שאלון ארוך

jenngirl

New member
חחח הכסם ../images/Emo6.gif ../images/Emo82.gif

מותק הבנתי ת'הסכם הזה
אבל אני לא הייתי רוצה שיתנו להם את גבעת זאב שבירושלים שזה מטר ממני

dana goren

New member
אז זהו מותק...

שכנראה לא ראית את המפה שיש בסוף ההסכם...כי מצטערת להגיד לך אבל גבעת זאב נשארת בשטח ישראל...ואם התנחליות נשארות בשטח ישראל בטח שגבעת זאת תישאר בשטח ישראל..וכל זה כתוב בחוברת היפה שכולכם קיבלתם בדואר!

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifיאייייייייייייי...

שם מלא: 2. תאריך לידה: 24/10/1978 3. כתובת: 4. איפה עוד גרת? 5. בית ספר: 6. מזל: עקרב 7. מידת נעליים: 38 8. גובה: 1.68 9. מוצא: מרוקאית 10. חיות מחמד: 11. אחים: אח ואחות גדולים 13. צבע שיער: חום 14. אורך שיער: עד לאמצע הגב בערך 15. צבעת פעם את השיער? כן 16. באיזה צבע? חום בהיר יותר 17. כיתה: 18. מצליח בבית ספר? 19. תחביבים: עיצוב גרפי,מוסיקה 21. איזה שפות אתה מדבר? עברית ואנגלית 22. אוהב ספורט? כן 23. איפה נולדת? ישראל 24. אתה בן אדם של לילה או של יום? של יום נראה לי 25. רגיש לדיגדוגים? כן 26. מאמין באלוהים? לא ממש 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? כן 28. מה הם? קרין ואן דר ביק, AngelGirl© 29. יש לך גשר? היה לי 30. יש לך משקפיים\עדשות מגע? משקפיים 31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? אסטרונאוט 32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? לא זוכרת 33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא זוכרת 34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא זוכרת 35. מה הדבר הכי חשוב לך? אושר 36. יש חבר\חברה\קראש? חבר 37. ממה אתה הכי פוחד? מקומות גבוהים 38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בתחת 39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? לא יודעת 40. למה אתה הכי מתנגד? שונאת שאומרים לי מה לעשות 41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? לא רוצה להיות מישו אחר דברים אהובים: 48. המקום האהוב לחופשה: לונדון 49. טעם גלידה אהוב: שוקולד 50. פרי אהוב: תות 51. ממתק: פסק זמן 52. מכונית: פיאט אונו 53. שיעור: 54. חג:.פורים 55. היום הכי אהוב בשבוע: סופי שבוע בעיקר 56. צבע: כחול 57. מגזין: מעריב לנוער 58. שם לבת: אבישג 59. שם לבן: דין 60. קבוצת ספורט אהובה: מכבי ת"א 61: חודש אהוב: אוקטובר 62. ספורטאי אהוב: אבי נמני 63. ספורטאית אהובה: יעל ארד 64. שחקנית אהובה: אנג'לינה ג'ולי 65. שחקן אהוב: ג'וש הארטנט 66. תוכנית אהובה בטלוויזיה: דוסון קריק 67. אתר אהוב: www.yuvalbanay.cjb.net 68. חיה אהובה: כלב 69 . חבר לאימייל: יש הרבה 70. בדיחה: איש אחד הלך הלך נפל רץ להביא סולם 71. אומר הרבה: בעאכס 72. מילה אהובה: יאיייייייייייי 73. נעליים: ד"ר מרטנס 74. תחנת רדיו: גלגל"צ 75. חדר בבית: 76. ההופעה הכי טובה שראית: משינה בקיסריה 77.דיסק אהוב: משינה/מפלצות התהילה, משינה/מכונת הזמן 78. נשיא: קלינטון 79. סלט: חסה 80. בשר: עוף 81.תוספת לפיצה: זיתים 82. ארץ: אנגליה 83. עיר: לונדון 84. אגם: לא יודעת 85. ים: לא יודעת 86. מקום אהוב: לונדון 87. ריח: של גשם 88. רעש: גיטרות 89. טעם: מתוק 90. רגש: אהבה 91. אוניברסיטה: תל אביב 92. מספר: 8 93. ספר: חניבעל/תומאס האריס 95. סבתא: 96.סבא: 97. דגנים: קורנפלקס דברים פחות אהובים.. רגע, זה משעמם. נהפוך את זה לדברים שנואים: 98. אוטו: רנו 99. צבע: סגול 100. מורה: 101. שיעור: 102. יום בשבוע: לא יודעת 103. חג: פסח 104. עונה: קיץ 105. חודש: פברואר 106. ספורט: שחייה 107. קבוצת ספורט: הפועל ת"א 110. סרט: מאטריקס 111. שחקנית: אלישיה סילברסטון 112. שחקן: מתיו ברודריק 113.. תוכנית: אקטואליה 114. אתר: לא יודעת 115. אוכל: גבינות וחלקים של פרה 116.שתיה: מיצים טבעיים 117. להקה: אן סינק 118. זמר: ג'סטין טימברלייק 119. זמרת: כריסטינה אגילרה 120. חיה: לא יודעת 121. חנות: לא יודעת 122. חנות להשכרת וידאו: לא יודעת 123. חבר אימייל: 124. בדיחה: 125. אמרה: 126. מילה: 130. הופעה שהיית בה: 131. דיסק: 133. סלט: 136. ארץ: 137. עיר: 140. מקום להיות בו: 141. ריח: 142. רעש: 141. רגש: 145. אות: 146. תאריך: 147. ספר: 148. מקום חופשה: 151. דגנים: ב24 שעות האחרונות... 152. היתה לך שיחה רצינית: לא 153. חיבקת מישהו: כן 154. רבת עם חבר: לא 155. בכית: לא 156. צחקת: כן 157. גרמת למישהו לצחוק: כן 158. קנית משהו? לא 159. הסתפרת? לא 160. הרגשת טיפש? לא 161. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן 162. התגעגעת למישהו? כן האם אי פעם... 163.השתמשת בסמים? לא 164.אכלת קופסא שלמה של אוריאו? לא 165.נזרקת על ידי מישהו? לא 166.משהו בגד בך? לא 167.נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כן 168.היית מאוהב? כן 169.ראית את הבית הלבן? לא 170.ראית את מגדל אייפל? כן 171.עישנת? אני עדיין מעשנת 172.שתית אלכוהול? כן 173.עישנת מריחואנה? לא 174.שיחקת מונופול ? כן 175.ראית טיטאניק? כן 176.נישקת מישהו? כן 177.התנשקת צרפתית? כן 179.ניסית דיאטה? כן 180.ביקרת בארץ אחרת? כן 181.צבעת בספר צביעה? כן 182.עשית אמבטית קצף? כן 183.טסת? כן 184.שטת? כן 185.נסעת ברכבת? כן 186.היתה לך תאונת דרכים? לא 187.רכבת על פיל? לא 188.הכנת אתר אינטרנט? לא 189.שיחקת בברביות? כן 190.נשארת ער כל הלילה? כן 191.דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? כן 192.שברת עצם? לא 193.ראית ג`רי ספרינגר? כן 194.דיברת בשיעור? כן 195.פחדת מהחושך? כן 196.היית בבית חולים(לא לצרכי ביקור)? לא 197.עשו לך תפרים? כן 198.זרקת מישהו והתחרטת על זה? כן 199.יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא 200.שיקרת? כן 201.נעצרת על ידי המשטרה? לא 202.נרדמת בשיעור? לא 203.השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? לא 204.פגשת סלבריטי? כן 205.עברת על החוק? לא 206.אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? כן 207.שנאת את עצמך? כן 208.נשבר לך הלב? כן 209.שברת למישהו את הלב? כן 210.רצית להרוג מישהו? כן 211.נפלת מכיסא? כן

שלמונזה

New member
חותתתתתתתתתתתתתתתתי ../images/Emo168.gif

סתם מנצלת את השרשור כדי למסור לך ד"ש, סורי אין לי כח לענות לחידון... GO ROBBIE!!! (כדי שיהיה משהו קשור לפורום...)

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifאההההההההההההההההה...

יש לך אינטרנט?!?!??!? אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה*שוב*

מיצי007

New member
עכשיו אני

שם מלא:מיצי בונד תאריך לידה:21.2.85 כתובת:כביש גהה,שמאלה
בבית הלבן והגדול בו רשום "גהה-בית חולים גאריאטרי" איפה עוד גרת?בהרבה מקומות,למשל ברחוב-עצם היותי חתולה,גרתי גם בבניינים נטושים ועוד. בית ספר:אין תודה לאל מזל:דגים מידת נעליים:42 וחצי,מתקרבת ל43-מסריח! גובה:1.80 מוצא:מה זאת אומרת מוצא? מוצאי הוא משפחת החתולים החשאיים. חיות מחמד:אני בעצמי חיית המחמד אחים:3 כאלו צבע שיער:חום אורך שיער:קצת מעל הכתפיים צבעת פעם את השיער?כן,כבר פעמיים באיזה צבע?פעם לג'ינג'י ועכשיו חום בהיר כיתה:זין בעין מצליח בבית ספר?בטח,במיוחד שאני לא שם תחביבים:לשרוט ולילל איזה שפות אתה מדבר?אנגלית,עיברית וחתולית אוהב ספורט?כן,אבל בטווח מצומצם איפה נולדת?פה אתה בן אדם של לילה או של יום?לילה רגיש לדיגדוגים?קצת מאמין באלוהים?הממממממ יש לך כינויים נוספים באינטרנט?כן מה הם?לא אומרת יש לך גשר?היה לי יש לך משקפיים\עדשות מגע?כן מה תרצה להיות כשתהיה גדול?אני כבר גדולה ואני עדיין לא סגורה על זה. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך?היו הרבה כאלו מה הדבר הכי מביך שקרה לך?לא זוכרת איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך?בינתיים,היום בו האחיין שלי נולד מה הדבר הכי חשוב לך?יחס טוב ואהבה יש חבר\חברה\קראש?כן ממה אתה הכי פוחד?שלא יהיה לי את מי לאהוב אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?בכתפיים על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון?זה משתנה,מאיפה לי למה אתה הכי מתנגד?שנאה כלפי אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית?זה קצת קשה לי להגיד דברים אהובים: המקום האהוב לחופשה:ניו יורק טעם גלידה אהוב:שוקולד פרי אהוב:לא חשבתי על זה אף פעם,אבל נראה לי שתפוח ממתק:קרמבו מכונית:לא משנה לי,רק שתהיה לי כבר אחת! שיעור:שהייתי בתיכון זה היה ספרות קולנוע חג:פורים. היום הכי אהוב בשבוע:שלישי צבע:שחור מגזין:לא קוראת את החרא הזה כל כך. שם לבת:מילי שם לבן:ג'יימס קבוצת ספורט אהובה:אין,אני לא מומחית גדולה בזה. חודש אהוב:פברואר ספורטאי אהוב:אין,שוב אני לא מומחית גדולה בנושא. ספורטאית אהובה:אין,ראו תשובתי למעלה שחקנית אהובה:אנג'לינה ג'ולי ברגע זה שחקן אהוב:נו באמת?אני מנהלת לו פורום,אדוארד נורטון
תוכנית אהובה בטלוויזיה:אין אחת ספציפית אתר אהוב:האתר של האחיין שלי,מלאאאא בתמונות שלו חיה אהובה:כולם חבר לאימייל:הא? בדיחה:לא מספרת בדיחות,אני מצחיקה מטבעי
אומר הרבה:כן,לפעמים מילה אהובה:קוטי קוט(לא מילה,יותר הברה שהמצאתי) נעליים:כמה שיותר ומכל הסוגים תחנת רדיו:גלגל"צ בעיקר חדר בבית:החדר שלי ההופעה הכי טובה שראית:של אלאניס מוריסט וסופר גראס שהם היו בארץ. דיסק אהוב:ברגע זה זה רק האוסף שהכנתי לעצמי נשיא:לא מחבבת את הטיפוסים האלו במיוחד סלט:גזר!יאם יאם
בשר:סטייק תוספת לפיצה:פפרוני,או אננס...המממממ ארץ:ארה"ב,כי שם יש את ניו יורק עיר:ניו יורק אגם:הא? ים:לא אוהבת מקום אהוב:כל מקום שהוא חמים,נעים ושקט עם סרט מולי. ריח:הריח של האחיין שלי שהוא יוצא מהמקלחת רעש:לא אוהבת,פיכס. טעם:שוקולד רגש:אהבה אוניברסיטה:לא משנה מספר:6 ספר:אליסה בארץ הפלאות סבתא:אין יותר לצערי סבא:אין גם לצערי דגנים:קפטן קראנץ'! הכי טעים! דברים פחות אהובים.. רגע, זה משעמם. נהפוך את זה לדברים שנואים: אוטו: אין לי ככה שאין לי מה לשנוא צבע:צהוב מורה:אין תודה לאל,אבל אני שונאת את כולם. שיעור:אין יותר! אני לא לומדת! יום בשבוע:יום ראשון,השבוע מתחיל רק וזה נראה רחוק וארוך מיום שבת. חג:פסח,אין לחם. עונה:קיץ,חם ומסריח. חודש:אוגוסט,שוב חם ומסריח. ספורט:היאבקות קבוצת ספורט:לא מכירה,אז אני לא יכולה לשנוא. סרט:אמריקן פסיכו 2,סרט מטומטם. שחקנית:פנלופה קרוז,גם כן פוסטמה שחקן:הממממ אין מישהו שעולה לי לראש. תכנית:המהפך-תכנית מגעילה ודוחה. אתר:מדיה פלייר,סתם קקי. אוכל:חצילים,איכס. שתייה:בירה,פיכס. להקה:נו,שכחתי איך קוראים לקבוצת מעצבנים האלו...אהה!קרח 9,להקה חרא. זמר:מייקל ג'קסון,בעעעע זמרת:בריטני ספירס,אני מצטערת,אבל הבחורה חסרת קול. חיה:אולי אני כן שונאת חיה אחת וזה צבוע,אויש זאת חיה מגעילה. חנות:מיס סיקטין או איך שקוראים לחרטא הזאת,פשוט חנות מגעילה. חנות להשכרת וידיאו:אין חנות שאני שונאת כי אני אוהבת סרטים
חבר אימייל:אין כזה דבר! בדיחה:כל הבדיחות על הפיגועים ועל אילן רמון ויצחק רבין פשוט מגעילות אותי. אמרה:אם אין אני לי מילי,או משהו בסגנון-זה פשוט מעצבן אותי. מילה:לא,זאת לא מילה נחמדה. הופעה שהייתי בה:בהופעה של מה קשור,הם לא הצחיקו אותי בגרוש. דיסק:כל הדיסקים של סליפנוט סלט:חצילים,איכככככככססססס. ארץ:אירן,נראה לי שלא מחבבים אותנו שם. עיר:לא יודעת...אחת מהערים שבאירן סביר להניח
מקום להיות בו:עדיין מדובר על מקומות שאני שונאת?מקום שבו אני לא רוצה להיות באותו רגע.זה משתנה. ריח:של נאד,אין מה לעשות אנשים-זה לא ריח של שושנים. רעש:בכי של האחיין שלי,זה פשוט קורע לב. רגש:סלידה ממישהו,זה לא נחמד אות:ח,לא יודעת למה אבל שאני חושבת על זה אני לא אוהבת אותה. תאריך:היום שבו הסבים והסבתות שלי נפטרו ספר:הארי פוטר,מה לעזאזל ההתלהבות? מקום חופשה:אילת,איכס איכס ועוד פעם איכס. דגנים:טריקס בטעם פירות-יאיקס! ב24 שעות האחרונות הייתה לך שיחה רצינית:לא חיבקת מישהו:כן רבת עם חבר:לא בכית:לא צחקת:לא גרמת למישהו לצחוק:לא נראה לי קנית משהו:לא,אבל הייתי אמורה! הסתפרת?לא הרגשת טיפשה?לא דיברת עם מישהו שאת אוהבת:כן,הרבה. התגעגעת למישהו?כן האם אי פעם... השתמשת בסמים:לא אכלת קופסה שלמה של אוריאו?כן נזרקת על ידי מישהו?לא מישהו בגד בך?כן נשארת ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?כן היית מאוהבת?כן,אפילו אפשר להגיד עדיין. ראית הבית הלבן?כן בטח! כל פרק,אני חולה על הסדרה ראית את מגדל אייפל?רק בתמונות עישנת?כן שתית אלכוהול?כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק?כן,יותר מידי שהייתי קטנה. נישקת מישהו?כן,אבל זה לא היה רציני וזה סתם היה קקה,לא מחשיבה את זה בכלל. התנשקת צרפתית?כן,ושוב זה לא היה משהו מיוחד לכן זה לא נחשב. ניסית דיאטה?אוההה,בטח,ועדיין מנסה. ביקרת בארץ אחר?כן,כמה... צבעת בספר צביעה?בטח! עשית אמבטית קצף?הממממ כן. טסת?כן שטת?כן. נסעת ברכבת?כן הייתה לך תאונת דרכים?כן,פעמיים. רכבת על פיל?כן הכנת אתר אינטרנט?כן שיחקת בברביות?כן,ותלשתי להן את השערות. נשארת ערה כל הלילה?כן,שניים אפילו ברציפות. דחפת דברים מתחת למיטה כדי שהחדר שלך יראה נקי יותר? כן,מתחת לכל דבר כולל המיטה,הכל כדי שזה יראה נקי יותר. שברת עצם?לא ראית ג'רי ספרינגר?כן דיברת בשיעור?כל הזמן במשך 12 שנה. פחדת מהחושך?כן היית בבית חולים?כן עשו לך תפרים?כן זרקת משהו והתחרטת על זה?לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן?לא שיקרת?כן נעצרת על ידי המשטרה?לא נרדמת בשיעור?כן. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?לא פגשת סלבריטי?כן,יחסית די הרבה... עברת על החוק?כן אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות?לא שנאת את עצמך?כן נשבר לך הלב?לא שברת למישהו את הלב?לא נראה לי,לא ממה שאני יודעת. רצית להרוג מישהו?כן נפלת מכיסא?כן. זהווווווווווווווווווו!!!!!!!!! דרור,אני הורגת אותך.... גררררר

netaK

New member
בן כמה אחיין שלך../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

netaK

New member
בעעעעעעעעע

אם הוא לא היה תינוק זה היה יכול להיות חולני

מיצי007

New member
לא זה לא

איך רואים שאת לא דודה
אוהבים בכל גיל ובכל גיל זה לא חולני

עכשיו אני כי ההוא הלך../images/Emo187.gif

שם מלא: מורתושלח 2. תאריך לידה:8/3/1981 3. כתובת: בכניסה לירושלים לוקחים שמאלה ממשיכים ישר, ואז לוקחים ימינה ואחר כך מגיעים לאי תנועה ממשיכים ישר ואז ימינה ואז ישר ושמאלה ואחרי הגן של גיתה אני גרה.. 4. איפה עוד גרת? :בבקעה אם זה אוזר למישהו אה ושנתיים בעפולה
5. בית ספר: מוסד לעבריינים צעירים.. 6. מזל: דגים
7. מידת נעליים: 38 8. גובה: עם עקבים או בלי?????? 9. מוצא: הרחם של אמא שלי???? סתם הונגריה טהורה.. 10. חיות מחמד:
קראו לו יוסי אבל הוא מת!!! 11. אחים: יש 3 גדולים ממני 13. צבע שיער: בלונדיני/שטני 14. אורך שיער: ארוך 15. צבעת פעם את השיער? :כן בפורים 16. באיזה צבע? סגול 17. כיתה: א' 18. מצליח בבית ספר? :מאוד מרוב שאני מצליחה העיפו אותי!! 19. תחביבים: לסרוג לתפור.. סתם רק לצייר ולשגע ת'מוח לאנשים תמימים 21. איזה שפות אתה מדבר? :עברית ,שפת סימנים, ג'בריש , שפת ה ב' .. 22. אוהב ספורט? :כן 23. איפה נולדת? :בבית חולים.. 24. אתה בן אדם של לילה או של יום? :לילה 25. רגיש לדיגדוגים? :כן 26. מאמין באלוהים? :כן 27. יש לך כינויים נוספים באינטרנט? :אכן 28. מה הם? :פומיקי 29. יש לך גשר? :לא 30. יש לך משקפיים\עדשות מגע? :לא 31. מה תרצה להיות כשתהיה גדול? :גדולה? 32. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? :יומולדת 20 33. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? :לא יודעת 34. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? 8/3/02 35. מה הדבר הכי חשוב לך? :לחיות 36. יש חבר\חברה\קראש? יש לי תומר
37. ממה אתה הכי פוחד? :שאמא שלי תמות 38. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? :בלב 39. על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון? :על הכבש ה 16 40. למה אתה הכי מתנגד? :לרב עובדיה יוסף!!! 41. אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית? :פיטר פן דברים אהובים: לצייר, מוזיקה. 48. המקום האהוב לחופשה: סיני 49. טעם גלידה אהוב: וניל עוגיות 50. פרי אהוב: אפרסק,תפוז 51. ממתק: שוקולד!!! 52. מכונית: פג'ו 206 כסופה!!! 53. שיעור: חופשי 54. חג:.חנוכה 55. היום הכי אהוב בשבוע: שבת 56. צבע: כחול/סגול 57. מגזין: ???? 58. שם לבת: יובל 59. שם לבן: סהר 60. קבוצת ספורט אהובה: 61: חודש אהוב: מרץ 62. ספורטאי אהוב: 63. ספורטאית אהובה: 64. שחקנית אהובה: ג'וליה סטיילס, אורלי זילברשץ בנאי, וזאת מכנפיים שבורות.. 65. שחקן אהוב: אלון אבוטבול, דרור קרן 66. תוכנית אהובה בטלוויזיה:דוסון קריק ,חברים,רוזוול 67. אתר אהוב: תפוז 68. חיה אהובה: כלב
69 . חבר לאימייל: מוטי.. 70. בדיחה: הלן קלר נפלה לבור צעקה הצילו הצילו עד שכאבו לה הידיים.. 71. אומר הרבה:
72. מילה אהובה: נארףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף 73. נעליים: ביית 74. תחנת רדיו: גלגלצ 75. חדר בבית: החדר שלי 76. ההופעה הכי טובה שראית: ניצנים 21/8 רוק ת"א... 77.דיסק אהוב: יותר טוב כלום מכמעט- עברי לידר 78. נשיא: ????????????? 79. סלט: יווני 80. בשר: המבורגר 81.תוספת לפיצה: זייתים 82. ארץ: ישראל 83. עיר: פראג 84. אגם: דנובה 85. ים: סוף 86. מקום אהוב: סיני 87. ריח: של אחרי הגשם 88. רעש:של רעמים 89. טעם: מתוק 90. רגש: אהבה 91. אוניברסיטה: מה איתה? 92. מספר:7 93. ספר: באדולינה - גבי ניצן / אליפים - אסתר שטרייט וורצל 95. סבתא: אניו!!! יש רק אחת!!!
96.סבא: אין לי 97. דגנים: קרונפלקס של תלמה / דליפקאן דברים פחות אהובים.. רגע, זה משעמם. נהפוך את זה לדברים שנואים: 98. אוטו: סקודה פייבוריט 99. צבע: ורוד 100. מורה: קרני ה
101. שיעור: סמנריון דדקטי עם קרני ה
102. יום בשבוע: ראשון 103. חג: ראש השנה 104. עונה: קיץ 105. חודש: יולי 106. ספורט: טניס/גולף 107. קבוצת ספורט: 110. סרט: החטא ועונשו 111. שחקנית: קמרון דיאז 112. שחקן: שוונרצנגר 113.. תוכנית: ריקי לייק 114. אתר: אתרי סקס 115. אוכל: טונה /תרד 116.שתיה: פפסי 117. להקה: doors 118. זמר: שלמה ארצי 119. זמרת: הבנות של צביקה פיק!!!!!!!!!!!!!!!!!! 120. חיה: חתול 121. חנות: ראש אינדיאני 122. חנות להשכרת וידאו: ענק הוידאו 123. חבר אימייל: אלה ששולחים לי דואר זבל 124. בדיחה:לא יודעת 125. אמרה: אמרתי לך!!!! 126. מילה: שנאה 130. הופעה שהיית בה: רמי פורטיס 131. דיסק: מוזיקה קלאסית 133. סלט: ניסואז (יש בו טונה!!!) 136. ארץ: גרמניה 137. עיר: ג'נין 140. מקום להיות בו:בית ספר 141. ריח: של שתן 142. רעש: של טלביזיה צועקת מידי 141. רגש: שנאה 145. אות: ש 146. תאריך: 9/9 147. ספר: אלוהים יודע 148. מקום חופשה: ירושלים 151. דגנים: קורנפלקס של קלוגס ב24 שעות האחרונות... 152. היתה לך שיחה רצינית: לא 153. חיבקת מישהו: כן 154. רבת עם חבר: לא 155. בכית: לא 156. צחקת: כן 157. גרמת למישהו לצחוק: לא 158. קנית משהו? :כן (תרופות נחשבות נכון????) 159. הסתפרת? :לא 160. הרגשת טיפש? :לא 161. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן 162. התגעגעת למישהו? :כן האם אי פעם... 163.השתמשת בסמים? :כן 164.אכלת קופסא שלמה של אוריאו? :כן 165.נזרקת על ידי מישהו? :לא 166.משהו בגד בך? :לא 167.נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? :כן 168.היית מאוהב? :כן 169.ראית את הבית הלבן? :כן בטלביזיה 170.ראית את מגדל אייפל: כן 171.עישנת? :כן 172.שתית אלכוהול? :כן 173.עישנת מריחואנה?:כן 174.שיחקת מונופול ? :כן 175.ראית טיטאניק? :כן 176.נישקת מישהו? :כן 177.התנשקת צרפתית? :כן 179.ניסית דיאטה? :כן 180.ביקרת בארץ אחרת? :כן 181.צבעת בספר צביעה? :כן 182.עשית אמבטית קצף? :כן 183.טסת?:כן 184.שטת? :כן 185.נסעת ברכבת? :כן 186.היתה לך תאונת דרכים? :כן 187.רכבת על פיל?.:כן 188.הכנת אתר אינטרנט? :לא 189.שיחקת בברביות? :כן 190.נשארת ער כל הלילה? :כן 191.דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להראות יותר נקי? :לא 192.שברת עצם? :כן 193.ראית ג`רי ספרינגר? .:לא 194.דיברת בשיעור? :כן 195.פחדת מהחושך? :כן אחרי הסרט של מייקל ג'קסון שהוא נהפך למפלצת... 196.היית בבית חולים(לא לצרכי ביקור)? :לא 197.עשו לך תפרים? :כן 198.זרקת מישהו והתחרטת על זה? :לא 199.יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? :לא 200.שיקרת? :כן 201.נעצרת על ידי המשטרה? :לא 202.נרדמת בשיעור? :כן 203.השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? :כן !!1 הי העברתי שיעור שלם על מלפפון.. 204.פגשת סלבריטי? :כן, את המורדים , ואת ירמי קפלן וחמי רודנר 205.עברת על החוק? :כן (אני צורבת דיסקים אל תגלו ..) 206.אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? :כן 207.שנאת את עצמך? :כן 208.נשבר לך הלב? . :כן 209.שברת למישהו את הלב? :כן 210.רצית להרוג מישהו? :כן 211.נפלת מכיסא?. :לא

adis90

New member
סמים? ../images/Emo4.gif ../images/Emo29.gif

וחצי מהפורום פה מעשנים
הרסתם הרסתם..

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifעדי כתבנו שאנחנו מעשנים

התכוונו לסיגריות לא לסמים... לשאלה אם עישנת מריחונה/סמים - כמעט כולם כתבו שלא...

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifמריחונה-מריחואנה...

ברחה לי א'... בעאכככככככככככככס...

adis90

New member
אל תשאלו אותי ../images/Emo29.gif

אבל יש לי משהו נגד מעשנים
... זה לא אישי

למעלה