שאלון אסוסיאציות

שאלון אסוסיאציות

גלידה: יער: מותק: בטן: גומיה: אמריקה: מוזיקה: אליהו הנביא: כאב: אהבה: טלפון: שמיעה: רצינות: טישו: עיפרון: חילזון: חוט: חשבונות: חותמת: עט: מצלמה: מקלדת: סווטשירט: HTML: מנורה: לוח שנה:

../images/Emo203.gif

גלידה: עוגיות יער: צמחים
מותק: סוס בטן: חולצה גומיה: מקל אמריקה: חיים טובים
מוזיקה: גרין דיי אליהו הנביא: יין
כאב: מכה
אהבה: לב
טלפון: שיחה
שמיעה: עור התוף רצינות: איש עם משקפי שמש
טישו: נזלת עיפרון: ביצפר חילזון: גם נזלת חוט: מחט חשבונות: כסף
חותמת: לא יודעת עט: מורה מצלמה: דיגיטלי מקלדת: מדפסת סווטשירט: חולצה HTML: כאב ראש מנורה: אור לוח שנה: שנה

עונהנה../images/Emo9.gif

גלידה: יאמי
יער: עץ מותק: כפרה
בטן: גוף
גומיה: אדומה
יש לי גומייה אדומה על היד
אמריקה: כיף=] מוזיקה: LIFE אליהו הנביא: מושה
כאב: אאוצ'
אהבה: אוהבים
טלפון: פלאפון
שמיעה: אוזן רצינות: אדישות טישו: טוסיק
עיפרון: חודיםP: חילזון: שבלול:] חוט: תפירה חשבונות: כסף חותמת: פיל
נו..החותמות פיל האלו
עט: חודים=] מצלמה: דיגיטלי
מקלדת: עכבר
סווטשירט: חםםם
HTML: אתרים מנורה: אור
לוח שנה: יום

d r o r y

New member
עונה:

גלידה:מתוק יער:עצים מותק:סוכריה בטן:עגול גומיה:נעליים אמריקה:כדור הארץ מוזיקה:אוזניות אליהו הנביא:מרכבה וסוסים כאב:החיים שלי אהבה:זבל טלפון:שפופרת שמיעה:אוזן רצינות:קיר טישו:נייר עיפרון:אפור חילזון:צדף חוט:אדום חשבונות:ניירות חותמת:לימונים עט:כחול מצלמה:תמונה מקלדת:אפור-לבן סווטשירט:ירוק HTML:בית מנורה:נורה לוח שנה:דפים גדולים

sweet shir

New member
עונה..../images/Emo192.gif

גלידה: שוקולד יער: עצים מותק: פרוטק בטן: שומן גומיה: תחת..[אין לי מושג למה..
] אמריקה: הצפונית מוזיקה: אודיו אליהו הנביא: פשח כאב: אייה אהבה: לב טלפון: פלא שמיעה: ראיה רצינות: סיריוס טישו: נייר עיפרון: עט חילזון: צרפת חוט: מחט חשבונות: חשבון חותמת: קעקוע עט: עפרון מצלמה: פילם מקלדת: מחשב סווטשירט: חולצה HTML: אתר מנורה: אור לוח שנה: ימים

ady18

Well-known member
עונה

גלידה:וניל יער:ירוק מותק:בחורה בטן:רזה גומיה:חומה אמריקה:מדינה שווה מוזיקה:חיים אליהו הנביא:נביא כאב:אכזבה אהבה:רגש טלפון:מספר שמיעה:חוש רצינות:כובד טישו:ממחטה עיפרון:צהוב חילזון:איטי חוט:אדום חשבונות:בנק חותמת: עט:כחול מצלמה:אינטרנט מקלדת:מחשב סווטשירט:בגד HTML: מנורה:לילה לוח שנה:תאריך

D o o S h a

New member
עונה:

גלידה: שוקולד יער: עצים מותק: רוני [בעעע] בטן: פופיק גומיה: שיער אמריקה: אנגלית מוזיקה: 100 FM באינטרנט
אליהו הנביא: פסח כאב: להיות חולה אהבה: לב טלפון: מרפסת. [וההסבר: איזה 3 ימים לא מצאנו את הטלפון, חיפשו בכל הבית... אז עכשיו סוף-סוף החלטנו להתקשר מהפלאפון של אמא שלי לבית, שמעו את הטלפון ולא הבנו איפה הוא! 4 פעמים צלצלנו עד שמצאתי אותו במרפסת..
] שמיעה: אוזן רצינות: מישו טישו: שירותים עיפרון: חודים חילזון: ריר חוט: נעליים חשבונות: טלפון חותמת: חתימה עט: דיו מצלמה: תמונות מקלדת: אותיות סווטשירט: בצפר
HTML: כלום
מנורה: רעיון לוח שנה: תאריכים

pacific ocean

New member
יאללה נענה....../images/Emo214.gif../images/Emo205.gif

גלידה: תות
יער: זאב
מותק: תינוק
בטן: שמנה חחח
גומיה: שיער ארוך
אמריקה: המקום שבו נולדתי...
מוזיקה: הסיבה לחיי חחח
אליהו הנביא: פסח כנראה... כאב: שטף דם
אהבה: החבר שלי.....
טלפון: חשבון גבוה...... שמיעה: אוזן (ווואו?!) רצינות: בגרויות....
טישו: אף... עיפרון: עוד בגרויות! חילזון: איטי..... חוט: חשיבה...... חשבונות: כסף...
חותמת: בנק.... עט: יד.....אל תשאלו למה.. מצלמה: נוף..... מקלדת: כתיבה מהירה סווטשירט: האנס....אני לא מאמינה שאני אומרת את זה HTML: אינטרנט...בעע מנורה: אור! (my lovley boy friend) לוח שנה: יומולדת...יההה

קרני44

New member
../images/Emo109.gif אני

גלידה: תות-וניל
יער: עצים
מותק: הכלבה שלי
בטן: בגד ים
גומיה: שיער
אמריקה: ניו יורק
מוזיקה: סימפל פלאן
אליהו הנביא: אני
כאב: העין שלי
אהבה: בנים
טלפון: הצלצול שלי - דרדסים
שמיעה: חברה שלי
רצינות: המורה שלי למתמטיקה
טישו: אפצ'י
עיפרון: עיניים
חילזון: איכסס
חוט: דנטלי
חשבונות: חשמל
חותמת: דואר
עט: פיילוט
מצלמה: פלאש
מקלדת: רעשש
סווטשירט: האנס [חברה]
HTML: בלגאןן
מנורה: חנוכה
לוח שנה: סבתא רבא שלי
הודגש באמצעות מדגישומטיק

sof72

New member
../images/Emo20.gif

גלידה: וניל יער: עצים מותק: תינוק בטן: שטוחה גומיה: שיער אמריקה: יבשה מוזיקה: תוים אליהו הנביא: פסח כאב: כאב? אהבה: אושר טלפון: מספר שמיעה: אוזניות רצינות: הבעת פנים עם גבות טישו: אפצ'י עיפרון: כתום מחודד מאוד חילזון: גשם חוט: דק חשבונות: מקצוע חותמת: פורום עט: כחול כדורי מצלמה: תמונה מקלדת: תופים סווטשירט: שחור כובע HTML: דף נט מנורה: מנורת לילה לוח שנה: הזמן עובר ~~נחמד~~

=]]

גלידה: וניל יער: עצים מותק: מאמי בטן: גב גומיה: קוקו אמריקה: ארה"ב מוזיקה: אוזניות אליהו הנביא: גביע כאב: אאוץ' אהבה: לב טלפון: שפורפרת שמיעה: אוזן רצינות: בדיחה טישו: כלב עיפרון: עט חילזון: קונכיה חוט: מחט חשבונות: מחשב חותמת: דיו עט: עיפרון מצלמה: עדשה מקלדת: עכבר סווטשירט: מעיל HTML: שין מנורה: אור לוח שנה: חודש

polbblop

New member
../images/Emo175.gifעונה.. ../images/Emo9.gif

גלידה: שוקולד
יער: עץ
מותק: כפרה
בטן: חזה
גומיה: שיער
אמריקה: פנאן.
מוזיקה: חיים
אליהו הנביא: איכ.
כאב: הוא.
אהבה: כאב
טלפון: חשבון
שמיעה: ראייה
רצינות: עצלנות
טישו: בכי
עיפרון: מחק
חילזון: אינסטינקט הקאה.
חוט: צמיד.
חשבונות: מים.
חותמת: בית-חולים.
עט: שחור
מצלמה: דיגיטלית.
מקלדת: עכבר.
סווטשירט: חורף.
HTML: אתר
מנורה: אור.
לוח שנה: טבלה.

Mi RoNi

New member
../images/Emo59.gif../images/Emo27.gif

גלידה:
שתכף אמא שלי תקנה קופסת גלידה חדשה
יער:
שמורת הטבע
מותק:
כינוי
בטן:
אוכל
גומיה:
כלום
אמריקה:
20 שעות טיסה במטוס
מוזיקה:
לא יכולה בלי זה
אליהו הנביא:
האייקון הזה שהיה בפסח
כאב:
מכה
אהבה:
החבר שלי
טלפון:
פלאפון
שמיעה:
המכשיר שמיעה של סבתא שלי
רצינות:
יחסים
טישו:
מצוננים
עיפרון:
בי"ס
חילזון:
חילזון שמצאתי לפני חודש
חוט:
שופינג
חשבונות:
כסף
חותמת:
החותמת של אבא שלי ז"ל
עט:
יומן
מצלמה:
המצלמה בנייד
מקלדת:
מה שאני לוחצת עליה עכשיו
סווטשירט:
חורף
HTML:
דבר שאני לא מבינה בו
מנורה:
אור
לוח שנה:
חודשים

אני..

גלידה: מלון יער: כיפה אדומה מותק: אני בטן: שמנה.. גומיה: שיער אמריקה: ארה"ב מוזיקה: גיימבויז אליהו הנביא: פסח?פורים?חנוכה?אחד החגים.. כאב: רגש אהבה: לב טלפון: מצלמה שמיעה: אייפוד רצינות: אממ סלקטורים..(לא קשור..) טישו: בכי עיפרון: עט חילזון: איכססס חוט: דייג חשבונות: מ-ש-ע-מ-ם חותמת: יד עט: כחול מצלמה: פלאפון מקלדת: מחשב סווטשירט: מכנס מנורה: אור

kate162

New member
../images/Emo3.gif

גלידה: קיץ יער: עצים מותק: סוכריה בטן: עור גומיה: אנרגיה אלסטית
אמריקה: ניו יורק מוזיקה: רוק אליהו הנביא: פסח כאב: ראש אהבה: קיטש טלפון: סלקום שמיעה: טלפון רצינות: בית ספר טישו: נזלת עיפרון: עופרת חילזון: ריר חוט: לבן חשבונות: כסף חותמת: עט: דיו מצלמה: המצלמה המושלמת שלי, כמובן
מקלדת: מחשב סווטשירט: FOX HTML: אינטרנט מנורה: אור לוח שנה: חודשים

Ofek The Diva

New member
עונההה=)

גלידה:קיץ יער:עצים מותק:חמודי בטן:גוף גומיה:קוקו אמריקה:יבשת מוזיקה:=) אליהו הנביא:פסח כאב:דם אהבה:כאב ושמחה טלפון:אמממ חחח תדמיינו צלצול טלפון שמיעה:אוזן רצינות:פנים רציניות טישו:חולי עיפרון:עץ חילזון:חיה חוט:צבע אדום חשבונות:מתמטיקה חותמת:ביצפר יסודי חח עט:כתיבה מצלמה:פלאש מקלדת:אייסיקיו סווטשירט:בגד HTML:אה? מנורה:אור לוח שנה:זמן

עונה../images/Emo41.gif

גלידה: אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
יער: ירוק מותק: לאליפופ בטן: תינוק גומיה: רחלי
אמריקה: אתניקס מוזיקה: מירימסיקה אליהו הנביא: יין כאב: סבל אהבה: שמחה טלפון: עדי
שמיעה: אוזן רצינות: ג'יימס בונד
טישו: אפצ'י! עיפרון: בית הבובות
חילזון: סלוו-מוו-שניות חוט: קרם חשבונות: מאפיה חותמת: בית משפט עט: דיו מצלמה: צ'יזזזזז מקלדת: מחשב סווטשירט: חורף HTML: אינטרנט מנורה: לאה
לוח שנה: פסח

עונה בסבבה.

גלידה:וניל עוגיות יער:דרום אמריקה מותק:קינדר בטן:דיגדוגים גומיה:קוקו אמריקה:דרום אמריקה מוזיקה:היפהופ אליהו הנביא:תנ"ך כאב:פנימי אהבה:רגש טלפון:הוא לא איתי... שמיעה:ואן גוך רצינות:דיסטאנס טישו:חננה עיפרון:ציור חילזון:איכס.. חוט:צמידים חשבונותפון חותמת:דואר צבאי עט:בגרויות מצלמה:פולין מקלדת:אותיות סווטשירט:שאני מכינה HTML: מנורה:אור.. לוח שנה:17.07.1988-ג' באב תשמ"ח

חג שמח..עונה../images/Emo165.gif../images/Emo166.gif

גלידה:גלידת אנדרי ביפו יער:עצים, הרבה עצים מותק:ניקניימ לכל מי שאני מדברת איתו בציניות בטן:הריון גומיה:קוקו אמריקה:דה ביג אפל מוזיקה:אהבת חיי אליהו הנביא:דלת פתוחה כאב:אהבה אהבה:כאב טלפון:החשבון שלי באורנג' שמיעה:מוסיקה רצינות:לימודים טישו:הצטננות עיפרון:חודים חילזון:נזלת חוט:מחט חשבונות:חח..חשבון הפלאפון שלי חותמת:חנית עט:פיילוט 0.4/0.5 מצלמה:עידו מקלדת:עבודה, לימודים, מסנג'ר, עבודה סווטשירט:קור HTML:בניית אתר אינטרנט לצ'וקה מנורה:אור לוח שנה:אפריל

עונה..

גלידה-וניל יער-גדול מותק-אני בטן-שטוחה גומיה-נמתחת אמריקה-הרבה אפשרויות מוזיקה-לנשמה אליהו הנביא-זכור לטוב כאב-מחזור אהבה-עיוורת טלפון-משמח שמיעה-חוש חשוב רצינות-צריך אותה לפעמים טישו-צורך אחרי פרידה עיפרון-כלי כתיבה חילזון-איטי חוט-דנטלי חשבונות-חשמל חותמת-עסק עט-כדורי מצלמה-דיגיטלית מקלדת-אלחוטית סווטשירט-מה זה? HTML-אנגלית קשה שפה מנורה-לילה לוח שנה-שימושי

למעלה