שאלון אמצע החופש

shula 1 6

New member
טמ טמ טמ טמ

איך החופש עד עכשיו?הממ.לא משו נהנית?אפשר להגיד..בחלק ממנו אם לא, למה?כי לא עשיתי כלום מה הספקת?כלום כמעט אם נסעת לחו"ל, לאן?פפפפפפפ,רק אני אם עבדת, איפה?בייביסיטר אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה?- מרגיש/ה שהספקת הרבה?ממש לא אם לא, מה יכולת עוד?לאדעת,דברים שעושים בחופש. עבר כבר יותר מחצי, שמח/ה או עצוב/ה?ברור שעצובה מה מתכנן/ת להמשך החופש?שבוע שלם בכינרת..שלא נראלי שיקרה אם נוסע/ת לחו"ל, לאן?לא שאלו את זה כבר?.. אם עובד/ת, איפה?... אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה?
מחכה לבצפר או לא ממש?כן ולא למה?כי אני רוצה להיות עם חברות שלי אבל לא שם ובבצפר, יודע/ת מי יחנך אותך שנה הבאה?כן
בעצם, אכפת לך בכלל?ברור שאכפת לי אני בפנימיה כשייגמר החופש, מה תעשה?יתאבד נכון שהשאלון חופר?במידה מסוימת כמה זמן מהחופש השאלון בזבז לךXD?אולי דקה

Are You In

New member
טוב

איך החופש עד עכשיו? הכי כיף שהיה לי בחיים! נהנית?מאוד אם לא, למה? מה הספקת?לא שום דבר מיוחד..פשוט כיף לי אם נסעת לחו"ל, לאן?לא אם עבדת, איפה?אצל אבא אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה?לא מרגיש/ה שהספקת הרבה?כה אם לא, מה יכולת עוד?וואי... עבר כבר יותר מחצי, שמח/ה או עצוב/ה?עצובה מאוד! שיימשך לעד..:) מה מתכנן/ת להמשך החופש?לסיים עם המטרה שהצבתי לעצמי לחופש אם נוסע/ת לחו"ל, לאן?לא אם עובד/ת, איפה?שאלתם כבר אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה?כנ"ל מחכה לבצפר או לא ממש?ממש אבל ממש לא! למה?מה יש לי לחפש שם? ובבצפר, יודע/ת מי יחנך אותך שנה הבאה?כה בעצם, אכפת לך בכלל?לא כשייגמר החופש, מה תעשה?אחתוך ורידים;;;;;;;;;;;;; נכון שהשאלון חופר?כה קצת כמה זמן מהחופש השאלון בזבז לךXD?משהו כמו דקה

© h i l a ©

New member
עונה

איך החופש עד עכשיו?לא היה משהו אבל עכשיו יהיה טוב נהנית? לא ממש אבל זה עדיף על בית ספר אם לא, למה? כי בזבזתי חודש על קורס נהיגה מה הספקת? להוציא רשיון :))) אם נסעת לחו"ל, לאן? אם עבדת, איפה? עובדת אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? הייתי בקורס נהיגה, זה נקרא קורס.... מרגיש/ה שהספקת הרבה? יחסית כן, התגברתי על הביישנות שלי ונרשמתי לחרא הזה וגם סיימתי אותו! אם לא, מה יכולת עוד? עבר כבר יותר מחצי, שמח/ה או עצוב/ה? עצובה מה מתכנן/ת להמשך החופש? זה כבר למקום אחר... אם נוסע/ת לחו"ל, לאן? אם עובד/ת, איפה? אני נוהגת על טרקטור, טוב???! אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? קורס נהיגה מחכה לבצפר או לא ממש? ממש אבל ממש לא למה? כי אני עולה לי"א וזה אומר שיש הרבה בגרויות והפעם קשות?!!!?!?! ובבצפר, יודע/ת מי יחנך אותך שנה הבאה? כן בעצם, אכפת לך בכלל? כן כשייגמר החופש, מה תעשה? אמשיך בתוכנית אחת שלי :\ נכון שהשאלון חופר? כן כמה זמן מהחופש השאלון בזבז לךXD? מה אני בודקת?

חצילע

New member
יש להכניס נושא להודעה.

איך החופש עד עכשיו? בתחילת החופש היה נחמד, עכשיו לא משו.
נהנית? חופש משעמם בטירוף.
אם לא, למה? ;;;
מה הספקת? הופעה, בגרות בלשון, הרבה ת"א, פנימיה, ולהכיר אנשים חדשים.
אם נסעת לחו"ל, לאן? עוד לא, בקרוב. טורקיה. ;;;
אם עבדת, איפה? במספרה XDD לאיזה יומיים.
אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? פנימיה נחשב?
מרגיש/ה שהספקת הרבה? ממש לא. ביזבוז של חופש.
אם לא, מה יכולת עוד? אין לי מושג.
עבר כבר יותר מחצי, שמח/ה או עצוב/ה? לא יודעת.
מה מתכנן/ת להמשך החופש? ת"א או משו. נסיעה לחו"ל.
אם נוסע/ת לחו"ל, לאן? לטורקיה.
אם עובד/ת, איפה? זה לא כבר היה? הא. זה אם עובדת. לא. כאילו, שומרת על כלבים XD
אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? גם זה היה, מזה. פנימיה?
מחכה לבצפר או לא ממש? לא יודעת.
למה? כל השנים נורא התבאסתי שנגמר החופש. אבל כל כך משעמם לי. X___X
ובבצפר, יודע/ת מי יחנך אותך שנה הבאה? יהודית שיני חומוס. חריץ מהגב!11111111
בעצם, אכפת לך בכלל? מי ילמד אותי? כן
, אני לא רוצה את יהודית.
כשייגמר החופש, מה תעשה? לאדעת ;;;
נכון שהשאלון חופר? קצת.
כמה זמן מהחופש השאלון בזבז לךXD? לא מצחיק נו >:

assafein

New member
תיכךעןףעחעםע

איך החופש עד עכשיו? יותר טוב מהקודם, פחות טוב משל העלייה ל-ט... נהנית? כן! אם לא, למה?--- מה הספקת? להסתובב בכל מיני מקוןמות בארץ ולעשות ניתוח.. אם נסעת לחו"ל, לאן?-- אם עבדת, איפה? לא.. אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? ניתוח זה נחשב? מרגיש/ה שהספקת הרבה? יחסית כן.. אם לא, מה יכולת עוד? ללכת למחנה... עבר כבר יותר מחצי, שמח/ה או עצוב/ה? עצוב.. מה מתכנן/ת להמשך החופש? לא יודע.. כל יום הוא יום חדש... אם נוסע/ת לחו"ל, לאן? לא.. אם עובד/ת, איפה? לא.. אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? לא.. מחכה לבצפר או לא ממש? לא בכלל למה? כי זה בצפר.. ובבצפר, יודע/ת מי יחנך אותך שנה הבאה? לא.. בעצם, אכפת לך בכלל? כן.. כשייגמר החופש, מה תעשה? אני מניח שאני אלך לבצפר... נכון שהשאלון חופר? קצת.. כמה זמן מהחופש השאלון בזבז לך? 2 דקות...

%$#

איך החופש עד עכשיו?מעולה!! נהנית?כןן אם לא, למה? מה הספקת?קורס מסכם,צפונבורי אם נסעת לחו"ל, לאן?לא נסעתי אם עבדת, איפה? אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה?הייתי בקורס מסכם ובמחנה קיץ מרגיש/ה שהספקת הרבה?מממ לא ממש.. עכשיו הגיע הזמן לנוח ולהנות קצת אם לא, מה יכולת עוד?תשובה בשאלה הקודמת עבר כבר יותר מחצי, שמח/ה או עצוב/ה?מממ באמצע?
מה מתכנן/ת להמשך החופש?קורס תנועתי,לנוח הרבה ולצאת קצת :) אם נוסע/ת לחו"ל, לאן?לא אם עובד/ת, איפה?מממ אולי נמצאס איזה משהו אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? מחכה לבצפר או לא ממש?ממש לא למה? ובבצפר, יודע/ת מי יחנך אותך שנה הבאה?ממ נראלי שכן בעצם, אכפת לך בכלל?לא כשייגמר החופש, מה תעשה?אחזור ללימודים? נכון שהשאלון חופר?יאפ כמה זמן מהחופש השאלון בזבז לך?2 דקות

dcohn

New member
עונה

איך החופש עד עכשיו? סבבה נהנית? כן בטח
אם לא, למה? --- מה הספקת? לא הרבה... אבל היה כיף בכל מקרה.. אם נסעת לחו"ל, לאן? עדין לא אם עבדת, איפה? בייביסיטר.. אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? --- מרגיש/ה שהספקת הרבה? אממממ בערך אם לא, מה יכולת עוד? יכולתי להיות באילת עם חברות אבל בסוף לא יצא... עבר כבר יותר מחצי, שמח/ה או עצוב/ה? עצובה! מה מתכנן/ת להמשך החופש? לטוס, לסיים ת'עבודה הזאתי במתמטיקה|חולה| ולראות ת'סרט של משפחת סימפסונס. זה אני חייבת לראות. אם נוסע/ת לחו"ל, לאן? אני אסע או ביום שישי (10.9) או ביום שני (13.9) לאסטוניה
ומשם לפינלנד
אם עובד/ת, איפה? בייביסיטר!
אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה?---- מחכה לבצפר או לא ממש? לא ממש
למה? כי אמממממ פשוט לא. ובבצפר, יודע/ת מי יחנך אותך שנה הבאה? רק לא מי שחינכה אותי בכיתה י'. כי אני אתאבד. בעצם, אכפת לך בכלל? קצת קצת קצת. כשייגמר החופש, מה תעשה? אתחיל ללמוד ואחכה לחופשה הבאה נכון שהשאלון חופר? לא ממש כמה זמן מהחופש השאלון בזבז לךXD? עשר דקות גג. ועם הפסקות.

זונע

New member
הא! ידעתי שגם את שונאת אותה

כולם שונאים אותה פשוט ואף אחד לא מוכן להודות בזה...

Under the GUN

New member
אני

איך החופש עד עכשיו? סביר ביותר נהנית? בחלקו הגדול כן אם לא, למה? מה הספקת? צימר, אילת, חברים, משפחה ובגרות אם נסעת לחו"ל, לאן? נסעתי לחדרה, זה נחשב? אם עבדת, איפה? בחדרה.. טכנאי מחשבים אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? לא, לא או לא מרגיש/ה שהספקת הרבה? לא אם לא, מה יכולת עוד? לישון מדי פעם יהיה נחמד עבר כבר יותר מחצי, שמח/ה או עצוב/ה? עצוב.. כ"כ מהר?! מה מתכנן/ת להמשך החופש? לישון אם נוסע/ת לחו"ל, לאן? לא אם עובד/ת, איפה? אמרתי כבר אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? לא מחכה לבצפר או לא ממש? ממש לא למה? כי זה בצפר... זה לימודים לחץ בגרויות וכו' ובבצפר, יודע/ת מי יחנך אותך שנה הבאה? לא בעצם, אכפת לך בכלל? לא כשייגמר החופש, מה תעשה? אותו דבר שאני עושה בחופש.. כלום נכון שהשאלון חופר? לא ממש כמה זמן מהחופש השאלון בזבז לךXD? 5 דקות

ChapaChoo

New member
I think I saw a doggy

HO, wait! I did, I did see a doggy!! (נשימה עמוקה.........) איך החופש עד עכשיו? חביב + נהנית? אני מניחה שכן... אם לא, למה? אני תמיד טיפה משתעממת בחופשים.. מכירים את ההרגשה הבטטית הזאת? מה הספקת? לישון (יותר מדי), ללמוד, לראות יותר מדי סרטים וכו' אם נסעת לחו"ל, לאן? נואופ אם עבדת, איפה? נואופ אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? נואופ מרגיש/ה שהספקת הרבה? נואופ (נו, סתם... הספקתי מה שרציתי להספיק בערך) אם לא, מה יכולת עוד? יכולתי לרקוד יותר בחופש (על מי אני עובדת? יכולתי לרקוד בחופש) עבר כבר יותר מחצי, שמח/ה או עצוב/ה? אפאטית מה מתכנן/ת להמשך החופש? ניצנים מחר ובראשון, אולי צפון... אם נוסע/ת לחו"ל, לאן? נואופ אם עובד/ת, איפה? נואופ אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? נואופ מחכה לבצפר או לא ממש? לא במיוחד למה? אף פעם לא אהבתי את הרצף הזה של לקום מוקדם בבוקר, לישון בבצפר, לחזור הביתה עצבנית ולחזור לישון
ובבצפר, יודע/ת מי יחנך אותך שנה הבאה? אכן... אותה קרציה (רציתי לכתוב פוסטמה.. אבל לא נעים) של שנה שעברה בעצם, אכפת לך בכלל? לא במיוחד כשייגמר החופש, מה תעשה? אכנס לדיכאון טוטלי סופי מוחלט וסופני. וקרוב לוודאי שאתאבד בקפיצה מכדור פורח. נכון שהשאלון חופר? רק קצת
כמה זמן מהחופש השאלון בזבז לךXD? מממ... 10?

למעלה