שאלון ארוך ארוך

OoמיכלoO

New member
שאלון ארוך ארוך

כי זה תמיד עוזר להחיות את הפורום וחוצמזה רובכם בחופש אז מה אכפת לכם?
שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

OoמיכלoO

New member
אז אני ראשונה...

שעת התחלה: 21:14 שיר שמתנגן ברקע: משהו ממני/ הראל סקעת ספר קצת על עצמך: אממ אני מיכל בת 19 מרחובות בצבא וכאלה חח לא יודעת מחשבה שעוברת בראש: אממ השאלון הזה... מה עשית היום? צבא? מה תעשה מחר? כנ"ל וגם שיעור פסיכומטרי חשק ל...: לישון... טוב עוד מעט מה המידה שלך בנעליים? 40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? זה... וגם דיאטות... צמחונות לפעמים... וזהו בעיקר איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מקווה שבמקום טוב :) מה אתה הכי אוהב לאכול? בטטה מה אתה הכי שונא לאכול? טחינה מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא עשיתי מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כנ"ל מה הצבע האהוב עלייך? תכלת מה הצבע השנוא עלייך? אין כזה מה המקצוע האהוב עלייך? כבר לא לומדת מה המקצוע השנוא עלייך? כנ"ל איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? היה מגוון ועבר מהר מאוד עיר/ים אהובות: רחובות! מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? הא לא זוכרת איפה חגגת יומולדת אחרון? לא חגגתי... איך אתה הכי אוהב לבלות? סתם עם חברים :) מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 11 ככה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אין! יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? הייתה מה היה המבחן האחרון? מזמן כמה קיבלת בו? מי זוכר? יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא ממש היית פעם אצל פסיכולוג?כן ואצל פסיכיאטר?כן אבל רק בצבא... חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? די מזמן... מדוע? לא זוכרת.. לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אפעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? כמו צמח בר למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי למי יש כוח? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אח שלי אני מניחה ולחבק? הממ ולנשק? הממ ולספר לו משהו מהלב?הממ יש לך חברה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד? אפחד בגלל זה זה בודד לא? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? לוידעת אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? אופק שם מיוחד לבת? ליה מאכל אהוב: לא היה את זה כבר? מאכל שנוא: כנ"ל דבר אחרון שאכלת:אפרסק בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? יש הרבה... . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מדים? אתה לומד ביום שישי? לא וגם לא בשום יום אחר מה הספר האחרון שקראת? בדמך אפקיד רוחי אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? מבצע סבתא אהבת? כן! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? עומר על מה דיברת איתו? כל מיני מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? עומר נראה לי... על מי אתה יודע הכי הרבה? לוידעת מה הדבר האחרון שקנית? אהה מסטיק? כמה הוא עלה? חצי שקל ממי הsms האחרון שקיבלת? עומר מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לא זוכרת... מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? יאללה מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום.. יש לי בחילה יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חצי שנה ככה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? שנה אולי... מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביב אני מניחה למה הלכת לשם? כי כיף שם איך קוראים לאמא שלך? נטע יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? מאודד כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 6 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?6 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לא יודעת לא קשורה לאפחד מהם בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? קטנההההה מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אממ הכל... ובפנימיות? בישנות וחוסר ביטחון איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לוידעת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא יודעת... למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? כמה שיותר מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? 5 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? בעד שלום וכאלה מתי זה היה? מזמןןןן מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: דיאטנית (מקווה) מה הרגע המאושר ביותר בחייך? ואי לא יודעת... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא יודעת( חח זה הביטוי) מה עושה לך טוב? אנשים מה מעצבן אותך? כנ"ל מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? כל כישרון רק שיהיה משהו! מה הפריט הכי יקר שיש לך? טלויזיה? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קוטג' מה היית לוקח לאי בודד? פלאפון המלצה לסרט: אפקט הפרפר תוכנית טלוויזיה? סיינפלד מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא זוכרת :( איך את/ה מתגבר על באסה? הולכת לישון איפה היית רוצה לבקר בעולם? לא מעניין אותי כל כך העולם... מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? ספונטניות איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץץץ איזה חג אהוב עליך? שבועות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא ממש חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן אבל אם נפגשים בסופו של דבר הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא יודעת... מהי אהבה בשבילך?לדעת שאתה מוכן לעשות הכל בשביל בנאדם... את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? ממש לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לא יודעת.. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לקרוא טלויזיה מחשב חברים וכו' מקומות בילוי מועדפים: בתי קפה בעיקר... את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? עוד לא היה אבל אני מניחה שכן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא יודעת (חח) האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן בערך החיים טובים לדעתך? לפעמים לבוש: הכי פשוט איפור: לא מאכל אהוב: היה כבר! שתייה אהובה: מים להקה אהובה: אין כזה סרט אהוב: אפקט הפרפר גלידה: ריבת חלב עיר בעולם: הממ ארץ: הממ מה תעשה כשתסיים את השאלון? אמשיך להסתובב בפורומים ואז לישון שיר ברקע: תאמת שאין... שעת סיום: 21:25 יאללה עכשיו תורכם! לא ליבש!

../images/Emo121.gifלא כזה ארוך...

שעת התחלה:22:09 שיר שמתנגן ברקע: freefal-camel ספר קצת על עצמך: אני חולה מחשבה שעוברת בראש: ג'ניבנה ומהר
מה עשית היום?ישנתי ניגנתי וזהו מה תעשה מחר?עם איך שאני מרגיש כניראה אותו דבר... חשק ל...:חיבוק מה המידה שלך בנעליים?חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
מאיפה לי? באיזה פורום אפשר למצוא אותך?הרבה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?על הבמה של מוזיקה
עם אישה נהדרת בתיאטרון מה אתה הכי אוהב לאכול?קורנפלקסססס ומממ ספגטי פיצה (מה שמזכיר לי... איפה עדידה??
) מה אתה הכי שונא לאכול? מממ מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? קפצתי לתוך מדורה ושכבתי על פסי רכבת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?ראו תשובה קודמת מה הצבע האהוב עלייך?כחול מה הצבע השנוא עלייך?אין (ניראלי זאת הפעם ה-4 שאני עונה על השאלון הזה...) מה המקצוע האהוב עלייך?מממ תירגול
מה המקצוע השנוא עלייך?אין איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?ניפלא! עיר/ים אהובות:ירושלים מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?דיסקים:] איפה חגגת יומולדת אחרון?פפפ אנערף איך אתה הכי אוהב לבלות?חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?פפפ ממש לא קבוע מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?מממ בעיקרון בבוקר אבל אפחד לא הולך יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון?אין מבחנים כמעט כמה קיבלת בו?אנערף ניראלי 90 יש לך חברים מחוץ לכיתה?כע ומחוץ לשכבה?כע ומבית ספר אחר?כע ומהעיר אחרת?כע אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא היית פעם אצל פסיכולוג?יש מצב ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבות? לא אם כן - סיפרת למישהו?לא מתי פעם אחרונה שבכית?לא זוכר מדוע?בגלל אמא לקחת סמים מתישהו?לא, הייתה לי אפשרות... אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?שבת לפני שבועיים בערך. זה היה זוועתי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?פפפ למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה דיסקים יותר מכל אחד אחר בפורום הזה, אז נא להרגיע! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? מממ גיני
ולחבק?גיני ואיפרת וכולם
ולנשק?ג'ניה
ולספר לו משהו מהלב?איפרת יש לך חברה?כע
ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?ג'ני ואיפרת ועונג וישי ובעז ואילן ואילן וישי וישי ורשי ואורן ונטע והדר וישראל וכולםםםםםםם את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?ג'ני אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?אפחד שם מיוחד לבן?מממ שם מיוחד לבת?מממ מאכל אהוב:כבר שאלתם מאכל שנוא:כנ"ל דבר אחרון שאכלת:מממ פיתה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?לא זוכר . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?חחח הוא לא בארון, אניע לובש אותו...
אתה לומד ביום שישי?לא מה הספר האחרון שקראת? משפחתי וחיות אחרות... אני כל הזמן שוכח לסיים אותו
אהבת?הוא סבבה מה הסרט האחרון שראית? ג'רי מגוויר אהבת?כע!! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אייבין על מה דיברת איתו?מוזיקה... על מה יש לי לדבר איתה כבר?
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? איפרת
על מי אתה יודע הכי הרבה?מממ איפרת מה הדבר האחרון שקנית?דיסק של קאמל כמה הוא עלה?45 ממי הsms האחרון שקיבלת?פפפ ניראלי ג'ני
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?חחחחחחחחחחח
מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?עזבוא ותי באמא שלכם! מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלום יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לא זוכר
מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?מממ אני לא גר בעיר... ירושלים:] למה הלכת לשם? כי צריכים איך קוראים לאמא שלך?רחל יש לך שם שני? מהו? עזבו
אתה קרוי על שם מישהו? מי?עזבו
אתה אוהב ילדים קטנים?כע
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? מאיפה לי? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? שאלתם לפני רגע איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? מממ אורי בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? לא דע מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? לא דע ובפנימיות?מממ איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?שהיא לפעמים משגעת אותי ומתחרפנת וזה מתסכל ואי אפשר לדבר איתה... איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? מממ אילן:] למה? לדעת מה עובר לו בראש כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? תלוי באישה>< מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אהבה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?ג'ני כמה קומות יש לך בבית?2 הלכת פעם להפגנה?כע הפגנה נגד (או בעד) מה? אנערף, יש הפגנה, הולכים
מתי זה היה? מזמן מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:מוזיקה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשהיינו בבית של איפרת שבוע^^ באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?מממ העם נקע רגלו
והמשיך ללכת חחחחחחחח מה עושה לך טוב? חיבוקים מה מעצבן אותך?אבאמא לפעמים מה תמיד צריך להיות בכיס?מממ כלום, טכלס כלום, קצת כסף לאוטובוסים וזהו איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך?מממ ניראלי הבס שלי, וגם זה יישתנה בקרוב:]>< בבס אחרת
מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קוטג' מה היית לוקח לאי בודד?חברים המלצה לסרט:ג'רי מגוויר תוכנית טלוויזיה? חברים וסימפסון מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?לא זוכר איך את/ה מתגבר על באסה?שלמונזה איפה היית רוצה לבקר בעולם?מממ הוואי מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? שניכנסים לחיים אחד של השני. שנאמר: "הבעיה בארץ, הוא מטיף בשם הטוהר, כולם בתחת של כולם. אז לי בתחת של כולם די נוח, יושב אצל יחזקאל על החוף..." איזה עונה בשנה אהובה עליך?סתיו
העונה הכי סקסית איזה חג אהוב עליך?חנוכה, וליל הסדר בפסחD::::::: האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:תלוי על מי:] חיית מחמד:יש כמה אחים יש לך?הרבה מאמינ/ה באהבה וירטואלית?מממ הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כע נפגשת איתו/ איתה?כע מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?מממ כע, יש מצב מהי אהבה בשבילך?אהבה זה אהבה, פשוט לאהוב. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כע מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חיבוקייים מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון ולטייל מקומות בילוי מועדפים: טבע את/ה אוהב/ת להיות בבית? כע כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כע, אם לא זאת לא אהבה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי מתי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?כבר פחות:] מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: מממ יאפ האם את/ה מאמינ/ה בה´?כע החיים טובים לדעתך?ברור לבוש:שרוואל איפור:נעעע מאכל אהוב:שוב???????? שתייה אהובה:תפוחים מוגז>< להקה אהובה:בלה פלאק ושל אילן סרט אהוב:הרבה גלידה:לימון עיר בעולם:ירושלים ארץ:ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון?כלום שיר ברקע:arthrise-camel שעת סיום:22:34

מישהו באמת יושב מול המחשב וקורא אתה

שעת התחלה:22:24 שיר שמתנגן ברקע:אין לי אויר-שייגעצ ספר קצת על עצמך:אמ... משועממת
מחשבה שעוברת בראש:כואב לי הראש... מה עשית היום?הלכתי לעיר מה תעשה מחר?כלום חשק ל...:לישון מה המידה שלך בנעליים?37-38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?עברי לידר, זהירות, בנות! והפורום הזה כמובן איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?אמא בת 30 מה אתה הכי אוהב לאכול?מקרוני של אמא מה אתה הכי שונא לאכול?אמ... לא עולה לי ברש כרגע מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?לא יודעת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?עשיתי הרבה מה הצבע האהוב עלייך?שחור מה הצבע השנוא עלייך?צהוב מה המקצוע האהוב עלייך?ספרות מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?דיי טובה לפחות בהתחלה, עכשיו המצב מדרדר[ולא, אני לא מדברת על המצב במדינה] עיר/ים אהובות:רחובות מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?פלאפון, או שזה לא היה ליומולדת, אז... מסיר שעיר חשמלי ודבר כזה לשעיר עם איזה כמה ראשים איפה חגגת יומולדת אחרון?מי חוגג יומולדת בכלל? איך אתה הכי אוהב לבלות?עם המחשב...
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?1_3 לפנות בוקר או שאני לא ישנה בכלל מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:30-9:00, תלוי מתי נגמרת התפילה[כן,תפילה|סגדש|] יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?לצערי כן מה היה המבחן האחרון?מבחן ארצי בתורה אני חושבת, אבל לא עשיתי אותו כמה קיבלת בו?לא עשיתי אותו יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?לפעמים, אם לא מכלילים את הפלאפון היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לא, אני לא חושבת אם כן - סיפרת למישהו?^^ מתי פעם אחרונה שבכית?שלשום אאל"ט מדוע?כי בא לי!! לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?אני לא שותה[תמימה, לא?] איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?איזה שיר של שייגעצ, או פעצם, פנסים של שרון חזיז ועברי לידר למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?מי אמר שאני לא קונה? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?מרוב אנשים שאני רוצה להרביץ להם אני כבר לא זוכרת ולחבק?אשמור על זכות השתיקה
ולנשק?כנ"ל ולספר לו משהו מהלב?כנ"ל יש לך חברה?אנילא לסבית
... אין חבר ראית בחנוכה את הפסטיגל?לאאא את מי היית לוקח לאי בודד?את רותם...[לא מכירים
] את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?זאת לא הייתה השאלה לפני 6 שאלות? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא שם מיוחד לבן?עברי[בלי קשר ללידר, זה שם יפה] שם מיוחד לבת?עדן מאכל אהוב:נו, זה כבר היה מאכל שנוא:גם זה היה דבר אחרון שאכלת:פיצה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?ניתקתי עם הרבה אנשים קשר בחודשיים האחרונים, כמעט עם אף אחדמהם אני לא רוצה לחדש את הקשר . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?חולצה אדומה כזאת עם תחרה בצורון, שכתוב עליה משהו באנגלית עם לב כזה
אתה לומד ביום שישי?כשאין חופש, כן מה הספר האחרון שקראת?אני עדין קוראת את התפסן בשדה השיפון אהבת?לא ממ מה הסרט האחרון שראית?לא זוכרת אהבת?^^ מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?פנים מול פנים? אח שלי על מה דיברת איתו?שיקום מהמחשב... מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?רותם על מי אתה יודע הכי הרבה?^^ מה הדבר האחרון שקנית?ספר-רודף העפיפונים כמה הוא עלה?80 ומשהו ממי הsms האחרון שקיבלת?|בודקת|איזה הודעת זבל כזאת מ 6070 מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?לרותם מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?validation[איזה הודעה מהאיסי] מה ממש בא לך לאכול עכשיו?בא לי שוקו[זה לא אוכל
] יש לך עדשות/ משקפיים?משקפיים עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?ממש ממש ממש ממש מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לא זוכרת מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?רחובות למה הלכת לשם?סתם להיסתובב איך קוראים לאמא שלך?אסתר יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?כן, על שם סבתא שלי ז"ל אתה אוהב ילדים קטנים?תלוי איזה ילדים כמה בני דודים יש לך מצד אמא?הרבה כמה בני דודים יש לך מצד אבא?ארבע איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?כמה מצד אמא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?יותר גדולה ממה שאני עכשיו מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?כן ובפנימיות?לא ממש איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?שהיא מסתירה לפעמים דברים איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומי ומצויר, אם אפשר שילוב בין שנהם עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?לא יודעת למה?^^ כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?אמריקה
מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?רותם כמה קומות יש לך בבית?1 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה?אבל לא מתי זה היה?אבל לא!!!!!!1
מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אני הייתה גדולה
מה הרגע המאושר ביותר בחייך?עוד לא היה לי רגע כזה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?אמ.. מכוערת.... מה עושה לך טוב?באיזשהו מקום זה לא נשמע טוב....
, שמצחיקים אותי או שגורמים לי לחייך מה מעצבן אותך?הרבה דברים מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון אמפי מסטיק וכמה שקלים איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?לא יודעת מה הפריט הכי יקר שיש לך?יקר ערכית-פלאפון רגשית-פלאפון מה נמצא אצלך תמיד במקרר?לא בדקתי מה היית לוקח לאי בודד?אמפי, הייתי לוקחת פלאפון אבל מן הסתם לא תהייה שם קליטה המלצה לסרט:אין תוכנית טלוויזיה?נביאי החושך מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?לא יודעת איך את/ה מתגבר על באסה?בוכה איפה היית רוצה לבקר בעולם?בשום מקום ההמשך יבוא...

הלכה לי ההדגשה...המשך

מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?ערסיות[יש תכונה כזאת?] איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף איזה חג אהוב עליך?פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לפעמים, תלוי על מי חיית מחמד:חתול, דג או ארנב כמה אחים יש לך?1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?קצת הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?גם קצת מהי אהבה בשבילך?משהו שגורם אושר את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?ממש לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?זה לא נשאל כבר? מה את/ה אוהב/ת לעשות?לדבר בטלפון ולהיות במחשב מקומות בילוי מועדפים:הבית, המיטה, החלום...
את/ה אוהב/ת להיות בבית?מאד כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?אני חושבת שכן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?לפעמים ככה ולפעמים ככה, תלוי על מה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:גם זה היה קודם בצורה אחרת... האם את/ה מאמינ/ה בה´?ברור החיים טובים לדעתך?לא ממש לבוש:פריקי כזה איפור:עיפרון שחור, הכי הרבה מסקרה... מאכל אהוב:גם זה היה שתייה אהובה:תפוזים להקה אהובה:גרין דיי/ שייגעצ סרט אהוב:אין גלידה:וניל עיר בעולם:|סדגשרחובות[היא בעולם]| ארץ:ישראל[אין לי ארץ אחרת..
] או צרפת, הייתי רוצה להגיע לשם... מה תעשה כשתסיים את השאלון?אשלח אותו משום מה... שיר ברקע:she-גרין דיי שעת סיום:23:03

crysania

New member
אמ... שאלה מעולה. "לא" D:

זה סתם בשביל כיף אישי... או שאני טועה

crysania

New member
כתוב בכותרת ההודעה...

"מישהו באמת יושב מול המחשב וקורא אתה.." אז הנחתי שזאת שאלה><

*תיקון../images/Emo122.gif

מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?הרבה ובפנימיות?לא הייתי רוצה לשנות ממש. ככה זה שלא קוראים את השאלות נכון

hagarshtar

New member
עונהה

שעת התחלה:11:52 שיר שמתנגן ברקע:תתחנני אלי\אביתר בנאי ספר קצת על עצמך:אני הגר,מספיק? מחשבה שעוברת בראש:מגרדד ליי כל הגוףףףףףףףףףףףףףףףףף מה עשית היום?היה בעיר הקודש מה תעשה מחר?אלך לישון חשק ל...:חיבוקק מה המידה שלך בנעליים?אמממ..38? באיזה פורום אפשר למצוא אותך?תמימים בית הבובות מוזיקאים צעירים צופים. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?הולנדד
מה אתה הכי אוהב לאכול?איטלקי מה אתה הכי שונא לאכול?ירקות מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?שאלה טובה מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?היו הרבה כאלה מה הצבע האהוב עלייך?טורקיז מה הצבע השנוא עלייך?אין:p מה המקצוע האהוב עלייך?בבצפר? אין מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?מוזיקה הזיוה חרא ונחמדה לפעמים עיר/ים אהובות:ת"א רעננה סלעית מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?לא זוכרת איפה חגגת יומולדת אחרון?מסיבה איך אתה הכי אוהב לבלות?כל מיני מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?מתי שבא מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:20 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן מה היה המבחן האחרון?לא זוכרת כמה קיבלת בו?לא זוכררת יש לך חברים מחוץ לכיתה?בטח ומחוץ לשכבה?בטח ומבית ספר אחר?בטח ומהעיר אחרת?בטח אתה נוהג לדבר עם חפצים?ברור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לא אם כן - סיפרת למישהו?לא מתי פעם אחרונה שבכית?שלשום מדוע?עזבו לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?אף פעם אני בת 13 איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?מסובך מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אמיר ולחבק?יובי ולנשק? ולספר לו משהו מהלב?שיר יש לך חברה?לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?מוסיקה וגיטרה את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?ניצן אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?יובי שם מיוחד לבן?אביתר,גלעד,עידו שם מיוחד לבת?נעמה מאכל אהוב:איטלקי מאכל שנוא:ירקות דבר אחרון שאכלת:כריות בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?תומי . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי?כן מה הספר האחרון שקראת?בוב מארלי עדיין קוראת אהבת?בנתיים כן מה הסרט האחרון שראית?לא זוכרת אהבת?נראה לי מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אמא,גילי על מה דיברת איתו?כל מיני מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אמא על מי אתה יודע הכי הרבה?כל מיני מה הדבר האחרון שקנית?לא שחור כמה הוא עלה?15 ממי הsms האחרון שקיבלת?לירן מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?לירן מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו?מסטיק יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?שבועיים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?היום מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ירושלים למה הלכת לשם?כי היה לאמא עבודה והיה מצחיק איך קוראים לאמא שלך?נאוה יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי?אנשין שאמא שלי אהבה וקראו להן הגר אתה אוהב ילדים קטנים?כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא?3 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?5 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?לא אומרת זה לא יפה בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?4 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?כל מיני דברים ובפנימיות?עזבו איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?שתלטנות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')?קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?דנה למה?כי היא החו"ל חודש וחצי כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3\4 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?שחר מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?שחר כמה קומות יש לך בבית?2 הלכת פעם להפגנה?כן הפגנה נגד (או בעד) מה?נגד ניסויים בבעלי חיים מתי זה היה?לא זוכרת מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:יעסוק במוסיקה או בגן הקופים בהולנד מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב?אהבה מה מעצבן אותך?קרציות ואבא מה תמיד צריך להיות בכיס?ארנק[?] איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?צילום ריקוד שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך?מבחינה רגשית? שרשרת עם מילים יפות תמונה עם סבא ז"ל וספר שאני ממש אוהבת מה נמצא אצלך תמיד במקרר?רוטב אלףאיים[?] מה היית לוקח לאי בודד?זאלו כבר המלצה לסרט:מבצע סבתא תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?כל מיני [: איך את/ה מתגבר על באסה?שומעת מוסיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם?הולנד[שוב] מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף איזה חג אהוב עליך?כולם האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:תלוי מי חיית מחמד:תוכי כלב כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך?קשה להסביר את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?תלוי מתי מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?אנשים שעושים אותי מאושרת[?] מה את/ה אוהב/ת לעשות?לאכול לישון מקומות בילוי מועדפים:רחובות רעננה את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?הא? את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:"לא סתם" "עזוב" "אין לי כח" האם את/ה מאמינ/ה בה´?זה מסובך החיים טובים לדעתך?כן לבוש:מכנס כדור סל חולצה צבעונית איפור:לא מאכל אהוב: שתייה אהובה:נסטי להקה אהובה:של הרבה סרט אהוב:מבצע סבתא,כיכר החלומות,שחקי אותה מותר,10 דברים שאני שנואת אצלך... גלידה:מקופלת עיר בעולם:אמסטרדאם ארץ:הולנד מה תעשה כשתסיים את השאלון?אלך להתקלח שיר ברקע:אם הדרך-אינפקציה שעת סיום:00:12

svetasparrow

New member
הוא ארוך :/

שעת התחלה: 2:36 am שיר שמתנגן ברקע: AFI- head like a hole ספר קצת על עצמך: אני בת 15 מחשבה שעוברת בראש: אני רוצה לישון מה עשית היום? פגשתי מישהי שדיברתי איתה באיסי והלכתי לסרט עם חברתי הטובה ביותר מה תעשה מחר? אלך לחברתי הטובה ביותר. אם לא, אלך לחוג. חשק ל...: שינה מה המידה שלך בנעליים? 40-41. מה זה משנה בכלל? :/ באיזה פורום אפשר למצוא אותך? זה, ג'וני דפ, גרין דיי, מיי קמיקל רומאנס, רומח הדרקון. קומונות: A7X, AFI איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? באנגליה או באמריקה, אני מקווה מאוד מה אתה הכי אוהב לאכול? מקדונאלדס מה אתה הכי שונא לאכול? יותר מדי דברים, כמעט הכל מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? ואם לא עשיתי? לא מצליחה לחשוב על אחד כזה מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הכל אצלי מטופש. לא יכולה לחשוב על משהו מיוחד מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך? ורוד זוהר מה המקצוע האהוב עלייך? מקצוע בבצפר או ממש מקצוע? בבצפר אין. הסטוריה היה נחמד ומעניין שנה שעברה. אנגלית ומתמטיקה זה קל [אבל מתמטיקה עם יהודית, רק יהודית!!!!! לא הזונה החדשה]. ממש מקצוע לא יודעת. מה המקצוע השנוא עלייך? מקצוע בבצפר או ממש מקצוע? בבצפר לשון או תנ"ך או מגמה או ספורט או ערבית.איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: לונדון, ז'נבה, מינכן, ברצלונה. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? השנה קיבלתי דברים לא רעים בכלל. אבל בגלל שזה יקר, אהיה חייבת לומר המחשב הנייד שלי. עכשיו אני לא משתמשת בו אבל חבל, בזבזו עליי כלכך הרבה כסף איפה חגגת יומולדת אחרון? באולינג :X איך אתה הכי אוהב לבלות? אצל חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? יום בצפר- 23-24. חופש- 4 :/ מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:20 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן >< חולצה על סמל [ואם יש סוודר צריך לכער גם אותו ולשים סמל עליו] ומכנס חאקי/כחול/שחור מה היה המבחן האחרון? 6.6.06 במתמטיקה כמה קיבלת בו? 100 יש לך חברים מחוץ לכיתה? כמובן ומחוץ לשכבה? אין שכבה, אז כמובן ומבית ספר אחר? כמובן ומהעיר אחרת? כמובן אתה נוהג לדבר עם חפצים? בדרךכלל לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כמובן. אבל לא ממש רציני אם כן - סיפרת למישהו? כן, אבל זה לא כלכך רציני. תמיד אומרים "לא! היא תהיה המורה שנה הבאה? אני מתאבדת" מתי פעם אחרונה שבכית? תנו לי להזכר. לא מזמן בטח. אני בוכה די הרבה. לפני כמה שבועות אגיד. מדוע? לא יודעת Oo. זה היה ממש מוזר. התרגזתי בגלל משהו והתחלתי לבכות ולא הצלחתי להסביר את זה לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? מעולם לא איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? משהו של AFI. אני כבר לא מורידה. אין לי מאיפה. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? סליחה?! לא קונה דיסקים?! 14 דיסקים בשנה האחרונה אם לא אכפת לכם. מורידה מהאינטרנט, שומעת, אוהבת, קונה. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? למי שחיבר את השאלון בגלל השאלה הקודמת ולחבק? אמא ולנשק? מכיוון שאין לי כל קשר אל בני המין השני [אשקלון, חבריי] אגיד אמא :] ולספר לו משהו מהלב? מה כבר יש לי לספר? יש לך חברה? חברה יש לי. עם חבר יש בעיה קטנה. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? ג'ק ספארו כדי שיאנוס אותי :] את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? הכרית, אני רוצה לישון אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא, התנתקתי. אבל לפני זה דיברתי עם טלי. שם מיוחד לבן? מייקי [וקרן תסכים]. אוי שניה, לוציפר :] בהחלט מיוחד שם מיוחד לבת? מאיפה לי מאכל אהוב: מקדונאלדס, או המרקים של אמא מאכל שנוא: כל דבר אחר דבר אחרון שאכלת: גלידה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? מירי . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס XD אתה לומד ביום שישי? כמובן מה הספר האחרון שקראת? צופן דה וינצ'י אהבת? כמובן מה הסרט האחרון שראית? סופרמן אהבת? בערך מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבא על מה דיברת איתו? שהוא הולך לישון ואני צריכה לכבות את המזגן מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? לא יודעת :/ על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת :/ מה הדבר האחרון שקנית? פופקורן וקולה בסרט כמה הוא עלה? 28 שקל ממי הsms האחרון שקיבלת? הודעה קולית חדשה מאבא, עכשיו יש לי 1 הודעות קוליות. התקשר ל*151 מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? טלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? התקבלה מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא בא לי יש לך עדשות/ משקפיים?שניהם. מעדיפה עדשות עשית ישור שיניים? עדיין עושה מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? אורטודנט נחשב? אם כן, היום. אם לא, לפני 5 שנים :/ מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בכיתה ג' נראה לי. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אוקיי זה באמת קשה. אני לא זוכרת כמה זמן כבר לא יצאתי מתחומי אשקלון. אוקיי אגיד חיפה, כי היינו שם בטיול שנתי לפני חצי שנה. אבל אולי נסעתי אחרי זה לספרד, ואז זה יהיה ברצלונה. למה הלכת לשם? טיול שנתי-הר הכרמל. לרדת בהר, לעלות בהר, לרדת בהר. לא היה כיף במיוחד. ברצלונה- חופשה, והיה כלכך כיף איך קוראים לאמא שלך? נטליה יש לך שם שני? מהו? נופ אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא שלי אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי איזה. את הממש שקטים, את אלה שחמודים ואת אלה שנחמדים אליי כן. כל השאר לא. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אף לא אחד כמה בני דודים יש לך מצד אמא? ושוב, אותה שאלה, אותה תשובה, אף לא אחד איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אין לי

svetasparrow

New member
המשך

בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ניתוח עיניים בלייזר, אף ישר, שיער בלונדיני יותר, בטן שטוחה, ירכיים ורגליים רזים יותר, שיניים ישרות. בטח אמצא עוד משהו אחרכך. ובפנימיות? לא חושבת על זה הרבה. להיות יותר חברותית, יותר מעניינת, יותר נחמדה, יותר מתחשבת וכו'. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לא מצליחה לחשוב על משהו איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? ונסה/חברה של דייבי למה? תחשבו לבד כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? :/ לדעתי לא יהיו לי, כי באמת שמי ירצה לעשות איתי ילדים. אבל נניח, בין 1 ל3 מקסימום [כדי לדפוק את האמצעי] מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? שינה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? קטיה Oo כמה קומות יש לך בבית? 8 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? לא מתי זה היה? אפפעם מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אעבוד? מה הרגע המאושר ביותר בחייך? עד עכשיו? כשהייתי בדיסנילנד באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא יודעת מה עושה לך טוב? כל מיני דברים. חברים, מוזיקה, סרטים, אנשים, הומואים... מה מעצבן אותך? כשאומרים שאני גונבת ומורידה שירים, כשמתווכחים איתי. מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון. אבל הוא לרוב לא שם. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? איזשהו, לא אכפת לי. כי לי אין שום כשרון. אבל אם כבר, כשרון לשיר בקול גברי/לצרוח כמו דייבי :] אני מנסה כל הזמן ולא מצליחה :/ מה הפריט הכי יקר שיש לך? טבעת עם זהב ויהלומים. אבל יש עוד הרבה דברים יקרים. אני מבזבזת יותר מדי כסף מה נמצא אצלך תמיד במקרר? תמיד? אוכל :] מה היית לוקח לאי בודד? את הכל. לא יכולה לוותר על כלום. ממ בצפר אני לא אקח. וגם לא אנשים מעצבנים. המלצה לסרט: שודדי הקאריביים תוכנית טלוויזיה? חברים!!! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "אני אזרוק את חברה שלי בשבילך" :p איך את/ה מתגבר על באסה? לא מתגברת. אבל אם כן, בדיבור עם חברים. מוזיקה לא עוזר אפפעם. מוזיקה גורם לי להעצמת רגשות. זתומרת אם אני שמחה, אני אשמע מוזיקה ואהיה ממש שמחה. אם אני עצובה, אשמע מוזיקה וממש אבכה איפה היית רוצה לבקר בעולם? אמריקה ויפן. כי זה מה שנשאר לי. ורוסיה. כי שם נולדתי מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לצרוח באמצע הרחוב למי שנמצא בצד השני/להרוס בתי מלון איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו איזה חג אהוב עליך? כריסמס האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן >< חיית מחמד: דגים כמה אחים יש לך? 0 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? אנשים בכלליות כן. הרבה. אהבה? לא נפגשת איתו/ איתה? כן, היו כמה אנשים. נינה, נורית, טלי, ליטל מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מאמינה באהבה. מה יש לי להאמין? זה קרה לי? לא מהי אהבה בשבילך? משהו שאנשים אחרים נהנים ממנו ואני יכולה רק להקשיב ולקנא את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? בכלל לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? היה כבר את השאלה הזאת. באמת שאין לי כוח מה את/ה אוהב/ת לעשות? היה כבר את השאלה הזאת אני די בטוחה מקומות בילוי מועדפים: בית של חברים, קניון. היה כבר את השאלה הזאת, לא? את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? אין לי אהבה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? ותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? קצת את/ה בחור/ה קנאי/ת? שמקנאת בגבר שלה? ממ במי שוב?! מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא יודעת! האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? הם בסדר לבוש: ג'ינס וחולצה שחורה/כחולה איפור: בלי/עיפרון שחור מאכל אהוב: מקדונאלדס דאמיט שאלו כבר 3 פעמים שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: גרין דיי, קמיקל, אבנג'ד, AFI סרט אהוב: שודדי הקאריביים גלידה: רולר עיר בעולם: לונדון ארץ: אנגליה מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך להתקלח ולישון שיר ברקע: Muse- Muscle Museum שעת סיום: 3:15am

crysania

New member
לוציפר איך שכחתי!

ברק ולאד בלייד! *** לוציפר לוציוס! *** דיינג'ר ! D:

crysania

New member
אני אני אניD:

שעת התחלה: 10:23 שיר שמתנגן ברקע: אין אבל עכשיו יהיה. ACROSS THE NATION ספר קצת על עצמך: אני... מתוסבכת>< מחשבה שעוברת בראש: הללויה! מה עשית היום? קמתי. נתתי לאח שלי לאכול. וישר באתי למחשב- ועוד לא צחצחתי שיניים.... עוד מעט, כשאני אקום מהכיסא>< מה תעשה מחר? בדיוק אותו דבר. חשק ל...: איש מה המידה שלך בנעליים? 37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? רומח הדרקון והפורום הזה (?) איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? או מסתובבת ברחובות הומלס או... דהדהדהדםדםדםדם~! משתלטת על העולם עם הפמניזם הדקטטורי מה אתה הכי אוהב לאכול? נמ פיצה? מה אתה הכי שונא לאכול? מיונז- בלעכס מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? הסתובבתי ברחובות לונדון וצרחתי שירים בסגנון "הבה נגילה הבה" עם החברה. נראה לי שזה הכי מטורף>< מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא יודעת0: היו הרבה.. מה הצבע האהוב עלייך? אה.. בתאוריה צהוב. אבל שחור יותר יפה.. או כחול כהה מה הצבע השנוא עלייך? אה.. ורוד כנראה מה המקצוע האהוב עלייך? תולדות האומנות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה המקצוע השנוא עלייך? תנ"ך איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?בזבוז זמן נוראי עיר/ים אהובות: אה. לונדון. פריס. אמסטרדם>< מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? 0: לא זוכרת. אבל נמ...היו הרבה דברים0: איפה חגגת יומולדת אחרון? חעחע באולינג איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים- לצחוק על אנשים בקול רם . מואחאחאחא מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? ב1 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אין לי מערכת. לא יודעת יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כל הזמן (?) מה היה המבחן האחרון? לא זוכרת! די בצפר!! אני רוצה לשכוח בצפרררר!!!!!!!! כמה קיבלת בו? פאק יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן. כמעט כולם>< ומחוץ לשכבה? אין לנו שכבה ומבית ספר אחר? כן! פאקינג ג'יזז ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? אמ..נמ... לקלל אותם ולדפוק אותם בדברים היית פעם אצל פסיכולוג? לאפ ואצל פסיכיאטר? לאפ חשבת פעם על התאבדות? לאפ אם כן - סיפרת למישהו?-__- לאפ מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת0: מדוע? אמרתי שאני לא זוכרת>< לקחת סמים מתישהו? לא!!! אתה מעשן? לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מתי פעם אחרונה שהשתכרת? NEVER EVER איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אה>< לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי זה בחינם. רציני-זאת שאלה מטומטמת מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אה. לאידיוט שעשה את השאלון הזה- סתם סתם.. לתומר כנראה. ולחבק? אה. זה היה יוסף ולנשק? זה היה... 0: זה לא היה0: ולספר לו משהו מהלב? (?) כמו מה? יש לך חברה? אה GF? לאפ. תודה0: אני עדיין עם המין השני>< ראית בחנוכה את הפסטיגל? לאפ את מי היית לוקח לאי בודד? את מי? חעחעחע את רייסטלין כמובן אבל הוא לא אמיתי. אז הייתי לוקחת איש חזק, יפה ואצילי.. ושיהיו לו בעיות כמו אצל צ'נדלר ואני לא אוכל ללדת ממנו ילדים>< את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? כל אחד אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אני לא שם מיוחד לבן? מייקי שם מיוחד לבת? איווי.. ניקול... לא יוזעת0: מאכל אהוב: כבר שאלתם מאכל שנוא: פאקינג פאקט אפ שיט! דבר אחרון שאכלת: פופקורן. אתמול בסרט בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אה.. כעקרון זה דין כי המחשב שלו נדפק. אבל מתקנים לו אותו!!!!! איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? את המכנס השחור הבלוי ההוא אתה לומד ביום שישי? עכשיו. לא. מה הספר האחרון שקראת? כרגע אני קוראת שלושה בו זמנית- ההיסטוריונית. בעל זבוב. צבא האבדון אהבת? את הספר? את ההיסטוריונית כן (על דרקולה, איך לא?) את בעלזבוב? קראתי בקושי עמוד.. וצבא האבדון נחמד אבל העלילה דפוקה מה הסרט האחרון שראית? חע סופרמן אתמול אהבת? זה היה חסר עלילה 0: והוא לא נלחם בכלום.. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? רון, אח שלי על מה דיברת איתו? על התוכנית המצוירת שהוא רוצה לראות מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני על מי אתה יודע הכי הרבה? על עצמי מה הדבר האחרון שקנית? פופקרון וקולה כמה הוא עלה? 28 ממי הsms האחרון שקיבלת? חעחע מסלקום- חדשות מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? דין מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אה..>< לא יודעת מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? ביום חמישי הקודם קודם מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אה>< מזמן מזמן מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אשדוד למה הלכת לשם? לקנות בגדים איך קוראים לאמא שלך? טניה (WTF?) יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי איזה כמה בני דודים יש לך מצד אמא? לא יודעת!! פאק יו! כמה בני דודים יש לך מצד אמא? פאק פאק פאק ו... פאק! איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? ניקול ועידןD: בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 לסיים בצפר מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? נמ.. זאת שאלה ארוכה ובפנימיות? כלוםD: איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לא יודעת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה ואקשן (אעלק קיטש) עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם ביל גייטס למה? כי הוא הבנאדם העשיר ביותר בעולם במקרה (?) כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 או מקסימום 3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? הללויה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? דין כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? פאקינג לא! מתי זה היה? >< מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה מעצבת פנים/אדריכלית/עובדת בפרסום/זמרת/שחקנית מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשהייתי באנגליה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? פאק חעחע מה עושה לך טוב? נמ... רייסטלין מה מעצבן אותך? אנשים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון ומפתח איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? נמ... כל כשרון שיש מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מיונז מלפני כמה שנים שאפחד לא משתמש בו מה היית לוקח לאי בודד? פלאפון המלצה לסרט: אקס מן3 ושודדי הקאריביים 2 תוכנית טלוויזיה? לא יודעת מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא זוכרת איך את/ה מתגבר על באסה? בעצבים איפה היית רוצה לבקר בעולם? בכל מקום יפה ותרבותי מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? גועליות וברבריות, אה... וחוסר רגישות!!! איזה עונה בשנה אהובה עליך? אמ.. חורף כי לא יודעת למה. אביב כי מגז אויר טוב. קיץ כי חופש. טוב, אני לא אוהבת סתיו כי מתחילים הלימודים איזה חג אהוב עליך? סילבסטר האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן ברור איך אפשר בלי כמה אחים יש לך?1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?נמ אולי הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? הרבה אנשים נפגשת איתו/ איתה? אמ כן עם חלקם מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? משהו שאני בחיים לא ארגיש את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אמ.. איש! שאלתם כבר! ברור שזה יהיה ארוך אם תחזרו על שאלות כל הזמן>< מה את/ה אוהב/ת לעשות? הרבה דברים. שאלתם כבר! מקומות בילוי מועדפים: אה.. אצלנו באשקלון? חע צחוקים. כנראה ים את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? נמ.. אין לי אהבה את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? שניהם. תלוי איזה מצב אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אני אקלל אותך, אני אתווכח איתך, אני אעשה לך שטיפת מוח. תאמין לי- בסוף הכל יסתדר D: את/ה בחור/ה קנאי/ת? בחיים שלי לא אהבתי!

crysania

New member
המשך!

מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אני רוצה רייסטלין האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? לפעמים לבוש: אלגנטי איפור: קצת קצת לפעמים או בכלל לא כרגיל מאכל אהוב: זאת הפעם השלישית כבר! די!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! שתייה אהובה: אמ.. בירה שחורה להקה אהובה: מטאליקה סרט אהוב: שר הטבעות גלידה: טעימה עיר בעולם: שאלתם ארץ: בריטניה ומרחביה מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לקרוא את של סבטה>< שיר ברקע: עוד שניה יהיה. שעת סיום: 11:02

למעלה