שאלון ארוךארוך

שאלון ארוךארוך../images/Emo110.gif

להעירר פה קצתת:p לקוח מסקרים ושאלונים:) לא קראתי מה רשום בו אז אל תצעקו עליי
כללי: מהו שמך? תאריך לידה: מקום מגורים: כמה אחים/אחיות? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? אתה אוהב לרקוד? השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פרטים אינטימיים: העדפה מינית: כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? נחייה את הרגע? מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מה הספקת כבר לעשות היום? מה עוד תספיק לעשות היום? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? עונה אהובה של השנה: צבע אהוב: תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית? קנית בגד? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? מה/מי העיר אותך? מה היה הדבר הראשון שאמרת? מה היה הדבר הראשון ששמעת מה היה השיר הראשון ששמעת? מה אכלת? איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מיקום כרגע: חג מעודף: ערוץ מועדף: מילה אהובה: להקה אהובה: איזה כיתה את: בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: הפאדיחה הכי גדולה שלך: הדבר הכי מטורף שעשית: הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: את חושבת שאת יפה? את חושבת שאת צבועה? את חושבת שאת קנאית? את חושבת שאת קרצייה? את חושבת שאת עקשנית? את אוהבת את עצמך? בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: איפה היית רוצה לגור בארץ? איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? את רוצה להיות זמרת? את רוצה להיות שחקנית? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? איפה את רוצה פירסינג? אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? מה החלום שלך? איך חגגת את תחילת השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? תהנו

Koala Girl

New member
עונה../images/Emo122.gif

(לא יודעת למה נדמה לי שיש לי זמן לענות על זה...
) כללי: מהו שמך? עדי תאריך לידה: 18.3.87 מקום מגורים: חולון כמה אחים/אחיות? 0 צבע עיניים? חום ירוק צבע שיער? שחור משקל: מזה עניינכם
גובה:
אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא על מה היית רוצה לנגן? תופים אתה אוהב לרקוד? לא במיוחד השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא התנסת בעבר בסמים? איזה? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא איזה מגמה היית בביה"ס? קולנוע מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? יש לי כמה ולא בא לי לרשום פה
יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? לא חושבת קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כן איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? כל מיני נחייה את הרגע? כן מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? כלום(שום דבר אחר לא עובד
) מה הספקת כבר לעשות היום? להיות בצבא
מה עוד תספיק לעשות היום? לצאת לאנשהו אני מקווה... ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? לא כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד עונה אהובה של השנה: אביב צבע אהוב: אדום תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: יש מספיק כאלה... התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:
איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? תל אביב מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? יותר נכון מתי בפעם האחרונה חזרת לבית...
אכלת? לפני שעה התנשקת?
*קיצצתי פה* היית במועדון? מזמןןןןןן לא... לבשת חצאית? לפני שבוע וחצי
קנית בגד? אמממ...כל הזמן,לא זוכרת חח היום: באיזו שעה התעוררת? 5:15 מה/מי העיר אותך? לא יודעת..אני מתעוררת לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת? בוקר טוב? מה היה הדבר הראשון ששמעת את הארנב שלי לועס את הכלוב... מה היה השיר הראשון ששמעת? לא זוכרת מה אכלת? מילקי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? באיזה שעה לצאת כדי לא לפספס ת'אוטובוס
(כמו שאני עושה כמעט כל יום!) מיקום כרגע: בית? חג מעודף: ראש השנה חח ערוץ מועדף: אמממ...לא יודעת מילה אהובה: בסדר.... להקה אהובה: היהודים איזה כיתה את: צבא בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת בדיחות הבנאדם הכי יפה שראית:
הפאדיחה הכי גדולה שלך: --- הדבר הכי מטורף שעשית: לא נראה לי שעשיתי דברים כאלה... הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: כנ"ל את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? לא את חושבת שאת קרצייה? כן
סתם חח לא את חושבת שאת עקשנית? כן את אוהבת את עצמך? תלוי באיזה מצב רוח
בזבזנית או חסכנית? גם תלוי...במצב רוח.. איפה היית רוצה לגור בארץ? תל אביב(היה כבר??) איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? המומינים יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברות? איזה צלצול יש לך? מקורי וחבורתו(למי שמכיר) הקול הכי יפה ששמעת? הא? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? חתול כלשהו ושומר מסך? אין לי את רוצה להיות זמרת? אם הייתי יודעת לשיר זאת הייתה אופציה חח את רוצה להיות שחקנית? לא אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? סביר להניח שלא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? אני לא אומרת כ"כ הרבה אז אם כבר...אז כן איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? הרשימה ארוכה..קודם אני אמצא ואז נדבר מה החלום שלך? -- איך חגגת את תחילת השנה? בבסיס ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? לסיים ת'צבא הזה כברררררררררר! האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא אם כן, כמה זמן? לא ניסיתם להתחיל איתו? לא הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? לא אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? לא זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? טוב די חלאס! *מדלגת* זהו נגמר

יעל 13

New member
עונההה

כללי: מהו שמך? יעל תאריך לידה: 24.5 מקום מגורים: כפר סבא כמה אחים/אחיות? עוד שתי אחיות צבע עיניים? חום צבע שיער? חום כהה גובה: 1.74 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לפעמים על גיטרה על מה היית רוצה לנגן? תופים אתה אוהב לרקוד? הכי לא השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? אין לי יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? היה לי בגבה והורדתי לפני כמה חודשים התנסת בעבר בסמים? איזה?
ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? עישנתי והפסקתי לפני 3 חודשים פחות 3 ימים
פרטים אינטימיים: העדפה מינית: גברים
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן, בערך... איזה מגמה היית בביה"ס? שנה הבאה מגמה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? אנאעראף יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו? בכל מיני... קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? כן איזה תפקיד לא היית עושה בחיים? תפקיד של זונה נחייה את הרגע? כן מה מתנגן עכשיו? כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? עם אף אחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? כלום מה הספקת כבר לעשות היום? להיות בסופר עם אמא ולהיות בבצפר
מה עוד תספיק לעשות היום? להתקלח
ישנת טוב אתמול? ישנתי בסדר... לא משהו מדהים תישן טוב הלילה? מה אני נביאה?! מאיפה לי?! כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית עונה אהובה של השנה: אביב צבע אהוב: כחול תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: שמשקרים לי או שמציקים לי התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: אנאעראף איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? על אי בודד מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שעתיים אכלת? לפני שעה התנשקת? לפני כמה ימים
התאהבת? עכשיו
נשבר לך הלב? לא זוכרת צחקת? לפני שעה בערך בכית? לפני כמה ימים אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? לפני כמה ימים מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? לפני כמה ימים
חיבקת מישהו/י? היום עישנת? לפני 3 חודשים פחות 4 ימים
שתית משקה אלכוהולי? אתמול
השתכרת? לפני שבוע וחצי נראה לי שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? אנאעראף לבשת חצאית? חחחחחחחחחחחחחחחחחח לפני כמה חודשים קנית בגד? לפני שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? השאלה לא הייתה כבר? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני כמה ימים הקדישו לך שיר? לא זוכרת שיפרו לך את המצברוח? אתמול מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? מישהו
התקשרת אליו? אמא התקשר אלייך? מישהו
פגע בך? אחותי שימח אותך? אמא היום: באיזו שעה התעוררת? 6 וחצי מה/מי העיר אותך? הפלאפון
מה היה הדבר הראשון שאמרת? אמרתי לכלבה שלי שתרד לי מהבטן
מה היה הדבר הראשון ששמעת? את אמא שלי מה היה השיר הראשון ששמעת? שיר למעלות מה אכלת? סלט
איזו מחשבה הכי העסיקה אותך? מישהו
מיקום כרגע: אה? חג מעודף: לא יודעת ערוץ מועדף: 2 מילה אהובה: טיפש להקה אהובה: לא יודעת איזה כיתה את: י' בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכרת הבנאדם הכי יפה שראית: חברה שלי הפאדיחה הכי גדולה שלך: לא זוכרת הדבר הכי מטורף שעשית: לא זוכרת הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו: זה לא הכי מטורף אבל אמרתי למורה שלי שהוא יכול להיכנס לי לתחת
את חושבת שאת יפה? לא את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? מאד את אוהבת את עצמך? לא בזבזנית או חסכנית?חופשי בזבזנית בנאדם ש: שונא/ת: אנשים מהבצפר אוהב/ת: מישהו
מתגעגע/ת אליו: אחותי חסר לך: אחותי עושה לך טוב להיות איתו: אמא הכי מצחיק: אמא הכי דפוק: כל האנשים מהבצפר שלי
הכי מוזר: הבצפר שלי
הכי כיף לדבר איתו: אמא איפה היית רוצה לגור בארץ? לא יודעת איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת? המומיניםםםםםםםםםםם יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא
איזה צלצול יש לך? משהו של קרן פלס ואני לא מצליחה להוריד אחר
הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שדוד שלי צילם בארגנטינה ושומר מסך? משהו של הווינדוז את רוצה להיות זמרת? לא את רוצה להיות שחקנית? יש מצב אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן איפה את רוצה פירסינג? באף אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו? קונה אוטו ובית
מה החלום שלך? לא יודעת איך חגגת את תחילת השנה? בעצב רב ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:? טיסה לקרואטיה עם המשפחה המורחבת ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: הבגרויות איזה סילבסטר הכי זכור לך? 2000 איזה אדם `גילת מחדש` השנה? לא יודעת איזה אירוע היית מוחק מהשנה? את התאונה שהייתה לי לפני חודש באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? לא זוכרת איזה אירוע עשה לך טוב השנה? החתונה של בת דודה שלי שבוע שעבר
על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה? לא זוכרת מקום בו הכי נהנת? המיטה
אירוע שהכי השפיע עליך? שאחותי עברה לגור בחו"ל אירוע שאיכזב אותך? לא זוכרת כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`? כל יום האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? לא זוכרת ניסיתם להתחיל איתו? להתחיל? אנאעראף אם זה נקרא להתחיל הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא יודעת מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? הרבה סיבות טיפשיות אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? כשזה יקרה אני אדע אך להגיב. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן אם כן, אתם אוהבים אותו? כן והוא, אוהב אתכם? כן כמה זמן אתם יחד? כמה ימים
איך הכרתם? דרך חבר משותף מה אתם הכי אוהבים בו? את כולו
מה גרם לכם לבחור דווקא בו? הוא
אתם רבים? היום התווכחנו קצת... מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? לא יודעת האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? לא אתם פוחדים לאבד אותו? אפשר לחשוב שאנחנו ביחד כבר שנים!! מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? לא יודעת אקסים: כמה אקסים יש לכם? 3 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? לא מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? זיכרונות בעיקר האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? לא

יאלה נעביר את הזמן../images/Emo3.gif

להעירר פה קצתת:p לקוח מסקרים ושאלונים:) לא קראתי מה רשום בו אז אל תצעקו עליי כללי: מהו שמך?עינב תאריך לידה:6.8 מקום מגורים:פ"ת כמה אחים/אחיות?3 צבע עיניים?חום כזה [[לא סגורה]] צבע שיער?חום משקל:לא ד'עת גובה:1.67 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?פסנתר על מה היית רוצה לנגן?גיטרה,תופים אתה אוהב לרקוד?כע השחתה עצמית: יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?איכככ לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?איככ לאא התנסת בעבר בסמים? איזה?איכככככ לאאאא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?אאאיככככככ לאאאאא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?איכככככככככככככככככככ לאאאאאאאאאאאאאאא פרטים אינטימיים: העדפה מינית: בנים
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? סתמי עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?מיככככלללללללל:S האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא איזה מגמה היית בביה"ס?דרמה,משחק מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?משחק יש לך ידע נרחב שמשהו שלא למדת במוסד כלשהו?מוסד?
כמעט בכל דבר קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?נממ איזה תפקיד לא היית עושה בחיים?נמממ נחייה את הרגע?אע? מה מתנגן עכשיו?כלום עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אפחד איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?נממ מה הספקת כבר לעשות היום?לנקות תמגירות בחדר
מה עוד תספיק לעשות היום?לנקות את כל החדר והסלון:| ישנת טוב אתמול?ישנתי מעולהההה עד שרעות הקופה המקופקפת הזאת העירה אותייייייי
תישן טוב הלילה?מקווה בשביל רעות שכן כמה שאלות כלליות מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?זוגית,זה תמיד טוב לקילוגרמים שיהיו. עונה אהובה של השנה: חוורררררףףףףף צבע אהוב:ורוד תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:צביעות ושקרנות התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:נממ איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?בבית
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול אכלת?לפני שעתיים התנשקת?לא זוכרת
התאהבת?]; נשבר לך הלב?]; צחקת?נממ בכית?נממ אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?אפחד מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?
עדיף שנאי לא אגיד חיבקת מישהו/י? לא זוכרת עישנת?]; שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? לבשת חצאית?אתמול קנית בגד?לא זוכרת אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?זה לא היה כבר? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר?:O שיפרו לך את המצברוח?לא זוכרת מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אחשלי הקטו]; חשבת עליו?אח שלי הקטן]; התקשרת אליו?רעות התקשר אלייך?אמא פגע בך?נממ שימח אותך?נממ היום: באיזו שעה התעוררת?7 ו9 מה/מי העיר אותך?התוכים:O מה היה הדבר הראשון שאמרת?חבול
מה היה הדבר הראשון ששמעת?ציוצים מה היה השיר הראשון ששמעת?שיר של איזו תוכנתי מצוירת חדשה]; מה אכלת?קרנופלקס שוגיי איזו מחשבה הכי העסיקה אותך?לנרות את כל החדר מיקום כרגע:בחדר במחשב חג מעודף:קשה מדי, ערוץ מועדף: 1 ו-2 מילה אהובה:חבול להקה אהובה:להקת הנחל?
איזה כיתה את: ט' בדיחה שגרמה לך לצחוק:למה לפיל יש חדק? כי הוא פיל
וללמה לפיל יש מכנסיים כחולות? כי הורודותצ בכביסה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הבנאדם הכי יפה שראית:אני חוחו סתם, נממ לא דע'ת
הפאדיחה הכי גדולה שלך:עזבו]; הדבר הכי מטורף שעשית:שכמעט קפצתי בנג'י, רק המחשבה על זה.. הדבר הכי מטורף שאמרת למישהו:את האמת
את חושבת שאת יפה?לא את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?אולי את חושבת שאת קרצייה?תלוי
את חושבת שאת עקשנית?כןןןןן את אוהבת את עצמך?נממ ככה בזבזנית או חסכנית?לפעמים ככה ולעמים ככה בנאדם ש: שונא/ת:יש מלאאא
אני התחיל מטלאור
אוהב/ת:יש הרבה
מתגעגע/ת אליו:אחשליי הגדול
חסר לך:אחשלי הגדול עושה לך טוב להיות איתו:כל מני חוץ מאחשלי הקטן]; הכי מצחיק:עדי אזכנזי
הכי דפוק:רעות
הי מע
הכי מוזר:נתיבה
הכי כיף לדבר איתו:ואיי יש הרבה
איפה היית רוצה לגור בארץ? הרצליה ליד הים
*&*רעותת***
איזה סידרה נוסטלגית את אוהבת?אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אומאגאדדדדדדדדד: עיר התינוקות,המסעדה של איילת,ערוץ הכלבים,ויש עוד מללללללאאאאאןןןןןןןןן יש לך פלאפון?כע למי אתה מתקשר הכי הרבה?אמא ורעות איזה צלצול יש לך?של מוצרט משהו בגלל אחיין שלי
הקול הכי יפה ששמעת?של אחיין שלי חוחו איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של אחיין שלי
ושומר מסך?אקווריום של דגים
את רוצה להיות זמרת?לאאאאאאא חחחחחח הספיק לי לשבוע:| את רוצה להיות שחקנית?כע
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?ברררווורר אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כע
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כע איפה את רוצה פירסינג?לאאאא רוצההההההה איכככככככ אם היית מוצאת מיליון שקל מה היית עושה בו?נממ קונה דירה בהרצחיה ליד הים
חוחו מה החלום שלך?שחקנית ולקנות דירה בהרצליה ליד הים חוחו איך חגגת את תחילת השנה?לא זוכרת ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:?שאחשלי יחזור כבר מחוללל ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:מוות איזה סילבסטר הכי זכור לך?לא זכור לי איזה אדם `גילת מחדש` השנה?נממ יש הרבה איזה אירוע היית מוחק מהשנה?כל מיני באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?שאחשלי טס לחול
איזה אירוע עשה לך טוב השנה?נממ על מה את/ה מצטער/ת שעשית השנה?כל מיני מקום בו הכי נהנת?מיטההההההההה:[ אירוע שהכי השפיע עליך?לפני ההופעה אירוע שאיכזב אותך?הופעה כמה פעמים אמרת לעצמך `שהשנה כבר תיגמר`?לא אמרתי האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?לא אם כן, כמה זמן? ניסיתם להתחיל איתו? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? נגמר?
חח טוב תוודה מיככככוששששששששש

למעלה