שאלון אסוציאציות=)

Vitamin Chick

New member
שאלון אסוציאציות=)

ראיתי שעשו בפורום שירי מימון וזה נחמד, אז הנה כתבתי אחד שמתאים לפורומינו: מוסיקה - אהבה - בגדים - בגד גוף - נעליים - בטן - בלט - ג'אז - היפ הופ / פאנקי / סטריט - מודרני - פוינט - פירואט - שכמות - טומבה - משפחה - מקלחת - זיעה - בית - סטודיו B - DNA? DANCITY? בלוך - פציעה - שריר - בוהן - אצבעות - אגודל - מבחן בהיסטוריה - סופה - שירי מימון (בא לי נו) - בריטני ספירס - גיים בויז (
) - במה - קהל - מימיקה - שיער - בית ספר - עתיד - אגואיזם ואהבה עצמית - בטחון עצמי - אנורקסיה - הערכה - סולו - נראה לי שמספיק =) בהצלחה

זה כמו ביאיר לפיד

מוסיקה-קלאסית זה הכי הכי אהבה-קיטשי בגדים-צבעים בגד גוף-ייחודיות נעליים-(נעלי ריקוד נכון?)אחיד בטן-הסנטר בלט-קלאסי זה הכי הכי (רק בשיעורים בהופעות שיעמום) גאז-נוסטלגיה היפ הופ,פנאקי,סרטיט-מאאאגניבים מודרני-זרם פירואט-בלאנס שכמות-החזקה טופמבה-העברת משקל משפחה-הדבר הכי יקר מקלחת-ריענון זיעה-אנושי בית-עצלנות סטודיו? בלוך-נעליים מכוערות פציעה-חלילה וחס,כאב שריר-חוזק בוהן-פוינט אצבעות-הליכה אגודל-פוינט מבחן בהיסטוריה-עובדות לחלוטין סופה-חן נדיר שירי מימון-אהבה קטנה בריטני ספירס-פופ שמתדרדר משנה לשנה גיים בויז-האקדמיה של נדין בומר במה-תיאטרון קהל-אנשים חח מימיקה-מיוחדות שיער-כוח בית ספר-אחלה של מקום עתיד-חשוב אגואיזם ואהבה עצמית-צניעות ביטחון עצמי-דבר חשוב אנורקסיה-טיפשות הערכה-משהו שצריכים סולו-פחד

SHIRAN00110

New member
עונה=]

מוסיקה - תנועה אהבה - מחול
בגדים - חצאית בגד גוף - בלט נעליים - מגפיים בטן - עגיל בלט - אהבה ג'אז - שיחרור היפ הופ / פאנקי / סטריט - סגנון מודרני - רצפה פוינט - נעליים פירואט - פוקוס שכמות - גב טומבה - פה דה בורה משפחה - אהבה מקלחת - מים זיעה - שיעור מחול בית - משפחה סטודיו B - DNA?רוקדים עם כוכבים DANCITY?יש להם אחלה אתר בלוך - נעליים פציעה - דם שריר - 4 ראשי בוהן -יבלות אצבעות - פוינט אגודל -ברוגז מבחן בהיסטוריה -דיכאון סופה - לא יודעת... שירי מימון (בא לי נו) -אהבה קטנה=] בריטני ספירס - פרובוקטיבית גיים בויז () - בלעכס במה - ריקוד קהל - בוחנים מימיקה - ? שיער - גולגול בית ספר - מגמה עתיד - ריקוד אגואיזם ואהבה עצמית -לא הרבה בטחון עצמי - גבוה אנורקסיה - בעיה קשה הערכה - ממ לא יודעת סולו - מעלה חיוך=] נחמד ביותר

yaeltal12

New member
הנה:

מוסיקה- שירי מימון (טחחח) אהבה- מישהו לדבר איתו. בגדים- חלק חשוב מהמראה. בגד גוף- בגד שכיף ללבוש. נעליים- פחות חשוב מבגדים אבל אם אז מוטב שפומה. בטן- השרירים הכי קשים לחזק. בלט- אי אפשר לחיות בלי. ג'אז- לא אני. היפ הופ/פאנקי/ סטריט- כיף רק לראות. מודרני- גם נחמד. פוינט- שלי חזק!!! הייתי רוצה לעלות עליו כבר אבל עוד מעט... פירואט- ממש ממש ממש קשה, עכשיו בא לי דאבל. שכמות- שריר עיקרי מבחינתי. טומבה- כיף, אני אוהבת להישען על הרגל ואז לגרור אותה (זה טומבה נכון?) משפחה- הכי חשוב בעולם. מקלחת- כל יום ואם אפשר פעמיים. זיעה- חלק די מגעיל אבל בלתי נפרד מהריקוד. בית- המקום הכי כיפי להיות בו. סטודיו- B - DNA, אני מתה על הסטודיו שלי!!! בלוך- הלוואי שהייתי מסוגלת לעלות על הנעלי פוינט שלהם... פציעה- קרה לי 3 פעמים בשנה האחרונה
שריר- מה שהכי כואב אחרי שרוקדים. בוהן- עוד אצבע, הכי חזקה. אצבעות- בידיים? עוד אבר בגוף. ברגליים- הלוואי שהייתי עומדת עליהם. אגודל- שם נוסף לבוהן לא? מבחן בהיסטוריה- המבחן הכי קשה ומשעמם בעולםםםם סופה- אממ, אין לי כלום להגיד עליה, בחורף היא מפריעה לי לישון... שירי מימון- מותק בריטני ספירס- חמודה ולא יותר. גיים בויז- הבקסטריט בויז הישראלים. במה- פחד אבל חוויה בלתי נשכחת. קהל- אם תומך סבבה, אם לא חבל ומפחיד. מימיקה- דבר חשוב לריקוד, עוד אין לי כל כך (אני לא בטוחה שאני יודעת מה הכוונה). שיער- נהרס כל פעם שאני עושה גולגול. בית-ספר- חובה שצריך לדעת להעביר בכיף. עתיד- מקווה שמשהו במחול. אגואיזם ואהבה עצמית- טוב עד גבול מסויים, אין לי כל כך, חסר לי. ביטחון עצמי- תכונה מעולה בריקוד, אין לי עדיין
אנורקסיה- בעיה קשה שאני מקווה שאני אף פעם לא אתקרב אליה. הערכה- דבר עיקרי שצריך להיות בכל קשר בין שני אנשים. סולו- חוויה וגאווה, קשה להשגה. איזה כיף היה! פעם ראשונה שאני עושה כזה דבר!

dance diva

New member
שלי...:) ד"א מה קורה אורטלוש?

מוסיקה -i.pod אהבה - הלוואי בגדים - חורף בגד גוף - תכלת חדש! דחוף! נעליים - מגפיים בטן - איכס! בלט - יום שישי! ג'אז - בריטני ספירס היפ הופ / פאנקי / סטריט - קרן אורון-נעל-מדהימה מודרני - מוי כיף! פוינט - טפו טפו טפו
פירואט - טרנ-אאוט שכמות - לסגור טומבה - פה דה בורה משפחה - אהבה מקלחת - אדים על המראה זיעה - איכס! בית - ביטחון סטודיו B - כיף! DNA? בעע DANCITY? :) בלוך - אמריקה פציעה - טפו טפו טפו
שריר - מסז' בוהן -כאב אצבעות - עגולות אגודל -בפנים:) מבחן בהיסטוריה - 95! כל הכבוד לי! סופה - חן נדיר שירי מימון (בא לי נו) - פרפורמרית בריטני ספירס - ****(סליחה אם פגעתי בדעותיו של מישהו אבל זו היא דעתי) גיים בויז () - טימטום אחד גדול! במה - מיקומים קהל - אנרגיה מימיקה - רגשות שיער - באלגן בבוקר בית ספר - נחמד עתיד - בטוח אגואיזם ואהבה עצמית - במידה בטחון עצמי - אסור להפריז! אנורקסיה - טימטום הערכה - חברים,משפחה,ריקוד סולו - "כואב לי הראש" כמה נחמד השאלון הזה:)

הילשלמת

New member
היייי אתתתתת

את רוקדת עם קרן אורון??? חחח רקדתי אתה... חחחח את רוקדת איתה במחולה??

שלי..

מוסיקה - מריה קארי אהבה - הילד הכי מדהים בעולם.. ולב.. חחחח בגדים - ג'ינס וגופיה בגד גוף - ורוד נעליים - פויינט שוז בטן - עגיל בפופיק וריקודי בטן בלט - טוטו ג'אז - דאנס סניקרס היפ הופ / פאנקי / סטריט - קובי קובי קובי מודרני - נטע וקפיצות התאבדות.. חחחח פוינט - באר פירואט - פינה שכמות - רחלי.. והשכמות.. חחחחח טומבה - לא מעלה בי כלום משפחה - חמה ואוהבת מקלחת - מיים חמים זיעה - שימו דאודורנט בית - קטן בערבה סטודיו B - לא הייתי DNA? לא הייתי DANCITY? לא הייתי בלוך - נעליים פציעה - שבר ביד שריר - בריר של הפויינט בוהן - מזכיר לי את אורטל.. חחחח אצבעות - 10 אצבעות לי יש כל דבר עושות הן אגודל - ברוגז ברוגז לעולם מבחן בהיסטוריה - דבר מעפאן סופה - מתחרים שלנו... ניראה לי שירי מימון (בא לי נו) - זמרת ענקית ומרגשת בריטני ספירס - חמודה גיים בויז () - מדהימים במה - היכל התרבות של ראשון קהל - כמה שיותר מימיקה - ???.. שיער - או אסוף או פזור בית ספר - המעיין ולימור שולב אם זה נקרא בצפר עתיד - מממ.... אגואיזם ואהבה עצמית - לא סובלת בטחון עצמי - סבבה אבל שלא יהיה מופרז אנורקסיה - לא לעניין הערכה - למי? סולו - משו טוב אין הרבה קשר למציאות!!! חחחחח

אניי =)

מוסיקה - אומר הרבה אהבה - אממ..אממ... בגדים - בגד גוף - גבולות נעליים - פויינט בטן - בפנים בלט - שליטה ג'אז - הכל יחסי היפ הופ / פאנקי / סטריט - אני יודעת שזה לא אמור להיות בחירה, אבל פאנקי מודרני - לא מוגדר פוינט - ריחוף פירואט - החזקה שכמות - חזקות טומבה - פה דה בורה משפחה - תמיכה מקלחת - דבר טוב! זיעה - דבר טוב בית - שינה סטודיו B - יורם כרמי DNA? רוקדים עם כוכבים DANCITY? מתחרים, מקס, רוני בלוך - סבבה.. פציעה - נקע שריר - תפוס בוהן - חתך אצבעות - אדומות אגודל - אחלה מבחן בהיסטוריה - סבל סופה - כל כך שמחה להיות חלק ממנה.. שירי מימון - מדהימה בריטני ספירס - לא מזיזה לי גיים בויז - אותו דבר במה - לחיות קהל - אהבה מימיקה - צריכה לעבוד על זה שיער - אסוף בית ספר - חברים עתיד - לא ידוע אגואיזם ואהבה עצמית - לא בשבילי.. בטחון עצמי - הכל יחסי אנורקסיה - השליה הערכה - תודה סולו - מחמיא

סתיף

New member
אניייייייייי

מוסיקה - לא יכולה לא לזוז אהבה - ריקוד בגדים - מכנסי ג'אז מתרחבים שעכשיו בהזמנה בגד גוף - חונקקקקקקקקקקקקק נעליים - שיהיה בטן - חלשההההה בלט - בעעעעעע ג'אז - חיים היפ הופ / פאנקי / סטריט - הכל מהכל כולל הכל מודרני -יאוווווו רק מחכההה לימי שלישי פוינט - חחחחחחח כן בטח פירואט - אוליייי שכמות - הא? טומבה - פה דה בורה גליסד ז'טה משפחה - תומכת מקלחת - מנוחה זיעה - פיכסה בית - שלי סטודיו B - DNA? DANCITY? אממממ לא יודעעעת בלוך - נעליים חחחח פציעה - אמממ לא אוהבתת שריר - תפוססס בוהן - של אורטל
אצבעות - אתני..אל תשאלו אותי למה אגודל - ברוגז מבחן בהיסטוריה -יאווו יש לי יום שניייי איך ידעתם??? סופה - בא לי לראות...אף פעם לא ראיתי... שירי מימון (בא לי נו) -גם לי... בריטני ספירס -אממממ אורטל הולכת להרוג אותי...רוני? גיים בויז () -שזה? במה - וואוו קהל - כמה שיותר מימיקה - שכחתי...אבל בטח אני אזכר מתישהו שיער - סיפור ארוך בית ספר - מלללא מבחנים עתיד - מקווה במחול אגואיזם ואהבה עצמית - פרחות (סורי סורי סורי סורי) בטחון עצמי - חיובי אנורקסיה -חוסר אהבה עצמית הערכה - עצמית סולו - חלום

../images/Emo110.gifגמני

מוסיקה - חיים אהבה - "שאין אהבת אמתתתת"[חמי רודנר אמר..לא אני] בגדים - בעקרון, איך שאתה מתלבש זה מה שמי שלא מכיר אותך, אומר עליך..ואנלא אוהבת את זה!! בגד גוף - בלטט נעליים - וואי על נעליים אני יכולה להגיד המווווןן בטן - שרירים בלט - אהבה חדשהה ג'אז - אהבה ישנהה היפ הופ / פאנקי / סטריט - פאן פאן פאן חיחיחי מודרני - נשמההה [ולא כנשמה כפרהה וכולי] פוינט - הישג! פירואט - כיף איי גס שכמות - ארר לא מבינה מה לעשות איתן טומבה - מה? משפחה - הכוווולל מקלחת - הפינוק שאחרי שיעור טוב זיעה - עוד הישג!! בית - פוי אני יכולה לכתוב מאמר על זהה סטודיו B - נופ DNA? נופ נופ נופ DANCITY? חלום...בקרוב כבר לא
בלוך - מזכיר לי את יוני בלוך...בין האהובים עלי פציעה - עוד הישג!...בערךך שריר - עבודה בוהן - תמיד פצועהה אצבעות - בגללן אומרים לי שאני צריכה לנגן ולא לרקוד! אגודל - אגודלדלדלדלדלדלדללדלדלדלדלדלדלדל מבחן בהיסטוריה - מיותר!!!!!!!!1 סופה - שוקו חם ופוך שירי מימון (בא לי נו) - יאקק בריטני ספירס - יאקק יאקק גיים בויז () - יייייייייאאאאאקקק במה - חלומות שמתגשמיםם קהל - עזרים לחלום להתגשםם...! בית ספר - חח מבחינתי גם מיותר..סתם זה יותר כמו "דרך מעבר" עתיד - פוי אני חייה בדילמה אגואיזם ואהבה עצמית - גועעל נפש בטחון עצמי - נחוץ עד מידה מסוימת אנורקסיה - ואי זמיר הערכה - נחוצה עד מאוד!! סולו - חח אושר! איי...היה כיף:]

Vitamin Chick

New member
עכשיו אני ../images/Emo28.gif

מוסיקה - המון בשבילי אהבה - כמו אוויר בשבילי בגדים - הבעה עצמית=) בגד גוף - קלאסה נעליים - אולסטאר בטן - עגיל בלט - חובה שהיא גם כיף ג'אז - אנד אול דאט ג'אז היפ הופ / פאנקי / סטריט - האהבה הגדולה שלי מודרני - שיחרור ויצירתיות פוינט - נוסטלגיה פירואט - דאבל שכמות - שכי
טומבה - פה דה בורה גליסד ז'טה משפחה - תמיכה והמון אהבה מקלחת - דבר קטן ושיגרתי שעושה טוב! זיעה - חלק מלרקוד, חלק משיעור בית - להתפנק ולהתעצל, מיטה וטלוויזיה או ספר טוב סטודיו B - חופשים DNA? מסחר DANCITY? הוו עומר
בלוך - הנעלי ג'אז האדומות שלי
וכל שאר נעלי הבלוך שלי שאני מאוהבת בהן פציעה - בוהן שריר - תפוס, וגם - בטן בוהן - שבר =/ מקום שאני מפחדת עליו כשאני רוקדת אצבעות - לסגור אותן אחת אחרי השניה = גט נסטי=) אגודל - בחוץ בחוץ בחוץ מבחן בהיסטוריה - סיכומים ובאסה סופה - טאא נאא טאנאנאנאנאנא *המוסיקה הקלאסית בשלווה... אחת מהן חח* שירי מימון (בא לי נו) - מדהימה בריטני ספירס - תמיד תהיה מספר 1 גיים בויז () - חה חה חה חה קפיצה לשנייה עם ידיים נפתחות במה - כיף קהל - אנרגיה מימיקה - לימון מוסיף המון שיער - שחור בלונד וחום, כוח יופי וליטופים בית ספר - שיגרה ששנה שעברה היתה הדבר הכי כיף בעולם והשנה התחילה בנפילה רצינית ולאט לאט השתפר עתיד - מורה כוריאוגרפית ורקדנית אגואיזם ואהבה עצמית - במידה בטחון עצמי - בריא במידה אנורקסיה - פשוט פיגור הערכה - קובי סולו - הרגשה טובה עם עצמי

Swan ninetynine

New member
אני ../images/Emo109.gif

מוסיקה - תנועה אהבה - שקט בגדים - כמה שיותר בגד גוף - גוף נעליים - בלט בטן - שטוחה בלט - במה ג'אז - לימור זליגמן :[ היפ הופ / פאנקי / סטריט - לא בשבילי. מודרני - אהבת חיי פוינט - פאסה פירואט - דאבל שכמות - להפריד טומבה - פה דה בורה משפחה - תמיכה מקלחת - מים חמים! זיעה - כיף :} בית - קטן סטודיו B - נשמע טוב DNA? DANCITY? בלוך - נעליים פציעה - לא עליי שריר - תפוס בוהן - מיותר אצבעות - רלווה אגודל - להכניס? מבחן בהיסטוריה - בעע! סופה - ?! שירי מימון (בא לי נו) - נמוכה . בריטני ספירס - Hit me baby one more time! גיים בויז - האקדמיה למחול בומר במה - אדרנלין קהל - מחיאות כפיים מימיקה - אימפרוביזציה שיער - בלגן בית ספר - שינה עתיד - במה אגואיזם ואהבה עצמית - לא מספיק. בטחון עצמי - צריך . אנורקסיה - בלט קלאסי . הערכה - חשוב. סולו - מרגש.

dizush

New member
נתבקשתי לענות :)

מוסיקה - אוויר. אהבה - דגים
(והמבין יבין..) בגדים - me, myself and i. בגד גוף - גדלתי בתוכו. נעליים - פוינט שוז! בטן - שלי? דבר מדהים :) בלט - שלווה. ג'אז - מסחרי. היפ הופ / פאנקי / סטריט - שחרור. מודרני - 100% ביטוי עצמי. פוינט - שלמות. פירואט - "זה לא קשה בכלל, זה דווקא קל.." שכמות - שכי
(אאוץ' תפוס לי). טומבה - גראנד ז'טה, עזבו את כל השאר. משפחה - "מה את אוכלת את זה?!" מקלחת - לחפוף שיער :) זיעה - דאודוראנט (פאק לקחו לי 3 דקות לכתוב את זה נכון, תתחשבו בשעה). בית - סטודיו. סטודיו B - כסף. DNA? שיעור ביולוגיה? DANCITY? הלוואי. בלוך - נעלי פוינט ורודות במידה C3 גרר... פציעה - not yet טפו טפו טפו חמסה חמסה. שריר - תפוס. בוהן - כואב. אצבעות - זרת
אגודל - קובי רוזנפלד. מבחן בהיסטוריה - הסיבה שאני ערה בשעה כזאת. סופה - "ולא עושים שומדבר.." שירי מימון (בא לי נו) - "הואוהוווווווווו ורק השקט שנשאר.." בריטני ספירס - מה עם קלי קלארקסון?
גיים בויז () - פסי רכבת. (על הראש של סובר
) במה - חיים. קהל - עולם ומלואו. מימיקה - להשפריץ סקס. (זה ציטוט, אל תראו אותי ככה..) שיער - בחורף? אהבת חיי :) בית ספר - יש הרבה דגים בים... עתיד - ורוד. אגואיזם ואהבה עצמית - כל עוד זה לא מוגזם - תענוג. (מה הקשר?
) בטחון עצמי - כנ"ל :) אנורקסיה - נפילה. הערכה - גבוהה. סולו - שאיפה.

אני..

מוסיקה - אהבה - בלט בגדים - בגד גוף - נעליים - בטן - בלט - חיים! ג'אז - כיף לא נורמלי היפ הופ / פאנקי / סטריט - ברייקים מודרני - שיחרור פוינט - בלרינה פירואט - דאבל שכמות - חיזוק(לא יודעת למה חחח) טומבה - משפחה - מקלחת - זיעה - בית - סטודיו סטודיו B - DNA? - קשור ב? DANCITY? היפהופ בלוך - הנעליים הכי הכי פציעה - נקע בקרסול(לפני כמה חודשים) שריר - מתוח חחחח(אחרי שיעור קלאסי) בוהן - בלאנס אצבעות - מתוח אגודל - ? מבחן בהיסטוריה - אנטישמיות(המבחן האחרון) סופה - חן נדיר! שירי מימון (בא לי נו) - זמרת חביבה בריטני ספירס - לא אוהבת גיים בויז () - משחק אידיוטי במה - שואו קהל - חזרות מימיקה - ? שיער - קוקס בית ספר - חברים עתיד - לרקוד בבל הישראלי אגואיזם ואהבה עצמית - בטחון עצמי - השואו הכי הכי אנורקסיה - הרעבה הערכה - אהבה סולו - up town girl- רק שני וליאור יבינו!!

אוי שחכתי עוד משהו...

מוסיקה - mp3 אהבה - בלט בגדים - ג'ינס בגד גוף - בורדו-חדש נעליים - פוינט
בטן - שרירים בלט - חיים! ג'אז - כיף לא נורמלי היפ הופ / פאנקי / סטריט - ברייקים מודרני - שיחרור פוינט - בלרינה פירואט - דאבל שכמות - חיזוק(לא יודעת למה חחח) טומבה - הכי אוהבת משפחה - הכי חשוב מקלחת - מרכך זיעה - עבודה! בית - סטודיו סטודיו b- כסף! DNA? - קשור לביולוגיה? DANCITY? היפהופ בלוך - הנעליים הכי הכי פציעה - נקע בקרסול(לפני כמה חודשים) שריר - מתוח חחחח(אחרי שיעור קלאסי) בוהן - בלאנס אצבעות - מתוח אגודל - ? מבחן בהיסטוריה - אנטישמיות(המבחן האחרון) סופה - חן נדיר! שירי מימון (בא לי נו) - זמרת חביבה בריטני ספירס - לא אוהבת גיים בויז () - משחק אידיוטי במה - שואו קהל - חזרות מימיקה - ? שיער - קוקס בית ספר - חברים עתיד - לרקוד בבל הישראלי אגואיזם ואהבה עצמית - בטחון עצמי - השואו הכי הכי אנורקסיה - הרעבה הערכה - אהבה סולו - up town girl- רק שני וליאור יבינו!!

Black Star

New member
סבבה ../images/Emo13.gif

מוסיקה - חיים אהבה - הכי חשוב, והכי כיף בגדים - והרבה!!! בגד גוף - תכלת (נו זה האהוב עליי
) נעליים - פוינט בטן - פילאטיס בלט - הבסיס לכל רקדן טוב ג'אז - אנרגיות היפ הופ / פאנקי / סטריט - חביב מודרני - הבעה פוינט - פלסטרים
פירואט - אם אפשר אז טריפל, למה לא שכמות - ללחוץ כלפי מטה טומבה - פה דה בורה, גליסאד, גרנד ג'טה
משפחה - קבוצת התמיכה הכי חשובה מקלחת - יום יום ועדיף פעמיים זיעה - אחרי שיעור בלט אין מצב לצאת בלי בית - לישון סטודיו B - אחלה מקום DNA ודנסיטי - לא הייתי עדיין בלוך - נעלי הפוינט האהובות עליי פציעה - יש לי יותר מדי פציעות לצערי שריר - חזק וארוך בוהן - אסור להישען רק עליה אצבעות - אצבעות... אגודל - אגודל.. מה כבר אפשר להגיד עליהם?? מבחן בהיסטוריה - נוסטלגיה מהעבר הרחוק. סופה - היה לנו פעם ריקוד כזה. שירי מימון (בא לי נו) - גועל נפש בריטני ספירס - עוד יותר גועל נפש גיים בויז () - הא?? במה - מתגעגעת להופעות קהל - הכי כיף מימיקה - מאוד חשובה לרקדן אמיתי שרוצה להיות יותר מסתם טכניקאי שיער - בדיוק הסתפרתי ויצא מדהים
בית ספר - עוד נוסטלגיה מהעבר הרחוק.. עתיד - ורוד אגואיזם ואהבה עצמית - חשוב עד גבול מסוים בטחון עצמי - כנ"ל אנורקסיה - מחלה נוראית שתוקפת דווקא את הבנות המוצלחות הערכה - נורא נורא חשובה לי סולו - אני עדיין זוכרת את הסולו הראשון שלי על פוינט= מתוך דון קישוט...

ballet20

New member
../images/Emo13.gif

מוסיקה- שמחה אהבה- חיים בגדים- שופינג בגד גוף- כיף! נעליים-שטוחות בטן- בפנים... בלט- אושר ג'אז- אושר בריבוע היפ הופ / פאנקי / סטריט- לא כ"כ הקטע שלי אני חושבת מודרני- שחרור לנשמה פוינט- יור טואס!!! פירואט-אגם הברבורים (כשהיא עושה 32 ברצף..) שכמות- דחוסות טומבה- פה דה בורה גליסד גרנד ז'טה
משפחה- תשתית מקלחת- חבל שלא כולם מכירים בחשיבותה (נסיעה רבה באוטובוסים) זיעה- youve got big dreams, you want fame.... בית- שמיכה ושוקו חם סטודיו בי- יורם dna/dancity- לא מכירה בלוך - כל הנעליים שלי בלוך וגם ראיתי שם דירה לפני שבועיים... פציעה- אוי אוי נורא שריר- תפוס בוהן- לא יודעת אצבעות- 10 אצבעות לי יש אגודל- עקב בצד אגודל מבחן בהיסטוריה- יותר טוב ממבחן במתמטיקה למיטב זכרוני סופה- חורף שירי מימון- נמאסה בריטני ספירס- כנ"ל גיים בויז- מי זה?.????? במה- כיף קהל- כנ"ל מימיקה-חשוב שיער- אסוף בית ספר- עבר עתיד פתוח אגואיזם ואהבה עצמית- טוקוויל (המבין יבין) בטחון עצמי- חשוב אנורקסיה- חבל, חבל , חבל! הערכה- בלתי מותנית סולו-כיף!!!

למעלה