמצא בחדר שלך?כן פתח את המגירה הראשונה שאתה רואה ,יש שם משהו צהוב? אם כן מה? מחברת. קום מהכיסא , שלושה צעדים שמאלה ואחד אחורה ,מה יש משמאלך?כיסא. מה הצבע שיער שלך?שטני מה הצבע העיניים?ירוק דבש../images/Emo99.gif יש לך שיער ארוך?לא ממש. מה הגובה?168-167 מה אתה רוצה להיות שתהיה גדול? פסיכולוגית או עורכת דין. השעה הכי מאוחרת שקמתם בה?1 בצהריחם ../images/Emo6.gif השעה הכי מוקדמת שקמתם בה?5 לפנות בוקר. מה אתה הכי אוהב לאכול שאתה חולה?כלום. מה אתה הכי אוהב לאכול שקר לך?טוסט חחח מה אתה הכי אוהב לאכול שחם לך?ארטיק או גלידה! ../images/Emo99.gif איזה מיטה יש לך יחיד וחצי או זוגית?יחיד. איזה סרט אתה הכי אוהב?כל ז'אנר משו אחר... אבל בכללי קיל ביל, מת לצעוק וכאלה... איזה שיר אתה הכי אוהב?אין שיר שאני הכי אוהבת... אבל כרגע אני שומעת נונ סטופ goodbye my lover -james blunt איזה זמר\ת אתה הכי אוהב?מרלין מנסון, אוונסנס. איזה שחקנ\ית אתה הכי אוהב?ג'וני דפ../images/Emo99.gif הדיסק שאתה הכי אוהב? אין לי דיסקים. השיר האחרון ששמעת?Tell Me Baby-RHCP הסרט האחרון שראית? מהומה במעונות 2 מה אתה שומע עכשיו? Good Charlotte-Keep Your Hands Of My Girl תסתכל ימינה מה הדבר הראשון שאתה רואה?ספר גבינה מועדפת?רגילה?XD בשר מועדף?מאיפה לי... מאפה מועדף?עוגת שוקולד../images/Emo47.gif שתיה חמה מועדפת?תה אני מניחה... את מי היית הכי רוצה לראות עכשיו? חבר שלי../images/Emo23.gif איזה סרט הכי היית רוצה לראות עכשיו?גוטיקה. איזה שיר היית רוצה הכי לשמוע עכשיו?goodbye my lover -james blunt איזה עונה אתה הכי אוהב?אביב. איזה עונה אתה הכי שונא?קיץ וחורף. קיצוניים מידי... מה אתה הכי אוהב לעשות ביום שישי?להיות עם חבר שלי, לא אכפת לי איפה. אתה צם ביום כיפור?לא אם לא, ראית סרטים? ומה אכלת? ראיתי ואכלתי... כבר לא זוכרת מהXD היית מסתדר בלי מחשב?כן. יש לך טלוויזיה בחדר?כן אם יש לך,ויקחו לך אותה תסתדר בלעדיה? היא שבורה כבר כמה חודשים, ואני מסתדרת. אתם מאמינים בחיזרים?כן. אתם מאמינים באלוהים?לא מאמינים בשטן?כן דרג את 3 האנשים שאתה הכי אוהב: 1.חבר שלי 2.אימא 3.חברה שלי דרג את 3 האנשים שאתה הכי שונא: 1.ילדים מהכיתה שלי 2.ילדים מהמדעיות 3.ילדים מהרגילות. איזה צבע אתה מעדיף? שחור 1.כסף או זהב?כסף 2.שחור או צהוב?שחור 3.שחור או לבן?שחור 4.אדום או ירוק? ירוק 5.תכלת או כתום? כתום דרג את חמשת הצבעים שאתה הכי אוהב: 1.שחור 2.לבן 3.ירוק 4.כחול 5.לילך באיזה צבע צבוע החדר שלך? ורוד-לילך באיזה צבע היית רוצה שהוא יהיה?כל צבע, אבל אני רוצה ציור קיר../images/Emo7.gif איזה צבע לעולם לא תלבש?לאדעת, יותר מידי ורוד פאקצתי? איזה צבע אתה הכי אוהב ללבוש?שחור... מרזה. איזה צבעים אתה לובש בד"כ?שחור, לבן, אדום. איזה צבע הכי מאפיין אותך?לאדעת... ירוק אני מניחה. קנית תיק השנה?לא אם כן באיזה צבע?- ושל איזה מותג?- מה אתה מעדיף: פיצה או המבורגר? המבורגר. תה או שוקו? תה לימודים או חופש? חופש כלכך. אם את בת,חצאית או מכנסיים? גם וגם [אני במילא לובשת חצאיות לבצפר] לצאת או להיות בבית? לצאת תלוי עם מי ומתי, להיות בבית תלוי עם מי ומתי../images/Emo13.gif חוף הים ? או טבע? חוף ים שוקולד לבן או חלב? חלב כלב או חתול? שניהם חמודים. עכבר או חתול?חתול אחים או אחיינים?שומדבר חחח אמא או אבא?אמא לחיות או למות?לחיות מחשב או טלויזיה?מחשב [כי בזה אני משתמשת] לישון או להית ערים? לישון פינגווין או דג? פינגווין לדבר חלש או לדבר חזק?לדבר רגיל חחח לשמוע היפ הופ או רוק?רוק מדונה או איל גולן?שומדבר, אבל אם כבר אז מדונה. בירה שחורה או לבנה?אנלא אוהבת בירה. דרג את הדברים הבאים מ-1 עד 10: שוקולד?8 למידה שבה הבית שלך יפה?6 למצבך החברתי?6 לכתב שלך?7 להישגים שלך בלימודים?7 למצבך הבריאותי?5 למידת התענינותך בלימודים?5 כמה אתה אוהב קולה?6 כמה אתה אוהב פיצה?6 כמה אתה אוהב את החברים שלך?10 כמה אתה אוהב את האחים שלך?- למידה בה ההורים שלך מתיחסים אליך?8 עד כמה אתה אוהב את המחשב שלך?6 למידה בה אתה אוהב מוזיקה?10 למידה בה אתה אוהב לשיר?5 למידה בה אתה אוהב את הפלאפון שלך?8 מתי בפעם האחרונה? שתיתם קולה?לא זוכרת... אכלתם שוקולד?נראה לי ששלשום. צחקתם?אתמול דיברתם בטלפון? ממזמן.... דיברתם בפלאפון?אתמול קמתם ב-6:00 בבוקר?יום חמישי. קמתם ב-12:00 בצהריים?אתמול חשבתם שהצלחתם במבחן ולא הצלחתם בו? לפני שבועיים... קיבלתי 78! זנות! חשבתם שאתם רזים ?באוקטובר נראה לי... שג'ינס שלא ישב עלי חודשים פתאום ישב עלי יפה... אבל מאז השמנתי רצח. חשבתם שאתה שמנים?כל הזמן חחח חשבתם שאתם גבוהים? אני די גבוהה, כן. הייתם אצל רופא שיניים?החודש. הייתם חולים?לפני חודשיים-שלוש. ראיתם חיזר?לא ראיתי. ראיתם עב"מ?כל יום חחח סתם. לא ראיתי.. היה לכם סיוט?לפני איזה שבועיים... רבת עם מישהו שאתה אוהב?יום שישי. רבת עם מישהו שאתה שונא?כמעט כל יום בבצפר. תזכירו לי איך קוראים לכם?אלכס חחחח