שאלון ארוך ארוך

CrAzY DoLL101

New member
עונה...

שעת התחלה: 17:01 שיר שמתנגן ברקע: All Abouy You - Mcfly ספר קצת על עצמך: אהמ.. קוראים לי ספיר, אני בת 14, אני אוהבת לרקוד, אני תמימה ו..בסה"כ אני בנאדם די רגיל אני חושבת מחשבה שעוברת בראש: מעניין מה חבר שלי עושה עכשיו... מה עשית היום? עבודה מה תעשה מחר? כנראה שאני אפגש עם חברה שלא ראיתי מלא זמן :) חשק ל...: לרקוד מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כאן, בפורום תמימים איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בתקווה שבמקום יותר טוב (אין לי תחזית מדוייקת לעתיד, מה שיהיה יהיה) מה אתה הכי אוהב לאכול? גלידה מה אתה הכי שונא לאכול? פטרוזיליה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לבשתי בגדים ממש מגוחכים והסתובבתי איתם בקניון מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לבשתי בגדים ממש מגוחכים והסתובבתי איתם בקניון מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך? אפור מה המקצוע האהוב עלייך? מדעים מה המקצוע השנוא עלייך? לשון איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שנה ממש מיוחדת! התגשמו לי השנה המון חלומות וקרו לי דברים שאפינלו לא חלמתי שיקרו לי עיר/ים אהובות: ת"א, אילת ונהריה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כרטיס טיסה לארה"ב איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית :\ איך אתה הכי אוהב לבלות? לרקוד ולעשות שטויות עם חברות שלי וידידים שלי מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 12:00 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית ספר שלך? 8:20 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? אנגלית כמה קיבלת בו? 100 :) יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? אהמ.. לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? לא חושבת מתי פעם אחרונה שבכית? לפני חודש בערך מדוע? ראיתי סרט ממש עצוב וקיט'שי - זה היה דורש לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? עוד לילה - הדורבנים למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? הנהג אוטובוס שלא ראה שחיכיתי בתחנה ונסע בלי לעצור ולחבק? חבר שלי ולנשק? חבר שלי ולספר לו משהו מהלב? חבר שלי יש לך חברה? חברות - הרבה, חבר - כן:) ראית בחנוכה את הפסטיגל? נסחבתי בתור בייביסיטר עם אחים שלי את מי היית לוקח לאי בודד? חבר שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? חבר שלי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? רן שם מיוחד לבן? אליאב שם מיוחד לבת? קסם מאכל אהוב: כבר שאלו לא? טוב בכל מקרה אני אגיד שוב, גלידה מאכל שנוא: פטרוזיליה דבר אחרון שאכלת: אורז בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ידיד . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אתה לומד ביום שישי? בדר"כ כן מה הספר האחרון שקראת? תנו לגדול בשקט - ליאת רוטנר אהבת? מאוד מה הסרט האחרון שראית? סיפור אהבה בלתי נשכח אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? רן על מה דיברת איתו? שאנחנו חייבים להיפגש מתישהו בחופש מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? החברה הכי טובה שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? החברה הכי טובה שלי מה הדבר האחרון שקנית? כרטיס נסיעה באוטובוס כמה הוא עלה? 5.30 ממי הsms האחרון שקיבלת? החברה הכי טובה שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? החבר שלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "היי" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? אהמ.. אבטיח יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שבועיים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני חודש וחצי מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? עבודה איך קוראים לאמא שלך? מיקי יש לך שם שני? מהו? שיר אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? מאוד! הם ממש מתוקים:) כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? הכוונה לאבא לא? - אם כן אז 0 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? הבנדוד האמצעי שלי בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להיות גבוהה יותר ובפנימיות? להיות פחות תמימה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? יש לה כישרון כתיבה אדיר איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה, דרמה, פעולה, מתח, מיוזיקל... אני אוהבת מלא סוגים של סרטים! פעם אהבתי מאוד סרטים קיט'שים אבל אני מנסה לגמול את עצמיח מקיט'ש=\ עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם אחד הידידים שלי למה? רק כדי להבין מה הולך בראש של הבנים כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 4 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אבא (אין לי מושג איך זה קפץ לי לראש עכשיו) מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? רביד כמה קומות יש לך בבית? 4 הלכת פעם להפגנה? לא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: רקדנית מה הרגע המאושר ביותר בחייך? נשיקה ראשונה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "אהה" ו "הוו" (שוב אני אומרת, אני בתהליך גמילה מקיט'ש) מה עושה לך טוב? לרקוד ולהיות עם אנשים שאוהבים אות י (אני דורשת צומי ) מה מעצבן אותך? שהחיזבאללה מפגיזים אותנו והממשלה לא יודעת איך להתמודד עם זה מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? כתיבה מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר מה נמצא אצלך תמיד במקרר? בקבוק מים מה היית לוקח לאי בודד? Mp3 , חברות, ידידים והחבר המלצה לסרט: סלולר - הטיסה, סרט מעולה! תוכנית טלוויזיה? "חברים" ו- "סיינפלד" מומלץ מאוד! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? מישהו אמר לי שהוא חשב עלי כל היום ושכשהוא נרדם הוא חלם עלי איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוסיקה ומדברת עם אנשים איפה היית רוצה לבקר בעולם? כמעט בכולו מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? החבר'מניות איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לפעמים, למרות שאני יודעת שזה לא מיפה חיית מחמד: היתה לי הכלבה הכי הכי הכי מתוקה בעולם! כמה אחים יש לך? 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? כשיש איזשהו אדם בעולם שאתה מרגיש אליו חיבור מיוחד, אתה אוהב גם את התכונות הרעות שבו, הוא עושה אותך לאדם המאושר בעולם ואתה לא יכול בלעדיו. ובכללי, אהבה היא הרגש החזק ביותר שקיים לפי דעתי. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא לצערי מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שיש לצידי אנשים שאוהבים אותי מה את/ה אוהב/ת לעשות? לרקוד, לשמוע מוסיקה, שיחות נפש, לעשות שטויות, להחליק על רולרבליידס, לרכב על אופניים, לקרוא ספרים, לראות סרטים. מקומות בילוי מועדפים: קולנוע, באולינג, בתי קפה, מועדונים את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא ממש כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מאוד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי בסיטואציה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לצערי אני חושבת שכן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: בעיקר שטויות האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? כן לבוש: ג'ינס וטי-שירט איפור: ממש קצת, בעיקר שחור בעיניים מאכל אהוב: גלידה שתייה אהובה: לימונדה להקה אהובה: Mcfly, Blink182 סרט אהוב: הג'וב האיטלקי, הטיסה גלידה: כמעט הכל! הכי הכי וניל עיר בעולם: מיאמי ופריס ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: All About You - Mcfly שעת סיום: 17:59 אני ממש איטית אבל היה ממש אחלה שאלון

"נשרוף ת'זמן, נשרוף נשרוף.." ../images/Emo209.gif

[הסושי לא קשור. פשוט אכלתי אחד עכשיו והיה לי טעים.
] שעת התחלה: 17:30 שיר שמתנגן ברקע: system of a down- aerial ספר קצת על עצמך: אני בת 20 היום
לא רוצה. מחשבה שעוברת בראש: ^^ מה עשית היום? בבוקר צבא, יצאתי לאפטר מוקדם, ובערב 'הבועה'. מה תעשה מחר? צבא בעיקר. חשק ל...: גלידה. מה המידה שלך בנעליים? 35-6. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כמעט וכבר באף פורום, אבל באביב גפן, עברי לידר, בנות, סדירים. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? רק הזמן יגיד. מה אתה הכי אוהב לאכול? מאפים למיניהם. מה אתה הכי שונא לאכול? ירקות. |: מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא היו כאלה ממש. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לקחתי שאכטה מסיגריה. איכ. מה הצבע האהוב עלייך? כחול-סגול-שחור. מה הצבע השנוא עלייך? ורוד. מה המקצוע האהוב עלייך? הממ מה המקצוע השנוא עלייך? הממ איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אנחנו אבל באמצע שלה, לא? עיר/ים אהובות: רומא.
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? נחכה ונראה. איפה חגגת יומולדת אחרון? ממ.. לפני שנה.. בבית קפה-מסעדה כזאת עם כמה חברות. איך אתה הכי אוהב לבלות? בתי קפה/הופעות. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11 בלילה. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? חיחי יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן, מדים!
מה היה המבחן האחרון? חיחי כמה קיבלת בו? חיחי יש לך חברים מחוץ לכיתה? כע ומחוץ לשכבה? כע ומבית ספר אחר? כע ומהעיר אחרת? רובם אפילו, אם חושבים על זה. אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא. היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? סיון - אין גבולות. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? זה לא סותר.
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? סתם אחד מהצבא. ולחבק? ששששימרית. ולנשק? את ההוא. אבל זה עבר. ולספר לו משהו מהלב? ענתי. יש לך חברה? כן, יש לי הרבה חברות.
ראית בחנוכה את הפסטיגל? חח לא. את מי היית לוקח לאי בודד? אפ'חד. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אבל עניתי על זה כבר. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם רותמית ועם חמד. שם מיוחד לבן? אופק, תום. שם מיוחד לבת? לָיל, אילאיל. מאכל אהוב: ^^ מאכל שנוא: ^^ דבר אחרון שאכלת: סושי! בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? שירלי. /: איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים. אתה לומד ביום שישי? באף יום. מה הספר האחרון שקראת? את זכרונותיה של גיישה.. ועדיין קוראת. אהבת? אני באמצע.. מה הסרט האחרון שראית? שודדי הקאריביים. אהבת? כן, אורלנדו בלום וג'וני דאפ העבירו לי את הסרט בסבבה.
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? רותמית. על מה דיברת איתו? על היומולדת ודברים אחרים. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני חושבת שאליס. על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? חצאית וגופיה מפוקס. כמה הוא עלה? 100 שקל שניהם. ממי הsms האחרון שקיבלת? ממיכל שהביאה את השאלון הזה. :) מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לרעות. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "רוצים". מה ממש בא לך לאכול עכשיו? מקרוני. יש לך עדשות/ משקפיים? טפו טפו טפו. עשית יישור שיניים? לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מתי לא?!?! כל החיים שלי אני שם בערך.
מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? מזכרת בתיה, חח. למה הלכת לשם? חברה. איך קוראים לאמא שלך? איריס. יש לך שם שני? מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? שהם לא בוכים אז כן. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3. כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 5. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? נווה ועומר
תינוקות שליייי. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? לא 20, זה בטוח.
מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? גובה. ובפנימיות? את הרגישות יתר, ואת הover thinking. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? חוסר יחס. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמה וקומדיה. גם אימה אפשרי. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? ממ.. עם אלוהים. למה? לראות אם הוא קיים בכלל. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? גדול עליי. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? "הבהוב". [כי בדיוק שלחו לי הודעה] מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? איה. כמה קומות יש לך בבית? 1. הלכת פעם להפגנה? כן. הפגנה נגד (או בעד) מה? אני חיילת. די בעיה לכתוב. מתי זה היה? בתקופת ההתנתקות. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: חינוך בלתי פורמלי, הלוואי. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? בבית הפתוח היו הרבה רגעים כאלה. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "וואלה". "כוססססעמק". מה עושה לך טוב? מחמאות.
מה מעצבן אותך? אנשים מטומטמים, אדישות. מה תמיד צריך להיות בכיס? פק"ל כיסים?
חח, סתם. פלאפון וארנק. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לנגינה, לכתיבה. מה הפריט הכי יקר שיש לך? המערכת שלי. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? גבינות. מה היית לוקח לאי בודד? מערכת, פלאפון ואנשים טובים. המלצה לסרט: גרין מייל. תוכנית טלוויזיה? חברים. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? 'אני אוהב אותך'. אין יותר יפה מזה. איך את/ה מתגבר על באסה? תלוי על מה הבאסה.. איפה היית רוצה לבקר בעולם? ונציה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? הסחבקייה הישראלית. אתה רק צריך טובה ממישהו, ישר הוא הופך להיות אחיך האובד.
איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ. איזה חג אהוב עליך? פסח, שבועות. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא מכוונה רעה.. חיית מחמד: ליאו, החתולה הסנובה שלי. כמה אחים יש לך? 2 יותר מידי. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? ממ.. התאהבות - כן. אהבה ממש - לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? יאפ. נפגשת איתו/ איתה? יאפ. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא. מהי אהבה בשבילך? הרגש שיכול לגרום את הכי הרבה אושר שבעולם, אבל יכול גם להוריד אנשים לקרקעית. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? תלוי במה. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שמעריכים אותי על דברים שאני עושה. הקשבה. סופ"שים. מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: מסעדות/בתי קפה/הופעות. את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כע. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית בד"כ.
אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? שאלה מטומטמת. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא ממש. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: פורט כבר למעלה. האם את/ה מאמינ/ה בה´? שלילי חזק. החיים טובים לדעתך? כשבא להם. לבוש: עכשיו? סתם בגדי בית. בוקסר.
איפור: מייקאפ ושטויות. מאכל אהוב: נוווווו שתייה אהובה: קולה וקפה. להקה אהובה: סינרגיה, בית הבובות, סיסטם. סרט אהוב: גרין מייל. גלידה: וניל עוגיות. אלוהי. עיר בעולם: רומאאאאאאאאא.
ארץ: ארה"ב, ניו זילנד, אוסטרליה. מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לאכול ולהתארגן.
שיר ברקע: לירז צ'רכי - אל תפסיק. שעת סיום: 18:30 [נו מה, לא התעסקתי רק עם השאלון...] תודיעו אם קראתם, אל תהיו רעים. [מיכל, את בטח היחידה שהגעת עד לפה. סחטיין עלייך.
]

crysania

New member
מזל"ט../images/Emo65.gif

20 זה עגול ויפה.. מה עדיף- 20 או 21? אז תשמחי שיש 20... ^^ אמ... אה.. מזל טוב עד *ללא הגבלה* (אני לא קמצנית) ושתהני בחיים והכל יצליח לך ותיהיי בריאה.

adidas88

New member
משעמם לי

אז יאללה גם ככה אין לי מה לעשות.... שעת התחלה:00:36 שיר שמתנגן ברקע: טלויזיה-אמא רואה ספר קצת על עצמך: בת 18 מרחובות מחכה לגיוס
מחשבה שעוברת בראש: קר לי וחם לי ו-וואי לא כיף להיות חולה בחופש... מה עשית היום?הלכתי ללונה פארק לעזור בארגון של יום כיף למשפחות מצפת-ואז ישנתי המון
מה תעשה מחר? עבודה... חשק ל...:סנוקר
מה המידה שלך בנעליים?40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? לימודי נהיגה ותיאוריה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בישראל! (בע"ה) מה אתה הכי אוהב לאכול? גלידה מה אתה הכי שונא לאכול? המון מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא עשיתי.... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? וואלה לא זוכרת.. מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך? אין כזה דבר.....אולי חרדל מה המקצוע האהוב עלייך? בנאי
מה המקצוע השנוא עלייך? ערבית איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? נגמר טוב וטוב שנגמר! עיר/ים אהובות: רחובות ירושלים ונהריה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? תנ"ך שסבא שלי עיצב את הכריכה שלו לפני 60 ומשהו שנה... איפה חגגת יומולדת אחרון? אמממ תלוי עם מי כעקרון בבתי קפה ובים... איך אתה הכי אוהב לבלות? תלוי עם מי אבל בעיקר סנוקר בתי קפה סתם לשבת בגן ולדבר העיקר שיש חברים! מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1 או 2 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אין יותר בי"ס!!!!! אבל התחיל ב8:15 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? אין יותר בי"ס!!!! אבל היתה מה היה המבחן האחרון? מתמטיקה כמה קיבלת בו? לא יודעת וגם לא רוצה לדעת יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא... היית פעם אצל פסיכולוג? לא... ואצל פסיכיאטר? לא... חשבת פעם על התאבדות? לא... אם כן - סיפרת למישהו? כן? מתי פעם אחרונה שבכית? אמממ יום שישי מדוע? האקס של אחותי נהרג באביבים-יהיה זכרו ברוך
לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא השתכרתי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אמממ וואי ממש מזמן נראה לי טורו של סאבלימינל למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני לא אוהבת דיסקים אני שומעת רק שיר אחד או שניים.... מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? הבוסית שלי (לשעבר
) ולחבק? חברים שלי... ולנשק? וואי שאלה קשה.. ולספר לו משהו מהלב? לא יודעת.. יש לך חבר? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא!!! את מי היית לוקח לאי בודד? אמממ את החברים הכי טובים שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את הכלב שלי הוא כזה מסכן נשברה לו הרגל אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן?בראל שם מיוחד לבת? מיעד מאכל אהוב: לא אמרנו כבר? מאכל שנוא: כנ"ל... דבר אחרון שאכלת: קורנפלקס! בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ידיד שלי מחיפה... איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אתה לומד ביום שישי? לא לומדת יותר בחיים!!!!!!! מה הספר האחרון שקראת? עקדת תמר אהבת? כן! מה הסרט האחרון שראית? מלח הארץ אהבת? כן! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא על מה דיברת איתו? על העובדה שהרגע היא הלכה לישון מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אממממ הידיד הכי טוב שלי-לירן על מי אתה יודע הכי הרבה? נראה לי כנ"ל מה הדבר האחרון שקנית? מים -היום.. כמה הוא עלה? 8 ש"ח לבקבוק קטן! חוצפה! ממי הsms האחרון שקיבלת? אופיר.. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אופיר מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מזל מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא יודעת-יש רעיונות?? יש לך עדשות/ משקפיים? רק לנהיגה עשית ישור שיניים? יאפ מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? וואו מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? יום ראשון מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביב-היום. למה הלכת לשם? לונה פארק איך קוראים לאמא שלך? חוה יש לך שם שני? מהו?לא! אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא ממש אתה אוהב ילדים קטנים? חחחחח לא ממש רק את החמודים כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 7 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 6 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אין כזה דבר! בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 15 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? לא יודעת
ובפנימיות? להיות פחות דאגנית... איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אנטיפטיות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') פעולה אקשן דרמה וקומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? ידיד שלי מירושלים למה? כי יש לו משפחה מזה מגניבה! כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? בע"ה נחייה ונראה מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מחשב מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אוהד כמה קומות יש לך בבית? בבנין 3 קומות מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: עורכת דין בע"ה מה הרגע המאושר ביותר בחייך?רגעים קטנים של אושר מפוזרים באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? או מי גאד מה עושה לך טוב? לצחוק עם חברים מה מעצבן אותך? שקרנים מה תמיד צריך להיות בכיס? מפתח הביתה איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת... מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב מה היית לוקח לאי בודד? ספרים חברים אוכל ומים המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? חברים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שומרת לעצמי
לא לפרסום איך את/ה מתגבר על באסה?מבקשת עידוד מחבר טוב איפה היית רוצה לבקר בעולם?אוסטרליה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? אהבת העם איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף!!! איזה חג אהוב עליך? נמנמנמנמנמ חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן
חיית מחמד: כלב-קישתא! כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? יש מצב מהי אהבה בשבילך? לרצות לתת יותר מלרצות לקבל את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא הכי בעולם מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? דברים קטנים מה את/ה אוהב/ת לעשות? לצאת, לקרוא, להיות במחשב, טלויזיה, ספורט...וכמובן לדבר בטלפון את/ה אוהב/ת להיות בבית? בטח! כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? יאפ את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אם אתה מעצבן אז כן! את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן.. האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך?כן לבוש: ג'ינס וטי שרט איפור:לא שתייה אהובה: מים להקה אהובה: אין גלידה:שוקולד עיר בעולם: ירושלים!! ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לישון שעת סיום:00:59

y a e l4

New member
וואי זה ארוך.הרבה זמן לא הייתי פה

שעת התחלה:1.42 שיר שמתנגן ברקע:השיר של השיר שלנו שיש בטלויזיה,עונה ראשונה
ספר קצת על עצמך:אני חמודה,יפה,צנועה,עובדת במקדולנד'ס, בת 16 וחצי.הממ,מה עוד? מחשבה שעוברת בראש:געגוע מה עשית היום?עבדתי משבע בבוקר עד 9 בערב מה תעשה מחר?אשן עד שתיים.ואעבוד משש עד תשע חשק ל...:חיבוק מה המידה שלך בנעליים?38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?יוני בלוך. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?במטוס
מה אתה הכי אוהב לאכול?גלידה מה אתה הכי שונא לאכול?בצל מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?לא יודעת.אין כזה
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?הרבה מה הצבע האהוב עלייך?כחול מה הצבע השנוא עלייך?אין אחד כזה מה המקצוע האהוב עלייך?ספרות ותיאטרון. מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?תהפוכתית ברמה שבחיים לא תארתי לעצמי עיר/ים אהובות:ערים אומרים,לא עירים,מהזה כיתה ב'?
תל אביב וירושליים. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?דיסקים שבידיוק רציתי
איפה חגגת יומולדת אחרון?בבית שליי.תשאלו את גלעד
הוא דורש ממנו עוד יומולדת כל יומיים
איך אתה הכי אוהב לבלות?עם חברים.בבית,יושבים על איזה כוס שוקו משהו טוב
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?אם אני עובדת אז 12.אם לא.שתיים מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?שמונה ועשרה יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?לא
נה נה בננה! מה היה המבחן האחרון?בגרות במתמטיקה,מועד ב' כמה קיבלת בו?איזה 30 להערכתי. יש לך חברים מחוץ לכיתה?כעעע ומחוץ לשכבה?כעעע ומבית ספר אחר?כעעע ומהעיר אחרת?כעעע אתה נוהג לדבר עם חפצים?לאאא
היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא
חשבת פעם על התאבדות?לא אם כן - סיפרת למישהו?# מתי פעם אחרונה שבכית?לפני שעה מדוע?כי ראיתי קליפ של הסרט הבועה.כאילו,לא ממש קליפ,יותר השיר של עברי לידר,וזה ממש הזכיר לי את חבר שלי שאני ממש ממש מתגעגעת אליו עכשיו
(תגידו שאני נשנשית
אבל מותר לי,אני תמימה
) לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לפני שבוע
בערך. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?חחחח מזמן.נורה אל נורה
אורפנד לנד למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי אני קמצניתתת
ולא הכל יש בחנויות מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?האיש מהפלאפון ולחבק?זיו ולנשק?זיו ולספר לו משהו מהלב?אמילי/שירוש יש לך חבר?כן ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא
את מי היית לוקח לאי בודד?את קינג'ין(הכלב שלי) את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?זיו אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא. שם מיוחד לבן?מלאך שם מיוחד לבת?תכלת מאכל אהוב:לא שאלת את זה כבר? מאכל שנוא:ואת זה גם? דבר אחרון שאכלת:מקדולנדס.פאי תפוחים(נו ותרו לי ,אני עובדת שם) בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?ענבל מכיתה ו'
(רציני
) . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?חזייה אתה לומד ביום שישי?לא
מה הספר האחרון שקראת?אני קוראת עכשיו את אני כרסטיאנה F אהבת?אוהבת.יה מה הסרט האחרון שראית?היום,את אין כמו אלבמה.ואם בקולנוע אז את ה"בועה" מומלץ! אהבת?מאודדדדדדדד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?בטלפון?SMS? צריך להיות ספציפים יותר בשאלות כאלה! SMS-זיו.טלפון-אמא.אייסיקיו-איטן. על מה דיברת איתו?עם כולם צריך?בלעט לא זוכרת.תהיי ספציפית
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?מור על מי אתה יודע הכי הרבה?מור מה הדבר האחרון שקנית?מסטיק כמה הוא עלה?שקל ממי הsms האחרון שקיבלת?זיו מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?זיו מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?יעלי מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלום:-! יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?כע מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?שנה שעברה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לפני שבועיים בערך מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?קריית עקרון.(נחשב מספיק עיר
?) למה הלכת לשם?בייביסיטר איך קוראים לאמא שלך?דניז יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?לפעמים. כמה בני דודים יש לך מצד אמא?חמישה בערך כמה בני דודים יש לך מצד אבא?וואו.מלאן.חשבו את זה ככה.יש לי עשרה דודים[לא כולל את אבא שלי]כולם מאותו האמא ומאותו האבא, לכל אחד בממוצע יש ארבעה ילדים,ולכל דוד שלישי שלי בממוצע יש נכדים...המון המון המון בני דודים.אסור לספור זה מביא מזל רע איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?שאלה של ילדה בכיתה ב'.לא אענה עליה בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?25 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?כלום ובפנימיות?כלום איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?לא יודעת.לא חושבת על זה,מקור לסכסוך איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיה רומנית=קיטש עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?עם צ'אד מייקל מאריי למה?כי הוא הכי שווה בעולם(תנו לי להיות שטחית,אני תמימה
,אני לא אצליח להשתמש בתירוץ הזה עוד הרבה הא
) כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?בננה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?זיו כמה קומות יש לך בבית?שתיים הלכת פעם להפגנה?כע הפגנה נגד (או בעד) מה?לא זוכרת.רבין נחשב הפגנה לשלום לא? מתי זה היה?השנה,בתחילת השנה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:טייסת(אתם תראו!!) מה הרגע המאושר ביותר בחייך?כשאני וזיו נהיינו חברים באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?דוווווווווווווווווווווווווווווווווגרי

y a e l4

New member
המשך

מה עושה לך טוב?זיו מה מעצבן אותך?שעושים לי ככה עם הרגל.מקפלים את האצבעות ומלטפים את הרגל.פאק זה יכול לשגע אותי מה תמיד צריך להיות בכיס?מפרט איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?חוכמה יותר..הייתי רוצה להיות חכמה יותר מה הפריט הכי יקר שיש לך?המשפחה שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר?ביצים
מה היית לוקח לאי בודד?קינג'ין[בפעם השנייה
] המלצה לסרט:"הבועה" תוכנית טלוויזיה?מי רואה טלויזיה
? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?לא יודעת.קשה לי לחשוב עכשיו על משהו איך את/ה מתגבר על באסה?עובדת.והרבה. איפה היית רוצה לבקר בעולם?בירח!זה חלק מהעולם
סתם.בניו-יורק מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?לצעוק.כועסאמשלכם,תעמדו שמונה שעות על הרגליים ותנסו להשתיק ילדים קטנים ורעבים שרוצים "מכוניות" מהסרט.סתמו
(סורי,פירוק אגרסיות מיום עמוס
) איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף
איזה חג אהוב עליך?פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא.רק עם זה חברים שלי,והם צוחקים איתי ביחד חיית מחמד:קינג'יןןן שליי..הכלב החתיכוש שלי!!
כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?אולי הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כע נפגשת איתו/ איתה?כע מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כע מהי אהבה בשבילך?הכל את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?זיו מה את/ה אוהב/ת לעשות?לשמוע מוזיקה,לנגן,לישוון!! מקומות בילוי מועדפים:בית את/ה אוהב/ת להיות בבית?חח..כע
כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית.מאוד! אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:איך לא וואי!! האם את/ה מאמינ/ה בה´?לא החיים טובים לדעתך?טפו טפו טפו לבוש:זרוק.כל פעם משהו אחר. איפור:רק באירועים מאכל אהוב:פעם שלישית גלידה!
סטיגידישששששששששששש שתייה אהובה:קולה להקה אהובה:יוסלס איידי ומוניקה סקס ומשינה,ודיי עם השאלות כיתה ב' האלה
סרט אהוב:הכי טוב שיש גלידה:וניל עם עוגיות חמאה של מקדולנדס.גלידה פיצוץ,הכי הכי טובב עיר בעולם:פריז ארץ:ברזיל מה תעשה כשתסיים את השאלון?אראה את הסרט המיושן שיש בערוץ 11( רחמו עליי,יש לי רק שני ערוצים.בעצם אל ג'זירה נחשב?) שיר ברקע:אין שעת סיום:2.00 לילה דבש שיהיה

יה יה

שעת התחלה: 04:55 שיר שמתנגן ברקע: בתוך-הראל סקעת ספר קצת על עצמך: אני מגניבה. (נקודה) מחשבה שעוברת בראש: "אני שקעים לכל קרמיך אני ימים זורמים אליך,אני ציפור אומרת שירה ובלעדיך אין לי מה..." מה עשית היום? ישנתי,הלכתי לאקוורל וקניתי פעמונים,סיכות ביטחון וחוט ורוד,אחרי זה הלכתי לחברה שלי ויצאנו עד עכשיו. מה תעשה מחר? בטח אצא למרכז נוער/ספיר... חשק ל...: להיות עם ידיד מסוים שלי כרגע. מה המידה שלך בנעליים? 41-42 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? סקס לנוער,פאקצות ופה. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אני אהיה בת 31,נראה לי שאתאבד עד אז..
מה אתה הכי אוהב לאכול? עלי גפן ממולאים
מה אתה הכי שונא לאכול? שרימפס מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? רציתי בעירום ברחוב (עקב התערבות
) מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? טיפסתי על עץ עם יד שבורה וגבס. מה הצבע האהוב עלייך? ירוק מה הצבע השנוא עלייך? חום מה המקצוע האהוב עלייך? מתמטיקה מה המקצוע השנוא עלייך? ספורט איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? למדתי ממנה הרבה. עיר/ים אהובות: ת"א,אלפי מנשה (אפילו שזאת לא עיר),צור יגאל-כוכב יאיר (כנ"ל),כפ"ס. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? בובת כלב,שקיבלתי לפני שנתיים מהחברות הכי טובות שלי (יותר נכון מי שהיו החברות הכי טובות שלי באותה תקופה). איפה חגגת יומולדת אחרון? עשו לי מסיבת הפתעה בבית של חברה. איך אתה הכי אוהב לבלות? לצאת עם חברים,הופעות או סתם לשבת איפשהו. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1-2 בימי לימודים,4-5 בחופשים וימי שישי. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:00 (?) יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? יאפ מה היה המבחן האחרון? בגרות במדעי הטכנולוגיה. כמה קיבלת בו? לא יודעת יש לך חברים מחוץ לכיתה? חחח,יותר מאשר בכיתה עצמה. ומחוץ לשכבה? כמו השאלה הקודמת. ומבית ספר אחר? כמו השאלה הקודמת.....O_O ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק לבובות שלי וכבר הרבה זמן לא עשיתי את זה. היית פעם אצל פסיכולוג? יותר מידיי :/ ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? יש מצב אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? כי נמאס לי לשמוע ממי שאני רוצה שאני מזכירה לו את האקסית שלו. לקחת סמים מתישהו? כן אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני שבועיים איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? בתוך-הראל סקעת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אין כסף מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אורי >_< ולחבק? בן ולנשק? בן ולספר לו משהו מהלב? בן יש לך חברה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את קסטו/בן/ניצן את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? בן אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? פועם שם מיוחד לבת? ברית מאכל אהוב: עלי גפן מאכל שנוא: שרימפס דבר אחרון שאכלת: גרעינים בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? שני . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס בהיר אתה לומד ביום שישי? השנה לא למדתי,שנה הבאה אני לא יודעת יש מצב מה הספר האחרון שקראת? שעות מתות-אורי אדלמן אהבת? מאוד מה הסרט האחרון שראית? איזו מין שכנה אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? ניצן על מה דיברת איתו? שטויות מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? בן על מי אתה יודע הכי הרבה? בן,קסטו וניצן מה הדבר האחרון שקנית? פעמונים,סיכות ביטחון וחוט ורוד כמה הוא עלה? 4.90,34.50,5.50 ממי הsms האחרון שקיבלת? מתן מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ניצן מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? את מה ממש בא לך לאכול עכשיו? צ'ופה יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שנה וחצי-שנתיים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? חצי שנה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ראשון לציון למה הלכת לשם? כי אמא נסעה לעשות סידורים אז ביקשתי שתקפיץ אותי לחברה בדרך איך קוראים לאמא שלך? עדית יש לך שם שני? מהו? אור אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 4 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? וואי שניה,21 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? מממ...את כל הילדים של האחות הגדולה של אבא. (יוסי,אסנת ואתי) בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 19 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להוריד את כל השומן...XD ובפנימיות? להפסיק להיות קנאית,צינית ואגואיסטית איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהיא מתעצבנת ממש ממש מהר איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? מישהי שאין לי מושג מישהי אבל שמעתי עליה הרבה וקוראים לה נעה למה? יש סיבה,אבל אני לא אגיד אותה
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יהיו מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? ציפור מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? רועי כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? התנתקות מתי זה היה? אנערף... מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה מעצבת פנים/אדריכלית מה הרגע המאושר ביותר בחייך? השיחה שלי עם בן ב-5.9.05 באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כפרעליך,מאמי,אחי/אחותי מה עושה לך טוב? להיות עם חברים שלי מה מעצבן אותך? אמא מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון ומצית איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? מחשב מה נמצא אצלך תמיד במקרר? בקבוק מים מה היית לוקח לאי בודד? את בן,מלא ספרים,אמ פי3,את קסטו,ניצן,בוף ומלא סיגריות. המלצה לסרט: סיפור אהבה בלתי נשכח תוכנית טלוויזיה? השיר שלנו XD מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "את אחת הבנות הכי יפות שיצא לי להכיר..." (כמובן שאמרו לי דברים יותר יפים,אבל בגלל מי שאמר את זה,זה הכי יפה) איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה שאני אוהבת איפה היית רוצה לבקר בעולם? גרמניה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? ל"ג בעומר ופורים. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן חיית מחמד: תוכית-סניזי (ופימפ ז"ל),2 ציפורי אהבה-טינקי ו-ווינקי. כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא ממש מהי אהבה בשבילך? :X את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חיבוק ממישהו שאני אוהבת מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשיר מקומות בילוי מועדפים: ספיר,בארבי,פאבים את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? עוד לא יצא לי להיות עם מישהו שאני אוהבת. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי במה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? מאוד מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: זה היה כבר האם את/ה מאמינ/ה בה´? לפעמים החיים טובים לדעתך? כן לבוש: זרוק איפור: עיפרון שחור,וצללית ומסקרה לפעמים,אם ממש בא אז ליפגלוס. מאכל אהוב: עוד פעם!?!?!?! שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: system of a down סרט אהוב: סיפור אהבה בלתי נשכח גלידה: וניל עוגיות עיר בעולם: O__________ס ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? כלום שיר ברקע: בתוך-הראל סקעת שעת סיום: 05:24

ladymadden

New member
זהו היום הראשון מתחילת החופש שקמתי

בו בשעה סבירה (כלומר אחרי 7 בבוקר)... שעת התחלה: 8:21 שיר שמתנגן ברקע: הממ אין, אבל בראשי "רקוויאם לבלונדינית" של מוניקה סקס. ספר קצת על עצמך: תמיד שאומרים לי לספר משהו, פתאום אין מה לספר... מחשבה שעוברת בראש: איך בא לי לחזור לקייטנה. מה עשית היום? אכלתי ארוחת בוקר. מה תעשה מחר? הולכת לקבל את המסאז' המיוחל ואולי בערב יש פגישת איחוד של משתתפי מופע הסיום. חשק ל...: אהבה. מה המידה שלך בנעליים? מעבר חד^... הממ 40 (אבל יש לי גם זוג שהן 39 ונעלי ספורט שהן 41 וחצי...אבל בעיקרון 40). באיזה פורום אפשר למצוא אותך? מתגייסים, מירי מסיקה, פלירטוטי לשון, לימודי נהיגה ו...כאן לרוב. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מקווה שבתור פסיכולוגית. מה אתה הכי אוהב לאכול? אסור לי...אבל פחממות! מה אתה הכי שונא לאכול? ירקות דוחים כאלה (חצילים, קישואים בלהה בלה...) מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אני חננה, אני לא עושה דברים מטורפים. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אני עדיין לא מצליחה להחליט, וכל פעם אני מתעלה על עצמי עם מעשה טפשי חדש. מה הצבע האהוב עלייך? אדום עולה-עולה. מה הצבע השנוא עלייך? הממ כל צבע מרקר מסנוור. מה המקצוע האהוב עלייך? הסטוריה ופסיכולוגיה. מה המקצוע השנוא עלייך? תנ"ך, לשון, מתמטיקה...תבחרו. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? חוויה. עיר/ים אהובות: בכלל את איזור הצפון (בתקופת השלום). מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? הממ שרשרת מהממת ממיכל נגרין שסבא וסבתא קנו לי, אבל הברכה מהחבר הכי טוב שלי מתעלה על זה. איפה חגגת יומולדת אחרון? במסעדה עם החברים ובבית עם החברים הקרובים. איך אתה הכי אוהב לבלות? ים... מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בימים שלמחרת אני צריכה לקום אני חורפת כבר ב11, אבל ככה... 1-2. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? בית ספר... מה זה? (סתם, נו אני מזה אתגעגע לשמה...) יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? הייתה, הייתה... מה היה המבחן האחרון? הממ מועד ב' באנגלית. כמה קיבלת בו? מקווה שיותר מהמועד א'. יש לך חברים מחוץ לכיתה? ודאי, רוב החברים שלי לא בכיתתי. ומחוץ לשכבה? ספורים. ומבית ספר אחר? ספורים. ומהעיר אחרת? ספורים. אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק אם הם נתקלים בי ואז אני מחזירה להם... אני לא משוגעת שתדבר עם חפצים. היית פעם אצל פסיכולוג? כן. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? כן. אם כן - סיפרת למישהו? כן (מצחיק לענות על שאלות כאלה קשות בשתי אותיות... אני מעדיפה לשמור על דיסקרטיות). מתי פעם אחרונה שבכית? ביום שני. מדוע? הממ לא חשוב. לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? בל"ג בעומר (וגם לא בדיוק השתכרתי...שתיתי כוס וודקה ולא הרגשתי שזה השפיע עלי...). איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? the man i love של עברי, מתוך הסרט "הבועה" (רוצו בהמוניכם לצפות!). למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? לפעמים אני קונה ולפעמים מורידה, תלוי בחשק ובתקציב. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? הממ...לא משנה. ולחבק? :] ולנשק? :] ולספר לו משהו מהלב? :] יש לך חבר? לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? תודה לאל- לא. את מי היית לוקח לאי בודד? עוד בן אדם, לא חשוב מי...העיקר מישהו. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? :] אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? חברה טובה שלי...במסנג'ר. שם מיוחד לבן? נו, השמות האלה מהדור שלנו... שם מיוחד לבת? נו, השמות האלה מהדור של ההורים שלנו...

ladymadden

New member
המשך...

מאכל אהוב: לא שאלתם כבר?? בכל מקרה, עדיין פחממות. מאכל שנוא: ^ קישואים, חצילים וכאלה... דבר אחרון שאכלת: לחם עם קוטג'. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? :\ . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אני משתדלת לא להפלות ולובשת את כולם... כל פעם משהו אחר. אתה לומד ביום שישי? אני לא לומדת יותר... :\ מה הספר האחרון שקראת? "האוהל האדום" אבל לא אהבתי כל כך (סיפורי התנך לא מדברים אלי). מה הסרט האחרון שראית? הבועה- טוסו לצפות!!! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי. על מה דיברת איתו? על החשבון בבנק שלי (אני אמורה לקבל כרטיס שאוכל לגהץ איתו!!). מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא שלי והחברה הכי טובה. על מי אתה יודע הכי הרבה? הממ אמא והחברה הכי טובה. מה הדבר האחרון שקנית? חצאית ו-3 גופיות מהממות מקסטרו (די נו, פעם ראשונה שקניתי בקסטרו בחיים שלי...מותר לי להתלהב). כמה הוא עלה? סך הכל- 260 שקלים...סופונע. ממי הsms האחרון שקיבלת? מחברה שלי אתמול, לוודא שהגעתי הביתה בשלום. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לאמא שלי. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? הממ לא זוכרת כרגע ואני עצלנית מדי כדי לבדוק... מה ממש בא לך לאכול עכשיו? הממ... פסטה (נו פחממות...). יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים. עשית ישור שיניים? לא, אבל פעם נורא רציתי שיהיה לי ברזלים, כמו שלכולם היה בכיתה ז'. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לא זוכרת... אני הולכת לשיננית פעם בשנה וזה גם יותר מדי. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני כמה שבועות. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א. למה הלכת לשם? אני עובדת שם. איך קוראים לאמא שלך? נאווה. יש לך שם שני? מהו? אין. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? מאוד (אבל לא במובן הפדופילי). כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 7 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את אלה שמצד אמא. בת כמה היית רוצה להיות עכשיו? בת 16... מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להצטמק בעוד איזה 5-10 קילו. ובפנימיות? להיות מישהי אחרת... איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? הציניות יתר. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הממ הכל... +מיוזיקל (לא כתוב). עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? הממ לא הייתי מתחלפת למרות הכל. למה? כי אחרי שבוע אני לא הייתי רוצה לחזור לעצמי. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? הממ 2-3 גג. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? גג. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? גלי. כמה קומות יש לך בבית? 3. הלכת פעם להפגנה? הממ הייתי לזמן ממש קצר. הפגנה נגד (או בעד) מה? משהו בקשר לצמחונות. מתי זה היה? לפני כמה חודשים. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני רוצה להיות פסיכולוגית. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אני די משוכנעת שלא הגעתי אליו עדיין. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה אני, עז? (נו,אני פולניה...) מה עושה לך טוב? מוזיקה. מה מעצבן אותך? אנשים תחמנים. מה תמיד צריך להיות בכיס? מפתחות של הבית. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לקרוא מחשבות. מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר רוחנית הקלסר עם כל הדברים שאי פעם כתבתי. יקר חומרית- הממ נראה לי הטלויזיה שלי... מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים. מה היית לוקח לאי בודד? בן אדם כלשהו. המלצה לסרט: הבועה. תוכנית טלוויזיה? האלופה. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני מיוחדת... :] איך את/ה מתגבר על באסה? עם מוזיקה, חברים טובים... איפה היית רוצה לבקר בעולם? בקנדה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפנות. איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו. איזה חג אהוב עליך? ל"ג בעומר. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לצחוק עם, לא על. חיית מחמד: אין, אבל ממש רוצה. כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? מאמינה באהבה נקודה (.) הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מאמינה באהבה נקודה (.) מהי אהבה בשבילך? זה ארוך ועמוק ואני לי במצב רוח של להאריך ולהעמיק. אבל ישנה אהבה בעולם. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? הממ לדעתי לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? להיות עם מישהו שאני אוהבת ושאוהב אותי. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לבלות עם חברים, ללכת לים, לשמוע מוזיקה, לקרוא ספרים... נו כמו כולם בערך. מקומות בילוי מועדפים: ים, בית, בתי קפה... את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן, למה לא... כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? ודאי. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לדעתי לא. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: E, מה אני עז?!, והמשפט הפולני הידוע- לא, זה בסדר, אני אמות לי פה בחושך, לא צריך להחליף מנורה, תמשיכו לחיות אתם... :] האם את/ה מאמינ/ה בה´? הממ כן ולא. החיים טובים לדעתך? בכלליות כן, בספציפיות טעונים שיפור. לבוש: הממ אוהבת :]. איפור: רק לאחרונה נחשף בפני הפלא ששמו איפור, אז אני עדיין מנסה להבין את התופעה. מאכל אהוב: פ ח מ מ ו ת ! שתייה אהובה: מים (סתם נו, מיץ ענבים). להקה אהובה: יש הרבה... בלעז בעיקר גרין דיי, גוד שארלוט, הביטלס. בעברית בעיקר עברי לידר, מירי מסיקה, מוניקה סקס, משינה. סרט אהוב: מולן רוז'. גלידה: הממ או ממש ממש ממש חמוצה, או פיסטוק. עיר בעולם: מודיעין (?). ארץ: ישראל (?). מה תעשה כשתסיים את השאלון? אקרא תשובות של אחרים. שיר ברקע: אין. שעת סיום: 9:11 (ככה זה שגם אוכלים, גם מדברים בטלפון ובמסנג'ר, גם חושבים וגם עונים).

נטושש123

New member
עונה

שעת התחלה: 20:42 שיר שמתנגן ברקע: true- ryan cabrera ספר קצת על עצמך: אוהבת את החיים, לצחוק, לחייך, לבלות מחשבה שעוברת בראש: מה לעשות היום?! מה עשית היום? קמתי באיזה 2, הכנתי תפוחי אדמה (חחח) וזהו... מה תעשה מחר? הולכת לסבתא ולא 'דעת.. חשק ל...: ים מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? תיכוניסטים איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? וואלה לא יודעת! מה אתה הכי אוהב לאכול? ג'אנקק //= מה אתה הכי שונא לאכול? אבוקדו מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא יודעת אם היה אחד כזה... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? פיייי..מי זוכר?! מה הצבע האהוב עלייך? ירוק מה הצבע השנוא עלייך? אפור מה המקצוע האהוב עלייך? ביולוגיה וספרות מה המקצוע השנוא עלייך? היסטוריה, בעעעעעעעעעעעעעע איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? השנה הכי טובה בחיים שלי עיר/ים אהובות: ת"א, ירושלים מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? עשו לי מסיבת הפתעה בבית.. איך אתה הכי אוהב לבלות? ים, להיפגש עם חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תחילת החופש- 12 (ככה זה כשעובדם בקייטנה) עכשיו- 4 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 ורבע יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא- מזלללל מה היה המבחן האחרון? בגרות בלשון 22.6 כמה קיבלת בו? אין לי שמץ..... יש לך חברים מחוץ לכיתה? ברוררררר- רובם ומחוץ לשכבה? אממ...גם ומבית ספר אחר? כה ומהעיר אחרת? כה אתה נוהג לדבר עם חפצים? פחחחחחח, לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? ברור, כל יום חשבת פעם על התאבדות? חססססססס- להיפך- אני אוהבת לחיות =] אם כן - סיפרת למישהו? ----------- מתי פעם אחרונה שבכית? יום שישי מדוע? עבדתי בקייטנה, הק'ייטנה נגמרה ומאוד נקשרתי לילדים. לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? פיייייי..... איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? cha cha- chelo למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? למי יש כסף? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ילד אחד מהקייטנה,חחחחח ולחבק? ילד אחר מהקייטנה ולנשק? אחד כזה מוששלםםםם שראיתי ולספר לו משהו מהלב? חברה אחת יש לך חבר? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את אמא את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? לא יודעת... אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? חברים שם מיוחד לבן? אלדד שם מיוחד לבת? אופק מאכל אהוב: ג'אנק מאכל שנוא: אבוקדו דבר אחרון שאכלת: תופ אדמה שהכנתי בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ליאת- חברה . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אחד פצצה וגופייה אחת חומה אתה לומד ביום שישי? כה מה הספר האחרון שקראת? מישהו לרוץ איתו- מומלץ! אהבת? כה מה הסרט האחרון שראית? מישהו לרוץ איתו,חחחח אהבת? מאוד! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חברה על מה דיברת איתו? על מה עושים היום מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא על מי אתה יודע הכי הרבה? טל- בדודה מה הדבר האחרון שקנית? כפכפים כמה הוא עלה? 25 ממי הsms האחרון שקיבלת? מעיין מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מעיין מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? פייי...מי זוכר? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שניצלים יש לך עדשות/ משקפיים? לצערי //= עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? פיייי.... מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני חודשיים ככה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? לשוק הכרמל יש לך שם שני? מהו? אין אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? מאודדדדדדד כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 5 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 5 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את כולם..! בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? להיתקע בגיל 16 ולא לזוז! מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להיות קצת יותר כהה ובפנימיות? להיות פחות ביישנית איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? ביקורתיות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קיטש וקומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? חברה טובה למה? לא דעת... כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3-4 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אבא מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? יעקב כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת..! מה הרגע המאושר ביותר בחייך? וואי לא יודעת.... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "משהו פצצה" "משהו באסט" מה עושה לך טוב? לשמוע מוזיקה, ללכת לים מה מעצבן אותך? לאחרונה הרבה דברים //= מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ריקוד מה הפריט הכי יקר שיש לך? נעליים... מה נמצא אצלך תמיד במקרר? גבינה לבנה, שניצלים, קציצות מה היית לוקח לאי בודד? חברים ומשפחה המלצה לסרט: סיפור אהבה בלתי נשכח. תוכנית טלוויזיה? הישרדות מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה. יוצאת עם חברים איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה"ב, ארגנטינה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? להידחף בתור, חוסר נימוס איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ ברור איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא חיית מחמד: ארנב כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לאא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לעזור לאנשים מה את/ה אוהב/ת לעשות? לרקוד, לשיר טלוזיה מקומות בילוי מועדפים: ים, שווקים את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אממממ..... גם וגם! אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: סבבה האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? כן ברוך השם! לבוש: ג'ינס וגופייה איפור: עיפרון מאכל אהוב: ג'אנק שתייה אהובה: קולה ומים להקה אהובה: סינרגיה, בית הבובות סרט אהוב: סיפור אהבה בלתי נשכח גלידה:שוקולד עיר בעולם: לונדון ארץ: ישראל ברור מה תעשה כשתסיים את השאלון? אקפוץ מצהלה! שעת סיום: 20:57

תשובות :

שעת התחלה: 21:01 . שיר שמתנגן ברקע: גלי צה"ל השעה עכשיו 9 . צילצול בסלקום . אס אמ אס מאמא . העכבר שלי נפל . שעת סיום: 21:04 . צריך להיות מפגש קומונה , אז אני צריך להיתנתק . להיתראות . ביי .
...

mgirl

New member
יוו לא הייתי פה שבועיים!

שעת התחלה: 10:46 שיר שמתנגן ברקע: כרגע כלום... השיר האחרון ששמעתי היה Green Day - Letterbomb ספר קצת על עצמך: אני לא אוכלת ירקות. מחשבה שעוברת בראש: פאק, למה אני עושה את השאלון הזה?? מה עשית היום? קמתי. ראיתי טלויזיה. באתי למחשב. סדר היום שלי מדהים ומרתק באופן יוצא מן הכלל! מה תעשה מחר? אלך לרופא כדי שיחתום לי על האישור הרפואי לשירות לאומי או שהם יעיפו אותי
חשק ל...: Tim-Tum... כבר שבועיים ועוד לא אכלתי אחד!!! וגם לReese's Peanut Butter Cups. מה המידה שלך בנעליים? 37-38 (זה נודד) באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פורום תמימים... הממ.. אני משתתפת פסיבית בפורום איור ממוחשב, שיווק ופרסום ואופנה אלטרנטיבית. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? באייסיקיו? (אין לי מושג) מה אתה הכי אוהב לאכול? פסטה!!!!! מה אתה הכי שונא לאכול? ירקות
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? וואלה - לא זוכרת... עשיתי כמה דברים פסיכוטיים בחיי... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הממ, שכחתי את הפלאפון בטרמפ? (3 פעמים...) מה הצבע האהוב עלייך? ברגע זה ירוק בהיר
<=כזה (ולבגדים שחור - כי זה נוח ומרזה ומתאים להכל
) מה הצבע השנוא עלייך? ורוד וסגול ובכלל פסטלים רכים מדי עושים לי כאב ראש... מה המקצוע האהוב עלייך? נגרות. (אנגלית, פסיכולוגיה וגרפיקה ממוחשבת) מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה. (מעניין למה?) איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אם הייתי עוברת אותה שוב הייתי עושה את זה הרבה הרבה יותר חכם... אבל היה כיף
עיר/ים אהובות: ירושלים (), עפולה ובית-שמש. מערים גדולות אני מפחדת
. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? הגיטרה שלי!! איפה חגגת יומולדת אחרון? אצל חברה שלי בבית :) זו הייתה יומולדת/מסיבת פרידה ביחד... איך אתה הכי אוהב לבלות? סתם עם חברים... מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? זה נע בין 23:30 כשאני בדירה ואין לי מחשב וטלוויזיה לבין 3:00 כשאני בבית מול מחשב
מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:30, אחרי תפילה. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? חולצת תלבושת... אבל היופי שבעניין הוא שאפשר להדפיס את הסמל על כל חולצה שיש בחנות אז אפשר לבחור איך היא תראה... מה היה המבחן האחרון? וואלה לא זוכרת. כמה קיבלת בו? - יש לך חברים מחוץ לכיתה? ברור, רוב החברים שלי מחוץ לכיתה. ומחוץ לשכבה? ולשכבה. ומבית ספר אחר? ולבית הספר. ומהעיר אחרת? ולעיר. אתה נוהג לדבר עם חפצים? אתם לא?! היית פעם אצל פסיכולוג? כן לאבחון הפרעות למידה... ואצל פסיכיאטר? כן, אחרי שהתייאשנו מהפסיכולוגית (היה בלאגן..) הלכתי לפסיכיאטרית שעובדת עם אבא שלי כדי לקבל מרשם לתרופה להפרעות קשב וריכוז (שאותה אני לוקחת רק כשאני לומדת למבחנים)... חשבת פעם על התאבדות? לא ברצינות. אם כן - סיפרת למישהו? - מתי פעם אחרונה שבכית? אולי לפני שבועיים... מדוע? קטיושות, אזעקות. הדברים הרגילים. לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? איכסססססססס. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? המממ אף פעם לא? לא מאלכוהול בכל מקרה, אני מסוגלת פחות או יותר להשתכר מאויר. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת... למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני מורידה שירים מהאינטרנט כי המחירים של הדיסקים מאוד גבוהים ולרושש את עצמי ואת ההורים שלי לא יהיה אפקטיבי. מצד שני, כל פעם שיש לי הזדמנות אני קונה דיסק ובשנה הבאה כשתהיה לי משכורת אני מתכננת לקנות דיסק בחודש - כי אחרי הכל התעשייה צריכה את זה. (בקיצור - אני מנסה להשקיט לעצמי את המצפון אבל ששששש.. אל תגלו לאף אחד)... מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חברה שלי - יצאנו להסתובב באיזו עיר במרכז וכל דבר שקנינו היא חישבה כמה הוא עלה וכמה נשאר וכמה כסף היא בזבזה סך הכל... צריך ללמוד להנות!!! ולחבק?
ולנשק?
ולספר לו משהו מהלב? הממ כנ"ל כנ"ל. יש לך חברה? יש לי הרבה חברות אבל בהנחה ש'השאלון הבא מנוסח בלשון זכר אבל מיועד לשני המינים' אז - יש לי חבר, בערך. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לההה... את מי היית לוקח לאי בודד? את טל פרידמן. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? נו.. עברנו על זה כבר. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אחותי הקטנה...? שם מיוחד לבן? עמשא (שתקו שתקו... זה ממש שם יפה) ואליצור ואליעד ואתמול פגשתי מישהו בשם ישובב... שם מיוחד לבת? הממ קרן. נדיר מאוד. (וברצינות... לא יודעת..) מאכל אהוב: זה חוזר על עצמו!!! מאכל שנוא:גם זה!! דבר אחרון שאכלת: הממ לחמניה עם חמאה. מרגש. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? פול... אבל בעיקר חברים שלי מהיסודי. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? את החצאית שלי שקניתי מHot Topic בארה"ב... אם מדברים על חצאיות חריש... אתה לומד ביום שישי? כרגע בכלל לא.. אבל אז זה היה שבוע כן- שבוע לא. מה הספר האחרון שקראת? 'דמי מפתח' של יהלי סובול. אהבת? לא סיימתי אותו - קראתי רק חצי, זה היה בחנות ספרים... ולדעתי הוא לא משהו. אבל יש לי המון המלצות אחרות עם מישהו מעוניין... מה הסרט האחרון שראית? למרבה הקיטשיות: 'סיפור אהבה בלתי נשכח' - היה השבוע בyes1 (לי בכלל יש Hot) אבל הייתי אצל חברה.. אהבת? כן, בפעם הראשונה שראיתי אותו לפני שנתיים. מאז הוא קצת מיצה את עצמו... מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? הממ... האישה במרפאת השיניים? על מה דיברת איתו? על זה שאני רוצה לבטל את התור מחר כי מחר ט' באב... מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? הגיוני שאמא שלי.. לא? על מי אתה יודע הכי הרבה? הממ לא יודעת..

mgirl

New member
חלק שני

מה הדבר האחרון שקנית? בלי להחשיב כרטיסי אוטובוס? אז סיכות בחנות בירושלים. כמה הוא עלה? 2 ב-10... ממי הsms האחרון שקיבלת? מחבר שלי. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חברה שלי. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? תתחדשי. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פיצה...! יש לך עדשות/ משקפיים? עדשות מגע. עשית ישור שיניים? כן... לא שהוא עבד ממש.. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני בערך שלושה שבועות. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אתמול. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ירושלים.. למה הלכת לשם? טיילתי שבועיים וביקרתי חברים :) איך קוראים לאמא שלך? רחל יש לך שם שני? מהו? חחחחח לא מדברים על זה.. אני בהכחשה. אתה קרוי על שם מישהו? מי? חברה של אמא שלי (היא חיה. כן כן, אני קרויה על שם מישהי שלמדה עם אמא שלי בתיכון והיא אפילו לא מתה. תמצאו משהו עצוב יותר). אתה אוהב ילדים קטנים? כן!! בואו נחליף מתכונים... כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 11. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בתדודה שלי ממודיעין :) היא בת 10 והיא מדהימה!!! בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18. רגע.. אני כן בת 18. צחוקים!! מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את הפרצוף שלי P-: ובפנימיות? בעיקר את הכבד. הוא הכי גרוע אצלי. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? חוסר ספונטניות!!!! איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו'). הממ... קומדיות בעיקר אבל לא מכל הסוגים (קומדיות מדב וקומדיות קיטש וסתם קומדיות אבל לא קומדיות נמוכות ולא קומדיות פשע..) ובכלל סרטים פסיכולוגיים (דרמה/מתח) עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם איזה בן. למה? תמיד רציתי לדעת איך החצי השני חי P: כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? בין 2 ל4... מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? ראשן. (מעניין למה...) מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? משה כהן =/. (מקורי) כמה קומות יש לך בבית? אנחנו קומה אחת על עמודים.. אז, המ.. אחת? הלכת פעם להפגנה? המון... הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד ההתנתקות... בעד לשחרר את פולארד... מתי זה היה? בעיקר בשנה שעברה. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אין לי שמץ של מושג... מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הרגע שבו אמא סיפרה לי שאני מיוחדת
באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? תכל'ס, בכיף שלך, ו-וואלה? סבבה! מה עושה לך טוב? שוקולד... מה מעצבן אותך? טיעונים לא הגיוניים ואנשים שמגעילים לאנשים אחרים סתם. מה תמיד צריך להיות בכיס? עט, מצלמה, ת.ז, ספר (בגלל זה תמיד לוקחים תיק). איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? כישרון ציור וכישרון מוזיקלי... מה הפריט הכי יקר שיש לך? המחשב הנייד כמובן. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קולה!! מה היית לוקח לאי בודד? סודוקו!!! המלצה לסרט: 'מדריך הטרפיסט לגלקסיה', 'חתונת רפאים', 'צרלי ומפעל השוקולד' ו-'שמש נצחית בראש צלול' - ארבעת הסרטים הכי טובים שראיתי..! תוכנית טלוויזיה? אי.אר, בנות גילמור, חברים - הדברים הרגילים. וגם - סופרנובה (היו איזה 5 פרקים בExtra Hot ואז זה הפסיק.. אני מנסה לאתר אותה מאז), סקראבס (גאוני!)... כל דבר לא ישראלי
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? לצערי אני ממש לא זוכרת. איך את/ה מתגבר על באסה? סרט מצחיק או שוקולד... איפה היית רוצה לבקר בעולם? בהולנד (שוב!), ובסקוטלנד ובכל המדינות בארה"ב! מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לחוש מעצמך... רק ישראלי מסוגל לחשוב שכ-ל העולם רוצה לשמוע אותו! איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף
איזה חג אהוב עליך? חנוכה... האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא אוהבת לצחוק על אנשים (לא מהאספקט המרושע) אבל אני בהחלט יורדת על חברים שלי הרבה
חיית מחמד: אם לענות תשובה צפויה: אחיות שלי. כמה אחים יש לך? 2 אחיות ואח. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הממ.. כן.. לא.. לא ממש. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? בטח. נפגשת איתו/ איתה? כן. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא... אבל אני בהחלט מאמינה ששני אנשים מסוגלים להסתכל אחד על השניה פעם ראשונה ולהחליט שזה שווה לנסות ושזה דווקא יכול להסתדר. מהי אהבה בשבילך? יש עוד שאלות קיטשיות? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? בכלל לא. אני נשברת בקלות יחסית. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שאוהבים אותי
מה את/ה אוהב/ת לעשות? לטייל בארץ (גם מסלולים. אבל בעיקר פשוט להסתובב ולהכיר מקומות חדשים), לנגן בגיטרה, לצפות בסרטים (טובים!) ולקרוא. המון המון לקרוא. מקומות בילוי מועדפים: הממ... לודעת. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן, מאוד. אבל זה רק כי אני לא נמצאת פה הרבה. אם אני פה שבוע אני מתחרפנת ומתה לעוף. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? ברור! את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני פרינציפטית, וברגע שהחלטתי לעשות משו בפרינציפ אין מצב להסית אותי ממנו. אבל כשמדובר בדברים חשובים אני הרבה מוותרת. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? מה פתאום... את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא... כן.. קצת. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: יהיה טוב? האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן. החיים טובים לדעתך? לפעמים.. בסך הכל כן. לבוש: הממ.. אני לא מסוגלת להתלבש חגיגי (אני מרגישה כמו גולם בעטיפה)... ואני אוהבת לבוש פריקי
איפור: להההה.. אולי עיפרון שחור במקרים מיוחדים. מאכל אהוב: זו לא הפעם השלישית שהשאלה הזו מופיעה? שתייה אהובה: קולה! להקה אהובה: אינפקציה, מוניקה, יוני בלוך, Simple Plan, Green Day... ואני יכולה עוד להמשיך... סרט אהוב: 'מדריך הטרפיסט לגלקסיה', 'חתונת רפאים', 'צרלי ומפעל השוקולד' ו-'שמש נצחית בראש צלול' - ארבעת הסרטים הכי טובים שראיתי..! גלידה: שוקולד בראוניז פאדג'! עיר בעולם: נואזי לה-גרונד...
לא לא.. וברצינות - ממש אהבתי את ברידג'פורט, קונטיקט כשהייתי שם במשלחת... ארץ: ישראל!!! מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: אין. שעת סיום: 16:47 אבל עשיתי אותו בכמה חלקים... ועשיתי מלא דברים באמצע.

eliormagick

New member
מפגין נוכחות

שעת התחלה:אין לי שעון עלידי נו והמחשב לא מכון שיר שמתנגן ברקע:החדש של אונסנס Call Me When You're Sober ספר קצת על עצמך:לאוצה מחשבה שעוברת בראש:אני רעב מה עשית היום?כל מיני דברים עצובים ונחמדים מה תעשה מחר?נראה לי אשן קצת חשק ל...:אוכל מה המידה שלך בנעליים?לאודע איפ באיזה פורום אפשר למצוא אותך?גאווה צעירה ודוסון קריק איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?אללה אלוהים יודע מה אתה הכי אוהב לאכול?פלאו של יום שישי מה אתה הכי שונא לאכול?לא אוכל דברים שאני שונא מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?הרבה מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?גם הרבה מה הצבע האהוב עלייך?כחול ואדום מה הצבע השנוא עלייך?צהוב מה המקצוע האהוב עלייך?או? מה המקצוע השנוא עלייך?אני לא בבית ספר סעמק איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?מיוחדת מאוד עיר/ים אהובות:תל אביב מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?ממ פסלון חמוד איפה חגגת יומולדת אחרון?במגדל שמירה איך אתה הכי אוהב לבלות?הנערף מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?מתי שאני עייף מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו?0 יש לך חברים מחוץ לכיתה?ךא ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר?אפצייי ומהעיר אחרת?כה אתה נוהג לדבר עם חפצים?ברור הם החברים הכי טובים שלי היית פעם אצל פסיכולוג?נע ואצל פסיכיאטר?נע חשבת פעם על התאבדות?ברור כל יום אם כן - סיפרת למישהו?ברור לכולם מתי פעם אחרונה שבכית?היום בלוויה מדוע?כי מישהי מהמשפחה נפטרה לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?מזמן איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?של אונסנס למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי בא לי מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?לזה שכתב תשאלון הזה ולחבק?את אמא ולנשק?אף אחד ולספר לו משהו מהלב?אף אחד יש לך חברה?לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?אותי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?אףחד אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?מכפת לכם עם מי שם מיוחד לבן?דוד שם מיוחד לבת?פטימה מאכל אהוב:פיצה מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?מישהו... ולא רוצה לחדש . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?גינס? אתה לומד ביום שישי?לא מה הספר האחרון שקראת?הנערף אהבת?לא מה הסרט האחרון שראית?איזה משהו ישראלי שכחתי תשם שלו אהבת?כה מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?מישהי על מה דיברת איתו?סוד מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אין כזה על מי אתה יודע הכי הרבה?על הרבה מה הדבר האחרון שקנית?מחשב? כמה הוא עלה?הרבה ממי הsms האחרון שקיבלת?חבר מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?לחבר ששלח לי תהודעה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?התגעגעתייי מה ממש בא לך לאכול עכשיו?אוכל יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?אני גר בה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?תל אביב למה הלכת לשם?מפגש איך קוראים לאמא שלך?פטמה יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים?לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא?הרבה כמה בני דודים יש לך מצד אמא?הרבה איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?הרבה בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?איפ אין לי כוח כבבר מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?לא ובפנימיות?לא איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?קרציה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')הכללללללללללל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית?1 הלכת פעם להפגנה?כה הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:יהיה יותר גדול מה הרגע המאושר ביותר בחייך?הרבה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך?4 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?כה הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כה נפגשת איתו/ איתה?כה מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כה מהי אהבה בשבילך?הרבה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?משתדל להיות מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?להיות שמח מה את/ה אוהב/ת לעשות?להתבטל מקומות בילוי מועדפים:היה תשאלה הזאת כבר סעמק את/ה אוהב/ת להיות בבית?כה כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשן אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?תלוי מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´?כה החיים טובים לדעתך?הם יכולים להיות לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה:קולה להקה אהובה:אונסנס והיהודים סרט אהוב:שר הטבעות גלידה:תות עיר בעולם:ניו יורק ארץ:ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון?אוכל אוכל שיר ברקע: שעת סיום

למעלה