שאלון אסוציאציות=)

Black Star

New member
כפרה עלייך.. (נשמה עיניים)

היא לא עושה 32 פירואטים, היא עושה 32 פירואט פואיטה... יש הבדל...

מרנינית

New member
פואיטה פירואט ליתר דיוק...

אצלי בדי.וי.די בהתחלה היא עושה 2 פואיטה פירואט ואח"כ שלושה פירואטים רצוף(איזה 4 פעמים לפחות) ואז היא ממשיכה את הסידרה של המשך הפואיטה פירואט... אחחח...השלמות

Black Star

New member
כמובן ../images/Emo13.gif

נו אני עייפה, תאלצו לסלוח לי על הטעות. יכול להיות שיש לך ואריאציה, בעיקרון היא עושה 32 פואיטה פירואט (בגרסה המקורית של פטיפה), ליתר דיוק משהו כמו 28 או 29 ואז טריפל פירואט לסיום. אבל יש גרסאות שונות לעניין... אכן שלמות

ballet20

New member
סליחה בנות....

אחרי בידקת 38 עבודות המוח מתחיל להטשטש...כמובן שאתן צודקות. באופן כללי האסוציאציה שלי לפירואט היא אגם הברבורים... התניה קלאסית מילדות????..??(הא איזה כפל משמעויות משעשע...)

מרנינית

New member
התכוונתי

בגירסה שלי לאגם הברבורים היא עושה 2 פואיטה פירואט ואז טריפל אבל איש איש וגירסתו

Black Star

New member
אני מדברת על הגרסה המקורית...

הכוריאוגרפיה הקלאסית של מריוס פטיפה.

Vitamin Chick

New member
../images/Emo13.gif

הבעות הפנים שלך במהלך הריקוד אם זה חיוך או מבט נואש או ווטאבר ואגב - בוהן זה בכף הרגל ואגודל זה בכף היד...

amitush26

New member
../images/Emo187.gifאני../images/Emo9.gif

מוסיקה - גיטרה אהבה - לב בגדים - בובות בגד גוף - בלט נעליים - אולסטאר בטן - פופיק
בלט - ורוד ג'אז - דאנסניקרס היפ הופ / פאנקי / סטריט - אש, חדות מודרני - מוזר, אישי פוינט - נעלי פוינט פירואט - פוינט שכמות - כתפיים טומבה - תופים
משפחה - בית מקלחת - דוש זיעה - ריח
בית - גג סטודיו B - קורס קיץ
DNA? סוכנות\סטודיו חדש בהרצליה
DANCITY? עומר שטייר בלוך - נעלי פוינט פציעה -
שריר - תפוס בוהן - כואבת
אצבעות - פוינט אגודל - עבה
מבחן בהיסטוריה - אנלא לומדת היסטוריה
סופה - הוריקן שירי מימון (בא לי נו) - בריטני ספירס בריטני ספירס - קול גיים בויז () - חמודים:] במה - היפ הופ קהל - עיגולים [ככה תמיד מציירים קהל בציורים גדולים.. המון עיגולים קטנים שהם כאילו ראשים
] מימיקה - פנטומימאי שיער - גולש, ארוך, חום
[זה הפך להיות משחק זה השלמות
שאני פשוט אומרת את התמונה הראשונה שעוולה לי לראש
בית ספר - ספרים עתיד - כדור בדולח אגואיזם ואהבה עצמית - עצבים בטחון עצמי - שמחה אנורקסיה - ריאות הערכה - תעודה סולו - אמן
סתם, זה מעלה לי את המילה שאיפה

killerit1

New member
...

מוסיקה - טורי איימוס אהבה - אין בגדים - כיף בגד גוף - בתיק שלי נעליים - ד'ר מרטינס בטן - שונאת אותה בלט - היום ג'אז - דנה שובל היפ הופ / פאנקי / סטריט - כיף מודרני - אורנה פוינט - הנעליים שלי עקומות פירואט - דאבל שכמות - למטה טומבה - פה דה בורה משפחה - אמא מקלחת - חמה זיעה - דיאודורנט בית - חדר סטודיו B - דנה שובל:) DNA? צריכה לנסות DANCITY? צריכה לנסות בלוך - אין לי פציעה - הרגליים שלי שריר - ירך בוהן - קטנה אצבעות - קטנות אגודל - ציפורן מבחן בהיסטוריה - עוד פחות משבוע- וואי פאק.. חח סופה - בחוץ שירי מימון (בא לי נו) - פוסטמה בריטני ספירס - היריון גיים בויז () - הומואים במה - יש לי הופעה היום קהל - מחיאות כפיים מימיקה - מימי שיער - show it. flow it. long as god can grow it בית ספר - עוד שעה עתיד - מחול אגואיזם ואהבה עצמית - שם שאני לא אזכיר בפרהסיה בטחון עצמי - אין אנורקסיה - שאיפה הערכה - נמוכה סולו - התרגשות

הילשלמת

New member
אני!

מוסיקה - אהבת חיי-גרין דיי! אהבה - בקרוב... בגדים - בגד גוף בגד גוף - חדש ויפה נעליים - פוינט בטן - שתהייה שטוחה יותר! בלט - לפעמים לא כזה כיף אבל חשוב ביותר! ג'אז - אהבת חיי היפ הופ / פאנקי / סטריט - אוהבת, הלוואי והייתי יותר טובה בזה... מודרני - נחמד... לפעמים אני לא מבינה אותם.. פוינט - הלוואי והייתי מצליחה לעלות על הנעליים... פירואט - הצלחתי=) שכמות - לפתוח שכמות!!! טומבה - עוזר לי בשיעורי צרפתית... משפחה - תמיכה נפשית... מקלחת - חמה אחרי שיעור בלט מפרך... זיעה - ממממ איו.. בית - מחשב...והכלבה שלי... סטודיו B -סטודיו? DNA?סטודיו מחול... DANCITY? בלוך - נעלי בלט טובות... עלי ג'אז פחות... פציעה - כואב שריר - מתוח לי ולא נרפה... כל שיעור נהיה יותר רע... בוהן -פוינט מתוח אצבעות - שיווי משקל אגודל -מגניב. מבחן בהיסטוריה - באסה... יום ראשון הבא.. סופה - דבר מגניב?? שירי מימון (בא לי נו) -זמרת נחמדה ביותר וראיתי אותה!!! כמה פעמים... בריטני ספירס - עדיף שלא... גיים בויז () - זוועת אנוש... גם כן... מיוחצנים עד הסוף עם מעט מאוד כשרון... במה - אהבת חיי... קהל - אהבת חיי... גם.. מימיקה - לבריאות. שיער - גולגול! בית ספר - חברות.... וחברים... עתיד - פרסומאית ומורה לג'אז... אגואיזם ואהבה עצמית - יכול להיות נחמד במידה מועטה... בטחון עצמי - חשוב ביותר! אנורקסיה - זה לא סקסי! הערכה - חשוב ביותר! סולו - בקרוב אני מקווה...

למעלה