שאלון ארוך וחמוד...

שלי פאר

New member
שאלון ארוך וחמוד...

שעת התחלה» שם פרטי ? » שם משפחה ? » כינוי ? » כיתה ? » לובש/ת עכשיו ? » צבע אהוב ? » מאכל אהוב ? » מקצוע אהוב ? » מאוהב/ת ? » אם כן , יש חבר/ה ? » אם כן , כמה זמן ? » אם אין , רוצה ? » דלוק/ה על מישהי/ו ? » כמה חברוים/ות רציניים/ות היו לך ? » היית פעם מאוהב/ת ? » בכית על מישהי ? » בכית על מישהו ? » התנשקת ? » אם כן .. איפה הנשיקה הראשונה ? » ואיפה הנשיקה האחרונה שלך ? » מי מנשק הכי טוב ? » מי היית רוצה שיינשק אותך עכשיו ? » איזה נשיקה אהובה עלייך ואיפה ? » מי ייעשה אותך מאושר/ת ? » שברת למישהו ת'לב ? » פעם נגעלת ממישהו ? » מה הדבר השנוא עליך ? » מה הדבר האהוב עליך ? » בוכה בקלות ? » היית רוצה להיות כמו מישהו/י ? » אם כן , כמו מי .. ? » איזה חג את/ה הכי אוהב/ת ? » חלמת על מישהו שלא קשור אלייך ? » בנות - מי החברה הכי טובה שלך והידיד הכי טוב שלך ? » בנים - מי הידידה הכי טובה שלך והחבר הכי טוב שלך ? » מי היה/תה האהבה הכי גדולה שלך ? » עם מי את/ה רבה הכי הרבה ? » מי הכי מצחיק אותך ? » מי הכי מבין אותך ? » מה את/ה שונא/ת בעצמך ? » מה את/ה אוהב/ת בעצמך ? » פעם הרגשת בודד ? » רצית פעם להתאבד ? » אהבת ושנאת אותו בנאדם באותו זמן ? » כמה ילדים את/ה רוצה ? » איך תקרא להם ? » מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה ? » מי מהמשפחה שלך הכי קשור אליך ומבין אותך ? » פגעת במישהו והצטערת ? » פעם חשבת " למה הכל קורה דווקא לי ? " » איזה שיר הכי מרגש אותך ? » איזה שיר הכי משמח אותך ? » ישלך מחשב בחדר ? » מדבר/ת עכשיו בטלא / פלא ? » אם כן , עם מי ? » תוכנית טלויזיה ? » ערוץ ? » אומר/ת תמיד ת'אמת בפנים ? » את/ה מגדיר/ה את עצמך כ-ילד/ה .. ? » מה המחמאה הכי יפה שאמרו לך ? » אסוציאציות :: אהבה ? » משפחה ? » בנים ? » בנות .. ? » קיץ / חורף ? » בילוי עם חברים או מסיבה ? » לילה / יום ? » אמבטיה ארוכה או מקלחת קצרה ? » מאופרת או טבעי ? » בית שלך או של חברים ? מתוק או מלוח ? » שיער קצר או ארוך ? » לראות סרט בבית או בקולנוע ? » את מי בא לך עכשיו לחבק ? » מה שמעת פעם אחרונה ? » מה אכלת פעם אחרונה ? » מי צחק עליך פעם אחרונה ? » על מי צחקת פעם אחרונה ? » מי ראה אותך בוכה פעם אחרונה ? » 5 דברים הכי חשובים לך ? » הדבר האחרון שקנית ? » הדבר האחרון שחשבת עליו ? » קול אחרון ששמעת ? » בנאדם אחרון שראית ? » תוכנית טלוויזיה שראית ? אתר אחרון שביקרת בו ? » הפעם האחרונה שצחקת ? » הפעם האחרונה שבכית ? » הפעם האחרונה שהתאכזבת ? » הבן אדם האחרון שהיית אצלו ? » הבן אדם האחרון שהיה אצלך ? » מה החלום הכי גדול שלך .. ?! » איך את/ה מתאר/ת את החיים שלך ? » מוטו לחיים ? »

שלי פאר

New member
וכמובן אני עונה

שעת התחלה» 11.02 שם פרטי ? » של"י שם משפחה ? » פאר כינוי ? » שלקו'ששש, שלינקה כיתה ? » חחחח לובש/ת עכשיו ? » בגדים של פוקס כמובן צבע אהוב ? » ירוק מאכל אהוב ? » מקרוני מקצוע אהוב ? » X מאוהב/ת ? » משהו כזה אם כן , יש חבר/ה ? » לא, אני בפגרה! נמאס לי מזוגיות! אם כן , כמה זמן ? » כמה זמן אני רווקה!? חחח אם אין , רוצה ? » לא! דלוק/ה על מישהי/ו ? » לא כמה חברוים/ות רציניים/ות היו לך ? » 2 אחד 3 שנים והשני 7 חודש היית פעם מאוהב/ת ? » פעמיים בכית על מישהי ? » כן כי היא מתה בכית על מישהו ? » כן כי הוא מת התנשקת ? » בגיל 11 וחצי אם כן .. איפה הנשיקה הראשונה ? » ליד הבלוק בדרך לבצפר ואיפה הנשיקה האחרונה שלך ? » בחוף צמח לפני 3 שבועות מי מנשק הכי טוב ? » תומרררררר מי היית רוצה שיינשק אותך עכשיו ? » ניר איזה נשיקה אהובה עלייך ואיפה ? » בבטן! מי ייעשה אותך מאושר/ת ? » ניר שברת למישהו ת'לב ? » כן! פעם נגעלת ממישהו ? » כו מה הדבר השנוא עליך ? » שקרים ואמא שלי מה הדבר האהוב עליך ? » אחותי פרח וניר בוכה בקלות ? » כן היית רוצה להיות כמו מישהו/י ? » לא אבל הרבה היו רוצים להיות כמוני אם כן , כמו מי .. ? » X איזה חג את/ה הכי אוהב/ת ? » שום חג חלמת על מישהו שלא קשור אלייך ? » כן אתמול בלילה בנות - מי החברה הכי טובה שלך והידיד הכי טוב שלך ? » פרח ו..איו לי ידיד הכי טוב אני לא מאמינה בידידות בין גבר לאישה בנים - מי הידידה הכי טובה שלך והחבר הכי טוב שלך ? » מי היה/תה האהבה הכי גדולה שלך ? » יריב ותומר עם מי את/ה רבה הכי הרבה ? » אמא שלי מי הכי מצחיק אותך ? » אני מי הכי מבין אותך ? » אף אחד מה את/ה שונא/ת בעצמך ? » את הרגליים מה את/ה אוהב/ת בעצמך ? » את החיוך השיניים העניים והשפתיים פעם הרגשת בודד ? » כן רצית פעם להתאבד ? » לא אהבת ושנאת אותו בנאדם באותו זמן ? » חח כן! כמה ילדים את/ה רוצה ? » 3 איך תקרא להם ? » יריב אלדד ומתוק (על שם תומר) מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה ? » מעושרת (עם דגש על ה ע') מי מהמשפחה שלך הכי קשור אליך ומבין אותך ? » אחותי פגעת במישהו והצטערת ? » לא פעם חשבת " למה הכל קורה דווקא לי ? " » לא איזה שיר הכי מרגש אותך ? » כל מיני, של עברי לידר, קרן פלס מירי מסיקה איזה שיר הכי משמח אותך ? » כנ"ל ישלך מחשב בחדר ? » לא מדבר/ת עכשיו בטלא / פלא ? » לא אם כן , עם מי ? » X תוכנית טלויזיה ? » אלופההההההההההה ערוץ ? » 3 אומר/ת תמיד ת'אמת בפנים ? » כן וזה לא כל כך טוב את/ה מגדיר/ה את עצמך כ-ילד/ה .. ? » פאקינג מושלמת חח סתם סתם מה המחמאה הכי יפה שאמרו לך ? » זה לא משנה כי כל מה שמחמיאים לי אני כבר יודעת על עצמי אסוציאציות :: אהבה ? » ניר משפחה ? » מיתר בנים ? » לשחק בהם בנות .. ? » לסביות קיץ / חורף ? » חורף בילוי עם חברים או מסיבה ? » לישון לילה / יום ? » לילה כדי לישון אמבטיה ארוכה או מקלחת קצרה ? » מה שיוצא יוצא מאופרת או טבעי ? » טבעי בית שלך או של חברים ? חברים מתוק או מלוח ? » מתוק שיער קצר או ארוך ? » ארוך לראות סרט בבית או בקולנוע ? » לא לראות את מי בא לך עכשיו לחבק ? » ניר מה שמעת פעם אחרונה ? » את מה שאחותי רואה בטלויזיה מה אכלת פעם אחרונה ? » דגני בוקר מי צחק עליך פעם אחרונה ? » אף אחד לא צוחק עליי על מי צחקת פעם אחרונה ? » על אמא שלי מי ראה אותך בוכה פעם אחרונה ? » פרח 5 דברים הכי חשובים לך ? » אני אחותי פרח העבודה שלי וכסף הדבר האחרון שקנית ? » לא זוכרת.. הדבר האחרון שחשבת עליו ? » ניר קול אחרון ששמעת ? » אחותי בנאדם אחרון שראית ? » אחותי תוכנית טלוויזיה שראית ? ארתור אתר אחרון שביקרת בו ? » אטרף הפעם האחרונה שצחקת ? » לפני 10 דקות הפעם האחרונה שבכית ? » מזמןןןן הפעם האחרונה שהתאכזבת ? » שבוע שעבר הבן אדם האחרון שהיית אצלו ? » לא זוכרת הבן אדם האחרון שהיה אצלך ? » לא זוכרת מה החלום הכי גדול שלך .. ?! » להגשים את כל החלומות שלי איך את/ה מתאר/ת את החיים שלך ? » סבירים מוטו לחיים ? » חייה ותן לחיות

בא לי../images/Emo11.gif

שעת התחלה» 10:44. שם פרטי ? » צליל. שם משפחה ? » עניינכם
כינוי ? » הוי, יש הרבה.
כיתה ? » עולה לח'. לובש/ת עכשיו ? » ג'ינס וגופייה. צבע אהוב ? » כחול. מאכל אהוב ? » סלט. מקצוע אהוב ? » הממ... מאוהב/ת ? » לא. אם כן , יש חבר/ה ? » אם כן , כמה זמן ? » אם אין , רוצה ? » לא. דלוק/ה על מישהי/ו ? » כמה חברוים/ות רציניים/ות היו לך ? » לא היו. היית פעם מאוהב/ת ? » הממ... כן, נראה לי. אבל לא רציני. בכית על מישהי ? » כן. בכית על מישהו ? » כן. התנשקת ? » לא. אם כן .. איפה הנשיקה הראשונה ? » ואיפה הנשיקה האחרונה שלך ? » מי מנשק הכי טוב ? » מי היית רוצה שיינשק אותך עכשיו ? » איזה נשיקה אהובה עלייך ואיפה ? » מי ייעשה אותך מאושר/ת ? » אנאערף. שברת למישהו ת'לב ? » לא. פעם נגעלת ממישהו ? » לא יודעת. מה הדבר השנוא עליך ? » יש הרבה. מה הדבר האהוב עליך ? » כנל. בוכה בקלות ? » כן. היית רוצה להיות כמו מישהו/י ? » לא. אם כן , כמו מי .. ? » איזה חג את/ה הכי אוהב/ת ? » שבועות.
חלמת על מישהו שלא קשור אלייך ? » כן. מה את/ה שונא/ת בעצמך ? » הממ, את החיצוניות- בכללי.
מה את/ה אוהב/ת בעצמך ? » לא יודעת. פעם הרגשת בודד ? » לא. רצית פעם להתאבד ? » לא. אהבת ושנאת אותו בנאדם באותו זמן ? » לא. כמה ילדים את/ה רוצה ? » 2-3 איך תקרא להם ? » חלאס!!!1 מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה ? » שחקנית, זמרת. מי מהמשפחה שלך הכי קשור אליך ומבין אותך ? » אח שלי ואמא שלי. פגעת במישהו והצטערת ? » ברור. פעם חשבת " למה הכל קורה דווקא לי ? " » לא. איזה שיר הכי מרגש אותך ? » יש המון. איזה שיר הכי משמח אותך ? » כנל. ישלך מחשב בחדר ? » כן. מדבר/ת עכשיו בטלא / פלא ? » הוי, הזכיר לי משפט של המורה שלי.
עכשיו, לא. אם כן , עם מי ? » תוכנית טלויזיה ? » מה איתה
ערוץ ? » מה איתו
אומר/ת תמיד ת'אמת בפנים ? » תלוי. את/ה מגדיר/ה את עצמך כ-ילד/ה .. ? » אני מגדירה את עצמי כילדה
סתם, לא יודעת. כילה... מצחיקה
מה המחמאה הכי יפה שאמרו לך ? » אח שלי, אבל עזבו
שונאת אסוסיאציות
את מי בא לך עכשיו לחבק ? » את ג'וני <יונתן פריג'> ואת גלעד שמואלי
מה שמעת פעם אחרונה ? » "בחולצת פסים". מה אכלת פעם אחרונה ? » בורקס. מי צחק עליך פעם אחרונה ? » ג'וני.
על מי צחקת פעם אחרונה ? » ג'וני.
מי ראה אותך בוכה פעם אחרונה ? » הממ, לא יודעת. 5 דברים הכי חשובים לך ? » יש יותר מ-5. זו שאלה שצריך לחשוב עליה ולחשוב זה לא משהו שבא לי בקלות.
הדבר האחרון שקנית ? » אוכל.
הדבר האחרון שחשבת עליו ? » חברה שלי. קול אחרון ששמעת ? » של עברי. בנאדם אחרון שראית ? » אבא. תוכנית טלוויזיה שראית ? הממ... לא יודעת. אתר אחרון שביקרת בו ? » בבריכה של מעגן מיכאל, נחשב
הפעם האחרונה שצחקת ? » אתמול בהופעה.
הפעם האחרונה שבכית ? » אתמול, נראה לי. הפעם האחרונה שהתאכזבת ? » לא יודעת. הבן אדם האחרון שהיית אצלו ? » אח שלי.
הבן אדם האחרון שהיה אצלך ? » הממ... שכחתי
מה החלום הכי גדול שלך .. ?! » לשיר. איך את/ה מתאר/ת את החיים שלך ? » חיים ורודים. סתם, אנאערף! מה זה השאלות קקה האלה
מוטו לחיים ? » "קשה יש רק בלחם וגם אותו אנחנו אוכלים."

hadaroshh

New member
עונה |בבעע|

שעת התחלה» 00:38 שם פרטי ? » הדר שם משפחה ? »
כינוי ? » ? כיתה ? » עולה לט' :p לובש/ת עכשיו ? » חולצה ומכנסיים צבע אהוב ? » תכלת רגוע כזה.. מאכל אהוב ? » לזניה.. יאמייי מקצוע אהוב ? » מ"מ וגאה בזה! מאוהב/ת ? » לא אם כן , יש חבר/ה ? » -- אם כן , כמה זמן ? »-- אם אין , רוצה ? » ברור שכן =P דלוק/ה על מישהי/ו ? » לא כמה חברוים/ות רציניים/ות היו לך ? »-- היית פעם מאוהב/ת ? » כה בכית על מישהי ? » כה בכית על מישהו ? » כה התנשקת ? » --- אם כן .. איפה הנשיקה הראשונה ? » -- ואיפה הנשיקה האחרונה שלך ? » --- מי מנשק הכי טוב ? » --- מי היית רוצה שיינשק אותך עכשיו ? » --- איזה נשיקה אהובה עלייך ואיפה ? » --- מי ייעשה אותך מאושר/ת ? »--- שברת למישהו ת'לב ? » כן פעם נגעלת ממישהו ? » כן מה הדבר השנוא עליך ? » שקרים וצביעות מה הדבר האהוב עליך ? » אנשים =P בוכה בקלות ? » כן :( היית רוצה להיות כמו מישהו/י ? » לא אם כן , כמו מי .. ? » -- איזה חג את/ה הכי אוהב/ת ? » פסח!! חלמת על מישהו שלא קשור אלייך ? » ? בנות - מי החברה הכי טובה שלך והידיד הכי טוב שלך ? » -- בנים - מי הידידה הכי טובה שלך והחבר הכי טוב שלך ? » -- מי היה/תה האהבה הכי גדולה שלך ? » -- עם מי את/ה רבה הכי הרבה ? » אחיות שלי מי הכי מצחיק אותך ? » אחיינים שלי מי הכי מבין אותך ? » ההורים שלי =P מה את/ה שונא/ת בעצמך ? » את הכף רגל המיפלצתית שלי! מה את/ה אוהב/ת בעצמך ? » הכל חוץ מהכף רגל!..חחח.. פעם הרגשת בודד ? » כן :( רצית פעם להתאבד ? » לא אהבת ושנאת אותו בנאדם באותו זמן ? » לא כמה ילדים את/ה רוצה ? » 5 איך תקרא להם ? » כם שניה... מה את/ה רוצה להיות כשתהיי/ה גדול/ה ? » לעבוד בהיי טק או להיות רופאה מי מהמשפחה שלך הכי קשור אליך ומבין אותך ? » ההורים שלי =P פגעת במישהו והצטערת ? » כן פעם חשבת " למה הכל קורה דווקא לי ? " » כה.. איזה שיר הכי מרגש אותך ? » your song בגירסה של מולין רוג' איזה שיר הכי משמח אותך ? » של דודו ימים צבועניים
ישלך מחשב בחדר ? » ככהה! מדבר/ת עכשיו בטלא / פלא ? » לא אם כן , עם מי ? » -- תוכנית טלויזיה ? » חברים!
ראיתי את כל הפרקים! ערוץ ? » 3.. אומר/ת תמיד ת'אמת בפנים ? » לא את/ה מגדיר/ה את עצמך כ-ילד/ה .. ? » מהממת מוכשרת מדהימה!!! (חח.. וצנועה!) מה המחמאה הכי יפה שאמרו לך ? » שאני מוכשרת =] אסוציאציות :: אהבה ? » משפחה ? » ילדים בנים ? » מצחיקים בנות .. ? » סתומות =P קיץ / חורף ? » קיץ בילוי עם חברים או מסיבה ? » בילוי עם חברים לילה / יום ? » יום אמבטיה ארוכה או מקלחת קצרה ? » מקלחת קצרה למי יש כוח!? מאופרת או טבעי ? » לפעמים זה ולפעמים זה בית שלך או של חברים ? כנ"ל מתוק או מלוח ? » מתוק שיער קצר או ארוך ? » ארוך לראות סרט בבית או בקולנוע ? » קולנוע!
את מי בא לך עכשיו לחבק ? » הרבה אנשים מה שמעת פעם אחרונה ? » מה אכלת פעם אחרונה ? » גבינה צהובה מי צחק עליך פעם אחרונה ? » חברה שלי=P על מי צחקת פעם אחרונה ? » על חברה שלי!..חח מי ראה אותך בוכה פעם אחרונה ? » -- 5 דברים הכי חשובים לך ? » אין לי כוח לחשוב..חחח הדבר האחרון שקנית ? » חצאית הדבר האחרון שחשבת עליו ? » על השאלון וכמה שאני רוצה לסיים אותו קול אחרון ששמעת ? » בנאדם אחרון שראית ? » גיס שלי תוכנית טלוויזיה שראית ? זה קטע, פתחתי טלוויזיה וראיתי את עוזי חיטמן שר, (יעני מוקלט) ומי היה הגיטריסט שלו?! דודו!.. והוא היה מזה קטן אז ועוד היה לו שיער!..חחחח.. נשפכתי! אתר אחרון שביקרת בו ? »פורום של השבט שלי =P הפעם האחרונה שצחקת ? » עכשיו הפעם האחרונה שבכית ? » -- הפעם האחרונה שהתאכזבת ? » לא מזמן הבן אדם האחרון שהיית אצלו ? » חברה שלי הבן אדם האחרון שהיה אצלך ? » חברה שלי מה החלום הכי גדול שלך .. ?! » להיות מאושרת
איך את/ה מתאר/ת את החיים שלך ? »
מוטו לחיים ? » תמיש לשמוח!

למעלה