עכשיו אני
שם מלא:מיצי בונד תאריך לידה:21.2.85 כתובת:כביש גהה,שמאלה
בבית הלבן והגדול בו רשום "גהה-בית חולים גאריאטרי" איפה עוד גרת?בהרבה מקומות,למשל ברחוב-עצם היותי חתולה,גרתי גם בבניינים נטושים ועוד. בית ספר:אין תודה לאל מזל:דגים מידת נעליים:42 וחצי,מתקרבת ל43-מסריח! גובה:1.80 מוצא:מה זאת אומרת מוצא? מוצאי הוא משפחת החתולים החשאיים. חיות מחמד:אני בעצמי חיית המחמד אחים:3 כאלו צבע שיער:חום אורך שיער:קצת מעל הכתפיים צבעת פעם את השיער?כן,כבר פעמיים באיזה צבע?פעם לג'ינג'י ועכשיו חום בהיר כיתה:זין בעין מצליח בבית ספר?בטח,במיוחד שאני לא שם תחביבים:לשרוט ולילל איזה שפות אתה מדבר?אנגלית,עיברית וחתולית אוהב ספורט?כן,אבל בטווח מצומצם איפה נולדת?פה אתה בן אדם של לילה או של יום?לילה רגיש לדיגדוגים?קצת מאמין באלוהים?הממממממ יש לך כינויים נוספים באינטרנט?כן מה הם?לא אומרת יש לך גשר?היה לי יש לך משקפיים\עדשות מגע?כן מה תרצה להיות כשתהיה גדול?אני כבר גדולה ואני עדיין לא סגורה על זה. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך?היו הרבה כאלו מה הדבר הכי מביך שקרה לך?לא זוכרת איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך?בינתיים,היום בו האחיין שלי נולד מה הדבר הכי חשוב לך?יחס טוב ואהבה יש חבר\חברה\קראש?כן ממה אתה הכי פוחד?שלא יהיה לי את מי לאהוב אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?בכתפיים על מה אתה חושב בדרך כלל לפני שאתה הולך לישון?זה משתנה,מאיפה לי למה אתה הכי מתנגד?שנאה כלפי אם היית יכול להיות מישהו אחר,מי היית?זה קצת קשה לי להגיד דברים אהובים: המקום האהוב לחופשה:ניו יורק טעם גלידה אהוב:שוקולד פרי אהוב:לא חשבתי על זה אף פעם,אבל נראה לי שתפוח ממתק:קרמבו מכונית:לא משנה לי,רק שתהיה לי כבר אחת! שיעור:שהייתי בתיכון זה היה ספרות קולנוע חג:פורים. היום הכי אהוב בשבוע:שלישי צבע:שחור מגזין:לא קוראת את החרא הזה כל כך. שם לבת:מילי שם לבן:ג'יימס קבוצת ספורט אהובה:אין,אני לא מומחית גדולה בזה. חודש אהוב:פברואר ספורטאי אהוב:אין,שוב אני לא מומחית גדולה בנושא. ספורטאית אהובה:אין,ראו תשובתי למעלה שחקנית אהובה:אנג'לינה ג'ולי ברגע זה שחקן אהוב:נו באמת?אני מנהלת לו פורום,אדוארד נורטון
תוכנית אהובה בטלוויזיה:אין אחת ספציפית אתר אהוב:האתר של האחיין שלי,מלאאאא בתמונות שלו חיה אהובה:כולם חבר לאימייל:הא? בדיחה:לא מספרת בדיחות,אני מצחיקה מטבעי
אומר הרבה:כן,לפעמים מילה אהובה:קוטי קוט(לא מילה,יותר הברה שהמצאתי) נעליים:כמה שיותר ומכל הסוגים תחנת רדיו:גלגל"צ בעיקר חדר בבית:החדר שלי ההופעה הכי טובה שראית:של אלאניס מוריסט וסופר גראס שהם היו בארץ. דיסק אהוב:ברגע זה זה רק האוסף שהכנתי לעצמי נשיא:לא מחבבת את הטיפוסים האלו במיוחד סלט:גזר!יאם יאם
בשר:סטייק תוספת לפיצה:פפרוני,או אננס...המממממ ארץ:ארה"ב,כי שם יש את ניו יורק עיר:ניו יורק אגם:הא? ים:לא אוהבת מקום אהוב:כל מקום שהוא חמים,נעים ושקט עם סרט מולי. ריח:הריח של האחיין שלי שהוא יוצא מהמקלחת רעש:לא אוהבת,פיכס. טעם:שוקולד רגש:אהבה אוניברסיטה:לא משנה מספר:6 ספר:אליסה בארץ הפלאות סבתא:אין יותר לצערי סבא:אין גם לצערי דגנים:קפטן קראנץ'! הכי טעים! דברים פחות אהובים.. רגע, זה משעמם. נהפוך את זה לדברים שנואים: אוטו: אין לי ככה שאין לי מה לשנוא צבע:צהוב מורה:אין תודה לאל,אבל אני שונאת את כולם. שיעור:אין יותר! אני לא לומדת! יום בשבוע:יום ראשון,השבוע מתחיל רק וזה נראה רחוק וארוך מיום שבת. חג:פסח,אין לחם. עונה:קיץ,חם ומסריח. חודש:אוגוסט,שוב חם ומסריח. ספורט:היאבקות קבוצת ספורט:לא מכירה,אז אני לא יכולה לשנוא. סרט:אמריקן פסיכו 2,סרט מטומטם. שחקנית:פנלופה קרוז,גם כן פוסטמה שחקן:הממממ אין מישהו שעולה לי לראש. תכנית:המהפך-תכנית מגעילה ודוחה. אתר:מדיה פלייר,סתם קקי. אוכל:חצילים,איכס. שתייה:בירה,פיכס. להקה:נו,שכחתי איך קוראים לקבוצת מעצבנים האלו...אהה!קרח 9,להקה חרא. זמר:מייקל ג'קסון,בעעעע זמרת:בריטני ספירס,אני מצטערת,אבל הבחורה חסרת קול. חיה:אולי אני כן שונאת חיה אחת וזה צבוע,אויש זאת חיה מגעילה. חנות:מיס סיקטין או איך שקוראים לחרטא הזאת,פשוט חנות מגעילה. חנות להשכרת וידיאו:אין חנות שאני שונאת כי אני אוהבת סרטים
חבר אימייל:אין כזה דבר! בדיחה:כל הבדיחות על הפיגועים ועל אילן רמון ויצחק רבין פשוט מגעילות אותי. אמרה:אם אין אני לי מילי,או משהו בסגנון-זה פשוט מעצבן אותי. מילה:לא,זאת לא מילה נחמדה. הופעה שהייתי בה:בהופעה של מה קשור,הם לא הצחיקו אותי בגרוש. דיסק:כל הדיסקים של סליפנוט סלט:חצילים,איכככככככססססס. ארץ:אירן,נראה לי שלא מחבבים אותנו שם. עיר:לא יודעת...אחת מהערים שבאירן סביר להניח
מקום להיות בו:עדיין מדובר על מקומות שאני שונאת?מקום שבו אני לא רוצה להיות באותו רגע.זה משתנה. ריח:של נאד,אין מה לעשות אנשים-זה לא ריח של שושנים. רעש:בכי של האחיין שלי,זה פשוט קורע לב. רגש:סלידה ממישהו,זה לא נחמד אות:ח,לא יודעת למה אבל שאני חושבת על זה אני לא אוהבת אותה. תאריך:היום שבו הסבים והסבתות שלי נפטרו ספר:הארי פוטר,מה לעזאזל ההתלהבות? מקום חופשה:אילת,איכס איכס ועוד פעם איכס. דגנים:טריקס בטעם פירות-יאיקס! ב24 שעות האחרונות הייתה לך שיחה רצינית:לא חיבקת מישהו:כן רבת עם חבר:לא בכית:לא צחקת:לא גרמת למישהו לצחוק:לא נראה לי קנית משהו:לא,אבל הייתי אמורה! הסתפרת?לא הרגשת טיפשה?לא דיברת עם מישהו שאת אוהבת:כן,הרבה. התגעגעת למישהו?כן האם אי פעם... השתמשת בסמים:לא אכלת קופסה שלמה של אוריאו?כן נזרקת על ידי מישהו?לא מישהו בגד בך?כן נשארת ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?כן היית מאוהבת?כן,אפילו אפשר להגיד עדיין. ראית הבית הלבן?כן בטח! כל פרק,אני חולה על הסדרה ראית את מגדל אייפל?רק בתמונות עישנת?כן שתית אלכוהול?כן עישנת מריחואנה?לא שיחקת מונופול?כן ראית טיטאניק?כן,יותר מידי שהייתי קטנה. נישקת מישהו?כן,אבל זה לא היה רציני וזה סתם היה קקה,לא מחשיבה את זה בכלל. התנשקת צרפתית?כן,ושוב זה לא היה משהו מיוחד לכן זה לא נחשב. ניסית דיאטה?אוההה,בטח,ועדיין מנסה. ביקרת בארץ אחר?כן,כמה... צבעת בספר צביעה?בטח! עשית אמבטית קצף?הממממ כן. טסת?כן שטת?כן. נסעת ברכבת?כן הייתה לך תאונת דרכים?כן,פעמיים. רכבת על פיל?כן הכנת אתר אינטרנט?כן שיחקת בברביות?כן,ותלשתי להן את השערות. נשארת ערה כל הלילה?כן,שניים אפילו ברציפות. דחפת דברים מתחת למיטה כדי שהחדר שלך יראה נקי יותר? כן,מתחת לכל דבר כולל המיטה,הכל כדי שזה יראה נקי יותר. שברת עצם?לא ראית ג'רי ספרינגר?כן דיברת בשיעור?כל הזמן במשך 12 שנה. פחדת מהחושך?כן היית בבית חולים?כן עשו לך תפרים?כן זרקת משהו והתחרטת על זה?לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן?לא שיקרת?כן נעצרת על ידי המשטרה?לא נרדמת בשיעור?כן. השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה?לא פגשת סלבריטי?כן,יחסית די הרבה... עברת על החוק?כן אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות?לא שנאת את עצמך?כן נשבר לך הלב?לא שברת למישהו את הלב?לא נראה לי,לא ממה שאני יודעת. רצית להרוג מישהו?כן נפלת מכיסא?כן. זהווווווווווווווווווו!!!!!!!!! דרור,אני הורגת אותך.... גררררר