שאלון אמצע החופש

shiratel

New member
שאלון אמצע החופש

הייתם מאמינים שכבר חצי חופש?!
ולשאלות...
איך החופש עד עכשיו?
נהנית?
אם לא, למה?
מה הספקת?
אם נסעת לחו"ל, לאן?
אם עבדת, איפה?
אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה?
מרגיש/ה שהספקת הרבה?
אם לא, מה יכולת עוד?
עבר כבר יותר מחצי, שמח/ה או עצוב/ה?
מה מתכנן/ת להמשך החופש?
אם נוסע/ת לחו"ל, לאן?
אם עובד/ת, איפה?
מחכה לבצפר או לא ממש?
למה?
ובבצפר, יודע/ת מי יחנך אותך שנה הבאה?
בעצם, אכפת לך בכלל?
כשייגמר החופש, מה תעשה?
נכון שהשאלון חופר
?
כמה זמן מהחופש השאלון בזבז לךXD? המשך חופש נעים, אנשים!!
תנצלו, תנצלו! הודגש באמצעות מדגישומטיק

shiratel

New member
שלי

איך החופש עד עכשיו? סבבה לגמרי
נהנית? האמת שכן
אם לא, למה? די בגלל הסמינר, עשה לי את החופש
מה הספקת? לרבוץ, לצאת למפגשים, לראות חברים, ולנסוע לסמינר...
אם נסעת לחו"ל, לאן? עוד לא נסעתי
אם עבדת, איפה? חוץ מאיזה שני בייביסיטרים, חיפשתי עבודה ולא ממש מצאתי
אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? בסמינר Science Summer School של נוער שוחר מדע באונ' ת"א. היה לפנים!!!
מרגיש/ה שהספקת הרבה? אע, נראלי כזה...
אם לא, מה יכולת עוד? יכולנו לנסוע לאנשהו כל החברים... לונה פארק או משו. טוב נו
עבר כבר יותר מחצי, שמח/ה או עצוב/ה? עצובההההההה!!!
מה מתכנן/ת להמשך החופש? לטוס (תראו למטה), ללמוד לביולוגיה, לעשות משהו חדש עם השיער ופיזיותרפיה וכל השיט!
אם נוסע/ת לחו"ל, לאן? אנגליההההההה
(ביום רביעי הקרוב!)
אם עובד/ת, איפה? ויתרתי כבר על למצוא עבודה. אולי יצוץ איזה בייביסיטר
אם תהי/ה בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? לא אהיה...
מחכה לבצפר או לא ממש? בעקרון כן, אבל לא רוצה לחזור ללמוד (יש מישו שרוצה?
)
למה? כי אני לא רוצה לחזור ללמוד... פעם יכולנו לשים פס על מקצועות שהם לא לבגרות בטענה שמשקיעים לאלה שהם כן, ועכשיו רוב המקצועות הם לבגרות ואי אפשר לזלזל... איזה שיט
ובבצפר, יודע/ת מי יחנך אותך שנה הבאה? לא
בעצם, אכפת לך בכלל? הייתי רוצה לדעת! זה מסקרן אותי
כשייגמר החופש, מה תעשה? אתבאס קשות ואמשיך לחרוש לביולוגיה כמו מטומטמת (יש מבחן בסביבות השבוע השני) גרררר
נכון שהשאלון חופר
?
אני כתבתי אותו, אז ברור
כמה זמן מהחופש השאלון בזבז לךXD? כולל הכתיבה רבע שעהXD המשך חופש נעים

נמ.

איך החופש עד עכשיו? נחמד. לא משעמם מדי אבל גם לא מלא בדברים.
נהנית? בערך
אם לא, למה? חרדות למיניהן. סיפור ארוך.
מה הספקת? אמ...בתכלס לא ממש עשיתי תכנונים מוגדרים, אבל הספקתי דברים כמו ללכת לסרט עם חברת עבר, וכל מיני יציאות קטנות וכאלה.
אם נסעת לחו"ל, לאן? האמת שאני נוסעת עוד חודש וקצת. אבל כן נסעתי בתוך הארץ, לטבריה.
אם עבדת, איפה? לצערי וגם לשמחתי לא מצאתי עבודה.
אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? לא הייתי
מרגיש/ה שהספקת הרבה? כן. מה שאני עושה עכשיו זה בעיקר לשמור על אחי, אז השתדלתי לעשות מה שהייתי צריכה עוד בשלושה שבועות שלא שמרתי עליו.
אם לא, מה יכולת עוד? :)
עבר כבר יותר מחצי, שמח/ה או עצוב/ה? האמת? די שמחה. קצת משעמם בחופש, וגם היו מלא ימי חופש לפני כן ככה שזה לא ממש הרגיש חופש בהתחלה וזה די נמאס.
מה מתכנן/ת להמשך החופש? בעיקר לסיים להעביר ולעבור חדר, וזאת וואחד עבודה כי אנחנו מעבירים שלושה חדרים בבת אחת.
אם נוסע/ת לחו"ל, לאן? לא כרגע.
אם עובד/ת, איפה? לא עובדת. האמת שבעצם אולי, תלוי בבנדוד שלי
מחכה לבצפר או לא ממש? קצת כן
למה? משעמם כבר החופש, באמת
ובבצפר, יודע/ת מי יחנך אותך שנה הבאה? לא
בעצם, אכפת לך בכלל? מאודדד. ההשערות שלנו רק מכניסות אותנו לדיכאון ואנחנו חייבים כבר לראות מי יהיו המורים שלנו בשנה הבאה. ואנחנו מאוד מקווים שאלה יהיו מי שאנחנו כבר מכירים...אנחנו אמנם עושים רושם ראשוני טוב, אבל מהר מאוד לומדים שאנחנו לא כאלה טובים ואז נבהלים מאיתנו, אז כדאי שיהיה מי שמכיר אותנו.
כשייגמר החופש, מה תעשה? אחזור ללמוד?...
נכון שהשאלון חופר? קצתXD
כמה זמן מהחופש השאלון בזבז לךXD? אני חושבת שחמש דקות. וגם כרגע זה לא ממש חופש כי זה יום שבת אז הוא מרגיש תמיד קצת אחרת כי גם ההורים בבית. אה כן, ה
זה כי בזמן האחרון מצאתי את עצמי מנגנת מלא עליה. (שמתי לב שחוץ מה
לא שמתי פה שום אייקון אחר:p)

liorhikri1991

New member
../images/Emo13.gifאני...

איך החופש עד עכשיו?נחמד מאוד נהנית?כן אם לא, למה?למה שלא?! מה הספקת?הייתי בהרבה מקומות,הספקתי לנוח מספיק ולעשות הרבה דברים אם נסעת לחו"ל, לאן?לא אם עבדת, איפה?לא אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה?לא מרגיש/ה שהספקת הרבה?לא אם לא, מה יכולת עוד?הרבה דברים אחרים עבר כבר יותר מחצי, שמח/ה או עצוב/ה?שמח מה מתכנן/ת להמשך החופש?ללמוד,לטייל ולהנות אם נוסע/ת לחו"ל, לאן?לא אם עובד/ת, איפה?לא אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה?לא מחכה לבצפר או לא ממש?מחכה למה?כי אני מת לראות איך תהיה שנה הבאה ומת לפגוש הרבה חברים שלא פגשתי ובבצפר, יודע/ת מי יחנך אותך שנה הבאה?כן,המחנכת של השנה הקודמת בעצם, אכפת לך בכלל?כן כשייגמר החופש, מה תעשה?חחח אתחיל ללכת לביה"ס?! נכון שהשאלון חופר?כן כמה זמן מהחופש השאלון בזבז לךXD?דקה

עונ ../images/Emo98.gif

הייתם מאמינים שכבר חצי חופש?! ולשאלות...
איך החופש עד עכשיו?
חביב
נהנית?
כן
אם לא, למה?
מה הספקת?
כל מיני
אם נסעת לחו"ל, לאן?
לא
אם עבדת, איפה?
אצל השכנה
קורס- תיגבור במתמטיקה
מרגיש/ה שהספקת הרבה?
לא
אם לא, מה יכולת עוד?
הרבה
עבר כבר יותר מחצי, שמח/ה או עצוב/ה?
עצובה
מה מתכנן/ת להמשך החופש?
לסיים דברים שהתחלתי
אם נוסע/ת לחו"ל, לאן?
לא
אם עובד/ת, איפה?
בישוב שלי
יהיה לי קורס על הטיסה לגרמניה
מחכה לבצפר או לא ממש?
ממש לא
למה?
כי אני לא רוצה להיות בי'א
ובבצפר, יודע/ת מי יחנך אותך שנה הבאה?
כן
בעצם, אכפת לך בכלל?
לא ממש
כשייגמר החופש, מה תעשה?
אבכה
נכון שהשאלון חופר?
כן
כמה זמן מהחופש השאלון בזבז לךXD?
דקה? המשך חופש נעים, אנשים!! תנצלו, תנצלו!

NoFaRi1

New member
אוח זה קרוב ]:

איך החופש עד עכשיו? מעולה נהנית? מאוד אם לא, למה? מה הספקת? מממ נסיעות לכל מיני מקומות.. הרבה ים, חברים, בריכה, מסיבות וכו' אם נסעת לחו"ל, לאן? ממ טסתי מארה"ב לפה אז זה נחשב קצת חו"ל P: אם עבדת, איפה? יום אחד במיון של ניטים אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? מרגיש/ה שהספקת הרבה? כן אם לא, מה יכולת עוד? רציתי טיול לכינרת או משו... אבל אין זמן ]: עבר כבר יותר מחצי, שמח/ה או עצוב/ה? נרגשת מה מתכנן/ת להמשך החופש? אילת, ולהיות עם חברים אם נוסע/ת לחו"ל, לאן? ארה"ב.. חוזרת ]: אם עובד/ת, איפה? בייביסיטר אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? מחכה לבצפר או לא ממש? ממש לא למה? כי אין לי כוח ובבצפר, יודע/ת מי יחנך אותך שנה הבאה? אין דבר כזה אצלנו בעצם, אכפת לך בכלל? כשייגמר החופש, מה תעשה? אתחיל ללמוד(?) נכון שהשאלון חופר? לא כמה זמן מהחופש השאלון בזבז לךXD?

...../images/Emo110.gif

איך החופש עד עכשיו?ממש כיף נהנית?כן אם לא, למה? מה הספקת?מחנה קיץ, אילת עם חברות, עבודה, ים, יציאות,מסיבות, הופעות ובהמשך שוב אילת, קורס תנועתי אולי וסמינר פתיחת שנה חח אם נסעת לחו"ל, לאן? אם עבדת, איפה?קייטנה עדיין עובדת אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה?עובדת בקייטנה בישפרו, מחנה קיץ ועודמעט אולי קורס תנועתי וסמינר פתיחת שנה מרגיש/ה שהספקת הרבה?כן אם לא, מה יכולת עוד? עבר כבר יותר מחצי, שמח/ה או עצוב/ה?שמחה ועצובה מה מתכנן/ת להמשך החופש?כתבתי למעלה אם נוסע/ת לחו"ל, לאן?לא אם עובד/ת, איפה?קייטנה אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה?מה הקטע של השאלות שחוזרות? מחכה לבצפר או לא ממש?בכלל לא למה?למה כן? ובבצפר, יודע/ת מי יחנך אותך שנה הבאה?כן בעצם, אכפת לך בכלל?דוגרי כשייגמר החופש, מה תעשה?אחכה לחופש הבא:] נכון שהשאלון חופר?ממש אבל כמה זמן מהחופש השאלון בזבז לךXD?דקה וחצי

cohenet91

New member
עונה

איך החופש עד עכשיו? סבבה אש. נהנית? כמובן. אם לא, למה? - מה הספקת? אממ.. מלא צופים (שזה כולל גם מחנה קיץ), ים, יציאות, ראשל"צ, יבנה, גבעת ברנר, צילומים של כל מיני תכניות, כנס מתגייסים עם הופעה של הדורבנים..=) אם נסעת לחו"ל, לאן? לא. אם עבדת, איפה? לא. אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? לא
מרגיש/ה שהספקת הרבה? כן. אם לא, מה יכולת עוד? הי, יש לי עוד איזה חצי חופש, מה אתם מספידים? עבר כבר יותר מחצי, שמח/ה או עצוב/ה? לא ולא. מה מתכנן/ת להמשך החופש? בת ים, סרטים למיניהם... אם נוסע/ת לחו"ל, לאן? לא. אם עובד/ת, איפה? נו.. אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? - מחכה לבצפר או לא ממש? קצת. למה? כי אני אוהבת בי"ס. ומחכה ליא'. ובבצפר, יודע/ת מי יחנך אותך שנה הבאה? כן
בעצם, אכפת לך בכלל? כן. כשייגמר החופש, מה תעשה? יהיה בי"ס
נכון שהשאלון חופר? כן. כמה זמן מהחופש השאלון בזבז לךXD? המוווווווווווווווווווווווווווווווווווווון
המשך חופש נעים, אנשים!! תנצלו, תנצלו! תודה :)

אני נראה חביב..

איך החופש עד עכשיו? בן זונה נהנית? מאודדד אם לא, למה? מה הספקת? אה להציב לעצמי מטרות ולבצע אותן,יותר נכון לבצע אחת מהן או שתיים אבל יש עוד מטרה אחת והיא הכי חשובה... אם נסעת לחו"ל, לאן? איזה חו"ל ): אם עבדת, איפה? לא עבדתי אבל הלכתי לחפש עבודה. עכשיו ההורים שלי לא יגידו לי מה עם עבודה האהא!! אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? שום קיטנה קורס או סמניר. מרגיש/ה שהספקת הרבה? אה כן..לעומת חופשים אחרים. אם לא, מה יכולת עוד? אה.. לא שעולה לי משהו עכשיו עבר כבר יותר מחצי, שמח/ה או עצוב/ה? אה חצי חצי מצד אחד זה דיי סבבה שהחופש זז ואתה מרגיש אותו אבל מצד שני לא רוצה שהחופש יגמר..דיי התרגלתי. מה מתכנן/ת להמשך החופש? להמשיך לנסות למצות אותו... אם נוסע/ת לחו"ל, לאן?לא אם עובד/ת, איפה? דיי ): אבל הלכתי לשאול אם הם צריכים עובדים והם אמרו שיחזרו אליי.. אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה?לא ההיתי [רגע אלו לא אותן שאלות XD סתם סתם..] מחכה לבצפר או לא ממש? ראו תשובה למעלה. האמת? כן...קצת. למה?כי אני רוצה לראות מה זה להיות בכיתה י"א. כולם מדברים על מפלצת ענקית שתבוא ותאכל אותך בתחילת השנה ותתן גרפס קטן לסיום. ובבצפר, יודע/ת מי יחנך אותך שנה הבאה? לא..וגם המנהלת עזבה בעצם, אכפת לך בכלל? לא..אני רוצה לדעת איזו כיתה אני. כשייגמר החופש, מה תעשה? אלמד [?] לא סתם נראה כבר.. נכון שהשאלון חופר? לעעעע איזה... כמה זמן מהחופש השאלון בזבז לךXD? שלוש דקות או משהו. לבריאות.

למלמ

איך החופש עד עכשיו? אחלה נהנית? כן היה סוס
אם לא, למה? מה הספקת? אממ כל מה שרציתי... לעבוד, להיות עם חברים, להיות בים
אם נסעת לחו"ל, לאן? לא נסעתי אם עבדת, איפה? בקייטנה, ואולי מה-10.8 אני אעבוד בעוד שמהו מגניב
אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? לא הייתי מרגיש/ה שהספקת הרבה? כל מה שרציתי
אם לא, מה יכולת עוד? הרבה דברים... עבר כבר יותר מחצי, שמח/ה או עצוב/ה? עצוב שעבר, אבל שנה הבאה הולכת להיות סוסה מה מתכנן/ת להמשך החופש? בערך מה שעשיתי קודם... אם נוסע/ת לחו"ל, לאן? לא נוסע אם עובד/ת, איפה? במשהו מגניב! אולי. אם זה יהיה ריאלי אז נגיד
אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? לא הייתי ולא אהיה מחכה לבצפר או לא ממש? לא מחכה בקוצר רוח, אבל כשיגיע יהיה מאגניב למה? כי ככה ובבצפר, יודע/ת מי יחנך אותך שנה הבאה? יאפ בעצם, אכפת לך בכלל? אכפת
כשייגמר החופש, מה תעשה? אחתוך את עצמי עד זוב דם... מה כבר יש לעשות? נכון שהשאלון חופר? לא הכי כמה זמן מהחופש השאלון בזבז לךXD? לא בדקתי אבל בטח 3 דקות ככה.

P i x i e s

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo176.gif../images/Emo179.gif

איך החופש עד עכשיו? חביב :] נהנית? ממממ אפשר לומר. אם לא, למה? קשה לומר. כאילו מצד אחד אני עובדת ונחמד בעבודה ואני קרובה לסכום שאני צריכה, אבל מצד שני זה חופש ואמא שלי כל הזמן אומרת כמה שהעבודה שורפת לי את החופש. \: מה הספקת? הספקתי לעבוד בקייטנה, עכשיו אני עובדת באייסיקיו, הייתי עם החבר בים, אני בים כמעט כל שבוע, בבריכה של חברה בסביון, לילה לבן אצל דנה עם מלא אנשים, קצת נמל"ה... לא רע :] אם נסעת לחו"ל, לאן? לא נסעתי. אם עבדת, איפה? קייטנה ועכשיו באייסיקיו. אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? הקייטנה של המתנ"ס
מרגיש/ה שהספקת הרבה? דווקא כן.. אם לא, מה יכולת עוד? לישון הרבה. :\ עבר כבר יותר מחצי, שמח/ה או עצוב/ה? עצובהההה
מה מתכנן/ת להמשך החופש? להמשיך לעבוד, לנסות לנצל כמה שיותר את הזמן, לסיים את העבודות, לחזור קצת לכושר.. להנות! אם נוסע/ת לחו"ל, לאן? . אם עובד/ת, איפה? אבלללל שאלת את זה
אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? אני מתה. מחכה לבצפר או לא ממש? ממש לא!! אני כבר רגילה לחופש.
למה? כי אני רגילה ללא ללמוד. ובבצפר, יודע/ת מי יחנך אותך שנה הבאה? המחנכת משנה שעברה. בעצם, אכפת לך בכלל? בטח! היא מחנכת נורמלית ונחמדה ואני ממש אוהבת אותה... הייתי מאד עצובה אם היא לא הייתה נשארת. כשייגמר החופש, מה תעשה? אמות. P: נכון שהשאלון חופר? כן כמה זמן מהחופש השאלון בזבז לךXD? דקה?

noyy

New member
../images/Emo28.gifלא עונה על זה!! אני מדוכאת גם ככה ../images/Emo7.gif

Torn Up Letters

New member
וואה. חופש, אל תסתיים. ../images/Emo12.gif

איך החופש עד עכשיו? מדהים! :]
נהנית? הכי בעולם.
אם לא, למה? אמרתי שאני נהנית.
מה הספקת? ממ. חו"ל, מתא"ן, חברים, לעבוד, לישון. :]
אם נסעת לחו"ל, לאן? יאפ. לונדון-פריז.
אם עבדת, איפה? עובדת, מוזיאון ישראל בירושלים.
אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? סמינר/קורס/אנערף - מתא"ן.
מרגיש/ה שהספקת הרבה? יאפ.
אם לא, מה יכולת עוד? תמיד אפשר עוד, אבל יש עוד חודש שלם. D:
עבר כבר יותר מחצי, שמח/ה או עצוב/ה? לראשונה בחיי, עצובה. בד"כ בשלב הזה כבר היה נמאס לי מהחופש.
מה מתכנן/ת להמשך החופש? אילת עם חברים, הופעות, היערכות לבר מצווה של אחי.
אם נוסע/ת לחו"ל, לאן? כבר נסעתי.
אם עובד/ת, איפה? מוזיאון ישראל, כאמור.
אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? חפירה, מישהו?
מחכה לבצפר או לא ממש? ככה-ככה.
למה? ככה. XD
ובבצפר, יודע/ת מי יחנך אותך שנה הבאה? מזל. :]
בעצם,אכפת לך בכלל? כן, קצת.
כשייגמר החופש, מה תעשה? אבכה. סתם, נו, כלום.
נכון שהשאלון חופר? אש.
כמה זמן מהחופש השאלון בזבז לךXD? יותר מדי.
הודגש באמצעות מדגישומטיק

יא! ../images/Emo163.gif

איך החופש עד עכשיו? מעולה נהנית? מאוד!! אם לא, למה? מה הספקת? מתא"ן, עבודה, ת"א, קניות, יומולדת, פירס בגבה, לישון.. לבלות קצת עם המשפחה ועם הרבה אנשים שלא ראיתי שנים, לראות סרטים.. אם נסעת לחו"ל, לאן? לא נסעתי. אם עבדת, איפה? עבודות מזדמנות?P: אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? שחקן יוצר, מתא"ן
מרגיש/ה שהספקת הרבה?כן. אם לא, מה יכולת עוד? לאדעת, לא היה שבוע שלא עשיתי בו כלום. עבר כבר יותר מחצי, שמח/ה או עצוב/ה? האמת היא שבקטנה, כי אני עדיין עמוסה, אבל אני ממש מתגעגעת לשכבה ולמסגרת הלימודית. מה מתכנן/ת להמשך החופש? עבודה בקייטנה,מפגשים למיניהם, לישון, יומולדת עם המשפחה, ואולי בסוף החופש סיני עם אבא. אם נוסע/ת לחו"ל, לאן? מקווה לסיני, אבל לא בדיוק לטוס לשם..
אם עובד/ת, איפה? קייטנה אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? מה? -__- אה, אולי יהיה משו של הנוע"ל.. נראה מחכה לבצפר או לא ממש?מחכה מחכה!!! למה? כי החברים והצחוקים והלימודים.. לאדעת, חסר לי ממש. ובבצפר, יודע/ת מי יחנך אותך שנה הבאה?אותה מחנכת משנה שעברה בעצם, אכפת לך בכלל? לא, אני קולית ולא שמה זין פאק דה סיסטם 666 כשייגמר החופש, מה תעשה?אחדש את הצבעים בשיער בעז"ה ^_^ אתלהב^_^ וכו' ^_^ נכון שהשאלון חופר? לא משו כמה זמן מהחופש השאלון בזבז לךXD? חמש דקות? אה ואני יודעת שהתמונה לא קשורה, אבל טרה. ^_^

B a m b o o k

New member
יום אחד גם את תמותי

איך החופש עד עכשיו? חביב
נהנית? סוג של
אם לא, למה? כי היו כמה ימים של שיעמום מה הספקת? כל מיני אם נסעת לחו"ל, לאן?
אם עבדת, איפה?
מרגיש/ה שהספקת הרבה?
אם לא, מה יכולת עוד? לטייל בארץ עבר כבר יותר מחצי, שמח/ה או עצוב/ה?
מה מתכנן/ת להמשך החופש? ניצנים, כנרת, ירושלים ועוד כמה אם נוסע/ת לחו"ל, לאן?
אם עובד/ת, איפה?אולי קצת בייביסיטר אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? מחכה לבצפר או לא ממש? ממש ממש ממש לא למה? כי ככה ובבצפר, יודע/ת מי יחנך אותך שנה הבאה? לא
בעצם, אכפת לך בכלל? לא כלכך כשייגמר החופש, מה תעשה? אבכה על מר גורלי נכון שהשאלון חופר? קצת כמה זמן מהחופש השאלון בזבז לךXD? דקותיים

יו הו הו../images/Emo41.gif

איך החופש עד עכשיו? מעולה:] נהנית? בהחלט אם לא, למה? מה הספקת? טיול בדרום מערב ארה"ב, חזרה לארץ [!!] ים, חברות, מסעדות, שופינג אם נסעת לחו"ל, לאן? דרום מערב ארה"ב [LV, SLC, ופארקים] אם עבדת, איפה? הלוואי אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? הייתי בשבוע בקליפורניה אצל מורה חולת נפש. נקרא?:p מרגיש/ה שהספקת הרבה? הממ כן אם לא, מה יכולת עוד? אולי הופעה עבר כבר יותר מחצי, שמח/ה או עצוב/ה?נייטרלית מה מתכנן/ת להמשך החופש? ארבעה ימים בכנרת, יומיים עם חברות ויומיים עם משפחה, ים [מפתיע] בריכה [זה אשכרה מפתיע] וסניף אם נוסע/ת לחו"ל, לאן? מיציתי חו"ל אם עובד/ת, איפה?- אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? היה את זה ראבק!! מחכה לבצפר או לא ממש? לא ממש אם כי יהיה נחמד לצעוק על מורים בעברית למה? " ובבצפר, יודע/ת מי יחנך אותך שנה הבאה? לא בעצם, אכפת לך בכלל? לא כשייגמר החופש, מה תעשה? אשן נכון שהשאלון חופר? הממממממממממממממממממממממממממ כמה זמן מהחופש השאלון בזבז לךXD?המ. דקה בערך

FartherAway

New member
חופש!

איך החופש עד עכשיו? משעמם. נהנית? לא יותר מדי.
אם לא, למה? כי היה משעמם! מה הספקת? הופעה של אוונסנס, ים, תל-אביב. זהו, אני חושב. אם נסעת לחו"ל, לאן? לא נסעתי. אם עבדת, איפה? לא עבדתי. אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? לא הייתי. מרגיש/ה שהספקת הרבה? מפתיע - לא. אם לא, מה יכולת עוד? לעשות דברים. עבר כבר יותר מחצי, שמח/ה או עצוב/ה? שמח ועצוב. מה מתכנן/ת להמשך החופש? כלום. אם נוסע/ת לחו"ל, לאן? נו שקט כבר. אם עובד/ת, איפה? דייי. אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? תפסיקו! מחכה לבצפר או לא ממש? קצת. למה? כי כיף לי. ובבצפר, יודע/ת מי יחנך אותך שנה הבאה? בעיקרון מזל, אבל נקווה שלא. בעצם, אכפת לך בכלל? בערך. כשייגמר החופש, מה תעשה? אלמד. נכון שהשאלון חופר? כן. כמה זמן מהחופש השאלון בזבז לךXD? יותר מדי. הודגש באמצעות מדגישומטיק

תמיר1991

New member
חצי חופש? האמת שכמעט שני שליש../images/Emo6.gif

איך החופש עד עכשיו? אין תלונות
נהנית? כן
אם לא, למה? מה הספקת? כל מה שרציתי, שזה בעיקר להתבטל ולהיות עם אנשים אם נסעת לחו"ל, לאן? ים המלח נחשב? השבוע אם עבדת, איפה? אני מתחיל לעבוד ב- 12, בארכיון של איכילוב אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? באו"פ נחשב?
מרגיש/ה שהספקת הרבה? יחסית אם לא, מה יכולת עוד? לא יודע עבר כבר יותר מחצי, שמח/ה או עצוב/ה? לא שמח, אבל גם ממש לא עצוב. י"א מחכה לי...
מה מתכנן/ת להמשך החופש? בדיוק מה שעשיתי עד עכשיו, ובנוסף לעבוד, להיבחן אם נוסע/ת לחו"ל, לאן? לא אסע אם עובד/ת, איפה? כבר כתבתי, אעבוד בארכיון של איכילוב אם היית בקייטנה, סמינר או קורס, איזה? ממשיך באו"פ, מן הסתם מחכה לבצפר או לא ממש? מחכה לבצפר, אבל המשך החופש לא יזיק לי למה? כי כיתה י"א נשמעת אחלה, אבל גם חופש זה אחלה
ובבצפר, יודע/ת מי יחנך אותך שנה הבאה? כן, עידית שעשוע
בעצם, אכפת לך בכלל? כן! היא המורה הכי טובה שלנו
ואני פרוטקציונר שלה
כשייגמר החופש, מה תעשה? אסע לבצפר [?] נכון שהשאלון חופר? לא, זה כלום לעומת 99% מהשאלונים שעניתי עליהם, פה או בכלל
כמה זמן מהחופש השאלון בזבז לךXD? ארבע דקות!!!!!11 שבוע טוב לכולנו
תמיר.

למעלה