"נשרוף ת'זמן, נשרוף נשרוף.." ../images/Emo209.gif
[הסושי לא קשור. פשוט אכלתי אחד עכשיו והיה לי טעים.
] שעת התחלה: 17:30 שיר שמתנגן ברקע: system of a down- aerial ספר קצת על עצמך: אני בת 20 היום
לא רוצה. מחשבה שעוברת בראש: ^^ מה עשית היום? בבוקר צבא, יצאתי לאפטר מוקדם, ובערב 'הבועה'. מה תעשה מחר? צבא בעיקר. חשק ל...: גלידה. מה המידה שלך בנעליים? 35-6. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כמעט וכבר באף פורום, אבל באביב גפן, עברי לידר, בנות, סדירים. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? רק הזמן יגיד. מה אתה הכי אוהב לאכול? מאפים למיניהם. מה אתה הכי שונא לאכול? ירקות. |: מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא היו כאלה ממש. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לקחתי שאכטה מסיגריה. איכ. מה הצבע האהוב עלייך? כחול-סגול-שחור. מה הצבע השנוא עלייך? ורוד. מה המקצוע האהוב עלייך? הממ מה המקצוע השנוא עלייך? הממ איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אנחנו אבל באמצע שלה, לא? עיר/ים אהובות: רומא.
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? נחכה ונראה. איפה חגגת יומולדת אחרון? ממ.. לפני שנה.. בבית קפה-מסעדה כזאת עם כמה חברות. איך אתה הכי אוהב לבלות? בתי קפה/הופעות. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11 בלילה. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? חיחי יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן, מדים!
מה היה המבחן האחרון? חיחי כמה קיבלת בו? חיחי יש לך חברים מחוץ לכיתה? כע ומחוץ לשכבה? כע ומבית ספר אחר? כע ומהעיר אחרת? רובם אפילו, אם חושבים על זה. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא. היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? סיון - אין גבולות. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? זה לא סותר.
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? סתם אחד מהצבא. ולחבק? ששששימרית. ולנשק? את ההוא. אבל זה עבר. ולספר לו משהו מהלב? ענתי. יש לך חברה? כן, יש לי הרבה חברות.
ראית בחנוכה את הפסטיגל? חח לא. את מי היית לוקח לאי בודד? אפ'חד. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אבל עניתי על זה כבר. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם רותמית ועם חמד. שם מיוחד לבן? אופק, תום. שם מיוחד לבת? לָיל, אילאיל. מאכל אהוב: ^^ מאכל שנוא: ^^ דבר אחרון שאכלת: סושי! בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? שירלי. /: איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים. אתה לומד ביום שישי? באף יום. מה הספר האחרון שקראת? את זכרונותיה של גיישה.. ועדיין קוראת. אהבת? אני באמצע.. מה הסרט האחרון שראית? שודדי הקאריביים. אהבת? כן, אורלנדו בלום וג'וני דאפ העבירו לי את הסרט בסבבה.
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? רותמית. על מה דיברת איתו? על היומולדת ודברים אחרים. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני חושבת שאליס. על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? חצאית וגופיה מפוקס. כמה הוא עלה? 100 שקל שניהם. ממי הsms האחרון שקיבלת? ממיכל שהביאה את השאלון הזה.

מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לרעות. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "רוצים". מה ממש בא לך לאכול עכשיו? מקרוני. יש לך עדשות/ משקפיים? טפו טפו טפו. עשית יישור שיניים? לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מתי לא?!?! כל החיים שלי אני שם בערך.
מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? מזכרת בתיה, חח. למה הלכת לשם? חברה. איך קוראים לאמא שלך? איריס. יש לך שם שני? מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? שהם לא בוכים אז כן. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3. כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 5. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? נווה ועומר
תינוקות שליייי. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? לא 20, זה בטוח.
מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? גובה. ובפנימיות? את הרגישות יתר, ואת הover thinking. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? חוסר יחס. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמה וקומדיה. גם אימה אפשרי. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? ממ.. עם אלוהים. למה? לראות אם הוא קיים בכלל. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? גדול עליי. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? "הבהוב". [כי בדיוק שלחו לי הודעה] מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? איה. כמה קומות יש לך בבית? 1. הלכת פעם להפגנה? כן. הפגנה נגד (או בעד) מה? אני חיילת. די בעיה לכתוב. מתי זה היה? בתקופת ההתנתקות. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: חינוך בלתי פורמלי, הלוואי. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? בבית הפתוח היו הרבה רגעים כאלה. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "וואלה". "כוססססעמק". מה עושה לך טוב? מחמאות.
מה מעצבן אותך? אנשים מטומטמים, אדישות. מה תמיד צריך להיות בכיס? פק"ל כיסים?
חח, סתם. פלאפון וארנק. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לנגינה, לכתיבה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? המערכת שלי. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? גבינות. מה היית לוקח לאי בודד? מערכת, פלאפון ואנשים טובים. המלצה לסרט: גרין מייל. תוכנית טלוויזיה? חברים. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? 'אני אוהב אותך'. אין יותר יפה מזה. איך את/ה מתגבר על באסה? תלוי על מה הבאסה.. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ונציה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? הסחבקייה הישראלית. אתה רק צריך טובה ממישהו, ישר הוא הופך להיות אחיך האובד.
איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ. איזה חג אהוב עליך? פסח, שבועות. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא מכוונה רעה.. חיית מחמד: ליאו, החתולה הסנובה שלי. כמה אחים יש לך? 2 יותר מידי. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? ממ.. התאהבות - כן. אהבה ממש - לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? יאפ. נפגשת איתו/ איתה? יאפ. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא. מהי אהבה בשבילך? הרגש שיכול לגרום את הכי הרבה אושר שבעולם, אבל יכול גם להוריד אנשים לקרקעית. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? תלוי במה. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שמעריכים אותי על דברים שאני עושה. הקשבה. סופ"שים. מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: מסעדות/בתי קפה/הופעות. את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כע. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית בד"כ.
אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? שאלה מטומטמת. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא ממש. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: פורט כבר למעלה. האם את/ה מאמינ/ה בה´? שלילי חזק. החיים טובים לדעתך? כשבא להם. לבוש: עכשיו? סתם בגדי בית. בוקסר.
איפור: מייקאפ ושטויות. מאכל אהוב: נוווווו שתייה אהובה: קולה וקפה. להקה אהובה: סינרגיה, בית הבובות, סיסטם. סרט אהוב: גרין מייל. גלידה: וניל עוגיות. אלוהי. עיר בעולם: רומאאאאאאאאא.
ארץ: ארה"ב, ניו זילנד, אוסטרליה. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לאכול ולהתארגן.
שיר ברקע: לירז צ'רכי - אל תפסיק. שעת סיום: 18:30 [נו מה, לא התעסקתי רק עם השאלון...]
תודיעו אם קראתם, אל תהיו רעים. [מיכל, את בטח היחידה שהגעת עד לפה. סחטיין עלייך.
]