שאלון ארוך

אספיר85

New member
עונה יהה../images/Emo54.gif

שעת ההתחלה: 10:07 שם: סתיו תאריך לידה: 21.10 מזל: מאזניים מין: נקבה גובה: 1.66 צבע עיניים: חום מידת נעליים: 40 מיקום: כאן איפה נולדת: כאן נכשלת במקצוע: כן ביצפר: מה איתו? מאוהב: כן חבר/חברה: יש אם כן, שם: האיש ההוא כמה זמן אתם ביחד: 8 חודשים^^ מה את לובשת עכשיו: גופיה כזאת מFOX ודגמ"ח ותחתונים וחזיה. תעשי סקס לפני החתונה: כן התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? לא שותה?: לא מפלרטט: לא צבע אהוב: כולם חיות אהובות: ארנב מי החברים הכי טובים שלך?: הם יושבים פה לידי הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: נועם/מייקי מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: לפעמים מתקלח?: כן שונא ביצפר?: לא יש לך חיים?: כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: יותר מדי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? לא ממש: תעשה צניחה חופשית?: לא אוהב לרקוד?: כן היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: לא אתה מפונק?: לפעמים שתייה מועדפת?: מים שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: ,לא מה אתה לובש הכי הרבה?: תחתונים פירסינגים?: לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: כן אתה שזופה?: קצת מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו?: כן יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: יש תחתונים?: יש מסתדר עם אמאבא?: כן מסתדר עם האחים?: לא איך אתה מוציא כעס?: בצעקות ובכי ברחת פעם מהבית? כן חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: אותך מה הפרחים המועדפים עליך?: מה שתביאו יתקבל בברכה איך נראית האקס/ית שלך?: אחד מכוער מאוד, אחד בסדר אתה חצוף?: כשצריך קיץ או חורף?: אביב אתה נהנה להתלכך? לא: איך הפופיק שלך?: בחוץ מה מספר המזל שלך?: 234663277254 איך השיער שלך נראה עכשיו?: פזור תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: יפה תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תלוי תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: לא נראה לי היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: 7 XD שחית פעם בעירום?: לא מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: בוכה הרבה?: כן אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אני יכולה לבחור?D: יאי! :)|) באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "אז נדבר" כשאני רוצה לנתק רומנטי? כן מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לא מזמן במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: לא החבר הכי טוב שלך בתול?: כן... מה הצבע תחתונים שלך?: שחור עם נקודות לבנות איזה מראה יש לחדר שלך?: כתום וקטן איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: סיכות לשיער איך אתה מרגיש עכשיו?: קצת רע מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: קקי עם מה אתה ישן?: איתי האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: בימבה. הנה תמונה: אתה ילדה של אבא או אמא?: של שניהם ביחד, אתם יודעים, זה מעורבב כזה. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לא יודעת. מתי שהיה בית ספר? בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? הלכתי למסעדה עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לא קור או חום? קום או חור? לישון או לקום? לקום חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מסתכלת על השעון מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? את מי היית לוקח לאי בודד? אותי אם היית חייה איזה חייה היית? איזה שפות אתה מדבר? עברית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? מאוד מה היום הכי גרוע בחיים שלך? מה היום הכי טוב בחיים שלך? מה הדבר הכי חשוב לך? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? מה שהולך לקרות מחר ממה אתה הכי פוחד? המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? וניל אוריאוז ממתק אהוב? מכונית? הבימבה שליD: חג? הזה עם החופש תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב? פצעים ונשיקות הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן גרמת למישהו לצחוק? כן הרגשת טיפש? כן דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? באמון שלי נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? לא עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? לא רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? לא

נוגעע

New member
../images/Emo103.gif השיעמום ><

שעת ההתחלה: 22:20 שם: נוגה תאריך לידה: 31.8.93 מזל: בתולה מין: נקבה גובה: 163 צבע עיניים: חום-ירוק מידת נעליים: 37/38 מיקום: ת"א איפה נולדת: ת"א נכשלת במקצוע: לא ביצפר: עירוני [?] מאוהב: לא חבר/חברה: אין אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: חולצה ומכנס
תעשי סקס לפני החתונה: ייתכן התאהבת פעם במורה?: לא מעשנת? לא שותה?: לא מפלרטט: לא כ"כ צבע אהוב: אדום חיות אהובות: חתול מי החברים הכי טובים שלך?: הממ.. מיתר, ענבל, יסמין, וקרן. (בתקווה שהשאר לא קוראות את זה.) הכית מישהו?: לא זוכרת.. נראלי שכן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: ענבל מישהו נתן לך סטירה?: לא זוכרת
באינטרנט הרבה?: הרבה מאוד. יותר מדיי. ביישן?: כע מתקלח?: כע XD שונא ביצפר?: לא כ'כ יש לך חיים?: לא עד כמה אתה בוטח באנשים?: כמעט ולא בוטחת. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יכול להיות יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: יכול להיות תעשה צניחה חופשית?: לא נראלי אוהב לרקוד?: דיי היית בחו"ל?: כע סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר?: כע אתה מפונק?: קצת שתייה מועדפת?: דיאט קולה, מיץ תות בננה, מיץ תפוזים ומים. שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: נראלי קולגייט משו יש לך פלאפון?: כע אתה מודל לחיקוי?: לא מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס שנהרסו לי השבוע :'( פירסינגים?: אין קעקועים?: אין אוהב להצטלם?: לא כ'כ אתה שזופה?: לא מתעצבן בקלות?: לפעמים התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: אחות אחת בת 7 תחתונים?: תחתונים ? מסתדר עם אמאבא?: בדר"כ מסתדר עם האחים?: בדר"כ איך אתה מוציא כעס?: צועקת על כל העולם, ואז מתבודדת. ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: לפעמים מה היית רוצה?: לא דעת מה הפרחים המועדפים עליך?: אין כאלה ><' איך נראית האקס/ית שלך?: לא זוכרת XD אתה חצוף?: לפעמים קיץ או חורף?: קיץ אתה נהנה להתלכך?: לפעמים.. לא יותר מדיי איך הפופיק שלך?: נחמד מה מספר המזל שלך?: 9 איך השיער שלך נראה עכשיו?: נורא. כרגיל. תוכל להיות צמחוני?: כן. ואני שואפת לכך. איך את נראית?: לא משו תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: צעיר ? כן. אבל לא ביותר מ-10 שנים.. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: גם כן.. וגם לא יותר מ-10 שנים. היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא סופרת שחית פעם בעירום?: לא מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: מבחוץ- לאמא, מבפנים... לא נראלי שלמישו מהם. בוכה הרבה?: לא דעת.. נראלי שכע אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: הייתי מתה ולא עושה את זה :0 באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: 'הלו' רומנטי? דיי מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לא זוכרת במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית.. נראלי אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא !! מחשוף?: לא.. החבר הכי טוב שלך בתול?: נראלי שכן XD מה הצבע תחתונים שלך?: תכלת איזה מראה יש לחדר שלך?: מבולגן איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שעון ומשקפיים נחשבים טכשיטים ? איך אתה מרגיש עכשיו?: עייפה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לא זוכרת עם מה אתה ישן?: ? האם הפיצו עלייך שמועה?: נראלי שכן.. לא זוכרת במה אתה נוהג?: באופניים אתה ילדה של אבא או אמא?: לא דעת מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: מזמן בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? ישנתי, הלכתי לאכול במסעדה עם המשפחה, וחזרתי למחשב עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לפעמים קור או חום? חופ לישון או לקום? לישון חוף או הרים? לא דעת קרמבו או שוקו? שוקו P= מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? בודקת מה השעה מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מכבה את האור את מי היית לוקח לאי בודד? סירה, ומוזיקה אם היית חייה איזה חייה היית? חתול :] איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, וקצת צרפתית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? מאוד מה היום הכי גרוע בחיים שלך? לא דעת מה היום הכי טוב בחיים שלך? לא דעת מה הדבר הכי חשוב לך? הקרובים אליי על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על המחר ממה אתה הכי פוחד? שהקרובים שלי (או אחד מהם) ימותו.. המקום האהוב לחופשה? אילת וקנדה טעם גלידה אהוב? ווניל עוגיות ממתק אהוב? מקופלת מכונית? מכונית. חג? שבועות תוכנית אהובה בטלויזיה? אין אחת כזו. מילה אהובה? לא דעת דיסק אהוב? לא דעת הייתה לך שיחה רצינית? עם מי ועל מה ? חיבקת מישהו? כע גרמת למישהו לצחוק? כע הרגשת טיפש? כע דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כע :/ התגעגעת למישהו? כע האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : לא מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כע היית מאוהב? לא ראית את מגדל אייפל? בTV עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כע נישקת מישהי? לא עשית אמבטיית קצף? כע ניסית דיאטה? כע הייתה לך תאונת דרכים? כע.. אבל ממש קטנה (ולא כ'כ לי.. ><) רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? כע פחדת מהחושך? כע זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כע השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? ייתכן פגשת סלבריטי? כע עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? לא מה השעה: 22:36

IamAR

New member
../images/Emo175.gif

שעת ההתחלה: 12:55 שם: לנה תאריך לידה: 3.8.91 מזל: אריה מין: נקבה גובה: 170 צבע עיניים: חום בהיר מידת נעליים: 37 מיקום: רעננה איפה נולדת: רוסיה נכשלת במקצוע: מטמטיקה 18 מאן ביצפר: אורט מאוהב: לצערי לא חבר/חברה: אין אם כן, שם: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: תחתונים וחלצה של פינק פלויד תעשי סקס לפני החתונה: בטח התאהבת פעם במורה?: אוי ממש ממש לא מעשנת? לעיתים ממש רחוקות שותה?: יאפ מפלרטט: =] תמיד צבע אהוב: ירוק חיות אהובות: אני לא חובבת חיות מי החברים הכי טובים שלך?: היצורים הקטנים הסגולים שמדברים אליי מידי פעם הכית מישהו?: אני אלימה קצת עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: סביר להניח עינת מישהו נתן לך סטירה?: חחח יאפ באינטרנט הרבה?: פור אוויל ביישן?: לא מתקלח?: לא, אני גם לא אוכלת ולא הולכת לשירותים שונא ביצפר?: לא שונאת, פשוט לא חובבת במיוחד יש לך חיים?: אני בחיפושים אחריהם עד כמה אתה בוטח באנשים?: יותר מידי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יצא פעם או פעמיים יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: יותר מידי תעשה צניחה חופשית?: אמן אוהב לרקוד?: מאד היית בחו"ל?: 13 פעמים בערך סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: נכון היית רוצה לגור במקום אחר?: ניו זילנד אולי אתה מפונק?: כשזה מגיע לשינה שתייה מועדפת?: בירה שותה מים?: מים זה הכי אחי באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: לא יצא לי לבדוק, קולגייט אולי יש לך פלאפון?: יאפ אתה מודל לחיקוי?: מי אם לא אני מה אתה לובש הכי הרבה?: חזיה פירסינגים?: בתכנון קעקועים?: לא אוהב להצטלם?: לא במיוחד אתה שזופה?: אפשר להגיד מתעצבן בקלות?: בהחלט, או החינוך בבית, או שזה בגנים התחלת שמועה על מישהו?: XD חח כע היה משעשע יש לך קו טלפון משלך?: נופ יש לך בריכה פרטית?: ממש לא אחים ואחיות?: קטנה תחתונים?: תחתונים? כן יש לי כמה מסתדר עם אמאבא?: כן, עד אתמול מסתדר עם האחים?: עובדת על זה איך אתה מוציא כעס?: בפגיעה באנשים קרובים ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: כל הזמן מה היית רוצה?: אהבה איך נראית האקס/ית שלך?: גבוה, מוזר, חמוד, מסופר אתה חצוף?: לפעמים קיץ או חורף?: קיץ אתה נהנה להתלכך?: מה? איך הפופיק שלך?: הוא אחלה, תודה מה מספר המזל שלך?: איןצ לי איך השיער שלך נראה עכשיו?: 12 ס"מ, אדום תוכל להיות צמחוני?: חח לא איך את נראית?: אחלה תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: נע תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: יאפ היו לך הפרעות אכילה?: אני לא חושבת כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: אני לא מחכה שחית פעם בעירום?: עדיין לא, אבל צריך לנסות מתי?: בקרוב למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא בוכה הרבה?: נע אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: את הנקודת חן על האף באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: ממצב? רומנטי? אני? בקטנה מתי הפעם האחרונה שהקאת?: לפני שבועיים במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: אה? מחשוף?: זה תמיד טוב החבר הכי טוב שלך בתול?: יא מה הצבע תחתונים שלך?:שחורות איזה מראה יש לחדר שלך?: סקסי איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: 10 צמידים על הידיים, 5 על הרגליים, 3 עגילים, 2 טבעות איך אתה מרגיש עכשיו?: רוצה לישון מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני 3 חודשים ככה עם מה אתה ישן?: עם 4 כריות האם הפיצו עלייך שמועה?: לא זוכרת... אה כן הייתה איזו פעם במה אתה נוהג?: באוטו הדמיוני שלי אתה ילדה של אבא או אמא?: של אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: מתישהו בחטיבה.... בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: בטח מה עשית היום? ישנתי עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: יאפ קור או חום? קור לישון או לקום? לישוןןןן חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שותה מים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? חושבת על מה שיהיה את מי היית לוקח לאי בודד? את תמר אם היית חייה איזה חייה היית? היפופוטם איזה שפות אתה מדבר? רוסית עברית אנגלית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? בהחלט מה היום הכי גרוע בחיים שלך? אני לא נזכרת בו כרגע מה היום הכי טוב בחיים שלך? 22.06.2006 מה הדבר הכי חשוב לך? האנשים שאני אוהבת ממה אתה הכי פוחד? מאכזבה מאנשים שאני הכי אוהבת המקום האהוב לחופשה? גרמניה טעם גלידה אהוב? שוקולד ממתק אהוב? שוקולד מכונית? לא מבינה במכוניות חג? סילבסטר תוכנית אהובה בטלויזיה? שנות ה70 מילה אהובה? שלום דיסק אהוב? כרגע פינק פלויד וויש יו וואר היר הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? יאפ גרמת למישהו לצחוק? יאפ הרגשת טיפש? כמעט תמיד דיברת עם מישהו שאתה אוהב? מזמן התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : יאפ מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? יאפ היית מאוהב? יאפ ראית את מגדל אייפל? יאפ עישנת מריחואנה? יאפ שיחקת מונופול? יאפ נישקת מישהי? יאפ עשית אמבטיית קצף? יאפ ניסית דיאטה? יאפ הייתה לך תאונת דרכים? יאפ רכבת על פיל? לא נישארת ער כל הלילה? יאפ פחדת מהחושך? יאפ זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? חח כן יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? יאפ השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? יאפ =] פגשת סלבריטי? יאפ עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? לא מה השעה: 01:20 לילה טוב

Dont cry

שעת ההתחלה: 12:20 שם: איך שבא לכם
תאריך לידה:
מזל: גדי מין:
גובה:
צבע עיניים: חום מידת נעליים: 39 מיקום: ר"ג איפה נולדת: ישראל
נכשלת במקצוע:
ביצפר: חרא מאוהב:
חבר/חברה:
אם כן, שם:
כמה זמן אתם ביחד:
מה את לובשת עכשיו: פיג'מה?
תעשי סקס לפני החתונה: אוף, נמאס לי לכתוב את זה כאן. התאהבת פעם במורה?
מעשנת?
טוב, כבר נמאס לי. בי.
.........

ממשיכה, כי משעמם לי ../images/Emo3.gif

שותה?:
מפלרטט: לעיתים רחוקות, ולא עם כל אחד
צבע אהוב: שחור חיות אהובות: דולפין, כלב.. בעיקרון אני מתה על כל החיות
מי החברים הכי טובים שלך?: בשמות? הכית מישהו?:
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: חברה שלי מישהו נתן לך סטירה?:
באינטרנט הרבה?: תלוי ביישן?:
מתקלח?:
שונא ביצפר?:
יש לך חיים?:
עד כמה אתה בוטח באנשים?: בקושי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:
יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:
תעשה צניחה חופשית?:
אוהב לרקוד?:
היית בחו"ל?:
סילקו אותך מביצפר?:
!!!!1 השעו אותך?:
היית רוצה לגור במקום אחר?:
אתה מפונק?:
שתייה מועדפת?: מים שותה מים?: ^.^ באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?:
אתה מודל לחיקוי?: ....
מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינס וטי' פירסינגים?:
קעקועים?:
איכ. אוהב להצטלם?:
אתה שזופה?:
בע. מתעצבן בקלות?:
התחלת שמועה על מישהו?:
יש לך קו טלפון משלך?:
יש לך בריכה פרטית?:
אחים ואחיות?:
תחתונים?:
מסתדר עם אמאבא?:
מסתדר עם האחים?:
איך אתה מוציא כעס?: דופקת על משהו/צועקת על מישהו ברחת פעם מהבית?
חלילה.. חולמ בהקיץ?:
מה היית רוצה?: הרבה מאוד כסף! מה הפרחים המועדפים עליך?: כלנית, רקפת איך נראית האקס/ית שלך?: זוועה אתה חצוף?:
קיץ או חורף?: חורף!!!!!!!!1
אתה נהנה להתלכך?:
!!!!!!!!!!!11 איך הפופיק שלך?: מה זה השאלה הזו? מה מספר המזל שלך?: 8 איך השיער שלך נראה עכשיו?: חלק עם קוקו גבוה, כמו תמיד.. תוכל להיות צמחוני?: הלוואי שהיה מותר לי איך את נראית?: זוועה...
סתם נו, מזה השאלה הזו? תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:
תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:
היו לך הפרעות אכילה?:
כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: מי סופר? שחית פעם בעירום?:
מתי?:
למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא בוכה הרבה?:
אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: כלום באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "נו אל תשגע/י אותי, בי" רומנטי? |לאאאאאאאאאאאאא| מתי הפעם האחרונה שהקאת?: הווו, לא זוכרת במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: שתיהן הולך
... אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא, איכה מחשוף?:
!!!!!!!!!!!1111111111 החבר הכי טוב שלך בתול?:
כמה מהן לא בתולות.. מה הצבע תחתונים שלך?: תכלת איזה מראה יש לחדר שלך?: מעץ כזאת איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמיד אדום, ועגיל איך אתה מרגיש עכשיו?: אחלה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: שנה + עם מה אתה ישן?: לבד האם הפיצו עלייך שמועה?: לא שידוע לי במה אתה נוהג?: אין לי רישיון אתה ילדה של אבא או אמא?: אבא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: לא זוכרת בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?:
מה עשית היום? כלום
עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: קצת קור או חום? קוררררררררררררררר לישון או לקום? תלוי חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? קרמבו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? שוטפת פנים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? מדליקה מיזוג את מי היית לוקח לאי בודד? את עברי
אם היית חייה איזה חייה היית? דולפין איזה שפות אתה מדבר? אנגלית, ערבית, עברית בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? יותר מדיי מה היום הכי גרוע בחיים שלך? :-O מה היום הכי טוב בחיים שלך?
מה הדבר הכי חשוב לך? המשפחה שלי על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על כלום את האמת
ממה אתה הכי פוחד? ג'וקים המקום האהוב לחופשה? ... טעם גלידה אהוב? תות ממתק אהוב? צ'יטוס גבינה מכונית? רגילה חג? סוכות, ראש השנה תוכנית אהובה בטלויזיה? האלופה מילה אהובה? סתמו דיסק אהוב? עברי הייתה לך שיחה רצינית?
חיבקת מישהו?
גרמת למישהו לצחוק?
הרגשת טיפש? קצת דיברת עם מישהו שאתה אוהב?
התגעגעת למישהו?
האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו?: פח,
מישהי/ו בגדה בך?
נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך?
היית מאוהב?
ראית את מגדל אייפל?
עישנת מריחואנה? אמאלה. עזבו אותי. שיחקת מונופול?
נישקת מישהי?
עשית אמבטיית קצף?
ניסית דיאטה?
הייתה לך תאונת דרכים? חס וחלילה. רכבת על פיל?
נישארת ער כל הלילה?
פחדת מהחושך?
זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת?
יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? בערך
שיקרת?
השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?
פגשת סלבריטי?
עברת על החוק וניתפסת?
נרדמת בשיעור?
מה השעה: 16:40.. כבר
טוב ביי, פאק מזה כואבת לי היד
אבל היה לי משעמם, נו.. טוב ביי

maxter161

New member
עונה משעמם לי...

שעת ההתחלה: 12:55 שם: מקס לוין תאריך לידה: 30/10/1990 מזל: עקרב מין: זכר גובה: 1.78 צבע עיניים: חום (מכוער XD) מידת נעליים: 40 מיקום: תקוע מול המחשב.. איפה נולדת: ירושלים נכשלת במקצוע: כן... (של"ח) ביצפר: חרא... מאוהב: לא...
חבר/חברה: ... אם כן, שם: אין...
כמה זמן אתם ביחד: ... מה את לובשת עכשיו: חולצה ומכנסיים... תעשי סקס לפני החתונה: אולי.. התאהבת פעם במורה?: לא...
מעשנת? לא.. שותה?: לא.. מפלרטט: כן..
צבע אהוב: שחור חיות אהובות: כלב מי החברים הכי טובים שלך?: יהונתן אסף עומר גלעד ואמנון הכית מישהו?: כןן...
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: חברים... מישהו נתן לך סטירה?: כןן (זה כאב..)
באינטרנט הרבה?: המון ביישן?: מאוד מתקלח?: פעם בשבוע... שונא ביצפר?: ברור יש לך חיים?: בערך.. עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי מי שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כןןן המון תעשה צניחה חופשית?: בחיים לא אוהב לרקוד?: לא.. היית בחו"ל?: הרבה.. סילקו אותך מביצפר?: לא..
השעו אותך?: כנ"ל היית רוצה לגור במקום אחר?: כן.. אתה מפונק?: לא שתייה מועדפת?: 7UP שותה מים?: יאפ.. באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: לא זוכר.. יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: לא מה אתה לובש הכי הרבה?: חולצה.. פירסינגים?: אין.. קעקועים?: כנ"ל אוהב להצטלם?: ברור.. אתה שזופה?: קצת מתעצבן בקלות?: לא התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: יאפ. יש לך בריכה פרטית?: לא. אחים ואחיות?: אחות קטנה..
מסתדר עם אמאבא?: כןן מסתדר עם האחים?: לאא איך אתה מוציא כעס?: שומע מוסיקה..
ברחת פעם מהבית? לא חולמ בהקיץ?: הרבה... מה היית רוצה?: דיסק של יוני בלוך.. איך נראית האקס/ית שלך?: יפה... אתה חצוף?: לא. קיץ או חורף?: חורף!!! אתה נהנה להתלכך?: לא, שונא אתזה.. איך הפופיק שלך?: יפה מה מספר המזל שלך?:77 איך השיער שלך נראה עכשיו?: מבולגן תוכל להיות צמחוני?: לא איך את נראית?: בסדר... תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: יאפ. היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא הרבה... אני מסיים לשמוע תפיזמון... שחית פעם בעירום?: כן איזה כיף! מתי?: אתמול באמבטייה...
למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אבא בוכה הרבה?: כן אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: אוזן באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: טוב בייי רומנטי? כן.. מתי הפעם האחרונה שהקאת?: שלשום במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית... אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא מחשוף?: כן יאמי... החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: שנייה, אדום איזה מראה יש לחדר שלך?: מבולגן איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שעון
איך אתה מרגיש עכשיו?: משועמם מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: שלשום עם מה אתה ישן?: כרית ושמיכה ואתה?? XD האם הפיצו עלייך שמועה?: לא במה אתה נוהג?: אופניים אתה ילדה של אבא או אמא?:אמא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: בכיתה ד' מה עשית היום? ישנתי... עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קורררר לישון או לקום? לישון חוף או הרים? הרים קרמבו או שוקו? שוקו יאמ מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצח שיניים מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? סופר את הכבש ה-16 את מי היית לוקח לאי בודד? את עצמי ואת ה-IPOD שלי אם היית חייה איזה חייה היית? צב איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית צרפתית וקצת גרמנית בן-אדם של לילה או יום? יום רגיש לדיגדוגים? מאוד.. מה הדבר הכי חשוב לך? חברים ממה אתה הכי פוחד? סמרה מהצלצול.. המקום האהוב לחופשה? אלפים סקי.. טעם גלידה אהוב? וניל! ממתק אהוב? מקופלת... מכונית? אוטו זבל חג? פורים תוכנית אהובה בטלויזיה? Csi Miami, Lost מילה אהובה? סמבוסק.. דיסק אהוב? אין הייתה לך שיחה רצינית? כןן חיבקת מישהו? כןןן הרבה גרמת למישהו לצחוק? גם התגעגעת למישהו? לא כל-כך האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כןן
מישהי/ו בגדה בך? כןן
נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כןןן עישנת מריחואנה? לאאא שיחקת מונופול? המוןןן נישקת מישהי? כןןן עשית אמבטיית קצף? אתמול ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? כן איזה פחד רכבת על פיל? בטח כל יום... נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? כמובן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? הרבה יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לאאא שיקרת? אולי..
השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לזריקה... פגשת סלבריטי? כןןן ראיתי נינה ואת רן דנקר עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? הרבה מה השעה: 13:26

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif עונה.

שעת ההתחלה: 11:15. שם: שרית. תאריך לידה: 21.11. מזל: עקרב. מין: נקבה. גובה: 1.70. צבע עיניים: ירוק חום. מידת נעליים: 40-41. מיקום: נתניה. איפה נולדת: רמת גן. נכשלת במקצוע: כן. ביצפר: לא רלוונטי. מאוהב: בערך. חבר/חברה: אין. אם כן, שם: גם אם היה, אתם מכירים אותו? P: כמה זמן אתם ביחד: מה את לובשת עכשיו: ג'ינס וגופייה של הסימפסונס. תעשי סקס לפני החתונה: למה לא? P: התאהבת פעם במורה?: חס וחלילה. מעשנת? לא. שותה?: לא. מפלרטט: לא. צבע אהוב: כתום. חיות אהובות: כלבים. מי החברים הכי טובים שלך?: נועה שיר ברק עדן עינב יש הרבה חברים טובים לאחרונה. הכית מישהו?: בקטנה.. P: עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: נועה. מישהו נתן לך סטירה?: כן. באינטרנט הרבה?: כן! ביישן?: חח ממש לא. מתקלח?: להה. כן. שונא ביצפר?: לא. יש לך חיים?: כן ולך? עד כמה אתה בוטח באנשים?: יותר מידי למען האמת. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא. תעשה צניחה חופשית?: הלוואי. אוהב לרקוד?: כן. היית בחו"ל?: כן. סילקו אותך מביצפר?: נופ. השעו אותך?: נופ. היית רוצה לגור במקום אחר?: לא. אתה מפונק?: לא. שתייה מועדפת?: קולה דיאט ונסטי. שותה מים?: כן אבל מעט. באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: אקווה פרש או קולגייט. לא זוכרת. יש לך פלאפון?: כן. אתה מודל לחיקוי?: חחחח אולי XD מה אתה לובש הכי הרבה?: ג'ינסים. פירסינגים?: נזם הליקס ו7 לובים. קעקועים?: אין בנתיים. אוהב להצטלם?: זה בסדר. אתה שזופה?: השתזפתי קצת באילת!!!!!11 יהו. מתעצבן בקלות?: כן D: התחלת שמועה על מישהו?: לא. יש לך קו טלפון משלך?: לא. יש לך בריכה פרטית?: לא. אחים ואחיות?: 2. תחתונים?: שחורות עם פרח ורוד באמצע XD מסתדר עם אמאבא?: כן. מסתדר עם האחים?: כן. איך אתה מוציא כעס?: מוזיקה ולא מדברת עם אף אחד. ברחת פעם מהבית? לא. חולמ בהקיץ?: המ.. לא ממש. מה היית רוצה?: הרבה. מה הפרחים המועדפים עליך?: לא מבינה בזה. איך נראית האקס/ית שלך?: ממ, האקס האהוב עליי?
חתייך. גבוה, שיער חום תמיד עם קוצים כאלה, עיניים חומות, שזוף, קצת שרירי. אתה חצוף?: יכולה להיות. קיץ או חורף?: חורף. אתה נהנה להתלכך?: כן. איך הפופיק שלך?: בסדר איך שלך? מה מספר המזל שלך?: 8. איך השיער שלך נראה עכשיו?: קוקו גבוה. תוכל להיות צמחוני?: לא נראה לי. איך את נראית?: עדיף לכם לא לדעת. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תלוי בת כמה אני אהיה ובן כמה הוא. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן. היו לך הפרעות אכילה?: לא. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: עונה ישר. שחית פעם בעירום?: לא. מתי?: למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: אומרים שלאבא. בוכה הרבה?: כן. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?: וואי.. הממממ. אולי אצבע ברגל. לא יודעת :{ באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: הלו? מה קורה? רומנטי? כן!!!1 מתי הפעם האחרונה שהקאת?: די מזמן. לא מקיאה הרבה. במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: ברונטית. אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא. מחשוף?: במידה. החבר הכי טוב שלך בתול?: ממה שאני יודעת כן. מה הצבע תחתונים שלך?: שחור אבל זה היה D: איזה מראה יש לחדר שלך?: מראה גדולה עם מדפים מאגניבים כאלה. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: 2 שרשראות, 10 צמידי גומי וצמיד נחמד שאבא הביא לי מגרמניה. איך אתה מרגיש עכשיו?: עייפה בטירוף. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: כבר לא זוכרת. עם מה אתה ישן?: 4 כריות. האם הפיצו עלייך שמועה?: לא. במה אתה נוהג?: באופניים, בקורקינט.. נחמד. אתה ילדה של אבא או אמא?: אמא. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: כשהיה בצפר XD בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא. מה עשית היום? נסעתי באוטו 6 שעות. הייתי בקניון. קניתי אמפי4. עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: לא סגורה על זה. קור או חום? קוררררר
לישון או לקום? לישון. חוף או הרים? חוף. קרמבו או שוקו? שוקו. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצחת שיניים. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? רואה טלויזיה. את מי היית לוקח לאי בודד? מישהו. אם היית חייה איזה חייה היית? לא יודעת. איזה שפות אתה מדבר? עברית, אנגלית, רוסית, מבינה הכל בפולנית, ממש קצת ערבית, מבינה שתי מילים בספרדית ^^ בן-אדם של לילה או יום? נראה לי לילה? רגיש לדיגדוגים? לא. D= מה היום הכי גרוע בחיים שלך? יש כמה. מה היום הכי טוב בחיים שלך? יש הרבה.. מה הדבר הכי חשוב לך? חברים, משפחה. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? כל מיני. ממה אתה הכי פוחד? מוות. המקום האהוב לחופשה? אילת. טעם גלידה אהוב? וניל. ממתק אהוב? קליק. מכונית? לא יודעת.. P: חג? פורים. תוכנית אהובה בטלויזיה? סיינפלד וחברים. מילה אהובה? בננהההההה. דיסק אהוב? אה נייט אט דה אופרה ואה דיי אט דה רייסס. הייתה לך שיחה רצינית? ברור. חיבקת מישהו? כן. גרמת למישהו לצחוק? כן. הרגשת טיפש? כן. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? כן. התגעגעת למישהו? בטח. האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן. מישהי/ו בגדה בך? לא. נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן. היית מאוהב? כן. ראית את מגדל אייפל? לא. עישנת מריחואנה? לא. שיחקת מונופול? כן. נישקת מישהי? לא. עשית אמבטיית קצף? כן. ניסית דיאטה? כן. הייתה לך תאונת דרכים? לא. רכבת על פיל? לא. נישארת ער כל הלילה? כן. פחדת מהחושך? אולי.. O.O זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? כן!!!1 יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא. שיקרת? כן בקטנה. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן. פגשת סלבריטי? כן. עברת על החוק וניתפסת? לא. נרדמת בשיעור? לא. מה השעה: 11:27.

Gilat18

New member
נהחינסבעכסב

שעת ההתחלה: 19:23 שם: גילת תאריך לידה: 7/2/89 מזל: דלי מין: נקבה גובה: 167 צבע עיניים: כחול מידת נעליים: 39 מיקום: חדרה איפה נולדת: כ"ס נכשלת במקצוע: מתמטיקה ביצפר: עמל מאוהב: כן.. חבר/חברה: לא אם כן, שם: אין כמה זמן אתם ביחד: .. מה את לובשת עכשיו: פיג'מה תעשי סקס לפני החתונה: עשיתי התאהבת פעם במורה?: חח לא מעשנת? כן שותה?: כן מפלרטט: לא צבע אהוב: כחול ושחור חיות אהובות: אין מי החברים הכי טובים שלך?: רוצים שמות..? הכית מישהו?: כן עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?: אוהו.. אממ אין מישהו ספציפי מישהו נתן לך סטירה?: כן באינטרנט הרבה?: כן ביישן?: לא מתקלח?: פעם ב.... שלוש שעות שונא ביצפר?: כן יש לך חיים?: בהחלט עד כמה אתה בוטח באנשים? כמעט ולא: שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אולי תעשה צניחה חופשית?: ביום מן הימים כן אוהב לרקוד?: לא היית בחו"ל?: לא סילקו אותך מביצפר?: לא השעו אותך?: כן היית רוצה לגור במקום אחר?: כן אתה מפונק?: מאוד שתייה מועדפת?: וודקה שותה מים?: כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון?: כן אתה מודל לחיקוי?: חח לא.. הרבה אנשים ימותו אם הם ילמדו ממני מה אתה לובש הכי הרבה?: מכנס שחור וחגורת ניטים פירסינגים?: טראגוס , בטבור ו2 לובים קעקועים?: לא אוהב להצטלם? כן: אתה שזופה?: אתה שזופה? עברית שפה קשה? חח אממ לא ממש לא מתעצבן בקלות?: כן! התחלת שמועה על מישהו?: לא יש לך קו טלפון משלך?: כן? יש לך בריכה פרטית?: חח לא אחים ואחיות?: יש תחתונים?: יש מסתדר עם אמאבא?: לא מסתדר עם האחים?: לא איך אתה מוציא כעס?: אלכוהול ברחת פעם מהבית? כן חולמ בהקיץ?: חח לפעמים מה היית רוצה?: 20 שקל, יש לך? מה הפרחים המועדפים עליך?: ורדדדדדדדד איך נראית האקס/ית שלך?: הכי יפה בעולם.. בלונדיני עם שיער ארוך חלק, עיניים ירוקות, יפייפה. אתה חצוף?: מ א ו ד קיץ או חורף?: חורף אתה נהנה להתלכך?: לא איך הפופיק שלך?: עם עגיל, מגניב :) מה מספר המזל שלך?: 24 איך השיער שלך נראה עכשיו?: מבולגן תוכל להיות צמחוני?: אני סוג של.. איך את נראית?: אממ בלונדינית עם עיניים כחולות, סבבה.. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: בחודש גג תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: בשנתיים גג היו לך הפרעות אכילה?: חח אם לאכול מקדונלדס כל היום נחשב אז כן.. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: עד לקטע היפה של השיר שחית פעם בעירום?: המממממממממממממממממממ לא מתי?: --- למי אתה דומה יותר- אבא או אמא?: שילוב של שניהם בוכה הרבה?: בזמן האחרון כן.. אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה? את הראש: באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?: "הלו" וגם "ביי" רומנטי? כן מתי הפעם האחרונה שהקאת?: היום... שתיתי... במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: הראשון אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: חח לפעמים מחשוף?: לא גדול מידי.. החבר הכי טוב שלך בתול?: הממ לא.. באשמתי :) מה הצבע תחתונים שלך?: שחור איזה מראה יש לחדר שלך?: אחלה.. מבוגלן קצת.. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: עגיל בטבור , חישוק לחץ, שרשרת, עגילים באוזניים איך אתה מרגיש עכשיו?: חרא :\ מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: יום שישי עם מה אתה ישן?: חולצה ארוכה ומכנס ארוך האם הפיצו עלייך שמועה?: כן במה אתה נוהג?: אוטו ואופנוע.. אתה ילדה של אבא או אמא?: של ליזה.. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?: המממ בטקס סיום בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: חח אני אחשוב על זה... חשבתי.. לא. מה עשית היום? ישנתי עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן קור או חום? קור לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? אוהו.. זה קשה.. מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? חוזרת לישון חח.. מי קם בבוקר.. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? חושבת על מישהו... את מי היית לוקח לאי בודד? לא מגלה :) אם היית חייה איזה חייה היית? כלב.. אוהבת שמלטפים אותי וצריכה מלא צומי איזה שפות אתה מדבר? ג'יבריש בן-אדם של לילה או יום? לילה רגיש לדיגדוגים? חח מאוד מה היום הכי גרוע בחיים שלך? אתמול מה היום הכי טוב בחיים שלך? ב 24.3 מה הדבר הכי חשוב לך? ידיד שלי. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? שאלת.. ידיד שלי ממה אתה הכי פוחד? נחשים, ושיכאב לי.. המקום האהוב לחופשה? רחוק מכל מקום טעם גלידה אהוב? ריבת חלב ממתק אהוב? במבה וביסלי ביחד מכונית? יש.. שלוש.. ואופנוע.. אהה חח יקרה.. חג? סוכות תוכנית אהובה בטלויזיה? פאמילי גאי מילה אהובה? בת זונה.. דיסק אהוב? ראסט אין פיס של מגהדת' הייתה לך שיחה רצינית? כן חיבקת מישהו? כן אתמול גרמת למישהו לצחוק? חח כן אתמול.. הרגשת טיפש? אתמול דיברת עם מישהו שאתה אוהב? אתמול התגעגעת למישהו? עכשיו האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? : כן מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא מדברים על זה שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? מישהו עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? כן הייתה לך תאונת דרכים? כן רכבת על פיל? חחחחח לא נישארת ער כל הלילה? כן פחדת מהחושך? אהא :\ זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? כן.. עכשיו.. אבל זה לא משהו רישמי.. לא חייבת לאף אחד שומדבר שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? חח לא? פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן מה השעה:19:41

talush2005

New member
עונהנהנה

שעת ההתחלה: 22:31 תאריך לידה: 3 ביוני מזל: תאומים מין: נקבה גובה: 1.63 נראה לי צבע עיניים: כחול מידת נעליים: 37 מיקום: השרון איפה נולדת: בבית חולים מאיר בכפ"ס נכשלת במקצוע: בכל מיני ביצפר: סיימתי מאוהב: כרגע לא חבר/חברה: לא מה את לובשת עכשיו: גופייה ומכנס 3/4 תעשי סקס לפני החתונה: למה לא? התאהבת פעם במורה? לא מעשנת? לא שותה?: בחברה כן מפלרטט: לא צבע אהוב: כחול,סגול חיות אהובות: כלב ודולפין מי החברים הכי טובים שלך?זה משנה השמות?: הכית מישהו?: לא עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עם חברה מישהו נתן לך סטירה? לא באינטרנט הרבה? כן ביישן?: כן מתקלח?: כן שונא ביצפר?לא כל כך שנאתי תאמת,שנאתי את הבגרויות והלימודים עצמם אבל לא את הביצפר : יש לך חיים?: כן עד כמה שאפשר לנהל חיים שאתה בצבא =/ עד כמה אתה בוטח באנשים?: אני חשדנית שיקרת לחברים הכי טובים שלך? קרה יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות? כן תעשה צניחה חופשית?: לא נראה לי אוהב לרקוד?: לא כל כך היית בחו"ל?: כן סילקו אותך מביצפר? לא השעו אותך?: לא היית רוצה לגור במקום אחר? הייתי רוצה לגור בחו"ל לתקופה מסויימת אבל במקום אחר בארץ או במקום אחר לתמיד לא. וואו חפרתי אתה מפונק?: כן שתייה מועדפת?: שוקו שותה מים? כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?: קולגייט יש לך פלאפון? כה אתה מודל לחיקוי?: אולי מה אתה לובש הכי הרבה? גינס וגופייה פירסינגים? לא קעקועים?: לא אוהב להצטלם? כן : אתה שזופה?: קצת עכשיו אבל בד"כ לא מתעצבן בקלות?: כן התחלת שמועה על מישהו? לא שזכור לי : יש לך קו טלפון משלך?: לא יש לך בריכה פרטית?: לא אחים ואחיות?: אח אחד גדול תחתונים?: כן מסתדר עם אמאבא?: בד"כ כן מסתדר עם האחים?: כן איך אתה מוציא כעס?: מרביצה לחפצים ,או טורקת דלתות ברחת פעם מהבית? לא ממש חולמ בהקיץ?: כן מה היית רוצה?: להיות יותר עם בטחון ולא להיות מתוסבכת כל כך מה הפרחים המועדפים עליך?: סיגליות איך נראית האקס/ית שלך? ?? אתה חצוף?: לפעמים קיץ או חורף?: עונות מעבר אתה נהנה להתלכך?: לא איך הפופיק שלך?: רגיל מה מספר המזל שלך?: 6 איך השיער שלך נראה עכשיו? פזור כרגיל תוכל להיות צמחוני?: לא חושבת איך את נראית?: נראת תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר? לא : תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: 1 2 אם אני לידו שחית פעם בעירום?: לא מתי?: ----- למי אתה דומה יותר- אבא או אמא? שניהם ,לא יודעת ,ערבוב כזה בוכה הרבה?: בזמן האחרון כן אם היית צריכה לכרות חלק בגוף, איזה?:הבטן שהיא אמנם קטנה מאד אבל היא גם לא הייתה עד לפני כמה שנים =/ באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון? סבבה? רומנטי? כן מתי הפעם האחרונה שהקאת? לפניי חודש בערך במין הנשי, בלונדינית או ברונטית?: לא זה ולא זה אתה לובשת חולצות כדי שיראו לך את הבטן(או גוף)?: לא ממש לא מחשוף?: מה למעלה? תלוי עד כמה החבר הכי טוב שלך בתול? כן מה הצבע תחתונים שלך?: סגול איזה מראה יש לחדר שלך?: יפה איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? טבעת איך אתה מרגיש עכשיו?: לא משהו מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? הרבה זמן עם מה אתה ישן?: עם פיגמה מתוקה של טוויטי האם הפיצו עלייך שמועה?: קרה במה אתה נוהג?: לא נוהגת אתה ילדה של אבא או אמא? שניהם : מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר? נראה לי שנכשלתי באיזה מגן בסוף יב ..עבר יותר משנה בשביל 2 מיליון דולר תדגמני לפלייבוי?: לא מה עשית היום? הייתי בעיר ובקניון ועשיתי שופינג :) עוד קצת עלי: אתה מאמין בגורל?: כן מאד קור או חום? שיהיה נעים לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר? מצחצחת שיניים בד"כ מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה נירדם? חושבת על כל מיני דברים את מי היית לוקח לאי בודד? את הכלבה שלי אם היית חייה איזה חייה היית? דולפין איזה שפות אתה מדבר? עברית אנגלית וקצת אידיש וספרדית בן-אדם של לילה או יום? חחחח גם וגם (עבודה במשמרות)אבל יותר יום רגיש לדיגדוגים? כן מה היום הכי גרוע בחיים שלך? ואוו היו כמה בזמן האחרון,לא זוכרת כבר מה היום הכי טוב בחיים שלך? שקבלתי את הכלבה שלי מה הדבר הכי חשוב לך? משפחה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? על כל מיני אנשים ,על דברים שאני רוצה כבר שיהיה לי וכאלה ממה אתה הכי פוחד? מהמוות המקום האהוב לחופשה? ארה"ב! טעם גלידה אהוב? שוקולד ממתק אהוב? שוקולד מכונית? גולף חג? פורים ,פסח תוכנית אהובה בטלויזיה? 1 נגד 100,סופר נני , מילה אהובה? סבבה דיסק אהוב? אין מתי בפעם האחרונה... הייתה לך שיחה רצינית? לפניי 3 חודשים בערך קצת פחות חיבקת מישהו? היום גרמת למישהו לצחוק?בשבת וגם היום בעצם אבל בקטנה הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב? ביום חמישי והיום עם מישהו שאני אוהבת התגעגעת למישהו? אני כל הזמן מתגעגעת למישהו ב4 חודשים האחרונים -גם עכשיו האם אי פעם: נזרקת ע"י מישהי/ו? בערך כן מישהי/ו בגדה בך? לא נשארת בבית ביום שישי בערב כי התחשק לך? כן היית מאוהב? כן ראית את מגדל אייפל? כן עישנת מריחואנה? לא שיחקת מונופול? כן נישקת מישהי? כן עשית אמבטיית קצף? כן ניסית דיאטה? לא הייתה לך תאונת דרכים? חס וחלילה רכבת על פיל? כן :) נישארת ער כל הלילה? חחחח קורה מלא פחדת מהחושך? כן זרקת מישהי ואחרי זה התחרטת? לא יצאת עם יותר מ-1 בו זמנית? לא שיקרת? כן השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? כן פגשת סלבריטי? כן עברת על החוק וניתפסת? לא נרדמת בשיעור? כן מה השעה: 22:46

למעלה