שאלון אם...

Rock and MetaL

New member
שאלון אם...

מה אתם חושבים היה קורה עם הלהקה אם: 1.אם אנטוני היה ממשיך עם הסמים 2.אם ג'ק לא היה כועס על פלי ועל אנטוני בקשר למוות של הלל 3.אם הלל לא היה מת מהסמים ובכלל לא מת 4.אם ג'ון לא היה חוזר מהחופשה שלקח בbssm עדohm 5.אם פלי היה ממשיך עם החצוצרה 6.אם bssm לא היה יוצא 7.אם הלל וג'ק לא היו יוצאים מהלהקה באלבום הראשון 8.אם ג'ון לא היה לוקח הפסקה ובכלל לא היה על סמים 9.אם ג'ון היה מת מהסמים(טפו טפו טפו) 10.אם צ'אד (לא כולל אנטוני)לא היה חוזר אחרי השבירה של היד(לא שהוא הלך אבל כאב לא בטח) 11.אם הסגנון של דייב היה יותר דומה לסגנון של ג'ון 12.אם לא היו מוציאים את דייב 13.אם ג'ון היה ממשיך עם הסמים זהו..ולמי שלא הבין הנה דוגמא אם לא היו מוציאים את דייב....אז הסגנון של רד הוט היה הרבה יותר כבד

lollapalooza

New member
משעמם לי.

1.אם אנטוני היה ממשיך עם הסמים- לא הייתה להקה. 2.אם ג'ק לא היה כועס על פלי ועל אנטוני בקשר למוות של הלל- אממ הוא היה נשאר
אולי היה עוזב אח"כ. 3.אם הלל לא היה מת מהסמים ובכלל לא מת- אז הוא היה נשאר,נו. 4.אם ג'ון לא היה חוזר מהחופשה שלקח בbssm עדohm- חופשה עלק. הוא היה ממשיך לעשות מוזיקה לבד. 5.אם פלי היה ממשיך עם החצוצרה- אמממ ולא מנגן בס
אין להקה. 6.אם bssm לא היה יוצא- היה יוצא משהו אחר. אולי פחות מוצלח. אולי הם לא היו מצליחים היום. 7.אם הלל וג'ק לא היו יוצאים מהלהקה באלבום הראשון- אז הם היו מנגנים בו, נו. 8.אם ג'ון לא היה לוקח הפסקה ובכלל לא היה על סמים- הוא לא היה גאון ומוכשר כמו שהוא היום. 9.אם ג'ון היה מת מהסמים(טפו טפו טפו)- אז הוא היה מת. נו
מה היה קורה
לא נראה לי שיכולים לקרות לו דברים אחרי זה. הלהקה הייתה מוצאת גיטריסט אחר ומשנה סגנון. 10.אם צ'אד (לא כולל אנטוני)לא היה חוזר אחרי השבירה של היד(לא שהוא הלך אבל כאב לא בטח)- היה מתופף אחר. 11.אם הסגנון של דייב היה יותר דומה לסגנון של ג'ון- אולי הוא לא היה עוזב. 12.אם לא היו מוציאים את דייב- אף אחד לא "הוציא" אותו. אולי הוא היה נשאר עד עכשיו והם היו נשמעים משהו אחר לחלוטין. 13.אם ג'ון היה ממשיך עם הסמים- הוא היה בקבר עכשיו.

Rock and MetaL

New member
כנראה שלא הבנת

התכוונתי מה היה קורה עם הלהקה עצמה לא אם הבן אדם עצמו

lollapalooza

New member
דווקא כן הבנתי

אבל יש דברים שאני לא רואה איך ישפיעו על הלהקה, במיוחד כשהם די חוזרים על עצמם...

Eloola

New member
אוקיי........

אם אנטוני היה ממשיך עם הסמים- ממש ממש גרוע, קשה אפילו לתאר איך זה היה, כי הקול שלו היה משתנה ולא הייתה להקה ככה.. 2.אם ג'ק לא היה כועס על פלי ועל אנטוני בקשר למוות של הלל- הא?? 3.אם הלל לא היה מת מהסמים ובכלל לא מת- אוווווו! איזה עולם יפה! הלהקה הייתה נשארת כפי שהייתה [רק בלי ג'ק שבטוח היה עוזב] והייתה מצליחה יותר מהיום. 4.אם ג'ון לא היה חוזר מהחופשה שלקח בbssm עדohm - היו מוצאים גיטריסט חדש וחבל. 5.אם פלי היה ממשיך עם החצוצרה - היינו זוכים לשמוע אותה בעוד שירים ומה-טוב שכך. 6.אם bssm לא היה יוצא - הלהקה הייתה דועכת ודועכת... דועכת... ודועכת....... ודועכת.. סתם סתם.. מממ, פשוט העולם היה מסתכל עליה באופן שונה לגמרי. 7.אם הלל וג'ק לא היו יוצאים מהלהקה באלבום הראשון -ללהקה הייתה פריצה טובה יותר. 8.אם ג'ון לא היה לוקח הפסקה ובכלל לא היה על סמים - לא נראה לי שזה היה משנה משהו מבחינת החומר של הלהקה. 9.אם ג'ון היה מת מהסמים(טפו טפו טפו) - הלהקה הייתה בקרשים עם גיטריסט אחר\סביר יותר להניח שהייתה מתפרקת.. 10.אם צ'אד (לא כולל אנטוני)לא היה חוזר אחרי השבירה של היד(לא שהוא הלך אבל כאב לא בטח) - מה..?? 11.אם הסגנון של דייב היה יותר דומה לסגנון של ג'ון - הלהקה הייתה נשארת עם דייב תקופה יותר ארוכה. 12.אם לא היו מוציאים את דייב - הייתי אוהבת את הלהקה פחות, והיא הייתה מושפעת לרעה מדייב והופכת את הסגנון שלה לאפלולי לגמרי! 13.אם ג'ון היה ממשיך עם הסמים - הוא היה מת, ***הדס מכוונת סכינים על הכינוי שלי*** והלהקה הייתה מתפרקת 10000%.

Rock and MetaL

New member
רואה הדס היא יודעת איך לעשות

לא שיש לי משהו נגדך הדס (טפו טפו טפו את הקמת את המקום)אבל זה חייב להיות יותר על הלהקה

lollapalooza

New member
נו מה

א- כמעט בכל התשובות התייחסתי ללהקה. וב- יש הרבה שאלות שמבחינת הלהקה היו אותו דבר, כמו "אם ג'ון לא היה חוזר" או "אם ג'ון היה מת". מה ההבדל

שלי

1.אם אנטוני היה ממשיך עם הסמים- כנארה מת ממנת יתר והלהקה הייתה מתפרקת. 2. אם ג'ק לא היה כועס על פלי ואנטוני- הלהקה הייתה ממשיכה אותו דבר איתו 3.אם הלל לא היה מת מהסמים- הלהקה הייתה ממשיכה באותו קו ומצליחה בדרך שונה. 4.אם ג'ון לא היה חוזר מהחופשה-הלהקה הייתה מתפרקת 5.אם פלי היה ממשיך עם החצוצרה- רד הוט לא היו מה שהם 6. אם bssm לא היה יוצא(ח וחלילה)- היה יוצרא דיסק אחר יותר או פחות טוב 7.מוותר 8. אם ג'ון לא היה לוקח הפסקה-הלהקה הייתה מוציאה אלבום א-ד-י-ר בקנהמידה עולמית 9.מוותר 10. אם צ'אד לא היה חוזר אחרי השבירה של היד- רד הוט היו מוצאים לו מחליף והו ממשיכים. 11. אם הסגנון של דייב היה יותר לדומה לסגנון של ג'ון- זה לא היה משנה כי כי הוא הבעיה ולא הנגינה שלו. 12. אם לא היו מוציאים את דייב- אחרי עוד דיסק שלא יותר מדי הצליח הלהקה הייתה מתפרת, או ההפף הגמור. 13. אם ג'ון היה ממשיך עם הסמים-גם הוא היה מת ממנת יתר או מתאבד.

m1989

New member
אני

1.אם אנתוני היה ממשיך עם הסמים הוא היה מאבד לגמרי את הראש והלהקה הייתה מתפרקת או שהוא היה מת. 2. הוא היה נשאר אולי 3.אז הלהקה הייתה ממשיכה לעבוד איתו והלל היה מוציא כמה תקליטים משלו שהיו נמכרים בקרב אוהבי הרוק כמו לחמניות טריות, וגם הרד הוט צ'ילי היו באים להופיע בארץ וגאוות הישראליות הייתה צומחת 4.אם ג'ון לא היה חוזר, אז הרד הוט היו ממשיכים עם מישהו הרבה פחות טוב ממנו עד שאולי הם ימצאו גיטריסט ראוי, והמוזיקה שלהם הייתה קצת יורדת רמה. 5. עוד 5 שנים היינו רואים אותו מופיע עם הסימפוניה 6. אז הם היו להקה הרבה פחות מוערכת ממה שהם והם לא היו עוברים שלב מאוד חשוב בקריירה 7.הפאנקיות הייתה ממשיכה 8.מצד אחד הוא היה ממשיך עם הרד הוט ואז עושה קולות רקע מדהימים בohm אבל מצד שני עבר עליו משהו שלימד אותו המון ואני חושבת שזה השפיע הרבה על המוזיקה שלו . 9. חס וחלילילילילה, א. חיי היו מסתיימים ב. הלהקה לא הייתה סובלת עוד מוות ומתפרקת. ג. היינו מאבדים גיטריסט גדול. ד. אנתוני לפי דעתי היה מתאבד. 10.אז הלהקה הייתה מוצאת מתופף אחר..ומאבדת מתופף גדול 11.אז אולי הוא היה לומד משהו מהמאסטר. אבל העולם צריך כיוון וטוב שיש פרושי אחד! 12.הייתי יורה בו 13.אם ג'ון היה ממשיך עם הסמים הוא היה לצערי הרב מת.

שלי

1)...אז היו מעיפים אותו (שוב) מהלהקה. 2)...אז הם היו מנסים להמשיך את הלהקה ולא מצליחים. 3)...אז הם היו ממשיכים לעשות מוזיקה טובה אבל לא ממש מצליחים להתפרסם. 4)...אז הם היו מחליפים נגנים עד שהם היו מוצאים אחד טוב או שהם היו מתפרקים. 5)...אז מה? הוא עדיין מנגן בחצוצרה אפילו בכמה שירים שלהם. 6)...אז הם לא היו מצליחים. 7)...אז הם היו מנגנים בו. 8)...אז הם היו מנגנים איתו,OHM לא היה יוצא וקליפורניקיישן היה יוצא או חרא או לא ממש מעולה. 9)...אז פלי היה מתמוטט והלהקה הייתה מתפרקת. 10)...אז הם היו מוצאים מתופף אחר (אבל אין עוד מישהו כמו צ'אד) 11)...אז היה סבבה אבל OHM היה משתנה ואני לא יודעת אם לטובה. 12)...אז פלי היה עוזב. 13)...אז הוא היה מת וחוזרים למס'9.

Shachaf D

New member
שלי !

.אם אנטוני היה ממשיך עם הסמים- אי אפשר לדעת לגבי זה .. נראה לי לא היה להקה עכשיו 2.אם ג'ק לא היה כועס על פלי ועל אנטוני בקשר למוות של הלל - אז הוא היה עוזב טיפה יותר מאוחר מסיבה אחרת 3.אם הלל לא היה מת מהסמים ובכלל לא מת-:) הלוואי - להקה יותר טובה 4.אם ג'ון לא היה חוזר מהחופשה שלקח בbssm עדohm - אי אפשר לדעת .. אולי עדיף 5.אם פלי היה ממשיך עם החצוצרה- אז הבסיס הכי טוב בעולם היה איש אחר 6.אם bssm לא היה יוצא- הלהקה הייתה מצליחה פחות 7.אם הלל וג'ק לא היו יוצאים מהלהקה באלבום הראשון-זה לא היה משנה כלום 8.אם ג'ון לא היה לוקח הפסקה ובכלל לא היה על סמים- אי אפשר לדעת.. 9.אם ג'ון היה מת מהסמים(טפו טפו טפו)- תלוי באיזה שלב 10.אם צ'אד (לא כולל אנטוני)לא היה חוזר אחרי השבירה של היד(לא שהוא הלך אבל כאב לא בטח)- מתופף אחר, כמובן 11.אם הסגנון של דייב היה יותר דומה לסגנון של ג'ון - ג'ון לא היה חוזר 12.אם לא היו מוציאים את דייב - אולי זה יותר טוב 13.אם ג'ון היה ממשיך עם הסמים- לא היה ג'ון עכשיו

MasterD_iL

New member
אחלה שאלון-מקורי ביותר

1. ברור שלא היתה להקה עוד. ואם כן אז בטח ובטח לא אותו דבר. 2. אולי היה עוזב זמנית וחוזר. וכלל לא היינו מכירים את צ'אד. 3. היתה להקה שונה לחלוטין, ולדעתי לא היו מתמסחרים כיום. 4. OHM היה יוצא דיסק אחר לגמריי, או שהיה יוצא דיסק אחר ולא בהכרח אחד. 5. היה חסר בעולם באסיסט אגדי.(או ש... רד הוט היו בעצם להקת ג'אז?!) 6. היה ערך מופחת מאוד לרד הוט. 7. הם היו נשמעים כמו רד הוט המקוריים. 8. אולי היו להם אלבומים נוספים. 9. חס ושלום, הלהקה כנראה היתה מתפרקת. לא נראה לי ששאר חברי הלהקה יכולים להרשות לעצמם עוד כזה סבל. 10. אולי היה מחפש לעצמו עיסוק אחר.. 11. אז רד הוט היו מנגנים את OHM בסגנון BSSM. 12. בטוח שהיו מוצאים אחד איכותי כמוהו וכמו ג'ון. 13. כנראה דייב היה בא מוקדם יותר..

למעלה