שאלון .. אני לא בת 30

שאלון .. אני לא בת 30

אבל חשוב לי שתענו לי על שאלון, אודה לכם מאוד! :) שלום, שמי רחלי סטביסקי ואני תלמידת כיתה י"ב, במגמת מדעי החברה. במסגרת הלימודים של המגמה אני עורכת עבודת מחקר. אודה לכם מאוד על מילוי השאלון עבורי. השאלון אנונימי ולכן תוכלו לענות בכנות. גיל: ___ מסכים בהחלט מסכים במידה רבה מסכים במידה מועטה כלל לא מסכים 1. האם הינך נוהג להשתמש בשירותים המציעים לך חברות הסלולר מלבד התקשרות? 2.עד כמה הינך נוהג לעשות שימוש בטלפון הסלולרי כשאתה בביתך? 3. עד כמה הידע בדבר הסכנה שהטלפון הסלולרי הוא גורם מסוכן משפיעה על אופן תדירות השימוש שלך בטלפון? 4. האם הינך משתמש בטלפון הסלולרי במסגרת עבודתך? 5. האם הינך משתמש בטלפון הסלולרי להורדת משחקים? 6. עד כמה הפופולריות של טלפון סלולרי מסוים משפיע עליך כצרכן בעת קנייתך? 7. האם הינך מרבה בשימוש בטלפון הסלולרי? 8. האם השימוש בטלפון הסלולרי מקדם אותך מבחינה חברתית? 9. האם הינך משתמש בטלפון הסלולרי בזמן שהייה בחו"ל? 10. האם אתה משתמש בטלפון הסלולרי כשאתה יוצא מהבית? 11. עד כמה אתה קשור לטלפון הסלולרי שברשותך? 12. האם מראה הפלאפון חשוב בעיניך? 13. האם יש לך את הפלאפון הכי חדיש? 14.באיזו תדירות אתה לוקח את הטלפון הסלולרי שלך לבית ספר\ עבודה? 15. האם פרסום רב של חברות הסלולר בכלי התקשורת השונים משפיעים עלייך לקנות את המוצרים הנלווים לטלפון הסלולרי? בגלל שהשאלון יצא מבולגן, תענו ליד כל שאלה (מסכים בהחלט, מסכים במידה רבה, מסכים במידה מועטה או כלל לא מסכים) תודה!

למעלה