שאלון אלאניס

שאלון אלאניס ../images/Emo11.gif

1.ממתי התחלתם לאהוב את אלאניס? 2.מהו השיר האהוב עליך של אלאניס? 3.והשנוא? 4.הדיסק האהוב עליך של אלאניס? 5.השנוא? 6.השיר הראשון ששמעתם של אלאניס, הוא...? 7.הקליפ האהוב של אלאניס? 8.השנוא?
9.מה אתם מצפים שאלאניס תעשה בקאמבק/דיסק חדש או לא יודע מה?
10.תמונה אהובה של אלאניס? וזהו אני חושב

WundeRKind

New member
../images/Emo105.gifעונה..

1.ממתי התחלתם לאהוב את אלאניס? ממש ממש, לפני שנתיים בערך.. 2.מהו השיר האהוב עליך של אלאניס? אני שונא את השאלות האלו..נכון לעכשיו זה Surrendring ו- NPOC 3.והשנוא? לא שונא, אבל השיר היחיד שאני אפעם לא מצליח להתחבר אליו הוא Sympathetic charcter 4.הדיסק האהוב עליך של אלאניס? דיסק אולפן- SFIJ ואלבום בכלל האנפלאגד. 5.השנוא? האקוסטי של JLP 6.השיר הראשון ששמעתם של אלאניס, הוא...? Bitch.... סתם סתם... Ironic... 7.הקליפ האהוב של אלאניס? האמת אני לא הכי מכיר קליפים שלה.. אבל אני אוהב את הרעיון של Precious illusions 8.השנוא? Joinning you.. לא שאפשר לקרוא לזה קליפ..אבל לא הבנתי מה הקטע בלשחק כדורסל
9.מה אתם מצפים שאלאניס תעשה בקאמבק/דיסק חדש או לא יודע מה? אמממ.. בא לי שהיא תעשה משהו כמו amnesiac של רדיוהד...
... מין אלקטרוני כזה עם נטיות לרוק.. 10.תמונה אהובה של אלאניס?אני לא מוצא את המקורית.. אז סתם משהו שעשיתי פעם כשהיה לי משעמם..

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif

1.ממתי התחלתם לאהוב את אלאניס? 1998 2.מהו השיר האהוב עליך של אלאניס? the couch 3.והשנוא? so unsexy 4.הדיסק האהוב עליך של אלאניס? supposed former infatuation junkie 5.השנוא? so called chaos 6.השיר הראשון ששמעתם של אלאניס, הוא...? ironic 7.הקליפ האהוב של אלאניס? ironic 8.השנוא? crazy. eight easy steps, out is through 9.מה אתם מצפים שאלאניס תעשה בקאמבק/דיסק חדש או לא יודע מה? 10.תמונה אהובה של אלאניס?

Tarantelle

New member
תשובון אלאניס../images/Emo103.gif

1.ממתי התחלתם לאהוב את אלאניס? לפני 3-4 שנים בערך...
2.מהו השיר האהוב עליך של אלאניס? שאלה קשה... uninvited, purgatorying
3.והשנוא? out is through
4.הדיסק האהוב עליך של אלאניס? supposed former infatuation junkie
5.השנוא? jagged little pill acoustic
6.השיר הראשון ששמעתם של אלאניס, הוא...? ironic... והאמת שגם את unsent שמעתי מוקדם. הודות לבת דודה המושלמת שלי שבלעדיה הייתי שומע בריטני ספירס ושאר זבל...
7.הקליפ האהוב של אלאניס? eight easy steps, thank you
8.השנוא? out is through
9.מה אתם מצפים שאלאניס תעשה בקאמבק/דיסק חדש או לא יודע מה? תחדש. נמאס לי למחזר אלאניס. נמאס לי לשמוע שירים חדשים ולהרגיש ששמעתי אותם כבר מלא (aka not as we)... אלאניס צריכה לזרום בכיוון האלטרנטיבי בדרך קצת שונה... לדחוק עוד קצת את הגבולות שלה ולחזור לגדולה. ולא תוך תעלולים מפגרים כמו שהיא עשתה בשנים האחרונות...
10.תמונה אהובה של אלאניס? מדהימה. פשוט מדהימה.

DeepThoughts

New member
אני

1.ממתי התחלתם לאהוב את אלאניס? לא זוכרת. התחלתי לקנות את הדיסקים ב2002 נדמה לי 2.מהו השיר האהוב עליך של אלאניס? זה תלוי.. נגיד your house 3.והשנוא?אממ 4.הדיסק האהוב עליך של אלאניס? supposed former... 5.השנוא? SCC 6.השיר הראשון ששמעתם של אלאניס, הוא...? ironic 7.הקליפ האהוב של אלאניס? ironic + unsent 8.השנוא? הקאבר האחרון שעשתה 9.מה אתם מצפים שאלאניס תעשה בקאמבק/דיסק חדש או לא יודע מה? שיהיה בועט כמו ג'אגד ומלנכולי וספירטואל כמו סאפוסד 10.תמונה אהובה של אלאניס? אין

ofirshai

New member
*עונה*

1.ממתי התחלתם לאהוב את אלאניס?מלפני שנה בערך... 2.מהו השיר האהוב עליך של אלאניס? פוליאנה פלאור ואנאיוויטד 3.והשנוא? אאוט יז ת'רו 4.הדיסק האהוב עליך של אלאניס?ג'אגד ליטל פיל ופיסט און סקרפס. 5.השנוא?ג'אגד אקוסטי 6.השיר הראשון ששמעתם של אלאניס, הוא...?או איירוניק או YOK. 7.הקליפ האהוב של אלאניס? EES 8.השנוא? OIT 9.מה אתם מצפים שאלאניס תעשה בקאמבק/דיסק חדש או לא יודע מה? רוק עם נגיעות לאלקטרוניקה. 10.תמונה אהובה של אלאניס? אנא עראף...

הזדמנות להצטרף :)

1.ממתי התחלתם לאהוב את אלאניס? לפני שנה. 2.מהו השיר האהוב עליך של אלאניס? יש כמה (joining you, your house, forgiven) 3.והשנוא? אין כזה. 4.הדיסק האהוב עליך של אלאניס? jagged. 5.השנוא? לא מכיר מספיק :) 6.השיר הראשון ששמעתם של אלאניס, הוא...? שייצא איירוניק בשלהי שנות ה90. אבל מה שכבש אותי זה your house. צמצמתי קצת.

למעלה